Берлускони въртял бизнес с мафията 20 години

Връзките на Силвио Берлускони с италианската организирана престъпност вече са потвърдени.

ДКЕВР представя одитите на ЕРП-тата

/КРОСС/ Резултатите от одитите на трите електроснабдителни дружества ще бъдат представени от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Проверката започна в началото на годината и обхваща дейността на мрежовите компании от 2008 г. досега. Това е третата проверка за същия период и по същите теми и вече веднъж - миналата година, същият състав на ДКЕВР (само с различен председател) вече заключи, че данните не дават основание за отнемане на лиценза на ЧЕЗ (по процедура, заведена срещу компанията от времето на ГЕРБ). Вчера Комисията за защита на конкуренцията предяви твърдения за злоупотреба с господстващо положение на разпределителните дружества, като мотив за тази процедура бяха необосновано високите цени на наем, който дружествата искат на кабелните оператори за поставянето на съоръженията им по електрическите стълбове. И трите компании отрекоха да нарушават закона. *** Констатирани са 2 690 нарушения общо за трите дружества. Наред с това е установено изплащане на необосновани комисионни, необосновани разходи за мениджърски услуги, по-малко разходи за технологични разходи. И трите дружества използват възможности и закупуват от холдингите-майки стоки и услуги.    

ДКЕВР представя одитите на ЕРП-тата

/КРОСС/ Резултатите от одитите на трите електроснабдителни дружества ще бъдат представени от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Проверката започна в началото на годината и обхваща дейността на мрежовите компании от 2008 г. досега. Това е третата проверка за същия период и по същите теми и вече веднъж - миналата година, същият състав на ДКЕВР (само с различен председател) вече заключи, че данните не дават основание за отнемане на лиценза на ЧЕЗ (по процедура, заведена срещу компанията от времето на ГЕРБ). Вчера Комисията за защита на конкуренцията предяви твърдения за злоупотреба с господстващо положение на разпределителните дружества, като мотив за тази процедура бяха необосновано високите цени на наем, който дружествата искат на кабелните оператори за поставянето на съоръженията им по електрическите стълбове. И трите компании отрекоха да нарушават закона.  

ЕСГРАОН е компрометирана. Издават се фалшиви актове на килограм

/КРОСС/ Система ЕСГРАОН е компрометирана. Съставят се неверни и неистински актове за гражданско състояние на килограм, твърди адвокат Димитър Петров.  Всеки български гражданин има огромен проблем с тази система. Огромен проблем и когато прави бизнес, категоричен бе той.  Петров се обърна към националния омбудсман Константин Пенчев с молба да се предприеме инициатива за промяна в нормативнаната уредба. По повод несъвършенства в издаването на смъртни актове и актове за гражданско състояние той каза още: „Докато при продажбата на един автомобил се отделя повече внимание, това ще бъде възможно." За участието си в сутрешния блок на Нова телевизия той уточни: Аз не съм дошъл тук, за да решавам конкретен казус. Аз съм тук като гражданин и като юрист. Петров е адвокат на Иван Кантарджиев - бизнесмена, който трябва да доказва че е жив, след като самоличността му е открадната и му е издаден смъртен акт. Той е бил оженен с фалшиви документи, а след това е издаден и смъртния акт. Мнимата съпруга отива в банков клон и показва акта за смърт с цел да изтегли спестяванията му. Банкови служител се усъмнява и прави проверка, благодарение на която жената не успява да изтегли парите на „съпруга си". „Има още седем подобни случая, проблемът е системен", каза Димитър Петров. За случая „Кантарджиев" той само каза: „В момента той доказва, че не е камила"

Берлускони въртял бизнес с Коза Ностра

Бившият италиански премиер и един от най-признатите бизнесмени в Италия Силвио Берлускони е въртял бизнес с италианската мафия близо две десетилетия, пише The Independent. Това е заключението на Върховния касационен съд в Рим. Милиардерът е работил със Сицилианската мафия - Коза Ностра, чрез бившия сенатор Марчело Дел Утри, който беше осъден на седем години затвор за връзки с мафия. 77-годишният Берлускони винаги е отричал слуховете, че поддържа бизнес отношения с мафията посредством високопоставени чиновници, за да основе и поддържа медийната си империя през 70-те и 80-те години на миналия век. Върховният съд прие твърдението на прокурора Аурелие Галасо, че "за 18 години, от 1974 до 1992 година, Марчело Дел Утри бил поръчител при подписването на споразумение между Берлускони и Коза Ностра".  Адвокатът на Берлускони заяви, че клиентът му ще отнесе случая до Европейския съд за правата на човека. Бившият италиански премиер беше осъден на 1 година затвор в края на март заради публикуването на подслушан телефонен разговор във вестник, притежаван от брат му. В същото време Апелативният съд оправда бившия италиански премиер за данъчни измами, свързани с продажбата на права за излъчване от телевизионната му компания “Медиасет” на завишени цени.

Русия трябва да се съсредоточи върху усвояването на Луната

След 2020 г. ще насочи средствата си към нови, по-перспективни космически проекти


Киев: Сепаратистите не са поканени на преговорите

Във Върховната рада на Украйна започва общоукраинска кръгла маса за национално единство

Днес да почерпят

Делян Добрев,  депутат в 42-рото НС от ПГ на ГЕРБ, министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко Борисов, 36 г.

Кирил Гончев, поет, 74 г.

Росен Плевнелиев, президент на Република България, 50 г.

О.р. ген. Румен Миланов, бивш директор на БОРКОР, НСБОП и НСО, 66 г.

Симона Пейчева, световна шампионка по художес Делян Добрев, депутат в 42-рото НС от ПГ на ГЕРБ, министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко Борисов, 36 г. Кирил Гончев, поет, 74 г. Росен Плевнелиев, президент на Република България, 50 г. О.р. ген. Румен Миланов, бивш директор на БОРКОР, НСБОП и НСО, 66 г. Симона Пейчева, световна шампионка по художес

Кан започва днес с кралска особа и богата на звезди програма


Считаният от мнозина за най-престижен европейски кинофестивал за 67-и път ще превземе Кан от днес до 25 май, а лентата на Оливие Даан - Grace Of Monaco ще го открие с образа на една от легендарните кралски особи - актрисата, превърнала се в принцеса на Монако - Грейс Кели, изпълнявана от Никол Кидман.

Въпреки че тя остава извън конкурсната програма, в следващите дни журито, което за първи път от няколко години насам е с преобладаващо женско присъствие и жена - председател, а именно...

Улиците в Радомир потъват

Не само в Перник улици и тротоари потъват. В близкия град Радомир имат същия проблем. Леко упаднали участъци прерастват в дупки, които поглъщат асфалтовата настилка.

Въпреки, че в под Радомир няма минни галерии, които да спомагат за този процес той се случва. Съвестни граждани са сигнализирали ямата, която се отваря в асфалта с поставянето на автомобилни гуми.

"Това нещо се намира пред малката бяла лавка над черквата по средата на улицата, а колко...

Продължава

Бизнесмен разбра, че е женен и мъртъв при банкова проверка

Бизнесмен трябва да доказва че е жив, след като самоличността му е открадната и му е издаден смъртен акт. Иван Кантарджиев е бил оженен с фалшиви документи, а след това е издаден и смъртния акт, съобщава Бизнесмен трябва да доказва че е жив, след като самоличността му е открадната и му е издаден смъртен акт. Иван Кантарджиев е бил оженен с фалшиви документи, а след това е издаден и смъртния акт, съобщава "Нова телевизия". Мнимата вдовица отива в банков клон и показва акта за смърт с цел да изтегли спестяванията му от 360 000 евро.

Богатите също плащат

Симеон Колев
Cлучи ми се преди време. Влизаме със сина ми в една книжарница в търговски център до квартал “Слатина”. Обичам да ходя там заради мириса на нови книги, заради отстъпката, която ползвам и заради това, че ми е много удобно да взема нещо оттам за подарък, когато ходим на детски рождени дни. И така. Симеон Колев Cлучи ми се преди време. Влизаме със сина ми в една книжарница в търговски център до квартал “Слатина”. Обичам да ходя там заради мириса на нови книги, заради отстъпката, която ползвам и заради това, че ми е много удобно да взема нещо оттам за подарък, когато ходим на детски рождени дни. И така.

Видео: Детето ще стане пълноценен човек, ако бъде зачитано


Среден (3). Това е оценката, която сдружението Национална мрежа за децата дава за тази година на правителството за работата му при решаване на проблемите, свързани с децата. Тя е обобщена и аргументирана в доклад, озаглавен "Бележник 2014: Какъв е средният успех на държавата в грижата децата?". 

От сдружението са изготвили пет кратки видеоклипа по основните области на влияние върху децата - семейство, здраве, образование и детско правосъдие, както и дали се спазват принципите по...

Studentite ot Pernik sa diskriminirani w "UZU NEOFIT RILSKI: BLAGOEWGRAD!!!

Zdraveite, pishe Vi Rozaliq Ivanova ot Pernik, koqto uchi v Blagoevgrad - 3ti kurs, specialnost Pravo. Ot 12.05 sme v izpitna sesiq i prepodavatelite sa dyrjat za poreden pyt mnogo nekorektno s vsichki uchenici ot Pernik!!! Ne ni dopuskat do izpitite ni, a ako go napravqt ni pishat 2ki narochno! Molq, publikuwaite tazi novina, i se nadqwam nqkoi da q widi i da wzeme merki s/u tozi korumpiran uniwersitet!! Poweche ot polowinata prepodawateli sa korumpirani bokluci, samo iskat pari pod masata,...

Продължава

Борисов на закуска при ДСБ, готвят единна позиция за енергетиката

Бойко Борисов ще гостува тази сутрин в централата на ДСБ. Поводът - консултации за енергийната политика на страната ни. "От Реформаторския блок са най-близо до нас.

Преглед на печата - 14 май

Вот. "Дума": Жандармерията ще пази бюлетините Бюлетините за предстоящите евроизбори ще бъдат транспортирани до областните центрове, а освен кола на полицията, те ще бъдат охранявани и от автомобили на жандармерията. Това съобщи вчера главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който заедно с шефа на "Националната полиция" Тодор Гребенаров представи мерките за обезпечаване на обществения ред, сигурността и законосъобразността на вота.

Ул. "Никола Вапцаров" е временно затворена за движение

Във връзка с установено пропадане на възстановената настилка по трасето на тласкателя на КПС "Акациите", ул."Никола Вапцаров" ще бъде затворена за движение на МПС в участъка от магазин СБА до бензиностанция "Петрол" от днес, 14.

Почина Малик Бенджелул

Режисьорът печели първия за Швеция "Оскар"


2,6 евро, за да слушаш птичките в гората

/КРОСС/ Разходката в горите и по поляните на Хърватия скоро ще става с платен абонамент. Управлението на "Хърватски гори" обяви ценова листа, в която е посочено колко ще струва разходката сред природата, както и събирането на даровете на природата като гъби, билки и цветя. Почитателите на преживяванията на открито ще трябва да си приготвят 20 куни (2,6 евро) за еднодневен поход. Семейната разходка пък ще струва 40 куни (5,3 евро). Ползването на велоалеи също вече няма да е безплатно. Таксата за един е 10 куни (1,3 евро), а за цялото семейство - двойно. В ценоразписа са включени и разрешителни за упражняването на различни видове спорт - пейнтбол, парапланеризъм, спортно ориентиране. Ще се плаща и за организирането на различни културни прояви на чист въздух сред природата. Такси са предвидени и за брането на билки, горски плодове и гъби. Хората, за които общуването с природата не е инцидентно, могат да си направят едномесечен или едногодишен абонамент, пише News7.  

Лондон: Проблемът е имиграцията извън ЕС

След като дълго време във Великобритания се опасяваха от „орди“ българи и румънци, се оказва, че повече са имигрантите от старите страни членки на ЕС, а не от новите, но дори и те не са прекалено много

MoitePari.bg ни канят на "Финансиране на бизнеса"

Второто издание на финансовия форум ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА, организиран от екипа на финансовия портал www.MoitePari.bg, ще се проведе на 27-ми май 2014 г. в София Хотел Балкан (Шератон), гр. ...

Донецката република започна да създава собствена армия

Донецката народна република пристъпи към създаването на собствена армия, пише ” Взгляд”, като цитира съпредседателя на правителството на Донецката народна република Денис Пушилин. ...

Нараснал е притокът на имигранти от Турция към Гърция

Край бреговете на Турция има голям брой имигранти в очакване да се прехвърлят с кораби до Гърция или Италия, алармира гръцкото сп. "Епикера", предаде БГНЕС. Според изданието за значителния ...

Малкият Николà - Смелчага

За днес Николà има уговорена среща с приятелчетата си в запустелия двор наблизо. – Погледнете! – размахва той пред очите им една банкнота. – Нашите ми ги дадо...

Мъж се самоуби в Разград

Простреляният труп на бизнесмен от Разград е намерен в понеделник в Западната промишлена зона в града, съобщи „Дарик". По-рано роднини са обявили 50-годишния Себайдин Х. за издирване....

НКП: Петев не е добре с главата, ако се върне

"Завръщане на Ивайло Петев начело на Левски е само в сферите на фантастиката". Това заяви говорителят на Националния фенклуб на "сините" Димитър Байлов. "Доколкото знам, Пете...

В Дания вдигат избирателната активност с клип за орална любов и насилие (18+)

Скандално видео, с което датският парламент се опита да вдигне избирателната активност сред младите в страната, шокира Европа и света. Във видеото, което представлява анимация, напомпан стероиден &am...

Сантош обяви състава на Гърция за Световното

Никаква изненада не поднесе с обявяването на разширения състав за световното първенство селекционерът на Гърция Фернандо Сантош. Специалистът обяви имената на 29 футболисти, измежду които ще избере ок...

Българка стана Красавица на хилядолетието

Мисис България Millenium 2014 Малина Димитрова стана Красавица на хилядолетието на международния Festival internacional de la belleza del milenio 2014, проведен преди дни в Доминиканската република.

Christie's проведе най-големия търг в историята си

Аукционът събра общо 745 млн. долара от продажби на следвоенно и съвременно изкуство


400 готвят бягство от централния затвор

Четиристотин осъдени щяха да духнат от централния затвор, ако сред тях не беше Тодор Павлов, бъдещият дългогодишен член на Политбюро на ЦК на БКП. 
През 1927 г. червеният философ също лежи зад решетките и издава бегълците. 
В биографията на бъдещия регент и специалист по теория на отражението се лепва кално петно.

Четиристотин осъдени щяха да духнат от централния затвор, ако сред тях не беше Тодор Павлов, бъдещият дългогодишен член на Политбюро на ЦК на БКП. През 1927 г. червеният философ също лежи зад решетките и издава бегълците. В биографията на бъдещия регент и специалист по теория на отражението се лепва кално петно.

105 лв. стипендия за отличник

/КРОСС/ Ученическите стипендии за успех могат да стигнат до 105 лв. Става дума за отличниците, завършили основно образование, които учат в школата с най-добри постижения на матурите по български език през последните пет години, съобщава „Монитор". Просветното министерство вече е публикувало списъка със 95 училища, които ще получат допълнително средства за стипендии на базата на резултатите им на държавно-зрелостните изпити. Школата отличници са разделени на три групи според успеха, като най-добре представилите се попадат в трета група. За тях се отпускат допълнително по 55 лв. на калпак. Увеличението влиза в сила от следващата учебна година. В момента всяко училище разпределя парите за ученически награди по свои правила. Максималното поощрение обаче е до 50 лв. на месец. Това означава, че бонусите за успех на отличниците могат да стигнат до 105 лв. Сред училищата в тази група отличници са Класическата гимназия, Първа английска гимназия, 91-а немска гимназия, Френската гимназия, Езикова гимназия „Пловдив", Първа езикова гимназия във Варна и др. В тази група попадат общо 11 училища от София, Пловдив, Варна, Бургас и Кърджали, които имат успех на матурите с 30% по-висок от средния за България. Школата отличници във втора група пък са 50 и техният успех е с 20% над средния. Те ще получат по 37 лв. отгоре на калпак. Това на практика означава, че максималната стипендия може да удари 87 лв

1 млн. лв. капитал за фирма за бързи пари

"Дребните риби" на пазара на бързи кредити вероятно ще намалеят след нова регулация на Българската народна банка. Минималният капитал, без който нито една финансова институция няма да може да работи легално, се повишава от 250 000 лв. на 1 млн. лв.

Евроизбори за вътрешна употреба

С какво изборите за Европейски парламент в България са останали в паметта на обикновения избирател? С думата "скандал". Защото те винаги са били съпровождани с политически скандали. А са съпровождани с политически скандали, защото от тях се очаква да дадат насоки за това накъде ще завие вътрешната политика.
С други думи, защото евроизборите С какво изборите за Европейски парламент в България са останали в паметта на обикновения избирател? С думата "скандал". Защото те винаги са били съпровождани с политически скандали. А са съпровождани с политически скандали, защото от тях се очаква да дадат насоки за това накъде ще завие вътрешната политика. С други думи, защото евроизборите

Жълт код за обилни валежи

/КРОСС/ Жълт код е обявен за 14 май в Северозападна и Централна Северна България заради интензивни валежи и гръмотевични бури, съобщиха от НИМХ. Кодът е в сила за 7 области: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Габрово, Велико Търново и Русе. През деня на места в тези области валежите ще са интензивни, придружени с гръмотевици. Има условия и за градушки. Количествата очакван валеж са 20-30 л/кв.м, на изолирани места е възможно и над 30. За останалата част от страната е обявен зелен код. През деня ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност и в много райони ще има валежи от дъжд и гръмотевични бури. На места, главно в Западна България и централните райони на Северна, валежите ще са интензивни, има условия и за градушки. Вятърът ще бъде от юг-югоизток, умерен, в Източна България до силен, по-късно ще се ориентира от запад. Минималните температури ще са от 10° до 15°, максималните от 16°-17° в северозападните райони до 22°-24° в южните. В планините ще се развие мощна купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи и гръмотевици. Вятърът ще е от югозапад , по-късно от запад - силен. По Черноморието ще има променлива облачност, на места ще превали и прегърми. Вятърът ще е от югоизток, умерен до силен.  

Три варненски села остават без ток днес

Поради профилактика и неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес - 14 май - сряда, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 16:30 ч. - с.Цонево - централната, източната и северната част - от 09:00 ч.

Празниците убили инерцията на кампанията за евровота

Политиците говорели за Украйна, но не това очаквали избирателите


Детройт започва акция срещу изоставените жилища

По специална програма ще се рефинансират ипотеки, ще се препродават имоти под възбрана и ще се разрушават изоставени жилища


Борисов на закуска у ДСБ, готвят единна позиция за енергетиката

Бойко Борисов ще гостува тази сутрин в централата на ДСБ. Поводът - консултации за енергийната политика на страната ни. “От Реформаторския блок са най-близо до нас. Това е най-логичното политическо сътрудничество, което можем да установим”, заяви междувременно вчера Румяна Бъчварова от изпълнителната комисия на ГЕРБ. 
Вотът на недоверие към прави Бойко Борисов ще гостува тази сутрин в централата на ДСБ. Поводът - консултации за енергийната политика на страната ни. “От Реформаторския блок са най-близо до нас. Това е най-логичното политическо сътрудничество, което можем да установим”, заяви междувременно вчера Румяна Бъчварова от изпълнителната комисия на ГЕРБ. Вотът на недоверие към прави

Над 200 загиналите при срутването на мина в Турция

Броят на загиналите при срутването в турската въгледобивна мина Сома , провинция Маниса достигна 201 души, съобщи Би Би Си. Около 80 души са ранени, а много миньори остават блокирани под земята. Турският министър на енергетиката и природните ресурси Танер Йълдъз каза, че около 700 работници се били в мината в момента на инцидента. Първоначалната версия е, че срутването е причинено от взрив, избухнал вследствие на повреда в трафопост. През цялата нощ продължиха спасителните работи, в които участват екипи и техника на правителствената Служба за бедствия и кризисни ситуации. Специализирани екипи от центъра в Зонгулдак също са изпратени на мястото. Стотици хора, близки на затрупаните през цялата нощ останаха навън в напрегнато очакване. Турският премиер Реджех Тайип Ердоган отложи планираното си за днес посещение в Албания и заминава за мястото на злополуката. Мината в Сома е най-голямата в района на Маниса, където работели около 6.500 души.

Жълт код в 8 области заради дъжд и гръмотевични бури

Жълт код за опасно количество валежи е обявен в осем области на страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщава "Фокус".
По-голямо количество дъжд се очаква да вали в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе. Жълт код за опасно количество валежи е обявен в осем области на страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщава "Фокус". По-голямо количество дъжд се очаква да вали в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе.

ГЕРБ и Реформаторският ще обсъдят енергийната политика

/КРОСС/ Ръководствата на Реформаторския блок (РБ) и ГЕРБ ще проведат консултации по енергийната политика на България, съобщават от пресцентъра на РБ. Срещата ще се състои на 14 май, сряда, в централата на Изпълнителния съвет на РБ на бул. „Витоша" 18, като началният ѝ час е 9,30 ч. Ръководствата ще проведат консултации по енергийната политика на България. На срещата ще присъстват говорителят на блока Радан Кънев, членовете на ръководството на реформаторите и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и членове на ръководството на партията. Двете формации вече се срещаха веднъж в парламента, за да обсъдят европейското бъдеще на страната. Тогава основната тема отново беше енергетиката. След срещата от Реформаторския блок обявиха, че не са срещнали категорична подкрепа от ГЕРБ за влизането на България като основател в бъдещия европейски енергиен съюз.  

Жълт код в 8 области

Жълт код за опасно количество валежи е обявен в осем области на страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщава Жълт код за опасно количество валежи е обявен в осем области на страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщава "Фокус". По-голямо количество дъжд се очаква да вали в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе.

Вотът на недоверие ще е гаф за ГЕРБ

Няма да има никакъв ефект от този акт, дебатите ще минат под знака на предизборната кампания и няма да са сериозни.

Комунистите искат АвтоВАЗ да уволни шефа си

Според тях най-големият руски автомобилен производител не трябва да бъде воден от чужденец, който не защитава напълно интересите на компанията


Гришо с два мача днес

/КРОСС/ Григор Димитров вече записа две победи в Рим - една на сингъл и една на двойки, а днес ще играе по още един мач на тези два турнира. Този на сингъл ще може да се гледа на живо в интернет, докато двойките ще могат да се проследят само от лайвскора. Първа за Гришо е срещата му на сингъл, където той ще се изправи срещу гиганта от Хърватия Иво Карлович. Двубоят им е насрочен трети на втория по големина корт в Рим, което значи, че ориентировъчно би трябвало да започне около 15-16 часа. На корт №6, Григор и Лукаш Росол ще се изправят срещу двойка №2 в света Александър Пея / Бруно Суареш. Мачът е трети от програмата на корта, но ще започне не преди 17:00 ч. и в същото време поне час след приключването на двубоя му на сингъл.    

Пътна обстановка в страната - 14 май

Състояние на автомагистралите: АМ „Тракия”: До 16.05.2014 г. в участъка от км 210+100 до км 325+280 от Стара Загора до Карнобат специална машина ще извършва тестови изследвания на носимоспособността на пътната конструкция. Обичайна практика е след въвеждането в експлоатация на новопостроени пътни участъци, с финансиране от европейските фондове, да се правят подобни проучвания.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване