06/30/17 06:21
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 30 юни, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ден на петела, чакайте провокативни съобщения и информации. Родените в първата декада ще бъдат притиснати от обстоятелствата. Не планирайте рискови изяви и пътувания. Ползвайте услугата на проверени във времето посредници и стойте зад кадър. Тази вечер не се прибирайте по късните часове и внимавайте с алкохолните и други злоупотреби. За събота не планирайте обвързващи срещи. Конкурентите ви ще направят опит да се обединят и да ви провокират. Чака ви двудневен рисков и ограничаващ период.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Мерете си приказките и до обед не предизвиквайте никого с лични забележки и критика. Денят е добър за оперативни намеси с изключение на вадене на зъб. Не е изключено, който ви има зъб да ви захапе. Не влизайте в излишни спорове. Каквото отложите за следобед ще мине много по-добре като преговори, делови и лични срещи. Не лъжете и си признайте греховете. Другият и без това вече знае или ще бъде информиран за гафовете ви. За утре планирайте срещи с потенциални спонсори, с хора можещи да ви осигурят протекции, защити и лукс.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в края на зодията да не бързат. До обед може да влезете в неприятни разправии и конфликти, да навредите на връзките и здравето си. Внимавайте с храната, спазвайте диета. Следобед може да намерете нужният ви специалист или лекарство. Ден за прошка. Прочистете тялото и душата, направете нужните консултации със специалист. Потърсете тези, към които чувствате някаква вина. Обадете се на родителите си. Добре е за пътувания, делови и творчески командировки и преместване на ново място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

В организма ни се включват фините енергии. Ако чувствате, че в нещо сте сбъркали и с непремерени действия сте застрашили нечий авторитет или здраве, тръгнете по пътя на извиненията. Родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, и ще ударят на камък в претенциите, с които смятат да затруднят някого. Може да ви обърнат гръб и да ви оставят сами да се оправяте в труден момент, така както на времето и вие сте постъпили. Ще се обади това, което в миналото сте повикали и предизвикали с действието или с бездействието си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за освобождение от греховете, от желани и нежелани привързаности. Порасналите ни деца правят опит за летене в нова посока. Подкрепете ги, независимо какво ще ви струва. В организма ни се извършват алхимични процеси. Фините отношения и енергии излизат на преден план. Простете и продължете, не задълбочавайте скандалите. Тази вечер може да привлечете покровители и спонсори и в утрешния ден да защитите личната си територия. Пред вас са два дни, в които може да си подредите живота така както ви се харесва.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще станете с натежала от проблеми глава, а до обед още нещо неприятно ще ви се стовари на плещите. Следобед ще намерите изхода и решението, които ще уредят нещата и покрият загубите. Нещо забравено от миналото ще излезе на дневен ред и ще изисква развитие. Чакайте забавени плащания. Сами се издължете на някого. Не пропускайте възможноста да стопите ледовете, да сплотите семейството и да привлечете тези, които прибързано сте дистанцирали. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Юпитер тази вечер. Не бързайте, не започвайте с искания и претеници, за да не влезете в конфликти. Каквото отложите за вечерта или за края на работното време ще се развие особено успешно и благоприятно за вас. Може да се появи възможност да възобновите връзка или дейност, на които сте разчитали в миналото. Движите се към срещи с евентуални спонсори и благодетели. До два дни ще направите силен ход, ще събудите заспалия си късмет, връзка и амбиция.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Без да дадете и да направите някакъв жест нищо няма да получите. Този ден започва с изискване към вас, а до вечерта може да донесе придобивка. Не поемайте излишни рискове до обед. Отложеното за следобед ще намери благоприятна почва за развитие, ще ви приближи до спонсори и хора с възможности. Някой изпаднал в затруднение ще намали от цената, която до момента е искал от вас за услуги и сделки. Печели този, който знае и може да чака. Планирайте за утре до обед всякакъв тип обвързване и сключване на брак.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежка сутрин за родените в последните дни на зодията. Не влизайте първи на изпит или при шефа. Към обед и най-неприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Може да спечелите конкурс и да стоплите отношенията си с някой, с когото времето и разстоянията са ви разделили и раздалечили. Ден за освобождение от греховете. Простете и се постарайте да ви простят прегрешенията. Така до вечерта ще направите силен съвместен ход и ще отлепите от дъното на ограничените възможности.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Станете рано, направете жест, който близките, колегите и половинката очакват от вас. Бъдете първи на работното място. Каквото уредите по най-бързия начин ще ви донесе протекции и предимства. Към обед навлизате в труден период. Очертават се проблеми със закона, рискове при пътуване и невъзмажост да привлечете спонсорите и благодетелите, от които очаквате услуги. Само в любовта нещата ще се развиват добре за вас, но в делови план ще трябва да изтърпите нечие недоволство или каприз. Спазвайте закона.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изчакайте, постарайте се да стопите дистаниците с обаждания и извинения, които някой очаква от вас. Следобед навлизате в силен и благодатен период и до утре на обед ще уредите сделка, проблем или нещо важно, което е свързано с близките и децата. Ще получите необходимите документи и юридчески защити, ще се радвате на подкрепа и съпричастност. С лекота ще спечелите някого за личната си или обществена кауза. Може да си направите сами лекарство, да намерите нужният ви лекар и лечение. В живота ви се появява спонсор.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в последните дни на зодията да не стават рано. Ако закъснеете за работа може и да не ви възложат допълнителна задача. Сутринта ще е рискова и противопоставяща. Ще ви отнемат шансове и предимства, ще се изнервите и може да направите грешки. Следобед се включват фините енергии, намира се начин да се излезе и от най-обърканото и зациклено положение. Може да възродите на нов глас прекратена в миналото връзка в бизнеса и в любовта. Едното ще помогне на другото. Навлизате в стабилизиращ период.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната полотика. Постарайте се да си уредите живота и работата, да намерите нещо ново като лична заетост и чувство. Най-силният ви период ще бъде през ноември, когато планетата на правото и закона Юпитер ще облъчва Слънцето ви с брилянтна енергия и сила. Започнете подготовка за промяната.

Родените днес до обед са доста конфликтни личности с болезнени абмиции и страсти. Родените от обед до утре на обед ще бъдат покровителставни от съдбата. Ще намерят своите благодетели, съпрузи, партньори и спонсори родени около 1-10 октомври. Постарайте се да им помогнете да открият такива хора. Добре е личният им лекар, адвоката им и най-добрият им приятел да се родени тогава.

Заченатите днес ще бъдат много добри оратори, преподаватели и специалисти в своята област. Ще се изявяват като природозащитници и ще имат лична кауза.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване