Владо Пенев: Съгласен съм с Ивайло Христов, че културата е в задния двор. Но ако на мен ми бяха дали аскеера, нямаше да го върна

- На каква постановка се съгласихте да станете режисьор за първи път, г-н Пенев? 
- “Агенти”. Тя всъщност се казва “Гленгари Глен Рос”, но това заглавие не е достатъчно търговско - не означава нищо за българския зрител. “Агенти” е, защото става дума за агенти на недвижими имоти - в офис, в който четирима мъже продават недвижими имоти, имат своя на - На каква постановка се съгласихте да станете режисьор за първи път, г-н Пенев? - “Агенти”. Тя всъщност се казва “Гленгари Глен Рос”, но това заглавие не е достатъчно търговско - не означава нищо за българския зрител. “Агенти” е, защото става дума за агенти на недвижими имоти - в офис, в който четирима мъже продават недвижими имоти, имат своя на

Соня Васи: Благовест Аргиров ходеше на родителските ми срещи

Единствената българка, снимала се в американския Единствената българка, снимала се в американския "Плейбой" - Соня Васи, разказа интересни подробности от живота си с хитовите през 80-те години близнаци братя Аргирови в специално интервю за "24 часа". Още на 14 г. тя бяга от дома на родителите си във Варна и заживява в София с най-обичания музикален дует - Благовест и Светослав Аргирови.

Франция поряза Порошенко: Не виждаме Украйна в ЕС

Никой от моите западни колеги не би желал и включване на Украйна в НАТО. Даже и американците не искат това, обяви министърът на външните работи на Франция Лоран Фабиюс.

Георги Първанов подкрепи задължителния вот

В политика, както и в икономиката, монопол не трябва да има. Не може едни избиратели да са като крепостни селяни и винаги да се очаква, че те ще гласуват за теб. Това заяви Георги Първанов – лидер на АБВ, в „Предаването на Карбовски“ по TV7. Той коментира предложението за въвеждане на задължително гласуване, след като по-рано обяви, че го подкрепя. В политика, както и в икономиката, монопол не трябва да има. Не може едни избиратели да са като крепостни селяни и винаги да се очаква, че те ще гласуват за теб. Това заяви Георги Първанов – лидер на АБВ, в „Предаването на Карбовски“ по TV7. Той коментира предложението за въвеждане на задължително гласуване, след като по-рано обяви, че го подкрепя.

Певецът Любо Киров: България има нужда от своята тийнзвезда

- Любо, предаването “Големите надежди” по Нова тв завърши. Има ли шанс победителката Кристиана да стане родната Майли Сайръс? 
- Надявам се и чакам най-сетне да излязат истински тийнзвезди, които да радват своите връстници. Защо да нямаме и ние един Джъстин Бийбър най-сетне? Тези деца пеят много добре - Любо, предаването “Големите надежди” по Нова тв завърши. Има ли шанс победителката Кристиана да стане родната Майли Сайръс? - Надявам се и чакам най-сетне да излязат истински тийнзвезди, които да радват своите връстници. Защо да нямаме и ние един Джъстин Бийбър най-сетне? Тези деца пеят много добре

Орешарски и Путин се разминаха за "Южен поток"

Русия не е получила официални уведомления от България за прекратяването на работата в рамките на проекта "Южен поток", предаде РИА Новости. "Официално уведомление ние не сме получили, планираме утре да повдигнем този въпрос на срещата с европейския комисар Гюнтер Йотингер", заяви представител на руското министерство на енергетиката. Съобщението на руската официозна агенция дойде в деня, когато Министерският съвет отчете посещението на премиера Пламен Орешарски в САЩ и срещите му със сенаторите от Конгреса Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи с прессъобщение, в което Орешарски е цитиран с думите: "Обсъдихме въпроса с "Южен поток" и със запитването от страна на ЕК относно процедурите на европейското законодателство. Подчертах, че проектът ще продължи само, след като отстраним всички забележки на Брюксел и уточним начина на неговото изпълнение по-нататък"... Той отбеляза, че в момента има запитване от страна на ЕК и по този повод е спряна по-нататъшната работа ... Разпоредил съм да спрат действия по старта на изграждането до уточнения на процедурата с Брюксел" . 

Награда от 5 млн. долара за данни за изчезналия малайзийски самолет

Близки на пътници от изчезналия в началото на март малайзийски самолет искат да дадат 5 милиона долара на всеки, който би могъл да има някаква информация за изчезването на този Боинг 777 на Малайзийските авиолинии, от което днес се навършват точно три месеца, предаде Франс прес, цитирана от БТА. На сайта Indiegogo е подета кампания за събиране на средства, съобщиха семействата в комюнике. Самолетът изчезна малко след излитането си от Куала Лумпур за Пекин с 239 души на борда. Предполага се, че той е паднал в южната част на Индийския океан - в противоположната посока на извършвания полет - но след три месеца издирвания останките му не бяха открити, така че някои семейства смятат, че малайзийските власти крият истината от тях. "Убедени сме, че някъде някой знае нещо и се надяваме това възнаграждение да го накара да излезе от сянката", посочи Етан Хънт, ръководител на проекта Награда МН270 (Reward MH370).

Перперикон може да остане незавършен заради липса на пари

Ако до дни държавата не отпусне 200 000 лева за разкопки на Перперикон, има опасност обектът да остане незавършен. Това предупреди във Варна археологът проф. Николай Овчаров, ръководител на проучванията на скалния град. Все още недовършен е малък парцел в източната част на Акрополола на Перперикон, обясни проф.

Задържаха мъж, ударил 4-месечно бебе

При семеен скандал мъжът е ударил с ръка 4-месечния Ивайло В. Удари са нанесени и на майката

Проф. Петровски: Корпоративни интереси спряха евтино лекарство за очи

Корпоративни интереси спряха лекарство, което се използва срещу очни болести. Алтернативата му е няколко пъти по-скъпа. Това обяви проф. Божимир Петровски, който е водещ офталмолог, пред Нова телевизия.
„Елестин струва 150 лева, а неговата алтернатива е 1200. Но при нея се нужни около 7-8 инжекции. Направете си сметка каква е разликата. Корпоративни интереси спряха лекарство, което се използва срещу очни болести. Алтернативата му е няколко пъти по-скъпа. Това обяви проф. Божимир Петровски, който е водещ офталмолог, пред Нова телевизия. „Елестин струва 150 лева, а неговата алтернатива е 1200. Но при нея се нужни около 7-8 инжекции. Направете си сметка каква е разликата.

Транспортират за Пирогов удареното от баща му 4-месечно бебе

Удареното от баща му бебе на 4 месеца в Благоевград този следобед, бе транспортирано за неврохирургията на Пирогов, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Oфталмолог: Корпоративни интереси спряха евтино лекарство за очи

Корпоративни интереси спряха лекарство, което се използва срещу очни болести. Алтернативата му е няколко пъти по-скъпа. Това обяви проф. Божимир Петровски, който е водещ офталмолог, пред Нова телевизия.
„Елестин струва 150 лева, а неговата алтернатива е 1200. Но при нея се нужни около 7-8 инжекции. Направете си сметка каква е разликата. Корпоративни интереси спряха лекарство, което се използва срещу очни болести. Алтернативата му е няколко пъти по-скъпа. Това обяви проф. Божимир Петровски, който е водещ офталмолог, пред Нова телевизия. „Елестин струва 150 лева, а неговата алтернатива е 1200. Но при нея се нужни около 7-8 инжекции. Направете си сметка каква е разликата.

Африканският Меси и Пол "Октопода"

Новоизгряващите звезди, които ще огреят Мондиал 2014


Томислав Дончев: Отчетът на Орешарски можеше просто да каже "Провалихме се"


Отчетът за дейността на кабинета "Орешарски" ще бъде крайъгълен камък в българската политическа история, заяви Томислав Дончев на пресконференция на ГЕРБ за отчета на Министерския съвет за дейността на кабинета "Орешарски", предаде "Фокус".

"В потока от думи в тези над 170 страници е неизказано друго, което може да се каже много по-късо и много по-просто, а неизказаното е: Провалихме се, извинете. Аз не се сещам за друг случай на такова колективно скъсване с действителността",...

Радуканов си повярва: Славия ще участва в евротурнирите

Треньорът на Славия Милен Радуканов заяви на пресконференция днес, че отборът се е разделил с общо осем играчи. Сред тях са Чавдар Янков, Галин Иванов и Радослав Димитров. Радуканов заяви още, че в сл...

Как мегаполисът Сао Пауло се подготвя за Световното (ГАЛЕРИЯ)

Как изглежда Сао Пауло -  най-големият град в Бразилия и един от домакините на мачове от световното първенство, когато в него не се провеждат протести срещу турнира? Как мегаполисът Сао Паул...

Георги Кадиев: Оставка, но истинска – излизат и затварят вратата

/КРОСС/ Оставка на цялото ръководство на БСП е единственият изход за левицата от кризисната ситуация, в която се намира. За коренна промяна на председателството настоя в интервю за BTV депутатът Георги Кадиев. „Единствената възможност е оставка на цялото ръководство, но истинска - подават я, излизат през вратата и я затварят след себе си. Останем ли със същото ръководство, си подписваме загубата. Ако останем със същото ръководство след толкова много загуби, кой поема отговорност?", попита Кадиев.По думите му, не загубата на изборите е била драматична, защото БСП има същия брой евродепутати, както в предишния състав на ЕП. „Драматично беше очакването да имаме равен или близък брой с ГЕРБ, а загубихме с 11%", допълни социалистът. „Денят на заседанието на Националния съвет е Денят Х за БСП. Съдбата на БСП е по-важна от съдбата на всички. Ако ръководството не разбира, че сме на кръстопът и има опасност от съкрушителна загуба, то няма място начело на партията", коментира Кадиев и посъветва „да се реже на месо". „Не искам да участвам в партия и парламентарна група, която е готова да приеме загубата, и само реди листи, за да бъде и в следващия парламент", допълни депутатът. „Аз също считам, че е време за избори. Мразя идеята, че трябва да дадем 30 млн. лв. за избори, а нямаме 70 млн. лв. за спешна помощ

Костадин Чакъров: БСП ще отстъпят за задължителен вот, защото ще се раздвижи турската агентура

Станишев няма характер, неговият профил е такъв. Той ще върти някакви къси пасове, интриги и т.н., но никога няма да стане, да излезе, да направи един анализ. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” Костадин Чакъров – председател на Съюза на комунистите в България.
Той заяви, Станишев няма характер, неговият профил е такъв. Той ще върти някакви къси пасове, интриги и т.н., но никога няма да стане, да излезе, да направи един анализ. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” Костадин Чакъров – председател на Съюза на комунистите в България. Той заяви,

4-метрови насекоми мутанти налазиха Бургас (снимки)

Четириметрови несекоми мутанти бродят по централните улици в Бургас като част от фестивала за модерно изкуство "Включи града".

Костов: ДПС може да управлява с ГЕРБ

Да отдадем нужното уважение към ДПС и БСП, тъй като те не желаят да удължават агонията в политическия живот. В този смисъл българската политика има развитие, появява се някакво здравомислие.

ЕС, Украйна и Русия с нова среща за газа

Тристранна среща на представители на Европейския съюз, Украйна и Русия ще се състои в Брюксел в понеделник. Това заяви говорител на руския енергиен...

Ниска избирателна активност на сърбите от Северно Косово

/КРОСС/ Предсрочните парламентарни избори в Косово протичат нормално и без инциденти, съобщават както неправителствените организации, наблюдаващи хода на вота, така и властите в Прищина. Властите са осигурили 6000 полицаи, които да контролират обществения ред по време на изборния ден, съобщи пред екип на БНР министърът на вътрешните работи на Косово Байрам Реджепи. В северната част на Косово се намират частите на европейската мисия на ЮЛЕКС. Също така и военните части на КФОР са в северните части на страната, но тяхната задача е да подпомагат европейската полицейска мисия ЮЛЕКС. В доминираното от сърби Северно Косово избирателната активност през целия ден бе много ниска и се движеше между 2-6 процента. Най-ниска е в Звечан, недалеч от етнически разделения град Митровица. Репортерският ни екип забеляза патрулите на КФОР през цялото време в Митровица пред избирателните секции, чиято задача бе да пресекат натиск върху избирателите да не гласуват от страна на сръбските националисти. Не така обаче беше в сръбските райони в централно и южно Косово, където през целия ден избирателната активност беше доста по висока. Сърбите имат 10 гарантирани места по конституцията на Косово, но стремежът на Белград е те да получат над тези места, за да могат да влияят реално върху преговорите между албанските партии за състава на новото косовско правителство

Търсят бомба в лагера на хърватския отбор на Мондиала

Бразилски военни пристигнаха в тренировъчния лагер на отбора по футбол на Хърватия в Бразилия, за да търсят взривни вещества, съобщава новинарският портал 24sata.hr.

Костадин Чакъров: За 25 г. БСП е отгледала едно чудовище – ДПС, и сега не могат да го спрат


Станишев няма характер, неговият профил е такъв. Той ще върти някакви къси пасове, интриги и т.н., но никога няма да стане, да излезе, да направи един анализ. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” Костадин Чакъров – председател на Съюза на комунистите в България.
Той заяви, Станишев няма характер, неговият профил е такъв. Той ще върти някакви къси пасове, интриги и т.н., но никога няма да стане, да излезе, да направи един анализ. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” Костадин Чакъров – председател на Съюза на комунистите в България. Той заяви,

Младежи се разходиха с кола по Станчовата алея в Морската градина

След нелепата смърт на малкия Паоло, прегазен от джип на пешеходна зона в Стара Загора, въпросът за движението на автомобили на подобни места става все по-болезнено актуален. В подобен контекст са и коментарите във фейсбук групата "Варна може да защити Морската си градина!" Конкретен повод за разгорещената дискусия в социалната мрежа е поредното документирано нарушение по Наредбата за обществения ред на Община Варна, която забранява движението на коли в паркове и алеи.

Костов: ДПС може да направи своя коалиция с ГЕРБ и да управлява страната

Преди да стане явна тази политическа криза, институциите бяха в кризисно състояние. Доверието към кабинета и Народното събрание е рекордно ниско. При такива нива на всеобщо недоверие към тези институции, винаги се стига до подаване на оставка и прекратяване на мандата. Това каза в интервю за предаването на бТВ „Нека говорят” Иван Костов от ДСБ. Преди да стане явна тази политическа криза, институциите бяха в кризисно състояние. Доверието към кабинета и Народното събрание е рекордно ниско. При такива нива на всеобщо недоверие към тези институции, винаги се стига до подаване на оставка и прекратяване на мандата. Това каза в интервю за предаването на бТВ „Нека говорят” Иван Костов от ДСБ.

Иван Костов: ДПС може да направи своя коалиция с ГЕРБ и да управлява


Преди да стане явна тази политическа криза, институциите бяха в кризисно състояние. Доверието към кабинета и Народното събрание е рекордно ниско. При такива нива на всеобщо недоверие към тези институции, винаги се стига до подаване на оставка и прекратяване на мандата. Това каза в интервю за предаването на бТВ „Нека говорят” Иван Костов от ДСБ. Преди да стане явна тази политическа криза, институциите бяха в кризисно състояние. Доверието към кабинета и Народното събрание е рекордно ниско. При такива нива на всеобщо недоверие към тези институции, винаги се стига до подаване на оставка и прекратяване на мандата. Това каза в интервю за предаването на бТВ „Нека говорят” Иван Костов от ДСБ.

НАП си търси данъците по телефона

Около 64 хил. граждани и фирми ще получат телефонно обаждане от НАП с напомняне да се издължат към фиска. Толкова е приблизителния брой на нередовните платци. Общо подадените данъчни декларации през тази година надхвърлят 550 хиляди. По-голямата част от гражданите и фирмите вече са внесли дължимите към хазната налози в законовия срок - до края на април.

Кадиев призова за оставка на ръководството на БСП, "но истинска – излизат и затварят след себе си"

Оставка на цялото ръководство на БСП е единственият изход за левицата от кризисната ситуация, в която се намира. За коренна промяна на председателството настоя в предаването „Нека говорят” по bTV депутатът Георги Кадиев, който продължава да поддържа линия на вътрешна опозиция в БСП.
„Единствената възможност е оставка на цялото ръководство, Оставка на цялото ръководство на БСП е единственият изход за левицата от кризисната ситуация, в която се намира. За коренна промяна на председателството настоя в предаването „Нека говорят” по bTV депутатът Георги Кадиев, който продължава да поддържа линия на вътрешна опозиция в БСП. „Единствената възможност е оставка на цялото ръководство,

Майката на прегазения Паоло: Преди седмица гледах дечицата ми, които си играеха край мен

Майката на прегазения Паоло: Преди седмица гледах дечицата ми, които си играеха край мен

Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред Би Ти Ви.

Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми, които си играеха покрай мен и бях чувала само, че има майки, които страдат. Точно като всички, които в момента гледат. Бях гледала, че има такива майки. Плакала съм с тях, подписвала съм се в подписки и ето че днес съм на тяхното място. Чувството за вина, че не съм направила нещо повече, ме изгаря отвътре. Молбата ми е да не оставяте някой друг да ви отнеме любовта, продължи почернената жена.

„Ние можехме да направим нещо повече, можехме да подкрепим тези жени, които преди нас са преживяли такова нещо“, самообвинява се тя.

Красимира призова хората да продължават да ги подкрепят в каузата да се променят нещата по пътищата.

Майката обясни, че сестричката на Паоло е получила помощ, за да се справи със загубата на братчето си и да може да порасне като здраво момиче. „Анжела със сигурност не е добре“, обясни тя.

Бих казала (б.р.- на Георги Сапунджиев, водача, който прегази Паоло), че когато човек греши, той трябва да каже, че е готов да понесе наказанието си. А това в момента те се случва, това е продължението на цинизма, оплака се Красимира Иванова.

Екшън с хеликоптер, линейки и пожарна в центъра на София!

Възможностите за осигуряване на адекватна наземна и въздушна първа помощ бяха показани днес на специална демонстрация в София.

Благотворителната щафета Postbank Business Run събра над 9000 лева


Първото самостоятелно издание на благотворителната корпоративна щафета Postbank Business Run събра над 9000 лева.

В надпреварата в "Бизнес парк София" се включиха 107 отбора от 63 фирми, а средствата ще бъдат дарени за каузата на УНИЦЕФ в партньорство с Пощенска банка "Най-добър старт за всяко дете" за развиване на мрежа от центрове за майчино и детско здраве.

Състезанието на клуб "Бегач" затвърди успеха си, след като доското беше част от вечерното маратонско бягане Sofia...

Кадиев призова: Оставка на ръководството на БСП, но истинска – излизат и затварят вратата

Оставка на цялото ръководство на БСП е единственият изход за левицата от кризисната ситуация, в която се намира. За коренна промяна на председателството настоя в предаването „Нека говорят” по bTV депутатът Георги Кадиев, който продължава да поддържа линия на вътрешна опозиция в БСП.
„Единствената възможност е оставка на цялото ръководство, Оставка на цялото ръководство на БСП е единственият изход за левицата от кризисната ситуация, в която се намира. За коренна промяна на председателството настоя в предаването „Нека говорят” по bTV депутатът Георги Кадиев, който продължава да поддържа линия на вътрешна опозиция в БСП. „Единствената възможност е оставка на цялото ръководство,

Употребата на GSM зад волана - по-опасна от алкохола и наркотиците

Мобилните телефони са по-опасни за живота от алкохола и наркотиците, поне що се отнася до шофирането. Това показва последно проучване, направено в Беркшир. Оказва се, че използването на мобилни телефони по време на шофиране, намаляват значително реакциите на хората зад волана.

Полицията арестува родители, защото детето им било дебело

Родителите на 11-годишно момче са били арестували заради това, че са позволили на детето им да напълнее толкова много, че това да застраши здравето му, пише британският в. "The Telepgrah". Двойката от Норфолк е била разпитана от полицията по подозрение в небрежност и жестоко отношение към детето им, което тежи 103 кг. Индексът на телесната му маса е 41.8 - двойно над здравословното ниво. Наскоро момчето е било освободено от някои задължения в училище заради теглото му. Според The Sun учители и училищни специалисти, които момчето посетило, са се свързали със социалните служби от загриженост заради теглото му. Лекарите в болница "Кралица Елизабет" по-късно сигнализирали полицията по случая.

Джон Макейн: Искаме по-малко руско участие по въпроси, касаещи „Южен поток”

/КРОСС/ „Очевидно бихме искали да видим по-малко руско участие по въпроси, касаещи „Южен поток" и се надяваме въпросът да бъде решен в координация с европейците", заяви сенатор Джон Макейн в отговор на въпрос за санкциите за български фирми, които работят по проекта със свои руски колеги. По време на срещата с премиера Пламен Орешарски бе обсъдена необходимостта от енергийна независимост на Източна Европа и България - въпрос, по който между България и САЩ има съгласие, посочи Джон Макейн и допълни, че САЩ ще работят за възможно най-бързото постигане на тази цел. Присъединяваме се към премиера и правителството на България, като се стремим приоритет да бъде енергийната независимост, което означава да не работим с организации, които са зависими от Русия, добави Макейн. Той благодари на своя домакин за откровената и полезна дискусия по редица въпроси. Дойдохме по много причини, но една от тях е да благодарим на хората в България и Румъния за техните смели войници, които изпратиха в Афганистан, стремейки се да извоюват свобода за афганистанския народ, обясни Макейн.

Майката на Паоло: Изгаря ме чувството за вина, че не съм направила нещо повече

Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред bTV.
Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми, Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред bTV. Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми,

Джон Макейн: Искаме по-малко руско участие по въпроси, касаещи „Южен поток”

/КРОСС/ „Очевидно бихме искали да видим по-малко руско участие по въпроси, касаещи „Южен поток" и се надяваме въпросът да бъде решен в координация с европейците", заяви сенатор Джон Макейн в отговор на въпрос за санкциите за български фирми, които работят със свои руски колеги по проекта. По време на срещата с премиера Пламен Орешарски бе обсъдена необходимостта от енергийна независимост на Източна Европа и България - въпрос, по който между България и САЩ има съгласие, посочи Джон Маккейн и допълни, че САЩ ще работят за възможно най-борзото постигане на тази цел. Присъединяваме се към премиера и правителството на България, като се стремим приоритет да бъде енергийната независимост, което означава да не работим с организации, които са зависими от Русия, добави Маккейн. Макейн благодари на своя домакин за откровената и полезна дискусия по редица въпроси. Дойдохме по много причини, но една от тях е да благодарим на хората в България и Румъния за техните смели войници, които изпратиха в Афганистан, стремейки се да получат свобода за афганистанския народ, обясни Макейн.

Бизнесмени спрели евтино лекарство за очи

Бизнесмени спрели евтино лекарство за очи

Корпоративни интереси спряха лекарството Еластин, което се използва срещу очни болести. Алтернативата му е няколко пъти по-скъпа. Това обяви проф. Божимир Петровски, който е водещ офталмолог.

„Елестин струва 150 лева, а неговата алтернатива е 1200. Но при нея се нужни около 7-8 инжекции. Направете си сметка каква е разликата. Корпоративни интереси на две големи фирми са в основата на това лекарството да бъде сменено. У нас става въпрос за корпоративен интерес на вносителите чрез Министерството на здравеопазването. Ще напиша писмо до министър Андреева за това лекарство”, обясни професорът пред Нова телевизия. 

Божимир Петровски се чуди защото толкова години не се намери най-добрата форма за действие на Спешна помощ. „У нас само се говори за реформи, а не се действа. Толкова години слушаме за проблеми, а никой не вземе да направи нещо. Нямам думи. Толкова ли е трудно да се променим към по-добро леко, достъпно и ефективно лечение”, чуди се офталмологът.

Иван Звездев свири на саксофон за празника на Горна Оряховица

Иван Звездев излезе със саксофона си на сцената на народно читалище “Напредък 1869” в Горна Оряховица. Водещият беше поканен да свири на празника на града заедно с оркестъра при ансамбъл “Сидер войвода”. Звездев има средно по едно участие като музикант на всеки 2-3 г. Свирил е с духовите оркестри на Търговище, Добрич, Ловеч, както и вкъщи, но само Иван Звездев излезе със саксофона си на сцената на народно читалище “Напредък 1869” в Горна Оряховица. Водещият беше поканен да свири на празника на града заедно с оркестъра при ансамбъл “Сидер войвода”. Звездев има средно по едно участие като музикант на всеки 2-3 г. Свирил е с духовите оркестри на Търговище, Добрич, Ловеч, както и вкъщи, но само

По-малко руско участие в "Южен поток" - директивата от САЩ

Тя стана ясна от думите на сенатр Джон Маккейн, който се срещна с премиера Орешарски в София. От своя страна премиерът ни обяви, че е разпоредил да спрат действията по старта на изграждането на тръбопровода "Южен поток", докато текат консултациите с Европейската комисия.

Джон Маккейн: Бихме искали да видим по-малко руско участие по въпроси, касаещи "Южен поток"

Очевидно бихме искали да видим по-малко руско участие по въпроси, касаещи "Южен поток", и се надяваме въпросът да се реши в координация с европейците. Това заяви в Министерски съвет сенатор Джон Маккейн след срещата с премиера Пламен Орешарски.
Джон Маккейн призна, че по време на срещата е обсъден въпросът, по който има съгласие между България и Очевидно бихме искали да видим по-малко руско участие по въпроси, касаещи "Южен поток", и се надяваме въпросът да се реши в координация с европейците. Това заяви в Министерски съвет сенатор Джон Маккейн след срещата с премиера Пламен Орешарски. Джон Маккейн призна, че по време на срещата е обсъден въпросът, по който има съгласие между България и

Майката на Паоло: Преди седмица гледах дечицата ми, които си играеха край мен


Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред bTV.
Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми, Усещам много силно подкрепата от всички онези непознати хора, които продължават да ми пишат. Това е нещото, което ме крепи, заяви Красимира Иванова, майка на 4-годишния Паоло, който беше прегазен от джип в пешеходна зона в центъра на Стара Загора, пред bTV. Точно преди седмица стоях на дивана и гледах дечицата ми,

Топ 3: Най-скъпите дамски часовници в света

Не е тайна, че жените просто обожават скъпите вещи. Рокля на Armani, комбинирана с обувки на Christian Louboutin, които пък са безпогрешно съчетани с...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване