Емил Гъргоров: Не знаехме къде се намираме на терена


Футболистът на ЦСКА Емил Гъргоров призна, че отборът е играл далеч под възможностите си при домакинската загуба от "Лудогорец" с 0:2.

"Не можахме да си подадем пет пъти топката. Явно имаше някакво напрежение, макар че в такъв мач пред такава публика трябва да изядеш тревата. Трябва да отстраним тези грешки, които допускаме. На терена не знаехме къде се намираме. Имаше някакво пренавиване", смята ветеранът на червените.

Той изрази надежда отборът да се съвземе за...

27-годишен пътник загина на изхода на Алфатар

27-годишен мъж загина при пътнотранспортно произшествие, станало днес около 05:00 часа на изхода на Алфатар в посока Силистра. Това съобщиха областната дирекция на МВР в дунавския град. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Оттам разказаха, че загиналият се е возел в лек автомобил „Ауди 27-годишен мъж загина при пътнотранспортно произшествие, станало днес около 05:00 часа на изхода на Алфатар в посока Силистра. Това съобщиха областната дирекция на МВР в дунавския град. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Оттам разказаха, че загиналият се е возел в лек автомобил „Ауди", чийто водач - Е.Г.(23 г

Нелина от “Х Фактор” не пее в банята, за да не я слушат съседите

Преди няколко месеца Рафи Бохосян - победителят от първия сезон на Преди няколко месеца Рафи Бохосян - победителят от първия сезон на "Х Фактор", се вози в метрото. Както стои, към него се насочват две момичета и го заговарят. С едното той е приятел отдавна, а другото - 16-годишната Нелина Георгиева, го вижда за първи път. Но бързо стават близки с Рафи, без да знае, че не след дълго тя самата ще е сред

Висш сирийски военен избягал с роднините си у нас

Сирийски висш военен, съпругата му и тримата им племенници са сред хилядите бежанци у нас, научи “24 часа”. Преди няколко месеца петимата влезли нелегално в района на елховското с. Шарково. Платили на каналджия в Турция по 2500 евро на човек, за да ги преведе до страна от ЕС. Завършили са западни университети и владеят по няколко езика. Сирийски висш военен, съпругата му и тримата им племенници са сред хилядите бежанци у нас, научи “24 часа”. Преди няколко месеца петимата влезли нелегално в района на елховското с. Шарково. Платили на каналджия в Турция по 2500 евро на човек, за да ги преведе до страна от ЕС. Завършили са западни университети и владеят по няколко езика.

Продължава протестът срещу изграждането на бежански лагер в Телиш


Близо 1000 протестиращи спряха за около 30 минути днес движението по главен път София-Русе заради желанието на държавата да изгради бежански лагер в близост до плевенското село Телиш.

Шествието тръгна от центъра на селището малко след 09.30ч. и половин час по късно достигна главния път София - Плевен. Там хората, сред които е имало  и много жители на съседните села, останаха за около 30 минути, като през това време движението по пътя София-Русе беше спряно в двете посоки, пише...

Венецуелка спечели "Ми Вселена 2013"

Втора и трета са съответно Мис Испания и Мис Еквадор

Бекъм може да е "сър" за Нова година

Известният британски футболист Дейвид Бекъм може да посрещне новата 2014 г. като рицар, ако бъде одобрен в списъка на предложените за високата награда, присъждана от Кралицата. Окончателните кандидати за званието ще бъдат потвърдени по-късно този месец, съобщи в. "Дейли мейл".

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Това са акцентите от новините тази вечер: 

- Хиляди българи се включиха в днешния "Поход на справедливостта" в столицата.

- Двама са задържани за жестокия побой над български гражданин от турски произход снощи в София.

- В Телиш отново излязоха на протест заради проекта за бежански лагер на мястото на бившето военно поделение....

Протестиращи замерват полицаи с предмети: „Пазите престъпници"

Протестиращите се опитват да премахнат металните ограждения пред сградата на Народното събрание, съобщи Фокус. Участниците в протеста хвърлят по полиците хартии и кутии и скандират „Пазите престъпници Протестиращите се опитват да премахнат металните ограждения пред сградата на Народното събрание, съобщи Фокус. Участниците в протеста хвърлят по полиците хартии и кутии и скандират „Пазите престъпници". Полицейското присъствие за загражденията се увеличи, като вече има и такива с каски, но без щитове. Отцепено е движението от Ректората на Софи

Отведоха двама до Първо районно по време на протестите

Протестиращите се опитват да премахнат металните ограждения пред сградата на Народното събрание, съобщи Фокус. Участниците в протеста хвърлят по полиците хартии и кутии и скандират „Пазите престъпници". Полицейското присъствие за загражденията се увеличи, като вече има и такива с каски, но без щитове.

Отцепено е движението от Ректората на Софи Протестиращите се опитват да премахнат металните ограждения пред сградата на Народното събрание, съобщи Фокус. Участниците в протеста хвърлят по полиците хартии и кутии и скандират „Пазите престъпници". Полицейското присъствие за загражденията се увеличи, като вече има и такива с каски, но без щитове. Отцепено е движението от Ректората на Софи

Курсове по помашки лъснаха в интернет

12 курса по “помашки език” са качени в интернет и промиват мозъците на етническите българи в Северна Гърция, алармираха от Златоград. Pomak language lesson - това са курсове, направени по книгата Uchem so pomatsko на Николае Кокае, в която има 25 курса по “помашки”. Корицата на книгата му е качена като илюстрация на интернет “уроците”.

12 курса по “помашки език” са качени в интернет и промиват мозъците на етническите българи в Северна Гърция, алармираха от Златоград. Pomak language lesson - това са курсове, направени по книгата Uchem so pomatsko на Николае Кокае, в която има 25 курса по “помашки”. Корицата на книгата му е качена като илюстрация на интернет “уроците”.

Община Разград осъди асансьорен техник, причинил смърт по време на ремонт

Община Разград спечели гражданско дело срещу асансьорния техник, причинил инцидента, при който преди 3 години жена загина в асансьорна шахта в сградата на администрацията. Местната управа вече е превела на сина на загиналата 41 636,44 лв., които обаче според съда трябва да си получи обратно от осъдения за причиняване на смърт по непредпазливост Димитър Киров. Делото се гледа в Окръжен съд-Разград по жалба на община Разград, процесът е граждански и е поредният след наказателно дело и друго гражданско. По наказателното дело усл...

Граждани контролират проект за 55 млн. евро

Ремонтът на ВиК системата на Монтана започна през юли. До началото на 2015 г. строителите трябва да изградят 42 км нова канализация и 16 км нови водопроводи. В проекта ще бъдат инвестирани 54,5 млн. лв. по ОП “Околна среда”. Преди дни обаче еколози обявиха, че за уплътняване на тръбите се използва хвост с тежки метали от мините в Чипровци, което е Ремонтът на ВиК системата на Монтана започна през юли. До началото на 2015 г. строителите трябва да изградят 42 км нова канализация и 16 км нови водопроводи. В проекта ще бъдат инвестирани 54,5 млн. лв. по ОП “Околна среда”. Преди дни обаче еколози обявиха, че за уплътняване на тръбите се използва хвост с тежки метали от мините в Чипровци, което е

Трима арестувани при инцидент с футболни фенове

Трима арестувани са задържани за хвърляне на камъни по автобус в София.

Късметлия от Велико Търново е новият тото-милионер

Днес късметлия във Велико Търново уцели печелившата комбинация във второ теглене на играта 6/49 на БСТ и спечели джакпота от 1 425 854 лева. Участникът е играл с квитанция на стойност 2.90 лв. В първо теглене на 6/49 щастливец от Хасково спечели джакпот от 129 945 лв. Той е играл с квитанция за 2.90 лева. Въпреки това в игрите на СПОРТ ТОТО се очакват атрактивни печалби за следващия 91-ви тираж. За четвъртък в играта 6/42 се очаква да се натрупа сумата от 270 000 лева. В днешния неделен тираж печелившите числа в играта 6/42 бяха 9, 11, 13, 22,...

Насилие погрешка и цинизъм за оправдание

Поредна скотска жестокост окървави българския делник. Пребитият в центъра на столицата мохамеданин Георги Димитров (Метин) стана жертва на нарастващата примитивна нетърпимост към чуждите и различните. И обяснението, че бил смлян от бой "погрешка", е отвратително. Мишената се оказала от "наште". А ако не беше? Е, такъв зловещ цинизъм май дори

Коли минали преглед с касов бон от бакалия

Само за два месеца са засечени 10 000 хитри столичани, които са се скатали от плащане на данък МПС и са прекарали колите си на годишен технически преглед. „За тези автомобили ще се направи повторна проверка от “Автомобилна администрация”, съобщи заместник-кметът по финансите Дончо Барбалов вчера.

Утре ще е облачно, със слаби превалявания

Максималните температури ще са 15-20 градуса

    


Италианци отърсват напрежението с бухалки

Криза, равно на стрес? За много италианци справянето с него вече е въпрос на 35 евро – толкова са необходими, за да влязат в Стаята на гнева и да чупят и бият наред всичко, което им попадне пред очите.
Стаята на гнева е 4 на 3 метра и е с метални стени със стоманени мрежи. Тя е оборудвана с мебели, има чинии, чаши и всякаква друга покъщнина. Криза, равно на стрес? За много италианци справянето с него вече е въпрос на 35 евро – толкова са необходими, за да влязат в Стаята на гнева и да чупят и бият наред всичко, което им попадне пред очите. Стаята на гнева е 4 на 3 метра и е с метални стени със стоманени мрежи. Тя е оборудвана с мебели, има чинии, чаши и всякаква друга покъщнина.

Бареков: Групата на Йоско е била наета за покушението ми

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков коментира днес, че групата на Йоско Костинбродския е била наета за неговото убийство. Той обяви, че в понеделник ще внесе сигнал в прокуратурата по въпроса.

Прибраха трима при атака с камъни след ЦСКА - Лудогорец

Трима фенове са били прибрани в столицата, защото хвърляли камъни по автобус с други спорнти запалянкови в столицата след мача "Лудогорец" - ЦСКА.

US военни спасяват филипинци от тайфуна

Екип от 90 войници от морската пехота на САЩ пътуват към Филипините в рамките на обещаната от Вашингтон военна помощ при възстановяването на опустошените зони. Европейската комисия пък обяви, че е отпуснала 3 милиона евро в помощ на бедстващата страна.

Арестуваха мъж заради блокадата на Станишев

Мъж с българското знаме в ръце е бил арестуван при сблъсък с полицията по време на блокадата на Сергей Станишев до парк-хотел "Москва". Той е задържан малко след 19:00 часа, когато стотици хора успяха да спрат автомобила на Станишев на тръгване от студиото на "Всяка неделя", допълва offnews.bg. Минути по-късно полицията успя да проправи коридор и Станишев потегли отново. Част от протестиращите тръгнаха към Първо районно управление, където би трябвало да е отведен задържаният. Другите се отправиха към университета. Малко по-късно протестиращите ...

Ще съдят нападателите на Метин за опит за убийство

Двамата бяха задържани на мястото на инцидента

"Атака" поиска оставката на полицейски шеф заради запаления билборд със Сидеров


В съобщение до медиите "Атака" настоя за незабавната оставка на началника на 1-во РПУ в София Даниел Пашов заради запаления по време на протестното шествие днес следобед билборд на партийната телевизия "Алфа".

Протестиращи свалиха платното, на което има изображение на лидира на "Атака" Волен Сидеров, от стойката му на бул. "Цариграско шосе" и по-късно го запалиха. 

"За пореден път органите на МВР от 1-во районно управление бездействат, не задържат нарушителите на закона и...

40 000 младежи са потомствени безработни

В България създаде нов феномен – потомствени безработни. Това са 40 000 млади хора между 15 и 29 г., на които и родителите са безработни, коментира изпълнителният председател на Българската стопанска камара Божидар Данев по време на дискусия за младежката безработица, организирана от ЕК.

Данъчните пишат писма на 90 000 длъжници

Препоръчани писма на повече от 90 000 длъжници трескаво пишат данъчните, научи “24 часа”. Колцентърът усилено звъни на граждани и управители на фирми със стари дългове - на месец по 2000 получават обаждане. Изпращат се искания до работодатели за запор на заплати и на банки да се блокират сметки. 
Освен тези, чиито дългове са над 3000 лв. с лихвите Препоръчани писма на повече от 90 000 длъжници трескаво пишат данъчните, научи “24 часа”. Колцентърът усилено звъни на граждани и управители на фирми със стари дългове - на месец по 2000 получават обаждане. Изпращат се искания до работодатели за запор на заплати и на банки да се блокират сметки. Освен тези, чиито дългове са над 3000 лв. с лихвите

Спират правата на европейски шампион по борба - "легнал" на турчин

Загубата на олимпийския тепих от турчина Али Шайен през 1972 г. обръща съдбата на националния състезател по борба Исмаил Юсеинов. Той е лишен за 3 години от състезателни права. Юсеинов, който до този момент е бил сред световния спортен елит, се връща в родното си кърджалийско село Стремци, откъдето е започнала и кариерата му. 
Загубата на олимпийския тепих от турчина Али Шайен през 1972 г. обръща съдбата на националния състезател по борба Исмаил Юсеинов. Той е лишен за 3 години от състезателни права. Юсеинов, който до този момент е бил сред световния спортен елит, се връща в родното си кърджалийско село Стремци, откъдето е започнала и кариерата му.

Пелегрини: Тревожа се

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини изрази тревогата си относно формата на неговия тим при гостуванията във Висшата лига. Днес „гражданите“ загубиха поредни точки навън, след като паднаха с 0:1 от Съндърланд. „Тревожа се, защото губим прекалено много точки навън и, разбира се, ако се бориш за титлата във Висшата лига, това прави нещата доста трудни“, каза чилиецът. „Не смятам, че играем зле, но трябва да има реакция. Трябва да се подобрим и да се уверим, че ще започнем да печелим.“ Сити вече записа загуби от Кардиф Сити, Астън Вила и ...

Превърнаха НС в мишена за водни бомби

Народното събрание беше превърнато в мишена от протестиращите за пореден път вчера. Вместо с домати и яйца, демонстрантите обстрелваха сградата с водни бомби. Вандалската проява беше част от митинга на „ранобудните” срещу правителството, който беше белязан от провокации, чупене на билбордове и миризма на джойнт.

Борисов в генезиса на БГ мафията

Бившият премиер Бойко Борисов е един от основателите на организираната престъпност в България, на СИК, съобщи вчера лидерът на Движение „България без цензура” Николай Бареков.

Сидеров: България стана бяла държава по времето на комунизма


"България беше индустриализирана и модернизирана и стана държава с белите държави по времето на комунизма. Това, че нямаше свобода, е друг въпрос. И аз съм си патил от това. Това, че определени хора бяха мачкани, е друг въпрос. Но нима не са репресирани и мачкани голямо число хора през последните години. Кое е по-голяма репресия?".

Това каза по телевизия "Алфа" лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Днес той води предаване по партийната си телевизия по повод 10 ноември с акцент днешния...

Търговец без малко да изгори жив

Лек автомобил на амбулантен търговец пламна в движение и изгоря напълно заедно със стоката. Шофьорът, останал невредим, твърди, че зад атаката стоят конкуренти.

ВИДЕО: Попето бележи за Кубан при разгром над Волга

Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов отново бе сред най-добрите играчи за своя Кубан при успеха с 4:0 над Волга в 16-ия кръг на руската Премиерлига. Нападателят вкара втория гол в мрежата на гостуващия тим и остана на терена през всичките 90 минути. Головото шоу на клуба от Краснодар започна в 12-ата минута, след като Фидлер пусна прострелен пас по тревата в наказателното поле, а Ибрахима Балде пое много елегантно и стреля под плонжа на вратаря. 27-ата минута пък бе запазена за Попов, който се оказа на точното място, ...

Бареков предложи примирие на парламента и президента

Лидерът на “България без цензура” Николай Бареков обяви, че протестите в голяма степен били платени и инспирирани от Бойко Борисов, а в организирането им участвал Реформаторският блок, който бил патерица на ГЕРБ за връщане във властта. “Няма да им позволим това”, заяви Бареков и обяви, че предсрочни избори трябва да има през май или октомври 2014 г Лидерът на “България без цензура” Николай Бареков обяви, че протестите в голяма степен били платени и инспирирани от Бойко Борисов, а в организирането им участвал Реформаторският блок, който бил патерица на ГЕРБ за връщане във властта. “Няма да им позволим това”, заяви Бареков и обяви, че предсрочни избори трябва да има през май или октомври 2014 г

Италия в шок от насилие над българка, бита и щипана от господарката си

Злата мащеха на Пепеляшка изглежда мила, човечна и сърдечна, ако се сравни с италианската работодателка на 36-годишната българка Даниела. 
Нейната зловеща история беше разказана с помощта на скрита камера в последното издание на едно от най-гледаните тв предавания в Италия – “Ле Йене” (“Хиените”).
Излъченият 20-минутен репортаж, Злата мащеха на Пепеляшка изглежда мила, човечна и сърдечна, ако се сравни с италианската работодателка на 36-годишната българка Даниела. Нейната зловеща история беше разказана с помощта на скрита камера в последното издание на едно от най-гледаните тв предавания в Италия – “Ле Йене” (“Хиените”). Излъченият 20-минутен репортаж,

Смазаха от бой продавач, сбъркали го с бежанец

Петима нападатели, вероятно последователи на нацисткото движение „Скинхедс”, пребиха зверски българин от турски произход, когото помислили за бежанец.

Българка си продаде бебето за 10 000 евро

38-годишната жена, чието име не се разкрива, била задържана веднага след изписването си в събота от болница в Ларнака, където родила два дни по-рано. В сградата е задържана и 41-годишната кипърка, която платила, за да осинови момченцето. То нямало акт за раждане. Кипърката мислела да го впише под името Александър, разказала през сълзи тя при ареста 38-годишната жена, чието име не се разкрива, била задържана веднага след изписването си в събота от болница в Ларнака, където родила два дни по-рано. В сградата е задържана и 41-годишната кипърка, която платила, за да осинови момченцето. То нямало акт за раждане. Кипърката мислела да го впише под името Александър, разказала през сълзи тя при ареста

АЕЦ „Белене" продължава да е много печеливш проект, смята Първанов

„Ако бързо не решим въпроса и не дадем зелена светлина за новата АЕЦ „Белене", ни чака енергиен микс, който няма да е добър с оглед на бъдещата цена и за населението, и за бизнеса, така че друга алтернатива няма". Това коментира Георги Първанов в Плевен по време на енергийна дискусия. "Моята призивна теза е, че няма време и всяка забава оскъпява АЕЦ"Белене", заяви той и уточни, че според него това продължава да е един много печеливш проект. „Обявената тези дни нова ядрена централа във Великобритания ще струва 18 милиарда паунда. Времето е изклю...

Стивън Тайлър награби наша миска

Родната красавица Венета Кръстева се оказа в прегръдките на Стивън Тайлър, докато той журираше на конкурса „Мис Вселена 2013”. Популярният рокаджия от Aerosmith страстно нацелува по бузата нашето момиче в паузите на модния форум, зад който стои милиардерът Доналд Тръмп.

Отново Турция намери пари за ремонта на разградската джамия

За втори път предложение от Турция за осигуряване на средства за реставрация на джамията „Магбул Ибрахим паша“. Средствата са от турския град Ескишехир, чиято съставна община Одунпазаръ е отскоро побратим на Разград – съобщи депутатът от ДПС Хами Хамиев. По време на посещение на разградска делегация там областният управител на Ескишехир предложил на разградския си колега Стоян Ненчев двата региона също да се побратимят. Уточнил, че парите осигурени по линия на кампания, според която през настоящата година Ескишехир е културна столица на турскит...

Студентите върнаха прехода на властта (Обзор)

Няколко хиляди студенти, преподаватели и столичани се събраха в центъра на София на 10-и ноември на протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Медиите ги определяха между 5000 и 8000, МВР преброи 4000 души.
Пространството пред Ректората на Софийския университет почерня от хора към 11 ч. Преподаватели издигнаха лозунг: “Будните оставаме, вие Няколко хиляди студенти, преподаватели и столичани се събраха в центъра на София на 10-и ноември на протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Медиите ги определяха между 5000 и 8000, МВР преброи 4000 души. Пространството пред Ректората на Софийския университет почерня от хора към 11 ч. Преподаватели издигнаха лозунг: “Будните оставаме, вие

Джамбазки: Ако полицията не пази хората като Вики, те ще се защитават сами

Ангел Джамбазки заяви, че е предупреждавал властите 6 месеца преди индицинта с Вики, че на улица „Пиротска“ се събират нелегални имигранти, които се бият, пият и са потенциална заплаха за гражданите. Това каза той е предаването „Нека говорят“ по Би Ти Ви.
Два дена след нападението е била направена масова проверка на района и по негови думи в Ангел Джамбазки заяви, че е предупреждавал властите 6 месеца преди индицинта с Вики, че на улица „Пиротска“ се събират нелегални имигранти, които се бият, пият и са потенциална заплаха за гражданите. Това каза той е предаването „Нека говорят“ по Би Ти Ви. Два дена след нападението е била направена масова проверка на района и по негови думи в

Кирил Домусчиев обяви, че ще помага на "ЦСКА Завинаги"


Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че е поел ангажимент да помогне финансово на сдружението "ЦСКА завинаги" в изграждането на терени за детско-юношеската школа на червените.

"Не е вярно, че помагам финансово на първия отбор на ЦСКА. Но пред някои хора, които са членове на "ЦСКА завинаги", съм поел ангажименти и сигурно ще се включа в кампанията и ще помогна за базата и игрищата за школата на ЦСКА", заяви Домусчиев след победата на шампионите с 2:0 над столичани.

Скинари пребиха с палки и боксове мъж, взели го за имигрант (обзор)

Беше целият в кръв, нито мърдаше, нито говореше, само хъркаше. Познах, че е той, само по чантичката, паднала настрани Беше целият в кръв, нито мърдаше, нито говореше, само хъркаше. Познах, че е той, само по чантичката, паднала настрани", разказва жената на 29-годишния Георги Димитров-Метин, който бе жестоко пребит в събота вечерта в центъра на София. Група от 5-има човека по погрешка обезобразиха от бой с палка и боксове българин, изповядващ исляма, на ...

Футболист нахрани ротвайлери с убитото си гадже

Бразилски футболист е участвал в убийството на приятелката си. Тялото на Елиза Самудио било разчленено и хвърлено за храна на ротвайлери.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване