04/13/18 08:18
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 13 април – петък

 Овен 21 март - 20 април

Енергетиката на този петък 13-и е освобождаваща, чупеща прегради и бариери. Ще намерите сили в себе си да тръгнете по пътя, който ви привлича. Откъснете се от зависимости, избавете се от условностите и в следващите дни ще постигнете максималното. Чудесно е да планирате пътувания и огледи на имоти и терени. В утрешиния ден може да откриете мястото, което търсите отдавна. Този ден ще ви помогне да се освободите от комплексите на миналото и от връзки, които ви вредят. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще ви движат идеи и намерения, заради които може да променяте пътя и реда на срещите си, но до края на деня всичко ще си дойде на мястото и ще стане така, както е най-добре за вас. Родените във втората декада ще намерят изход и от най-неприятната ситуация. Може и да не вярвате, но близо до вода ще ви хрумнат чудесни идеи. Идете близо до някой фонтан и помислете на спокойствие. Този петък 13-и дава нестандартни, но печеливши идеи, стига да мислите позитивно и да вярвате в щастливата си звезда.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на объркващи сигнали и спестени истини. Разминавате се с точните хора. Обръщате внимание и се свързвате с неподходящи партньори и после се сърдите, че работата не върви. Родените около 10 юни да не бързат със споделянето на идеи и планове. Пред вас изниква стената на неразбирането. Добре ще е да я заобиколите, а не да се опитвате да я пробиете с агресивни действия или нравоучения. В момента е важно да се върви напред. Уредете това, което е лесно и се поддава на натиска ви, а другото ще се уреди след два дни.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Този петък 13-и ще ви донесе късмет, ще освободи отдавна сдържани сили и енергии и ще ви помогне да постигнете целите си. Всичко, което се посади в градината ще се хване. Всяка хрумнала ви идея е добре да се реализира, а и от всеки проведен разговор ще имате полза. Ще постигнете нещо непостижимо преди и поне една забрана в живота ви ще падне. Движете се оптимистично, търсете съюзници и съмишленици и вярвайте в победата си. Фатализмът на този ден се крие в страха ни да си гоним интереса и да си поемем отговорностите.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Повярвайте си и ще стигнете далече. Този ден се свързва с реката търсеща в своя път към морето на големите надежди. Търсете и вие подходящите хора и варианти за бъдещото ви развитие, работа и живот. Тенденцията е с лекота да се преодоляват прегради. Водата е най-могъщата стихия, пред която дори и огънят отстъпва. Като огнен знак се страхувате от развоя на събитията в момента, но ако не заявите претенциите си и не поставите условията си много може да загубите. Гонете си интереса, сменете тактиката.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Луна и Нептун ви гледат в опозиция. На пътя ви е поставен знака Стоп. Силни хора и фактори се опитват да ви ограничат, да ви създадат дискомфортна обстановка и да ви въздействат негативно, за да ви използват в бъдеще. Ако се спрете и примирите няма да имате бъдеще и ще дишате прахта на тези, които вървят напред. Сега е момента да намерите друг път и вариант, да се отклоните временно от целта, но да не я губите от погледа си. Още утре ще намерите начин да продължите, не се отказвайте от намеренията си.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Имате въможност да излезете от рамките на ограниченията и да направите важна крачка напред. Не се страхувайте. Този петък 13-и е фатален за хората стоящи в нерешителност и не умеещи да си гонят интереса. Желателно е да си върнете дълговете, да разчистите терена на връзките и да откриете перспективата за новите възможности и действия след два дни. Чудесно е да се посади цвете и дърво, да се пътува, да се търсят нови места за развитие и внедряване. Може да намерите търсеното жилище или имот в утрешния ден.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един дълбоко интуитивен ден. Може да постигнете много, ако се доверите на усещанията си, ако тръгнете в посоката, която ви привлича и се свържете с хората, които са ви на сърце. Ще изживеете моменти на откровение, които ще ви подскажат точните думи и действия в точния момент. Поне една цел ще бъде постигната, а другите ще се наредят като върволица след нея. Посадете цвете, защитете своя идея и проект. Позволете си щастливи моменти тази вечер. И сънищата носят интуитивно прозрение.

Работа - 5

Пари - 6

Любов - 5

Късмет - 6

Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените около 10-и декември да внимават с лекарстава и алкохол, да не смесват и неща, които после трябва да разделят. Не се препоръчват общи сбирки с хора, които имат взаимно изключващи се интереси. Не споделяйте идеи и намерения. Ориентирайте се към работа със земята и смяна на един вид труд с друг. Препоръчват се водни процедури. Планирайте за утре финализиране на имотна сделка или огледи на апартаменти и къщи. Тези дни ви водят към важна за вас цел и определят бъдещите ви стремежи.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не се страхувайте от фатализма на петък 13-и. В този ден ще постигнете нещо особено важно. Стремежите ви в следващите дни може да бъдат парирани от неблагоприятни фактори и негативно настроени хора. Сега е момента да постигнете поне една важна цел, да активизирате търсенията си и да не се спирате пред ограниченията. Ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат. Не пробивайте стената с глава, заобиколете, оставете тези, които ви създават проблеми да се оправят сами, за да усетят липсата ви.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В този ден може да се постигне всяка цел, да се реши проблем, който ви мъчи отдавна. Вероятно е духовно прозрение за пътя напред и за изхода от кризата, в която се намирате. Днес и утре в живота ви може да настъпят дълго очакваните промени към по-добро. Може да ви предложат допълнителна или нова работа. Обмислете добре, не отказвайте прибързано. Съдбата ви дава възможност да реализирате личния си потенциал. Този петък 13-и може да ви дари с чудесна идея, с нова връзка и със стимули, които дълго ще ви подкрепят.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Вдъхновен ден, в който ще получите интуитивни прозрения и усещания за правилната позиция, цел и посока, които трябва да следвате. Ще се намери изход от положение, което отдавна не ви дава мира и покой. Ако сте се събудили с някаква идея непремено я реализирайте. Търсете ново място за внедряване, нова база за бизнеса и търговската ви дейност и ново жилище. Планирайте за утре финализирането на имотна сделка. Денят е благоприятен за пътуване и опознаване на света от различна гледна точка. Върнете дълговете си.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6


Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Сега е момента да стартирате нова дейност, да тръгнете в нова посока, да реализирате една голяма мечта. И малките мечти не са за пренебрегване. Започнатото този година ще ви донесе пари и благоприятни възможности през 2019. Не се отказвайте, гонете си интереса до дупка.

Родените днес притежават сили и възможности, които ще им помогнат да постигнат всичко, което искат. Имат артистична, музикална или друга творческа дарба, която бързо трябва да откриете и да им помогнете да развият. За тях фатализмът на тази дата се състои в многото таланти, които имат. Не бива да се разпиляват, а винаги да гонят определена цел.

Заченатите днес ще приличат на вас, ще пътуват много и ще имат някаква мисия в този живот. Ще страдат от алергии и инфекции.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване