06/16/17 07:02
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 16 юни, петък

 Овен 21 март – 20 април

Денят ще ви върне към стари задължения и дейности, които сте оставили недовършени в миналото. Ще влязат в сила нови закони. Нещо ще се промени, ще се върнем назад към стойностните неща и ще се опитаме да коригираме прибързаните инициативи. В момента е важно да се информирате от първа ръка, да сте в час с решенията на тези, от които сте си позволили да зависите. Сега е момента да се запишете и за нов курс по език или нещо друго, което не владеете добре, а ви е нужно за предстоящите задачи и работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще намерите решението на наболял проблем във връзките и професионалните дела. Може да спечелите дело или да си върнете изгубената любов. Ще ви потърсят хората, с които преди сте работили и живели, ще ви отправят предложения, ще се опитват да ви стоварват задължения или да ви привличат за съвместна дейност. Личните ви връзки ще се стабилизират. Не правете нищо как да е. Печелят тези, които ще стигнат до корена на проблема и ще намерят сили да го разрешат. Ще се почуствате добре в приятелска среда.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Вероятно е да попаднете в засада. Старите проблеми ще се възобновят, посипаното с пепел ще се разкрие и ще ви създаде грижи и неприятности. Искате или не, но ще трябва да се съобразите с нечии претенции, да върнете стар дълг и да обърнете внимание на тези, които прибързано сте загърбили и оставили в миналото си. Поправете грешките на миналото, за да вървите напред. Подгответе се добре за разговорите, които предстоят. Ще ви бъдат задавани неудобни въпроси. Ще се разбере нещо, което сте скрили.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще намерите ново решение на стар проблем. Лесно се усвояват знания, още по лесно се правят асоциации по съседство. Добре е да подновите стари отношения. Част от решението на неудобните въпроси от миналото е да се подновят на нова навивка партньорства, които прибързано сте скъсали. Чакайте предложение от стари приятели, може да попитате за работа и старите си работодатели. Лесно се усвояват знания и уроци. Подновете подготовката на важна за бъдещето ви дейност. Стъпете на здрава основа във връзките.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще научите нови информации за стар проблем, а това ще помогне да вземете правилното решение. Бъдете активни в комуникациите, не се знае откъде ще излязат новините по въпросите, които ви касаят. Ще достигнете поне една цел. Отказани проекти може да се възобновят. По някакъв начин този ден ни връща назад, за да може да направим стабилна крачка в бъдещите инициативи. Заложете здрави основи на всичко, което правите. Ориентирайте се към отложените в миналото ремонти. Проявете щедрост и ще се радвате на такава.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят отрязва някои пътищата и възможности. Отлагани дела ще изискват бързото си разрешаване. Ще ви тормозят стари дългове, ще отговаряте и за чужда вина или изостанала работа. Опитайте да стигнете до основата на всеки проблем, да не пропускате информации и факти при взимане на отговорни решения. Днес и утре грешките на миналото ще ви спъват като вериги. Ще се наложи да отлагате пътувания и посещение на важни мероприятия. Скривани информации излизат наяве и объркват отношенията ви.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Наученото и проучено днес ще помогне да се справите със задачите. Явете се на конкурс и прослушване. Постарайте се дарбите ви да работят за вас. Нещо, което в миналото е зациклило ще се възроди и ще тръгне успешно. Не се отказвайте от втори опит и в любовта. Уточнете отношенията си, изяснете си проблемите и претенциите и направете съвместен ход. Посетете учителите си, предавайте опита си и търсете консултации от хора с опит и знания. Може да намерите отдавна търсения партньор, с когото да се допълвате.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

От няколко страни към вас ще тече информация. Ще получите и подкрепа в момент, когато наистина се нуждаете от напътствие и подтик за действие. Може да влезете в нова среда и да получите поверителна информация. Ще се окажете на точното място в точния момент и ще неправите силен ход. Ден на тайното знание, на възможността да си изясните до край отношения, които от доста време ви тормозят и въздействат. Потърсете съвет от капацитети в съответната област. Може сами да спечелите от консултантски услуги.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Постарайте се повече. Околните ще се опитват да ви манипулират и прецакват в сделки и договаряния. Информирайте се добре преди да влезете с пари или собственост в някаква бизнес инициатива. Ще навържете нещата, ако потърсите информация от два различни източника. Патентовайте продукти, направете нужните защити и регистрации на фирмена дейност. Очаквайте опити да ви ограничават пълномощията или да използват личния ви потенциал и знания безплатно. Не споделяйте идеите си с потенциални конкуренти.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще имате късмет в работи и дейности, в които сте достатъчно компетентни. Запишете се на някакъв курс, ако чувствате празнота в уменията си или ви предстои учене и работа на по-високо ниво. Този ден ще ви даде ключ към нови възможности и знания, които ще ви изкачат на по-добра позиция в обществото и бизнеса. Всичко, да което се доберете като информация и опит ще позволи да победите конкурентите и да се представите на ниво на тестове и конкурси. Залегнете здраво над книги и справочници. Идва вашето време.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Кандидатствайте за по-висока служебна позиция. Този ден може да ви свърже с хора от по-високо ниво. Имате възможност да влезете в тесен професионален кръг от специалисти в своята област. Ще ви подлагат на тест по пригодност. Може и да не разберете, но ще бъдете тествани по няколко линии на компетентност и умения. Всичко, което правите нека да е на нужното ниво. Не си спестявайте усилия, стигнете до основата на работата, която вършите. Бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат оценени по достойнство.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тръгващият ретроградно Нептун във вашия знак е в съвпад с Луната. Аспектът ни връща към стари идеи, към забравени знания, към нещо тайно и скривано, което ще излезе на повърхността, ще промени съдби и животи. Ще сърбаме надробената в миналото попара. Бъдете в час с настъпващите промени. Търсете начин да дърпате конците, да владеете положението, да узнаете ходовете на шефове и бизнес партньори и да намерите нужната допълнителна информация за тенденциите на работното място. Печелят добре информираните.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Сега е момента да тръгнете в нова посока, да намерите нова или допълнителна работа, да заминете за чужбина или да смените местоживеенето си. Петицата има стрелка в нова посока. Не може да запазиш статуквото и да се надяваш да печелиш повече. Късметът ви е в промяната и в редактирането на старите отношения. До октомври и юридическата ви позиция е силна.

Родените днес притежават артистични и музикални дарби. Постарайте се отрано да разберете какъв е талантът им. Може да пеят и свирят добре, особено ако имате човек с артистични наклонности в рода си. Ще пътуват много и ще бъдат известни.

Заченатите днес ще бъдат защитници на законите, независимо дали ги харесват и одобряват. Ще направят опит да върнат някои стари положения, които са осигурявали мир и порядък. Ще бъдат пазители на устоите и носеща колона за близки и приятели.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване