Борисов е бил разпитан от прокуратурата за пътувания на властта с военни самолети


Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан днес във Военноокръжната прокуратура, съобщи БНТ. Бившият премиер е дал показания по делото за пътувания на властта с военни самолети и хеликоптери по време на неговия мандат. Той се е явил е с адвоката си Марин Марковски.

Военната прокуратура разследва 51 полета в страната и в чужбина, с които се смята, че са нанесени щети за над 800 000 лева.

През юни м.г. стана известно, че прокуратурата е образувала две досъдебни...

Две години условно за милиардер от списъка на Forbes

/КРОСС/ Американският милиардер Тай Уорнър, собственик на компанията Ty Inc, която е най-големият производител в света на плюшени играчки, бе осъден от съд в Чикаго (Илинойс) на две години условно „лишаване от свобода" за укриване на данъци.Според следователите, 69 -годишният Уорнър не е платил данъци върху 25 млн. долара по сметки в швейцарски банки. Миналата есен милиардерът се призна за виновен и се съгласи да плати рекордната глоба от 53,5 милиона долара.Уорнър можеше да получи до пет години затвор, но съдията реши да се ограничи с условна присъда. В допълнение милиардерът бе осъден И на 500 часа общественополезен труд. В заключителната си реч пред съда Уорнър каза, че се разкайва и „много се срамува от това, което е направил". Тай Уорнър е включен в списъка на 400-те най-богати хора на американското списание Forbes. Състоянието му се оценява на 2.6 млрд. щатски долара. Известно е, че през живота си той е дарил над 100 млн. долара за благотворителност.

Пушачите не се притесняват за здравето си

Според проучване най-голямото притеснение на пушачите е не вредата, която цигарите нанасят на здравето, а тази засягаща външния им вид. Изследването показва, че набръчканите устни, лошият дъх и пожълтелите зъби са сред най-големите страхове на пушачите.

Композиторът Диомов получил сърдечна криза 3 дни преди смъртта на Гого

Композиторът Стефан Диомов пропусна погребението на Гого Найденов, тъй като се е прибрал от столична кардиоклиника само три дни преди смъртта на Гого и състоянието на сърцето му било изключително лабилно. Това разкри самият той пред радио Power FM.

Затова своето уважение той засвидетелствал като изпратил „Петте сезона" и голям венец. 

"Нека с Композиторът Стефан Диомов пропусна погребението на Гого Найденов, тъй като се е прибрал от столична кардиоклиника само три дни преди смъртта на Гого и състоянието на сърцето му било изключително лабилно. Това разкри самият той пред радио Power FM. Затова своето уважение той засвидетелствал като изпратил „Петте сезона" и голям венец. "Нека с

Диомов получил сърдечна криза 3 дни преди смъртта на Гого

Композиторът Стефан Диомов пропусна погребението на Гого Найденов, тъй като се е прибрал от столична кардиоклиника само три дни преди смъртта на Гого и състоянието на сърцето му било изключително лабилно. Това разкри самият той пред радио Power FM.

Затова своето уважение той засвидетелствал като изпратил „Петте сезона Композиторът Стефан Диомов пропусна погребението на Гого Найденов, тъй като се е прибрал от столична кардиоклиника само три дни преди смъртта на Гого и състоянието на сърцето му било изключително лабилно. Това разкри самият той пред радио Power FM. Затова своето уважение той засвидетелствал като изпратил „Петте сезона" и голям венец. "Нека с

Борисов с часове дава показания във Военна прокуратура

Над три часа военни прокурори са разпитвали днес бившия министър-председател Бойко Борисов за полетите на властта с правителствения „Авиоотряд 28“. Лидерът на ГЕРБ пристигнал пръв в Софийската военноокръжна прокуратура със сребристо „Ауди“, след него дошъл и адвокатът му Марин Марковски.

Дербито "Левски" - ЦСКА ще се играе на 8 март


Столичното дерби между "Левски" и ЦСКА от последния 26-и кръг на редовния сезон в А група ще се проведе на 8 март.

Това реши Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз с утвърждаването на програмата за пролетния полусезон.

От централата уточниха, че са съобразили изготвянето на графика с участието на "Лудогорец" в 1/16-финалната фаза на Лига Европа и необходимостта от приключване на първия етап на първенството.

Шампионатът ще бъде подновен на 22...

Лагерфелд пуска парфюм

/КРОСС/ Карл Лагерфелд атакува пазара на парфюми. През март тази година известният дизайнер планира да изкара аромат, носещ неговото име. Парфюмът ще е в два различни вида - за мъже и за жени. Възможно е да съдържа любимият аромат на дизайнера - бергамот.Припомняме, че по-рано Лагерфелд проектира опаковката на Coca- Cola. Той е работил над дизайна на Volkswagen Golf, проектирал е и стаи в Hotel de Crillon.

Доброволци се опитват да спасят китове, заседнали на брега в Нова Зеландия


Над 20 доброволци се опитват да спасят група от 12 кита, озовали се на плаж в Нова Зеландия, съобщи Ройтерс.

Надеждата им е, че китовете ще успеят да отплуват обратно в океана с прилива. Един от китовете обаче вече е умрял от прегряване. 

Новозеландското екоминистерство се опасява, че още 50 кита от същата група, които продължават да плуват край брега, могат да се озоват в същата ситуация, съобщи местна телевизия. Районът "Голдън бей" е известен като едно от местата, на...

Оптимизъм обхвана Wall Street

Инвеститорите продължават да наблюдават статистиката и да търсят знаци за темповете, с които Федералният резерв ще свива паричните стимули

    


АБВ - втора лява алтернатива?

Георги Първанов рестартира политическия проект Алтернатива за българско възраждане (АБВ). Въпреки че той няма да прераства в партия, ще участва на изборите за Европейски парламент със своя листа.
Ще се утвърди ли АБВ като втора лява алтернатива? Може ли съперничеството между БСП и АБВ да се превърне в основна политическа интрига до евровота, която Георги Първанов рестартира политическия проект Алтернатива за българско възраждане (АБВ). Въпреки че той няма да прераства в партия, ще участва на изборите за Европейски парламент със своя листа. Ще се утвърди ли АБВ като втора лява алтернатива? Може ли съперничеството между БСП и АБВ да се превърне в основна политическа интрига до евровота, която

Вярност: Атакистите се отказват накуп от имунитета си

Вкупом депутатите от "Атака" си дават имунитета. Така те ще изразят протеста си срещу искането на главния прокурор да се свали имунитетът на лидера на партията Волен Сидеров заради скандала на летище Варна.

Варненските баскетболисти мачкат в А група

Икономическият университет - Варна продължава да е единственият непобеден отбор от началото на сезона в мъжката А група. Варненци записаха осмата си победа като гост на Чавдар в Троян с резултат 97:75. Така те продължават да са еднолично на върха във временното класиране с осем победи.

3 часа разпитват Бойко Борисов за полетите на властта

Повече от 3 часа военни прокурори разпитваха вчера бившия премиер Бойко Борисов за полетите на властта с правителствения Авиоотряд 28. 
Лидерът на ГЕРБ пристигна със сребристо ауди в 9,40 ч - 20 минути преди началото на разпита, който бе обявен за 10 ч. 
5 минути след него в Софийската военноокръжна прокуратура дойде и адвокатът му... Повече от 3 часа военни прокурори разпитваха вчера бившия премиер Бойко Борисов за полетите на властта с правителствения Авиоотряд 28. Лидерът на ГЕРБ пристигна със сребристо ауди в 9,40 ч - 20 минути преди началото на разпита, който бе обявен за 10 ч. 5 минути след него в Софийската военноокръжна прокуратура дойде и адвокатът му...

От "Позитано" изчислиха: Първанов взема най-много 30 000 гласа

София /КРОСС/ Между 25 и 30 000 гласа е таванът, който може да събере листата на АБВ на евровота, сочат изчисленията на зам.-председателя на БСП Димитър Дъбов. Затова ходът на Георги Първанов за мен е безсмислен, заявява той в интервю за "24 часа".Според предварителните разчети на "Позитано" 20 пък формацията на Татяна Дончева не би привлякла повече от 7-8 хиляди гласа, посочва още Дъбов. И напомня, че за един мандат в Европарламента са нужни около 150 хиляди.Няма разцепление в БСП - напротив, ходът на президента Пръванов мобилизира максимално партията. Точно в такива моменти сработва инстинктът й за самосъхранение, посочва още Дъбов. В соццентралата вече били затрупани от гневни реакции на местните структури. Те са спонтаннни, няма режисура, категоричен е той.Според него Георги Първанов се самоизключва от БСП с този си ход. Нямало необходимост от искане на партийната му книжка, нито да бъде даден на Общопартийната контролна комисия - според устава щом член на БСП работи за друга листа, той автоматично се самоизключва, а комисията само констатира фактите, обяснява Дъбов. Подобни казуси имало на последните местни избори.

Борисов беше разпитан във Военноокръжна прокуратура

Той е дал показания по делото за пътуванията на властта с военни самолети и хеликоптери по време на неговия мандат

Конгресът удължи финансирането на американското правителство

/КРОСС/ Камарата на представителите в американския конгрес одобри без дебати продължаването на финансирането на федералното правителство до 18 януари.По-рано демократите и републиканците в Конгреса постигнаха относително съгласие да удължат финансирането до 30 септември в размер на 1 трилион щатски долара. Въпреки това те не са готови да пуснат споразумението за гласуване преди предварително определения краен срок - 15 януари. Повторението на кризата с финансирането този път се счита за малко вероятно, тъй като и двете партии в Конгреса са убедени, че противопоставянето се отразява сериозно на рейтинга им сред избирателите. През тази година в САЩ предстоят поредните избори за Конгрес.    

Българското БМВ не било взривено случайно

Една от жертвите е била простреляна многократно преди експлозията

Борисов разпитан във Военноокръжна прокуратура

София /КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан днес във Военноокръжната прокуратура. Бившият премиер е дал показания по делото за пътувания на властта с военни самолети и хеликоптери по време на мандата му. Днес по обед той се е явил с адвоката си Марин Марковски. От прокуратурата отказаха да съобщят подробности за разпита. Военната прокуратура разследва 51 полета в страната и в чужбина, с които се смята, че са нанесени щети за над 800 000 лева.

Сметната палата влиза в БМВ и в парламента

Сметната палата ще направи 266 одита тази година, като за първи път ще влезе в големи държавни и общински фирми и учреждения. Те са избрани чрез нов софтуер в зависимост от степента на риска, размера на бюджета им, дали и колко евросредства управляват и други показатели, съобщи председателят на одитната институция Валери Димитров. 

Сметната палата ще направи 266 одита тази година, като за първи път ще влезе в големи държавни и общински фирми и учреждения. Те са избрани чрез нов софтуер в зависимост от степента на риска, размера на бюджета им, дали и колко евросредства управляват и други показатели, съобщи председателят на одитната институция Валери Димитров.

Млада жена осакатя заради цигара

Жена на 25 години от Роман е с опасност за живота във врачанската реанимация след като влак мина през краката й рано сутринта. Единият крак на Ралица Михайлова е ампутиран до коляното, пръстите на другия пък са изрязани. Младата жена е загубила много кръв и все още се борим за живота й, казаха лекарите.
Жена на 25 години от Роман е с опасност за живота във врачанската реанимация след като влак мина през краката й рано сутринта. Единият крак на Ралица Михайлова е ампутиран до коляното, пръстите на другия пък са изрязани. Младата жена е загубила много кръв и все още се борим за живота й, казаха лекарите.

Бойко Борисов на разпит за полетите на властта

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов бе разпитан за полетите на властта, научи "Труд" от магистрати. 

По обяд Борисов отишъл в сградата на военноокръжната прокуратура в София, придружен от адвокат Марин Марковски. От прокуратурата отказаха да съобщят подробности за разпита. 

Адвокат Марковски също бе лаконичен: "Не мога да ... Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов бе разпитан за полетите на властта, научи "Труд" от магистрати. По обяд Борисов отишъл в сградата на военноокръжната прокуратура в София, придружен от адвокат Марин Марковски. От прокуратурата отказаха да съобщят подробности за разпита. Адвокат Марковски също бе лаконичен: "Не мога да ...

Употребата на мобилни приложения се е увеличила със 115% за година

Употребата на мобилни приложения през миналата година се е увеличила със 115%. Това показват анализите на компанията Flurry Analytics. Всяка отделна категория приложения също отбелязва ръстове. Най-голям е скокът при социалните мрежи и приложенията за чат.

4 леки труса люшнаха за ден Южна България

Четири земни труса са регистрирани в Южна България, показва справка в сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките.

Класика за бебета в Софийската опера

Сироп за бебета? Не. Каша за бебета? Не, не. Опера за бебета? Да! Не вярвате? Опитайте да си намерите място за подобно развлечение в някоя от следващите съботи и недели и ще се убедите, че никой не се шегува.
Представете си зала в Софийската опера, специално обзаведена с меки въглавници и килими. Няма оркестрина, няма тежки декори и всяващи... Сироп за бебета? Не. Каша за бебета? Не, не. Опера за бебета? Да! Не вярвате? Опитайте да си намерите място за подобно развлечение в някоя от следващите съботи и недели и ще се убедите, че никой не се шегува. Представете си зала в Софийската опера, специално обзаведена с меки въглавници и килими. Няма оркестрина, няма тежки декори и всяващи...

Плевнелиев: Удвояваме търговията с Китай

Експортът от България към Китай само за последната една година

Обискираха дома на Бийбър /видео/

/КРОСС/ Полицията на Лос Анджелис обискира във вторник дома на популярния канадски изпълнител Джъстин Бийбър в калифорнийския град Калабасас. Тийн идолът е заподозрян, че е хвърлял яйца по къщата на съседа си , съобщава АП, позовавайки се на говорителя на полицията Стив Уитмор.По-рано съседът на Бийбър се е обърнал към полицията, оплаквайки се, че канадският изпълнител в четвъртък вечерта е хвърлял яйца по къщата му, причинявайки щети в размер на 400 долара. По думите му, в този момент той е бил на балкона заедно с дъщеря си и е заснел инцидента на видео. Стив Уитмор съобщи, че звездата не е възпрепятствала обиска и активно е съдействала на разследването. Към момента представители на изпълнителя не са коментирали случая.   video:http://www.youtube.com/watch?v=kWFgqiO_sZs

Президентът на Алжир влезе в парижка болница

/КРОСС/ Президентът на Алжир Абдельазиз Бутефлика преминава планови изследвания в парижка болница, съобщи „Франс прес". "Здравето на президента, без съмнение, постепенно се подобрява", се казва в изявление на президентската канцелария. Очаква се държавният глава да остане в здравното заведение до петък. От президентската канцелария подчертават, че от понеделник на президента се правят рутинни изследвания, които трябва да направят оценка на здравословното състояние на 76 -годишния лидер на Алжир.

Посланикът на САЩ: Случаят "Сидеров" ще ни каже много за върховенството на закона


Начинът, по който се развие ситуацията около Волен Сидеров и френското културно аташе Стефани дьо Мартие ще покаже много за върховенството на закона в България.

Това заяви американският посланик у нас Марси Рийс пред журналисти днес, след като беше подписан меморандум за сътрудничество между двете държави. Премиерът Пламен Орешарски, американският посланик и министърът на културата Петър Стоянович присъстваха на церемонията.

На въпрос как ще коментира скандала със Сидеров,...

Едният от взривеното българско БМВ във Виена бил застрелян

Загиналите двама души в българско БМВ Х5 във Виена са станали жертва на престъпление. Един от тях е бил застрелян. Това обяви полицейският говорител Томас Кайблингер, след като станаха ясни резултатите от аутопсията.

Американският посланик: Случаят със Сидеров ще покаже много за върховенството на закона


Начинът, по който се развие ситуацията около Волен Сидеров и френското културно аташе Стефани дьо Мартие ще покаже много за върховенството на закона в България.

Това заяви американският посланик у нас Марси Рийс пред журналисти днес, след като беше подписан меморандум за сътрудничество между двете държави. Премиерът Пламен Орешарски, американският посланик и министърът на културата Петър Стоянович присъстваха на церемонията.

На въпрос как ще коментира скандала със Сидеров,...

„Професия лъжец“ на Теди Москов и Куклен еатър Варна на сцената на „Сълза и смях“

Режисьорът Теди Москов и актьорите от Държавен куклен театър Варна ще представят пред софийска публика най-новия си хит за възрастни “Професия Лъжец”. Спектакълът е включен в януарската програма на открита сцена „Сълза и смях“ заради огромния интерес на любителите на театралното изкуство в столицата, които държат да видят всичко ново, създадено от провокативния режисьор.

Защо тя се "крие" от вас?

Получавате телефонния ѝ номер, но не и среща с нея

    


Моделки се награбиха в препълнен клуб

Красавиците се забавляваха до ранни зори и привлякоха погледите на мъжката част от посетителите в препълнения клуб.

Футболни фенове ще съдят МВР за полицейски произвол

/КРОСС/ Футболни фенове от София, Пловдив и Благоевград ще съдят МВР за полицейски произвол. Привърженици от големите агитки се оплакаха, че на 10 януари сутринта са били привиквани за по няколко часа в районните управления. Там по думите им са били принуждавани да подписват предупредителни протоколи и декларации, че няма да участват в протеста, който се проведе същия ден. Над 50 фенове на големите отбори от цялата страна се събраха в Пловдив. Те излязоха с обща декларация, с която осъждат действията на полицията. Футболните фенове разказаха, че на 10 януари към 06:00 часа сутринта полицаи са ги прибрали от домовете им и са ги закарали в районните управления по местоживеене, тъй като МВР имало информация, че същия ден пред парламента се готвят кървави сблъсъци, които щели да бъдат провокирани от футболните фенове. В София били прибрани към 40 привърженици на „Левски", в Пловдив 10 фенове на „Локомотив" и 10 фенове на „Ботев".Футболните фенове се разграничиха от политическите протести и твърдят, че не са организирани от никого да участват. За арестуването си възнамеряват да сезират Европейската комисия, наели са и адвокати, за да съдят МВР.От МВР потвърдиха пред Нова телевизия, че представители на футболни агитки са викани да подпишат предупредителни протоколи. Причината са сигнали за евентуално ескалиране на напрежението по време на протеста на 10 януари

Първанов взема най-много 30 хил. гласа, изчислиха на "Позитано"

Между 25 и 30 хиляди гласа е таванът, който може да събере листата на АБВ на евровота, сочат изчисленията на зам.-председателя на БСП Димитър Дъбов. Затова ходът на Георги Първанов за мен е безсмислен, заявява той в интервю за Между 25 и 30 хиляди гласа е таванът, който може да събере листата на АБВ на евровота, сочат изчисленията на зам.-председателя на БСП Димитър Дъбов. Затова ходът на Георги Първанов за мен е безсмислен, заявява той в интервю за "24 часа". Според предварителните разчети на "Позитано" 20 пък формацията на Татяна Дончева не би привлякла повече от 7-8

ЕК проверява избора на строител за "Южен поток"

Европейската комисия ще провери дали България е спазила общностното законодателство при избора на строител за газопровода “Южен поток”. Това съобщи пред журналисти Шантал Хюз, говорител на еврокомисаря по вътрешния пазар, цитирана от БНР. “Все още е твърде рано да кажем какви правила трябва да се прилагат и дали някои от тях са били нарушени, но пр Европейската комисия ще провери дали България е спазила общностното законодателство при избора на строител за газопровода “Южен поток”. Това съобщи пред журналисти Шантал Хюз, говорител на еврокомисаря по вътрешния пазар, цитирана от БНР. “Все още е твърде рано да кажем какви правила трябва да се прилагат и дали някои от тях са били нарушени, но пр

Гонзо или Наско? "Левски"!

Георги Иванов събра най-много гласове в анкетата за 11-те живи легенди на “Левски”.
 И? Колкото анкети, толкова спорове. Доказа го и последният вот за “Златната топка”, както и доста от другите...
ПФК “Левски” АД организира анкетата сред запалянковците след серията упреци по подбора на легенди за календар за 2014-а. Вотът е на хората, не е админи Георги Иванов събра най-много гласове в анкетата за 11-те живи легенди на “Левски”. И? Колкото анкети, толкова спорове. Доказа го и последният вот за “Златната топка”, както и доста от другите... ПФК “Левски” АД организира анкетата сред запалянковците след серията упреци по подбора на легенди за календар за 2014-а. Вотът е на хората, не е админи

Волен хвърля имунитет. И всички от „Атака”

Волен Сидеров ще се откаже от имунитета си. За да не е сам, обаче, от имунитетите си ще се откажат и всички депутати от партията.

Париж се готви за грандиозен цирков фестивал

/КРОСС/ От 23 до 26 януари в парижкия цирк Phenix ще се проведе 35-ият международен фестивал Cirque де Demain ("Цирк на бъдещето") . Това е едно от най-големите циркови събития, в което участват най-добрите изпълнители от цял свят до 25-годишна възраст.За тазгодишното издание на фестивала журито е избрало 24 изключителни таланта, които ще покажат около 50 зрелищни номера от най-популярните циркови жанрове - еквилибристика, въздушна гимнастика, акробатика и илюзионизъм.На фестивала няма да участват клоуни и животни. В последния ден - 26 януари, журито ще обяви и името на големия победител, съобщава Travel.Програмата на фестивала е разделена на два блока. Билетите ще струват между 20 и 90 евро.

САЩ и Великобритания може да оттеглят подкрепата си за сирийската опозиция

Великобритания и САЩ засилват натиска над сирийската опозиция, за да я принудят да седне над масата за преговорите в "Женева" 2. От сирийската опозиция обявиха, че през последните дни Белият дом и Лондон са дали ясен сигнал на противниците на президента Башар Асад, че сериозно обмислят да преразгледат своята подкрепа, ако заплануваната среща в Женева се провали.

ЦСКА се раздели и с халфа Николай Дюлгеров


ЦСКА се раздели с халфа Николай Дюлгеров по взаимно съгласие, съобщи сайтът на червените.

Футболистът, който се оказа собственик на 2500 от акциите на клуба, е освободен за втори път от старши треньора Стойчо Младенов след лятото на 2012 г.

Наставникът рядко разчиташе на Дюлгеров през есенния полусезон. Полузащитникът е вторият играч, с когото ЦСКА се разделя официално "по взаимно съгласие" след македонския нападател Християн Кировски.

Двамата попаднаха в...

Съдът: Президентското питане за Пеевски е недопустимо

Конституционният съд (КС) отхвърли като недопустимо искането на президента Росен Плевнелиев за отмяна на акта на парламента, с който той отмени решението си за избор на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Предложението на докладчика по казуса и бивш народен представител от ГЕРБ Анастас Анастасов беше съвсем друго, но 8 от колегите му ... Конституционният съд (КС) отхвърли като недопустимо искането на президента Росен Плевнелиев за отмяна на акта на парламента, с който той отмени решението си за избор на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Предложението на докладчика по казуса и бивш народен представител от ГЕРБ Анастас Анастасов беше съвсем друго, но 8 от колегите му ...

Бившият държавен глава крие спонсорите си

Георги Първанов не разкри вчера спонсорите на АБВ, като увърташе и твърдеше, че размразеният от него проект, целящ да разцепи БСП, няма никакви разходи.

КС: Питането на Плевнелиев за Пеевски е недопустимо

Делян Пеевски остана депутат, след като Конституционният съд отказа за трети път да се произнесе по казуса, тъй като вече два пъти е потвърдил връщането му в парламента.Президентът Росен Плевнелиев бе поискал топюристите да заличат решението, с което парламентът отмени избора си Пеевски да оглави ДАНС след подадена от него оставка. ... Делян Пеевски остана депутат, след като Конституционният съд отказа за трети път да се произнесе по казуса, тъй като вече два пъти е потвърдил връщането му в парламента.Президентът Росен Плевнелиев бе поискал топюристите да заличат решението, с което парламентът отмени избора си Пеевски да оглави ДАНС след подадена от него оставка. ...

Погват нелегални превозвачи

Държавата започва спешна битка срещу нелегалните превозвачи. Това стана ясно само ден след като автобусните компании заплашиха, че ще спрат да возят пътници от 1 януари, ако не получат подкрепа от властта.

Във вторник представителите на бранша са се срещнали с главния секретар на вътрешното министерство Светлозар Лазаров и с транспортният минист Държавата започва спешна битка срещу нелегалните превозвачи. Това стана ясно само ден след като автобусните компании заплашиха, че ще спрат да возят пътници от 1 януари, ако не получат подкрепа от властта. Във вторник представителите на бранша са се срещнали с главния секретар на вътрешното министерство Светлозар Лазаров и с транспортният минист

В групата на страните с умерено свободна икономика сме

Българската демокрация е възпрепятствана от липсата на прозрачност в политическия процес, според фондация Heritage. Основна слабост на страната ни остава категорията „Върховенство на закона”, в която попадат оценките за свобода от корупция и защита на правото на собственост.

“Позитано” 20: Който подкрепя чужда листа, приключва с БСП (Обзор)

“Оставаме в БСП, но работим за друга листа” - това е абсолютно необяснима позиция. Тези, които смятат да го направят в предстоящите избори, приключват с БСП.”
Това обяви зам.-шефът на Народното събрание Мая Манолова в централата на “Позитано” 20, след като 3 часа по-рано вчера Георги Първанов обяви, че няма да създава нова партия, но чрез регистр “Оставаме в БСП, но работим за друга листа” - това е абсолютно необяснима позиция. Тези, които смятат да го направят в предстоящите избори, приключват с БСП.” Това обяви зам.-шефът на Народното събрание Мая Манолова в централата на “Позитано” 20, след като 3 часа по-рано вчера Георги Първанов обяви, че няма да създава нова партия, но чрез регистр

БСП хлопна вратата на Първанов

БСП хлопва врати за Георги Първанов и кръга завераджии около него заради вбиването на клин в Столетницата преди евроизборите през май. Това стана ясно вчера от изявления на соцлидера Сергей Станишев и шефката на т.нар. комисия „Страшен съд“ в БСП Мая Манолова.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване