06/07/17 06:55
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 7 юни, сряда

 Овен 21 март - 20 април

Ден на полезните мисли, идеи и хрумвания. Ще получите нова информация, ще навържете нещата, ще постигнете напредък в работата и отношенията си. Този ден завърта колелото, дава възможност да се измъкнете от грижи, неприятности и проблеми и да гледате по-оптимистично на света. Облечете новите дрехи, усмихнете се и околните ще ви се усмихнат. Ще потръгнат с успех дела и отношения, към които се отнесете по нов начин и промените подхода. Всичко зациклено може да получи тласък и да се отключи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Денят е труден за родените в третата декада, особено ако трябва да се вземе решение за промяна, за нова насока в бизнеса и професионалните отношения. Направете промяната, търсете нови варианти, не оставайте в позиция, която ви притиска и притеснява. Но за родените в първата декада ще има повече екстри и възможности да изпъкнат с визия и интелект. Може да спечелите позиции определени за друг. Ден за нови срещи и запознанства. Символ е колелото на съдбата. Нещо ще се промени във ваша полза.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Дайте ход на новите си бизнес инициативи. Търсете начин да се включите в перспективните проекти на работното място или да започнете самостоятелен бизнес. Ден на пръстена и колелето. Може да сключите благоприятен за бъдещето ви договор, да получите покана, която не се дава всеки ден и на всеки. С действията си в момента имате възможност да парирате ходовете на конкуренцията. Днес полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Посетете център за разкрасяване и рехабилитация.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Зациклени дела и разговори ще се отпушат в днешния ден. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изведе на предни позиции, след неудобствата и неприятностите от предните дни. Преди работа и отговорна делова среща посетете център за разкрасяване, облечете новите дрехи и се опитайте да мислите различно. Тенденцията е да се реализират и приемат нови идеи на събрания и обсъждания. Интуитивно ще напипате правилния отговор и насока при участия на изпити и конкурси. Разчитайте на късмета и интуицията си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада денят изисква промяна на плановете и мисленето, за да останете актуални и търсени както в делови, така и в личен план. Не се отказвайте от всичко ново, което възникне като предложение. Ден на пръстена и колелето. Един отива към обвързване с нова връзка или работна програма, а друг взима окончателно решение за сватба със старата си любов. Ще се появят отново старите проблеми, които може да решите от раз и окончателно да забравите. Не се самоизмъчвайте с миналото, гледайте напред.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

В този ден има някаква особена магия. Може да имате много неща, някои от които забранени преди. Тези, от които до момента сте зависили по някакъв начин ще зависят от вас. Но може да се окажете и в зависимост от новите служители, които сте назначили. Съдбата размесва своите карти, дава нов живот на старите желания и амбиции и ни отказва от неща, които са загубили своята актуалност. Отделете и време за себе си, идете на фитнес, масаж и фризьор. Бъдете сигурни, че ще ви забележат и оценят. Утре магията ще се изпари.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Имате шанс да изживеете един магичен ден с много силни моменти на общуване, събиране и раздалечаване. Направете всичко възможно, за да бъдете актуални и доминиращи в средата си. Може би трябва да промените прическа и визия, може би трябва да смените и подхода в нещата от живота ви, които не вървят. Търсете нови информации, позволяващи да решите старите проблеми и да намерите обяснение на зациклените отношения. Връзките ви ще се разплетат с решение за брак или окончателна раздяла и отхвърляне.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на промени и пътувания, на неочаквани идеи и хрумвания, които ще ви накарат да вземете съвсем различно решение по старите проблеми. Всичко, което промените в синхрон с обстановката наоколо и с изискванията на момента ще ви донесе късмет и ще реши проблемите ви. Едно пътуване може да ви срещне с точните хора. Не се ограничавайте само с интернет общуването, съвсем различен човек може да срещнете на живо. Днес полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в оганизма. Отделете време за лечебни и разкрасителни процедури.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят преобръща колелото на съдбата. Което е било отдолу, подтиснато и отказано тръва нагоре, а нещата, на които дълго сте се радвали или още по долго сте страдали отиват към приклюване и забрава. Ще извадят късмет тази от вас, които се пригодят към настъпващите промени и активно ги търсят в живота си. Не бива да нервничите. Ще получите покани и информации, които ще решат основните ви притеснения. Утре Луната ще навлезе във вашия знак. Предстоят пътувания, които ще ви освободят от неприятна грижа и ангажимент.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще отхвърлите много работа и ще решите наболелите проблеми, но е добре да намерите време и за личната си визия. Днес кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Може да изпробвате и нов козметичен продукт, особено срещу алергиите, които имате. Ще приключите един период от живота си, от личните връзки и професионални дадености. Може да ви повишат или да ви предложат брак. Не стойте със скръстени ръце, направете и вие предложението, което другият очаква. Съдбата ви дава знаци.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Труден ден за родените в третата декада. Може да отблъснете от живота си верен съюзник и сътрудник или да дистанцирате любим човек. Не бъдате многословни и преценявайте всеки ход. Една неточна фраза и непремерен жест може да отблъснат от живота ви качествените хора. Ако не запазите самообладание в труден момент ще страдате. Концентрирайте се максимално върху нещата, които трябва да се свършат. Планирайте за следващите два дни пътувания и директни срещи с партньори, покровители и снабдители.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Магичен ден, в който може да намерите път към всяко сърце и да забравите миналите неудобства. Ще разберете нещо, което в миналото е останало в тайна или погрешно ви е предадено и представено. Търсете допълнителна информация за всичко, което предприемате и става част от личната ви програма. Мислите ви текът в правилната посока и полезните продукти лесно се усвояват. Този ден ще помогне да си отдъхнете поне от един проблем, който ви мъчи и пречи да живеете щастливо. Част от промяната е и едно ново любовно чувство.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Не се ограничавайте в нищо. Петицата носи в себе си стрелка в нова посока. Време е за пътувания и промени. Ако някой ви покани да му гостувате в чужбина не отказвайте. Търсете начин за работа и учане извън страната. Намерете и тук нов обект и място за развитие на личната ви амбиция и работоспособност. През 2018 г. ви предстои усядане в новозавледените територии.

Родените днес ще преобърнат представите ни във всяка област на познане и лечение. Притежават дарба на анастезиолог на обществото, но може да имат и лечителски таланти. Където и да отидат ще носят промяната с дипломатичност или със сила.

Заченатите днес ще живеят дълго, но ще бъдат в тотална зависимост от съдбата, от играта на случайността и от обстоятелствата наоколо. Трудно ще контролират и направляват живота си. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване