06/14/17 10:15
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 14 юни, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Няма значение дали са важни или маловажни. Концентрирайте се, подредете приоритетите и действайте активно. Моментът е благоприятен за сключване на нови договори, за преговори и участия в конкурси. Направете крачка в нова бизнес посока, ако добре сте обмислили нещата и сте направили нужните проучвания на пазара. Тази вечер ще сънувате пророчески сън. Преди да заспите се концентрирайте над проблемите си и може да се събудите с готовото решение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април - 20 май

Днес всички заставаме на старта на новите си инициативи. Не чакайте и не протакайте действия, които ще ви донесат пачалби и сила. Родените във втората декада ще срещат съпротива от страна на приятели, колеги и близки в делата, които смятат за приоритет. Ще се наложи да упражнявате натиск, за да получите каквото искате и ви е нужно. Съветът на деня е да не се отказвате от намеренията си, да настоявате, да търсите начин да постигнете това, към което се стремите или имате право да получите. Ден за гладуване и духовно прозрение.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

До утре на обед ще постигнете максималното за периода. От нас прогнозата, а от вас действията и личната активност. Не се отказвайте от намеренията си. Участвайте в конкурси и се явете на изпити. Ще преодолеете всяка преграда, ще получите подкрепа и не е изключено някой да инвестира във вас, в уменията и заложбите ви. Този ден дава възможност да победим страховете си, да излезем от кръга на притесненията и съмненията и да направим успешен ход. Ще получавате съдействие от неочаквани места и хора.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес с лекота се отхвърлят съмненията и се взимат важни решения. Навлизате в един от силните си периоди за месеца. Стартирайте начинания, за които отдавна се подготвяте и търсете начин да се внедрите в нова и престижна среда. Всеки ход е от значение за бъдещето. Няма маловажни инициативи. Всичко предприето ще ви се отплаща във времето напред, ще носи доходи и възможност да се изтръгнете от бедноста. Не яжте месо и не напрягайте очите. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви даде съвет за бъдещето.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да постигнете много, ако не намесвате в работата интимните отношения. Ще бъдете изкушавани от новата или от старата любов. Ще се появят проблеми на работното място, ако давате предимства и предпочитания на хора от вашия кръг. Може да станете жертва на подобни отношения и да бъдете изтикани от общата трапеза. На пътя ви са заложени бариери, които може и да не ви стопират, но със сигурност ще отнемат от времето и личната ви инициатива. Конкуренцията ще използва непозволени хватки, вие също.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Един от успешните дни, в които ще получавате очаквана и неочаквана подкрепа и подтик за действие. Това, което в миналото е било невъзможно днес ще стане реалност и ще ви изкачи към върхове в кариерата. Сключете нов договор, бедете активни на работното място и не оставайте втори там, където може да бъдете първи и да постигнете максималното. До утре на обед съдбата ви дава шансове, които бързо трябва да се изпозват. Определете личните си приоритети и действайте. Препятствията са лесно преодолими.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден е създаден за победа над себе си, за завоюване на позиции и екстри, които в миналото са ви били отказвани. Почукайте отново на заключените врати. Този път ще ви отворят, а може и да ви посрещнат с овации. Явете се на конкурси, подпишете нов договор, търсете начин да се внедрите в престижна среда и да си повишите нивото. Не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност. Подписаните договори ще ви осигурят стабилност и добри доходи в бъдеще. Концентрирайте се над най-важната цел.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На всяка крачка ще срещате противопоставяне и откази. Може би трябва да се обърнете към старите възможности, които сте пренебрегнали. Някой от миналото ви подава ръка и се явява във ваша защита в труден момент. Този ден определя приоритетите, показва къде ви е мястото и от какво е добре да се откажете. Върнете се към стара идея, търсете спонсори и се опитайте да възродите спрени производства. Може да се включите и в колективен проект извън работно време, който ще ви донесе допълнителни доходи.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Препоръчва се делова актовност във всички посоки. Започнете с приоритетите, но не се отказвайте и от това, което се отвори като неочаквана възможност. Ден на орела, гонете далечни цели. Може да постигнете връх в кариарата и да погледнете отвисоко тези, които са ви пренебрегвали, които са ви пречили и злоупотребявали с търпението и възможностити ви. Само не се възгордявайте при първата победа, за да не загубите реалистичната си преценка. Щадете очите. Не е ден за лечения с биоенергия. Лесно се изтощават и двете страни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Включете амбициозните си дела към колективните проекти. Сами трудно ще се справите. Ще се наложи да прескачате прегради да се оправяте с неуслужливи чиновници и да си губите времето по опашки. Използвайте колективната сила и протекция. Дава ви се достатъчно енергия, но не бива да се разпилявате. Сега е момента да направите важни за околните личните си амбиции и стремежи. Ще отпаднат съмнения и притеснения, ще намерите подкрепа в труден момент. До утре ще постигнете поне една важна цел.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В професионален план ще постигнете максималното, ще получите покани, ще се изявите на престижни места и ще накарате да ви забележат хора с възможности. Проблемите ви ще дойдат от любовта и от нежеланието на партньорите да се съобразяват с вашите стремежи. Днес всеки тегли в своята поска. И като в баснята за орела, рака и щуката се разпиляваме енергийно вместо да се съюзим и направим общ ход. Постарайте се да обедините семейните интереси. Не поглеждайте встрани, не е ден за изневери.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 феврури – 20 март

Имате шанс да постигнете максималното в дадена ситуация. Не се отказвайте, дори първоначално да ви откажат съдействие и подкрепа. Опитайте пак, концентрирайте усилията си в най-важната за бъдещето ви посока и включете в действие резервите. Лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. Планирайте пътуване и преместване в по-добра среда. Може да спечелите конкурс. В петък Нептун ще тръгне ретрогродно във вашия знак, ще ви върне към стопираните в миналото идеи.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. До края на септември юридическата ви позиция е силна. Използвайте момента да се стабилизирате и окопаете на новозавледените позиции. Сега е момента да се внедрите в нова пазарна ниша. Подпишете нови договори, излезте от сивата икономика. През 2018 г натоварването ви ще е двойно, но и парите ще са повече или ще има на кого да се опрете.

Родените днес от малки ще си поставят високи цели, независимо дали ги подкрепяте или не. Ще бъдат герои на своето време, ще се изкачат на високи позиции в бизнеса и в обществото. Умеят да работят екипно.

Критичен ден за зачатие. Тези деца ще се опитват да постигнат невъзможното и ще се опарят. Ще преживеят крах на стремежи и амбиции, ще се нуждаят от подкрепа в труден момент, за да полетят отново към върха.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване