И Красимир Стефанов напуска ГЕРБ (обновена)

/КРОСС/ Бившият директор на Националната агенция за приходите (НАП) и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление тази сутрин, с което напуска групата на ГЕРБ и става независим. Напускането на Стефанов идва три дни след като друг финансист от ГЕРБ - бившият заместник-министър на финансите Владислав Горанов, напусна парламента. Красимир Стефанов е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него това направиха Георги Марков и Светлин Танчев. „Като съм независим, може би нещо от мен ще зависи". Така напусналият ГЕРБ Красимир Стефанов коментира за Нова телевизия своето решение. Той аргументира тази стъпка с това, че иска да гласува по съвест. Така например заяви, че би подкрепил отпадането на забраната за пушене на обществени места. По този въпрос парламентарната група на ГЕРБ беше против. Стефанов твърди, че ако не успее да постигне нищо като независим, следващата му стъпка е да излезе от Народното събрание. Бившият шеф на Националната агенция за приходите заяви, че няма проблеми с ръководството на ГЕРБ. Той категорично подчерта, че няма да се включи в друга политическа група. ОТ ГЕРБ останаха изненадани от своя човек.  "Никой от колегите ми не е знаел, както и аз. Тъй като следващият ви въпрос ще бъде на какво го отдавам - на задкулисието. На начина, по който се управлява държавата днес, благодаря."Така Цецка Цачева, зам

И Красимир Стефанов напуска ГЕРБ

/КРОСС/ Бившият директор на Националната агенция за приходите (НАП) и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление тази сутрин, с което напуска групата на ГЕРБ и става независим. Напускането на Стефанов идва три дни след като друг финансист от ГЕРБ - бившият заместник-министър на финансите Владислав Горанов, напусна парламента. Красимир Стефанов е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него това направиха Георги Марков и Светлин Танчев. Стефанов влезе с листата на ГЕРБ в Хасково. Той ръководеше приходната агенция през 2011 г., когато данъчните проверяваха имотното състояние на тогавашния вицепремиер Цветанов във връзка със сигнал от РЗС, че притежава 6 апартамента в столичния квартал "Изток". Тогава след 5-месечна проверка Стефанов обяви, че Цветанов е с чисти сметки и няма разминаване в доходите и разходите на семейството. Проблеми имало обаче с тези на тъста и тъща му.  

Нови 6 г. затвор грозят Бисер Петното

Бисер Миланов-Петното ще бъде изправен пред Темида по обвинение за закана за убийство. Тя е отправена към Боряна Георгиева на територията на палатковия лагер край парламента. Прокуратурата вече е изготвила и внесла в съда обвинителния акт. Ако бъде признат за виновен, Миланов може да бъде пратен зад решетките за 6 години.

Българите ще се върнат у нас при икономически ръст!

Експерт: Германия - най-предпочитана за емиграция, следва Велкиобритания

    


При ръст на икономиката българите зад граница ще се върнат!

Германия - най-предпочитана за емиграция, следва Велкиобритания

    


Пореден провален опит за гласуване на Изборния кодекс

Пореден провал на гласуването на Изборния кодекс. Депутатите от „Атака” и ГЕРБ напуснаха пленарната зала и БСП и ДПС не можаха да съберат необходимия кворум.

През цялата минала седмица народните представители обсъждаха промените в изборното законодателство. В петък отново скандал провали заседанието на парламента и той приключи работа още преди обяд. Остър спор за това дали преди избори може да се агитира и на друг език, освен на български, изправи на нокти депутатите.

В крайна сметка за първи път заедно – „Коалиция за България”, ГЕРБ и „Атака”, решиха кампанията преди вот да бъде само на български език.

Днес “Атака” напусна пленарната зала, след като поиска депутатите да излязат с декларация, осъждаща поведението на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов в петък. Националистите съобщиха, че ще подготвят декларация и настояват тя да бъде приета в пленарната зала.

„Всички сме свидетели, че в петък тук беше направено едно антибългарско и антидържавно изказване от представителя на ДПС. В тази връзка ние от парламентарната група на „Атака” правим предложение днешният дневен ред да бъде променен”, аргументира се Сидеров.

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова обаче му обясни, че няма как по време на извънредно заседание да бъдат включвани допълнителни точки, още повече за разглеждане на документи, които не са постъпили в Народното събрание.

В края на миналата седмица Хафъзов скандализира парламента с изказването си, че ще агитира на майчин език и е готов да лежи в затвора за това.

В първите минути от четенето на текстовете от новия изборен кодекс и ГЕРБ напуснаха залата.

Георги Андонов от партията на Бойко Борисов поиска поименна проверка, след която стана ясно, че в залата няма необходимия кворум, като в последствие беше дадена 30-минутна почивка.

Въпреки това обаче депутатите не успяха да се съберат и след почивката. Така парламентът прекрати заседанието поради липса на кворум./КРОСС/

 

 

Изненада? И Красимир Стефанов напуска ПГ на ГЕРБ

Бившият шеф на НАП и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов напуска парламентарната група на Бойко Борисов и става независим депутат, като това става непосредствено след конгреса на партията.

Търпимите строежи ще могат да се пристрояват и надстрояват

Издаването на разрешение за изработване на проект на подробен устройствен план ще става за 14, а не за 30 дни, предвижда предложение за промени в ЗУТ

    


Политическият хоризонт на Борисов не излиза извън 2016 г., когато ще се проведат избори за президент

/КРОСС/ Не се смущавам от 100% подкрепа, която лидерът на ГЕРБ получи на конгреса, защото това продължава да е шоуто на Бойко Борисов. ГЕРБ не е нищо друго освен партията на Бойко Борисов. Там няма никаква идеология, а има само хора, които са събрани около своя лидер. Но това ли трябва да е дефиницията за една политическа кила - да се събереш около Бойко Борисов? Който не харесва Бойко Борисов какво прави в ГЕРБ. Неговата партия наподобява тази на НДСВ. Какво е НДСВ без Симеон Сакскобургготски. Всички видяхме: като няма Симеон ІІ, няма движение. Това коментира пред ТВ7 социологът Андрей Райчев.  Според него ГЕРБ прави опити да се окаже дясната партия на България. Тя заема електоралното пространство на дясната партия в България, но не е дясна. Борисов не е просто избуял в центъра политик, той завзе дясното пространство. Той постигна това благодарение на своето медийно майсторство и талант. Ние не сме виждали такъв медиен талант като него в България. Той беше подпомогнат и от изключително скудоумната политика на нашите десни, които по въпроса на Борисов направиха шест грешки, при условие, че имаш право на само една - можеш да се съюзиш с него или да не се съюзиш. А те три пъти направиха и двете - общо шест. Десните направиха максимума от шест грешки, там където можеш да направиш само една и умряха. За последните два месеца взеха две решения - никога с Борисов и след изборите да се съюзят с него. С такъв противник в дясно Борисов няма никакви проблеми, обяснява Рйчев

Страстите футболни станаха занимание на хора от гетото

Страстите футболни станаха занимание на хора от гетото


Протестът в Пловдив, който прерасна във вандалщина и погром над джамията, ще има далеч по-негативни последици за града, за политическия климат в страната и респективно за доверието към България, отколкото си представяме днес.

За съжаление, трябва да започнем с това, че е недопустимо в е Страстите футболни станаха занимание на хора от гетото Протестът в Пловдив, който прерасна във вандалщина и погром над джамията, ще има далеч по-негативни последици за града, за политическия климат в страната и респективно за доверието към България, отколкото си представяме днес. За съжаление, трябва да започнем с това, че е недопустимо в е

Красимир Стефанов напуска ГЕРБ

Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим депутат. Новината потвърди пред Фокус Мая Манолова. Със заявление от 17 февруари, постъпило в 8:53 часа в деловодството на Народното събрание, народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари, Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим депутат. Новината потвърди пред Фокус Мая Манолова. Със заявление от 17 февруари, постъпило в 8:53 часа в деловодството на Народното събрание, народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари,

Две деца паднаха в 7-метров изкоп в Разград

Две момчета на 12 години пострадаха при детска игра в Кубрат, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 17:00 часа на 16 февруари на улица „Бенковски”.
Докато играели с други деца, малолетните А.Г. и И.Б. паднали в изкоп с дълбочина 7 м. Момчетата са прегледани в Център за спешна медицинска помощ-Кубрат и са освободени без опасност за Две момчета на 12 години пострадаха при детска игра в Кубрат, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 17:00 часа на 16 февруари на улица „Бенковски”. Докато играели с други деца, малолетните А.Г. и И.Б. паднали в изкоп с дълбочина 7 м. Момчетата са прегледани в Център за спешна медицинска помощ-Кубрат и са освободени без опасност за

Трети депутат напусна групата на ГЕРБ – бившият шеф на НАП Красимир Стефанов


Бившият директор на Националната агенция за приходите (НАП) и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов е подал заявление тази сутрин, с което напуска групата на ГЕРБ и става независим.

Решението на Стефанов идва три дни след като друг финансист от ГЕРБ - бившият заместник-министър на финансите Владислав Горанов, напусна парламента.

Красимир Стефанов е третият депутат, който напуска групата на ГЕРБ и става независим. Преди него това направиха Георги Марков и Светлин Танчев....

Цитат на деня: Цветанов е цирей на челото на ГЕРБ, сложиха му пудра


Това, което се случи на националната конференция на ГЕРБ, беше една голяма пудра за обществото. Зрителите не знаят, че ние като влизаме в студиото, нас ни гримират. Аз например имам една пъпка на челото, но тя не се вижда заради пудрата. При ГЕРБ има голям цирей на челото, който се казва Цветан Цветанов. Пудрата се нарича Йорданка Фандъкова, нарича се Димитър Николов. 

Така социологът Кольо Колев коментира пред Би Ти Ви конгресът на ГЕРБ.

По думите му фигурата на Цветанов...

Халеп спечели турнира в Доха

Румънката се наложи над Анджелик Кербер с 6:2, 6:3 след час игра

    


Красимир Стефанов напуска ГЕРБ

Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим депутат.
Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим депутат. "Вярно е, че напускам групата на ГЕРБ. Не искам да взимам решения против волята си и да се превърна в само един скъп натискач на бутона на парламентарната банка", заяви Стефанов пред

Свалят Слави от ефир

/КРОСС/ Най-дълго задържалото се вечерно предаване в българската телевизионна история - "Шоуто на Слави", е на път да бъде свалено от ефир, твърди "Всеки ден". Трифонов май ще се окаже фаталист, тъй като на 13-ата година от договора му с bTV ръководството на медията прекроява програмната схема и след броени дни предаването ще е с орязано време. Това не е всичко. От коридорите на телевизията издадоха, че изходната врата на Дългия е била посочена преди дни. Новият директор на bTV Павел Станчев, който само за няколко седмици превърна рокадите и уволненията на подопечните си служители в риалити шоу, е извикал Слави Трифонов на среща. На нея са му били поставени няколко ултиматума, които не търпят преговори, твърди изданието. Първо, заради промяната на часа на вечерните новини от 22 ч. на 22,30 ч., която влиза в сила съвсем скоро, шоуто на Слави ще започва по-късно, когато свърши емисията и прогнозата за времето. Стартът на предаването се отлага за след 23 часа, на мястото на "Голата истина" с Любо Нейков и Ели Гигова, свалени пак от новия директор. Вместо цял час Трифонов ще има вече само 30 минути. Второ, Павел Станчев е разпоредил на Дългия, че или прекратява с политическото говорене, или да си къса договора с медията

Паралелна връзка за по-щастлив брак

Ако партньорите живеят отделно или си позволяват да спят и с други, бракът може да е много по-щастлив, твърди американски психолог

Парламентът пак без кворум – "Атака" ги няма, 109 са вътре

Извънредното заседание за Изборния кодекс бе провалено

    


Бургазлия имал късмет да получи инфаркт в Испания

Учителят Нейко Рашовски е на гости на дъщеря си в Испания, когато получава инфаркт. Дъщеря му звъни на 112 и обяснява симптомите. След 15 минути на адреса пристига медицински екип, който за минути изпълва малката стая в жилището с апаратура. „Направиха ми куп изследвания и след като ме стабилизираха, извикаха линейка”, Учителят Нейко Рашовски е на гости на дъщеря си в Испания, когато получава инфаркт. Дъщеря му звъни на 112 и обяснява симптомите. След 15 минути на адреса пристига медицински екип, който за минути изпълва малката стая в жилището с апаратура. „Направиха ми куп изследвания и след като ме стабилизираха, извикаха линейка”,

Отношенията Цветанов - Пеевски не са ми приоритетна тема, обяви Цецка Цачева


Оставането на Цветан Цветанов на челна позиция в ГЕРБ не е най-важната новина от вчерашната конференция на партията. Няма брожение в редиците, ставало дума за провокация. Това заяви пред Би Ти Ви Цецка Цачева. 

Според нея основното било, че от ГЕРБ дали ясен знак за по-различно формулиране на задачите и начинът, по който ще се взимат решенията в партията. "Има отваряне на ръководството към по-широк кръг експерти. Не сме се занимавали с имиджа на отделни политици от ГЕРБ", заяви...

9 катастрофи са регистрирани през изминалото денонощие във Варна

9 катастрофи са регистрирани през изминалото денонощие във Варна. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от "Пътна полиция" - Варна. При пътните инциденти няма пострадали. Причинени са материални щети. Пътищата от републиканската пътна мрежа са предимно сухи.

Бареков: Борисов не осъзнава бедността и безработицата

Очакваната "новина" за възкръсването на Цветанов начело на ГЕРБ измести основните послания, които неговият двойник Бойко Борисов излъчи от конгреса на партията. На първия конгрес след 4 години управление, лидерът на ГЕРБ показа, че поуки от правителствения провал няма. Това коментира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков на сайта си. Очакваната "новина" за възкръсването на Цветанов начело на ГЕРБ измести основните послания, които неговият двойник Бойко Борисов излъчи от конгреса на партията. На първия конгрес след 4 години управление, лидерът на ГЕРБ показа, че поуки от правителствения провал няма. Това коментира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков на сайта си.

Трявна: Работилница за носии, кафе на пясък и колесници на времето (галерия+видео)

Има една улица, която е вълшебна. Не, на нея няма феи и къщи на духове, не е от „Властелинът на пръстените Има една улица, която е вълшебна. Не, на нея няма феи и къщи на духове, не е от „Властелинът на пръстените", нито училището на Хари Потър се намира в края ѝ. В полунощ не се случва нищо изключително и не преминават каляски, които зад ъгъла да се превръщат в тикви. Няма никой с огромна шапка, от която да изкачат зайци, но на прозорците на

Калин Сърменов се хвана с Алекс Сърчаджиева

Актьорът Калин Сърменов, който се превърна във всеобщ любимец с образа на Милото от „Седем часа разлика“, се изправя пред поредното си...

Барозу: Влизането на независима Шотландия в ЕС ще е изключително трудно


Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу предупреди, че ще бъде трудно, ако не и невъзможно, независима Шотландия да се присъедини към Европейския съюз, съобщи "Франс прес".

Изказването му засилва допълнително натиска преди ключовия референдум за независимостта на Шотландия от Обединеното кралство, след като Лондон предупреди, че няма да й позволи да запази лирата, ако гласува да се отдели.

"Смятам, че ще бъде изключително трудно, ако не и невъзможно"...

Две деца паднаха в 7-метров изкоп

Две момчета на 12 години пострадаха при детска игра в Кубрат, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 17:00 часа на 16 февруари на улица „Бенковски”.
Докато играели с други деца, малолетните А.Г. и И.Б. паднали в изкоп с дълбочина 7 м. Момчетата са прегледани в Център за спешна медицинска помощ-Кубрат и са освободени без опасност за Две момчета на 12 години пострадаха при детска игра в Кубрат, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 17:00 часа на 16 февруари на улица „Бенковски”. Докато играели с други деца, малолетните А.Г. и И.Б. паднали в изкоп с дълбочина 7 м. Момчетата са прегледани в Център за спешна медицинска помощ-Кубрат и са освободени без опасност за

Бареков: Борисов не осъзнава бедността и безработицата

Очакваната Очакваната "новина" за възкръсването на Цветанов начело на ГЕРБ измести основните послания, които неговият двойник Бойко Борисов излъчи от конгреса на партията. На първия конгрес след 4 години управление, лидерът на ГЕРБ показа, че поуки от правителствения провал няма. Това коментира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков на сайта си.

Exacta Research Group: Българите подкрепят протестите в Украйна

Българите, които одобряват и подкрепят протестите в Украйна срещу отнемане на шансовете на страната за членство в ЕС са два пъти повече от онези, които не ги одобряват /41%:23%/. Доколкото темата е от външнополитическо естество и предполага наличие на интерес и информираност, то не буди изненада фактът, Българите, които одобряват и подкрепят протестите в Украйна срещу отнемане на шансовете на страната за членство в ЕС са два пъти повече от онези, които не ги одобряват /41%:23%/. Доколкото темата е от външнополитическо естество и предполага наличие на интерес и информираност, то не буди изненада фактът,

Либия празнува три години от свалянето на Кадафи

/КРОСС/ Либия отбеляза третата годишнина от свалянето от власт на Муамар Кадафи. Фойерверки осветиха небето над столицата Триполи, където се бяха събрали стотици хора. Те пееха и танцуваха, изразявайки по този начин своята радост от свалянето на режима на Кадафи. Бунтът срещу управлението на диктатора започна на 15 февруари, 2011 година, когато беше арестуван активист за защита на човешките права. Това провокира протести, като първите масови демонстрации се състояха на 17 февруари. Стигна се до избухването на кървава гражданска война и свалянето на режима с помощта на международната общност. В момента ситуацията в Либия е повече от хаотична. Властите са неспособни да се справят с въоръжените групи в страната, а освен това страната е в очакване на предсрочни парламентарни избори.  

Законът за амнистията в Украйна влиза в сила


Законът за амнистията в Украйна влиза в сила днес, съобщи на своя уебсайт генералната прокуратура.

Според прокуратурата протестиращите са изпълнили редица условия, необходими за влизане в сила на закона. Той предвижда да бъдат освободени от наказателна отговорност и наказания лица, извършили престъпления в хода на масови демонстрации в периода от 27 декември 2013 г. до 2 февруари 2014 г., да бъдат закрити съответните наказателни производства и да бъдат освободени от административна...

Внимание! Дупка

Кратер се появи след топенето на снега по Аспаруховия мост

    


И бившият шеф на НАП напусна ГЕРБ - Красимир Стефанов!

Красимир Стефанов напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим депутат, научи ексклузивно BNews.

Вход свободен в НИМ за деня на Левски

/КРОСС/ В деня, в който се навършват 141 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски - 19 февруари 2014 г., вратите на Националния исторически музей ще бъдат отворени за всички - входът е свободен.  От 11 часа Сдружение „Евтерпани", чиято мисия е да издирва и представя "човешки съкровища" - талантливи певци и музиканти, ще изнесе специална програма. Акцент в нея ще бъде драматизацията "Урок по родолюбие", която ще изнесе фолклорната група "Житената питка" от Софийската гимназия по хлебни и сладкарски изделия и дует "Рукатка", с ръководител Боряна Райкова. Ще оживеят образите на Васил Левски, Христо Ботев, Чавдар Войвода в изпълнение на абитуриентите от гимназията, носители на награди за фолклорно изкуство.Деца и младежи, лауреати от фестивали и конкурси, с музикален ръководител Аня Краваева, ще изпълнят български песни.

Бургаски учител имал късмет да получи инфаркт в Испания

Учителят Нейко Рашовски е на гости на дъщеря си в Испания, когато получава инфаркт. Дъщеря му звъни на 112 и обяснява симптомите. След 15 минути на адреса пристига медицински екип, който за минути изпълва малката стая в жилището с апаратура. „Направиха ми куп изследвания и след като ме стабилизираха, извикаха линейка”, Учителят Нейко Рашовски е на гости на дъщеря си в Испания, когато получава инфаркт. Дъщеря му звъни на 112 и обяснява симптомите. След 15 минути на адреса пристига медицински екип, който за минути изпълва малката стая в жилището с апаратура. „Направиха ми куп изследвания и след като ме стабилизираха, извикаха линейка”,

Крадци са обрали къщата на родителите на Иван Костов

Крадци са обрали къщата на покойните родители на бившия премиер Иван Костов в Мало Бучино, съобщи самият той в понеделник в социалната мрежа Фейсбук. Откраднати са по-ценни вещи и техника. Целият имот е ограден от плътна метална ограда, има поставена и система за сигурност. Въпреки това крадците са разбили входната врата и са изнесли техниката от дома. В дена преди изборите на 12 май м.г. Костов имаше друг подобен проблем, след като мъж нахлу в имота му в кв. Драгалевци. Той бе заловен и в момента срещу него се води дело, като подсъдимият твърди, че не е имал намерения да краде, а само да си почине в двора.

Борисов не осъзнава бедността и безработицата

Борисов не осъзнава бедността и безработицата, а проблемите на българите не са в дневния ред на ГЕРБ, коментира лидерът на "България без цензура" Николай Бареков вчерашния конгрес ва ГЕРБ, на който въпреки очакванията Борисов не скъса с Цветанов.

Всяко ренегатство е осъдително, отсече Сидеров

"Ако напуска групата, да напуска и парламента"

    


Венгер: Моуриньо срами себе си и "Челси"


Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер заяви, че колегата му Жозе Моуриньо е посрамил себе си и "Челси" с думите си от преди два дни. Двамата си размениха коментари около изказването на французина, че португалецът и клубът му се боят от провала.

Отговорът на Моуриньо беше, че Венгер е специалист в провалянето. Мениджърът на "Арсенал" определи изказването на колегата си за глупаво и неуважително.

"Не искам да влизам в тези глупави и неуважителни коментари. Никога не съм...

20 прекрасни факта за любовта

Любовта може да бъде чиста, болезнена, сладка и неизбежна. Не можем да планираме кога ще се влюбим, не можем и да се предпазим. Тя е спонтанна, безцеремонна и завладяваща, тя е необходимост. "Ако...

НГДЕК не се премести в Модерно предградие, МК каза, че сградата там е готова да приеме ученици

Казусът с местоположението на НГДЕК става все по-заплетен и неразрешим, след като днес нямаше провеждане на учебни занятия в сградата на ул. „Баба” 16. Както Actualno.com писа пре...

Народното събрание пак не работи и пак заради липса на кворум

За втори пореден път Народното събрание прекрати работа след като не успя да събере кворум, предаде Агенция "Фокус". В залата има само 109 депутати при необходими 121. Проверката беше напра...

Земята е изправена пред ново голямо изчезване на видовете

Земята е изправена пред ново голямо изчезване на видове, но този път причината не е нито метеорит, нито ледникова епоха, пише The Independent. В историята на планетата е имало пет масови измирания на...

Вторият пилот отвлякъл етиопския самолет

Първоначално се смяташе, че похитителят или похитителите са се качили на борда в суданската столица Хартум, където самолетът имал планирано спиране

Самолет кацна в Женева след опит да бъде похитен

Предполагаемият похитител е арестуван и ситуацията е под контрол, заявиха от швейцарската полиция

Изследване: Най-вече високо образованите българи подкрепят протестите в Украйна

Българите, които одобряват и подкрепят протестите в Украйна срещу отнемане на шансовете на страната за членство в ЕС са два пъти повече от онези, които не ги одобряват /41%:23%/. Доколкото темата е от външнополитическо естество и предполага наличие на интерес и информираност, то не буди изненада фактът, Българите, които одобряват и подкрепят протестите в Украйна срещу отнемане на шансовете на страната за членство в ЕС са два пъти повече от онези, които не ги одобряват /41%:23%/. Доколкото темата е от външнополитическо естество и предполага наличие на интерес и информираност, то не буди изненада фактът,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване