Удължава се с 1 г. срокът, в който личните лекари могат да вземат специализация

С още една година ще се удължи срокът за придобиване на специалност от общопрактикуващите лекари, съобщи зам.-министърът на здравеопазването проф. Чавдар Славов. Така джипитата ще имат време до юни 2015 г. да запишат специализация.

Какво да очакваме от Националната стратегия за висше образование?

Документът залага промяна в модела на финансиране - от пари за брой студенти към пари за качество на обучението

    


Прокуратурата получи сигнал срещу Пеевски, Цветан Василев и Бареков

Активисти на "Протестна мрежа" подадоха във вторник сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу медийния магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски, мажоритарния собственик на "Корпоративна търговска банка" Цветан Василев и новоизлюпилия се политик и бивш шеф на проправителствената ТВ7 Николай Бареков.   Копие от сигнала е изпратено до президента Росен Плевнелиев, до Европейската комисия, както и до всички партньорски служби на ДАНС, съобщиха от сайта Noresharski.com.   Материалите, подадени в прокуратурата, обобщават редица медийни публикации, визиращи съмненията за сериозни несъответствия между подадените от Пеевски официални декларации и действително притежаваното от него имущество.   Цитирани са и данни за връзки между Пеевски, майка му Ирена Кръстева и офшорни дружества, както и медийни разработки по повод безпрецедентно кратката процедура за допуск до секретна информация, през която бе преминал депутатът, преди скандално да бъде избран за шеф на ДАНС през юни м.г.   В сигнала се визира и дейността на банкера Цветан Василев, както и кредити, които КТБ отпуска на свои клиенти – свързани лица, в пропорции, които многократно надхвърлят законовите ограничения. В сигнала се обръща внимание и на произхода на средствата на движението на Бареков "България без цензура".   Поставят се въпроси и за неясното финансиране на "Нова българска медийна група", собственост на Ирена Кръстева, която от 2008 г. насам ударно започна да изкупува различни медии и постепенно се превърна в най-едрия играч на пазара.   "Данните за сигнала са взети от медийни публикации, граждани и журналисти и очаквахме, че прокуратурата ще се самосезира и ще ги провери. Това не се случи и внасянето на този сигнал е следващата крачка", коментира координаторът на сайта Noresharski.com Николай Стайков, цитиран от "Дневник". Сигналът се съдържа в 17 страници и в него се обобщават факти, които са станали публично достояние от публикации в медиите, както и справки от регистри. Авторите му настояват прокуратурата да извърши проверка по тях за евентуалното наличие на престъпление от общ характер.   Данните в документа са събрани и обобщени от група журналисти, юристи и представители на неправителствените организации. Той е част от изпълнението на операцията "Чисти ръце", чиято цел е изваждането на мафията от обществения живот, установяване на върховенството на закона, разделение на властите и връщане на смисъла на демократичните институции, съобщават от "Протестна мрежа".

Запис на разговор на Ердоган взриви Турция

Корупционните скандали по високите етажи на властта в Турция достигат до нови висоти, след като в публичното пространство изтече запис на скандален телефонен разговор на турския премиер Реджеп Ердоган...

Андрей Райчев: Орешарски не е бил никога толкова силен

Правителството на Пламен Орешарски прескочи трапа и данните ни от февруари категорично показват, че то никога не е било толкова силно, колкото сега. Това заяви социологът Андрей Райчев на редовният б...

Учебният процес в Рибново е възстановен

Учебният процес в средното училище "Йордан Йовков" в Рибново е възстановен. Тази сутрин новоназначеният временен директор Светослав Беков е изпратил информация до министерството за шестима о...

Виталий Кличко официално поиска да стане президент на Украйна

Бившият шампион по бокс и лидер на партия УДАР Виталий Кличко се кандидатира за президент на Украйна. Действащият държавен глава Виктор Янукович се намира в неизвестност от няколко дни, след като в ...

Гърция не се шегува - готви драконовски закон срещу корупцията

Хиляди евро глоба и години затвор - това предвижда нов законопроект в борбата срещу корупцията в публичния сектор, който се подготвя в Гърция. Съгласно идеята при получаване на подкуп или друг вид ко...

Акциите на големите компании за бизнес имоти се радват на успех

Ако акциите и печалбите продължат да нарастват, тази година може да е доста активна при сливанията, придобиванията и разширяването на дейностите в сектора

    


Операция „Чисти ръце“ може да засегне и медиите

Операция "Чисти ръце" може да влезе и в медиите. Това е един от последните елементи в закона на "България без цензура", който в момента се доработва. Последната дума за това, обаче, ще имат медиите.

Историческият музей подготвя постоянна археологическа експозиция

Валентин Димитров, директор Регионален исторически музей

Постоянна археологическа експозиция ще има в Регионалния исторически музей. Тя ще бъде разположена на два етажа. Изложбата с артефакти от най-древни времена се очаква да бъде официално открита догодина след мащабна реконструкция на експозиционните зали, които от години са затворени за посетители, сподели директорът на музея Валентин Димитров.

Ремонтът ще бъде извършен с пари по програма Трансгранично сътрудничество България-Турция. Проектът е съвместен с музея в Къркларели и е на стойност 196 021 евро, от тях 138 000 са предвидени за строителни работи. Разработката е с продължителност 18 месеца.

Проектът предвижда пълна подмяна на ВиК и ел. инсталацията, монтиране на нова климатична и отоплителна система, допълни Димитров.

Хасково Новини

Седморка малолетни вилняла в гробищата в Благоевград

Седморка малолетни момчета са разбили 15-те надгробни плочи на Старите гробища в Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

ББР дава рамо на родните износители

Експортни фирми у нас ще могат да разчитат на две нови програми на банката.

Дай ни капаро, за да ти докараме кола!

Арестуваха двама мъже, измамили 11 души с обещание за нов автомобил

    


Facebook закрива мейл услугата си


Facebook се отказва от мейл услугата си и съвсем скоро ще я закрие напълно. Социалната мрежа вече започна да разпраща уведомления до потребителите, че предстои всичкият техен имейл да бъде пренасочен към основния им мейл акаунт, съобщава онлайн изданието The Verge.

Потребителите, които не са въвели основен имейл, няма да получават съобщенията, които са били изпратени до @facebook.com пощата им. Като причина за решението си, компанията изтъква, че повечето хора не използват услугата....

Арабските емирства забраниха да се пътува до Марс

На гражданите на Обединените Арабски Емирства бе забранено да си купуват еднопосочен билет до Марс. Според фетвата, мюсюлманинът, тръгнал към Червената планета, без да разполага с възможност за връщане на Земята, ще извърши самоубийство.

САЩ свиват армията си до нивото от преди Втората световна война


Пентагонът ще свие размера на американската армия до нивото от преди Втората световна война. За да се спазят планираните съкращения в бюджета за 2015 г., ще бъдат премахнати популярните самолети А-10 и ще се намалят социалните придобивки за военните. Министърът на отбраната Чък Хейгъл заяви, че бюджетът за отбрана, който ще бъде представен следващата седмица, за бъде първият, който ще погледне отвъд 13-те конфликтни години и ще се откъсне от продължителните войни в Ирак и Афганистан.
...

Отборът на ТУ-Варна се подготвя за надпреварата Shell Eco-marathon Европа

Четири родни отбора се подготвят за участие във финалите на 30-тото, юбилейно издание на Shell Eco-marathon Европа. Сред тях са опитните вече екипи на Технически университет – София, Технически университет – Варна и Професионалната гимназия по селско, горско стопанство и туризъм „Н.

Заха Хадид представи „изчезваща” сграда в Дубай

/КРОСС/ Световноизвестната архитектка Заха Хадид представи своя първи проект за сграда в Дубай - постройка, която „изчезва" през нощта. Ефектът се дължи на празното пространство в центъра на конструкцията и специалната й фасада, която абсорбира почти напълно светлината. Проектът за 93-метровата постройка, наречена Opus Tower, трябва да бъде реализиран в Бизнес залива. Илюзията, че изчезва, се създава от дупка в средата на сградата.„Идеята беше да създадем извивки и отвори с изглед към града и забележителните сгради наблизо", коментира Заха Хадид пред Construction Week Online. „Исках това да бъде огромен прозорец към града и така се роди идеята за празното пространство", разкрива още Хадид. Проектът беше представен още през 2007 г., преди икономическата криза, но досега така и не беше реализиран, отбелязва Dnevnik.bg.В мултифункционалната сграда ще се помещава първият Melia hotel в Близкия Изток. Opus Tower ще има 21 етажа и ще е достъпна през четири различни входа. Проектът трябва да бъде завършен през 2016 г. video:http://vimeo.com/11296534

Йовчев: Проектът за ограда на границата ще бъде гледан под лупа, МВР няма роля в него


Проектът за изграждане на ограда на българо-турската граница ще бъде гледан под лупа. Ще бъдат направени съответните проверки и ако се установят нарушения, ще бъдат взети съответни мерки.
Това каза министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Той многократно повтори, че МВР няма никакво отношение към проекта. Поводът за това дистанциране е спорът за цената на съоръжението и изпълнителя му.

В края на миналата седмица стана известно, че поръчка за една трета от цялата сума на...

Комисията по корупция ще разследва уволнения директор на училището в Рибново


Икономическа полиция и Комисията по корупция ще разследват уволнения преди седмица директор на училището в село Рибново Манчо Джуркин.

Документацията, която уличава Джуркин във фалшифициране на документи, ще бъде предадена на Комисията по корупция в народното събрание лично от депутата от ДПС и бивш кмет на Гърмен Ахмед Башев, предаде кореспондентът на "Дневник" в района Ерол Емилов. Бившият директор бил поправял оценки на сина си от двойки на шестици без знанието на...

Неизпълнена международна поръчка отложи дело за похитеното в Нова Зеландия дете

Неизпълнена международна поръчка от Великобритания отложи днес дело за похитено от баща си дете в Нова Зеландия.

Процесът за отвличането на 10-годишния Георги Иван Бакалов трябваше да тръгне в я Бургаския окръжен съд. 

Момчето, което е вече на 12 години, и дядо му Георги Бакалов дойдоха в съда, но ход на делото 
Неизпълнена международна поръчка от Великобритания отложи днес дело за похитено от баща си дете в Нова Зеландия. Процесът за отвличането на 10-годишния Георги Иван Бакалов трябваше да тръгне в я Бургаския окръжен съд. Момчето, което е вече на 12 години, и дядо му Георги Бакалов дойдоха в съда, но ход на делото

„Атака" и Сидеров най-мразени, Цацаров с най-висок рейтинг

Все повече се радикализират възгледите на работещите българи в политически план, а предсрочните избори са неизбежен вариант. Това е общият извод на второто изследване "Синдикален барометър"

Разбитото сърце повишава риска от инфаркт

Сърдечната болка може бързо да прерасне в разбито сърце след загубата на любим човек в буквалния смисъл на думата.

Русия печелила медали с помощта на ксенон


Русия спечели класирането по медали на зимните олимпийски игри в Сочи, но според разследване на две медии руските спортисти  от години подобряват представянето си доскоро непознат метод. Според списание "Икономист" и предаването "Спортът отвътре" на германската телевизия WDR инхалации с инертния газ ксенон са най-новият прийом в спорта.

Според проучванията на учени от няколко държави газът стимулира производството на хормона еритропоетин (ЕПО). Както е известно ЕПО предизвиква...

Строителството на обхода на Бургас може да започне най-рано през 2015 г.

Отсечката, която ще свързва магистрала "Тракия" със Слънчев бряг, ще се строи с пари от бюджета или заем

    


Орешарски прескочи зимата

Политолози: Борисов като сапьор отвинтва главата на Цветанов

    


Ферми за кликове

Здравейте, поредна седмица на интересни новини и дискусии с мен, Ники, Тишо и Румен в „Стартъп Разговор“. В този епизод ще чуете повече за европейските акселератори, може ли да просъществува държавен акселератор, манията около Viber и WhatsApp, както и следи ли Skype какво правим по цял ден?

Освен това говорим за инфографики, платформите за анализ на социалните медии, лъже ли фейсбук потребителите си, както и за соларни дървета.

Слушайте тук: http://predpriemachite.com/2014/02/fermi-za-klikove/

Украинската свобода


Текстът е от портала "Култура"

По една онлайн телевизия, която излъчва live, видях и чух: на един малък площад в горящия Киев четирима свещеници се молеха за протестиращите, за свободата на Украйна. Изричаха молитвите напевно, бавно, от дъното на сърцето си. С целия си разум, с цялата си воля, с цялата си душа – както само може да се моли човек, когато около него всичко гори. Никога дотогава не бях забелязвала колко мелодичен, колко красив език е украинският. Нещо изконно...

В Кипър започва спиране на тока заради протести срещу приватизацията


В Кипър започна спирането на тока заради протести, съобщават ИТАР-ТАСС и кипърските гръцки медии, цитирани от БТА.

Служителите на електрическата компания днес излизат в 12-часова стачка срещу приватизацията на държавните предприятия в страната.

Ръководството на компанията публикува в своя сайт график, по който ще се спира електричеството в градовете и районите на острова и предупреждава за възможни аварии в електропреносната система, тъй като мощностите й не са в състояние...

73 хил. лв. плащаме за тоалетна хартия на депутатите

73 хиляди лева ще струва на българския данъкоплатец тоалетната хартия на народните ни представители. 35 124 лева ще струват метлите и четките, с които работят парламентарните чистачки. За перилни и почистващи препарати са отделени 58 236 лева.

35 бойци от "Беркут" са напуснали поделението с оръжието

В парламента е внесено предложение за ликвидиране на спецчастта

    


Бивш поп благослови протестиращите в Кърджали (видео)

Мъж с брада и избелял подрасник благослови протестиращите пред Окръжния съд в Кърджали, предаде репортер на „24 часа". Мъжът се представи като поп Петър от Плевенско. Той уточни, че в момента не служи в никой храм. Свещеникът дойде до Окръжния съд пеш, а в ръцете си носеше огромен кръст. Претрошаваха го няколко души с плакати.

18-годишен без книжка уби спътника си тийнейджър

18-годишен младеж без книжка уби 14-годишен приятел в катастрофа.

Събрани са 300-350 хиляди подписа за изборния референдум

Инициативният комитет за свикването на референдум за изборните правила вече е събрал над 300 хиляди подписи и очаква до края на месеца да събере изискваните 500 000, за да направи задължително провеждането на допитването, съобщи председателят на комитета Георги Близнашки във вторник.   Според получени от Mediapool уточнени данни от източник в Инициативния комитет, точният брой на събраните подписи вече е около 350 хиляди.   Близнашки отхвърли медийни публикации, че в акцията по събирането на подписите са впрегнати под строй кметове от ГЕРБ, а най-активни са ромите.   "Това са абсолютни измишльотини. Мисля, че будната, активна част от българското гражданко този път взе нещата в свои ръце. . .", заяви Близнашки пред Нова телевизия.   Той припомни, че няма срокове, в които управляващите трябва да свикат референдума.   "Те имат три месеца да проверяват валидността на подписите, което може да разтегне нещата във времето, но, както се казва, това ще бъде изцяло в тяхна вреда. Просто не могат да откажат при един такъв масов повик от страна на гражданите... Могат да помислят да конкретизират въпросите, но не мисля, че ще го направят, защото президентът ги е дал прекомерно обобщено и това ще бъде консултативен референдум. Т.е., той няма да даде окончателния отговор, а ще открие пътя за обсъждания, за дебати по това какви конкретни политически и законодателни решения трябва да се предприемат", коментира Близнашки.   Предложението за провеждането на референдума за изборните правила заедно с европейските избори през май бе на държавния глава Росен Плевнелиев и получи подкрепа от ГЕРБ и Реформаторския блок. Инициативата на държавния глава обаче бе разкритикувана яростно от управляващите, а лидерът на БСП Сергей Станишев отговори с контраинициатива за допитване за данъчната политика.   Близнашки обаче коментира, че допитването за данъците е недопустимо и не е предвидено в закона.   "Имаме, имаме шанс да ги съберем (бел. ред. Подписите) и аз искам да се обърна към всички съзнателни български граждани да не пропускат тази възможност. . . Тя е историческа възможност, защото дори само едно от предложенията на президента да бъде възприето, това ще бъде пробив в днешното политическо статукво. Ако пък комулативно се въведат тази иновации, тогава ще имаме съвсем друга картина..", заяви Близнашки.   Референдумът трябва да реши дали да бъде въведено задължително гласуване на изборите и в допитванията до народа, дали да бъде въведен мажоритарен елемент в избирателната система и дали да може да се гласува и дистанционно по електронен път на изборите и референдумите.

Събрани са 300-350 хиляди подписи за изборния референдум

Инициативният комитет за свикването на референдум за изборните правила вече е събрал над 300 хиляди подписи и очаква до края на месеца да събере изискваните 500 000, за да направи задължително провеждането на допитването, съобщи председателят на комитета Георги Близнашки във вторник.   Според получени от Mediapool уточнени данни от източник в Инициативния комитет, точният брой на събраните подписи вече е около 350 хиляди.   Близнашки отхвърли медийни публикации, че в акцията по събирането на подписите са впрегнати под строй кметове от ГЕРБ, а най-активни са ромите.   "Това са абсолютни измишльотини. Мисля, че будната, активна част от българското гражданко този път взе нещата в свои ръце. . .", заяви Близнашки пред Нова телевизия.   Той припомни, че няма срокове, в които управляващите трябва да свикат референдума.   "Те имат три месеца да проверяват валидността на подписите, което може да разтегне нещата във времето, но, както се казва, това ще бъде изцяло в тяхна вреда. Просто не могат да откажат при един такъв масов повик от страна на гражданите... Могат да помислят да конкретизират въпросите, но не мисля, че ще го направят, защото президентът ги е дал прекомерно обобщено и това ще бъде консултативен референдум. Т.е., той няма да даде окончателния отговор, а ще открие пътя за обсъждания, за дебати по това какви конкретни политически и законодателни решения трябва да се предприемат", коментира Близнашки.   Предложението за провеждането на референдума за изборните правила заедно с европейските избори през май бе на държавния глава Росен Плевнелиев и получи подкрепа от ГЕРБ и Реформаторския блок. Инициативата на държавния глава обаче бе разкритикувана яростно от управляващите, а лидерът на БСП Сергей Станишев отговори с контраинициатива за допитване за данъчната политика.   Близнашки обаче коментира, че допитването за данъците е недопустимо и не е предвидено в закона.   "Имаме, имаме шанс да ги съберем (бел. ред. Подписите) и аз искам да се обърна към всички съзнателни български граждани да не пропускат тази възможност. . . Тя е историческа възможност, защото дори само едно от предложенията на президента да бъде възприето, това ще бъде пробив в днешното политическо статукво. Ако пък комулативно се въведат тази иновации, тогава ще имаме съвсем друга картина..", заяви Близнашки.   Референдумът трябва да реши дали да бъде въведено задължително гласуване на изборите и в допитванията до народа, дали да бъде въведен мажоритарен елемент в избирателната система и дали да може да се гласува и дистанционно по електронен път на изборите и референдумите.

Протест в Исландия иска референдум за еврочленството

Общо 3500 души или над един процент от населението на Исландия се събраха в понеделник пред парламента на протест срещу отказа на управляващите от членство в ЕС. В края на миналата седмица дясноцентристката правителствена коалиция подкрепи предложението на външния министър Гунар Браги Свенсон за отказ от членство, без да се проведе референдум.   Протестите отложиха парламентарното заседание за вторник. Демонстрантите заплашиха, че ще продължат с проявите си на недоволство. То е провокиране не толкова от отказа за членство в ЕС, а от това, че управляващите не изпълняват предизборните си обещания и че не е дадено право на гражданите да се произнесат на референдум.   Исландия подаде молба за членство през 2009 г., когато бе изправена пред фалит. Преговорите с Брюксел забуксуваха в тежките изисквания, които застрашават риболова и фермерите. Последните проучвания показаха, че 60.3% от исландците са против членството в ЕС.   Още при встъпването си на власт през април миналата година правителство на дясноцентристите заяви, че не подкрепя проекта за присъединяване към ЕС, който се опитаха да реализират техните предшественици – социалистите. "Последната дума трябва да е на народа", е основният лозунг на протестиращите.   Протестите от понеделник са най-големите в страната от 2009 година, когато Исландия се оказа в окото на финансовата криза, а банковата й система фалира.

Протести в Исландия заради отказа от еврочленство

Общо 3500 души или над един процент от населението на Исландия се събраха в понеделник пред парламента на протест срещу отказа на управляващите от членство в ЕС. В края на миналата седмица дясноцентристката правителствена коалиция подкрепи предложението на външния министър Гунар Браги Свенсон за отказ от членство, без да се проведе референдум.   Протестите отложиха парламентарното заседание за вторник. Демонстрантите заплашиха, че ще продължат с проявите си на недоволство. То е провокиране не толкова от отказа за членство в ЕС, а от това, че управляващите не изпълняват предизборните си обещания и че не е дадено право на гражданите да се произнесат на референдум.   Исландия подаде молба за членство през 2009 г., когато бе изправена пред фалит. Преговорите с Брюксел забуксуваха в тежките изисквания, които застрашават риболова и фермерите. Последните проучвания показаха, че 60.3% от исландците са против членството в ЕС.   Още при встъпването си на власт през април миналата година правителство на дясноцентристите заяви, че не подкрепя проекта за присъединяване към ЕС, който се опитаха да реализират техните предшественици – социалистите. "Последната дума трябва да е на народа", е основният лозунг на протестиращите.   Протестите от понеделник са най-големите в страната от 2009 година, когато Исландия се оказа в окото на финансовата криза, а банковата й система фалира.

Поне 300 000 лв. са нужни за ремонт на "Царевец"

/КРОСС/Регионалният исторически музей във Велико Търново очаква 300 000 лв. от бюджета за тази година на общината, за да извършат спешни ремонти в средновековната крепост "Царевец". "Този най-посещаван у нас исторически обект се руши, като за цялостното му възстановяване са необходими поне 10 пъти повече средства - между 2,5 и 3 млн. лв.", каза директорът на музея Иван Църов пред БНР. "Последните реставрации на "Царевец" са от 1985-а година. В следствие на метеорологичните условия, в следствие на големите климатични амплитуди от -20 и повече градуса до +40 и повече градуса, както и киселинността на дъждовете, както и тежките метали във въздуха - всичко това влияе отрицателно върху свързващите смеси и средновековният хоросан, който не е толкова качествен, се рони. Като се изрони, естествено започват да се разхлабват камъните в зидовете и започват да падат, оттам поддават и реставрираните части, които са над тях. Бих казал - почти всички оригинални части са в тежко състояние и незначителна част от реставрациите имат нужда от ререставрация. За втората категория, това са местата, където ходят най-много туристи. За момента те не са опасни за туристите, но са опасни за самото им съществуване. Няма места, които да са опасни, да стане срутване и да затисне някой турист. Направили сме много по отношение на безопасността на посетителите. Църов подчерта, че всяка година се влагат между 15 и 50 хил. лв. за ремонти на "Царевец"

Агенция по вписванията пусна услугата SMS оповестяване за регистрация на търговец в ТР

Агенция по вписванията, с оглед предотвратяване на злоупотреби и нерегламентирани действия от страна на недобросъвестни лица по отношение фирмените дела на търговците, предоставя услуга: „SMS оповестяване за настъпила входяща регистрация за търговец в информационната система на Търговския регистър“.

Камионът ни от Париж-Дакар бил малък, за да превозва кокаин

Разбрах за случилото се, когато се прибрах в България...

Българският отбор в "Дакар" твърди, че се занимава само със спорт

"Не знам откъде тръгна цялата работа. Ние се занимаваме със спорт. Ходихме да представим България пред цял свят", заяви Пламен Николов, Ко-пилот на състезателния автомобил, участвал в рал...

Защитникът на галактиката Любо Киров е жури в „Големите надежди“

„На голямата сцена човек трябва да бъде като децата – емоционален, честен и открит. Затова, когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с необходимото уважение”, с...

Дирекция „Инспекция по труда” в Ямбол е с нов директор

От началото на годината в Ямбол отново има Дирекция „Инспекция на труда”, която е и с нов директор, съобщи Агенция Фокус. Преди близо три години ямболската инспекцията по труда бе...

Да дарим кръв за родилка в тежко състояние

37-годишна жена от Ямбол е на прага между живота и смъртта след тежко раждане, съобщи TV 7. На 22 февруари Юлия Димитрова ражда с цезарово сечение своето трето дете, след тежка и проблемна бременност...

Тийнейджър без книжка уби 14-годишния си спътник в катастрофа

14-годишно момче загина при катастрофа на пътя Плевен -Троян, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. 

Инцидентът е станал на 24 февруари около 02,00 часа, в района на село Хлевене.
Зад волана на катастрофиралата кола е бил 18-годишен младеж от Троян. Той е управлявал лек автомобил "Опел Вектра", когато при движение в посока Троян загубил управление, 14-годишно момче загина при катастрофа на пътя Плевен -Троян, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. Инцидентът е станал на 24 февруари около 02,00 часа, в района на село Хлевене. Зад волана на катастрофиралата кола е бил 18-годишен младеж от Троян. Той е управлявал лек автомобил "Опел Вектра", когато при движение в посока Троян загубил управление,

Близо ли е краят на SMS-ите?

WhatsApp доведе до загуба от 33 млрд. долара за операторите през 2013г.

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване