СДВР не потвърди дали нападателите на българина са скинари

/КРОСС/ Директорът на СДВР Ивайло Спиридонов не потвърди дали нападателите на българина от турски произход са скинари. На специален брифинг комисарят оповести повече подробности по случая.  Пострадалият гражданин е българин, на 29 години. Установен е за нас. Той е от град в Северна България.  "Около 20:12 часа е получена информация на тел. 112 в Трето РУ Полиция за възникнал инцидент - побой над гражданин, на "Пиротска" 20. На място незабавно е изпратен автопатрул на Трето РУ Полиция, които забелязват, че пет лица са обградили лице, което е паднало на земята, и му нанасят удари. При опит да бъдат задържани лицата, три от тях бягат от местопроизшествието. Към момента има задържани две лица, на 28 и на 29 години. "Материалите по случая са докладвани на Прокуратурата. Имаме разпоредени действия от тях и колегите извършват процесуално-следствени действия. Бих искал да призова всички български граждани - да не засилваме ксенофобията. Това явление само може да навреди", каза Спиридонов. "Положени са сериозни усилия районът на ул. "Пиротска" да бъде наситен с полиция. Нормално е в района да има бежанци, тъй като там е джамията. В района има техни съграждани, които държат магазини. Там се намират службите за паспорти и визи", обясни комисарят

Видео: Бивш голмайстор на А група взе "Златна топка" в САЩ


Бившият нападател на "Ботев" (Пловдив) и "Левски" Георги Христов беше удостоен с приза "Златна топка" за най-добър играч през сезона на Северноамериканската футболна лига.

Първенството е втора дивизия в САЩ след Мейджър сокър лийг и събира отбори от Щатите и Канада, а българинът е получил наградата на журналистите.

Футболистът на "Тампа бей роудис" Христов отбеляза 12 гола и добави 8 асистенции в 22 мача след дебюта си през пролетта. Българинът веднъж е избиран за играч на...

Спиридонов: Няма да допуснем ескалация на напрежението

Няма да допуснем ескалация на напрежението, за което имаме оперативни данни, че би могло да се случи, каза директорът на СДВР комисар Ивайло Спиридонов на извънреден брифинг, предаде репортер на БГНЕС.

Напрежение между протестиращи и жандармерия пред парламента

Напрежението от студентския протест почти ескалира пред сградата на парламента. Младежите, които днес излязоха на общонационална стачка спряха пред парламента и започнаха да го замерват с бутилки и балони с вода. Към Народното събрание заваля дъжд от предмети, сред които имаше сакове и топки, направени от хартия.

Една част от младежите започнаха да дърпат металните заграждения, отправяйки към полицаите реплики като „пазите престъпниците”. Въпреки сериозните мерки за сигурност, един от младежите успя да си проправи път между жандармерията и да стигне до входа на сградата, но полицаите веднага го изведоха оттам, съобщава КРОСС.

Откраднаха 575 метра телефонен кабел на стойност 34 000 лева

По пътя Русе – Бяла е извършена кражба на 575 метра телефонен кабел на стойност 34 000 лева, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Русе. За времето от 22.05 часа на 7 ноември до 08.00 часа на 8 ноември на около 7 км по пътя Русе – Бяла, чрез изкопаване на дупки, отстоящи на около 30 метра една от друга и изтегляне е извършена кражба на 575 метра телефонен кабел разположен успоредно на пътя. Според заявителя нанесената щета е на стойност около 34 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство. Снимка: МВР

Тежка катастрофа отне живота на младеж

Тежко пътно транспортно поизшествие е станало тази нощ на пътя Белово - Костенец в района между селата Момина Клисура и Сестримо, съобщиха от ОД на МВР в Пазарджик.


И. Н. На 20 години, от село Сестримо седнал зад шолана на БМВ и шофирайки с несъобразена скорост, загубил управление над автомобила. 


Автомобилът напуснал платното за дшивение Тежко пътно транспортно поизшествие е станало тази нощ на пътя Белово - Костенец в района между селата Момина Клисура и Сестримо, съобщиха от ОД на МВР в Пазарджик. И. Н. На 20 години, от село Сестримо седнал зад шолана на БМВ и шофирайки с несъобразена скорост, загубил управление над автомобила. Автомобилът напуснал платното за дшивение

Полицията се бои от нов удар

Осем дни изминаха от нападението срещу офисите на Златна зора в Нео Ираклио, без никой да поеме отговорността, което предизвиква опасенията на полицията, че ще има нови нападения

прочети повече

Феи блеснаха с изискани тоалети

Шампионките от "Дунав 8806" събраха очите на бизнеса в Русе с изискани тоалети

Българи опитаха да продадат бебето си в Кипър за осиновяване

Двама българи - мъж и жена, се опитали да продадат бебето си за незаконно осиновяване в Кипър.

Хиляди се стекоха на Похода на справедливостта

Няколко хиляди студенти от цялата страна се събраха пред Ректората в неделя около обед на общонационален протестен митинг, посветен и на датата 10 ноември 1989 г., когато започна Българският преход. Към студентите се присъединиха техни преподаватели от висшите учебни заведения и стотици граждани и така протестната проява стана най-масовата в последните седмици.   От сградата на Ректората излязоха и студентите, които от три седмици окупират 272 аудитория в знак на протест срещу лъжата и липсата на морал в политиката. Кръстовището на булевардите "Цар Освободител" и "Васил Левски" бе напълно блокирано. Стичащите се хора носеха плакати, знамена, свирки. Навсякъде можеше да се види засилено полицейско присъствие.   Студентите издигнаха плакати: "Ранобудните остават, вие си отивате", "Аз питам не само онези, които говорят, но и тези, които мълчат", "Времето ви изтече", "Кой изтреби мамутите?" и други.   След това множеството пое на Поход на справедливостта, както бе наречен протестът, по "Цар Освободител" към Министерския съвет. Начело на студентския поход за справедливост младите хора търкалят огромна безформена топка, символизираща прехода, с намерение да го дотъркалят до парламента, за да им го върнат, защото не се е получил.   "Децата на Прехода се събудихме и няма да спрем да искаме морал и справедливост", вдигнаха лозунг младежите. Те припомниха първия съвет от преподавателите си: "Не мразете, те се хранят с омраза, и ако победим с омраза, как после ще живеем с нея".   Исканията на протестиращите са същите, каквито и в последните 150 дни на протести - оставка на правителството на Пламен Орешарски и незабавни парламентарни избори.   В 17 ч. на площада пред храм-паметника "Св. Александър Невски" започва концерт "Вдигни очи: стоп на псевдопрехода", в който ще участват Ваня Костова, Васко Кръпката, Валди Тотев, Група 7, от Тоника - Милица, Ралица, PIF, Драго и Ева, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Шкумбата и др.

СДВР: Не знаем дали нападателите над българския турчин са скинхедс

Пострадалият гражданин е българин, на 29 години. Установен е за нас. Той е от град в Северна България. Това каза на брифинг комисар Ивайло Спиридонов, директор на СДВР, предаде Фокус.

 Около 20:12 часа е получена информация на тел. 112 в Трето РУ Полиция за възникнал инцидент - побой над гражданин, на Пострадалият гражданин е българин, на 29 години. Установен е за нас. Той е от град в Северна България. Това каза на брифинг комисар Ивайло Спиридонов, директор на СДВР, предаде Фокус. Около 20:12 часа е получена информация на тел. 112 в Трето РУ Полиция за възникнал инцидент - побой над гражданин, на "Пиротска" 20. На място незабавно е изпратен

Запознават ученици с работата на телефон 112

Специалисти от Районен център 112-София ще презентират функциите, обхвата и предназначението на спешния телефон пред ученици от началните класове на 8 СОУ "Арсени Костенцев". Децата ще научат кога и как да търсят помощ от 112 и защо не трябва да подават фалшиви сигнали. Инициативата е в изпълнение на европейската директива за популяризиране на единния номер за спешни повиквания в страната и изграждане култура на ползване на услугата 112. Срещата е насрочено за 12.30 часа във вторник....

Има ли бъдеще за Firefox OS?

Алтеративната операционна система дава надежда на хората, които търсят истински достъпни устройства

    


Реформаторският блок: Заради протестите с оставката на Бисеров гущерът не откъсна опашката си на тъмно


Заради продължаващите вече 150 дни антиправителствени протести оставката на зам.-председателя на ДПС Христо Бисеров не е позволила гущерът да откъсне опашката си на тъмно. Това пише в позиция на Реформаторския блок, публикувана на сайта им, по повод 10 ноември. Преди една седмица Бисеров, който беше и зам.-председател на парламента, се оттегли от политиката, като все още не са известни точните причини за оставката му.

"24 години след началото на българския преход, посрещаме 10...

10 неща, които спасиха света

В много от богатите западни страни продължителността на живота се е увеличила двойно през последните 150 г. Когато помислим за причините да сме още живи, няколко неща веднага идват наум - ваксините, антибиотиците, течащата вода, лекарствата за борба със сърдечните болести и рака.
Светът обаче е пълен с идеи, иновации и хора, за които не се говори. В много от богатите западни страни продължителността на живота се е увеличила двойно през последните 150 г. Когато помислим за причините да сме още живи, няколко неща веднага идват наум - ваксините, антибиотиците, течащата вода, лекарствата за борба със сърдечните болести и рака. Светът обаче е пълен с идеи, иновации и хора, за които не се говори.

Кое издуха и кое не вятърът на промяната

В живота има много красиви неща. Едно от най-красивите със сигурност е да изкарваш милиони от романтични балади за “Вятъра на промяната”. Особено когато си “Скорпиънс” - родени (западно)германци, живеещи в Монако, най-вероятно заради липсата на данъци върху печалбата от именно такива баладки.В България нещата не стоят точно така. 24 ... В живота има много красиви неща. Едно от най-красивите със сигурност е да изкарваш милиони от романтични балади за “Вятъра на промяната”. Особено когато си “Скорпиънс” - родени (западно)германци, живеещи в Монако, най-вероятно заради липсата на данъци върху печалбата от именно такива баладки.В България нещата не стоят точно така. 24 ...

СДВР призовава хората да не засилват ксенофобията

Двамата арестувани, пребили мъж, не са криминално проявени

    


Руски художник си закова тестисите на Червения площад (ВИДЕО 18+)

Изключително болезнен пърформънс реализира руският художник Пьотър Павленский на Червения площад в Москва. 29-годишният творец си закова тестисите с огромен пирон към паважа. Той беше чисто гол. Изпълнението му бе снимано и светкавично разпространено в сайта за видеосподеляне YouTube. Изявата на Павленский е заради Деня на полицията.

Разработват хиперзвуков и безпилотен самолет

Нов хиперзвуков шпионски самолет, способен да лети шест пъти по-бързо от скоростта на звука, съобщава Livescience.


Самолетът, познат като SR-72, е нова версия на SR-71 Blackbird, който е развиван през 60-те години на XX век. Новият шпионски самолет ще може да лети два пъти по-бързо от Blackbird и три пъти по-бързо от сегашните бойни самолети, Нов хиперзвуков шпионски самолет, способен да лети шест пъти по-бързо от скоростта на звука, съобщава Livescience. Самолетът, познат като SR-72, е нова версия на SR-71 Blackbird, който е развиван през 60-те години на XX век. Новият шпионски самолет ще може да лети два пъти по-бързо от Blackbird и три пъти по-бързо от сегашните бойни самолети,

Адвокатът на ВИП престъпниците брани честта на Бойко

Люба Кулезич спретна пореден психоанализ на „врага“, скрита удобно с избраните си гости в студиото, без да дава право на защита на мишената. Хорото срещу Бареков в студиото на „На светло“ поведе адвокатът Марин Марковски, който е нает да води делата на Борисов за клевета.

Борисов: Бисеров е само първата птичка, която ще отлети, след него - Цонев и Местан

/КРОСС/ Христо Бисеров е само първата птичка, която ще отлети, това каза пред журналисти в Дулово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите на Борисов - Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия. "Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан. Това, което те направиха с държавата в момента, аз образно съм се изразявал - как насилват столетницата БСП. БСП не управлява в момента. БСП има министър и половина - Ангел Найденов, военният министър, поради връзката си, че жена му е зам.-председател на парламента, не за друго, и Вигенин, външен министър, защото той е приятел на другата... Това е управлението на БСП в момента. Всички други министри пряко и непосредствено се ръководят от ДПС, включително и службите", каза Бойко Борисов.

Протестиращите блокираха движението по Орлов мост

Още преди 11 часа днес студенти започнаха да се събират пред стълбите на Ректората на Софийския университет за участие в общонационалния протест, съобщи “Фокус”. Издигнат е голям плакат с надпис "Будните оставаме, вие си отивате". Студентите скандират "Оставка", "Събудете се", "Емигрирайте", "Червени боклуци". Много от присъстващите развяват български знамена, надуват свирки, вувузели, бият на барабани.  Сред останалите плакати се чете още - "Времето ви изтече! 24 години фалшив преход стигат". Пред присъстващите една от жените прочете стихотворение, което се казва "Протест". На саморъчно направени плакати пише още заглавието на стихотворението на Гео Милев - "Септември", както и на стихотворението на Никола Вапцаров - "Вяра". Към първоначално дошлите студенти, се присъед...

Борисов: Местан и Цонев ще повторят съдбата на Бисеров

Доган щял да предприеме тази мярка, защото вижда как се срива и сатанизира неговата партия

Нападнатата Вики: Случаят ми да не подбужда ксенофобия

Бин Аладин я хванал за блузата и казал: "Дай оборота"

    

Без напредък в преговорите за ядреното разоръжаване на Иран

/КРОСС/ Световните сили не можаха да стигнат до консенсус в разговорите за ядреното разоръжаване на Иран. По време на преговорите между на т.нар „шесторка" и Техеран не можаха да бъдат договорени ясни условия за ядрената програма на ислямската република. Това дава отсрочка от две седмици, след изтичането, на които ще започнат допълнителни преговори. Двата полюса имат все още разногласия за използването на ядрено оръжие. Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху заяви днес, че Израел ще направи всичко възможно, за да предпази световните сили от това да сключат „лоша и опасна" сделка с Иран. Той уточни, че е предупредил пет от шестте световни сили, че подписването на подобно споразумение е опасно. От друга страна Иранският президент Хасан Роухани заяви, че Техеран няма да се откаже от своите ядрени права, включително от обогатяването на уран, предаде АФП. „Има червени линии, които не бива да бъдат прекрачвани", изтъкна държавният глава ден след приключването на последните разговори за ядрената програма на ислямската република.

Кръв по обектива

Всяко време има своите знаменити хроникьори, както всяка война има своите военни кореспонденти - бъдещи писатели, и фотографи - бъдещи документалисти. Революцията винаги изяжда децата си, а чудовището, наречено война, е още по-лакомо и безпощадно.
Както великите артисти умират на сцената, преживявайки диханията на последната си роля, така и... Всяко време има своите знаменити хроникьори, както всяка война има своите военни кореспонденти - бъдещи писатели, и фотографи - бъдещи документалисти. Революцията винаги изяжда децата си, а чудовището, наречено война, е още по-лакомо и безпощадно. Както великите артисти умират на сцената, преживявайки диханията на последната си роля, така и...

Главното мюфтийство осъжда насилието над невинни

Неприемливи и дълбоко укорими са актовете на насилие, насочени срещу човешкия живот независимо от религиозната и етническа принадлежност. Това се казва в декларация на Главно мюфтийство на Мюсюлманското изповедание в Република България, разпространена до медиите.

И Регионалната здравна инспекция с нов шеф

Все още няма яснота кога ще бъде обявен конкурс за нов директор на Регионалната здравна инспекция в Стара Загора. Това обяви пред Дарик назначената в петък на поста д-р Елена Канева. „Научих за рокадата в петък на 8 ноември когато ми бе връчен трудовият договор. В него няма фиксиран срок, ще заемам поста до провеждането на конкурс. Колко време ще отнеме това обаче никой не знае. Може да са само няколко месеца, а може и повече", обясни д-р Канева. Тя допълни, че на този етап смята и когато бъде обявен конкурсът да се кандидатира за поста. „Мисля...

Видео: Олимпийският факел в открития космос



Стискайки сребристо-червения олимпийски факел, Олег Котов изпълзя през люка на Международната космическа станция, носеща се на 320 км над Земята.

След това космонавтът триумфално го размаха.

Никой преди не е правил подобно нещо - олимпийски факел е бил извеждан в орбита през 1996г. и 2000г., но никога не е бил изкарван в открития космос.

После привързаният за всеки случай със стоманено въженце факел бе предаден на друг руснак от МКС - Сергей Рязански....

Главното мюфтийство осъди насилието над невинни хора

Неприемливи и дълбоко укорими са актовете на насилие, насочени срещу човешкия живот, независимо от религиозната и етническа принадлежност. Това се казва в декларация на Главно мюфтийство на Мюсюлманското изповедание в Република България, разпространена до медиите. Главното мюфтийство остро осъжда проявата на насилие над Георги Димитров-Метин, над който бе оказана безпощаднa и необоснована агресия от граждани в центъра на столицата, както и над

Струпват още полиция в центъра на София

Кметът на София – Йорданка Фандъкова, е настояла СДВР да засили полицейското присъствие в районите на бежанските центрове и на местата, където се събират имигранти от различни държави.

САЩ искат гласа си в ЮНЕСКО

Белият дом поиска от Конгреса да направи необходимото, за да бъде върнато правото на глас на САЩ в ЮНЕСКО. В петък САЩ и Израел загубиха правото си на глас според устава на организацията заради неплащане на дължимите вноски.

Българин е задържан в Германия за изнасилване

Полицията е стигнала до българина чрез ДНК - анализ...







































































































































Полицията е стигнала до българина чрез ДНК - анализ...

Борисов: Бисеров е само първата птичка, която ще излети, следват Цонев и Местан

Христо Бисеров е само първата птичка, която ще отлети, това каза пред журналисти в Дулово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

 По думите на Борисов - Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия. "Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев Христо Бисеров е само първата птичка, която ще отлети, това каза пред журналисти в Дулово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция "Фокус". По думите на Борисов - Ахмед Доган вижда как буквално се срива, сатанизира се неговата партия. "Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев

"България няма да бъде "троянски кон" на Москва в Европа"

Плевнелиев: Изборите за Европарламент ще са за или против Европа

    


Задържаха българин за изнасилване на възрастна германка

Полицията е стигнала до българина чрез ДНК - анализ...







































































































































Полицията е стигнала до българина чрез ДНК - анализ...

Спиридонов: Няма данни нападателите да са от "скинхедс"

Районът на "Пиротска" не е опасен. Наситили сме периметъра от Централна гара до джамията "Баня баши" с жандармерия и полиция, заяви на извънреден брифинг директорът на СДВР Ивайло Спиридонов, предаде репортер на БГНЕС.

Жители на Телиш блокираха пътя София - Плевен

Шествието тръгна от площада на селото и малко

Възрастен пешеходец загина при катастрофа

70-годишен пешеходец загина при катастрофа в Плевенско. Инцидентът е станал на 9 ноември 2013 год. около 17:40 часа на главен път Плевен - Русе. Лек автомобил "БМВ", управляван от 53-годишен от село Тръстеник, община Иваново, област Русе, при движение в посока град Русе, е блъснал пешеходец, който е загинал на място. Трупът е приведен за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" - Плевен. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство "Дрегер", който е отчел отрицателна проба. Назначена е автоекспертиза за установяване на причинит...

Арестуваха българка с 39 кражби в Швейцария

Швейцарската полиция задържа българка, обвинена за 39 кражби. Служителите на сигурността в швейцарския град Цюрих разполагат с улики, водещи към 25-годишната нашенка  относно извършването на престъпления в европейската държава, съобщи швейцарският онлайн-вестник „Зоактуел”. Щетите от престъпленията възлизат на около 40 хиляди франка.
Швейцарската полиция задържа българка, обвинена за 39 кражби. Служителите на сигурността в швейцарския град Цюрих разполагат с улики, водещи към 25-годишната нашенка относно извършването на престъпления в европейската държава, съобщи швейцарският онлайн-вестник „Зоактуел”. Щетите от престъпленията възлизат на около 40 хиляди франка.

Разработват безпилотен, хиперзвуков самолет

Нов хиперзвуков шпионски самолет, способен да лети шест пъти по-бързо от скоростта на звука, съобщава Livescience.


Самолетът, познат като SR-72, е нова версия на SR-71 Blackbird, който е развиван през 60-те години на XX век. Новият шпионски самолет ще може да лети два пъти по-бързо от Blackbird и три пъти по-бързо от сегашните бойни самолети, Нов хиперзвуков шпионски самолет, способен да лети шест пъти по-бързо от скоростта на звука, съобщава Livescience. Самолетът, познат като SR-72, е нова версия на SR-71 Blackbird, който е развиван през 60-те години на XX век. Новият шпионски самолет ще може да лети два пъти по-бързо от Blackbird и три пъти по-бързо от сегашните бойни самолети,

Как да оцелеем сред природата само със смартфон

/КРОСС/ Само онзи, който не обича природата не е изпадал в неловката ситуация да се изгуби в гората без да знае къде се намира и не познава нарастващата тревога в душата, че може да пострада сам на непознатото място ако не намери бързо обратния път до дома. В такъв момент не е важно как това се е случило, а само фактът, че не знаете как да се върнете и да намерите път до храна и подслон. Всички планински спасители съветват, че в подобни рискови ситуации от значение е всяка минута. Но вие не сте подготвени за „спасителни операции", най-малкото на самите себе си. Какво можете да направите? За щастие, сигурно имате смартфон, който предвидливо сте взели със себе си. Тук няма да спекулираме относно случаи, в които сте останали без захранване, а ще ви помогнем да се подготвите за случаите, в които сте с 85% заредена батерия. От CNET ни предлагат седем страхотни приложения, които ще ви помогнат да оцелеете в гората само с помощта на вашия смартфон. Ако сте били съобразителни да ги инсталирате преди да тръгнете на път, те могат да ви помогнат да оцелеете достатъчно дълго, за да получите помощ. 1. BootPrint Survival (iPhone: $0.99) По принцип, щом осъзнаете, че сте се загубили, вашата основна цел става как да се измъкнете от създалата се ситуация колкото се може по-бързо. Приложението BootPrint Survival следи последното място, от което сте имали мобилен сигнал

МВР се готви за екшън на протестите

МВР не изключва да се стигне до ескалация на напрежението по време на днешните 10-ноемврийски протести. Засега обаче протестите протичат мирно, но шумно.

Български студенти в Германия подкрепят колегите си в България

Българските студенти, учещи и работещи към университета „Фридрих Шилер“ в град Йена, Германия изпратиха отворено писмо в подкрепа към студентите. Писмото е изпратено до Михаил Миков, председател на Народното събрание, Пламен Орешарски, министър-председател на Република България, Росен Плевнелиев, президент на Република България, Константин Пенчев, омбудсман на Република България. В писмото се посочва: „Ние, българските студенти, учещи и работещи към университета „Фридрих Шилер“ в град Йена, Германия изразяваме своята подкрепа към българските студенти и сънародниците ни в исканията им за демократично и отговорно управление на България. Заставаме твърдо зад призива за промяна в изборния закон, оставка на кабинета Орешарски и насрочване на нови парламентарни из...

Българка с 39 кражби арестувана в Швейцария

Швейцарската полиция задържа българка, обвинена за 39 кражби. Служителите на сигурността в швейцарския град Цюрих разполагат с улики, водещи към 25-годишната нашенка  относно извършването на престъпления в европейската държава, съобщи швейцарският онлайн-вестник „Зоактуел”. Щетите от престъпленията възлизат на около 40 хиляди франка.
Швейцарската полиция задържа българка, обвинена за 39 кражби. Служителите на сигурността в швейцарския град Цюрих разполагат с улики, водещи към 25-годишната нашенка относно извършването на престъпления в европейската държава, съобщи швейцарският онлайн-вестник „Зоактуел”. Щетите от престъпленията възлизат на около 40 хиляди франка.

Как Орешарски подаде оставка и освободи България (видео)

Орешарски и окованата България. Снимка: Константин Павлов - Комитата

Пред Министерски съвет Ранобудните студенти днес обявиха, че Орешарски е окупиран и трябва да подпише своята оставка.

След това младежите изпълниха и пърформанс: оковалият във вериги България премиер подписа оставката си на голям плакат, а България – красиво момиче, облечено в цветовете на националния флаг – беше освободено от оковите. 

Ето как министър-председателят подаде оставка. Видеото е на Иван Бедров:

 

Статията "Как Орешарски подаде оставка и освободи България (видео)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване