Обама: САЩ и ЕС да действат заедно за санкциите срещу Русия

"Докато Русия следва пътя на провокациите, ще има последици", заплаши американският президент

Германските нискотарифни авиокомпании в опит да завладеят Европа

Компаниите увеличават дестинациите си извън родната Германия, но цените на билетите започват да растат

Претърсват и язовира за жертвите от пороя край с. Винево

От 9 часа днес официално ще бъде подновено издирването на тримата от семейство Рамадан край хасковското село Винево, чиято кола бе отнесена от пороя на моста от придошлата река там в нощта на четвъртък срещу петък. Това съобщи Дарик.
Екипите на пожарна, полиция и гражданска защита пътуват към мястото, където вече са местните хора, От 9 часа днес официално ще бъде подновено издирването на тримата от семейство Рамадан край хасковското село Винево, чиято кола бе отнесена от пороя на моста от придошлата река там в нощта на четвъртък срещу петък. Това съобщи Дарик. Екипите на пожарна, полиция и гражданска защита пътуват към мястото, където вече са местните хора,

Търсят и в язовира жертвите от пороя край с. Винево

От 9 часа днес официално ще бъде подновено издирването на тримата от семейство Рамадан край хасковското село Винево, чиято кола бе отнесена от пороя на моста от придошлата река там в нощта на четвъртък срещу петък. Това съобщи Дарик.
Екипите на пожарна, полиция и гражданска защита пътуват към мястото, където вече са местните хора, От 9 часа днес официално ще бъде подновено издирването на тримата от семейство Рамадан край хасковското село Винево, чиято кола бе отнесена от пороя на моста от придошлата река там в нощта на четвъртък срещу петък. Това съобщи Дарик. Екипите на пожарна, полиция и гражданска защита пътуват към мястото, където вече са местните хора,

Кличко мачка с нокаут в петия рунд

Владимир Кличко защити четирите си шампионски пояса в тежката категория на бокса, като спечели с нокаут срещу Алекс Лиапай от Австралия в Оберхаузен.
Украинецът превъзхождаше категорично съперника, пласира много удари и мачът продължи до петия рун.
Кличко има вече 62 победи при само три загуби. 38-годишният Владимир направи 17-та поредна успешна Владимир Кличко защити четирите си шампионски пояса в тежката категория на бокса, като спечели с нокаут срещу Алекс Лиапай от Австралия в Оберхаузен. Украинецът превъзхождаше категорично съперника, пласира много удари и мачът продължи до петия рун. Кличко има вече 62 победи при само три загуби. 38-годишният Владимир направи 17-та поредна успешна

Отстранената от НСИ Инджова: Орешарски не ми благодари, напротив

По вестниците пишело, че ми се е благодарило, напротив - изрази се недоволство, че е имало обществено настроение срещу мен. Това заяви отстраненият председател на Националния статистически институт Ренета Инджова в коментар за срещата си с Пламен Орешарски. Министър-председателят я извикал в петък след 17 ч., за да й съобщи, че повече няма да оглявява Статистиката. Днес Инджова коментира, че в петък вечер "обикновено се правят превратите" По-късно пресслужбата на Министерския съвет разпространи съобщение, в което се казва, че поводът на срещата е бил изтичането на мандата на Инджова, че министър-председателят е отбелязал "своята признателност за направеното от г-жа Инджова на отговорния пост" и й пожелал "успех в бъдещите й начинания". През последния месец работата на НСИ влезе във фокуса на вниманието с доклада му, според който преброяването през 2011 г. е било "сбъркано", и е произвело некоректни данни за населението. По-късно Инджова остро разкритикува работата на предшественичката си на поста Мариана Коцева (сега зам.-председател на Европейската статистическа служба Евростат), която ръководеше работата по преброяването. Инджова заяви, че "от порядъка на 200 000 души са изсипани допълнително при преброяването през 2011 година". Критиците на Инджова определят решенията й като спорни и по отношение на кадровата й политика. Според тях, по време на управлението й са били уволнени специалисти и разформировани цели важни звена в Института. Днес в предаването "На светло" по Нова тв Инджова заяви, че след изразеното недоволство от Орешарски тя го попитала с какво се измерва цитираното от него обществено настроение. "Той не се интересувал от статистиката, не знаел, нямал мнение. Общественото настроение било от Министерския съвет", коментира тя. Инджова обясни, че през 2-те години управление тя е имала нужда от подкрепата на властта, "защото в състояние на саботаж не се работи", но не я е получила. "Две години работих денем нещо, което нощем рушаха. Ако продължаваха така, нямаше да се получи резултатът, който бленувах. Започнах да разбирам, че е било излишно. Исках модерна статистика, която да скъса със синдрома на досегашната машина, която произвежда числа, краде от ресурса и унищожава хора. Исках от стъкмистика да правя статистика", каза Инджова, която е и министър-председател на 81-то служебно правителство на България, управлявало България от октомври 1994 до януари 1995 г. Индиректно тя определи премиера и управляващите като напълно безочливи хора. "И така в светлата седмица аз открих нещо ново. Открих, че няма задкулисие, че това са хора без перде, нямат свят. Има пердасъз. Има липса на воайорство, на любопитство", каза Инджова. Тя призова управляващите "да не закачат директорите, защото така пак ще се прави некачествена статистика", а в личен план призна, че "не биваше да се захващам, но имам зрънце надежда, че в статистиката няма да може да се възстанови статуквото".

Харизанов се измъква от ръката на държавата, но не и на подземния свят. Пак се отървал с малко

Бившият шеф на Напоителни системи Георги Харизанов лежи пребит във Военна болница. Впрочем, малко е бит. Разминало му се е.

Това е наказание в мафиотски стил. Харизанов има нещо да дава. Нещо е взел и не е свършил, нещо е излъгал и трябва да връща парите. Предупреден е три пъти, поне веднъж очи в очи, преди да го пребият. Това е закон при тия мафиотски наказания. Бригадите така работят.

Побоят над него се е разминал с една счупена ръка, счупени ребра и цицини по главата. В такива случаи обикновено чупят всички крака и ръце.

Харизанов е клиент на правосъдието, но ако от него може да се измъкне, от мафиотите, с които си е имал работа, няма да се отърве. Няма никакво съмнение, че Харизанов е имал вземане-даване с мафиоти и нещо ги е измамил.

В съобщенията на МВР се описва как се е прибрал пред дома си с джипа си. Откъде един висш чиновник ще има джип? Даже не крие стандарта си на живот.

Софийският градски съд пусна Харизанов под гаранция от 7000 лв. Преди това Районният съд го освободи без каквато и да е мярка за неотклонение. Харизанов е разследван, че е ощетил “Напоителни системи”, продавал е хиляди тонове скрап, тръбопроводи и съоръжения от ликвидираното селско стопанство в България. Вместо държавата да поддържа тия системи, тя ги от началото на 90-те започна да ги ликвидира и поредният ликвидатор е бил Харизанов.

Той влезе в ареста след показания на свидетел, който го чул да казва, че се готви да се укрие от българското правосъдие в ЮАР.

От ареста и от съда се измъква, но очевидно има “да излежава” друга присъда от подземния свят. Дали е пропял пред полицията какво очакват от него?

Харизанов беше кадър на ГЕРБ. Не е чудно, а вече стана и банално около хората на Бойко Борисов да стават мафиотски скандали.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето какви се очаква да бъдат новинарските акценти на деня според редакторите в обществената телевизия:



Рояк пчели нападна и уби мъж край Карнобат

Рояк пчели нападна и уби 60-годишен мъж край карнобатското село Козаре.

Втори тур на президентските избори и извънредни парламентарни избори в Македония

В Македония се провежда вторият тур на президентските избори, а заедно с това - и извънредни парламентарни избори. Президентските избори за бойкотирани от едно от основните албански партии - Демократичният съюз за интеграция на Али Ахмети.

Прогноза: Ливърпул - Челси

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата


Спортисти и артисти

Какви са шансовете на Димитър Бербатов да направи артистична кариера? Както се вижда от класацията - са доста добри. Направили са го доста други преди него и дори летвата вече е вдигната високо. За успеха има и едно условие - да забравиш кой си бил в предишния живот.

Ерик Кантона притежава изключителен талант. Прощъпалникът му мина незабележимо Какви са шансовете на Димитър Бербатов да направи артистична кариера? Както се вижда от класацията - са доста добри. Направили са го доста други преди него и дори летвата вече е вдигната високо. За успеха има и едно условие - да забравиш кой си бил в предишния живот. Ерик Кантона притежава изключителен талант. Прощъпалникът му мина незабележимо

Южнокорейският премиер подаде оставка заради потъналия ферибот

Южнокорейският премиер Чхун Хон-вон подаде оставка заради реакцията на правителството след трагедията с потъналия на 16 април ферибот с ученици, предаде Ройтерс.
„Да запазя поста си би било прекалено голяма тежест за администрацията", заяви Чхун по време на кратката извънредна пресконференция. „Правилното решение за мен е да поема отговорността и Южнокорейският премиер Чхун Хон-вон подаде оставка заради реакцията на правителството след трагедията с потъналия на 16 април ферибот с ученици, предаде Ройтерс. „Да запазя поста си би било прекалено голяма тежест за администрацията", заяви Чхун по време на кратката извънредна пресконференция. „Правилното решение за мен е да поема отговорността и

Премиерът на Южна Корея хвърли оставка заради потъналия ферибот

Южнокорейският премиер Чхун Хон-вон подаде оставка заради реакцията на правителството след трагедията с потъналия на 16 април ферибот с ученици, предаде Ройтерс.
„Да запазя поста си би било прекалено голяма тежест за администрацията Южнокорейският премиер Чхун Хон-вон подаде оставка заради реакцията на правителството след трагедията с потъналия на 16 април ферибот с ученици, предаде Ройтерс. „Да запазя поста си би било прекалено голяма тежест за администрацията", заяви Чхун по време на кратката извънредна пресконференция. „Правилното решение за мен е да поема отговорността и

Историческа церемония по канонизирането на двама папи

Двама от водещите глави на Римокатолическата църква през XX век - папа Йоан Павел II и Йоан XXIII - ще бъдат обявени за светци в безпрецедентна церемония в Рим днес, когато католиците отбелязват празника на Божието милосърдие. Това е първата церемония в историята, в която едновременно ще се бъдат канонизирани двама папи. Над 1 милион души ще присъстват на церемонията по канонизирането, която ще се проведе на площада пред катедралата "Свети Петър" в италианската столица. Сред тях ще са и над 200 български католици, съобщава Нова тв. И двамата папи са свързани с историята на България и славяните. Папа Йоан 23 - ти е наричан „българският папа“.  В продължение на 10 години той е в България като нунций на Ватикана - от 1925 до 1935 г. Частици от мощите му се намират в католическия храм "Свети Йосиф" в София. Те бяха дарени от папа Йоан Павел II и при посещението му у нас през 2002 г. Двамата са смятани за двама от най-харизматичните лидери на Римокатолическата църква. Церемонията ще бъде водена пред близо 100-те делегации, включително кралски особи и глави на правителства, съвместно от папа Франциск и предшественика му Бенедикт. Тя започва в 10 ч. местно време. Някои от поклонниците нощуваха близо до площада. Гигантски екрани бяха поставени на близките улици и на други места в града за тези, които нямат възможност да присъстват на площада, но искат да наблюдават церемонията.

Купете си вестник "24 часа" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева.  Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на 

Раниери: Бербатов е голям шампион

Бербатов е голям шампион, което ни позволява и без Фалкао да бъдем на това равнище”, заяви треньорът на „Монако” Клаудио Раниери след победата с 4:1 при гостуването на „Аячо”.

Димитър вкара два гола, има вече пет в шампионата на Франция плюс още три в турнира за купата на страната. Българинът записа актива в общо 13 мача, като в 9 започна титуля Бербатов е голям шампион, което ни позволява и без Фалкао да бъдем на това равнище”, заяви треньорът на „Монако” Клаудио Раниери след победата с 4:1 при гостуването на „Аячо”. Димитър вкара два гола, има вече пет в шампионата на Франция плюс още три в турнира за купата на страната. Българинът записа актива в общо 13 мача, като в 9 започна титуля

Арестуваха 18-годишен за двойното убийство в Джебел

Той ще остане за 72 часа в ареста с постановление на прокуратурата


Започва рали спринт „Варна“ 2014, рекорден брой участници на старта

Рекордните за българските рали състезания 47 автомобила ще стартират днес - 27 април в първия скоростен етап „Алажда манастир“ на рали спринт „Варна“ 2014, научи Moreto.net. Окончателният брой на участниците стана ясен след проведения вчера административния и техническия прегледи.

Line - японското приложение, което се готви да засенчи WhatsApp

Мобилното приложение за изпращане на съобщения се насочва към американския пазар

Румен Овчаров: Управлението на Борисов беше отклонение

„Три партии със сигурност ще влязат в Европарламента. За останалите имам съмнения", това каза в предаването „Тази неделя" Румен Овчаров от БСП.„Когато говорим з...

Витамин B3 бил дошъл от далечния космос

Витамин В3, известен също като никотинова киселина или ниацин е жизненоважен за метаболизма и е бил с ключова роля за развитието на живота в древни времена. Макар да е възможно витамин В3 да е бил ...

Започна канонизацията на папите Йоан ХХІІІ и Йоан Павел ІІ

На площада във Ватикана започна канонизацията на папите Йоан ХХІІІ и Йоан Павел ІІ. Церемонията има по-широк обществен отзвук, защото засяга и православните християни, тъй като именно тези двама папи ...

Бащата, убил малката Пламена, залял с газ майка й

Бащата, който уби 7-годишната си дъщеря, посягал на децата си и докато живеел с майка им - Деница Атанасова. Вчера младата жена бе единствената, която изпрати в последния път детето си.
Със сълзи на очи Деница разказа пред Нова тв, че докато живеела с Пламен, тормозът и кошмарът били ежедневие. Веднъж побеснял от това, Бащата, който уби 7-годишната си дъщеря, посягал на децата си и докато живеел с майка им - Деница Атанасова. Вчера младата жена бе единствената, която изпрати в последния път детето си. Със сълзи на очи Деница разказа пред Нова тв, че докато живеела с Пламен, тормозът и кошмарът били ежедневие. Веднъж побеснял от това,

И днес се очаква хладно време с облаци и дъжд


В по-голямата част от страната времето в неделя ще се задържи със значителна облачност и сравнително хладно. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, цитирана от агенция "Фокус".

Отново на много места, главно в Западна и Централна България, ще има превалявания. В по-източните райони ще има и временни разкъсвания на облачността.

Вятърът ще е слаб, по Черноморието - от североизток, в останалата част от страната - от...

Папата ще работи за мира в Украйна

Папа Франциск увери украинския премиер Арсени Яценюк, че ще направи всичко по силите си за мира в Украйна. Разговорът продължи 18 минути в папската библиотека в присъствието на украинския министър на външните работи Андрей Дещица. На аудиенцията, която даде на Яценюк, папата му подари писалка с думите: "Надявам се, че с тази писалка ще подпишете мира".

Три фотографски разказа за Солун

В книжарницата на Образователната фондация на Националната банка трима млади солунски фотографи последователно ще представят работите

прочети повече

Google+ - един необичаен "призрачен град"

Пред интернет гиганта стои въпросът какво да прави с мрежата


Бащата, убил дъщричката си, залял с газ родната й майка

Бащата, който уби 7-годишната си дъщеря, посягал на децата си и докато живеел с майка им - Деница Атанасова. Вчера младата жена бе единствената, която изпрати в последния път детето си.
Със сълзи на очи Деница разказа пред Нова тв, че докато живеела с Пламен, тормозът и кошмарът били ежедневие. Веднъж побеснял от това, Бащата, който уби 7-годишната си дъщеря, посягал на децата си и докато живеел с майка им - Деница Атанасова. Вчера младата жена бе единствената, която изпрати в последния път детето си. Със сълзи на очи Деница разказа пред Нова тв, че докато живеела с Пламен, тормозът и кошмарът били ежедневие. Веднъж побеснял от това,

В Джебел искат незабавно наказание за двойния убиец

Двойното убийство на майката и детето шокира жителите на Джебел, и малкото хора, които проговарят, настояват за незабавното наказание на убиеца, предаде кореспондентът на БГНЕС за Кърджалийска област.

Няколко района без вода днес във Варна

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради аварии без вода ще са абонатите в следните райони: - част от местност Боровец Юг - до 15 часа; - част от к.к-с "Св.Константин и Елена" - до 15 часа; - местностите: Добрева чешма, Телевизионна кула, Розмарин, Лозите, Манастирски рид, Черноморска панорама и с.

А накрая се случва... хлябът

Преди време социологът доц. Максим Мизов сподели своя оценка на явление, което напоследък добива все по-широк размах - употребата за щяло и не щяло на глагола "случва се". Според него проблемът със злоупотребата му е повече социално-психологически и политически дори, отколкото лингвистичен. "Зомбирането в компютърния свят, в интерактивните Преди време социологът доц. Максим Мизов сподели своя оценка на явление, което напоследък добива все по-широк размах - употребата за щяло и не щяло на глагола "случва се". Според него проблемът със злоупотребата му е повече социално-психологически и политически дори, отколкото лингвистичен. "Зомбирането в компютърния свят, в интерактивните

Преглед на печата - 27 април

24 часа: Април - най-дъждовен от 127 г. насам 136 литра дъжд на квадратен метър са паднали в София този месец, което официално го прави най-дъждовния април в историята, обяви пред в. "24 часа" синоптикът от "ТВ-МЕТ" Симеон Матев.

Премиерът на Южна Корея подаде оставка заради потъналия ферибот

Министър-председателят на Южна Корея Чун Хон Уон подаде оставка на фона на критиките за начина, по който правителството се справя с кризата след потъването на пътническия ферибот. В изявление Чун Хон Уон обяви, че "плачът на семействата на изчезналите все още ме държи буден през нощта". Фериботът с 476 души на борда - повечето от които ученици и учители - потъна край южнокорейския бряг на 16 април. Официалните власти потвърдиха смъртта на 187 души. "От името на правителството се извинявам за многото проблеми - от превенцията на инцидента до първите мерки за справяне с бедствието", каза южнокорейският премиер. Гневни роднини постоянно критикуват мудността на операцията. "Правилното нещо за мен е да поема отговорност и да подам оставка като човека, който е отговорен за правителството", каза Чун Хон Уон в телевизионно изявление. Той добави: "Имало е толкова много нередности, които продължават да се случват във всяко кътче на обществото ни и нередни практики. Надявам се тези дълбоко вкоренени злини да бъдат променени този път и такива инциденти да не се случват никога повече". Все още не е ясно дали президентът ще приеме оставката.

Обстановката се нормализира след проливните дъждове

Обстановката в страната постепенно се нормализира след проливните дъждове . В района на Кърджали покачването на нивата на реките е спряло. Спокойна е и обстановката в община Чупрене, съобщи Нова телевизия.
Много къщи остават наводнени, но при част от тях причината е избиване на подпочвени води. Евакуирани хора няма, Обстановката в страната постепенно се нормализира след проливните дъждове . В района на Кърджали покачването на нивата на реките е спряло. Спокойна е и обстановката в община Чупрене, съобщи Нова телевизия. Много къщи остават наводнени, но при част от тях причината е избиване на подпочвени води. Евакуирани хора няма,

Нормализира се обстановката у нас след проливните дъждове

Обстановката в страната постепенно се нормализира след проливните дъждове . В района на Кърджали покачването на нивата на реките е спряло. Спокойна е и обстановката в община Чупрене, съобщи Нова телевизия.
Много къщи остават наводнени, но при част от тях причината е избиване на подпочвени води. Евакуирани хора няма, Обстановката в страната постепенно се нормализира след проливните дъждове . В района на Кърджали покачването на нивата на реките е спряло. Спокойна е и обстановката в община Чупрене, съобщи Нова телевизия. Много къщи остават наводнени, но при част от тях причината е избиване на подпочвени води. Евакуирани хора няма,

Канонизират двама папи за светци

Рим и Ватикана се подготвят за дългоочакваното канонизиране на двама папи, живели и оглавявали Римокатолическата църква през XX век. Единият е папа Йоан XXIII, който е бил апостолически пратеник на Ватикана в България от 1925 г. до 1934 г. с мисия за преодоляване на разделението между местните католици от двата обреда. През 1934 г. Рим и Ватикана се подготвят за дългоочакваното канонизиране на двама папи, живели и оглавявали Римокатолическата църква през XX век. Единият е папа Йоан XXIII, който е бил апостолически пратеник на Ватикана в България от 1925 г. до 1934 г. с мисия за преодоляване на разделението между местните католици от двата обреда. През 1934 г.

Канонизират папите Йоан Павел II и Йоан XXIII за светци

В 10.00 часа местно време, на площад Свети Петър във Ватикана, ще започне церемонията по канонизацията на папите Йоан Павел II и Йоан XXIII за светци. В церемонията ще участват държавни и правителствени ръководители от цял свят.

Нива край Пловдив осъмна с извънземни кръгове

Местни хора се оплакват, че имат здравословни проблеми и сънуват странни сънища.

Станишев: За 24 часа открихме кампаниите в София, Букурещ и Цар Калоян

За 24 часа успяхме да открием кампанията в София, Букурещ и Цар Калоян. Това заяви пред десетки граждани в град Цар Калоян лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.Той разговаря с гражданите ...

19 тона боклук бяха извозени след вчерашното почистване на Шумен

Близо 5000 доброволци са взели участие в инициативата „Чистотата на града - споделена отговорност”. Сред участващите е имало както граждани на града, така и редставители на 102 не...

ГЕРБ, АБВ и Реформаторският блок откриват кампаниите си за изборите за евродепутати

ГЕРБ, АБВ и Реформаторският блок ще открият днес кампаниите си за изборите за евродепутати в края на май. ПП ГЕРБ ще открие предизборната си кампания за европейските избори от 13:00 часа. В зала &am...

Неправилна стойка и отити са най-честите оплаквания при децата

Най-честите оплаквания при децата са от ушни възпаления и неправилна стойка. Това констатират детските специалисти, които преглеждаха този месец в рамките на кампанията Програма "Детско здраве ...

Вертолети и самолети от ВВС започват тренировъчни полети за 6 май

Започва подготовката за провеждането на въздушната част от военния парад по случай честването на Деня на храбростта и празника на Българската армия. Във вторник, 29 април, започва подготовката за п...

Холокостът е "най-отвратителното престъпление"

Махмуд Абас изрази съчувствие към семействата на загиналите евреи


Ватикана канонизира двама папи за светци

Рим и Ватикана се подготвят за дългоочакваното канонизиране на двама папи, живели и оглавявали Римокатолическата църква през XX век. Единият е папа Йоан XXIII, който е бил апостолически пратеник на Ватикана в България от 1925 г. до 1934 г. с мисия за преодоляване на разделението между местните католици от двата обреда. През 1934 г. Рим и Ватикана се подготвят за дългоочакваното канонизиране на двама папи, живели и оглавявали Римокатолическата църква през XX век. Единият е папа Йоан XXIII, който е бил апостолически пратеник на Ватикана в България от 1925 г. до 1934 г. с мисия за преодоляване на разделението между местните католици от двата обреда. През 1934 г.

И днес ще бъде хладно и дъждовно

Съществена промяна на времето не се очаква. В по-голямата част от страната ще се задържи със значителна облачност и сравнително хладно. Отново на много места, главно в Западна и Централна България ще има превалявания.
В по-източните райони ще има и временни разкъсвания на облачността. Вятърът ще е слаб, по Черноморието от североизток, Съществена промяна на времето не се очаква. В по-голямата част от страната ще се задържи със значителна облачност и сравнително хладно. Отново на много места, главно в Западна и Централна България ще има превалявания. В по-източните райони ще има и временни разкъсвания на облачността. Вятърът ще е слаб, по Черноморието от североизток,

13 тежки катастрофи и 22 ранени през денонощието

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 13 тежки пътнотранспортни произшествия, съобщиха от СБА.

Подробно за новия Lexus NX

Моделът дебютира на изложението в Пекин и ще излезе на пазара още тази година

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване