Планово преустановяване на водата

Във връзка с изпълнение на обект: ”РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ВОДОСНАБДИТЕЛНАТА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ/РАЗШИРЯВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИОННАТА МРЕЖА НА ГР. ГАБРОВО – ЕТАП 2 - 58111-77-268  ИНТЕГРИРАН ПРОЕКТ ЗА ВОДНИЯ ЦИКЪЛ НА ГРАД ГАБРОВО, ОП „ОКОЛНА СРЕДА 2007 – 2013 Г.”, поради присъединяване на новоизграден към съществуващ водопровод, ще бъде преустановено водоподаването: на 11.10.2013 г. /петък/, от 8:30 ч. д

Правителството на Кипър одобри проектобюджет за 2014 г.

Той предвижда по-нисък бюджетен дефицит от заложения в споразумението с международните кредитори и допълнително свиване на разходите

    


Йосиф Сърчаджиев е лидер на социалистическа партия в “Шменти капели: Легендата”

Йосиф Сърчаджиев ръководи социалистическа партия в новия сериал на Влади Въргала Йосиф Сърчаджиев ръководи социалистическа партия в новия сериал на Влади Въргала "Шменти капели: Легендата". А всички още говорят как навремето се разплака във "Всяка неделя" пред Кеворк Кеворкян, когато СДС загуби първите демократични избори. Героят на Сърчаджиев се казва Прутиплясков, но всички го наричат другаря Исках. Той е и касиер на

Дарения за бежанци останаха на боклука

Дарения за бежанци останаха на боклука. Кадър: Нова ТВ

Дарения за бежанци останаха на боклука. Тонове дрехи, които бяха доставени в центъра в Пъстрогор останаха неприбрани, защото бежанците нямали нужда от тях, съобщава Нова ТВ.

Дворът на дома край Свиленград е заприличал на сметище, след като от трите камиона с дарения от мюфтийствата, бежанците прибрали основно хранителните продукти. Почти всички дрехи, събирани в продължение на седмици, са изхвърлени.

От ръководството на дома нямат решение, какво ще се случи с даренията и са готови да ги предоставят на други нуждаещи се. Затова обаче трябва транспорт, какъвто центърът няма.

Мюфтийствата също са отказали да приберат обратно вече дареното. Най-вероятно дрехите ще бъдат изхвърлени на сметището.

Статията "Дарения за бежанци останаха на боклука" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Днес обявяват носителя на Нобеловата награда за мир за 2013 г.

Нобелова награда

Норвежкият нобелов комитет ще обяви днес в Осло тазгодишният носител на Нобеловата награда за мир.

Претендентите за тазгодишната награда са 259, като 50 от тях са обществени и международни организации. Имената на всички тях не са ясни. Те ще могат да бъдат обявени едва след 50 години.

Сред фаворитите за Нобеловата награда за мир е 16-годишната Малала Юсуфзай, която преди година е простреляна в главата заради решителността си да защитава правото на жените да получават образование.

Вчера Малала получи наградата на ЕП „Сахаров“ за свобода на мисълта. Тя е носител и на наградата „Анна Политковская“.

Сред фаворитите за Нобеловата награда за мир са още конгоанския гинеколог Денис Муквеге заради работата му със стотици жени жертви на изнасилване, бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън за публикуването на секретни документи, разкриващи американска програма за глобален шпионаж, и американският войник Челси Манинг за предаването на секретни данни на „Уикилийкс“.

Сред номинираните е и социалната мрежа Facebook.

Миналата година Нобеловата награда за мир беше връчена на Европейския съюз.

Статията "Днес обявяват носителя на Нобеловата награда за мир за 2013 г." бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Депутати правят трети опит да освободят шефа на КПУКИ

Филип Златанов, бивш председател на КПУКИ. Снимка: БГНЕС

Депутатите ще направят трети опит да гласуват освобождаването на председателя на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов.

Вчера той отново беше привикан да даде обяснения за скандалното тефтерче, след като не се яви в Парламента. Управляващите настояват по време на изслушването в пленарната зала да влезе и ръководството на ГЕРБ.

Единственото подробно обяснение по случая Златанов даде в писмо, изпратено до медиите. В него той заявява, че направените записки представляват неговото мнение на юрист и председател на Комисията. 

“Записките касаят работата ми като юрист и член на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Те отразяват моето лично становище по отделни преписки. Записките не отразяват политически нареждания, а мнението ми като юрист и член на Комисията. Те са в суров вид и не са цензурирани, защото са за моя лична информация. Поради това, в повечето случаи работата ми по конкретните преписки съвпада с написаното от мен. Има и случаи, в които решението на Комисията, е в противоречие с отразеното в записките ми. Например становището ми относно преписката за Найден Зеленогорски беше, че е налице конфликт на интереси и затова така съм го отразил в тефтера си, но в последствие след събирането на пълния обем от доказателства, производството срещу него беше прекратено”, пише Златанов.

Заради скандала с тефтерчето на Златанов оставка като депутат и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ подаде Искра Фидосова. Сред записките на Златанов има инициали И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.

Статията "Депутати правят трети опит да освободят шефа на КПУКИ" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Скандал завърши със стрелба в Перник

Един човек е бил ранен при свадата в заведение

    


Спират водата в част от центъра на София

Причината е подмяна на спирателен кран

    


Поетеса в тога открива празниците на Сливен

Говорителката на Окръжната прокуратура в Сливен Виолета Калайджиева кани колеги-юристи, творци, любители на книгата, журналисти не на пресконференция по повод внесения пореден обвинителен акт, а на литературна среща. Домакин на срещата под надслов "Жадна съм за слънце и за бубунт..." ще е Регионалната библиотека "Сава Доброплодни". Поводът за нея Говорителката на Окръжната прокуратура в Сливен Виолета Калайджиева кани колеги-юристи, творци, любители на книгата, журналисти не на пресконференция по повод внесения пореден обвинителен акт, а на литературна среща. Домакин на срещата под надслов "Жадна съм за слънце и за бубунт..." ще е Регионалната библиотека "Сава Доброплодни". Поводът за нея

Разговорите между Обама и републиканските лидери приключиха без конкретни решения

По думите на шефа на бюджетната комисия на конгреса – републиканеца Пол Райън, Обама не е казал нито „да”, нито „не” в отговор на предложението на републиканците за временно повишаване на „тавана”...

Без вода в част от центъра на София

Във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант по бул. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Витоша” от ул. „Солунска” до ул. „Алабин” и по ул. „Кърниградска” от бул. „Витоша” до ул. „Цар Асен”. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийка вода”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Витоша” и ул. „Солунска”. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на...

Църквата отдава почит на Свети апостол Филип, един от седемте дякони

След слизането на Пресветия Дух апостолите останали известно време в Йерусалим. Всекидневно се присъединявали към тях множества новоповярвали. Всички те живеели в единодушие и любов. Имали всичко общо. Всеки продавал имуществото си и донасял получените пари на апостолите. От тоя общ имот се давало на всеки, каквото му било нужно. Така че нямало между тях ни беден, ни богат. С нарастването на броя на учениците възникнали някои несъгласия. Апостолите, заети с проповядване на словото Божие, не могли да се занимават с всички домакински потребности на християнското общество. Затова свикали вярващите и им предложили да изберат седем мъже. На тия благонравни мъже трябвало да се възложи задачата да раздават помощи и изобщо да се грижат за домакинските неща в Църквата. Тъй на това служение били н...

Среднощна престрелка в Перник, има ранен (обновена)

Полицейски автомобил. Снимка: БГНЕС, архив

Късно снощи в заведение в Перник е имало престрелка, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал около 22.30 часа след полунощ в кафене “Моника” в центъра на Перник.

При престрелката е ранен 37-годишен мъж от Перник. Той е улучен в крака и е настанен в болница, без опасност за живота.

По първоначална информация в заведението е влязъл мъж, който извадил пистолет и започнал да стреля. От полицията съобщиха, че стрелецът се почерпил обилно с алкохол, преди да открие стрелбата. 

За сега от полицията отказват да дадат повече информация. Изясняват се причините, довели до инцидента.

Сутринта предстои да бъде направен втори оглед, а от МВР ще дадат повече обяснения за случая.

Статията "Среднощна престрелка в Перник, има ранен (обновена)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Среднощна престрелка в Перник (обновена)

Полицейски автомобил. Снимка: БГНЕС, архив

Късно снощи в заведение в Перник е имало престрелка, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал около 22.30 часа след полунощ в кафене “Моника” в центъра на Перник.

При престрелката е ранен 37-годишен мъж от Перник. Той е улучен в крака и е настанен в болница, без опасност за живота.

По първоначална информация в заведението е влязъл мъж, който извадил пистолет и започнал да стреля. От полицията съобщиха, че стрелецът се почерпил обилно с алкохол, преди да открие стрелбата. 

За сега от полицията отказват да дадат повече информация. Изясняват се причините, довели до инцидента.

Сутринта предстои да бъде направен втори оглед, а от МВР ще дадат повече обяснения за случая.

Статията "Среднощна престрелка в Перник (обновена)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Среднощна престрелка в Перник

Полицейски автомобил. Снимка: БГНЕС, архив

Късно снощи в заведение в Перник е имало престрелка, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал около 1.00 часа след полунощ в кафене “Моника”.

По първоначална информация в заведението е влязъл мъж, който извадил пистолет и започнал да стреля. 

За сега от полицията отказват да дадат повече информация. Не е ясно дали има ранени или убити, както и кой е участвал в престрелката.

По непотвърдена информация има ранен човек, който е откаран в болница. 

Сутринта предстои да бъде направен втори оглед, а от МВР ще дадат повече обяснения за случая.

Статията "Среднощна престрелка в Перник" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Брюксел бави до януари доклада за София

Членките на Шенгенската зона го чакат, за да разгледат кандидатурата ни

    


Слънчево време, максимални температури - между 20° и 25°

Над по-голямата част от страната ще е предимно ясно, тихо и към сутринта на места в низините и котловините ще бъде с намалена видимост. От югозапад ще започне увеличение на облачността. Минимални температури - предимно между 7° и 12°, по Черноморието до 14°-15°. В София - около 8°. През деня ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока и средна облачност. Почти тихо. Максимални температури - между 20° и 25°, в София - около 22°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи за Агенция "Фокус" Анастасия Стойчева – дежурен синоптик. Над Черноморието ще има разкъсана облачност, намаляваща през деня до предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максимални температури - между 17° и 22&de...

Заклеймяват депутати с обяви във вестници

В писма от централата на БСП посочват поименно отсъстващите от НС

    


Обраха дома на майката на бившия МВР шеф

Апартаментът на майкта на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов бе разбит часове преди да започне делото срещу него в Софийския градски съд.
 Новината бе потвърдена от зам.-председателя на ГЕРБ пред “24 часа”.
Апашите се промъкнали с подправен ключ в жилището, което се намира в столичния кв. “Надежда 5” в сряда следобед. Те използвали... Апартаментът на майкта на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов бе разбит часове преди да започне делото срещу него в Софийския градски съд. Новината бе потвърдена от зам.-председателя на ГЕРБ пред “24 часа”. Апашите се промъкнали с подправен ключ в жилището, което се намира в столичния кв. “Надежда 5” в сряда следобед. Те използвали...

Австралия залови 200 кг амфетамини

Австралийската полиция съобщи в петък, че e конфискувала метамфетамини на стойност 189 млн. щатски долара, ако дрогата бъде продадена на улицата. Наркотиците са били скрити в гумите на камион, пристигащ от Китай.

Бежанската вълна отнесе Шенген

Преглед на печата на 11 октомври

    


Отново арестуваха Первез Мушараф

Днес той ще се изправи пред съда по обвинение за убийството на над 100 души

Обвинили висши чиновници по телефонна справка

Софийският районен съд пусна от ареста ексшефовете на “Напоителни системи” Георги Харизанов, Радослав Чеглайски и Стайко Ганчев. От събраните доказателства не става ясно, че те са сключили договор, с който са нанесли значителни имуществени вреди на държавното дружество, реши съдия Константин Попов след 5-часово заседание.
Тримата бяха... Софийският районен съд пусна от ареста ексшефовете на “Напоителни системи” Георги Харизанов, Радослав Чеглайски и Стайко Ганчев. От събраните доказателства не става ясно, че те са сключили договор, с който са нанесли значителни имуществени вреди на държавното дружество, реши съдия Константин Попов след 5-часово заседание. Тримата бяха...

Пожар в японска болница погуби 10 души

Десет души загинаха, а осем бяха ранени и получиха обгаряния по време на пожар, избухнал в ортопедична болница в югозападния японски град Фукуока.

В Бирма постигнаха предварително споразумение с бунтовниците от Качин

Властите се надяват скоро да подпишат национално споразумение

Вулканът Ключевской бълва пепел на 6 км височина

Вулканът Ключевской в Камчатка изхвърля пепел на височина до 6 км над морското равнище. Облакът се разпространява на изток към Тихия океан. Дължината му достига 200 км.

Вода разби стена на блок

Голяма авария оставя центъра на Враца без вода. Аварирал е централен водопровод, минаващ по бул.“Демокрация“. Водата е избила най-вероятно още преди дни, но до момента е запълвала шахтите на „Топлофикация“. След като те са се запълнили тази нощ е започнала да избива в страни. До момента има информация за два блока, в които е започнала да запълва мазетата. Единият е в близост до автогарата, а другият е на бул.“Н.Войводов“. По данни на живущите напорът е бил толкова голям, че е разрушил стена от основата на блока и избил част от вратата и касата ...

Алис Мънро взе Нобеловата награда за литература

Канадската писателка Алис Мънро получи Нобеловата награда за литература за 2013 г. от Шведската академия.

При обявяването журито определи лауреатката като “майстор на съвременния къс разказ”. 
“Малки хора, големи чувства”, така постоянният секретар на Шведската академия Петер Енглунд коментира писателката и нейното творчество пред медиите. 

Канадската писателка Алис Мънро получи Нобеловата награда за литература за 2013 г. от Шведската академия. При обявяването журито определи лауреатката като “майстор на съвременния къс разказ”. “Малки хора, големи чувства”, така постоянният секретар на Шведската академия Петер Енглунд коментира писателката и нейното творчество пред медиите.

Пътник наби началничка на влак, “видя” терористи с бомби

41-годишният Ангел Ангелов подлуди пътниците във влака Бургас-София в нощта на 8 октомври, уплашен, че в композицията има терористи с бомба, съобщиха от полицията вчера.
 Около 23,30 ч началничката на влака сигнализирала за проблемния пътник в Транспортна полиция-Бургас.
 31-годишната жена обяснила, че непознатият влязъл в купето... 41-годишният Ангел Ангелов подлуди пътниците във влака Бургас-София в нощта на 8 октомври, уплашен, че в композицията има терористи с бомба, съобщиха от полицията вчера. Около 23,30 ч началничката на влака сигнализирала за проблемния пътник в Транспортна полиция-Бургас. 31-годишната жена обяснила, че непознатият влязъл в купето...

Престрелка в Перник около 1 часа през нощта

Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности!

Престрелка в Перник около 1 часа през нощта

Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности! Около един часа тази нощ в кафе Моника в Перник е станала престрелка, това съобщи за Агенция Фокус читател. По думите на читателя там е имало полиция. Очаквайте подробности!

Разлив на нефт в шистово поле в Северна Дакота

Около 20 000 барела (над 2600 тона) нефт се разляха в резултат на авария на петролопровод на компания Tesoro Logistics в американския щат Северна Дакота, съобщава изданието Upstream.

Обраха майката на Цветанов

Неизвестни крадци нахлуха с взлом и обраха дома на майката на Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ и бивш вътрешен министър. Това потвърди вчера МВР.
Наглото нападение било извършено в сряда следобед в столичния квартал “Надежда”. По това време възрастната стопанка Гьоргена Цветанова не била вкъщи. Когато се прибрала, заварила дома... Неизвестни крадци нахлуха с взлом и обраха дома на майката на Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ и бивш вътрешен министър. Това потвърди вчера МВР. Наглото нападение било извършено в сряда следобед в столичния квартал “Надежда”. По това време възрастната стопанка Гьоргена Цветанова не била вкъщи. Когато се прибрала, заварила дома...

21-годишна почина след 12-минутен непрекъснат оргазъм

21-годишната бразилка Бианка Боргез Береза починала при секс след като изпаднала в транс, момичето получило 12 минутен непрекъснат оргазъм, пишат бразилски медии, цитирани от Struma.com.

Младата девойка имала връзка с колега от университета, в който учи. Лекарите от болницата в. Белем потвърдили, че продължителността на оргазма е причината за смъртта.

Тя забила ноктите в дюшека, устата ѝ беше отворена в като на буквата „О“, а...

Продължава

Канадката Алис Мънро взе нобелова награда за литература на 82 г. Не е превеждана у нас

Канадската писателка Алис Мънро е обявена вчера за нобеловия лауреат за литература за 2013 г. от Шведската академия. Академиците  я определиха като Канадската писателка Алис Мънро е обявена вчера за нобеловия лауреат за литература за 2013 г. от Шведската академия. Академиците я определиха като "майстор на съвременния къс разказ". Наричат я още "канадския Чехов". Когато някой издател иска да пусне нещо "екзотично" от тази страна, първото име, за което се сеща, е нейното. И така е от над 50 г.

Взрив не мести квалификация от стадион в Майорка

Взрив рани трима работници на стадион „Сан Моиш” в Палма де Майорка. Експлозията не премести нито тренировките на двата отбора, нито отложи или премести световната квалификация, планирана за довечера от 23 ч наше време.

Генератор на ток гръмна следобед. Двама са тежко ранени, а трети – леко. Работник на 31 години е със 70 процента изгаряния на к Взрив рани трима работници на стадион „Сан Моиш” в Палма де Майорка. Експлозията не премести нито тренировките на двата отбора, нито отложи или премести световната квалификация, планирана за довечера от 23 ч наше време. Генератор на ток гръмна следобед. Двама са тежко ранени, а трети – леко. Работник на 31 години е със 70 процента изгаряния на к

Сноудън може да започне работа в Русия

По думите на адвоката му Анатолий Кучерена, Сноудън има доста предложения

Новина от нощта! Мъж стреля в заведение в центъра на Перник

Мъж стреля тази нощ в заведение в центъра на Перник, научи zaPernik.com. Инцидентът е станал в кафе „Моника”, което се намира срещу хотел "Струма", в центъра на Перник научи zaPernik.com.

Мъж влезнал в заведението и извадил пистолет, след което стрелял.

Има ранен, който е откаран в болницата.

Шерил Кроу гледала как Ланс Армстронг взима допинг


Певицата Шерил Кроул е гледала как доскорошната колоездачна звезда Ланс Армстронг е получавал преливане на допинг, твърди нова книга в САЩ.

Вестник "Ню Йорк дейли нюз" цитират книгата на репортерите на "Уол Стрийт джърнъл" Рийд Алберготи и Ванеса О'Конъл, според която Кроу е сътрудничела на федералното разследване и е получила имунитет.

Тя е гледала как бившият й приятел Армстронг получава течен допинг в частния самолет на колоездача при едно пътуване до Белгия през 2004...

Спецчаст пази националите в Ереван

Десет червени барети бдяха на тренировката на националите в Ереван. Бойците от специалната полицейска част вероятно патрулираха извънредно, след като българите бяха посрещнати с обиди от 40-тина арменски фенове на летището часове по-рано. 
Както си е редът, автобусът с отбора бе ескортиран от патрулка до стадиона и обратно по пътя към хотела. Па Десет червени барети бдяха на тренировката на националите в Ереван. Бойците от специалната полицейска част вероятно патрулираха извънредно, след като българите бяха посрещнати с обиди от 40-тина арменски фенове на летището часове по-рано. Както си е редът, автобусът с отбора бе ескортиран от патрулка до стадиона и обратно по пътя към хотела. Па

Пакистанката Малала печели “Сахаров”

16-годишната Малала Юсуфзай стана носител на престижната награда “Сахаров” за свобода на мисълта за 2013 г., връчвана от Европарламента, съобщи АФП. Пакистанското момиче се бори за правото на жените на образование. Заради това беше простреляна от талибани през 2012 г. Церемонията по награждаването се очаква да бъде в края на ноември в Страсбург. 16-годишната Малала Юсуфзай стана носител на престижната награда “Сахаров” за свобода на мисълта за 2013 г., връчвана от Европарламента, съобщи АФП. Пакистанското момиче се бори за правото на жените на образование. Заради това беше простреляна от талибани през 2012 г. Церемонията по награждаването се очаква да бъде в края на ноември в Страсбург.

Филми в Дневник След 5: Облачно с кюфтета 2: Отмъщението на огризките


Националност: САЩ
Времетраене: 95 min.
Режисьор: Коди Камерън, Крис Пиърн
Сценарист: Ерика Ривиноха, Джон Франсис Дейли, Джгоната Голдстийн
Продуценти: Пам Марсдън, Кърк Бодифелт
Историята разказва за решителен учен, който посвещава изобретения си на благото на света. Той е заслепен от амбицията си за величие и обръща гръб на истинските си приятели. Веднъж открил истината, той установява, че истинските му приятели го ценят такъв, какъвто е и той той трябва да ги...

Филми в Дневник След 5: Мачете убива


Режисьор: Робърт Родригес
Сценарист: Робърт Родригес, Кайл Уард, Марсел Родригес
Продуценти: Аарон Кауфман, Илиана Николич, Робърт Родригес
Оператор: Робърт Родригес
Музика: Карл Тиъл
В ролите: Дани Трехо, Джесика Алба, Мишел Родригес, Елиз и Електра Авелан, Мел Гибсън, Демиан Бичир, София Вергара, Амбър Хърд, Куба Кудинг Джуниър, Уолт Гогинс, Антонио Бандерас, Чарли Шийн, Уилям Садлър, Алекса Вега, Ванеса Хъджинс и Лейди Гага
В "Мачете убива" Дани Трехо е в...

Преглед на печата

В броя на вестник "Посредник" от петък четем: Ще приключи ли скоро ремонтът на Националното училище по изкуствата Колко бързо намалява населението в Плевен и Северозапада според официалните данни С какъв прецедент Медицинският университет отбеляза 65 години от създаването си По-скъпо или по-евтино ще ни излезе тази година да си приготвим зимнината За поредните отличия, които спечелиха състезателите ни по скокове на батут Къде се намира най-новата писта за автокрос в Плевенско. В брой 34 на вестник „BG Север" четем: С водещо заглавие „Нелегал...

Село на бунт за лекар и автобус

Жителите на пловдивското село Сърнегор се канят да вдигат протести, защото са оставени без автобус и лекар. “От двайсетина дни няма с какво да се придвижим до града, а най-важното за нас е болницата, повечето сме възрастни”, оплакват се хората. 
Автобусът спрял, защото фирмата фалирала. “Знам за проблема, пуснали сме обществена поръчка за превоз Жителите на пловдивското село Сърнегор се канят да вдигат протести, защото са оставени без автобус и лекар. “От двайсетина дни няма с какво да се придвижим до града, а най-важното за нас е болницата, повечето сме възрастни”, оплакват се хората. Автобусът спрял, защото фирмата фалирала. “Знам за проблема, пуснали сме обществена поръчка за превоз

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване