България се класира на Евро 2015, бие Азербайджан с 3:1

Националният отбор по волейбол за жени се класира на Европейското първенство по волейбол следващата година. Това стана след като българките победиха с 3:1 (25:13, 25:18, 14:25, 25:19) Азербайджан в по...

Започна строителството на нова детска градина в „Приморски“

Първа копка на изграждането на нова детска градина с 6 групи за 180 малчугани бе направена в навечерието на 1-ви юни. „Това е част от програмата ни за решаване на проблема с дефицита на местата в детските градини“, обяви кметът Иван Портних.

Антонио Вражев със сребро от държавния шампионат по класическа борба

На 30 май 2014 г. в зала “Младост” гр.Бургас започна републиканският шампионат по класическа борба. Финалните срещи на държавния шампионат при мъжете приключиха днес, 31 май.

Антонио Вражев от град Поморие, състезател на Черноморец-Бургас, стана втори в шампионата и взе сребърен медал в категория до 80 кг.

Схватките в бургаската зала „Младост” започнаха с едноминутно мълчание в памет на именития ни борец Янчо Патриков, който наскоро загина в автомобилна катастрофа.

Утре е надпреварата в свободния стил при жените.

 

Костов: Спечелилите от евровота са Плевнелиев и ДПС

Единствените спечелили от европейските избори са ДПС и президентът Росен Плевнелиев, каза Иван Костов пред Дарик. Според него вотът е довел до критично спадане на доверието в българските институции и създава рискове за нова политическа криза и предсрочно прекратяване на мандата на Народното събрание. Единствените спечелили от европейските избори са ДПС и президентът Росен Плевнелиев, каза Иван Костов пред Дарик. Според него вотът е довел до критично спадане на доверието в българските институции и създава рискове за нова политическа криза и предсрочно прекратяване на мандата на Народното събрание.

Съветваме Загреб как да си строи метрото

Експерти от София ще консултират кметството на Загреб при изграждането на тяхното метро. Това се договориха на среща в столицата на Хърватия кметът...

Овчарката на Аня Пенчева е най-умният член на семейството й

Преди години, когато щял да заминава за Испания, Христо Стоичков казал на жена си Мариана: Преди години, когато щял да заминава за Испания, Христо Стоичков казал на жена си Мариана: "Оправи документите, че без вълка не тръгвам". Имали немска овчарка и той искал задължително да я вземат с тях. Когато разказал тази история на Аня Пенчева, актрисата си помислила, че желанието му е чист каприз. "Но сега, когато и ние си имаме немска

Костов: Двама са печелившите от евровота - ДПС и Плевнелиев

Единствените спечелили от европейските избори са ДПС и президентът Росен Плевнелиев, каза по Дарик радио Иван Костов. Той коментира, че вотът довел до критично спадане на доверието в българските институции и създава рискове за нова политическа криза и предсрочно прекратяване на мандата на НС.

Страхил Ангелов: Ако Станишев си тръгне, ще стане война

/КРОСС/ „Мъчно ми е, че стана така. Неприятно ми е, резултатът не е добър за нас. Претърпяхме загуба. В 11 области сме трети. Трябва да се замислим, да направим нещо, да променим. Аз съм много далеч от тази ситуация да се хвърли цялата вина и отговорност върху Сергей Станишев. Промяната трябва да дойде и с неговото участие. Ако той сега стане и си тръгне, нищо добро няма да се случи. Ще стане война - виждате, че има много хора с лидерски амбиции.„ Това заяви в предаването „Лице в лице" по бТВ депутатът от БСП Страхил Ангелов. Той категорично заяви, че Станишев е бил и е лидер на БСП и той не иска партията да остане без него. „Момчил Неков е член на партията от 2008/2009 година. Изборът му е факт. Не желая да коментирам на какво е плод този избор. Той е докторант, има даже написана книга, има интересни интервюта с политически лидери у нас. На 27 години е, не виждам проблем в това на колко години е", коментира той темата за новоизбрания депутат от БСП, станал известен с псевдонима „Любимец 13". Ангелов заяви, че не знае дали някой оказва натиск върху Неков, но той е на мнение, че няма нищо нечестно в избирането му за евродепутат. „Имате три субекта с потенциал да влязат в един следващ парламент. Има и друг субект, който е вътре в момента, но няма да влезе в следващия. България скоро няма да има еднопартийно правителство - това е безспорен факт

Бури и градушки още 10 дни

Метеоролозите предвещават градушки и поройни дъждове през следващите 10 дни. Очаква се и повишаване на водите в реките от цялата страна. По-осезаеми ще са в поречията на Искър, Вит, Осъм и Янтра.

Костов: Спечелилите от евровота са Плевнелиев и ДПС

Единствените спечелили от европейските избори са ДПС и президентът Росен Плевнелиев, каза Иван Костов пред Дарик. Според него вотът е довел до критично спадане на доверието в българските институции и създава рискове за нова политическа криза и предсрочно прекратяване на мандата на Народното събрание. Единствените спечелили от европейските избори са ДПС и президентът Росен Плевнелиев, каза Иван Костов пред Дарик. Според него вотът е довел до критично спадане на доверието в българските институции и създава рискове за нова политическа криза и предсрочно прекратяване на мандата на Народното събрание.

«Евромайдановците» отказват да разчистят Майдана

/КРОСС/ «Евромайдановците» отказват да осовободят Майдана и да махнат палатковия лагер, заявявайки, че имат готовност да организират «трети Майдан», съобщи ИТАР-ТАСС. Протестирайки срещу наредбата на киевските власти, градът да бъде разчистен от барикади, те отново подпалили гумите и започнали да хвърлят по асфалта коктейли Молотов. Активистите имат намерение да останат на ул. Кръщатик най-малко още един месец, за да наблюдават отблизо първите президентски стъпки на Пьотър Порошенко, който преди дни беше избран за президент на Украйна.    

Графити артисти ще изрисуват трамваите в София

/КРОСС/ Утре - 1 юни, от 9 до 18 ч., в трамвайно депо "Банишора" на бул. Мария Луиза 193 в София, графити артисти ще изрисуват трамваи, които са в движение. Акцията е част от започналия на 9-ти май фестивал за младо изкуство - Зона Култура фест и част от специалните събития по кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата 2019 г. - две платформи, които целят да предоставят нови пространства за културни трансформации и изяви в града. В събитието ще вземат участие графити артистите : JRMN & Yeto (140 Ideas), XPOME, Jasir, Sten, Arsek & Erase (4+). Творбите на 140 Ideas са наситени със сюрреалистични сюжети и природни елементи, често засягащи различни човешки или социални въпроси . XPOME е един от най-техничните и креативни артисти в България, с особено свой поглед върху графити изкуството. Jasir е класически графити артист, който с лекота борави с формите и цветовите комбинации в надписите си. Sten е ветеран в 3D графитите, разчупвайки представата за плоскост на стената. 4+ залагат на илюстративния подход, като работите им излъчват свежест и колорит. Музика ще пуска Kaloo а.к.а Калоян Русинов.  

Милер: ЕК не може да спре "Южен поток"

''Европейската комисия не може да спре реализирането на проекта "Южен поток", заяви ръководителят на руската компания ''Газпром'' Алексей Милер. Газопроводът ще премине през акваторията на Черно море и през страни от Южна и Централна Европа с цел диверсификация на маршрутите за износ на руски газ.

Дончев: ГЕРБ може да взаимодейства само с РБ „без енергична реакция сред избиратели”

Разговор между лидерите на ГЕРБ и БСП – Бойко Борисов и Сергей Станишев е невъзможен, обяви в събота избраният за евродепутат от опозицията Томислав Дончев. „Температурата на политическите емоции е много висока и няма как да е иначе. Дали е възможно да се намери обща цел и съгласие в подобна ситуация - да, но това минава през реформа и преход в политическите сили на ниво конюнктура”, добави той. По думите на Дончев „това Народно събрание не изпълнява основната си функция – да представлява адекватно българските граждани”. „То очевидно е избрано с измама - припомням за аферата „Костинброд”. И това се потвърждава от резултата на евроизборите - видяхме колко е променена картата на политическите сили от това, което се наблюдава в парламента”, смята Дончев. Той добави, че от ГЕРБ трябва да направят анализ за възможностите за коалиции с другите политически партии: „Политическата сила, с която би могло да се намери взаимодействие без енергична реакция сред избиратели, е единствено Реформаторският блок. Българският гражданин ще покаже дали ще стигнат гласовете за евентуално управление. Но принципно са възможни разговори за взаимодействие и с други политически сили”. По думите му със сигурност ще има нов вот на недоверие, като в момента опозицията обсъжда две или три теми, в които виждат по-големи слабости на управлението. Освен това ГЕРБ нямало да се присъедини към вотовете на „България без цензура”.

Малинов: ДПС поглъща БСП като електорат

"В момента работи страхът на БСП. Когато заработи страхът на БСП и инстинктът за оцеляване, общо взето започват да действат и разумно. Вижда се, че ДПС поглъща БСП като електорат, вижда се, че коалицията е дълбоко непопулярна и се вижда, че изборите, които трябваше да стабилизират правителството - защото такъв беше планът на управляващите - тежко "В момента работи страхът на БСП. Когато заработи страхът на БСП и инстинктът за оцеляване, общо взето започват да действат и разумно. Вижда се, че ДПС поглъща БСП като електорат, вижда се, че коалицията е дълбоко непопулярна и се вижда, че изборите, които трябваше да стабилизират правителството - защото такъв беше планът на управляващите - тежко

Москва вижда като опасно влизането на Швеция и Финландия в НАТО

Швеция и Финландия станат членки на НАТО, това ще предизвика опасни промени

Малинов: ДПС поглъща БСП като електорат

"В момента работи страхът на БСП. Когато заработи страхът на БСП и инстинктът за оцеляване, общо взето започват да действат и разумно. Вижда се, че ДПС поглъща БСП като електорат, вижда се, че коалицията е дълбоко непопулярна и се вижда, че изборите, които трябваше да стабилизират правителството - защото такъв беше планът на управляващите - тежко

Жените с дрезгави гласове намират по-трудно работа

/КРОСС/ Жените с ниски и дрезгави гласове намират по-трудно работа, защото ги смятат за по-малко компетентни и заслужаващи доверие, пише в."Дейли телеграф". Според проучване на учени от университета в Маями провеждащите интервюта за работа възприемат такива жени като по-малко привлекателни, компетентни, образовани и заслужаващи доверие. Дрезгавите гласове са предпочетени само в 20 процента от случаите. На жените в такива случаи по-често се гледа отрицателно, отколкото на мъжете.    

Силен трус с магнитуд 6,2 по Рихтер разтърси Мексико

Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер разтърси тихоокеанското крайбрежие на Мексико, съобщи АФП, позовавайки се на геоложкия институт на САЩ.

"Газпром": Брюксел не може да ни забрани да строим "Южен поток"


Европейската комисия не може да спре реализацията на проекта "Южен поток". През декември 2015 г. първият газ по морския участък ще пристигне в България, заяви шефът на "Газпром" Алексей Милер, цитиран от РИА Новости. 

"Европейската комисия не може да спре строителството, никой не може да ни забрани да строим. И отговорът ни е много прост. През декември 2015 г., през декември вече идната година първият газ по морската тръба през Черно море ще тръгне към България, към Европейския съюз"...

Пропадналият тротоар на бул. „Васил Левски” във Варна вече е ремонтиран

Новият тротоар на бул. „Васил Левски”, който пропадна след проливния дъжд през изминалото денонощие, вече е ремонтиран за сметка на изпълнителя – фирма „Инжстройинженеринг”. Това съобщиха от пресцентъра на общината за Moreto.net. Тротоарът бе подновен във връзка с изграждането на тласкателя на помпена станция „Акациите”.

Цитат на деня: Неков - куриоз или начало на сериозна политическа фигура


"Познавам го, той е изключително работлив. Неговото избиране е плод на грешка, която обаче не трябва да се отразява на неговото самочувствие и отиване в Европейския парламент. Смятам, че той ще остане един от куриозите, но пък никой не знае дали няма да е началото и на една сериозна политическа фигура".

Избраният за евродепутат с преференция от Реформаторския блок Светослав Малинов по адрес на колегата си от "Коалиция за България" Момчил Наков, също получил преференция. Малинов каза,...

Камъчето изплюто: 15/15-комплот срещу Достена Лаверн и Ковачки

Казусът 15/15 в БСП всъщност бил организиран от Младежкото обединение на партията, заяви ПР спецът Нидал Алгафари. В резултат на това Момчил Неков стана евродепутати и заминава за Брюксел.

Камерън се застъпи за осъдената на смърт суданка

Отношението към нея е варварско и недопустимо, смята той


Бизнесмен извади пистолет на бивше гадже близо до детска градина

Бизнесмен остана без оръжие след любовен скандал в сладкарница. Драмата се разиграла в сряда сутринта в кафене до Техникума по електротехника в Пловдив, съобщава "Марица" Наблизо има и детска градина.
50-годишният Ангел Панайотов отишъл на среща с 31-годишната А. К., с която доскоро поддържал близки отношения. Бизнесмен остана без оръжие след любовен скандал в сладкарница. Драмата се разиграла в сряда сутринта в кафене до Техникума по електротехника в Пловдив, съобщава "Марица" Наблизо има и детска градина. 50-годишният Ангел Панайотов отишъл на среща с 31-годишната А. К., с която доскоро поддържал близки отношения.

Стотици работни места по-морето са все още свободни

Стотици работни места по родното Черноморие са все още свободни. Сезонни работници продължават да се търсят по хотелите в южните курортни. Най-високи...

Ван Гаал избра отбора на Холандия

Старши треньорът на световния вицешампион Холандия Луис ван Гаал обяви окончателния състав от 23 футболисти за световното първенство.

Тест затруднява движението по АМ "Тракия" на 2 юни

Агенция "Пътна инфраструктура" предупреждава шофьорите да карат внимателно по АМ „Тракия“, в участъците между Стара Загора и Нова Загора и Ямбол-Карнобат, на 2 юни. Тогава в тези отсечки ще се извършват тестове с дефлектограф. Става въпрос за изследвания за носимоспособността на пътната конструкция със специална машина по цялата дължина на трасето, в двете посоки на движение. Дефлектографът ще се движи със средна скорост 30 км/ч и на всеки 286 метра ще спира за около две минути, за да направи отчет. Широчината на машината е една пътна лента (дясна активна лента). В зависимост от местоположението на машината и интензивността на движението по магистралата ще се въвежда временна организация на движението с намаляване на броя на пътните ленти. Допустимата максимална скорост на движение в района на проучването ще бъде 90 км/ч . Обичайна практика е след въвеждането в експлоатация на новопостроени пътни участъци, с финансиране от европейските фондове, да се правят подобни проучвания, уточняват от пътната агенция.

Томов: Докато сме тук, може да се говори за титли, но не и за фалит

/КРОСС/ Главният акционер на ЦСКА Александър Томов увери, че докато това ръководство е начело, не бива да има притеснения за фалит на клуба. Той и изпълнителният директор Александър Тодоров се срещнаха с част от привържениците, купили си акции в неуспешната емисия. "Забравете, ние докато сме тук, да се говори за фалит. Може да се говори за шампионски титли, но не и за фалит. Гарантирам ви, че догодина ще се бием за шампионската титла. Топката е кръгла - може първи, втори, трети... Но ще се бием за титлата. Не като тази година. Ще се бием яко, здраво. Ще ги мачкаме яко", каза Томов пред привържениците. Той призова хората, които вземат парите си от акциите, да ги дарят на клуба. "Два са вариантите - единият е да дарите средствата, а г-н Тодоров ще казва къде отиват - дали за селекция, за школата или за друго. Втората опция е да се купят акции от второто публично предлагане. Ние предпочитаме да ги дадете като дарение", заяви Томов. По думите му няма смисъл да се купуват малки пакети акции от базовия капитал, пише Дневник. В началото на следващата седмица клубът ще започне сам ремонта на сектор Г. Трибуната трябва да е готова до началото на новия сезон. Ангажиментът за ремонта беше на сдружението "ЦСКА Завинаги", но спред Томов това се е променило.  

Ван Гаал смеси опита с младостта в състава на Холандия


Селекционерът на Холандия Луис ван Гаал събра опитни и млади футболисти в състава за световното първенство в Бразилия. В основата са добре познатите атакуващи футболисти Робин ван Перси, Ариен Робен и Уесли Снайдер.

Тримата имат общо 253 мача за националния отбор. На другия полюс е защитата. Осемте бранители, попаднали в състава, имат общо 75 двубоя с екипа на "лалетата".

Една от изненадите е изборът на 20-годишния защитник Теренс Конголо. Футболистът на "Фейенорд" има...

Бизнесмен извади пистолет до детска градина заради любовна драма

Бизнесмен остана без оръжие след любовен скандал в сладкарница. Драмата се разиграла в сряда сутринта в кафене до Техникума по електротехника в Пловдив, съобщава Бизнесмен остана без оръжие след любовен скандал в сладкарница. Драмата се разиграла в сряда сутринта в кафене до Техникума по електротехника в Пловдив, съобщава "Марица" Наблизо има и детска градина. 50-годишният Ангел Панайотов отишъл на среща с 31-годишната А. К., с която доскоро поддържал близки отношения.

Близнашки хвали Борисов; извлякъл си уроци от случилото се миналата година

По начало Реформаторският блок е една коалиция, която идва да обедини политически сили, които когато бяха в разцвета си играха важни политически роли. Има ярки и изявени сили в него.

Налагат 12-часовия график за надзирателите

Три месеца след въвеждане на смесения режим на работа

Съдът поверява русата Мария на гръцка организация

Организацията се грижи за детето, още откакто то бе открито в ромско семейство в град Фарсала, в Северна Гърция, през октомври 2013 г.

За колко минути идва линейката в Германия


Препубликуваме материала от "Дойче веле", разработен по повод актуалния скандал, от Александър Андреев съвместно с "По света и у нас" на БНТ, който разглежда въпроса за колко минути трябва да пристигне линейка на Бърза помощ до пациент в нужда и каква е организацията на спешната медицинска помощ в Германия. Заглавието е на "Дневник", оригиналното е "Ало, Бърза помощ".

В Германия линейката е длъжна да пристигне за време от 8 до 17 минути след телефонно обаждане до Бърза помощ. Близо...

Ало, Бърза помощ?


Препубликуваме материала от "Дойче веле", разработен по повод актуалния скандал, от Александър Андреев съвместно с "По света и у нас" на БНТ, който разглежда въпроса за колко минути трябва да пристигне линейка на Бърза помощ до пациент в нужда и каква е организацията на спешната медицинска помощ в Германия.

В Германия линейката е длъжна да пристигне за време от 8 до 17 минути след телефонно обаждане до Бърза помощ. Близо 35 000 повиквания дневно се регистрират на телефона за спешна...

Времето утре: Променлива облачност с повече слънчеви часове

През нощта валежите и в Източна България ще спрат, а облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа до умерен западен вятър. Утре над страната облачността ще е променлива. В Западна България ще има повече слънчеви часове. След обяд и привечер на отделни места, главно в планинските райони, ще има краткотрайни превалявания.

Звездите с най-високо IQ

Средният резултат, получен от решаване на тест за интелигентност е около 100 т., по-голяма част от хората бележат резултат близък до тази стойност. Само 2-3% от хората изкарват над 130 т. – такива стойности директно ни пращат в графата на талантливите и умните.

И въпреки че не е нужно да си чак толкова умен и схватлив, за да станеш звезда в днешно време, някои световни знаменитости могат да се похвалят с доста сериозен брой точки от IQ теста си.

Една от тях е Джоди Фостър. Тя има IQ 132 – била е пълна отличничка в гимназия с изучаване на френски език, а по-късно става възпитаничка на университета Йейл, откъдето е дипломата й по Литература. Колежката й Никол Кидман, която с лекота е изиграла образите на доста лекомислени жени, също е с IQ 132. Завършила е Викторианския колеж по изкуствата в Мелбърн, Австралия.

Бившият губернатор на Калифорния, Арнолд Шварценегер не е само мускули. Оказва се, че коефициентът му на интелигентност е 135.

Една от най-щурите певици на поп сцената Кеша е взела изпита си SAT с вдъхновяващ брой точки – цели 1500. IQ-то й е 140, което дава отговор на въпроса защо е възнамерявала да изучава психология и религия в университа Бърнард. Вместо това, Кеша пропя и в момента е на върха на славата.

Със същия коефициент е и Мадона, която има достъчен брой точки, за да бъде член на МЕНСА. Материалното момиче никога не е парадирало с това, но мястото й на поп сцената доказва, че все пак използва мозъчните си клетки доста добре.

Вечната красавица Шарън Стоун забива в земята доста свои колеги. Тя има 154 т. на теста за интелигентност. Била е едва на 15 г., когато получила стипендия за университет в Пенсилвания, където изучавала съвременно изкуство и творческо писане.

Един от най-интелигентите хора в шоубизнеса, според IQ тестуването е Куентин Тарантино. Въпреки че зарязал ученето, напускайки образователната система още в гимназията, режисьорът има IQ колкото физикът проф. Стивън Хокинг – 160, цитира Агенция Кросс.

 

 

Шест града се сдобиха с нови пожарни

София, Пловдив, Плевен, Варна, Бургас и Видин

Защо Меркел е все по-склонна да застане зад Жан-Клод Юнкер?

Преди началото на срещата на върха на ЕС на 27 май, на която бяха обсъдени резултатите от евроизборите на 22-25 май, германският канцлер Ангела Меркел отговори на въпроса дали ще застане зад номинацията на ЕНП за шеф на ЕК Жан-Клод Юнкер или ще се поддаде на натиска на британския премиер Дейвид ...

София няма да остане без Бърза помощ, уверява зам.-министър

София няма да остане без Бърза помощ. Ако служителите подали оставки не променят решението си, спешните случаи ще поемат медиците от столичните болници. Това обясни пред Нова телевизия заместник-минис...

С авиация Киев може да смаже съпротивата в Югоизточна Украйна

Това ще доведе до много жертви сред мирното население


Надзирателите в затворите ще работят на 12-часови смени

Надзирателите в затворите вече ще работят на 12-часови, а не на 24-часови смени. Това бе решено на националното съвещание на всички началници на затвори. Новият график влиза в сила на 1 юни. Там, където спецификата на затвора го изисква, обаче ще остане сегашната, 24-часова схема. Националното съвещание бе свикано от заместник-министъра на правосъдието Илия Ангелов . Три месеца след въвеждане на смесения режим на работа ще бъде направен основен анализ на мярката, за да се преценят действието и резултатите. Целта е подобряване на сигурността в местата за лишаване от свобода.  Преминаването към 12-часов график бе препоръчано, а по-късно и посочено с императивен тон, в три поредни доклада на Комитета против изтезанията и нечовешкото или унизително отнасяне или наказание към Съвета на Европа, припомнят от правосъдното ведомство. На съвещанието бе предложено и да бъдат закрити арестите в Сливница, Попово, Оряхово, Лом и Петрич. Така общо 61 служители ще бъдат пренасочени към структурите на Главната дирекция по целесъобразност в по-натоварените затвори.

Иван Костов: Само ДПС и президентът спечелиха от евроизборите

"Само ДПС и президентът Росен Плевнелиев излизат с по-добри позиции след евровота в неделя. Най-тежки са пораженията върху правителството, а спадът на доверието в институциите е критичен." Така коментира проведените преди шест дни европейски избори бившият премиер и настоящ ръководител на Лабораторията за управление на риска Иван Костов пред Дарик радио в събота. Според него резултатите от вота създават предпоставка за предсрочно прекратяване на мандата на Народното събрание.  ДПС увеличава подкрепата си, а президентът, по думите на Костов, печели "по странен начин" от подкрепата на избирателите за своята категорична позиция за европейска интеграция. Освен това неучаствайки в изборите остава незасегнат от общия спад на доверието в политическите партии.  Оценката на Костов е, че някои партии разчетоха неправилно предизвикателството на евроизборите и премоделираха кампанията си като я насочиха към проруски, евразийски позиции. "Всички изпълнители и възложители на тази пропагандна кампания на Москва жертваха и подведоха българската левица", каза още бившият политик, добавяйки, че "които така прочетоха нагласата, сбъркаха".

Ако архитектите не бяха импресионисти - фейлетон от Лола Монтескьо

ЛОЛА МОНТЕСКЬО
Да застроим България с паметници, да смаем света!
Най-сетне звездният час на нас, хората на изкуството, свободната мисъл и нестандартните виждания, настъпи. Столична община обявява конкурс за архитектурния облик на града. Ето възможност най-сетне за всички с излишък на време и енергия да осмислят ежедневието си и да реализират ЛОЛА МОНТЕСКЬО Да застроим България с паметници, да смаем света! Най-сетне звездният час на нас, хората на изкуството, свободната мисъл и нестандартните виждания, настъпи. Столична община обявява конкурс за архитектурния облик на града. Ето възможност най-сетне за всички с излишък на време и енергия да осмислят ежедневието си и да реализират

Донецк посочи условията за преговори с Киев

/КРОСС/ На митинг в подкрепа на "Донецката народна република" бяха изложени условията за водене на преговори с властите в Киев. Около 2500 души участват в проруския митинг "за мир и спокойствие" в центъра на Донецк. "Ще започнем диалог с киевските власти, само ако признаят независимостта на Донецката и Луганската републики и изтеглят украинските войски от тези територии", заяви премиерът на ДНР Александр Бородай. На 12 май Донецката и Луганската "народни републики" обявиха своята независимост въз основа на проведени референдуми в двата региона. Ръководството на Украйна отказа да признае легитимността им и заплаши организаторите с наказателна отговорност.  

Певицата Йоана Захариева Йоко: Никога не съм вземала дрога!

Поп певицата Йоана с артистичен псевдоним Йоко Захариев се завърна ударно на музикалната и театралната сцена с новата си песен “Тази сила” и моноспектакъла “Тук ли си?” Йоана, която бе една от най-атрактивните участнички в последният сезон на “ВИП брадър”, не крие амбициите си отново да покори сърцата на публиката. 
Талантливата блондинка често е Поп певицата Йоана с артистичен псевдоним Йоко Захариев се завърна ударно на музикалната и театралната сцена с новата си песен “Тази сила” и моноспектакъла “Тук ли си?” Йоана, която бе една от най-атрактивните участнички в последният сезон на “ВИП брадър”, не крие амбициите си отново да покори сърцата на публиката. Талантливата блондинка често е

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване