Левски не беше някаква страшна класа, каза Камбуров

"Левски не беше някаква страшна класа, но явно имаше повече късмет". Това заяви нападателят на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров след загубата от "сините" в мача от 29-ия плейофен кръ...

60% от руските туристи със собствени имоти у нас

60 на сто от руснаците, които ще летуват на Българското Черноморие, ще отседнат в собствени ваканционни жилища. Това сочат данни на Института за анализи и прогнози в туризма. 80 на сто от тях пътуват до България със самолет. „Не бива да забравяме, че в България руснаци притежават над 330 000 имота, а украинците ­ 60 000, което ще гарантира нормален интерес към нашата страна и през това лято.

Износът на ток с 56 на сто ръст

Износът на ток е нараснал с 56% на годишна база. Това съобщиха от Електроенергийния системен оператор (ЕСО) в отговор на запитване на „Монитор” за актуалната ситуация с експорта на еленергия.

Оправдаха момък за секс с 12-годишна, не знаел какво прави

Двамата имали връзка, но я пазели в тайна от родителите на девойката. Във въпросния ден момчето помолило свой познат да ги закара до Банско да пият кафе. След това ги прибрал в Разлог първи братовчед на тийнейджъра. Пред него те признали, че са правили секс. Според магистратите подсъдимият е разбирал свойството на извършеното деяние, но не и неговото значение. Той не е съзнавал, че е направил нещо противоправно и наказуемо, което изключва умисъл.

Иван Велков: Имотният пазар в Китай е далеч от катаклизми

Регионалните инвеститори в сектора постепенно се изтласкват от местни фондове, коментира заместник-председателят на НСНИ

    


Бекъм, Гигс и Скоулс купуват Манчестър Юнайтед?

/КРОСС/ Шестимата прочути юноши на Манчестър Юнайтед от „Клас 1992" Дейвид Бекъм, Райън Гигс, Пол Скоулс, Ники Бът и братята Гари и Фил Невил имат сензационното желание да купят своя любим клуб. За целта именитите футболисти се надяват на помощ от арабски петролни магнати, твърди вестник „Сън". Според изданието, Бекъм и компания са в интензивни разговори с много инвеститори като планът им е да създадат консорциум, който да закупи акциите на клуба от семейство Глейзър, които в момента държат 90% от ценните книжа. Покупката обаче ще струва на триото внушителните 2,4 милиарда евро. Твърденията обаче все още не са официално потвърдени от бившите играчи. Говорителят на клуба от своя страна заяви, че не е получавал такива оферти. Същевременно слабото представяне на тима влияе и на собствениците му, които едва ли са особено очаровани. След поражението от Манчестър Сити, нападателят Уейн Рууни призна, че съперниците на Юнайтед вече не се страхуват да играят на Олд Трафорд, поради простата причина, че отборът вече не е толкова добър, колкото предните сезони.    

Сръбската легенда Шабан Шаулич идва в Перник

Легендарната сръбска звезда Шабан Шаулич идва в Перник.

Певецът ще има участие в дискотека "My Place" на 29 март 2014г.

Вечерта ще миксира ди джей Явор.

Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор от цигански произход. Роден е на 6 май 1951 г. в град Шабац, Югославия. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години. Определят го като "Цар на народната музика".

Първият албум на Шабан Шаулич излиза през 1969 г. и...

Продължава

Легендарната сръбска легенда Шабан Шаулич идва в Перник

Легендарната сръбска легенда Шабан Шаулич идва в Перник.

Певецът ще има участие в дискотека "My Place" на 29 март 2014г.

Вечерта ще миксира ди джей Явор.

Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор от цигански произход. Роден е на 6 май 1951 г. в град Шабац, Югославия. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години. Определят го като "Цар на народната музика".

Първият албум на Шабан Шаулич излиза през 1969 г. и носи...

Продължава

Киев предупреди ЕС за спиране транзита на газ

Юрий Продан е предложил сформиране на „целева група”

Парламентът на Украйна гласува за помощта от МВФ

Конгресът на САЩ прие законопроект за санкции срещу Русия

    


Търсят пари за треньор на баскетболистите

Това обаче няма да е отворен конкурс, а президентът Георги Глушков и шефът на треньорската комисия Росен Барчовски ще преценят кои треньори са подходящи. Шефът на БФБ вече е представил пред колегите си списък с петима чужденци. Ще има и български кандидатури, като общият брой на предложенията ще достигне максимум 8.
Това обаче няма да е отворен конкурс, а президентът Георги Глушков и шефът на треньорската комисия Росен Барчовски ще преценят кои треньори са подходящи. Шефът на БФБ вече е представил пред колегите си списък с петима чужденци. Ще има и български кандидатури, като общият брой на предложенията ще достигне максимум 8.

ЕК обяви нови стимули за финансиране на икономиката

Европейската комисия (ЕК) излезе с предложения, които имат за цел да стимулират финансирането на икономиката и разкриването на работни места. Едно от тях засяга професионалните пенсионни фондове, за които се предвиждат повече прозрачност и контрол, но и повече възможности да инвестират, предаде БНР в четвъртък.   До 2020 г. Европейският съюз ще се нуждае от 1 трилион евро инвестиции само за проектите си в областта на транспортните, енергийните и далекосъобщителните мрежи. В същото време заради кризата възможностите на финансовия сектор да насочва средства към реалната икономика са намалели. Това е и причината Комисията да търси варианти за алтернативно финансиране, обясни комисарят по вътрешния пазар Мишел Барние.   "Това, което очакват гражданите и което искат ежедневно - било с протести, било с вота си, е работа и икономически растеж. Първото условие за растеж след кризата беше стабилността. Сега обаче трябва да помислим и за финансирането", подчерта Барние.   Една от мерките в тази посока ще е на професионалните пенсионни фондове да бъде дадена възможност да инвестират в дългосрочни финансови активи - при запазени гаранции за защита на участващите в пeнсионната схема от рискове. Ще бъдат премахнати и пречките пред трансграничното предоставяне на услуги, за да могат фондовете да се възползват от предимствата на единния пазар.   В същото време Комисията обръща поглед и към набиращото все повече популярност в Западна Европа колективно финансиране, при което гражданите се явяват инвеститори в един или друг проект. То може да бъде алтернатива за малкия и средния бизнес. Затова тази практика ще се следи внимателно и евентуално ще стане обект на европейското законодателство.

Киев предупреди за възможна нова газова война с Москва

Украйна е предупредила Европейския съюз, че е възможно повторение на газовата война с Русия от януари 2009 г., когато, заради спор за цената на газа, Русия спря доставките през територията на бившата съветска република и почти две седмици редица европейски страни имаха сериозни проблеми с осигуряването на синьо гориво.   Министърът на енергетиката на Украйна Юрий Продан е предупредил за тази опасност европейския комисар по енергийните въпроси Гюнтер Йотингер, предадоха руски медии в четвъртък, след като преди това стана ясно, че Украйна е поставила пред Руския въпроса за повишаване на таксите за транзита на руски газ през руска територия и от своя страна очаква цената на синьото гориво от "Газпром" да се повиши със 79 на сто до 480 долара за 1000 куб. м, заради отпадналите отстъпки в цената, получавани присъствието на Черноморския флот в Крим и при авансово плащане.   На брифинг в Киев лидерът на партията "Баткившчина" в парламента Сергей Соболев каза, че Русия е била информирана за намерението на Украйна да вдигне транзитните такси. "В момента ние не можем да реагираме адекватно на руската страна, защото цената на газа съответства на световните нива, но транзитните такси – не", каза Соболев. Той посочи също, че в така създадената ситуация спасението на Киев е в риверсивния транзит на газ от Европейския съюз.   Подобно е мнението и на Юрий Продан, който пише на Йотингер, че основният инструмент, чрез който може да се преодолее заплахата от газовата война е организирането на реверсивни доставки на газ от територията на ЕС към Украйна. Министърът напомня и че Русия не смята да дава повече отстъпки от цените на газа. За да се решават възможните проблеми, Продан предлага на еврокомисаря да се създаде специална група на високо ниво.   "Времето за организация на доставките на природен газ от страни от ЕС към Украйна изтича. Ако ние не можем бързо да решим този проблем, може да се прогнозира повторение на "газовата война" от 2009 г., по същия сценарий и със същите последици, дори и с пълно прекратяване на доставките на газ от Руската федерация в западна посока", посочва Продан.   Предишния ден зам.-шефът на финансовия департамент на "Газпром" Андрей Круглов заяви, че холдингът разглежда вариантите за доставка на газ в Европа по обходен на Украйна маршрут в случай, че възникне проблем. Съществуващите мощности не газопроводите “Ямал-Европа” и “Северен поток" позволяват компенсиране на проблемите с транзита през Украйна, ако такива възникнат, посочи Круглов пред журналисти.   Междувременно стана ясно, че Украйна залага в бюджета цена от 480 долара за 1000 куб. м от 1 април заради отпадането на постигнатите през 2010 и 2013 г. отстъпки в цената на газа.

Няма политическо вмешателство в работата на ЦИК

Няма политическо вмешателство в Централната избирателна комисия, увери говорителят й Цветозар Томов. В момента текат консултации за начина, по който ще бъдат сформирани Районните избирателни комисии. Томов е категоричен, че ще има сериозни санкции, ако някой си позволи политическа агитация в изборния ден.

Имотният пазар в Китай - далеч от катаклизми

Регионалните инвеститори в сектора постепенно се изтласкват от местни фондове

    


Плаж на Витошка, друг път...

Спомняте ли си малчугана от „Куче в чекмедже”, който уверено убеждаваше другите, че татко ще му купи колело... ама друг път.

Обама: Санкции срещу Русия могат да окажат лошо влияние върху американския бизнес

/КРОСС/ По време на пресконференция в Рим, след разговор с италианския премиер Матео Рензи, президентът на САЩ Барак Обама призна, че налагането на икономически санкции срещу Русия може да окаже отрицателно въздействие върху американския и европейския бизнес в Русия. Според него, ЕС и САЩ в момента са опитват да вземат решения, които минимално да засегнат бизнеса в Русия, но същевременно те да са такива, че силно да повлияят на Москва. Обама също така изрази надежда, че такива санкции няма да бъдат приемани, предаде Риа Новости.  

Висшето образование в България девалвира

Висшето образование у нас девалвира, фунията е широко отворена и няма критерии. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на лекция пред студенти от Стопанската Академия "Д. А. Ценов" в Свищов.

"168 часа": Свещеници, монаси и имами на бунт срещу задължителния час по физическо

Православни свещеници, монаси и духовници от мюсюлманското изповедание се разбунтуваха срещу наредба на Министерството на образованието, която ги задължава да се разсъбличат по шорти в часовете по физическо възпитание. Часовете по физическа култура, определени в наредбата, от години скандализира и монахини - студентки в специалността Православни свещеници, монаси и духовници от мюсюлманското изповедание се разбунтуваха срещу наредба на Министерството на образованието, която ги задължава да се разсъбличат по шорти в часовете по физическо възпитание. Часовете по физическа култура, определени в наредбата, от години скандализира и монахини - студентки в специалността "Теология" в

“Барса” вече бие “кралете”и в коефициентите за злато

Само за два кръга букмейкърите обърнаха полярно прогнозите за титлата в Испания. “Барселона” вече е фаворит със среден коефициент 1:1,83. “Реал” (Мадрид) е на кота 1:3,25, а “Атлетико” е с 1:4,25. 
 
“Балетът” се върна 5 години назад, още в периода преди идването на Жозе Моуриньо през 2010-а. От пролетта на 2009-а “кралете” нямаха две поражения п Само за два кръга букмейкърите обърнаха полярно прогнозите за титлата в Испания. “Барселона” вече е фаворит със среден коефициент 1:1,83. “Реал” (Мадрид) е на кота 1:3,25, а “Атлетико” е с 1:4,25. “Балетът” се върна 5 години назад, още в периода преди идването на Жозе Моуриньо през 2010-а. От пролетта на 2009-а “кралете” нямаха две поражения п

Сесилия Атиас заплашила Кадафи, че няма да си тръгне без българските сестри

Близо 70 часа са продължили преговорите за освобождаването на българските медици от Либия. Това разказа Сесилия Атиас, бивша съпруга на Никола Саркози, която преди седем години имаше основна заслуга за щастливата развръзка, информира Нова телевизия.
Бившата първа дама на Франция отново е в България - за първи път след 24 юли 2007 г. Близо 70 часа са продължили преговорите за освобождаването на българските медици от Либия. Това разказа Сесилия Атиас, бивша съпруга на Никола Саркози, която преди седем години имаше основна заслуга за щастливата развръзка, информира Нова телевизия. Бившата първа дама на Франция отново е в България - за първи път след 24 юли 2007 г.

Сесилия Атиас: Близо 70 часа продължиха преговорите за освобождаването на българските медици от Либия

Близо 70 часа са продължили преговорите за освобождаването на българските медици от Либия. Това разказа Сесилия Атиас като бивша съпруга на френския президент Никола Саркози, която преди седем години имаше основна заслуга за щастливата развръзка, съобщи Нова телевизия.
Бившата първа дама на Франция отново е в България - за първи път след 24 юли Близо 70 часа са продължили преговорите за освобождаването на българските медици от Либия. Това разказа Сесилия Атиас като бивша съпруга на френския президент Никола Саркози, която преди седем години имаше основна заслуга за щастливата развръзка, съобщи Нова телевизия. Бившата първа дама на Франция отново е в България - за първи път след 24 юли

МВФ спасява Киев с $14-18 милиарда

Международният валутен фонд (МВФ) обяви, че ще отпусне спасителен заем на Киев за $14-18 млрд., предаде АФП.
В замяна обаче Киев поема ангажимент за строги икономии и реформи.
Точната сума на заема от МВФ ще стане ясна в края на април при подписването на споразумението, след като Украйна направи първите стъпки от исканите реформи. Международният валутен фонд (МВФ) обяви, че ще отпусне спасителен заем на Киев за $14-18 млрд., предаде АФП. В замяна обаче Киев поема ангажимент за строги икономии и реформи. Точната сума на заема от МВФ ще стане ясна в края на април при подписването на споразумението, след като Украйна направи първите стъпки от исканите реформи.

Илия Лингорски: Ефективният ход за ЕС е стабилизиране на Украйна

"Източноевропейските държави сега могат да преговарят за енергийна независимост"

    


Народът се произнесе: Вън Коко и Батков!

Феновете на Локомотив (Пловдив) и Левски споделиха обща кауза на "Лаута" днес. И двете агитки подеха бурна атака срещу собствениците на клуба. Транспаранти "Коко вън" и "Батко...

Валери Божинов вкарал гола заради щерката

Валери Божинов вкарал гола на Локомотив (Пд) заради дъщеря си, която празнува рожден ден в края на седмицата. Както е известно, нападателят отбеляза едно от попаденията при победата на Левски с 2:0 в ...

Природозащитниците излизат в защита на Черноморието в неделя

Недоволни срещу безогледното застрояване на Черноморието ще се съберат в неделя на голям протест на езерото "Ариана" в София. Досега участие са потвърдили стотици природозащитници от цялат...

Шофьор помете седем паркирани коли в столицата, подозират известен бизнесмен

Седем автомобила са били пометени на паркинг в кв. Лозенец тази нощ. Инцидентът е станал около полунощ срещу четвъртък на ул. "Крум Попов" в района на известно столично заведение, съобщиха за Дарик от полицията.   Автомобилите са били паркирани на тясната улица, когато джип "Ауди" ги блъска.   Все още от КАТ изясняват какво точно се е случило по време на произшествието. Ясно е обаче, че шофьорът на луксозния джип е напуснал мястото, преди екипите на полицията да пристигнат.   По повод появила се информация в медиите, че извършителят е бившият шеф на ЦСКА Димитър Борисов, който е и съдружник в сметосъбиращата фирма "Титан", пред Дарик категорично отрекъл.   Димитър Борисов обясни, че не е бил в София миналата нощ, тъй като от понеделник е в Италия и се прибира по-късно днес. Борисов се учуди, че името му е свързано с инцидента и заяви, че никога не шофира колата си сам, тъй като има шофьор.   През лятото на миналата година бизнесменът се замеси в друг скандал след като в столична дискотека нападна и удари 16-годишната Адриана Тюркмен - дъщеря на убития през 2003 г. знаков за подземния свят бос Филип Найденов - Фатик.

ОС на ООН прие резолюция против анексирането на Крим

Против резолюцията гласуваха Армения, Беларус, Боливия, Венецуела, Куба, Северна Корея, Мавритания, Никарагуа, Русия, Сирия и Судан

Джакпотът оцеля, никой не позна късметлийските числа

/КРОСС/ В днешния 25-и тираж нямаше участници, които да познаят печелившите комбинации в игрите на БСT. В първо теглене на играта 6/49 джакпотът ще достигне 37 000 лева, а във второ теглене на същата игра очакваната сума ще е 251 000 лева за неделя. В играта 6/42 се очаква джакпот от 284 000 лева. Късметлийските числа в първо теглене на играта 6/49 бяха 2, 5, 11, 25, 37, 38, а във второ - 13, 18, 29, 34, 42, 46. За играта 6/42 маркираните числа бяха 5, 11, 18, 21, 32, 42. В днешния тираж печелившата комбинация в първо теглене на играта 5/35 беше 6, 9, 14, 27, 28, а във второ теглене късметът определи числата 8, 9, 11, 19, 34. В играта Тото Джокер бяха изтеглени позициите 1, 3, 2, а печелившите цифри бяха 5, 2, 8. Традиционно за четвъртък голямата награда в играта „Втори ТОТО шанс" е сума от 10 000 лева. Тя беше спечелена от играч, пуснал своята квитанция в град Варна.  

Кабинетът заделя 22 млн. лв. за евроизборите

За провеждане на изборите за Европейски парламент на 25 май са предвидени 22 млн. лева. от държавния бюджет.
Това обяви в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Той бе в града под тепетата за среща на бизнесмени от региона с ръководството на Българската банка за развитие, която предлага нови продукти за българския бизнес. “Може да има колебан За провеждане на изборите за Европейски парламент на 25 май са предвидени 22 млн. лева. от държавния бюджет. Това обяви в Пловдив финансовият министър Петър Чобанов. Той бе в града под тепетата за среща на бизнесмени от региона с ръководството на Българската банка за развитие, която предлага нови продукти за българския бизнес. “Може да има колебан

Ремонтират два електропровода, осигуряващи резервно захранване на подстанции край Варна

От началото на месец април Електроенергийният системен оператор (ЕСО) планира последователна подмяна на мълниезащитно въже по въздушни линии „Момчил“ и „Екране“. Двата електропровода осигуряват резервно захранване на подстанциите в района на Траката, Златни пясъци, Албена, Балчик, Каварна, Шабла и Генерал Тошево, съобщиха от Енерго-про за Moreto.

Путин “бие” на британски дебат

Победител в тв дебата в сряда между вицепремиера и лидер на либералите Ник Клег и водача на евроскептиците Найджъл Фараж е Владимир Путин. Констатацията е на в. “Индипендънт”. Изданието прави извода въз основа на хвърлените от Фараж обвинения срещу ЕС. Според политика Евросъюзът предизвикал действията на руския президент по украинската криза. Победител в тв дебата в сряда между вицепремиера и лидер на либералите Ник Клег и водача на евроскептиците Найджъл Фараж е Владимир Путин. Констатацията е на в. “Индипендънт”. Изданието прави извода въз основа на хвърлените от Фараж обвинения срещу ЕС. Според политика Евросъюзът предизвикал действията на руския президент по украинската криза.

Затрогваща история за пребит от деца щъркел покори Facebook

/КРОСС/ Затрогваща история за ранен щъркел покори социалната мрежа Facebook. От страницата за диви животни споделят историята на щъркела Живка, която е била замеряна с камъни от деца, живеещи в Дупница. "Преди седмица прекрасната щъркелка се връща у нас от Африка и се отправя към Дупница, където най-вероятно е гнездото й. В Дупница, обаче, не всички я очакват с радост и нетърпение. Деца замерят Живка с камъни и резултатът е ужасяващо счупено крило", разказат от групата. Добър човек успява да спаси животното и да я прибере и да я занесе в местния приют за безстопанствени кучета, с надеждата, че там ще помогнат на птицата. Първоначално обаче никой не се грижи за нея, впоследствие обаче тя е забелязана от добри хора, които са там по повод кучетата, а с изненада установяват, че в една от клетките има щъркел. Спасителите успяват да се свържат със столична ветеринарна клиника. Ветеринарите няколко дни се опитват да стабилизират птицата, която е с ужасяващо счупено крило. Живка не се храни сама, приема витаминни разтвори през устата, но храната повръща. Всеки ден е на системи. Животинчето все още е в критично състояние, но ако издържи, ще бъде оперирано скоро.  

Илия Лингорски: Ефективният ход за ЕС е стабилизиране на Украйна

Източноевропейските държави сега могат да преговарят за енергийна независимост, коментира бившият заместник-министър на финансите

    


Кристияна Вълчева: Сега не се страхувам от нищо!

Животът на бившата медицинска сестра се развива добре след ужаса в Либия

    


Предистория на "Отнесени от вихъра" ще се фокусира върху прислужницата Мами


Десетилетия след първото издание на романа "Отнесени от вихъра", героината на прислужницата Мами ще може да разкрие повече за своето минало в нова книга - предистория на бестселъра, предаде "Асошиейтед прес".

Клонът на издателство Simon & Schuster - Atria обяви, че ще публикува книгата "Пътуването на Рут" от Доналд Маккейг през октомври. Тя ще представлява предисторията на продадения в милиони екземпляри роман на Маргарет Мичъл от 1936 г.. Изданието е одобрено от наследниците на...

Греков успокои: Агнешкото и яйцата няма да поскъпват

Не се очаква повишаване на цените на агнешкото и яйцата преди Великден и Гергьовден. Имаме прекрасна родна продукция на поносими цени и нямаме основания да очакваме вдигане на цените преди празниците.

Турция блокира и YouTube

Турското правителство нареди блокиране на платформата YouTube една седмица след като предприе подобна мярка спрямо Туитър, съобщават турските медии. Това става след разпространението на нови пиратски записи, злепоставящи режима. Решението за YouTube било съобщено на интернет доставчиците и на GSM операторите в Турция, уточнява вестник "Хюриет" на страницата си в интернет.

Пежо се обърна със 150 км/ч! 3-ма се борят за живота! СНИМКИ И ВИДЕО

Пежо 406 катастрофира тежко близо до Казанлък. Трима младежи са с опасност за живота.

Удължава се срокът за участие в BAPRA Bright Awards 2014

Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) удължава крайния срок за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престижния ПР конкурс...

Бойко Борисов: Срещата между мен и Местан беше абсолютно случайна, не жертвам Цветанов

Срещата между мен и Местан беше абсолютно случайна. Не сме се договаряли нищо за ЦИК. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по Би Ти Ви.

"Няма никаква коалиция между ГЕРБ и ДПС. Няма никакво промяна в нашата позиция", подчерта Борисов.

"Ние сме единствената партия, която никога не е правила коалиция, само това мога да ви кажа", коментира лидерът на ГЕРБ.

"Не бих жертвал Цветанов за никаква коалиция", подчерта Борисов.

"Избирателният закон беше направен...

Продължава

Обама развълнуван от словата на папата

Надява се на дипломация от страна на Русия

Борисов: Срещата с Местан беше случайна

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че обща игра между неговата партия и ДПС няма

Борисов: Ще защитавам Плевнелиев от импийчмънт

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че обща игра между неговата партия и ДПС няма

Докторите забраниха на Елена да танцува в Денсинг Старс

Преди минути докторите забраниха на Елена да извършва физически натоварвaния заради опасност от оперативна намеса. Елена е със сериозна фрактура на хрущяла, който свързва ребрата с гръбначния й стълб и предизвиква възпалени нерви, съобщава Нова телевизия.

Ужасната болка и опасност от усложнения са на път да откажат красивата брюнетка от участието й в Dancing Stars. Предписанието на докторите е: покой и следването на терапевтичен план.

Дали Елена ще продължи въпреки докторските...

Продължава

Обама и папата с допирни точки, но и с различия във възгледите

Президентът на САЩ беше на аудиенция във Ватикана

    


Киев предупреди Брюксел: Транзитът на руски газ може да спре

Назначеният от Върховната рада министър на енергетиката и въгледобивната промишленост на Украйна Юрий Продан е предупредил Европейския съюз за възможно предстоящо спиране на транзита на руски природен газ през територията на страната, предаде ИТАР-ТАСС.
Тази информация се съдържа в писмо на Продан до комисаря по енергетика на ЕС Гюнтер Отингер. Назначеният от Върховната рада министър на енергетиката и въгледобивната промишленост на Украйна Юрий Продан е предупредил Европейския съюз за възможно предстоящо спиране на транзита на руски природен газ през територията на страната, предаде ИТАР-ТАСС. Тази информация се съдържа в писмо на Продан до комисаря по енергетика на ЕС Гюнтер Отингер.

Висшият мюсюлмански съвет защити имамите

Висшият мюсюлмански съвет подкрепи 13-те осъдени имами в Пазарджик. В специална декларация от вероизповеданието отхвърлят обвиненията към имамите, че са застрашили националната сигурност и са наса...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване