Димитър Главчев от ГЕРБ: Ние сме готови да управляваме

Димитър Главчев от ГЕРБ: Ние сме готови да управляваме

ГЕРБ нямат никакви договорки нито с ДПС, нито с която и е да е друга партия, каза депутатът от политическата формация, водена от Бойко Борисов - Димитър Главчев по Нова ТВ.

По този начин законодателят отрече появилите се спекулации. Според него септември е подходящ месец за провеждане на предсрочни избори. Той обвини Сергей Станишев в опит за протакване на извънредния вот за Народно събрание.

Единственият партньор са ни Реформаторския блок, защото и той е член на Европейската народна партия. Водим нормални преговори с тях, каза Главчев и допълни: Ние сме готови да управляваме.

Когато има напрежение, най-правилният ход е политикът да подаде оставка. С тези думи той коментира оставката на Борисов като премиер през 2013 г.

Обучават таксиметрови шофьори за парамедици

Шофьори на таксита ще бъдат обучавани по програмата за парамедици на Българския Червен кръст. Първите 80 кандидати започват курса от идната седмица, но има и още желаещи. Това съобщиха от червенокръстката организация. Партньор на червенокръстците в обучението, което е по европейски модел, е сдружение „Клуб активна сигурност Шофьори на таксита ще бъдат обучавани по програмата за парамедици на Българския Червен кръст. Първите 80 кандидати започват курса от идната седмица, но има и още желаещи. Това съобщиха от червенокръстката организация. Партньор на червенокръстците в обучението, което е по европейски модел, е сдружение „Клуб активна сигурност".

Ден на отворените врати в обсерваторията „Рожен”

Националната астрономическа обсерватория "Рожен" отваря своите врати за посетители днес от 10:00 до 17:00 часа. Събитието е в чест на 145-годишнината на Българската академия на науките, съобщават от БАН. Хората ще имат шанса да надникнат в най-големия астрономически комплекс в Югоизточна Европа, както и да разгледат наблюдателните телескопи в обсерваторията.

Метеоролози от БАН: Внимание! След мощната буря снощи, днес също ни очакват порои и гръмотевици!

Метеоролози от БАН: Внимание! След мощната буря снощи, днес също ни очакват порои и гръмотевици!

Преди обяд, над по-голямата част от страната, ще бъде слънчево, но около и след пладне отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, главно в Западна в Централна България, ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Почти без валежи ще е по поречието на Дунав. Вятърът ще се ориентира от североизток и след обяд временно ще се усили. Ще бъде топло, максималните температури, в повечето места, ще са между 27° и 32°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи за ПИК дежурният синоптик Христо Христов.

Атмосферното налягане ще бъде без съществен дневен ход и ще е по-високо от средното за месец юни. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с купеста облачност в следобедните часове. По южното крайбрежие ще превали дъжд. Максималните температури ще са между 25° и 27°, вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 18° – 19°.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места в масивите от Западна и Централна България ще превали и прегърми. Ще духа силен, по високите и открити части и бурен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 19° – 20°, на 2000 метра – около 13°.

Тайнствен глас водил Боян Петров към върха: Катери, не се отказвай!

Тайнствен глас водил Боян Петров към върха: Катери, не се отказвай!

При атаката му на Канчен­дзьонга на 20 май тайнствен глас е водил към върха Боян Петров. Това разказа на пресконференцията си алпинистът, който записа два рекорда. Той стана първият българин, стъпил на третия по височина 8-хилядник на планетата (8586 м) и първият диабетик в света, успял да се изкатери толкова високо. И то без кислород, пише "Монитор".

„Липсата на кислород се отразява естествено върху всичко, което се случва на човек на такава ужасна височина, каза 41-годишният зооспелеолог. Над 8200 метра сякаш изключих, но се появи вътрешен глас, който ми казваше – катери, давай, не се отказвай, още малко остана. Говореше ми на български, но не беше познат и в съзнанието ми не се появи никаква визуална асоциация. Имах чувството, че преследвам човек, който ме води нагоре.

Халюцинациите на такива места не са рядкост, например Меснер е рекордьор по такива според спомените му. Не знаеш какво правиш, но вървиш, вървиш и слушаш гласа. Когато се озовах на 50 метра от върха, сякаш „се включих” отново. Там температурите бяха около -25 градуса, духаше вятър със скорост 60 км/ч. И сам се изненадах, че съм прекарал толкова дълго на него – цели 48 минути. Направих обаче добри снимки. Не заради самото снимане, те са и доказателство, че съм бил там. На слизане всичко беше лесно. Гласът изчезна, а и нямах нужда от него. Но бях страшно внимателен.”

Боян Петров, който има изкачвания на Гашербрум 1 (8080 м) и на няколко метра от най-високата точка на Гашербрум 2 (8035 м) през 2009 г., признава, че на Канчендзьонга е било най-изтощителното му изпитание като алпинист. Той пристига в Непал на 6 април, включва се формално в експедицията на руснака Денис Урубко, за да премине административните препятствия. После обаче напуска групата, която ще атакува върха от север и отива от юг. На 21 април е в базовия лагер.

„На 13 май направих първия опит, но сгреших, разказа Боян. Не уцелих точния кулоар в мъглата, стигнах до 8300 м, но стана много тежко и се върнах. После разбрах, че и други са грешили кулоарите. Пътят е объркан, само стари въжета могат да те ориентират откъде трябва да минеш. Нагоре е микс от камъни, лед и сняг. Нямах подготовка за това. Но си взех урок, който ми помогна после.”

На 20 май става около 12 ч. в полунощ, към два и половина е на върха, улучил верния път, и то без да срещне никого. След 6-7 часа успява да слезе обратно. Температурите нощем са около -25 градуса, през деня – минус 20-23. Неговото изкачване на Канчен­д­зьонга е последно за сезона. Денис Урубко също катери солово до върха за 7 часа преди това. Общо 27 алпинисти стигат до горе, от тях 15 европейци, останалите – шерпи. Още един финландец успява да стъпи горе, като се вклинява сред шерпите – ту е сам, ту в група.

Коварната планина, подвластна на мусоните, на която условията се менят много бързо, а снегът се трупа неочаквано, обаче не го пуска. „Цели 7 дена ме валя дъжд, докато слизах, спомня си Боян. Всичко ми се събра. Джунгли, пиявици те налазват веднага, щом стъпиш на влажната земя. Този връх не те оставя нито за миг да си починеш. Трябва да си винаги нащрек.”

От цялото изпитание губи 10 килограма тегло. За диабета взема само витамини от групата В за възстановяване на нервните окончания. На два пъти получава хипогликемия, но успява да се оправи. За да тръгне към далеч по-голямото приключение.

Клане в метрото в Ню Йорк! Въоръжен рани трима!

Въоръжен мъж рани трима души, пътуващи с метрото на Ню Йорк, пише The Washington Times.

Ел-Ериан: Невинаги това, което е добро за индивида, е полезно и за обществото

От един момент нататък финансовата стабилност насърчава безотговорното поемане на риск, което застрашава икономическата система, смята финансистът


Българският износ към Китай се е увеличил с 20%

Стойнев представлява страните от ЦИЕ на среща с вицепремиер Дзиечъ

Ръст на инвестициите и туристи очакваме от Китай

Стойнев представлява страните от ЦИЕ на среща с вицепремиер Дзиечъ


Беззъба Англия провали финалната репетиция за Световното

Националният отбор на Англия записа равенство 0:0 с Хондурас в последната си контрола преди началото на световното първенство в Бразилия след четири дни. Най-вълнуващият момент на "Сън Лайф Стей...

Спортинг съди Левски за 60 млн., ще го фалира

Спортинг (Лисабон) съди Левски за 60 милиона лева, съобщава "Тема Спорт". 70-странична папка с документи стресна всички в офиса на „Герена". Искът е заради неправомерен догово...

Левски отхвърлил цел на ЦСКА

Мениджърите на предложения на ЦСКА анголски нападател Манучо са пратили дискове с играта на футболиста и на кръвния враг Левски, съобщава "Тема Спорт". Левски обаче не е проявил интерес към...

Москва предупреждава - Порошенко да спре боевете в Източна Украйна

Отношението на Москва към новия президент на Украйна Петро Порошенко зависи от това какви действия ще предприеме той за прекратяването на кръвопролитията в източната част на страната. Това заяви сек...

Заподозряха Меси в пране на пари!

Нападателят на Барселона и капитан на аржентинските национали Лионел Меси, отново е заподозрян за финансови машинации, съобщава „Ел Паис“. Според изданието подозренията са за пране...

Гонзо търси ляв бек в чужбина

Спортният директор на Левски Георги Иванов се е заел със задачата да намери класен ляв защитник, информира "Тема Спорт". "Сините" имаха идея да вземат опитния Веселин Минев, но тя ...

Kамбуров, Тунчев и Маркиньос започнаха с ЦСКА

Група от над 25 футболисти на ЦСКА ще замине за първия лагер в Боровец. Армейците се събраха днес сутринта в 08:00 часа на "Армията", а след това поеха към задължителните изследвания. Новите...

Локо (Сф) иска национал за без пари

Локомотив (София) следи ситуацията около нападателя на Берое Венцислав Христов, пише "Тема Спорт". Юношата на "червено-черните" не попада в плановете на старши треньора на "з...

Мъчи ни фалшива шарка

Мъчи ни фалшива шарка

Вирус, предизвикващ обрив, повишена температура и разстройство ще ни мъчи още поне две седмици, коментира в. Телеграф.

Заради пъпчиците, които се образуват по кожата, заразата често се бърка с шарка. Най-много заболели има в София, Русе и Пловдив. Само през изминалата седмица са регистрирани 3061 случая. Много от заразените обаче изкарват заболяването на крак и не влизат в статистиката.

"Ийст 17": От години не си говорим с бившите членове на групата

“Ийст 17” пристигнаха в София вчера по обяд. Популярната в близкото минало момчешка банда се включва в третото издание на фестивала “Обичам 90-те”. Концертът е тази вечер в зала “Фестивална”. 
В ранния следобед музикантите се срещнаха с журналисти. От познатата ни четворка са останали Джон Хенди и Тери Колдуел, а към тях отскоро се е присъединил Р “Ийст 17” пристигнаха в София вчера по обяд. Популярната в близкото минало момчешка банда се включва в третото издание на фестивала “Обичам 90-те”. Концертът е тази вечер в зала “Фестивална”. В ранния следобед музикантите се срещнаха с журналисти. От познатата ни четворка са останали Джон Хенди и Тери Колдуел, а към тях отскоро се е присъединил Р

Честваме Петдесетница

Днес православната църква чества един от най-големите християнски празници – Петдесетница. По този повод във всички епархии ще има празнична Света Литургия. Всяка година Светата Литургия в катедралата "Свети Александър Невски" е водена от Негово светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит. Честването започва в 09:30 часа. В храм "Света Троица" в Пловдив Архиерейска Света Литургия ще отслужи Негово високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай. Началото е в 09:00 часа. Петдесетница е бил един от трите велики празника. Първоначално с него се е отбелязвал краят на жътвата на ечемика. В жертва са се принасяли хляб и жертвени животни. Денят е припомнял за странстванията в пустинята и освобождението от Египет на Божия народ. В по-късни времена на този ден се отбелязвало получаването на Синайското законодателство, петдесет дни след излизането на евреите от Египет.

Безплатно гледаме днес небето от „Рожен”

Ден на отворените врати ще бъде днес за Националната астрономическа обсерватория „Рожен”.

Кучкова: Обичам всички пози, а размерът има значение!

Идеалният размер на мъжкия жезъл е колкото повече, толкова повече.

Петдесетница е! Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще оглави Света литургия в Катедрален храм „Св.

На днешния ден църквата празнува своето създаване. Днес е Петдесетница. Вярва се, че Иисус Христос се явил на този ден над своите ученици като силна светлина, като огнени езици. Тогава апостолите заговорили на различни езици и така тръгнали да проповядват Христовото учение навсякъде по света.

Балканската лига по канадска борба се проведе в Поморие

В Поморие се проведе Балканската Армрестлинг лига 2014 по канадска борба. Световният и европейски шампион за юноши Митко Петров, без загуба на дясна ръка, спечели Балканската лига.

Балканската лига премина в категория тежка – лява и дясна ръка и в нея взеха участие осем от най-силните мъже – шампиони от България и Румъния. Митко Петров събра актив от 222 точки. Втори в класирането, с 208 точки остана шампионът на Румъния Сабин Бадулеску. Трето място със 189 точки зае друг български състезател Иван Младенов. В подножието на почетната стълбичка остана колоритният Марин Панталеев, който спечели публиката с непринуденото си държание.

Преглед на печата - 8 юни

24 часа: Пробват задължителен вот и без промяна в конституцията Вариант задължителното гласуване да се въведе само с промяна в Изборния кодекс, без да се пипа конституцията, се обмисля в БСП. Според някои водещи юристи на социалистите, сред които дори председателят на парламента Михаил Миков, може да се стъпи на "времево" тълкувание на чл.

Проучване показа: Мислителите страдат от запек, нерваците от разстрпйство

Проучване показа: Мислителите страдат от запек, нерваците от разстрпйство

Мислителите най-често страдат от запек, а нерваците - от разстройство. Това стана ясно вчера по време на изложението „Мисия здраве”, което се провежда в столицата през почивните дни.
„Хората, които са склонни все нещо да обмислят, страдат най-често от запек.

Обикновено те взимат със себе си в тоалетната книга или списание, но това още повече усложнява процеса”, обясни проф. Борислав Владимиров от университетска болница „Царица Йоана - ИСУЛ”, цитиран от "Монитор". Нерваците пък по-често страдали от т.нар. диария на туриста. Това били притеснителни хора, който се поболявали от самата мисъл, че трябва да пътуват. Като цяло и двата проблема имат пряка връзка със сигналите, подавани от мозъка при всяка конкретна ситуация.

Едно от последните проучвания за стомашно-чревните проблеми на българите показва, че 27% са със запек, а 21% - с диария. Останалите ги измъчват киселини, проблема с рефлукса, къркорещи черва или нарушено храносмилане. „Всеки втори българин се е оплаквал от подобен проблем в някакъв период от живота си”, поясни националният консултант по гастроентерология проф. Людмила Матева от университетска болница „Св. Иван Рилски”. С такива оплаквания са 70% от жените.

„Разстройството и къркоренето на червата оказват най-големи вреди върху социалния живот на тези пациенти, тъй като те се притесняват да се качват в градския транспорт или да отидат на театър. Проблемът е, че винаги трябва да са в близост до тоалетна, когато излизат”, обяснява още проф. Матева.

 

Софиянски призова за излизане от ЕС

Предсрочните парламентарни избори можело да се проведат с местния вот


Турция започва да строи своето мегалетище

Критици обаче смятат, че строителството в тези големи мащаби е за сметка на околната среда


Протестите в Бразилия - заплаха за големите спонсори на Световното първенство

Компаниите обмислят различни планове за действие в случай на големи демонстрации по време на спортното събитие


Селскостопански самолет падна край Шумен, двама сърби пострадаха

Двама сръбски граждани пострадаха, след като самолетът им катастрофира снощи край Шумен.

Трима затворници избягаха с вертолет в Канада

Полицията на канадската провинция Квебек издирва трима затворници, избягали с хеликоптер от затвора „Орансвил", предаде РИА „Новости”.
Според официалния представител на полицията на канадската провинция Квебек Ан Матю инцидентът е станал около 19,45 часа местно време.
Тримата бегълци били осъдени за разпространение на наркотици и са арестувани в Полицията на канадската провинция Квебек издирва трима затворници, избягали с хеликоптер от затвора „Орансвил", предаде РИА „Новости”. Според официалния представител на полицията на канадската провинция Квебек Ан Матю инцидентът е станал около 19,45 часа местно време. Тримата бегълци били осъдени за разпространение на наркотици и са арестувани в

Мерки за здравеопазването – пари, правомощия за здравния министър и решителен министър

Организацията на „Спешната помощ” беше направена по западен образец, с отделяне като самостоятелна единица. Това стана още през 90-те години, припомни в предаването на Люба Кулезич...

Бойко Борисов заминава за седмица за САЩ

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заминава на едноседмично посещение в Съединените американски щати. Във Вашингтон Борисов ще проведе работни срещи в американския Конгрес, съобщиха от ГЕРБ. Освен т...

Мощен Алтидор с два гола за САЩ срещу Нигерия

Пред повече от 50 хиляди зрители САЩ победи Нигерия с две попадения на голмайстора на Съндърланд Джоузи Алтидор. През целия мач „янките“ доминираха на терена, а според селекционера...

Трима затворници избягаха с вертолет в Канада

Полицията на канадската провинция Квебек издирва трима затворници, избягали с хеликоптер от затвора „Орансвил Полицията на канадската провинция Квебек издирва трима затворници, избягали с хеликоптер от затвора „Орансвил", предаде РИА „Новости”. Според официалния представител на полицията на канадската провинция Квебек Ан Матю инцидентът е станал около 19,45 часа местно време. Тримата бегълци били осъдени за разпространение на наркотици и са арестувани в

Спортинг съди Левски за 60 млн. лв заради Божинов?

Спортинг съди Левски за 60 милиона лева, съобщава Тема спорт.

Боян Петров: Да сме бързи и леки - това е стратегията ни за изкачване на К2

Алпинистът Боян Петров тръгва към втората част от проекта "Българските осемхилядници" и с Младен Данков ще се опитат да изкачат втория по височина връх К2 (8611 м) и съседния Броуд Пик (8047 м) в планината Каракорум. Досега К2 не е изкачван от българин, а и няма български алпинисти, които да са изкачвали два осемхилядника за едно лято.

Изкачването на К2 ви е стара мечта. Как започна всичко?
- Българският проект К2 започна през 2005 г., когато с Дойчин Боянов, Любомир Младенов и...

Бойко Борисов заминава на едноседмично посещение в САЩ

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заминава на едноседмично посещение в Съединените американски щати. Във Вашингтон Борисов ще провде работни срещи в американския Конгрес. Освен това, председателят на ГЕРБ ще се срещне и с президента на Международния републикански институт посланик Марк Грийн. Заедно с Борисов, за Вашингтон заминават Румяна Бъчварова, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, и бившият енергиен министър и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. Тримата ще участват в кръгла маса за енергийната сигурност в Търговската камара на САЩ. Борисов ще има работни срещи и в Атлантическия съюз и Центъра за европейски политически анализи. В рамките на посещението си председателят на ГЕРБ ще се срещне и с американския политолог, съветник и член на настоятелството на Центъра за стратегически и международни проучвания в САЩ Збигнев Бжежински.

Вълк спанак яде ли?


- Скъпи, вчера оставих две бутилки водка в хладилника, а сега е само една. Защо?
- Ами... защото не съм я видял.

***
Мъж разказва на приятели:
- Прибирам се вкъщи след снощния Трифон Зарезан. Влизам и гледам - жена ми в спалнята прави любов с някакъв тип. Какво пък... Отивам в кухнята, отварям хладилника, изваждам бутилка водка, - Скъпи, вчера оставих две бутилки водка в хладилника, а сега е само една. Защо? - Ами... защото не съм я видял. *** Мъж разказва на приятели: - Прибирам се вкъщи след снощния Трифон Зарезан. Влизам и гледам - жена ми в спалнята прави любов с някакъв тип. Какво пък... Отивам в кухнята, отварям хладилника, изваждам бутилка водка,

Шок! Отровни китайски червила плъзнаха на пазара, алармират здравни експерти

Шок! Отровни китайски червила плъзнаха на пазара, алармират здравни експерти

Откриха отровни китайски червила във верига магазини „Шихо” във Варна, пише "Монитор".

Опасните за здравето продукти бяха иззети вчера от здравните експерти, съобщават от Регионалната здравна инспекция в черноморския град.

При изследване на червилата се установило, че съдържат тежките метали олово и кадмий, които са включени в списъка на веществата, забранени за използване в козметични продукти.

Оловото е един от най-токсичните тежки метали и има отровно действие върху човека и живите организми.

Кадмият също е силно токсичен метал и всичките му химични форми са опасни за човешкия организъм, коментираха здравните инспектори.

 

Следобед ни чакат дъжд и гръмотевици

Краткотрайни превалявания и гръмотевици ще има в Западна и Централна България днес следобед, съобщават от НИМХ към БАН. По същото време се очаква да се засили и вятърът от посока североизток. Преди обяд се очаква да е слънчево. Температурите ще са между 27° и 32°. По поречието на Дунав почти не се предвиждат валежи. На морето ще бъде слънчево, като следобед ще се появи купеста облачност. Дъжд ще превали по южното крайбрежие. Градусите ще са между 25 и 27. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, а морската вода ще е с температура от 18-19 градуса. Преди обяд над планините се очаква да бъде слънчево, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 19° – 20°, на 2000 метра – около 13°.

Двама младежи пострадаха при катастрофа край Русе

Колата се преобърнала в канавка и се блъснала в дърво


Смях! Перник защити славата си на боен град: Баба помисли Салма Хайек и Ейдриън Броуди за бежанци, вся паника

Смях! Перник защити славата си на боен град: Баба помисли Салма Хайек и Ейдриън Броуди за бежанци, вся паника

Перник защити славата на боен град, коментира в. Стандарт. Местните вчера се вдигнаха срещу холивудската красавица Салма Хайек и Ейдриън Броуди, носител на "Оскар" за ролята в "Пианистът".

Екипът на американската продукция "Септември в Шираз", разказваща история от Иран, се разположи в училищен двор в миньорския град. Хората в квартала не се развълнуваха особено до обяд.

Тогава се появиха жени с бурки, мъже с по-тъмен тен и наболи бради. Те похапваха сладко от пластмасови чинии между епизодите.

При вида им обаче баба реши, че са бежанци, и съобщи новината в кафенето.

Мълвата се разпространи толкова бързо, че се наложи от общината да успокояват перничани, допълва Днес.бг.

US сенатори идват на срещи с властта в България

Трима сенатори са на посещение в България днес.

Лятна сладоледена прохлада


Лятото, макар и малко несигурно, вече идва. Ако се вярва на синоптиците, дъждовете постепенно ще спират и се задават истинските юнски жеги. Затова извадихме от архивите рецепта, която от типа "стари, но златни", която винаги е актуална, когато слънцето започне да прежуря. 

Сладоледът е най-универсалната прохлада за летните горещини. Ванилов, шоколадов, плодов, на клечка или във фунийка, със сироп или хрупкави ядки, похапнат на сянка и в добра компания, е любимо лакомство не само на...

Украинският самолет, паднал край Славянск, е бил свален от експериментално руско оръжие

Украинският самолет АН-26, който беше свален на 6 юни, край Славянск, е бил свален от експериментално руско оръжие, смятат украинските власти. Според ръководителя на групата „Информационна съпротива” Дмитрий Тимчук самолетът е бил свален от преносим зенитно-ракетен комплекс „9М336 Верба”, който е зачислен на въоръжение само в една руска военна част и не се предлага на пазара.

Кандидат-студенти се явяват на изпити по български и биология

Точно в 09.00 ч. днес в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва кандидат-студентският изпит по български език и литература, съобщиха от висшето учебно заведение.
Изпитът е писмен с продължителност 4 астрономически часа. Всеки от кандидат-студентите избира и работи по една от двете възможни задачи. Точно в 09.00 ч. днес в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва кандидат-студентският изпит по български език и литература, съобщиха от висшето учебно заведение. Изпитът е писмен с продължителност 4 астрономически часа. Всеки от кандидат-студентите избира и работи по една от двете възможни задачи.

Михаела Стоичкова подписва декларация в Япония, че ще вечеря отровна риба фугу

Как бихте се описали с 3 думи?
Искрена, честна, лоялна.
На колко години сте?
Почти на 26.
Къде сте родена?
В София.
Какво харесвате у себе си?
Старанието ми днес да съм по-добър човек от вчера и утре да съм по-добър човек от днес.
Чай или кафе?
Арабски чай.
Любим ден от седмицата? Защо?
Всеки ден ми е любим! Защото съм благодарна, че съм Как бихте се описали с 3 думи? Искрена, честна, лоялна. На колко години сте? Почти на 26. Къде сте родена? В София. Какво харесвате у себе си? Старанието ми днес да съм по-добър човек от вчера и утре да съм по-добър човек от днес. Чай или кафе? Арабски чай. Любим ден от седмицата? Защо? Всеки ден ми е любим! Защото съм благодарна, че съм

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване