Концерт в подкрепа на стачкуващите студенти

В концерта се включиха над 20 музиканти и групи, сред които Мариана Попова, Теди Кацарова, D2

Луиза затопля отношенията с Явор Бахаров

Актрисата Луиза Григорова иска да затопли отношенията с бившето си гадже Явор Бахаров. След като двамата скъсаха официално през миналата година, младата дама гледаше да не се засича с къдравелкото на публични места.

Американец си иска наградата за ликвидирането на Бин Ладен

Преди две години специалните части на САЩ убиха Осама бин Ладен, а сега американец от щата Мичиган си иска своя дял от наградата, съобщават от Chicago Tribune.

Търговец на скъпоценни камъни, който твърди, че е подал сигнал до ФБР за местонахождението на Бин Ладен, казва, че има право да получи наградата от 25 млн. долара, която бе обявена от САЩ Преди две години специалните части на САЩ убиха Осама бин Ладен, а сега американец от щата Мичиган си иска своя дял от наградата, съобщават от Chicago Tribune. Търговец на скъпоценни камъни, който твърди, че е подал сигнал до ФБР за местонахождението на Бин Ладен, казва, че има право да получи наградата от 25 млн. долара, която бе обявена от САЩ

Арестуваха 83-годишна баба, серийна обирджийка на бижута

Осемдесет и три годишна обирджийка на бижута, която в продължение на 50 години е обирала някои от най-известните бижутерски магазини в света, е била арестувана в сряда, след като се опитала да открадне диамантен пръстен от бижутерски магазин в Калифорния, съобщават от The times .

Дорис Мери Пейн, за която наскоро бе направен документален филм и Осемдесет и три годишна обирджийка на бижута, която в продължение на 50 години е обирала някои от най-известните бижутерски магазини в света, е била арестувана в сряда, след като се опитала да открадне диамантен пръстен от бижутерски магазин в Калифорния, съобщават от The times . Дорис Мери Пейн, за която наскоро бе направен документален филм и

Фетел най-бърз в тренировките на Абу Даби

Световният шампион Себастиан Фетел бе най-бърз в третата свободна тренировка преди Гран при на Абу Даби.

"Манчестър юнайтед" отвя "Фулъм" след бурно начало, "Сити" вкара седем на "Норич"


"Манчестър юнайтед" спечели петата си победа в десет мача във Висшата лига след 3:1 срещу "Фулъм" на "Крейвън котидж". Шампионите направиха мощно начало и за 22 минути отбелязаха три гола чрез Луис Антонио Валенсия, Робин ван Перси и Уейн Рууни. След почивката лондончани върнаха един гол чрез Алекс Качаниклич.

Мениджърът на домакините Мартин Йол направи една промяна спрямо предишния мач и пусна Ашкан Дежага вместо Дарън Бент. Българският нападател Димитър Бербатов беше титуляр и игра...

„Атака” организира протест срещу бежанците в България

Националистическата партия „Атака" организира протест срещу бежанците в България в град Елхово в близост до границата. Там, в началото на октомври беше отворен разпределителен център за търсещи закрила у нас, информира бТВ. 

Според Волен Сидеров България не трябва да приема бягащите от различни военни конфликти, да ги обявява за бежанци и да им Националистическата партия „Атака" организира протест срещу бежанците в България в град Елхово в близост до границата. Там, в началото на октомври беше отворен разпределителен център за търсещи закрила у нас, информира бТВ. Според Волен Сидеров България не трябва да приема бягащите от различни военни конфликти, да ги обявява за бежанци и да им

Край с екзотиката във Варна, отнесоха палмите

Палмите, които през лятото красят Варна и са едни от най-предпочитаните обекти за снимки, вече са прибрани на топло. Преди дни работници от озеленителна фирма събраха огромните саксии от централната част на града, натовариха ги на камион и ги откараха в оранжерия, където ще останат до следващото лято.

Полицията издирва мъж от арабски произход ранил продавачка в София

Полицията издирва мъж от арабски произход, който е ранил продавачка в София, съобщи МВР.   Инцидентът е станал на ул. "Пиротска" тази нощ. Около 2 часа в малко магазинче за хранителни стоки продавачката е видяла, че човек се опитва да вземе нещо. Тя се е опитала да го спре, но той я е нападнал с нож.. Пострадалото момиче е на 20 години и е с няколколко порезни рани в областта на главата и ръцете.   Жената е откарана в "Пирогов". Животът й е вън от опасност.   Полицията предприе незабавни действия за издирването на нападателя. В момента в София се провежда полицейска операция за задържането му. За случая е уведомена прокуратурата, уточниха от МВР.   Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров уточни, че самоличността на нападателя е установена, остава да бъде заловен. Той допълни, че са откраднати и пари от магазина.   По информация на БНР нападателят е родом от страна в Северна Африка и е влязъл в България преди повече от 6 месеца.   В събота полиция и жандармерия предприеха масови проверки на бежанци, които са на външни адреси в центъра на София. Целта е по-строг контрол над емигрантите.

ВИДЕО: Байерн би изненадващо трудно Хофе и изравни 30-годишен рекорд

Байерн Мюнхен срещна изненадващо много проблеми, но все пак победи Хофенхайм с 2:1 като гост в мач от 11-тия кръг в Бундеслигата. По този начин баварците изравниха 30-годишния рекорд на Хамбургер ШФ за най-много поредни мачове без загуба в първенството – 36. Момчетата на Пеп Гуардиола ще имат и отлична възможност да подобрят постижението в следващия кръг, когато са домакини на Аугсбург. На европейския шампион не му беше никак лесно срещу Хофенхайм, който направи отличен мач и може да е доволен от представянето си, въпреки загубата. Домакините и...

“Атака” протестира в Елхово срещу бежанците

Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Протестен митинг за спиране на нелегалните имигранти организира “Атака” в Елхово, където беше разкрит разпределителен център за бежанци.

На митинга лидерът на формацията Волен Сидеров призова за подписка “срещу нелегалните пришълци”.

Ние сме против България да приема такива хора, да ги обявява за бежанци, да им дава условия, подслон, при условие, че нямаме пари за нашите пенсионери. Сега ние готвим ново предложение, правителството да бъде задължено да експулсира нелегалните имигранти и да затвори границата за нови, заяви Сидеров, цитиран от БНТ.

Не изключвам предсрочни парламентарни избори, но ако резултатите им повторят сегашната ситуация, няма да има смисъл от тях. Новите избори за Народно събрание трябва да доведат до масирано присъствие на националисти в него – поне 50 на сто, каза още лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

Статията "“Атака” протестира в Елхово срещу бежанците" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Вальо Бореца: Даваха ми 150 000 евро да свидетелствам срещу "Октопода"

Цветан Цветанов не знам как е нарочил мен, не смея да гадая какво има в неговата глава, пък и не искам да съм именно там, за да знам какво се случва в мислите му и как точно е избрал мен. Това заяви Валентин Янев - Вальо Бореца, сочен като наемен убиец номер едно в България, обвиняем по делото „Наглите" и „Новите Килъри", пред Нова телевизия. Цветан Цветанов не знам как е нарочил мен, не смея да гадая какво има в неговата глава, пък и не искам да съм именно там, за да знам какво се случва в мислите му и как точно е избрал мен. Това заяви Валентин Янев - Вальо Бореца, сочен като наемен убиец номер едно в България, обвиняем по делото „Наглите" и „Новите Килъри", пред Нова телевизия.

142-ри ден на протест срещу правителството

Стотици хора се събраха пред Министерски съвет за 142-ри ден на протест срещу управляващите. Пред Софийския университет също има много студенти, искащи оставка на кабинета.

"Байерн" остава начело след 2:1 срещу "Хофенхайм" и изравни 31-годишен рекорд на "Хамбургер"


"Байерн" направи обрат за 2:1 срещу "Хофенхайм" и запази водачеството си в Бундеслигата. Никлас Шюле даде преднина на домакините в 34-ата минута, но с головете на Марио Манджукич и Томас Мюлер шампионите стигнаха до победата.

С успеха баварците изравниха рекорда на "Хамбургер" от сезон 1982-83 за най-много мачове без загуба. "Байерн" е непобеден вече в 36 двубоя в първенството.

Очаквайте подробности!


М. Панайотова: Международни иновативни проекти помагат за усвояване на европари

Необходима е повече информираност за иновативни проекти, каза доц. Анета Хубенова

    


Панайотова: Международни иновативни проекти помагат за усвояване на европари

Необходима е повече информираност за иновативни проекти, каза доц. Анета Хубенова

    


Румен Гечев: Изумително е 14-15 студенти да разиграват 20 000

"За разлика от други мои колеги от различни университети, към момента не съм имал провалени лекции. Обаче студенти са ходили пред залата, в която аз преподавам, с намерения да прекъснат провежданите там занятия. Те са отишли, за да питат къде е кабинетът на депутата от БСП Румен Гечев, а този акт вече е политически." ит "За разлика от други мои колеги от различни университети, към момента не съм имал провалени лекции. Обаче студенти са ходили пред залата, в която аз преподавам, с намерения да прекъснат провежданите там занятия. Те са отишли, за да питат къде е кабинетът на депутата от БСП Румен Гечев, а този акт вече е политически." ит

Вальо Бореца: Станах жертва на борба между Алексей Петров и Бойко Борисов

Цветан Цветанов не знам как е нарочил мен, не смея да гадая какво има в неговата глава, пък и не искам да съм именно там, за да знам какво се случва в мислите му и как точно е избрал мен. Това заяви Валентин Янев - Вальо Бореца, сочен като наемен убиец номер едно в България, обвиняем по делото „Наглите Цветан Цветанов не знам как е нарочил мен, не смея да гадая какво има в неговата глава, пък и не искам да съм именно там, за да знам какво се случва в мислите му и как точно е избрал мен. Това заяви Валентин Янев - Вальо Бореца, сочен като наемен убиец номер едно в България, обвиняем по делото „Наглите" и „Новите Килъри", пред Нова телевизия.

За 142-и ден граждани настояват за оставка на кабинета

Вечерното традиционно шествие #ДАНСwithme отново подкрепи окупацията на студентите. Хората се събраха след 18.00 ч. пред сградата на Ректората. Както всеки път в последните 142 дни, те надуват свирки, развяват български флагове и скандират „Оставка”. Очаква се към групата да се влеят и демонстранти, които се събират пред Министерския съвет. Пред централния вход на Софийския университет продължава благотворителния концерт, който започна в следобедните часове. Блокирано е движението от паметника на Васил Левски до ул. „Гурко” и по бул. „Цар Освоб...

Български лекари се обединиха за създаване на Българска лекарска камара

Български лекари се обединиха на среща във Велинград за създаване на Българска лекарска камара. Това съобщиха от Национално сдружение за здравна политика и мениджмънт (НСЗПМ). Решението е взето на среща на тема „Нова функционална структура на БЛС – Камара”, която се проведе в град Велинград.

Блъсков: Медиите все още са зависими от държавната ясла

София /КРОСС/ Делян Пеевски е добър медиен партньор. Всичко, което се случи, беше една манипулация, каза пред Нова телевизия журналистът и издател Петьо Блъсков.Навремето можехме да предотвратим олигархията в медиите, но другите собственици на медии не ме подкрепиха. В германците ние търсехме един стратегически партньор, не сме очаквали, че те ще отидат и ще целунат задника на властта. Тогава ние създадохме нова вестникарска група, разкри той.Манипулацията в българските медии не е приключвала никога. Медиите все още са зависими от държавната ясла и се диктуват от канцелариите. Мръсотиите, които са писали за мен тези хора, показват че аз не съм поръчков, каза още Блъсков. Според него опозиционното поведение на вестникарството е задължително, но то трябва да не бъде деструктивно. Фактите трябва да са водещи, смята Блъсков.

САЩ конфискуваха вилата на бивш украински премиер

Съд в Калифорния конфискува вилата на бившия премиер на Украйна Павел Лазаренко, защото е купена със средства придобити по престъпен начин. Това съобщи "Украинска правда".   Павел Лазаренко купува имота през 1998 г. за седем милиона долара. Къщата има 9 спални като разгърнатата й застроена площ е 2000 кв.м.   САЩ осъдиха бившия премиер на Украйна на 8 години затвор за пране на пари през 2006 г. По-късно присъдата беше намалена и от 2012 г. Лазаренко е на свобода.   Той продължава да живее в САЩ в къща на името на жена си. Подал е молба да му бъде разрешено постоянно пребиваване в САЩ, тъй като в Украйна го грози също присъда.   Лазаренко пристига в САЩ през 1999 г. с фалшив паспорт. Той поискал политическо убежище, но вместо това бил арестуван. Според американските власти е изпрал над 280 млн. долара.   Лазаренко беше премиер на Украйна от май 1996 до юли 1997 г. Той е подизиран в съпричастност към убийството на депутата Евгений Щербан.

Бенатова: Студентите се страхуват да не бъдат употребени

София /КРОСС/ Исках да видя кои са студентите, които организират окупацията, как разсъждават и какви са мотивите им. Това сподели пред Сашо Диков журналистът Миролюба Бенатова, заснела филм за студентския протест в Софийския университет. Тя сподели, че за нея е било тъжно да види, че такива събития се случват през 2013 година. Бенатова добави, че това, което е видяла, е страх у студентите да не бъдат предадени и употребени.По думите й това са едни млади хора, за които Ректоратът се е превърнал в крепост, един свят, в който има правила. Университетът не е превърнат в коптор, както се пише по някой медии, категорична бе тя.

„Атака” излиза на протест срещу бежанците в България

Националистическата партия „Атака Националистическата партия „Атака" организира протест срещу бежанците в България в град Елхово в близост до границата. Там, в началото на октомври беше отворен разпределителен център за търсещи закрила у нас, информира бТВ. Според Волен Сидеров България не трябва да приема бягащите от различни военни конфликти, да ги обявява за бежанци и да им

САЩ убиха талибански лидер в Пакистан

Лидерът на пакистанските талибани Хакимула Мехсуд е бил убит при удар на американски безпилотен самолет в Пакистан. Представител на групировката "Техрик-е талибан-е Пакистан" потвърди информацията за убийството.

Отвлякоха двама френски журналисти в Мали

/КРОСС/ Двама френски журналисти са били отвлечени в северната част на Мали, предаде "Ройтерс".Губернаторът на провинцията е заявил, че отвличането е станало до град Кидал.До момента никой не е поел отговорност за отвличането. Знае се, че става въпрос за четирима похитители.

Държавна опера Варна бе отличена с наградата Кристална лира 2013

Държавна опера Варна бе отличена с наградата Кристална лира 2013 – Награда на публиката на Съюза на българските музикални и танцови дейци (СБМТД) и Радио Класик ФМ. В Деня на народните будители, за 17-ти път, СБМТД връчи на тържествена церемония в НДК националните награди за ярки постижения в областта на музиката и танца за изминалата година в общо 15 категории - класика, изпълнители, джаз, поп музика, оркестри, фолклор, критика и др.

ВМРО се закани на имигрантите

/КРОСС/ От ВМРО дадоха една седмица ултиматум на управляващите „да изчистят държавата" от нелегални имигранти. Повод за това стана инцидентът, разиграл се тази нощ в магазин на столичната улица „Пиротска", при който 20-годишна студентка бе наръгана от имигрант.Днес десетки граждани и привърженици на ВМРО се събраха на мястото на разигралата се кървавата драма, за да изкажат подкрепата си към семейството на раненото момиче и да изкажат възмущението си от потока нелегални имигранти, заливащ страната ни. Заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки, бе категоричен, че ако до една седмица центърът на София не е изчистен от подобни индивиди, то ВМРО лично ще се разправя с тях.Или ще има ред в държавата ни, или ще играе сопата, закани се Джамбазки.Той разказа, че всяка вечер в района на центъра около джамията в София нелегални имигранти участват в побоища и нападения над жени. Той подчерта, че не става въпрос за сирийски граждани, които бягат от война, а за криминално проявени лица, предимно от Алжир и Северна Африка.Джамбазки обвини за случващото се „бездействието и бездушието на мерзавците, които управляват държавата".Зам.-председателят на ВМРО обеща, че това няма да е последната публична проява в знак на несъгласие със случващото се. Той призова всички софиянци да се съберат утре в 1 часа при пилоните на НДК и да донесат със себе си по един бял лист, на който да пише Вики. Очаква се акцията да прерасне в протестно шествие.

ВМРО настоява за контрол над имигрантите в София

В София трябва да се въведе ред и да се осъществява контрол над лицата от африканско-арабски произход. За това се обявиха от Българското национално движение ВМРО по повод снощното нападение над 20-годишното момиче на столичната улица „Пиротска”. Въпреки че от МВР не потвърдиха информацията, че извършителят е нелегален имигрант, зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки е категоричен, че става въпрос за такова лице.От ВМРО настояват държавните институции да вземат спешни мерки за осъществяване на контрол над нелегалните имигранти. „Даваме на дъ...

Сидеров иска 50% националисти в следващия парламент

"Атака" проведе в събота протестен митинг в Елхово, където е един от големите бежански центрове в Българи. Сидеров призова да бъде затворена границата за нелегални имигранти. Следващия парламент трябва да е с 50% националисти, каза той.

Бенатова: СУ се е превърнал в крепост за студентите. Страхуват се да не ги предадат и употребят

„Исках да видя кои са студентите, които организират окупацията, как разсъждават, какви са мотивите им „Исках да видя кои са студентите, които организират окупацията, как разсъждават, какви са мотивите им". Това каза в предаването ДикОFF по Нова телевизия журналистът Миролюба Бенатова по повод студентските протести и заснетия от нея филм вътре в Софийския университет за окупацията в Ректората. Тя сподели, че за нея е било тъжно да види ...

Бенатова: Ректората се е превърнал в крепост за студентите. Страхуват се да не ги предадат и употребят

„Исках да видя кои са студентите, които организират окупацията, как разсъждават, какви са мотивите им". Това каза в предаването ДикОFF по Нова телевизия журналистът Миролюба Бенатова по повод студентските протести и заснетия от нея филм вътре в Софийския университет за окупацията в Ректората. Тя сподели, че за нея е било тъжно да види ... „Исках да видя кои са студентите, които организират окупацията, как разсъждават, какви са мотивите им". Това каза в предаването ДикОFF по Нова телевизия журналистът Миролюба Бенатова по повод студентските протести и заснетия от нея филм вътре в Софийския университет за окупацията в Ректората. Тя сподели, че за нея е било тъжно да види ...

Концерт събра пред СУ студенти и #ДАНСwithme

Блокирано е кръстовището при бул."Васил Левски" и "Цар Освободител"

    


Давид Ферер изненада Надал и постави под въпрос първото му място

6:3, 7:5 – Давид Ферер доказа, че неслучайно е действащ шампион в „Берси”, след като поднесе изненадата на турнира и победи с крайно убедителна игра световният номер едно Рафаел Надал. На победата със сигурност се радва повече Новак Джокович - при успех в утрешния финал сърбинът ще e вече с реални шансове да завърши под номер едно в света на края на годината. Първият сет протече повече от изнендаващо – Ферер буквално измете корта със световния номер едно, като диктуваше болшинството разигравания от основна линия, здраво стъпил на основна линия и без да прибързва. Ферер проби за 3:1 от втори шанс след чудесен бекхенд, който свали топката в краката на налитащия на мрежата Надал и той сбърка волето. Ферер спаси точка за връщане на пробива при 4:2 гейма в своя полза с ...

Музиканти подкрепят окупацията на студентите

Концерт в подкрепа на продължаващата студентска окупация се проведе пред Софийския университет „Св. Климент Охридски". В благотворителната проява се включиха над 20 групи, като всяка от тях има по 15 минути за изява. Сред по-известните изпълнители са Мариана Попова, Теди Кацарова, D2. Малко след 15 часа студенти, преподаватели и граждани започнаха да се събират пред сградата на Софийския университет. Идеята за концерта не идва сега, тя се зароди още когато започнаха протестите на Орлов мост, каза организаторът Даниел Василев. Сега просто се получи супер спонтанно, всички се включиха, абсолютно без да ги караме и стана прекрасно. Около сградата на университета е спокойно. Организаторите предупредиха, че ако се стигне до безредици, концертът ще приключи.  

Десетки музиканти подкрепиха протестиращите студенти

София /КРОС/ Концерт в подкрепа на продължаващата студентска окупация се провежда пред Софийския университет „Св. Климент Охридски". В благотворителната проява се включиха над 20 групи, като всяка от тях има по 15 минути за изява. Сред по-известните изпълнители са Мариана Попова, Теди Кацарова, D2.Малко след 15 часа студенти, преподаватели и граждани започнаха да се събират пред сградата на Софийския университет. Идеята за концерта не идва сега, тя се зароди още когато започнаха протестите на Орлов мост, каза организаторът Даниел Василев.Сега просто се получи супер спонтанно, всички се включиха, абсолютно без да ги караме и стана прекрасно. Около сградата на университета е спокойно. Организаторите предупредиха, че ако се стигне до безредици, концертът ще приключи. Снимки: Булфото, всички права запазени

Какво криеш в гащите?

Има място, на което въпросът “Какво криеш в гащите?” не е опит за флирт, а отговорите, които се получават, могат да изненадат дори най-запаления зоолог. Просто да се опитваш да пренесеш нелегално дрога и оръжие отдавна вече е изтъркано и не изненадва никого. В архивите на летищата се записват далеч по-добри попадения като маймуни в панталоните, Има място, на което въпросът “Какво криеш в гащите?” не е опит за флирт, а отговорите, които се получават, могат да изненадат дори най-запаления зоолог. Просто да се опитваш да пренесеш нелегално дрога и оръжие отдавна вече е изтъркано и не изненадва никого. В архивите на летищата се записват далеч по-добри попадения като маймуни в панталоните,

Волен не изключва предсрочен вот

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров не изключи провеждането на предсрочни парламентарни избори.

Министър Мариана Георгиева: Избирам "Вход забранен" пред "Изход няма"

- Г-жо министър, след повече от 100 дни във властта, как ви изглежда спортната тематика?
- Предизвикателно. С логика, която само визуално е елементарна. Старая се със спортистите заедно да изградим алгоритъм на работа, който да преодолее вакуума на безотговорността. От мен се иска и малко мазохизъм, за да покажа знаците към равновесието между ... - Г-жо министър, след повече от 100 дни във властта, как ви изглежда спортната тематика? - Предизвикателно. С логика, която само визуално е елементарна. Старая се със спортистите заедно да изградим алгоритъм на работа, който да преодолее вакуума на безотговорността. От мен се иска и малко мазохизъм, за да покажа знаците към равновесието между ...

Коледни добавки за пенсиите под 251 лева

Кабинетът “Орешарски” най-вероятно ще успее да даде коледни добавки, но само на възрастните хора с пенсии под 251 лева, колкото ще бъде линията на бедността у нас догодина. Те ще получат по 50 лева.
 Такъв е най-оптималният вариант за коледни добавки за пенсионерите, който се обсъжда в момента, стана ясно от думите на социалния министър Хасан Кабинетът “Орешарски” най-вероятно ще успее да даде коледни добавки, но само на възрастните хора с пенсии под 251 лева, колкото ще бъде линията на бедността у нас догодина. Те ще получат по 50 лева. Такъв е най-оптималният вариант за коледни добавки за пенсионерите, който се обсъжда в момента, стана ясно от думите на социалния министър Хасан

Двама французи отвлечени в Мали

До момента никоя групировка не е поела отговорност за похищението

Джокович стигна финала в Париж след обрат срещу Федерер в красив мач


Сърбинът Новак Джокович се класира за финала на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Той направи обрат за 4:6, 6:3, 6:2 срещу Роджър Федерер в интересен мач с красиви отигравания.

С 14-ата си победа от 30 двубоя срещу швейцареца Джокович съхрани шансове да завърши годината начело в световната ранглиста. Важен за това ще е и резултатът от другия полуфинал между Рафаел Надал и Давид Ферер.

Джокович имаше превъзходство при изпълнението на начален удар, като допусна и...

С концерт в подкрепа на студентите на 142-ия ден от протестите се поиска оставката на кабинета (хронология)


Точно една седмица след окупирането на зала 272 в Софийския университет от "Ранобудните студенти" протестът им продължава. И тази вечер в подкрепа на студентите 142-то протестно шествие се очаква да започне пред ректората. "Дневник" отново ще следи пътя и действията на протестиращите.

22:07 ч.: Полицията прикани хората да минат на тротоара и освободи движението пред Ректората. Около 50 души остават все още на концерта.

21:30 ч.: Стотина души все още са на концерта пред...

За 142-и ден се иска оставка, хората се събират на концерта пред Ректората (на живо)


Точно една седмица след окупирането на зала 272 в Софийския университет от "Ранобудните студенти" протестът им продължава. И тази вечер в подкрепа на студентите 142-то протестно шествие се очаква да започне пред ректората. "Дневник" отново ще следи пътя и действията на протестиращите.

18:35 ч.: При университета, за да изрази подкрепата си, дойде и бившият депутат Александър Джеров, която заяви, че на "комунисти човек не трябва да има вяра никаква".

18:15 ч.: Babyface clan...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване