Френска туристка взе Ричард Гиър за просяк, даде му парче пица

Французойка помисли Ричард Гиър за клошар и му подари пицата си, пише в. “Ню Йорк пост”.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Туристката Карин Гомбо била в Ню Йорк и излязла на разходка. Жената се натъкнала на бездомник, който ровел в контейнер за смет. Французойка помисли Ричард Гиър за клошар и му подари пицата си, пише в. “Ню Йорк пост”. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Туристката Карин Гомбо била в Ню Йорк и излязла на разходка. Жената се натъкнала на бездомник, който ровел в контейнер за смет.

Ученик наръга до смърт учителка на Острова

Британската полиция арестува 15-годишен ученик, наръгал до смърт учителката си по испански език, предава АФП.

Окървавената брадва намерена зад гардероба в дома на обвинения за двойното убийство в Джебел

Окървавената брадва, с която е извършено двойното убийство в Джебел, беше открита зад гардероба при обиск в дома на задържания за престъплението Мерт Мехмед. Това обяви окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров вчера. Според него най-вероятно кървавата драма с 24-годишната Джейлян и 7-годишната  дъщеря Джейда се е разиграла в нощта. Окървавената брадва, с която е извършено двойното убийство в Джебел, беше открита зад гардероба при обиск в дома на задържания за престъплението Мерт Мехмед. Това обяви окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров вчера. Според него най-вероятно кървавата драма с 24-годишната Джейлян и 7-годишната дъщеря Джейда се е разиграла в нощта.

S&P понижи рейтинга на крупни руски компании

Рейтинговата агенция Standard & Poor`s понижи кредитните рейтинги на една руска банка и редица крупни руски енергийни и транспортни компании.

Шойгу и Хейгъл обсъдиха Украйна

Струпването на украински и НАТО-вски войски притеснява Русия

Дете се задуши на прозорец на кола

Шестгодишно момченце загина при нелеп инцидент в плевенското село Беглеж през почивните дни. Малкият Гюнай опитал да влезе в заключената кола на чичо си, паркирана пред къщата им, през полуотворено стъкло. Надигнал се и проврял главичка през отвора, но се заклещил и не могъл да излезе. Възможно е детето да се е паникьосало, отпуснало се е върху Шестгодишно момченце загина при нелеп инцидент в плевенското село Беглеж през почивните дни. Малкият Гюнай опитал да влезе в заключената кола на чичо си, паркирана пред къщата им, през полуотворено стъкло. Надигнал се и проврял главичка през отвора, но се заклещил и не могъл да излезе. Възможно е детето да се е паникьосало, отпуснало се е върху

Подсъдим: Не съм убил Стефка, тя сама падна в канала

Стефка сама падна в канала, а аз се опитах да помогна да излезе. Не съм я убил, заяви в Пловдивския окръжен съд 22-годишният Владимир Костадинов, обвинен за смъртта на красивата абитуриентка от с. Йоаким Груево. На 13 юни м.г. тя бе открита в напоителен канал край село Кадиево и според експертизата се е удавила. Владо е бивше гадже на Стефка... Стефка сама падна в канала, а аз се опитах да помогна да излезе. Не съм я убил, заяви в Пловдивския окръжен съд 22-годишният Владимир Костадинов, обвинен за смъртта на красивата абитуриентка от с. Йоаким Груево. На 13 юни м.г. тя бе открита в напоителен канал край село Кадиево и според експертизата се е удавила. Владо е бивше гадже на Стефка...

Изплува втори труп от трагедията във Винево

Тялото на 30-годишната Ширин Рамадан изплува от водите на яз. “Родопи” до хасковското с. Винево рано сутринта вчера. Вече силно подпухналото от 4-дневния престой във водата тяло на кардиоложката в кърджалийската болница било забелязано от спасителите на 10-ина метра от устието на реката Демирди дере от вливането  във изкуственото езеро. Тялото на 30-годишната Ширин Рамадан изплува от водите на яз. “Родопи” до хасковското с. Винево рано сутринта вчера. Вече силно подпухналото от 4-дневния престой във водата тяло на кардиоложката в кърджалийската болница било забелязано от спасителите на 10-ина метра от устието на реката Демирди дере от вливането във изкуственото езеро.

Състоянието на кмета на Харков остава тежко

Състоянието на кмета на Харков Генадий Кернес, срещу когото бе извършено покушение, остава тежко.

Заплатите на чиновниците замръзват

“Всяко по-интензивно повишаване на заплатите ще рефлектира в загуба на кокурентоспособност на българската икономика.” Това заяви премиерът Пламен Орешарски вчера на конференция за доходите, организирана от КНСБ. “Създава се впечатление, че по-агресивна политика в областта на доходите би могла да противодейства на дефлационната тенденция. “Всяко по-интензивно повишаване на заплатите ще рефлектира в загуба на кокурентоспособност на българската икономика.” Това заяви премиерът Пламен Орешарски вчера на конференция за доходите, организирана от КНСБ. “Създава се впечатление, че по-агресивна политика в областта на доходите би могла да противодейства на дефлационната тенденция.

MasterCard отказа да обслужва две руски банки

Международната разплащателна система MasterCard преустанови достъпа до своите услуги на руските СМП Банк и Инвесткапиталбанк.

Снайперист простреля кмета на Харков, бере душа (обзор)

Проруският кмет на източния украински град Харков Генадий Кернес е ранен тежко, след като е бил прострелян в гърба от неизвестен нападател, съобщиха световните агенции. Информацията е потвърдила прессекретарката му Татяна Грузинская.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Инцидентът станал, Проруският кмет на източния украински град Харков Генадий Кернес е ранен тежко, след като е бил прострелян в гърба от неизвестен нападател, съобщиха световните агенции. Информацията е потвърдила прессекретарката му Татяна Грузинская. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Инцидентът станал,

НАП чака 70 000 декларации за доходи в последния момент

До момента гражданите са подали около 450 000 декларации

Обвинен замеси Борисов в дело за застрелян бизнесмен

Подсъдим по делото за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов забърка името на бившия премиер Бойко Борисов на делото в окръжния съд в Бургас вчера.
Стоян Петров заяви, че на 7 октомври 2009 г. при него в ареста дошли полицаите Валентин Цоновски и Руслан Димитров и му казали, че ги изпраща Борисов. Той искал да унищожи двама... Подсъдим по делото за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов забърка името на бившия премиер Бойко Борисов на делото в окръжния съд в Бургас вчера. Стоян Петров заяви, че на 7 октомври 2009 г. при него в ареста дошли полицаите Валентин Цоновски и Руслан Димитров и му казали, че ги изпраща Борисов. Той искал да унищожи двама...

Обвиняват шефката на кабинета Орешарски

Шефката на кабинета на премиера Пламен Орешарски - Мария Дивизиева, ще бъде обвинена по разследването срещу председателя на Софийския апелативен съд (САС) ген. Веселин Пенгезов, научи "Труд".
Вчера Военната прокуратура в София повдигна четири обвинения на Пенгезов и три на шефа на Военно-апелативния съд (ВоАС) полк. Петър Петков. Обвиненията... Шефката на кабинета на премиера Пламен Орешарски - Мария Дивизиева, ще бъде обвинена по разследването срещу председателя на Софийския апелативен съд (САС) ген. Веселин Пенгезов, научи "Труд". Вчера Военната прокуратура в София повдигна четири обвинения на Пенгезов и три на шефа на Военно-апелативния съд (ВоАС) полк. Петър Петков. Обвиненията...

В Мексико арестуваха кмет заради връзка с мафията

Кметът на пристанищен град в Мексико бе арестуван зари връзки с наркокартела Рицарите тамплиери.

В дебат кандидатите за председател на Еврокомисията откроиха различия и затвърдиха общи позиции


Четиримата основни кандидати да оглавят Европейската комисия участваха днес в първия по рода си телевизионен дебат в момент когато Европейският съюз се опитва да покаже общественото си значението пред все по-враждебно настроените избиратели преди европейските избори, предаде "Ройтерс". Те откроиха някои от политическите различия помежду си, но и се обединиха в част от тезите си.

В 90-минутния дебат, който се състоя в Маaстрихтския университет в Холандия и беше излъчен по телевизия...

Видео: "Арсенал" победи с 3:0 "Нюкасъл" и се доближи до Шампионската лига


"Арсенал" спечели третата си поредна победа след 3:0 срещу "Нюкасъл". Воденият от Арсен Венгер направи много важна крачка към участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Лондончани се наложиха с головете на Лоран Кошчелни, Месут Йозил и Оливие Жиру. С трите спечелени точки те се утвърдиха на четвъртото място и водят с четири пред "Евертън" два кръга преди края на сезона.

Очаквайте подробности!


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване