Еврокомисията проверява България заради търга за изграждане на "Южен поток"


Европейската комисия проверява дали България е допуснала нарушения на европейското законодателство с обявения в края на миналата година търг за изграждане на "Южен поток". Това заяви говорител на комисията по повод кратките срокове за участие в процедурата, която съвпадна с коледните и новогодишни празници, предаде БНР.

"В Еврокомисията знаят, че има тревоги около обществените поръчки за изграждане на българския участък от "Южен поток", каза Шантал Хюз, говорител на комисията по...

Болните от трихинелоза ловци: Гьока Хаджипетров каза, че месото е годно. Той: И аз ядох от него

Болни ловци се заканват да съдят всеки, отговорен за страданията им. Човекът, който трябвало да занесе пробата за изследване на дивото животно се оказва бивш областен управител на Пловдив, съобщи marica.bg.

„Значи, Гьока Хаджипетров взе необходимите кръв в шишенце, диафрагма и каза - месото е годно и ние всички започваме да го консумираме. Кой Болни ловци се заканват да съдят всеки, отговорен за страданията им. Човекът, който трябвало да занесе пробата за изследване на дивото животно се оказва бивш областен управител на Пловдив, съобщи marica.bg. „Значи, Гьока Хаджипетров взе необходимите кръв в шишенце, диафрагма и каза - месото е годно и ние всички започваме да го консумираме. Кой

Енгин Исмаил 5- ти на Държавния личен шампионат

Енгин Исмаил

Енгин Исмаил

Енгин Исмаил стана 5- ти на Държавния личен шампионат по свободна борба, който се проведе в неделя в София. Състезателят на клуба “Ангел Войвода”  се размина за малко с бронзовия медал.

Енгин Исмаил се изправи на тепиха срещу повече от 40 конкуренти от цялата страна в категория до 74 кг. Това бе първото му представяне при мъжете. Той падна на полуфинала от Евелин Русев от Стара Загора.

Георги Ванчев се бори в категория при мъжете до 86 к. Това е второто му участие в по-голямата възрастова група. Той достигна до 18- то място като още в първия мач падна от Мирослав Гешев от “Локомотив” Пловдив, който стана и шампиона в тази категория.

Двамата състезатели от Ангел Войвода са мотивирани на следващата надпревара да се справят много по-добре и да вземат медали.

Георги Ванчев

Георги Ванчев

Енгин Исмаил и Георги Ванчев ще участват в Републиканското първенство по свободна борба за юноши, което ще се проведе на 25 и 26 януари.

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

Анжелина Янев

Развитието на случая Сидеров ще ни каже много за върховенството на закона в България

"Начинът, по който се развие скандалът с Волен Сидеров и френски дипломатически служител, ще ни каже много за върховенството на закона в България". Така посланикът на САЩ в България Марси Рийс коментира поредния скандал с участието на лидера на "Атака", в който потърпевша се оказа и френският културен аташе Стефани дьо Мартие.   "Не мога да имам мнение кой е прав в този случай, но всеки го следи много от близо и ще видим как ще се развие", заяви Рийс и добави, че дискусиите за укрепването на институциите и върховенството на закона са много здравословни и трябва да се състоят.   "Укрепването на гражданското общество е важно за демокрацията", каза още дипломатът.   Тя избягва да коментира вътрешнополитически теми, като във вторник обясни, че като дипломат е наблюдател на случващото се.   "Българската политика е за българите, те трябва да я упражняват", каза посланикът, след като с министъра на културата Петър Стоянович подписаха Меморандум между правителствата на двете държави за опазване на българското културно наследство.   Във вторник посланикът на Франция в България Ксавие Лапер дьо Кабан от своя страна отказа да коментира Сидеров.   "Аз, разбира се, не съм българин, както отбеляза един човек в кафене онзи ден. Аз му обърнах внимание, че пуши в заведение, което мисля е забранено. Но този човек ми отвърна, че щом съм чужденец аз нямам право да искам българският закон да бъде спазван. Аз съм чужденец и моят български не е много добър, но мисля, че беше ясно, че не искам да коментирам повече", заяви посланикът.   Френското посолство миналата седмица осъди поведението на атакистите, като първо публикува на сайта си изключително остра позиция по скандала, която впоследствие бе подменена с по-мека.

Какво вещае дефлацията за икономиката на България?

Или притеснителна ли е тенденцията за понижението на потребителските цени от гледна точка на заетостта, икономическия растеж, работните заплати и спестяванията

    


Икономическата свобода у нас леко се подобрява

/КРОСС/ България е една от 43-те страни, които постигат най-високия си досегашен резултат в тазгодишното издание на Индекса на икономическа свобода на фондация „Херитидж" и списание „Уолстрийт Джърнъл". Това съобщават от Института за пазарна икономика (ИПИ).За 20-а поредна година Хонконг остава лидер в класацията по икономическа свобода. На второ място отново е Сингапур, но разликата между двете страни постепенно се стопява. От 2009 г. насам Австралия заема третото място.Швейцария е единствената европейска страна, която постига резултат над 80 точки, което я поставя в групата на „свободните икономики", заемащи първите 5 места в класацията. Сред десетте най-свободни икономики в света има още две европейски страни - Ирландия и Дания, които се характеризират като „предимно свободни".САЩ продължават да губят позиции - тенденция, която продължава и през 2014 г. От 2007 г. насам резултатът на най-голямата световна икономика се е влошил с 6 точки, като по този начин страната пада до 12-то място.След няколко поредни години на застой средната оценка за икономическата свобода по света се покачва с 0,7 пункта. С толкова се подобрява и резултатът на нашата страна.През 2014 г. България заема 61-во място в света и 28-мо в Европа. И през тази година страната ни е класирана в групата на „умерено свободните" държави

Симов: Първанов надценява Калфин

/КРОСС/ Александър Симов заяви, че не приема действията на Първанов и Калфин. Той обаче смята, че това е повод да се отговори на въпроси, свързани с БСП.   Сега нека да си кажа позицията за листата на АБВ, за да няма съмнения и недомлъвки. С тази уговорка той излага позцията си във Фейсбук: Категорично не приемам действията на Георги Първанов и Ивайло Калфин. Не това е начинът за освежаване и модернизиране на лявото пространство. При това, опасявам се, Първанов надценява солидно влиянието на Калфин в левицата. Калфин беше добър кандидат през 2011 година, защото на фона на Плевнелиев приличаше на интелектуален титан. Калфин днес обаче избра да прилича на себе си и за втори път в кариерата си предава БСП. А е получил всичко от БСП - прошка, кариера, министерско място, водаческо място в евролистата. Изборът е негов. Той пак ми е симпатичен, но просто няма да гласувам за него. Не можеш да започнеш прочистването с калташки номер. Но това с Калфин е добра основа да си поговорим за случващото се в БСП. Още през 2011 година много хора приеха със скърцане на зъби кандидатурата на Калфин за президент, а тя бе наложена почти силово. И с право. Той един път беше заплювал своите гласоподаватели в очите. Кой, кой, кой ни го нахака тогава? :))) Така че нищо ново на хоризонта. Както се казва - европейските избори са на един хвърлей разстояние, там ще се види кой откъде е...Но стига толкова политика

"Птиците умират сами" се завръща на малкия екран


Легендарният минисериал "Птиците умират сами" с Ричард Чембърлейн, Рейчъл Уорд, Барбара Станвик и носителя на "Оскар" Кристофър Плъмър отново ще се излъчва в България, този път в ефира на Нова ТВ.

Продукцията от 1983 г. ще се излъчва от 19 януари с епизоди всеки уикенд от 12 ч.

Развиващата се в Австралия, но снимана в САЩ поредица, разказваща за любовната връзка между отец Ралф де Брикасар (Чембърлейн) и търсещата по-добър живот Меган Клиъри (Уорд), е наградена с шест...

Депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Красимир Велчев гостуваха на празненствата Сурва в Пернишко

В пернишко беше дадено началото на традиционните сурвакарски игри. Гости на празненствата в Големо Бучино,Люлин, Батановци и Габров дол бяха областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, зам. председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Красимир Велчев, народните представители Делян Добрев и Ирена Соколова, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова, председателят на Общински съвет-Перник Владислав Караилиев и неговият заместник Пламен Борисов.

Продължава

Дивиди плейърите и ключовете за коли изчезват скоро

С бързината на нововъведенията в технологиите не можем да знаем какъв продукт ще ползваме след пет години. Можем обаче да предвидим това, на което му остава малко живот. Пет технологични продукта, предизвикали навремето фурор със създаването си, ще умрат съвсем скоро, прогнозират специалистите. 

С бързината на нововъведенията в технологиите не можем да знаем какъв продукт ще ползваме след пет години. Можем обаче да предвидим това, на което му остава малко живот. Пет технологични продукта, предизвикали навремето фурор със създаването си, ще умрат съвсем скоро, прогнозират специалистите.

42-годишен гълта кокаин пред полицаи

42-годишен шофьор от Сандански погълнал 0.43 грама кокаин, малко след като бил спрян за проверка. Полицаите го видели и транспортирали до Спешния център, където след направена стомашна промивка пликчето е извадено.

Приходите на партиите "на светло", разходите - "на тъмно"

Сметната палата иска публичност на партийните харчове

    


Общото събрание на БФБ избра ново ръководство

На свое извънредно заседание днес Общото събрание на "Българска фондова борса-София" избра трима нови членове на Съвета на директорите, съобщиха от борсата.

Това са Гергана Беремска-Караджова, Иван Кутлов и Димо Спасов.

Общото събрание на акционерите е прекратило предсрочно мандата и е освободило от длъжност досегашните членове на Съвета на директорите Асен Ягодин, Васил Големански и Георги Български.
Иван Такев остава изпълнителен директор на БФБ-София. Той и Любомир...

Приключи ограждането на гробищните паркове в селата Константиново, Звездица и Каменар

Гробищните паркове в селата Константиново, Звездица и Каменар вече са обезопасени с огради. Общината отпусна средства за съоръженията в отговор на настояване на жителите на селата. В Константиново оградата е с дължина 350 метра и струва 4 750 лева, в Каменар – 220 метра за 2 700 лева, а в Звездица - 300 метра за 4 420 лева.

Съдърланд отвежда Джак Бауър в Лондон за продължението на "24"

Кийфър Съдърланд разкри, че отново ще влезе в ролята на Джак Бауър в сериала „24“. Действието ще се развива в Лондон, пишат чуждестранните медии. Компания на Съдърланд ще правят М...

Кадиев във Фейсбук: Аз няма да напускам БСП

БСП има изключителна нужда от реформа. От смяна на поколенията, нови хора със съвременни идеи и поведение. Това написа Георги Кадиев, депутат от Коалиция за България, в профила си във Фейсбук. "...

Празник на домашната наденица в село Кошарица

На 14.01.2014г. за поредна година, в с. Кошарица, се проведе Празникът на домашната наденица. Хора от всички съставни селища на община Несебър пристигнаха в селото, за да станат част от превърналия ...

"Челси" си върна сръбски полузащитник срещу 22 милиона паунда


"Челси" привлече за втори път сръбския полузащитник Неманя Матич, за когото ще плати на "Бенфика" 22 милиона паунда (26.4 милиона евро). 

Матич потвърди пред изданието "А Бола", че срещу "Порто" е изиграл последния си мач с екипа на "орлите" и се връща в "Челси", където "принадлежи и сърцето му". Той ще премине днес медицински прегледи преди завръщането си при сините.

Полузащитникът беше оценен на по-малко от 5 милиона паунда, когато напусна "Стамфорд бридж" като част от...

"Челси" си върна бивш играч срещу 22 милиона паунда


"Челси" привлече за втори път сръбския полузащитник Неманя Матич, за когото ще плати на "Бенфика" 22 милиона паунда (26.4 милиона евро). 

Матич потвърди пред изданието "А Бола", че срещу "Порто" е изиграл последния си мач с екипа на "орлите" и се връща в "Челси", където "принадлежи и сърцето му". Той ще премине днес медицински прегледи преди завръщането си при сините.

Полузащитникът беше оценен на по-малко от 5 милиона паунда, когато напусна "Стамфорд бридж" като част от...

Р. Петков няма никакво намерение да напуска БСП

Част от членовете смятат, че неизпълнението на ангажиментите и лъжата по време на референдума, е предателство и не одобряват ръководството на БСП. Това не е повод за разцепление.

Откриха опасни химикали в детски облекла и обувки

/КРОСС/ Опасни химикали са намерени в детски облекла и обувки, произведени от световноизвестни марки. Това показва ново изследване, представено днес от "Грийнпийс"- Източна Азия, съобщиха от българския офис на екологичната организация.Докладът "Кратка история за чудовищата в гардероба ти" описва резултатите от тестове, извършени с продукти на 12 световни марки. Открити са незначителни разлики в нивата на опасни химикали в дрехите за деца и за възрастни, представени в предишни изследвания. В дрехи от всички тествани марки са намерени опасни химикали.В региона на Централна и Източна Европа са тествани продукти от Полша, Унгария и Австрия. Тестовете са извършени в Университета в Ексетър, Великобритания.Според екоактивистите родители, любители на модата и местни общности могат да помогнат за прекратяването на този отровен кошмар, като открито се призоват модните марки за промяна. Някои от най-големите световни марки вече са поели ангажимент да детоксикират индустрията си и вземат мерки за по-голяма прозрачност на снабдителските си вериги и за елиминиране на токсичните субстанции.Китай остава най-големият производител на текстил и потребител на химикали. От "Грийнпийс" призовават китайското правителство да помогне за спирането на използването на токсични химикали в текстилната индустрия, се посочва в съобщението, съобщи bTV.

Конституционният съд: Искането на Плевнелиев за Пеевски е недопустимо

Недопустимо е искането на президента до Конституционния съд (КС) да обяви за противоконституционно решението на парламента от 19 юни 2013 г., с което беше отменено друго решение на парламента от 14 юни м. г. за избиране на Делян Пеевски за председател на ДАНС, съобщи Недопустимо е искането на президента до Конституционния съд (КС) да обяви за противоконституционно решението на парламента от 19 юни 2013 г., с което беше отменено друго решение на парламента от 14 юни м. г. за избиране на Делян Пеевски за председател на ДАНС, съобщи "Правен свят". Конституционният съд е приел като становище по дело №21 от 2013

Инфлацията във Великобритания най-ниска от 4 години насам

Инфлацията във Великобритания неочаквано се сви в края на миналата година, достигайки най-ниската си стойност от 2009 г. насам. Това сочат...

Предлагат ежемесечни проверки на регистрираните по закона за храните

ХАСЕП плановете са задължителни за всеки производител и търговец на храна, регистриран по Закона за храните

Петков: Няма да напусна БСП, ще вложа енергия за укрепване на левицата

Ще вложа цялата си енергия за укрепването на левицата и за една категорична победа на предстоящите избори, обяви Румен Петков, председател на областната структура на БСП в Плевен и член на Национална гражданска инициатива „АБВ Ще вложа цялата си енергия за укрепването на левицата и за една категорична победа на предстоящите избори, обяви Румен Петков, председател на областната структура на БСП в Плевен и член на Национална гражданска инициатива „АБВ", за "Фокус". Относно това, че една част от членовете на БСП определят алтернативната лява листа за евроизборите като пр

Политиците са най-големият проблем на развиващите се европейски страни

Популизмът и неспособността на управляващите в ЦИЕ възпрепятстват икономическото развитие на региона, смятат експерти

    


КС: Искането на президента по казуса Пеевски е недопустимо

Конституционният съд е приел становище по питането с мнозинство от осем от членовете на институцията срещу трима души против

САЩ доволни от сътрудничеството ни в енергетиката

/КРОСС/ САЩ са доволни от сътрудничеството с България в енергийния сектор, заяви посланикът на Америка Марси Рийс."САЩ са доволни, че сътрудничим в енергийния сектор с България. Имаме участие на американски компании инвеститори", каза Рийс."Подкрепяме разговорите между "Уестингхаус" и правителството на Пламен Орешарски и се гордеем, че американските технологии са номер едно в света. "Уестингхаус" е световноизвестна компания в областта на ядрената енергетика, прочута със сигурността на своите реактори и иновации", каза още американският посланик, цитиран от mediapool.bg.

В Мездра погребват убитата в Солун българка

Близките в Мездра на убитата в Солун  българка    очакват от Гърция да бъде изпратено тялото на 33-годишната Павлина Ангелова, за да бъде погребана в родния си град. Жената била открита мъртва в петък миналата седмица след като продължително време не отговаряла на телефона си. Полицията в Солун съобщи, че българката била намерена от съпруга си. Близките в Мездра на убитата в Солун българка очакват от Гърция да бъде изпратено тялото на 33-годишната Павлина Ангелова, за да бъде погребана в родния си град. Жената била открита мъртва в петък миналата седмица след като продължително време не отговаряла на телефона си. Полицията в Солун съобщи, че българката била намерена от съпруга си.

Лондон и Вашингтон заплашват да оставят сирийската опозиция

САЩ и Великобритания ни съобщиха, че ние трябва да отидем в Женева

ООН изхранва рекордните 3.8 млн. души в Сирия, но това не стига


Световната програма на ООН по прехраната (WFP) е раздала през декемрви пакети с храна на рекордните 3.8 милиона души, но не може да достигне до цивилните в източните провинции и обсадените градове близо до столицата, съобщи говорителка на организацията в Женева.

От WFP изразяват тревогата си от съобщения за гладуващи хора в обсадените райони, особено за децата, блокирани от почти тригодишната гражданска война. "При това очакваме тази ситуация да се влоши значително", допълни Елизабет...

Станишев: Волене, дай си имунитета сам

Станишев призова Волен Сидеров сам да поиска свалянето на имунитета си.

Край на окупацията - била пред риск да стане "битовизъм"

Окупацията е извънреден протест и не може да се превърне в битовизъм. Не бива да влизаме в коловоза, в който управляващите поставиха и летните протести. Така говорителят на Ранобудните студенти Константин Голев обясни решението им за прекратяване на блокадата в Аулата на Софийския университет.

НФСБ с декларация за смяната на имената на варненски местности

/КРОСС/ Политическа партия "Национален фронт за спасение на България" излезе с официална декларация относно смяната на имената на 215 местности във Варна. Ето и пълния текст на документа: На 13 януари 2014 Общинският съвет във Варна гласува решение, което показа истинското лице както на антиконституционното Движение за права и свободи, така и на Българската социалистическата партия. Изживяващият се като турски валия Иван Великов използва правомощията си на областен управител и върна за прегласуване вече взетото решение за връщане на българските имена на 215 местности с турски и арабски имена. След открития натиск на ДПС, съветниците на БСП капитулираха пред коалиционния си партньор и не подкрепиха смяната на имената. Това поведение е логично продължение на протурската политика на Сергей Станишев, който се извини за Възродителния процес и така поощри пълзящата турцизация на страната ни. Воден от грижата за интересите на Отечеството, Националният фронт за спасение на България призовава симпатизантите на БСП да осъдят своето ръководство, което заради властта и милиардите от евросубсидиите е готово на всякакви компромиси с турската етническа партия и с нейния покровител - премиерът на Турция Ердоган. Недопустимо е партия със 7 процента електорална подкрепа да управлява България и обслужва териториалните претенции на ръководена от ислямисти съседна държави

Дачков: Цветанов е вън от политиката

/КРОСС/ Ако това се докаже, Цветанов е вън от политиката. Това означава по-бърз разпад на ГЕРБ и много сериозна промяна в баланса на силите. Реформаторският блок и Първанов си купиха фабрика на девети септември. Късно е да я връщат. Това е краткият коментар на Явор Дачков по повод информацията, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е подслушвал наред политици, журналисти, прокурори и бизнесмени, който журналистът публикува във Фейсбук.  Телефоните на 10 000 граждани незаконно са били следени цели три години, стана ясно още.   

Кадиев във Фейсбук: Къде сбъркахме?

БСП има изключителна нужда от реформа. От смяна на поколенията, нови хора със съвременни идеи и поведение. Хора, които имат мисия, амбиция, мотивация и морал да постигнат целта си. Хора с кауза, готови да дадат личен пример. Хора, които правят политика не от врата на врата, а от сърце на сърце, пише Георги Кадиев от БСП в профила си в социалната мрежа фейсбук.

Мишел Барние е готов да стане председател на Еврокомисията

Европейският комисар за вътрешен пазар и финансови услуги Мишел Барние е готов да стане председател на Европейската комисия след оттеглянето на Жозе Мануел Барозу, предаде АФП.

Комисарят заяви в интервю, че е готов да поеме отговорността да стане председател на ЕК, ако бъде предложен за поста от Европейската народна партия.

Запитан какви биха Европейският комисар за вътрешен пазар и финансови услуги Мишел Барние е готов да стане председател на Европейската комисия след оттеглянето на Жозе Мануел Барозу, предаде АФП. Комисарят заяви в интервю, че е готов да поеме отговорността да стане председател на ЕК, ако бъде предложен за поста от Европейската народна партия. Запитан какви биха

Мишел Барние е готов да застане начело на Еврокомисията

Европейският комисар за вътрешен пазар и финансови услуги Мишел Барние е готов да стане председател на Европейската комисия след оттеглянето на Жозе Мануел Барозу, предаде АФП.

Комисарят заяви в интервю, че е готов да поеме отговорността да стане председател на ЕК, ако бъде предложен за поста от Европейската народна партия.

Запитан какви биха Европейският комисар за вътрешен пазар и финансови услуги Мишел Барние е готов да стане председател на Европейската комисия след оттеглянето на Жозе Мануел Барозу, предаде АФП. Комисарят заяви в интервю, че е готов да поеме отговорността да стане председател на ЕК, ако бъде предложен за поста от Европейската народна партия. Запитан какви биха

Българите и румънците са от полза за западната икономика

Имиграцията от българи и румънци носи много повече, отколкото струва на икономиките в Западна Европа, най-вече във Великобритания и Ирландия, установи шведски икономист.

Съдът остави русия ангел Мария в Гърция

Детето ще бъде под попечителството на фондацията "Усмивка на детето"

    


11 смазващи алтернативи как да използвате счупения си лаптоп (СНИМКИ)

Портативният компютър, познат още като лаптоп, е едно от най-великите изобретения на човечеството в технологичен аспект. В публикуваната галерия...

Учени ще събират прах от кометата ISON в Антарктида

Експериментът по събиране и изучаване на космически прах е първият по рода си в Русия и в света, твърдят руски специалисти

Манипулираха "Златната топка", изиграха Рибери, изригна Стоичков

"Златната топка" е манипулирана. Никой не оспорва качествата на Меси и Роналдо. Но това, което ме кара да се замисля е кой гласува и по какъв начин, изригна носителят на престижното отличие за 1994 г. Христо Стоичков пред мексиканския канал Univision. „Как Рибери ще се прибере в Мюнхен, след всичко спечелено и отново ще тренира - попита Ицо. - Н

Стоичков изригна: "Златната топка" е манипулирана, как ще се прибере Рибери в Мюнхен

"Златната топка" е манипулирана. Никой не оспорва качествата на Меси и Роналдо. Но това, което ме кара да се замисля е кой гласува и по какъв начин, изригна носителят на престижното отличие за 1994 г. Христо Стоичков пред мексиканския канал Univision.

„Как Рибери ще се прибере в Мюнхен, след всичко спечелено и отново ще тренира - попита Ицо. - Н "Златната топка" е манипулирана. Никой не оспорва качествата на Меси и Роналдо. Но това, което ме кара да се замисля е кой гласува и по какъв начин, изригна носителят на престижното отличие за 1994 г. Христо Стоичков пред мексиканския канал Univision. „Как Рибери ще се прибере в Мюнхен, след всичко спечелено и отново ще тренира - попита Ицо. - Н

Миа Фароу: Синът ми може да не е от Уди Алън

Край на мълчанието. Миа Фароу и синът й Ронан с шокиращи семейни разкрития.

Тамара Екълстоун очаква момиче?

29-годишната дъщеря на Бърни Екълстоун е загатнала новината в "Туитър", публикувайки снимка на поканата за бебешкото парти - златна дрънкалка в розова кутия

Къде спират водата в столицата на 16 януари

„Софийска вода „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. На 16 януари 2014 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. „Цар Борис III" в жк. „Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч

BTC China: Рестрикциите на Alibaba няма да повлияят върху търсенето на биткойни

Нашият бизнес няма да се повлияе от решението на китайската компания, заявиха от една от водещите борси за търговия с електронната валута

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване