Ивендър Холифийлд и Янк Бари посетиха бежанския лагер в Харманли

Легендата в професионалния бокс Ивендър Холифийлд и канадският милиардер Янк Бари посетиха бежанския лагер в Харманли с хуманитарна мисия. С помощта на фондацията, основана от Янк Бари, от лагера бяха изведени две многодетни семейства, едното от които с 3 деца, като майка им е бременна в 7-мия месец с четвъртото. Те ще бъдат настанени в къща в Банкя, наета от фондацията. Намеренията са поне още 4 сгради в България да се превърнат в хотели за бежанци. „България се стреми да помага, но тя е бедна държава. Аз съм тук, защото имам сантимент към ст...

Левски пусна жалба срещу съдията на мача с Берое

Ръководството на Левски е подало жалба срещу съдийството на Георги Димитров, който вчера ръководи двубоя на „сините” с Берое. Тимът на Тони Здравков загуби с 0:1 след гол от много спорна дузпа в полза на „заралии”. „Нашето желание е реферите да свирят по съвест, а не да се съобразяват с желанията на публиката и натискът от трибуните”, лаконичен бе спортният директор на Левски Христо Йовов. Вчера босът на „сините” Тодор Батков се изказа остро срещу Георги Димитров, като заяви, че съдийството е било поръчково....

Ивайло Динев: Настояваме за настоящето, за да имаме бъдеще в България


Публикуваме едно към едно обръщението на Ивайло Динев, един от организаторите на окупацията на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и част от "Раннобудните студенти", което той направи към събралите се хора пред стълбите на Ректората в неделя сутрин. Текстът е от "Фейсбук" страницата на "Раннобудните студенти".

Благодаря ви, че сте тук. За нас е изключително важно.
Преди 18 дни окупирахме най-голямата аудитория в Университета. Ние нямаше да устоим, ако не беше Вашата...

Пет златни сватби в Стралджа

Пет щастливи семейни двойки от Стралджа преподписаха своя брачен договор, показаха, че са добрия пример за деца и внуци. И публично заявиха любовта си пред кмета на общината Митко Андонов, който влезе в ролята на кръстник, съобщава Надя Жечева от общинския пресцентър. Под звуците на Сватбения марш всяка от двойките премина под арката, за да преподпише договора за щастлив семеен живот до диамантена сватба. С треперещи ръце съпруг и съпруга се захранваха от питката с мед, имаше традиционното настъпване и топлата съпружеска целувка.

Бордо глътна горчива тройка от френските „канарчета“

Новакът в Лига 1 Нант продължи с приятното си предстяване от началото на сезона и при гостуването си на Бордо в 13-ия кръг. „Жълто-зелените“ стигнаха до класически успех с 3:0, с който защитиха четвъртата си позиция във временното класиране. Лошите моменти за „жирондинците“ започнаха в 41-ата минута, когато Венсан Беса укроти добро подаване на Филип Джорджевич и първи разстреля Седрик Карасо. След почивката Нант набързо уби интригата с две попадения в рамките на 4 минути. В 60-ата двамата централни бранители на канарчетата – Вискарондо и Джилаб...

Фенове на ЦСКА с колове и бомбички прекратиха мач

Бой прекрати срещата между отборите на Ботев (Ихтиман) и Миньор (Перник) от 13-ия кръг на Югозападната В група. Трима пернишки привърженици са сериозно пострадали в мелето, разиграло се 10 минути преди края на двубоя при резултат 0:1.

Правителството на Венецуела "окупира" магазини за техника

При акцията в събота властите арестуваха няколко мениджъри на пететажния магазин с 500 служители от веригата “Дака”. Правителството изпрати войници в магазините и принуди компанията да продава стоката си на по-ниски, народни цени. Това докара тълпи от купувачи и зяпачи пред “окупираните” сгради в страната.

Контузия извади Мартин от дуела с Лудогорец

Лека контузия на последната тренировка на ЦСКА преди мача с Лудогорец е извадила Мартин Петров от групата за дербито на 17-ия кръг. Травмата е била в лявото бедро и е по-скоро плод на недостатъчната кондиционна подготовка на бившия национал. Поради тази причина наставникът Стойчо Младенов е предпочел да запази звездата на ЦСКА за мача срещу Левски следващия уикенд. Имаше вариант ако Мартин не бе получил тази травма, той да излезе титуляр в двубоя срещу шампионите. Вместо него атаката ще бъде водена от португалеца Бруно Морейра....

Фенове на ЦСКА нападнаха миньорци с колове и бомбички

Сбиване между фенове прекрати мача от 13 кръг на Югозападната „В“ група между „Ботев“ (Ихтиман) и "Миньор" (Перник). Мелето се случи 10 минути преди края на двубоя, когато перничани водеха с 1 : 0 след гол на Адриан Олегов.

Според очевидците виновни за боя са фенове на ЦСКА. Група от близо 30 ултраси с червено-бели шалчета, въоръжена с колове, палки и бомбички, атакувала гостуващата агитка от Перник, съобщи БЛИЦ.
Продължава

Първанов иска бърз рестарт на АЕЦ “Белене”

Ако ние своевременно, бързо, не дадем ход на новата ядрена централа “Белене”, ни чака един енергиен микс, който няма да е добър с оглед на бъдещата цена и за потреблението, и за бизнеса – така че алтернатива няма. Това заяви в Плевен президентът в периода 2002-2012 г. Георги Първанов.

АЕЦ “Белене”, въпреки забавянето, продължава да е един много печеливш проект, но времето е изключително важно, добави той. Първанов участва в обществена дискусия на тема “За национално съгласие по развитието на българската енергетика катоосновен приоритет”, предаде КРОСС.

Според него ползата от дискусията е в това, че са формулирани теми, по които българското общество и политиците могат да се обединят с работеща позиция – за ядрената енергетика, за разширяване на газопреносната мрежа, включително и собствен добив.

“Моят акцент бе за търсенето на нов подход към професионалните ръководства на енергийните структури, дружества, монополи, защото голяма част от проблемите в нашата енергетика идват от партизирането и лобизма в този сектор по време на целия преход”, заяви Първанов.

Помолен от журналисти да коментира проблема с бежанците, той заяви, че призовава към повече спокойствие и разум. Време е да кажем честно, че не сме в състояние да поемем повече бежанци, добави той.

Видео: На протеста студенти от Музикалната академия изпълниха химна


Студенти от Националната музикална академия изпълниха химна на България по време на днешния протест против правителството на Пламен Орешарски в София.

Във второто клипче вижте как протестиращи изгориха портрета на министър-председателя.

 

Тежък инцидент! Мотористи катастрофираха при Старо село

Двама мотористи катастрофираха на автомагистрала "Струма", в района на Старо село, предаде репортер на ZaPernik.com.

Катастрофата е станала посока София, около 17:00 часа в неделния ден.

Единият моторист се е врязъл в мантинелата и не мърда. Другият е на пътното платно. На място пристигна полицейски автомобил.

Фандъкова поиска още полицейско присъствие заради имигрантите

Кметът Йорданка Фандъкова поиска допълнително полицейско присъствие в кварталите около булевард „Княгиня Мария Луиза Кметът Йорданка Фандъкова поиска допълнително полицейско присъствие в кварталите около булевард „Княгиня Мария Луиза" и улиците „Цар Симеон" и „Пиротска". Това е хоебодимо, заради големия брой имигранти, които се събират по тези места, съобщава Дарик. Спорд нея, полицейското присъствие дава спокойствие на хората.

Има пристрастяване към дефицитното харчене

Петър Ганев: През 2014 г. стават 8 години бюджетен дефицит

    


Първанов иска бърз рестарт на АЕЦ "Белене"

/КРОСС/ Ако ние своевременно, бързо, не дадем ход на новата ядрена централа "Белене", ни чака един енергиен микс, който няма да е добър с оглед на бъдещата цена и за потреблението, и за бизнеса - така че алтернатива няма. Това заяви в Плевен президентът в периода 2002-2012 г. Георги Първанов. АЕЦ "Белене", въпреки забавянето, продължава да е един много печеливш проект, но времето е изключително важно, добави той. Първанов участва в обществена дискусия на тема "За национално съгласие по развитието на българската енергетика катоосновен приоритет". Според него ползата от дискусията е в това, че са формулирани теми, по които българското общество и политиците могат да се обединят с работеща позиция - за ядрената енергетика, за разширяване на газопреносната мрежа, включително и собствен добив. "Моят акцент бе за търсенето на нов подход към професионалните ръководства на енергийните структури, дружества, монополи, защото голяма част от проблемите в нашата енергетика идват от партизирането и лобизма в този сектор по време на целия преход", заяви Първанов. Помолен от журналисти да коментира проблема с бежанците, той заяви, че призовава към повече спокойствие и разум. Време е да кажем честно, че не сме в състояние да поемем повече бежанци, добави той.  

Зам.-министър на културата: 20% повече са зрителите на театъра

С 20% са се увеличили театралните зрители спрямо миналата година, заяви в интервю за Агенция „Фокус" заместник-министърът на културата Васил Василев. „През сезон 2012 година зрителите са били 796 200, а през 2013 г. - 935 677. Ясно е, че театърът е магия и салоните се пълнят, когато има интересни постановки. Надявам се, все по-рядко да се... С 20% са се увеличили театралните зрители спрямо миналата година, заяви в интервю за Агенция „Фокус" заместник-министърът на културата Васил Василев. „През сезон 2012 година зрителите са били 796 200, а през 2013 г. - 935 677. Ясно е, че театърът е магия и салоните се пълнят, когато има интересни постановки. Надявам се, все по-рядко да се...

4-каратов диамант откри тийнейджърка в американски парк

В щата Арканзас има отворен за публични посещения парк, наречен Кратерът на диамантите. Той заема площ от 37 акра и е разположен върху древен вулканичен кратер. Това е единственото място в САЩ, официално отворено за всеки, който иска да търси скъпоценни камъни, съобщават от Fox News. 
Тинейджърката Тана Клаймер чула, че точно там 12-годишно момче В щата Арканзас има отворен за публични посещения парк, наречен Кратерът на диамантите. Той заема площ от 37 акра и е разположен върху древен вулканичен кратер. Това е единственото място в САЩ, официално отворено за всеки, който иска да търси скъпоценни камъни, съобщават от Fox News. Тинейджърката Тана Клаймер чула, че точно там 12-годишно момче

Обезобразиха кандидатка за "Мис България"

Претендентката за "Мис България" Александра Михайлова пострада от шарлатанка, която я обезобрази с наливане на витамин Е в устните й. Това сторила Албена от кв. Орландовци и поискала 50 за лв. процедурата, съобщи ТВ7. Цяла седмица Александра прекара в болница.

Музиканти свириха в центъра на София в подкрепа на антиправителствените протести


Пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в центъра на София започна концерт в подкрепа на продължаващите вече 150 дни протести с искане за оставка на кабинета "Орешарски". 

Организатор е инициативният комитет "Чисти ръце", а мотото е "Вдигни очи: стоп на псевдопрехода".

По-рано днес над 7 хиляди души преминаха в шествие по централните градски улици и по бул. "Цариградско шосе" с искане за оставка. Те блокираха ключови кръстовища и спряха движението. По време на протеста...

Не сте доволни от работата си? Почакайте да преминете 50-те

9 от всеки 10 служители на възраст от 50 или повече години са доволни от работата си, сочи проучване

    


Музиканти свирят в центъра на София в подкрепа на антиправителствените протести


Пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в центъра на София започна концерт в подкрепа на продължаващите вече 150 дни протести с искане за оставка на кабинета "Орешарски". 

Организатор е инициативният комитет "Чисти ръце", а мотото е "Вдигни очи: стоп на псевдопрехода".

По-рано днес над 7 хиляди души преминаха в шествие по централните градски улици и по бул. "Цариградско шосе" с искане за оставка. Те блокираха ключови кръстовища и спряха движението. По време на протеста...

Нашенец призна, че убил жена си в Италия

Първоначално полицията смятала, че Виолета Ганева е била блъсната от кола, но сега версията за причините за смъртта е побой, предизвикан от силна ревност.

Във Варна търсят кандидати за лични асистенти

В 7 общини на Варненска област ще се реализира етап 3,3 от проекта „Подкрепа за достоен живот“, който включва набиране на кандидати за лични асистенти и за потребители на услугата. Това съобщи Десислава Дамянова, директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане.

Или си за Европа, или - против нея, убеден Плевнелиев

Изборите за Европейски парламент през 2014 г. няма

Брюксел е трябвало да върне сестрите ни от Либия, не Париж

Освобождаването е било съгласувано до последни подробности

На живо: Станишев блокиран между “Москва” и Руското посолство

Полицията изблъсква студентите, за да направи път на мерцедеса на Станишев

Студенти блокираха лидера на БСП Сергей Станишев пред Руското посолство след края на интервюто му за “Всяка неделя”.

Автомобилът на бившия премиер бе засечен от протестиращите на излизане от района на парк-хотел “Москва”, откъм улица “Методи Попов” в столичния квартал “Изгрев”.

Това се случи минути след като приключи интервюто на Станишев с Кеворк Кеворкян, излъчено от студиото в парк-хотела.

При блокадата се стигна до сблъсъци между демонстранти и полиция.

Мъж с българското знаме в ръце е бил арестуван при сблъсък с полицията, разказаха очевидци.

В района има много полицейски части. Група полицаи с мотори се опитаха да се вклинят в групата протестиращи. Кръстовището пред Руското посолство е блокирано.

“Кого пази полицията”, скандират протестиращите.

В крайна сметка униформените успяха да осигурят на Станишев коридор, през който да се измъкне към Руското посолство.

Част от протестиращите, няколкостотин на брой, тръгват към Първо районно, където би трябвало да е отведен задържаният. Другите се отправят към университета.


Live streaming video by Ustream

 

 

Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Полицията изблъсква студентите, за да направи път на мерцедеса на Станишев Полицията изблъсква студентите, за да направи път на мерцедеса на Станишев IMG_5192 IMG_5193 IMG_5194 Студентите блокират Станишев в хотел Москва IMG_5196 IMG_5197 IMG_5198 IMG_5199 IMG_5200 Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство IMG_5202 Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Спречкване между шофьор и протестиращи Спречкване между шофьор и протестиращи IMG_5213 IMG_5214 IMG_5215 IMG_5217 Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство Станишев бе блокиран от студентите при опита си да излезе от х-л Москва към Руското посолство

Статията "На живо: Станишев блокиран между “Москва” и Руското посолство" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

На живо: Станишев блокиран пред Руското посолство

Сергей Станишев, Снимка: Лъчезар Ангелов

 Студенти блокираха лидера на БСП Сергей Станишев пред Руското посолство след края на интервюто му за “Всяка неделя”.

Автомобилът на бившия премиер бе засечен от протестиращите на излизане от района на парк-хотел “Москва”, откъм улица “Методи Попов” в столичния квартал “Изгрев”.

Това се случи минути след като приключи интервюто на Станишев с Кеворк Кеворкян, излъчено от студиото в парк-хотела.

При блокадата се стигна до сблъсъци между демонстранти и полиция.

Момче с българското знаме в ръце е било арестуване при сблъсък с полицията, разказаха очевидци.

В района има много полицейски части. Група полицаи с мотори се опитаха да се вклинят в групата протестиращи. Кръстовището пред Руското посолство е блокирано.

“Кого пази полицията”, скандират протестиращите.

В крайна сметка униформените успяха да осигурят на Станишев коридор, през който да се измъкне към Руското посолство.

Част от протестиращите, няколкостотин на брой, тръгват към Първо районно, където би трябвало да е отведен задържаният. Другите се отправят към университета.


Live streaming video by Ustream

 

Статията "На живо: Станишев блокиран пред Руското посолство" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Без Кими в последните два старта във Формула 1

Пилотът на Лотус Кими Райконен ще пропусне последните два старта за сезона във Формула 1. Причината е, че финландецът ще оперира гърба си заради проблемите, които го измъчват от месеци насам. Интересното е, че само преди седмица 34-годишният ветеран заплашваше да не участва във финалните състезания за 2013 година, но заради това, че не получува редовно заплатата си. Това бе един от основните му мотиви от следващия сезон да се върне в бившия си тим Ферари, с който вдигна световната титла през 2007 година. „Експертите препоръчаха операция“, обясн...

Жестоко сбиване спря мача "Ботев" - "Миньор"

Сбиване прекрати срещата между отборите на "Ботев" (Ихтиман) и "Миньор" от 13-ия кръг на Югозападната В група, съобщи Дарик. Един от хулиганите строшил черепа на полицай, който се опитал да спре нашествениците, твърдят очевидци. Трима привърженици на "Миньор" са сериозно пострадали вследствие на мелето, разиграло се десет минути преди края на срещата при резултат 0:1. Единственият гол в мача бе дело на Адриан Олегов. Близо 30 човека с колове, палки и бомбички нападнаха агитката на "Миньор" в гръб, което доведе до масово сбиване. Според очевидци причината за ексцесиите са фенове на ЦСКА с червено-бели шалчета, които са атакушали агитката от Перник. Недостатъчната охрана по време на мача също е спомогнала за баталните сцени. Привържениците на "Миньор" са потърсили помощ в Ихтиманската...

Художник закова тестисите си на Червения площад в Москва

Петербургският художник Пьотр Павленски направи поредната си протестна акция като прикова тестисите си на Червения площад, съобщи сайтът Грани.Ру. Според информацията акцията му е посветена на Деня на сътрудника на органите на вътрешните работи на Русия и е наречена "Фиксация". "Голият художник, който гледа прикованите си към кремълския паваж тестиси, е метафора на апатията, на политическото равнодушие и фатализъм на съвременното руско общество. Не чиновническият произвол лишава обществото от възможности за действие, а фиксацията на своите пора...

Станишев: Моника не управлява държавата, как се управлява от болница?

Сергей Станишев

Моника няма общо с управлението на държавата. Но ме смущава съвпадението на тезите на Бойко Борисов и Георги Първанов по въпроса.

Така лидерът на БСП Сергей Станишев отговори на въпроса съпругата му Моника е човекът, който дърпа конците на кабинета, зададен му в края на интервюто във “Всяка неделя” по Нова телевизия.

В последните два месеца преди да роди сина си Георги, тя лежа в болница за задържане. Как се управлява държава от болница, риторично попита Станишев.

Преди началото на интервюто стотици протестиращи причакаха Станишев пред студиото, а след края му група студенти успя да го блокира пред Руското посолство. Стигна се до сблъсък между полиция и протестиращи, в който бе задържан младеж с националния флаг. В крайна сметка Станишев успя да се измъкне благодарение на полицейски коридор, осигурен за него.

“Протестиращите понякога не осъзнават, че със стремежа си за незабавна оставка обслужват ГЕРБ”, коментира председателят на БСП в предаването. Според него е положителен фактът, че “един авторитарен режим си отиде” и че управлението е загърбило “бюджетите на Дянков”, а е обърнало внимание на определени социални групи като майките, пенсионерите и др.

Какво последва след протестите през ’90? А след ’97? Приватизация на безценица, каза още Станишев. Той отново повтори тезата си, че правителството трябва да остане на власт, защото има ясна управленска програма и е работещо.

Аз уважавам всеки протест. А защо тогава някои демократи закмеймяват онези с различна теза, попита Станишев, като припомни за списъка, пуснат от сайта NOresharski. Tова според Станишев е посочване на обществения враг и противоречи на демократичните принципи.

БСП лидерът отхвърли тезата за готвен нов кабинет между ГЕРБ и червените в рамките на този мандат.

Статията "Станишев: Моника не управлява държавата, как се управлява от болница?" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Силно слънчево изригване регистрирано днес

Рентгеново излъчване на Слънцето с мощност Х бе регистрирано тази сутрин, съобщи РИА Новости. Това е второто слънчево изригване в рамките на последните три дни.
Избухване от клас X1.1 бе отбелязано в 9,14 ч. московско време (8,14 българско време). Негов източник бе активна област (група петна), разположена в близост до центъра на слънчевия диск. Рентгеново излъчване на Слънцето с мощност Х бе регистрирано тази сутрин, съобщи РИА Новости. Това е второто слънчево изригване в рамките на последните три дни. Избухване от клас X1.1 бе отбелязано в 9,14 ч. московско време (8,14 българско време). Негов източник бе активна област (група петна), разположена в близост до центъра на слънчевия диск.

Облачно, с превалявания

Прогноза за времето за 11 ноември, понеделник През нощта над Западна България облачността ще се усили, а в северозападните райони ще превали. Минималните температури ще бъдат между 5 и 10 градуса. В Сливен - около 10 градуса. В сутрешните часове облачността над цялата страна ще се вплътни и през деня ще преобладава облачно време. Слаби превалявания от дъжд ще има на места в Югозападна България и района наРодопите. В Дунавската равнина ще духа слаб североизточен, а Източна България - до умерен южен вятър. Максимални температури 15 - 20 градуса, ...

Борците губят бронза

Борците ни в класическия стил загубиха битката за бронза и останаха 4-ти на европейската отборна купа в Москва - 0:7 от домакините. Драматични срещи направиха Николай Вичев (55 кг) и Александър Костадинов (60 кг). Но и двамата паднаха с по 8:10, а оттам падна и тонусът на отбора.
В Русия класиците бяха с втория си състав, а първият остана да се го Борците ни в класическия стил загубиха битката за бронза и останаха 4-ти на европейската отборна купа в Москва - 0:7 от домакините. Драматични срещи направиха Николай Вичев (55 кг) и Александър Костадинов (60 кг). Но и двамата паднаха с по 8:10, а оттам падна и тонусът на отбора. В Русия класиците бяха с втория си състав, а първият остана да се го

Мария не се сеща за родителите си

В момента попечителството върху Мария е предоставено временно на фондацията „Усмивка на детето“. Според детските психолози до момента детето не е потърсило родителите си.

Жителите от Телиш: Страхуваме се

Държавата не е в състояние да ни защити, това се вижда от състоянието на циганската престъпност, която ни тормози от години. Влизаха в къщите – по 7-8 на нощ, независимо, че вътре има хора и грабеха каквото им попадне.

Американска тийнейджърка намери 4-каратов диамант в парк

В щата Арканзас има отворен за публични посещения парк, наречен Кратерът на диамантите. Той заема площ от 37 акра и е разположен върху древен вулканичен кратер. Това е единственото място в САЩ, официално отворено за всеки, който иска да търси скъпоценни камъни, съобщават от Fox News. 
Тинейджърката Тана Клаймер чула, че точно там 12-годишно момче В щата Арканзас има отворен за публични посещения парк, наречен Кратерът на диамантите. Той заема площ от 37 акра и е разположен върху древен вулканичен кратер. Това е единственото място в САЩ, официално отворено за всеки, който иска да търси скъпоценни камъни, съобщават от Fox News. Тинейджърката Тана Клаймер чула, че точно там 12-годишно момче

Платформата "Приразломна" започва да добива нефт през декември

Първата руска морска стационарна платформа "Приразломна" ще започне през декември промишлен добив на петрол в Печорско море в Арктика, предаде ИТАР-ТАСС.

Красимир Дачев: Стоичков взема пари от политици

/КРОСС/ Христо Стоичков е използван човек. Един ми казва, двама ми казват, трети ми казва - аз няма как да си измисля, че той е в дървения бизнес. В тази среда се работи само със слухове, аз имам документи само от мои доставчици. Това заяви бизнесменът Красимир Дачев в отговор на интервю на Христо Стоичков, че не е получил 150 000 тона дървесина. Христо живее покрай Емил Димитров, нали е на работа в неговата школа, каза пред TV 7 още той. Дачев заяви, че не могат да го уплашат с адвокати, защото е юрист. "Нямам грам притеснение, че щял да ме съди", каза още милионерът. Аз не получавам пари от политици, политиците получават пари от такива като мен. Стоичков взима пари от политиците, а хората като мен им дават. С Христо имаме различни ценностни системи, уточни още бизнесменът. По думите му той гледа хората в очите, защото дава работа. "Когато аз съм бил спортист - той е ходил прав под масата", уточни още Дачев.  

Бареков: Групата на Йоско е била наета да ме убие

Освен това антиправителствените протести са "инспирирани и платени до голяма степен от Бойко Борисов и реализирани от Реформаторския блок", заяви лидерът на движение "България без цензура"

Фандъкова поиска повече полицаи в кварталите с имигранти

Столичният кмет Йорданка Фандъкова поиска допълнително полицейско присъствие в кварталите около булевард „Княгиня Мария Луиза" и улиците „Цар Симеон" и „Пиротска", заради големия брой имигранти от различни държави, които се разхождат в тях. В специална своя позиция Фандъкова призова за нетърпимост към призивите за омраза и агресия, както и за конкретни действия от страна на институциите за справяне със страховете на хората. Столичният кмет аргументира искането си за увеличаване на полицейските патрули в част от централните квартали с това, че п...

Протестиращите се предвижват от 4-ти километър към "Орлов мост"

За кратко бе възстановено движението на кръстовището при Ректората, но после пак бе затворено


За кратко бе възстановено движението на кръстовището при Ректората, но после пак бе затворено при булевардите "Цар Освободител" и "Васил Левски", това съобщиха от пресцентъра на Столична община. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени За кратко бе възстановено движението на кръстовището при Ректората, но после пак бе затворено За кратко бе възстановено движението на кръстовището при Ректората, но после пак бе затворено при булевардите "Цар Освободител" и "Васил Левски", това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени

575 метра телефонен кабел бе откраднат по пътя Русе-Бяла

По пътя Русе-Бяла е откраднат 575 метра телефонен кабел на стойност 34 000 лева, съобщиха от пресцентъра на МВР-Русе.


За времето от 22.05 часа на 7 ноември до 08.00 часа на 8 ноември на около 7 км по пътя, чрез изкопаване на дупки, отстоящи на около 30 метра една от друга и изтегляне, е извършена кражбата. Телефонният кабел бил разположен успо По пътя Русе-Бяла е откраднат 575 метра телефонен кабел на стойност 34 000 лева, съобщиха от пресцентъра на МВР-Русе. За времето от 22.05 часа на 7 ноември до 08.00 часа на 8 ноември на около 7 км по пътя, чрез изкопаване на дупки, отстоящи на около 30 метра една от друга и изтегляне, е извършена кражбата. Телефонният кабел бил разположен успо

Европейски спътник пада върху Земята до 24 часа

Отломки с тегло до 200 килограма ще достигнат повърхността на планетата ни

Вече ще е невъзможно да се мине ГТП без платен данък за автомобила

Вече няма да е възможно автомобил на територията на София да премине годишен технически преглед, ако собственикът му не е платил данък за него. От 25 септември работи системата, свързваща базата данни на данъчните служби с пунктовете за технически прегледи.

Над 10 000 души са загинали от тайфуна на Филипините

Най-малко 10 хиляди души са загинали в централната филипинска провинция Лейте, след като тайфунът Хайян, един от най-мощните, достигали някога суша, премина през провинцията и погълна крайбрежните селища.

Красимир Дачев: Стоичков взима пари от политици

Христо Стоичков е използван човек. Един ми казва, двама ми казват, трети ми казва - аз няма как да си измисля, че той е в дървения бизнес. В тази среда се работи само със слухове, аз имам документи само от мои доставчици.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване