"Клоузър” плаща 15 000 евро на Жюли Гайе и 12 000 евро на Валери Трирвильор

Списание „Клоузър” трябва да плати на актрисата Жюли Гайе 15 000 евро заради нарушаване на личното пространство, постанове френски съд днес, предаде АФП.
В началото на годината изданието разкри връзката на Гайе с френския президент Франсоа Оланд.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Списание „Клоузър” трябва да плати на актрисата Жюли Гайе 15 000 евро заради нарушаване на личното пространство, постанове френски съд днес, предаде АФП. В началото на годината изданието разкри връзката на Гайе с френския президент Франсоа Оланд. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Разочаровани фенове на Юнайтед ще унижат Мойс в събота

/КРОСС/ В събота по време на мача между "Манчестър юнайтед" и "Астън вила" мениджърът на „червените дяволите" може би ще се сблъска с гнева на феновете на Юнайтед. Днес стана ясно, че група привърженици, разочаровани от работата на шотландския специалист, са започнали да събират средства, за да наемат самолет, който да прелети над "Олд трафорд" по време на двубоя с протестно послание. Наемането на самолет ще струва 840 паунда, обявиха феновете. Средствата ще бъдат събрани от привържениците на "Юнайтед", които не подкрепят Мойс , пише Daily Mail. Планира се самолетът да премине над главите на всички играчи и публиката с голям транспарант, гласящ: Wrong One - Moyes Out (Погрешният човек - Мойс-вън).Посланието ще бъде реакция срещу плаката на западната трибуна - The Chosen One (Избрания), който подкрепя наследника на Алекс Фъргюсън от началото на сезона. Същевременно английските медии съобщиха, че намиращият се в ложата на директорите Алекс Фъргюсън се е сблъскал с недоволни фенове, които са искали обяснение защо е препоръчал Мойс за свой наследник.  

Явор Куюмджиев глобен с 200 лв. за превишена скорост

Депутатът от БСП Явор Куюмджиев е бил глобен 200 лв. за превишена скорост, съобщава “24 часа”. Зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика карал БМВ 5 по бул. “Ботевградско шосе” в София, когато бил спрян от катаджия. Униформеният му обяснил, че управлява автомобила си с 50 км над разрешената скорост и трябва да му напише акт. Депутатът обаче се държал грубо и арогантно, заплашвал с уволнение катаджията, разказал самият той пред колеги от столичния КАТ.

Крим забрани достъпа на 320 украинци до полуострова

Сред нарочените са представители на националните малцинства

Продават на търг наръчник за връзките от 1665 г.

Книгата "Изкуството: Как да опознаем мъжете", написана от Джон Дейвис, сравнява формата на мъжете с тази на лъва, с голяма уста, гъста козина и твърда мъжествена плът

Запазват 13-та и 14-та заплата в частния сектор

Вече е подписан новият Национален колективен трудов договор между работодателските организации и най-големия синдикат на служителите в частния сектор – Общата конфедерация на гръцките работници

прочети повече

Във Варна ще се проведе 40-тата Национална конференция по астрономия

На 28 март 2014г от 14:00ч. в зала Пленарна на Община Варна официално ще се открие 40-тата Национална младежка конференция по астрономия, научи Moreto.net. Тази година мероприятието ще се проведе от 28 март до 30 март. Организатор на проявата са Община - Варна, Регионален инспекторат по образованието - Варна, ТО на НТС - Варна и НАОП"Николай Коперник" - Варна.

Най-продаваните футболни тениски

Оригиналните, не тези от Илиянци

    


Проверяват заменка на църковни земи до Кара дере

Преди години благодетели решили да помогнат на църквата „Света Параскева” в град Бяла и дарили своите земи в полза на храма - апетитна хапка за всеки инвеститор

Борисов съди Бареков за обида

Делото за обида, заведено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов срещу Николай Бареков, тръгна днес в Софийския районен съд (СРС), съобщи mediapool.
Борисов претендира от Бареков сумата от 10 000 лева заради репликата му по време на предаването Делото за обида, заведено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов срещу Николай Бареков, тръгна днес в Софийския районен съд (СРС), съобщи mediapool. Борисов претендира от Бареков сумата от 10 000 лева заради репликата му по време на предаването "Дикофф" от 19 октомври м.г. – "Ми той е тъп, той по принцип е тъп".

Ден след като падна забраната за Twitter, Ердоган блокира Youtube

Турското правителство нареди блокиране на платформата YouTube една седмица след като предприе подобна мярка спрямо Twitter и ден след като съдът нареди падането на забраната, предаде БиБиСи.

Изглежда, че поводът за крайната мярка е изтеклият няколко часа по-рано запис, в който официални лица обсъждат ситуацията в Сирия. Говори се, че в разговора, в който се обсъжда евентуална военна намеса в страната, взимат участие външният министър и заместник-началникът на въоръжените сили на Турция.

Агенция Ройтерс, която изследва записа, заяви, че не може да потвърди неговата автентичност, но той е потенциално най-вредното изтичане на информация досега, защото, ако се окаже достоверен, ще разкрие, че неправомерно се подслушват висши официални лица от турското правителство.

До този момент някои потребители все още имат достъп до сайта за видеосподеляне. Решението за YouTube било съобщено на интернет доставчиците и на GSM операторите в Турция, уточнява вестник “Хюриет” на страницата си в интернет.

Припомняме, че министър-председателят Реджеп Тайип Ердоган заклейми социалните мрежи като платформа за разпространение на компрометираща информация, накърняваща сегашното правителство на Турция./КРОСС/

Търновец демонтира гума, за да махне блокиращата скоба

42-годишен търновец е обвинен в кражба на блокиращата скоба, поставена на колата му от властите, научи BNews.

Сесилия Атиас се срещна със свободните медици след 7 г.

По време на днешното заседание на Столичния общински съвет бившата първа дама на Франция беше наградена с приза почетен гражданин на София

Инфекция уби мъж в Сандански за три дни

Касиерът на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920” - Сандански Александър Траянов почина внезапно след нелеп инцидент, съобщава struma.bg.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Случилото се предизвикало инфекция, която се оказала смъртоносна.  Преди три дни Александър Траянов бил на нивата, Касиерът на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920” - Сандански Александър Траянов почина внезапно след нелеп инцидент, съобщава struma.bg. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Случилото се предизвикало инфекция, която се оказала смъртоносна. Преди три дни Александър Траянов бил на нивата,

КЗК обвини "Булгаргаз" в злоупотреба с господстващо положение

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) обвини „Булгаргаз“ в злоупотреба с господстващо положение на пазара на обществена доставка на природен...

Кола-бомба уби на място кикбоксьор

/КРОСС/ Известният кикбоксьор Руслан Абасов по прякор "Хермес" е бил взривен в колата си в столицата на Киргизстан, заяви пред РИА Новости, говорителят на Министерството на вътрешните работи. Експлозията е настъпила преди около два часа, като Абазов е загинал на място в колата си. Според Министерството на вътрешните работи, в колата по време на експлозията е била и съпругата на спортиста. Тя е оцеляла, но е в тежко състояние и е била отведена в болница.    

Фенове на "Юнайтед" подготвят първи протест срещу Дейвид Мойс


В събота от 14.45 ч. "Манчестър юнайтед" посреща "Астън вила" в първи мач от 32-ия кръг на Висшата лига, а мениджърът на "червените дяволи" Дейвид Мойс може за първи път да се сблъска с показно недоволство на феновете. 

Група привърженици, разочаровани от работата на шотландския специалист, са започнали да събират средства, за да наемат самолет, който да прелети над "Олд трафорд" по време на двубоя с протестно послание. 

Наемането на самолет ще струва 840 паунда, обявиха...

Видео: Сбълъсъци в Тбилиси на проруски митинг


Опитът на няколко грузинци да проведат в Тбилиси проруски митинг завърши в четвъртък със сбивания с няколко десетки противници на действията на Русия в Украйна и в Грузия.

За митинга се събраха шепа участници, докато противниците им бяха в пъти повече. 

Когато участниците се появиха, между двете групи избухнаха сбивания.



Организаторите казаха, че са излезли да изразят солидарност с Русия, срещу наложените от САЩ санкции заради анексирането на...

Новият закон за Сметната палата е приет, обсъжда се да я оглави Кирил Ананиев


След три дни на извънредни и удължени заседания парламентът прие днес окончателно новия закон за Сметната палата, с който ще бъде сменен сегашният председател на одитната институция Валери Димитров. Управляващите обсъждат за негов наследник Кирил Ананиев - бивш зам.-министър на финансите в правителствата на ОДС, НДСВ и Тройната коалиция, бивш съветник на президента Георги Първанов (2002-2012г.), а сега съветник на премиера Пламен Орешарски.

В срок до един месец от влизането в сила на...

Спрете неправителствените формации от обществени поръчки!

Народното събрание да забрани участието на неправителствени организации в обществени поръчки, призоваха от Национална гражданска коалиция „Природа за хората и регионите”.

22 млн. лева ще струват евроизборите

Засега няма политическо вмешателство в работата на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви на брифинг един от говорителите й Цветозар Томов.
Около 22 млн. лв. ще струват предстоящите евроизбори, каза междувременно в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Цифрата е била уточнена по-рано днес в ЦИК, Засега няма политическо вмешателство в работата на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви на брифинг един от говорителите й Цветозар Томов. Около 22 млн. лв. ще струват предстоящите евроизбори, каза междувременно в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Цифрата е била уточнена по-рано днес в ЦИК,

Инфекция уби мъж в Сандански за дни

Касиерът на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920” - Сандански Александър Траянов почина внезапно след нелеп инцидент, съобщава struma.bg.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Случилото се предизвикало инфекция, която се оказала смъртоносна.  Преди три дни Александър Траянов бил на нивата, Касиерът на Ловно-рибарско дружество „Сокол 1920” - Сандански Александър Траянов почина внезапно след нелеп инцидент, съобщава struma.bg. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Случилото се предизвикало инфекция, която се оказала смъртоносна. Преди три дни Александър Траянов бил на нивата,

"Фирмен Фейсбук" помага на предприятията от двете страни на Дунава

"Фирмен Фейсбук" ще улесни намирането на бизнес партньори между предприятията от България и Румъния. Електронният регистър е създаден като част от...

"Фирмен Фейсбук" помага на предприятията от двете страни на Дунава

"Фирмен Фейсбук" ще улесни намирането на бизнес партньори между предприятията от България и Румъния. Електронният регистър е създаден като част от...

Българите са пътували повече през февруари, според данни на НСИ

Пътуванията на български граждани в чужбина през февруари 2014 г. са 249.5 хил., или с 1.4% над регистрираните през февруари 2013 година, съобщиха от Националния статистически институт. Увеличение на пътуванията на български граждани в сравнение със същия месец на предходната година е отчетено към Франция - със 72.

Испания отново протестира заради намалените пари за образование

Стотици ученици и студенти излязоха днес по улиците на испанската столица Мадрид, за да протестират срещу съкращенията в бюджета за образование. Протестите протекоха мирно, макар че имаше опасения з...

Общото събрание на ООН осъди присъединяването на Крим към Русия

Общото събрание на ООН прие необвързваща резолюция, която осъжда референдума в Крим и присъединяването на полуострова към Русия, предаде БГНЕС. Резолюцията, внесена от Украйна и изработена в сътруд...

Близо 60 хил. зрелостници ще се явят на матура по БЕЛ

58 442 са подадените заявления за явяване на задължителния държавен зрелостен изпит по български език и литература, който ще се състои на 21 май. През настоящата учебна година броят на дванадесеток...

22 млн. лева ще струват евроизборите

Засега няма политическо вмешателство в работата на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви на брифинг един от говорителите й Цветозар Томов.
Около 22 млн. лв. ще струват предстоящите евроизбори, каза междувременно в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Цифрата е била уточнена по-рано днес в ЦИК, Засега няма политическо вмешателство в работата на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви на брифинг един от говорителите й Цветозар Томов. Около 22 млн. лв. ще струват предстоящите евроизбори, каза междувременно в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Цифрата е била уточнена по-рано днес в ЦИК,

Погребаха Борислав Манджуков във Варна при строга охрана

Убитият бизнесмен Борислав Манджуков бе погребан в четвъртък във Варна при засилени мерки за сигурност. Още при опелото в Катедралния храм "Св. Успение Богородично" стана ясно, че външни лица няма да бъдат допускани, тъй като церемонията се състоя при плътно затворени врати.

Как се отрази вербалната интервенция на Йенс Вайдман на пазарите

Търсенето на облигации на държавите от периферията на еврозоната спадна до нови исторически ниски стойности

    


Младежи от ГЕРБ дежурят пред ЦИК

/КРОСС/ Спазвайки традицията от 2007 година ПП ГЕРБ се нареди първи, за да се регистрира ва предстоящите избори през май, предаде репортер на Булфото. Двама младежи от МГЕРБ бяха забелязани да дават дежурство пред входа на комисията, където следваща седмица ще стартира приема на документи за евровота. Снимка: Булфото, всички права запазени

Гуинет Полтроу не е изневерявала на Крис Мартин

Източници от обкръжението на носителката на "Оскар" отхвърлят слуховете, определяйки ги като "смехотворни", и настояват, че Гуинет Полтроу не е тип "кръшкачка"

„България без цензура“ вече има 2-ма общинари във Варна

Двама общински съветници във Варна вече са част от България без цензура.

БАСТА обяснява как и защо не е влязла в съюз с Бареков

След напускането на трима членове на политическата партия БАСТА и присъединяването им към формацията на Бареков "България без цензура" лидери на БАСТА обясниха в четвъртък как са протекли отношенията между партията на бившите гербери и формацията на бившия журналист в последните месеци. Обясненията на Емил Димитров и Мирослав Найденов публикуваме без намеса, така, както бяха изпратени на редакционната поща. Напусналите партията са Павел Димитров, Иван Петров и Костадин Хаджигеоргиев, определени от Найденов в сутрешен телевизионен блок като "старите ченгета".   Емил Димитров, член на Съвета на ветераните на БАСТА:   Лицето Бареков си позволи да излъже, че сме му се молили. Фактите по отношение контактите ни с него са следните: Аз съм имал две лични срещи с него. Първата се проведе в средата на лятото, когато обявихме, че имаме идея да правим политически проект. Тогава Бареков помоли Христо Стоичков да му уговори среща с мен.   Бареков беше директен. Каза: "Ние имаме пари и медии. Вие нямате пари и медии, но имате структури. Дайте да се обединим". Отговорът ми беше следният: "На теб на челото ти е залепена лепенка "Пеевски“ и не можеш да избягаш от нея".   Втора ни среща отново беше по молба на Бареков. Той искаше Христо Стоичков да участва в турнетата му по страната. Казах му, че не мога да влияя на Христо, но мога да му предам неговото желание. Отговорът на Стоичков беше, че няма да подскача по никакви сцени и да се прави на маймуна. След това контактите ни с Бареков приключиха, допълни още Димитров.   Последният път се разминахме. Срещата беше инициирана от вече бившите ни колеги, които явно много искаха тя да се състои. Аз уважих желанието им, изчаках 40 минути, Бареков не дойде и си тръгнах, завърши Димитров.   Мирослав Найденов, член на Съвета на ветераните:   Веднага след учредяването на "България без цензура“ е обсъдена идея за създаването на "патриотичен фронт“, в който да участват и други формации като ВМРО например.   Тази среща беше по инициатива на Павел Димитров, който беше в контакт с Бареков. Не дадохме категоричен отговор, тъй като не присъстваха всички членове на ръководството на партията ни. На следващата среща, отново организирана от Павел Димитров, предложението от страна на Бареков беше да разпуснем БАСТА и да се влеем в неговата формация. Казахме, че това е несериозно. Пожелахме си успех и си тръгнахме“.   Партията смята да се явява сама на евроизборите, като листата ще бъде водена "символично" от Мирослав Найденов, и отново "символично" ще бъде затворена с Емил Димитров.

Иван Данов удължи набирането на проекти за регионалната инвестиционна програма


Министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов удължи до 4 април срока, в който общините могат да кандидатстват за финансиране по правителствената инвестиционна програма "Региони в растеж". 

За министерството бяха отделени 6 млн. лв., които да се похарчат за благоустройство и социални проекти в малките населени места. 

На среща в Перник с депутати и представители на строителния бранш са обсъждани критериите, по които да бъдат разпределени други 6 млн. лв., с които ще...

Снимки: Сексбомба отпразнува успеха на Ман Сити

Британската сексбомба Холи Пиърс се пусна гола след триумфа на Сити в манчестърското дерби.

Борисов съди Бареков за обида на "тъп", двамата не се явиха на делото

Районният съд в София даде ход на делото за обида, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заведе срещу Николай Бареков.
Двамата не присъстваха в съдебната зала. Те бяха представени от своите адвокати.
Като свидетели се явиха журналистът Сашо Диков и Никола Николов, който работи в пресцентъра на ГЕРБ, съобщава Медиапул. Районният съд в София даде ход на делото за обида, което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заведе срещу Николай Бареков. Двамата не присъстваха в съдебната зала. Те бяха представени от своите адвокати. Като свидетели се явиха журналистът Сашо Диков и Никола Николов, който работи в пресцентъра на ГЕРБ, съобщава Медиапул.

Кметът Иван Портних: Забраната за движение на автомобили в Морската остава

Автомобили нямат право да влизат в местност „Салтанат“ и това се потвърждава с решение на Административен съд от 21 – ви март, заяви пред медии кметът на града Иван Портних. Градоначалникът представи постановлението на съдебната институция по повод „лансираните тези в последно време и призивите на областния управител да се жалят в прокуратури и съдилища актовете, които се издават от контролните органи по отношение на колите, които се движат в Приморски парк“, предаде репортер на Moreto.

Путин иска засилен контрол срещу "хора с крайни възгледи"

Русия трябва да контролира по-добре притежателите на двойно гражданство, неправителствените организации, действащи като "чужди агенти" и да защитава гражданите от тенденции, подобни на тези, които доведоха до революция в Украйна, заяви президентът Владимир Путин, цитиран от Франс прес в четвъртък. "По отношение на цветните революции, включително последните събития в Украйна, ясно е че трябва да ги анализираме, за да защитим нашите граждани от действията на ултрасите, на терористичните елементи и на хората с крайни възгледи", заяви Путин. Русия обвинява Запада, че е подкрепил революцията в Украйна и е позволил действията на ултранационалистическите екстремисти в Киев. "Не трябва да изпадаме в еуфория и да създаваме неприемливи условия за гражданското общество, за защитата на правата", добави Путин на среща с депутати. Той заяви, че трябва да се подобри законът за неправителствените организации от 2012 г., приет след връщането му в Кремъл, който задължава неправителствените организации, получаващи финансиране от чужбина и провеждащи политическа дейност, да се регистрират като "чужди агенти". Според Путин е необходимо да се прецизира понятието "политическа дейност", за да не бъде засегната дейността на невинни организации. В закона обаче не трябва да има пролуки, през които да се промъкнат тези, които защитават интересите на чужди държави, подчерта президентът. Същевременно руските медии съобщиха, че също в четвъртък в президентската резиденция в Ново Огарьово, Московска област Путин обсъдил с премиера Дмитрий Медведев бъдещето на Крим. Той изразил увереност, че Крим в близко бъдеще ще се превърне в "самодостатъчен" район и отбелязал, че е дошло време "да се вземат практически решения" след присъединяването на Крим и Севастопол към Русия. По думите му след започналата вече работа по изграждане на силовите структури в новата територия идва ред на въпроси като развитие на икономиката, структурата на управлението и социалните придобивки. "Аз съм уверен, знам със сигурност, че Крим може и трябва да стане не приемник на федерална помощ, а при правилна организация на работата, икономиката на полуострова ще стане достатъчно бързо самодостатъчна от икономическа гледна точка", подчертал президентът на Русия. Медведев признал, че в момента икономиката на Крим "не е много добре развита", но посочил, че областта има потенциал "да генерира доста голям доход, който да се насочва за развитието на самата територия". В правителството се обсъждали различни варианти, вкл. данъчни облекчения и възможностите за създаването на специална икономическа зона в Крим. Дмитрий Медведев уведомил президента, че в близките няколко дни ще бъдат взети всички решения, свързани със системата на управление в новопридобитата територия и се зарекъл там да има "органи в достатъчно и разумно количество", но без прекомерна бюрокрация.

Премиерът на Косово към Русия: Не използвайте нашия случай

Хашим Тачи не вижда подобие със събитията в Крим

    

КЗК: "Булгаргаз" злоупотребява с господстващо положение

Комисията за защита на конкуренцията обвини "Булгаргаз" ЕАД в злоупотреба с господстващо положение на пазара на обществена доставка на природен газ, съобщиха от ведомството.
Според КЗК, нарушението може да предотврати, ограничи или наруши конкуренцията и да засегне интересите на потребителите посредством налагане на нелоялни търговски условия по Комисията за защита на конкуренцията обвини "Булгаргаз" ЕАД в злоупотреба с господстващо положение на пазара на обществена доставка на природен газ, съобщиха от ведомството. Според КЗК, нарушението може да предотврати, ограничи или наруши конкуренцията и да засегне интересите на потребителите посредством налагане на нелоялни търговски условия по

Кръгла маса за закона за трансплантациите ще се проведе в София

/КРОСС/ Кръгла маса на тема „Нов прочит на закона за трансплантациите - реална необходимост от промяна" ще се проведе на 31 март (понеделник) 2014 г. от 10:00 часа в зала „Тържествена" на Централния военен клуб, София(бул. Цар Освободител №7, етаж 2). Цел на форума е да бъдат обединени усилията на държавата, лекарите, юристите и пациентските организации, които да доведат до реална промяна на действащото законодателство в сферата на живото донорство (за кръстосаното и алтруистичното донорство), както и да бъдат обсъдени концепцията на Закона за трансплантация на органи, тъкани и клетки и необходимостта от промени. На събитието ще присъстват представители на Министерството на здравеопазването, трансплантолози, координатори по донорство, представители на Българската православна църква и Главното мюфтийство, пациенти, юристи, които работят в сферата на здрвното законодателство, неправителствени организации, пациенти.Протоколът от срещата и дискусиите ще бъде приложен към официално предложение за промяна на Закона за трансплантации на органи, тъкани и клетки отправено към законодателните власти.    

30 000 младежи у нас са "потомствено безработни"

30 000 са „потомствено безработните“ у нас. Това са хора, които произлизат от семейства на безработни. Общо без работа в България според официалната...

Депутат с акт за 200 лв. за превишена скорост, пише жалба срещу катаджията

Депутатът от БСП Явор Куюмджиев е бил глобен 200 лв. за превишена скорост, научи “24 часа”.
Зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика карал БМВ 5 по бул. “Ботевградско шосе” в София, когато бил спрян от катаджия.
Униформеният му обяснил, че управлява автомобила си с 50 км над разрешената скорост и трябва да му напише акт. Депутатът от БСП Явор Куюмджиев е бил глобен 200 лв. за превишена скорост, научи “24 часа”. Зам.-председателят на парламентарната комисия по енергетика карал БМВ 5 по бул. “Ботевградско шосе” в София, когато бил спрян от катаджия. Униформеният му обяснил, че управлява автомобила си с 50 км над разрешената скорост и трябва да му напише акт.

Проф. Пантев с лекция в ПУ за кризата в Украйна

/КРОСС/ Проф. Андрей Пантев ще гостува утре на клуба на историците и археолозите в ПУ „ П. Хилендарски". Той е поканен от студентите за лекция на тема „Исторически предпоставки за кризата с Украйна". Академичният час с актуално съдържание ще започне в 14.30 часа на 28 март, петък, в университетската библиотека ( двора на Ректората, сграда на Химически факултет).  

КЗК обвини "Булгаргаз" в злоупотреба с господстващо положение

Комисията за защита на конкуренцията обвини Комисията за защита на конкуренцията обвини "Булгаргаз" ЕАД в злоупотреба с господстващо положение на пазара на обществена доставка на природен газ, съобщиха от ведомството. Според КЗК, нарушението може да предотврати, ограничи или наруши конкуренцията и да засегне интересите на потребителите посредством налагане на нелоялни търговски условия по

Светлана Василева купи корсета на Аня Пенчева

В ожесточено наддаване с модната дизайнерка Елена Манолкова, Светлана Василева се пребори и закупи корсета на Аня Пенчева на благотворителен търг снощи в Планет клуб.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване