Всички от "Атака" си дават имунитета

/КРОСС/ Вкупом депутатите от "Атака" си дават имунитета утре, научи "24 часа". Така те ще изразят протеста си срещу искането на главния прокурор да се свали имунитетът на лидера на партията Волен Сидеров заради скандала на летище Варна.Партийното ръководство отхвърлило идеята Сидеров сам да се откаже от депутатската си защита, защото това би означавало той сам да признае и поеме еднолично вината за скандала на летището във Варна.

Луксозен хотел за котки отвори врати на Острова

/КРОСС/ Луксозен хотел за котки отвори врати в английския град Дюсбъри в Западен Йоркшир. Всеки собственик може да се възползва от услугите му и да остави домашния си любимец, ако му предстои да напусне града или просто да поглези косматия си приятел. В хотела котките ще могат да се насладят на богат асортимент от козметични процедури, дневно меню à la carte, както цялото си свободното време ще прекарват пред големи плазмени телевизори със специален набор от програми. Всяка стая е оборудвана с подово отопление , както и богата селекция от играчки, съобщава Euromag . Собственикът лично гарантира за комфорта на своите гости.Собствениците пък по всяко време ще могат да се информират за състоянието на своя любимец по електронната поща.

Обновиха компютърните зали в Строителната гимназия във Варна

В Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски”- Варна заработиха обновените две компютърни зали, всяка с по 12 компютъризирани работни места и по една терминална компютърна станция, базирана на терминални решения.

Бобева: Постигнахме ръст със социални разходи

Бяхме критикувани за увличаването на социалните разходи, но доказахме, че по този начин можем да раздвижим потреблението и да постигнем икономически ръст. Това заяви вчера във Виена вицепремиерът Даниела Бобева. Тя участва в конференцията Бяхме критикувани за увличаването на социалните разходи, но доказахме, че по този начин можем да раздвижим потреблението и да постигнем икономически ръст. Това заяви вчера във Виена вицепремиерът Даниела Бобева. Тя участва в конференцията "Юромъни" за Централна и Източна Европа. Според Бобева няма как със свиване на разходи да се води борба с бедно

Призрак на момиченце броди в центъра на Варна

Духът на малко момиченце, облечен в бяло, се появява в стара къща в морския ни град.

Станишев: Няма да героизирам никого, мобилизираме се (ОБЗОР)

Темата "АБВ и алтернативна лява листа за евроизборите" се оказа трета по важност за лидера на БСП Сергей Станишев. Преди да пристъпи към нея, той първо поздрави ромите за празника Банго Васил. След това разясни приоритетите на левицата в новия политически сезон, които не се различаваха особено от обявяваните досега.
"АБВ и решението на Ивайло Калф Темата "АБВ и алтернативна лява листа за евроизборите" се оказа трета по важност за лидера на БСП Сергей Станишев. Преди да пристъпи към нея, той първо поздрави ромите за празника Банго Васил. След това разясни приоритетите на левицата в новия политически сезон, които не се различаваха особено от обявяваните досега. "АБВ и решението на Ивайло Калф

Падна напълно окупацията на Алма матер

Окупацията на Аулата на Софийския университет падна безславно в понеделник вечерта. Ранобудните студенти били на различни позиции дали блокадата да продължи или не.

Срещата на върха Русия-ЕС ще се проведе в рамките на един ден

/КРОСС/ Срещата на върха Русия-ЕС , която първоначално трябваше да се проведе в периода 27-28 януари в Брюксел, ще бъде с по-малка продължителност и по-малко участници. Това съобщи РИА "Новости", позовавайки се на изявление на пресаташето на постоянната мисия на Русия в ЕС Кирил Иванов."По взаимно съгласие срещата ще се проведе по-динамично и в по-ограничен формат. Това се прави по искане на Европейския съюз. Те са предложили такава опция, с която руската страна се е съгласила, включително и като се вземе предвид факта, че срещата ще се проведе на територията на ЕС", посочи той. На свой ред източник в ЕС отбеляза, че срещата на върха ще се проведе в един ден - 28 януари .По-рано беше съобщено, че по време на срещата Русия е готова да обсъди европейската интеграция на Украйна.

Секс за стабилна връзка? Не, каничка горещо кафе

Двойките без деца се радват на по-стабилен брак

    


Всички от "Атака" дават имунитет

Вкупом депутатите от Вкупом депутатите от "Атака" си дават имунитета днес, научи "24 часа". Така те ще изразят протеста си срещу искането на главния прокурор да се свали имунитетът на лидера на партията Волен Сидеров заради скандала на летище Варна. Партийното ръководство отхвърлило идеята Сидеров сам да се откаже от депутатската си защита, ...

Преработените домати предпазват от сърдечни заболявания

Преработените домати съдържат голямо количество антиоксиданти и предпазват сърцето от различни заболявания, установи ново изследване.

Роми пребиха хирург за 5 лева

Двама роми пребиха лекар в Луковит заради 5 лева такса за престой в болница на придружител. Д-р Данаил Динков, който е завеждащ отделение и е най-добрият хирург в многопрофилната болница, няма да може да оперира две седмици, тъй като лявото му око е затворено от хематом, цялото му лице е синьо, а лявата му вежда е разцепена.

Ердоган обяви, че е готов да изтегли спорен законопроект за съдебната система

Турският премиер Реджеп Ердоган обяви, че неговото правителство е готово да оттегли спорния законопроект, който намалява съдебната власт при определени условия. Ако опозицията е съгласна с конституционните промени, уреждащи въпроса за съдебната система, ние ще замразим предложението и ако е необходимо ще спрем вкарването му в пленарна зала, каза Ердоган пред своята партия в парламента.

Благотворителна организация получи временно попечителство над русата Мария от Гърция


Малката Мария, която нашумя покрай случай с трафик на деца в Гърция и стана известна като "русия ангел", ще бъде отглеждана и в следващите два месеца под попечителството на фондация "Детска усмивка", реши съдът в гръцкия град Лариса. Окончателното решение по случая се очаква на 18 март.

Магистратите отхвърлиха претенциите на ромите, при които живееше детето преди това, да получат права, съобщи кореспондентът на БНР. Срещу тях е повдигнато обвинение за похищение на дете и документна...

Благотворителна организация получи попечителство над русата Мария от Гърция


Малката Мария, която нашумя покрай случай с трафик на деца в Гърция и стана известна като "русия ангел", ще бъде отглеждана временно от фондация "Детска усмивка", реши съдът в гръцкия град Лариса. 

Магистратите отхвърлиха претенциите на ромите, при които живееше детето преди това, да получат права, съобщи кореспондентът на БНР. Срещу тях е повдигнато обвинение за похищение на дете и документна измама.

Двамата поискаха чрез адвокатите си да бъдат освободени под гаранция и...

Видео: Едисон Йорданов вкара за "Борусия" в контрола с "Бохум"


Българският младежки национал Едисон Йорданов вкара своя първи гол за първия отбор на "Борусия" (Дортмунд) при победата с 2:1 над "Бохум" в контролна среща.

20-годишният полузащитник се състезава за втория отбор на жълто-черните в Трета Бундеслига, но беше взет за лагера на германския вицешампион в Испания от старши треньора Юрген Клоп.

Йорданов, който е роден и израснал в Германия, влезе в игра за началото на второто полувреме като част от изцяло подменения състав на...

Свещеник карал монахиня да се съблича по бельо

Скандал в Калоферския манастир, Пловдивската митрополия проверява

    


Видео: Едисон Йорданов вкара за "Борусия" в контролата с "Бохум"


Младежкият национал Едисон Йорданов вкара първия си гол за първия отбор на "Борусия" (Дортмунд) при победата с 2:1 над "Бохум" в контролна среща.

20-годишният полузащитник се състезава за втория отбор на жълто-черните в трета дивизия на германския футбол, но беше взет за лагера на вицешампионите в Испания от старши треньора Юрген Клоп.

Йорданов, който е роден и израснал в Германия, влезе в игра за началото на второто полувреме с изцяло подменения състав на "Борусия". Той...

Предстоящи събития в страната за днес, 15 януари

***София /КРОСС/ От 09:00 часа ще се проведе заседание Народното събрание. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Свобода на образованието - фундамент на свободното общество". ***София /КРОСС/ От 10:30 часа, в Синдикалния дом на транспортните работници на бул. „Кн. Мария Луиза" 106 ще се проведе тържество-концерт по случай ромската Нова година-Василица, организирано от Националния център за развитие на ромите в България и Синдикатът на железничарите.По време на тържеството, генералният директор на НКЖИ - инж. Милчо Ламбрев ще връчи грамоти на служители на НКЖИ от ромски произход за съвестно изпълнение на служебните задължения. ***София /КРОСС/ От 11:00 часа в 12 СОУ "Цар Иван Асен II" - ул. „Цар Иван Асен" 72 (зад Полиграфическия комбинат), ще се състои официално връчване на наградите от инициативата „Стани екогерой" на ЕКОПАК България, проведена съвместно със Столична община. На събитието ще присъстват Лорита Радева, председател на Комисията по околна среда към Столичен общински съвет, и Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България. ***София /КРОСС/ От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема:„Първи международен Бал на мартеницата /1 март 2014 г

Проф. Борисов: АБВ трябва да има поне един евродепутат

Професор Борислав Борисов определи като цел на новата формация да има поне един евродепутат на изборите през май. Той определи мястото на АБВ като център – вляво и обеща, че ще приемат всичко положително и от другите политически сили, независимо къде са в пространството.

Свършат ли цигарите и пистолетът помага

Въоръжените грабежи на банки като че ли вече не са хит, щом всеки с маска и дори детска играчка може да влезе в денонощен магазин и да си "напазарува" малко пари и цигари.

Четири слаби труса в Южна България

София /КРОСС/ Четири слаби земетресения са регистрирани на територията на Южна България в рамките на днешния ден, сочи справка в сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките. Първият трус е регистриран в 14.05 часа. Той е с магнитуд 2,5 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е бил на 131 км югоизточно от София. Вторият трус е бил с магнитуд 2,2 и е регистриран в 17.39 часа. Епицентърът му е бил на 134 км югоизточно от София. Третият трус е регистриран в 17.44 часа. Той е бил с магнитуд 3,2 по скалата на Рихтер. Епицентърът е бил на 145 км югоизточно от София. Последният измерен трус е бил с магнитуд 2,1 и е регистриран в 18.22 часа, на 136 км югоизточно от София.

Френска компания пропищя от родното правосъдие

/КРОСС/ Френската компания "Алстом" се оплака от българския съд. Вече 5 г. дружеството води съдебна битка във връзка с твърденията й за кражба на нейна интелектуална собственост. Според французите китайско-италианският консорциум "Идреко-Инсигма" е използвал технологии на "Алстом" при реализацията на сероочистващите инсталации на блокове V и VI на ТЕЦ "Марица-изток 2".На 18 декември 2013 г. ВАС е отхвърлил иска. Компанията обаче обжалва и се надява на положителна развръзка. В подкрепа на своята теза французите изтъкват решение на Сингапурския арбитражен съд от 2010 г., който им присъжда обезщетение от 35 млн. долара. В същото време ОЛАФ и ЕБВР също са разследвали случая с "Идреко-Инсигма", в резултат на което членовете на консорциума са вкарани в т. нар. "забранителен списък", съобщи "Стандарт".

Първанов ще тревожи БСП, но няма да прави нова партия (ОБЗОР)

Президентът (2002-2012) Георги Първанов ще обяви алтернативна лява листа за евровота през май, но няма намерение да напуска или да разцепва БСП и да прави нова партия. Бившият държавен глава официално "размрази" проекта за национална гражданска инициатива АБВ, но обяви, че ще използва формулата "коалиция от партии", за да участва в изборната надпре Президентът (2002-2012) Георги Първанов ще обяви алтернативна лява листа за евровота през май, но няма намерение да напуска или да разцепва БСП и да прави нова партия. Бившият държавен глава официално "размрази" проекта за национална гражданска инициатива АБВ, но обяви, че ще използва формулата "коалиция от партии", за да участва в изборната надпре

Сензационно: Риба лови птица в полет!

Hydrocynus vittatus е известна като хищник

    


Топадвокат:Трябва да се легализира проституцията

Новият наказателният кодекс подобрява някои неща свързани с тълкувателни решения на Върховния касационен съд, като юридически продукт, това е добър продукт. Това каза в студиото на bTV адвокат Людмил Рангелов.

До 20 години ще се разбере има ли живот в Космоса

Животът в основата си е химия, вид сложна химична система. Ако се докаже, че тя е универсална, то тогава и газовете в атмосферата, които се образуват от функционирането на жива система, на жива биосфера, ще са същите като на Земята... Животът в основата си е химия, вид сложна химична система. Ако се докаже, че тя е универсална, то тогава и газовете в атмосферата, които се образуват от функционирането на жива система, на жива биосфера, ще са същите като на Земята...", каза в интервю за "24 часа" астрономът Димитър Съсълов, който вече 22 години работи в Харвардския университет

Перник отново е първенец сред най - запрашените градове в България за денонощието

Наднормено запрашаване на въздуха е измерено вчера в 12 града в страната, съобщи Изпълнителната агенция по околна среда.

Фини прахови частици в повече са регистрирани в Благоевград, Бургас, Горна Оряховица, Видин, Перник, Ловеч, Пловдив, Смолян, София, Стара Загора, Димитровград и Кърджали.

Стойностите са между 1.05 и 2.64 пъти над средноденонощната норма, като най-високи са в Перник - при автоматична измервателна станция "Шахтьор".

Спартак Варна започна зимна подготовка с 20 играчи

Спартак Вн стартира подготовка през зимната пауза с 20 играчи под ръководството на Атанас Атанасов-Орела. Новите в отбора са Траян Дянков, който ще изпълнява ролята на играещ помощник треньор и ще оси капитанската лента, Петър Денчев (Нефтохимик), Владо Мирчев, Радо Тодоров, Петър Патев (Нефтохимик), Станислав Георгиев (Бдин, юноша на Етрополе), Виктор Драголов (Коринтос), Илиян Неделчев (Чавдар Етрополе).

Бекъм зарадва щерка си с картина за 1 млн. долара

  /КРОСС/ Дейвид Бекъм определено живее на принципа "всичко за децата". Бившият английски национал купи подари на дъщеря си Харпър картината" Дъщерята на татко" (Daddy's Girl). Бекъм броил за платното 1 млн. долара. Шедьовърът на съвременния художник Деймиън Хърст е окачен в стаята на малката красавица. На платното, което е близо 2 метра, е изобразено гигантско розово сърце с много пеперуди. Бекъм лично е поръчал картината след раждането на малката на 10 юли 2011 година. С подаръка Виктория и Дейвид явно искат още от рано да развият добър вкус у единствената си дъщеря, пише Entertainment Wise.

Италиански тираджии крият данъци с фирми у нас

Много италиански фирми за товарни автомобилни превози вече са регистрирани в България и са отворили у нас фиктивни офиси, научи „Монитор”. Те наемат своите работници на Апенините по български договори, жалват се местни водачи на тежки камиони.

Четири слаби труса в Южна България

Четири слаби земетресения са регистрирани на територията на Южна България в рамките на днешния ден, сочи справка в сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките. Първият трус е регистриран в 14.05 часа. Той е с магнитуд 2,5 по скалата на Рихтер. Епицентърът му е бил на 131 км югоизточно от София. Вторият трус е бил с магнитуд 2,2 и е регистриран в 17.39 часа. Епицентърът му е бил на 134 км югоизточно от София. Третият трус е регистриран в 17.44 часа. Той е бил с магнитуд 3,2 по скалата на Рихтер. Епицентърът е бил на 145 км югоизточно от София. Последният измерен трус е бил с магнитуд 2,1 и е регистриран в 18.22 часа, на 136 км югоизточно от София./КРОСС/

"Уестингхаус" ще строи три реактора във Великобритания


"Уестингхаус Електрик" ще изгражда три реактора AP1000 във Великобритания. Това е третият мащабен проект на компанията след САЩ и Китай, а в момента се работи и по проектите в Чехия и България, се казва в прессъобщение от компанията.

Компанията подписа споразумение с Българския енергиен холдинг за преговори за изграждането на реактор с технология AP1000 в АЕЦ "Козлодуй". 

През декември 2013 г. правителството на България взе решение за реално начало на преговорите с...

Борислав Борисов: АБВ е алтернатива на политики, а не на партии

Национална гражданска инициатива АБВ трябва да се разглежда като алтернатива на политики, а не като алтернатива на политически партии. Това заяви в предаването „Лице в лице" по bTV проф. д-р Борислав Борисов - член на инициативната група на формацията. 

Борисов припомни, че именно това е и съдържанието на абревиатурата - Алтернатива за българско Национална гражданска инициатива АБВ трябва да се разглежда като алтернатива на политики, а не като алтернатива на политически партии. Това заяви в предаването „Лице в лице" по bTV проф. д-р Борислав Борисов - член на инициативната група на формацията. Борисов припомни, че именно това е и съдържанието на абревиатурата - Алтернатива за българско

Падна забраната да се хранят бездомни кучета

Варненци ще могат да хранят бездомни животни на обществени места, без да се опасяват от глоба. Това стана ясно от решение на Административния съд в морската столица, който отмени части от Наредбата за обществения ред. Производството бе образувано по жалба на неправителствени организации, които изразиха несъгласие с няколко текста от нормативния Варненци ще могат да хранят бездомни животни на обществени места, без да се опасяват от глоба. Това стана ясно от решение на Административния съд в морската столица, който отмени части от Наредбата за обществения ред. Производството бе образувано по жалба на неправителствени организации, които изразиха несъгласие с няколко текста от нормативния

Градът и природата - колекция есен-зима на Ermenegildo Zegna

Мода с контекст, подчертаващ естетическата й стойност. Търсене на абсолютната визия, като логичен отговор на изискванията на пазара. От историческа гледна точка емоционалният импулс да построиш нещо ...

Годишно 1,25 млн. души загиват при катастрофи в света

Тенденцията е жертви на катастрофи да стават бедните, младите и мъжете

    


Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето акцентите тази вечер:

-Най-ниската натрупана годишна инфлация от 23 години насам отчете Националната статистика. Инфлацията в България през 2013 г. е била 0,9%. 

-Два часа след обявените намерения за нова лява листа за евроизборите, лидерът на БСП Сергей Станишев коментира, че това е удар срещу партията.

- Президентът Росен...

ВАС отхвърли жалбите за обходното трасе на тунела под Шипка

С едно особено мнение тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) отхвърли жалбите за изграждането на обходното трасе на Габрово, което е първа фаза на тунела под Шипка. Глобалният екологичен фонд (WWF) обяви, че ще обжалва решението. Така проектът, който се строи с европейски средства, става рисков за изпълнение и може да загуби европейското финансиране. Председател на тричленния съдебният състав е съдията Андрей Икономов. Обикновено той председателства състави по ключови екодела като изграждането на втората кабинкова линия на Банско от "Юлен", строежа на АЕЦ "Белене", застрояването на "Камчийски пясъци", които приключват в полза на инвеститорите. Името на Икономов нашумя покрай скандала с евтини парцели в Приморско, придобити от деца и близки на крайно нуждаещи се магистрати от ВАС през 2012 г. Делото Жители на Габрово, Глобалният фонд за дивата природа (WWF) и "Дунавко-карпатска програма България" обжалват решението по оценка на въздействие на околната среда (ОВОС). Освен съда екоорганизациите са сезирали и главна дирекция "Околна среда" на Европейската комисия. Според зелените, избраният вариант на обходен път засяга пет квартала на Габрово и така вместо решение на проблема с трафика през града, той се прехвърля механично от едни жители към други. Те са против избраното трасе, защото то минава и през природен парк "Българка" в една от най-дивите му части - долината на Козята река, обитавана от защитените от закона видове мечка, вълк и рис. На тези основания те искат решението за одобрението на доклада по ОВОС да бъде обявено за незаконосъобразно. Според пътна агенция трасето не минава през природния парк и са спазени всички екоизисквания. Същото мнение застъпва и Министерството на околната среда. Делото се точи близо две години. На 9 януари ВАС отхвърля жалбата на природозащитниците и гражданите като неоснователна. Особено мнение Решението на съда е подписано с особено мнение от съдия Диана Добрева, която е докладчик по делото. Нейните аргументи са, че е общественото обсъждане на доклада по ОВОС е било проведено проформа. Не е имало разгласяване, а жителите на Габрово не са имали възможност да се запознаят с документите. Освен това от експертизата на вещите лица, разпитани по делото, категорично е установено, че се навлиза в природен парк "Българка", както и в частни дворове и парцели. В доклада по ОВОС не се споменава и какви ще са вредните въздействия за околната среда при новото строителство, което ще се изгражда с взривни дейности и ще бъдат отделяни вредни емисии. Обжалване Решението на тричленния състав на ВАС подлежи на обжалване пред по-горна инстанция. Катерина Раковска от WWF заяви пред Mediapool, че ще обжалват решението. Според нея да се строят пътища през защитени територии при условие, че има алтернативен маршрут, който се избягва, защото е по-скъп, не е логично. Спряно строителство Докато се точеше делото, беше построен първият етап от обхода на Габрово, по който няма спор. Изпълнител на обекта е българският консорциум ПСВТ, в който влизат "Хидрострой", "Пътни строежи" и "Пътинженерингстрой Т". В очакване на съдебната развръзка пътната агенция спря временно строежа, докато не стане ясно окончателното решение. Това прави проекта изключително рисков за изпълнение заради малкото оставащо време. Той се финансира с европейски средства по оперативна програма "Транспорт", като до края на 2015 г. трябва да приключи строителството на обхода и проектирането на тунела под Шипка. Междувременно АПИ обяви търга за избор на проектант на тунела под Шипка, като оферти подадоха 11 кандидата.

Японци купуват бърбъна за $ 16 млрд.

Японският производител на спиртни напитки Японският производител на спиртни напитки "Сунтори" купува американския гигант "Джим Бийм" за сумата от 16 млрд. долара. След като се слеят, двете компании ще имат годишни продажби за над 4,3 милиарда долара. Тази сделка ще създаде третата по големина в света компания за висококачествени спиртни напитки. Една от причините за инвестицията на

Разпродават Пирея от идната седмица

Започва разпродажбата на пристанище Пирея, съобщиха от ръководството на атинския порт. Тържната процедура стартира следващата седмица.

Борислав Борисов: АБВ е алтернатива на държавните политики от 1990 година до днес

Национална гражданска инициатива АБВ трябва да се разглежда като алтернатива на политики, а не като алтернатива на политически партии. Това заяви в предаването „Лице в лице Национална гражданска инициатива АБВ трябва да се разглежда като алтернатива на политики, а не като алтернатива на политически партии. Това заяви в предаването „Лице в лице" по bTV проф. д-р Борислав Борисов - член на инициативната група на формацията. Борисов припомни, че именно това е и съдържанието на абревиатурата - Алтернатива за българско

Фиаското окупация

Очаквано протестът на „ранобудните” студенти претърпя пълно фиаско. Краят на акцията беше предизвестен и затова не може да се нарече дори новина решението да бъде преустановена окупацията на Софийския университет.

"Русият ангел" Мария остава в Гърция

Гръцката благотворителна организация "Детска усмивка" получи пълно попечителство над малката Мария, станала известна като "русия ангел". Това реши съдът в гръцкия град Лариса, съобщи в. "Катимерини". По-рано биологичните на родители на детето - Сашка и Атанас Русеви, заявиха, че очакват малката у дома в Николаево.

Д-р Веселинов: АБВ може да спечели до три депутатски мандата в Европа

/КРОСС/ Основната цел на Национална гражданска инициатива „Алтернатива за българско възраждане" е постигането на национален консенсус по стратегически най-важните за страната в момента политики, като борба с демографския срив, развитие на икономиката и реформи в социалната сфера и образованието. Това становище изрази пред БНТ членът на инициативната група на АБВ и кмет на община Попово д-р Людмил Веселинов. Според него гражданската формация е напълно способна да се яви на предстоящия евровот в коалиционна формула и със самостоятелна листа, начело с евродепутата Ивайло Калфин. Веселинов направи прогноза, според която АБВ е в състояние да спечели до три депутатски мандата в Европа. Целта е да разширим понятието за ляво и да привлечем към социлните идеи за управление още по-голяма част от българските избиратели, обясни още той. Според него целта на АБВ не е конфронтация с БСП, въпреки че ръководството на социалистите показва липса на желание за диалог и прозрачност при управлението. Основният опонент на гражданската инициатива АБВ ще бъде ГЕРБ, подчерта още Веселинов.

Уестингхаус изгражда три реактора AP1000 във Великобритания

Споразумението предвижда трите ядрени реактора AP1000

Работата през зимата е опасна за психиката

/КРОСС/ Работата през зимата е вредна за здравето и човешката психика, твърдят учени. Това според тях се дължи на липсата на естествена светлина на работното място. Именно поради този факт през този сезон хората често страдат от апатия и депресия.Експертите са провели специално изследване, в което са се включили над 2 000 човека. Половината от участниците са се оплакали, че през зимата изпитват катастрофален дефицит на слънчева светлина на работното си място, което много ги депресира. Когато на организма не му достига светлина най-напред започват разстройствата на нервната система. И ако един човек системно се лишава от естествена светлина, той е заплашен от необратими психични разстройства.

Магаре се натресе във Фиат, пробва да убие стопанина си

Магаре – камикадзе, явно ядосано на стопанина си, хвърли каруцата към движеща се кола

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване