15 минути дневно на слънце пазят от остеопороза

"В България има около 426 000 жени с остеопороза. Едва 15 000 (по-малко от 4%) от тях се лекуват - алармира проф. д-р Златомир Коларов. - Този факт поставя страната ни на последно място в Европа по лечение на най-често срещаното костно заболяване. Основната причина е, че здравната каса поема едва 25% от необходимите средства за терапия." Предполага

Кирил Йорданов е новият председател на Асоциацията на българите по света

Бившият кмет на Варна Кирил Йорданов днес бе единодушно избран за действащ председател на Асоциацията на българите по света, чийто Втори велик събор се провежда в крайморския град. Йорданов отчете, че мястото, което поема е свързано с много голяма отговорност. Той посочи, че организацията има нужда от по-добра комуникация с държавната администрация в България.Почетният председател на Асоциацията акад. Григор Велев обяви, че е избран и нов Върховен управителен съвет, който вече ще бъде 25-членен. Той каза още, че по време на форума новото ръково...

Дядо дари 500 лева на студенти, те пък му ги връщат

Преди три дни 81-годишният Благой Петров разплака младежите в Софийския университет като им занесе 500 лева. Това беше неговата подкрепа в борбата им срещу властта. Младите хора обаче искат да върнат парите.

Армения остана без ток

/КРОСС/ Голяма част от територията на Армения за кратък период от време остана без електричество. В Ереван и още няколко области на страната електроснабдяването бе спряно за 10-15 минути, докато в останалите райони подаването на ток бе възстановено малко по-късно, предаде Би Би Си.Инцидентът бе свързан с изключването на арменската енергийна система от ирански доставчик на електричество, но точната причина все още не е изяснена.Арменската атомна електроцентрала в Мецамор в момента е спряна за планов ремонт и презареждане с гориво.Междувременно Газета.ру съобщава, че арменските енергетици са изяснили причината за пълното прекъсване на електричеството в страната. По думите на прессекретаря на министерството на енергетиката Лусине Арутюнян електроподаването е било изключено от страна на Иран.

От пуска на Дунав мост 2 досега са преминали близо 200 000 превозни средства

Заради дефекти на асфалтовата настилка на Дунав мост Видин - Калафат в началото на ноември започва работа по отстраняването им, а движението ще се осъществява само в едното платно. Това каза пред БТА инж. Христо Монев, ръководител на Звеното за изпълнение и управление на проекта „Дунав мост Видин-Калафат” и член на Надзорния съвет на смесеното българо-румънско дружество „Дунав мост Видин-Калафат”АД.Движението по моста няма да се спира, трафикът ще се извършва в двете направления върху платното посока България-Румъния, уточни той. Дефектите не с...

Глоби за пушене и нелегално студио за красота наложиха служителите на РЗИ-Варна

През периода са извършени 706 бр. инспекции от служители, упражняващи държавен здравен контрол. Във връзка със забраната за продажба на алкохолни напитки на лица под 18 години служители при РЗИ-Варна са извършили общо 56 бр. инспекции.

Геймърска компания от Беларус стана основен акционер в Хеленик банк

Базираната в Кипър беларуска офшорна компания "Уоргейминг паблик" (Wargaming Public), издател на компютърни онлайн игри, стана един от основните акционери на кипърската Хеленик банк, една от трите най-големи банки на острова, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на кипърската държавна телевизия.

Хеленик банк съобщи вчера, че е завършила успешно рекапитализацията си, като е успяла да събере и дори да надхвърли липсващите й 36 милиона евро до достигането на необходимото равнище на...

Русия и Япония стартират активен пацифизъм

Първите в историята преговори между Русия и Япония с участието на външните и военните министри на 2-те страни приключиха в Токио с добри резултати.

Меркел призова германците да не толелират антисемитизма


Германският канцлер Ангела Меркел призова днес сънародниците си да не толерират каквато и да е форма на антисемитизъм. Апелът на Меркел идва в момент, когато страната се готви да отбележи в края на идната седмица "Кристалната нощ", през която преди 75 години е извършен кървав погром срещу евреите.

Меркел, цитирана от АФП, определи 9 ноември 1938 година като "един от най-мрачните момент в германската история, която, за жалост, допълни германският канцлер, е продължила още...

Екоминистърът: "Южен поток" не застрашава околната среда

Най-рано 2015 г. може да има решение за изграждането на втора ски писта в Банско, заяви Искра Михайлова пред Дарик

"Атака" подготвя ново искане за затваряне на границата и експулсиране на нелегални имигранти


"Атака" подготвя ново проекторешение на Народното събрание да задължи правителството да експулсира нелегалните имигранти и да затвори границата за нови такива. Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Елхово, където се проведе протестен митинг срещу бежанците, предаде БНР.

В началото на октомври със 165 гласа на ГЕРБ, БСП и ДПС парламентът отхвърли предложението на "Атака" за затваряне на границата ни с Турция и Гърция и недопускането на бежанци от Близкия изток и Сирия.

След тежък мач в село Кошарево "Металург" се прибра в Перник с разгромяваща победа

Пернишкият футболен отбор "Металург" разгроми "Буря" (Кошарево) със 7 : 1, научи ZaPernik.com.

Мачът се изигра на стадиона в брезнишкото село Кошарево. Марио Лазаров и Иван Венциславов вкараха по 2 гола във вратата на домакините. Мартин Евгениев, Пепи Александров и Марио Олегов се разписаха с по 1 гол. 

Голът, който "Буря" успя да вкара е заради груба грешка от страна на "Металург". Това каза за ZaPernik.com...

Продължава

"Металург" се прибра в Перник с разгромяваща победа от село Кошарево

Пернишкият футболен отбор "Металург" разгроми "Буря" (Кошарево) със 7 : 1, научи ZaPernik.com.

Мачът се изигра на стадиона в брезнишкото село Кошарево. Марио Лазаров и Иван Венциславов вкараха по 2 гола във вратата на домакините. Мартин Евгениев, Пепи Александров и Марио Олегов се разписаха с по 1 гол. 

Голът, който "Буря" успя да вкара е заради груба грешка от страна на "Металург". Това каза за ZaPernik.com...

Продължава

65-годишен изкачи без почивка стъпала с височината на Еверест

65-годишният Ради Милев от Казанлък успя да изкачи без почивка стъпала с височина на връх Еверест. 

За едно денонощие възрастният атлет мина 69 000 стъпала, достигайки височина от 9,702 м., което е близо километър повече от най-високия връх на планетата Еверест.

„Всеки трябва да намери своя Еверест и да го изкачи. 65-годишният Ради Милев от Казанлък успя да изкачи без почивка стъпала с височина на връх Еверест. За едно денонощие възрастният атлет мина 69 000 стъпала, достигайки височина от 9,702 м., което е близо километър повече от най-високия връх на планетата Еверест. „Всеки трябва да намери своя Еверест и да го изкачи.

Октай Енимехмедов подкрепи студентите с писмо: Чувствам вашата съпротива като своя лична кауза

Октай Енимехмедов, студентът, който тази пролет нападна почетния председател на ДПС Ахмед Доган с газов пистолет по време на конференция на партията в НДК и сега се намира в Централния софийски затвор, е написал oтворено писмо до протестиращите студенти и до гражданите на страната, които подкрепят техния протест. Писмото беше споделено на ... Октай Енимехмедов, студентът, който тази пролет нападна почетния председател на ДПС Ахмед Доган с газов пистолет по време на конференция на партията в НДК и сега се намира в Централния софийски затвор, е написал oтворено писмо до протестиращите студенти и до гражданите на страната, които подкрепят техния протест. Писмото беше споделено на ...

Капело: Радвам се, че Рома счупи рекорда ми

/КРОСС/ Фабио Капело поздрави отбора на Рома, който подобри рекорда му с Ювентус по най-много спечелени мачове от началото на сезона в Серия А.Настоящият селекционер на Русия записа с Ювентус успех в първите девет кръга през сезон 2005-06. Рома обаче вече има 10 поредни победи."Много съм щастлив да видя Рома да подобрява този мой рекорд", каза Капело пред Il Messaggero. "Все още съм свързан този град и с този отбор, печелил съм с него и като играч, и като треньор. В Рим имам много приятели и често се връщам там"."Ако трябва да съм честен, наистина не очаквах Рома да бъде толкова добър отбор. Бях сигурен, че предишните две години имаше по-силен състав. И в подготовката не ми се струваха завършен отбор. Даниел Освалдо, Ерик Ламела и Маркиньос напуснаха, и въпреки това отборът е балансиран и ефикасен. Невероятно," добави Капело.По отношение на старши треньора на Рома Руди Гарсия Капело заяви: "Бях го виждал в Лил, но едва сега разбирам колко е добър. Това си личи по ситуациите, които Рома разиграва на терена. Той се справя страхотно, а аз знам колко е трудно да постигаш резултати в Рома. Той се адаптира бързо и вече е в синхрон с всички. Вижда се как играчите го следват навсякъде. Изключителна изненада за мен е, че Рома успява да пресъздава този ентусиазъм и радост в играта си. Това привлича феновете, включително и тези, които по принцип не обръщат много внимание. Направо е сензационно," завърши Капело.

65% от студентите в МУ не подкрепят окупацията

65 % от студентите в Медицинския университет не подкрепят окупацията на университетите, каза Георги Христов от студентската организация на МУ пред Дарик.  Това е станало ясно от референдум между студентите, който е разглеждал дали да се направи окупация на Медицинския като тази в СУ и УНСС. Едва 35% от всички запитани са подкрепили инициативата. В референдума са взели участие над 1900 студенти. Допитването е проведено на 30 и 31 октомври. В референдума студентите са били свободни да отговорят на въпроса „За или против окупациите на университети сте като форма на протест?". Всеки, гласуващ е трябвало да представи студентска книжа или документ, който да докаже, че учи в университета. „Медицинският университет няма да бъде окупиран. Колегите не желаят", бе заключението на ...

Джокович обърна Федерер и е на финал в Париж

4:6, 6:3, 6:2 – световният номер две Новак Джокович запази живи надеждите си да се пребори за първото място в ранглистата в края на годината, след като се справи с Роджър Федерер на полуфинал в Париж. Джокович може да завърши на първо място в края на сезона само при титла тук, след това при трофей на Мастърса на осемте най-добри и ако Рафаел Надал не достигне до финал в Париж или ако достигне, да загуби и трите си мача в груповата фаза в Лондон, а Ноле да вземе две победи във финала на Купа Дейвис. Първи сет Началото на срещата беше изцяло за Федерер – той достигна до шансове за пробив във всеки един от първите три сервис гейма на Джокович, като проби за 2:1 гейма. Швейцарецът варираше изключително много, излизаше често на мрежата, главно когато сервираше, а освен това използ...

65-годишен изкачи без почивка стъпала с височината на Еверест

65-годишният Ради Милев от Казанлък успя да изкачи без почивка стъпала с височина на връх Еверест. 

За едно денонощие възрастният атлет мина 69 000 стъпала, достигайки височина от 9,702 м., което е близо километър повече от най-високия връх на планетата Еверест.

„Всеки трябва да намери своя Еверест и да го изкачи. 65-годишният Ради Милев от Казанлък успя да изкачи без почивка стъпала с височина на връх Еверест. За едно денонощие възрастният атлет мина 69 000 стъпала, достигайки височина от 9,702 м., което е близо километър повече от най-високия връх на планетата Еверест. „Всеки трябва да намери своя Еверест и да го изкачи.

Продавани в Бургас китайски пантофи причиняват обриви

Разноцветни пантофи за възрастни и деца, които докарват обриви по краката, се продават в Бургас, съобщи Флагман.  По кожата на краката се появяват червени мехури, пълни с течност. Над 20 човека са пострадали от продукта. 

Пантофите са произведени в Китай и според пострадалите могат да се купят на няколко места в града. Те изглеждат напълно норма Разноцветни пантофи за възрастни и деца, които докарват обриви по краката, се продават в Бургас, съобщи Флагман. По кожата на краката се появяват червени мехури, пълни с течност. Над 20 човека са пострадали от продукта. Пантофите са произведени в Китай и според пострадалите могат да се купят на няколко места в града. Те изглеждат напълно норма

Сноудън ще съдейства на Германия във връзка с подслушването на Ангела Меркел

Едуард Сноудън може да бъде разпитан от германски прокурори във връзка с подслушването на Ангела Меркел. Тъй като Сноудън няма как да отиде във Федералната република, най-вероятно прокурорите ще отидат в Москва. Германските власти заявиха, че Сноудън е доказал, че знае много неща и е готов да съдейства.

Над 30% от българските ученици не завършват гимназия

Образователната сфера се нуждае от допълнителни средства, смята експерт

    


Октай подкрепи студентите с писмо: Чувствам вашата съпротива своя кауза

Октай Енимехмедов, студентът, който тази пролет нападна почетния председател на ДПС Ахмед Доган с газов пистолет по време на конференция на партията в НДК и сега се намира в Централния софийски затвор, е написал oтворено писмо до протестиращите студенти и до гражданите на страната, които подкрепят техния протест. Писмото беше споделено на ... Октай Енимехмедов, студентът, който тази пролет нападна почетния председател на ДПС Ахмед Доган с газов пистолет по време на конференция на партията в НДК и сега се намира в Централния софийски затвор, е написал oтворено писмо до протестиращите студенти и до гражданите на страната, които подкрепят техния протест. Писмото беше споделено на ...

Октай Енимехмедов окуражава студентите с писмо от затвора

Октай Енимехмедов, срещу когото в момента се води съдебен процес за покушението срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган, е написал отворено писмо до протестиращите студенти. В него той им дава кураж да отстояват исканията си.

Паяк събори стълб върху кафене във Варна

Варна /КРОСС/ Общински паяк събори електрически стълб върху масите на открито кафене във Варна докато маневрирал с вдигната "Лада". По чудо няма жертви. Инцидентът стана около 10 ч. в петък по една от най-оживените варненски улички - "Баба Тонка", която води до Колхозния пазар. Паякът се заплел в кабели, препасали улицата и дърпайки ги повали стълба върху масите на кафене, където в топлото време имаше насядали хора. Тежкият бетонен стълб се свличал бавно и човек отстрани започнал неистово да крещи: "Пазете се, стълбът пада отгоре ви".Тогава хората се разбягали, разказаха търговци от съседните магазини, пред очите на които станал инцидентът.Те веднага сигнализирали на тел. 112. На мястото пристигнала полиция и представители на "Гражданска защита". Заради тези кабели можеше да има жертви, обримчени са улици, квартали и цяла Варна, негодуваха хората.Миналата общинска управа с бившия кмет Кирил Йорданов смяташе да предприема акция за незаконно и безразборно опънатите жици на кабелни оператори, но до резултат така и не се стигна. Те си висят навсякъде по жилищните кооперации и само трагичен инцидент може явно да накара общинарите да вземат сериозни мерки, бяха категорични варненци, събрали се покрай случилото се на ул."Баба Тонка", пише "Стандарт".

Тийнейджър закла гаджето си в Хасково

18-годишен младеж от сливенското село Самуилово закла 19-годишната си приятелка в квартирата й в Хасково.

Варненеци ще могат да гледат филма "Последен квартет" безплатно

В рубриката Киноюбилей, почитателите на "седмото изкуство" ще отбележат 70 години от рождението на актьора Кристофър Уолкън. Благодарение на усилията на любезните домакини- отдел "Изкуство"-Регионална библиотека-"Пенчо Славейков"-Варна и Сдружение за международен културен мениджмънт "Морско синьо" в обичайния час: 10.

Китайски пантофи, продавани у нас, причиняват обриви по краката

Разноцветни пантофи за възрастни и деца, които докарват обриви по краката, се продават в Бургас, съобщи Флагман.  По кожата на краката се появяват червени мехури, пълни с течност. Над 20 човека са пострадали от продукта. 

Пантофите са произведени в Китай и според пострадалите могат да се купят на няколко места в града. Те изглеждат напълно норма Разноцветни пантофи за възрастни и деца, които докарват обриви по краката, се продават в Бургас, съобщи Флагман. По кожата на краката се появяват червени мехури, пълни с течност. Над 20 човека са пострадали от продукта. Пантофите са произведени в Китай и според пострадалите могат да се купят на няколко места в града. Те изглеждат напълно норма

Болки в коляното спряха Пелето за мача с Пирин

Капитанът на Левски Станислав Ангелов се превърна в поредния футболист, които няма да играе срещу Пирин Гоце Делчев. Универсалният играч чувства болки в коляното, които се обадиха след мача с Локомотив Пловдив. Не е изключено причина за таях да е калпавият терен на „смърфовете“. Отсъствието на Ангелов ограничава още повече опциите пред Тони Здравков в защита и средата на терена. Най-вероятно специалистът ще направи максимум две промени в стартовия състав. Димитър Макриев категорично ще смени наказания Цветан Генков. Възможно е на мястото на Пла...

„Южен поток” няма да създаде проблеми за околната среда

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова в „Седмицата” на Дарик:Да започнем с екологичните оценки на големите инвестиционни проекти, доколкото седмицата дава пример за такъв проект, стартът на „Южен поток” - 536 км от общо 1455 сухоземна тръба ще минават през България. Още мисля, че в края на август вие обявихте, че е готова оценката за въздействие върху околната среда. И веднага тогава имаше хора, които казаха, че ще обжалват, ще протестират, ще се борят срещу нея. Всичко ли е наред от екологична гледна точка с „Южен поток”?Да, то...

Капело: Радвам се, че Рома счупи рекорда ми; невероятно е

Фабио Капело поздрави отбора на Рома, който подобри неговия рекорд с Ювентус, от най-много спечелени мачове от началото на сезона в Серия А. Настоящият селекционер на Русия записа с Ювентус успех в първите девет кръга през сезон 2005-06. Рома обаче вече има 10 поредни победи. "Много съм щастлив да видя Рома да подобрява този мой рекорд," заяви Капело пред Il Messaggero. "Все още съм свързан този град и с този отбор, печелил съм с него и като играч, и като треньор. В Рим имам много приятели и често се връщам там." "Ако трябва да съм честен, наи...

Челси падна от високо срещу Нюкасъл

Отборът на "Нюкасъл" постигна изненадваща и изключително важна победа над "Челси" с 2:0, предаде football24.bg. Първата част на мача беше лишена от попадения, но сметка на това беше доста напрегнато. Домакините откриха резултата в 68-ата минута чрез Йоан Гуфран, след асистенция на неговия сънародник Йоан Кабайе. Второто попадение вкара друг французин - Лоик Реми в 89-ата минута, след страхотно подаване на Върнън Анита. "Челси" имаше своите възможности, но отбраната на "джордитата" се справи. "Нюкасъл" събира 14 токич, което им отрежда 9-та позиция, докато "Челси продължава да бъде втори с 20 точки.

Откриват паметник на кирилица в Монголия

Паметник на кирилица ще бъде открит от президента Росен Плевнелиев в монголската столица Улан Батор паметник. Това съобщи във Велики Преслав извънредният и пълномощен посланик на Монголия у нас Лхамсурен Дугержав. Паметникът ще бъде открит през април следващата година. Дипломатът отправи емоционално приветствие към участниците в международния научен симпозиум "Св. Св. Кирил и Методий и българският Златен век". Той съобщи още, че също през април официално ще бъде подписано и побратимяването между Велики Преслав като столица на България от 9-10 век и Кара Корум, столица на Чингис Хан от 13 век. Припомняме, че Монголия е единствената страна в Централна Азия, която използва кирилицата за своя официална азбука от 1947 година. Паметникът, който ще бъде изграден в Улан Батор, ще бъде висок над ...

Природен феномен създаде илюзия за три слънца

Явлението е предизвикано от ледени кристали, които образуват високи облаци, обясняват синоптици

Нападателят на Доган подкрепи протестиращите студенти

София /КРОСС/ Октай Енимехмедов, който опря пистолет в главата на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по време на конференция на партията в НДК този януари и сега се намира в Централния софийски затвор, написа отворено писмо до студентите-окупатори и до гражданите на страната, които подкрепят техния протест. В него той изразява съпричастността си към действията на младите „българи юнаци", достойни граждани на Република България, които се опълчват срещу наглостта и безотговорността на управниците в държавата и изразява надеждата си все повече будни граждани да се присъединят към тяхната кауза.   Ето пълното съдържание на писмото, публикувано в профила на брат му в социалната мрежа: Открито писмо до ранобудните студенти от Октай Енимехмедов (политически затворник). Млади българи юнаци, колеги, студенти, достойни граждани на Република България. Вие, които се опълчвате срещу наглостта и безотговорността на управниците в държавата, вие, които имате моралното право да протестирате, вие сте гордостта на тази страна! Съпричастен съм към вашите действия и Ви подкрепям безрезервно. Надявам се все повече будни граждани да се присъединят към вашата съпротива, която чувствам като своя лична кауза. Ръководени от личните си убеждения, това е нашият шанс да изразим желанията си пред очите на света, че нашите намерения са чисти и единственото, което желаем, е един по-добър и достоен начин на живот тук, в собствената ни страна

Шойбле против спасяване на банките с пари на данъкоплатците

Германският министър на финансите Волфганг Шойбле отново заяви, че е против използването на парите на германския данъкоплатец за спасяване на изпаднали в затруднения европейски банки.

Лидерът на пакистанските талибани е бил убит


Представител на пакистанските талибани потвърди днес, че лидерът им Хакимула Мехсуд е бил убит при въздушен удар от безпилотен самолет на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Азам Тарик, говорител на талибаните в областта Южен Вазиристан, каза още, че през следващите няколко дни въоръжената групировка ще избере нов лидер.

По сведения от служители в разузнавателни централи и военни командири Мехсуд е загинал вчера при въздушен удар по обект в Северен Вазиристан.


Членовете на КТ „Подкрепа” подкрепят окупацията на студентите

Ще откликнат ли синдикатите на студентския призив за общонационална стачка? Отговор на този въпрос потърсихме от президента на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев. Той съобщи, че в момента тече допитване до структурите по места, но има напрежение в много сектори.

Поне 50% националисти в следващото НС иска Сидеров

Лидерът на "Атака" не изключва провеждането на предсрочен вот

    


Вдигат 4-метров паметник на кирилицата в Монголия

/КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев ще открие в монголската столица Улан Батор паметник на кирилицата. Това съобщи във Велики Преслав извънредният и пълномощен посланик на Монголия у нас Лхамсурен Дугержав.Паметникът ще бъде открит през април следващата година. Дипломатът отправи емоционално приветствие към участниците в международния научен симпозиум "Св. Св. Кирил и Методий и българският Златен век". Той съобщи още, че също през април официално ще бъде подписано и побратимяването между Велики Преслав като столица на България от 9-10 век и Кара Корум, столица на Чингис Хан от 13 век.Припомняме, че Монголия е единствената страна в Централна Азия, която използва кирилицата за своя официална азбука от 1947 година. Паметникът, който ще бъде изграден в Улан Батор, ще бъде висок над 4 метра и ще представлява вплетени кирилски букви във формата на пламък. Автор на проекта е пазарджишкия скулптор Спас Киричев, съобщи БНР.

Дичо лови риба на жито, жал му е за червеите

От няколко години Дичо Христов е вегетарианец. Месото отказал през 1997 г. по здравословни причини - заразил се с някаква бактерия, чието име не помни. Затова сега му е жал за всички живи твари, дори за червеите, които понякога закача на кукичката. Гледа да хваща рибата на жито, за да не ги убива.
Спрял е да лови и миди, раци и жаби, пак по съща От няколко години Дичо Христов е вегетарианец. Месото отказал през 1997 г. по здравословни причини - заразил се с някаква бактерия, чието име не помни. Затова сега му е жал за всички живи твари, дори за червеите, които понякога закача на кукичката. Гледа да хваща рибата на жито, за да не ги убива. Спрял е да лови и миди, раци и жаби, пак по съща

Мойс: Рууни и Перси са най-добрата нападателна двойка в света

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс вярва, че нападателната двойка на тима Уейн Рууни и Робин Ван Перси е най-добрата в света и скоро ще бъде пример за всички други. Изказването на Мойс идва точно в момент, когато нападателите на Ливърпул Луис Суарес и Даниел Стъридж обират всички похвали и суперлативи за представянето си от началото на сезона. Двамата играчи на мърсисайдци са отбелязали общо14 попадения от началото на сезона – толкова, колкото и целият тим на „червените дяволи“. „Скоро Уейн и Робин ще бъдат еталон за всички играчи, не ...

Натоварено е движението в района на Централен гробищен парк

Движението в района на Централен гробищен парк е натоварено, предаде Фокус. Стотици граждани са дошли да почетат паметта на своите близки в деня на Задушница. 

Полицейското присъствие в района е засилено, а пътни полицаи регулират движението на кръстовищата в района, както и на входа на парка. Тротоарите около гробищния парк са заети от Движението в района на Централен гробищен парк е натоварено, предаде Фокус. Стотици граждани са дошли да почетат паметта на своите близки в деня на Задушница. Полицейското присъствие в района е засилено, а пътни полицаи регулират движението на кръстовищата в района, както и на входа на парка. Тротоарите около гробищния парк са заети от

Натоварено движение в района на Централен гробищен парк

Движението в района на Централен гробищен парк е натоварено, предаде Фокус. Стотици граждани са дошли да почетат паметта на своите близки в деня на Задушница. 

Полицейското присъствие в района е засилено, а пътни полицаи регулират движението на кръстовищата в района, както и на входа на парка. Тротоарите около гробищния парк са заети от Движението в района на Централен гробищен парк е натоварено, предаде Фокус. Стотици граждани са дошли да почетат паметта на своите близки в деня на Задушница. Полицейското присъствие в района е засилено, а пътни полицаи регулират движението на кръстовищата в района, както и на входа на парка. Тротоарите около гробищния парк са заети от

Цианкалият, стреснал България, е на Агенцията по виното

Стотиците бутилки с цианкалий, които бяха открити в изоставени помещения в Плевен, са на Изпълнителната агенция по лозата и виното.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване