Въздушни удари на сирийската армия убиха 25, раниха десетки

/КРОСС/ Най-малко 25 цивилни, сред които две деца, загинаха, а десетки бяха ранени по време на въздушните удари на сирийската армия срещу пазар за зеленчуци и болница, в близост до бунтовнически квартал на северния град Алепо, предаде Reuters. Бойни самолети изстрелват ракети, а хеликоптери пускат варели с бомби в населени райони. „Броят на убитите се увеличи до 20 души, включително две деца, жена и журналист", допълниха от Сирийския център за правата на човека. По сведения на центъра режимът на Башар Асад води от две седмици кампания на въздушни удари срещу бунтовническите квартали в бившата икономическа столица на Сирия, при която до момента са убити над 400 души. Същевременно стана ясно, че срокът за извозването на най-опасните химически вещества от Сирия, определен до 31 декември 2013 година, може да не бъде спазен, предаде РИА Новости, цитирайки експерта от ОЗХО Франц Кравинклер. "Най-вероятно ще има забавяне. То е свързано с различни фактори като атмосферните условия, логическите доставки, необходими за транспортирането на химическия арсенал. Възможно е те да не пристигнат навреме", допълни той.  

5,7% годишен спад на заплатите в Гърция

/КРОСС/ Заплатите в Гърция отбелязаха 5,7% годишен спад през третото тримесечие на годината, сочат данни на гръцката статистика, цитирани от вестник „Катимерини". Въпреки негативните статистики това е успокояване на темпа на спад на доходите, тъй като годишният спад през второто тримесечие е възлизал на 7,5%, а през първото - на 12 на сто. През третото тримесечие на 2012 г. спадът е бил 10,3% спрямо същия период на 2011 г. За периода юли-септември Гърция се нарежда на второ място сред страните членки на ЕС по намаляване на заплатите след Кипър, където те са паднали със 7,7%.  

2013 - една година по-близо до втора здравна вноска

Евросредствата ще играят все по-голяма роля в здравния сектор

    


Спадът на заплатите в Гърция продължава, но по-бавно


Заплатите в Гърция отбелязаха 5.7% годишен спад през третото тримесечие на 2013 г., сочат данни на гръцката статистика, цитирани от вестник "Катимерини" и БТА.  

Тези данни показват обаче успокояване на темпа на спад на доходите, при положение че годишният спад през второто тримесечие е възлизал на 7.5%, а през първото - на 12%, отбелязва гръцкото издание. 

Година по-рано през същото тримесечие спадът е бил с 10.3% годишно.

За периода юли-септември Гърция се...

Любо Нейков: Много ми коства да играя на сцената, малко след като брат ми почина

- Какво репетирате през тия празнични дни, г-н Нейков?
- Идвам от Театъра на армията, където правим новото представление на Ненчо - Какво репетирате през тия празнични дни, г-н Нейков? - Идвам от Театъра на армията, където правим новото представление на Ненчо "Магията на Ненчо". Не знам да има спектакъл с по-празничен дух. Хем е театрално представление, хем прилича на спектаклите на Лас Вегас - забавляващи, с фокуси, с атракциони. Това е най-скъпият спектакъл, правен тук, за

Вижте най-екстравагантните места за почивка в света

Ваканцията на едно от седемте най-екстравагантни ваканционни дестинации, струва около 2,2 млн. лири, пише Дейли Мейл. Почивката ще ви излезе около посочената сума, независимо дали сте на най-разкошното или най-елегантното място от тях. Така че ако разполагате с няколко милиона, защо да не почивате в най-добрия ски-курорт или да не си наемете частен Ваканцията на едно от седемте най-екстравагантни ваканционни дестинации, струва около 2,2 млн. лири, пише Дейли Мейл. Почивката ще ви излезе около посочената сума, независимо дали сте на най-разкошното или най-елегантното място от тях. Така че ако разполагате с няколко милиона, защо да не почивате в най-добрия ски-курорт или да не си наемете частен

ЮНЕСКО: На много места нараства нетолерантността

Глобализацията и миграционните процеси са прекалено бързи и затова възникват конфликти, заяви Ирина Бокова

Неделята идва с ясно и слънчево време

/КРОСС/ През следващото денонощие над Дунавската равнина ще преобладава ясно и слънчево време. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, максимални в Дунавската равнина: 2°-7°, в останалата част от страната: 8°-13°, в крайните югозападни райони: до 15°. Максималните температури по Черноморието ще са до 8°-11°. Над планините ще е предимно слънчево. Вятърът ще отслабне. Максимална температура на височина 1200 метра - около 9°, на 2000 метра - около 3°.  

Рашидов: Христо Бисеров отиде при фекалиите

Бившият министър на културата Вежди Рашидов коментира по бТВ боядисването на паметника на Димитър Благоев, за което е заподозрян местният лидер на ДСБ. Той смята, че всяко едно посегателство срещу паметник на културата е престъпление. По този повод Рашидов добави: "Дайте да си боядисаме и Лили Иванова, защото тя живее на "Оборище", пък покрай тази улица понякога минават протестиращите". Той коментира и къде е изчезнал Христо Бисеров. "Той отиде при фекалиите. Падна във фекалната яма.  Рашидов е убеден, че отговорните хора не бягат от страната си, спасявайки себе си, а остават тук, за да се борят с трудностите и тежките проблеми.

Пети човек е арестуван за нападението над украинската журналистка Татяна Чорновил

Пети заподозрян е задържан от властите във връзка с нападението над украинската журналистка Татяна Чорновил, предаде Интерфакс, като се позова на информация, предоставена от Министерството на вътрешните работи на Украйна.

Арестуваният е 34-годишен жител на украинския град Днепродзержинск (Днепропетровска област), който е работил в охранителна... Пети заподозрян е задържан от властите във връзка с нападението над украинската журналистка Татяна Чорновил, предаде Интерфакс, като се позова на информация, предоставена от Министерството на вътрешните работи на Украйна. Арестуваният е 34-годишен жител на украинския град Днепродзержинск (Днепропетровска област), който е работил в охранителна...

Убиецът от ”Соло” се издирва и от Интерпол

Международната полицейска организация Интерпол се включи в издирването на осъдения на доживотен затвор за двойно убийство пред дискотека "Соло" Илиян Тодоров. Той се издирва от петък с червена бюлетина. Намесата на Интерпол се наложи, след като българските власти не успяват вече няколко седмици да издирят Тодоров, който се укрива, за да не излежи присъдата си. Макар по време на делото осъденият за двойно убийство да се отказа да даде обяснения, в последно време той е доста приказлив. В две поредни обръщения – едното чрез Ютуб - до главния прокурор, а другото по имейла до правосъдния министър Зинаида Златанова, Тодоров се обявява за невинен и твърди, че знае кой е истинският убиец, но мълчал заради заплахи към семейството му.

И Скарлет Йохансон си има своите тайни

Скарлет Йохансон признава, че е от хората, които предпочитат да правят подаръци, отколкото да ги получават.

В неделя слънчево, с температури между 8°и 13°

През следващото денонощие над Дунавската равнина ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната през нощта ще преобладава ясно, а утре слънчево време. По-значителна облачност ще има в нощните часове над източните райони. Почти тихо. Минимални температури между минус 2° и 3°, максимални в Дунавската равнина 2°-7°. През следващото денонощие над Дунавската равнина ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната през нощта ще преобладава ясно, а утре слънчево време. По-значителна облачност ще има в нощните часове над източните райони. Почти тихо. Минимални температури между минус 2° и 3°, максимални в Дунавската равнина 2°-7°.

Учени създадоха прасенца със светещи зурли /видео/

/КРОСС/ Китайски учени от хавайски университет създали чрез генно инженерство прасенца, чиито зурли светят на тъмно. Ефектът бил постигнат чрез инжектиране на флуоресцентен генетичен материал, взет от медузи в ембрионите, пише News Tonight Africa. "Опитът е просто демонстрация на факта, че такъв генетичен материал може да бъде вложен в друго създание, при което той не е налице", казват пред сп. Biology of Reproduction ръководителите на проекта. Зурлите на прасенцата светят в зелено при по-слаба светлина. Според д-р Стефан Мойсяди от Института по биогенезис в Хаваи флуоресцентен протеин в организма им няма да навреди на здравословното състояние на животните. През август турски учени показаха зайци, които на дневна светлина са си бели като своите събратя, но на тъмно светят в зелено. Инжектирането на съответния протеин е просто доказателство, че той бива приеман без проблеми от организма на опитното животно. Целта на учените е да докажат, че влагането на генетичен материал от различни видове живи същества в други може да се приеме без проблем от реципиента и да доведе до нови хоризонти в медицината. video:http://www.youtube.com/watch?v=nbadULbW79c    

ДКЕВР изпълнява политически нареждания, смята бизнес сдружение


 С последните си действия Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) показа, че е политически, а не независим регулатор, е оценката на Българската фотоволтаична асоциация. "За съжаление за пореден път виждаме, че ДКЕВР, която би трябвало да действа като независим регулатор, действа като политически регулатор и изпълнява политически нареждания и решения", заяви пред "Фокус" председателят й Меглена Русенова по повод намерението на регулатора да намали цените на електроенергията от...

Приказна година

Байерн Мюнхен покори всички върхове само месеци, след като изживя апокалипсис

    


Сръбските власти арестуваха 128 души при акция срещу мафията

Общо 128 души са били арестувани в събота сутринта при операция "Гръм 1", насочена срещу наркомафията в страната. Новината бе съобщена от първия вицепремиер на сръбското правителство Александър Вучич, цитиран от агенция БЕТА и БТА. На пресконференция Вучич обяви, че за всички наркодилъри в Сърбия "настъпва ад". Сред арестуваните има босове в криминалния контингент в страната. Вицепремиерът допълни, че арестувани са хора от Нови Белград, Раковица и Вождовац. Имената им ще да бъдат съобщени след 48 часа. ”Всички ще бъдат съдени”, каза Вучич. Той и добави, че в двете операции "Гръм" и "Гръм 1" ще бъдат разследвани 500 души, което е най-големият успех в региона. Освен арестите, при акцията на полицията са били задържани 250 пушки, пистолети, муниция, около 74 хил. евро и шест луксозни автомобила.

Слънчева неделя с температури между 8°и 13°

През следващото денонощие над Дунавската равнина ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната през нощта ще преобладава ясно, а утре слънчево време. По-значителна облачност ще има в нощните часове над източните райони. Почти тихо. Минимални температури между минус 2° и 3°, максимални в Дунавската равнина 2°-7°. През следващото денонощие над Дунавската равнина ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната през нощта ще преобладава ясно, а утре слънчево време. По-значителна облачност ще има в нощните часове над източните райони. Почти тихо. Минимални температури между минус 2° и 3°, максимални в Дунавската равнина 2°-7°.

Роми обсадиха общинари на коледен купон

Протестиращи от Видин, преобладаващо роми, обсадиха входа на ресторант „Бонония", където течеше коледният купон на общинската администрация. Само кметът излезе да види недоволните, но бързо се прибра обратно.

Послание до папа Франциск е изпратил Башар Асад

/КРОСС/ Президентът на Сирия Башар Асад е изпратил послание до папа Франциск, предаде ИТАР-ТАСС. Директорът на пресслужбата на Светия престол епископ Федерико Ломбарди заяви, че документът е предаден от сирийската правителствена делегация на държавния секретар на Ватикана Пиетро Паролина. До този момент обаче не се знае съдържанието на изпратеното послание.    

Един си призна за побоя над украинска журналистка

Един от заподозрените в побоя над украинската журналистка се призна за виновен

Обявиха край на мирния протест, призовават за радикални действия на 10 януари

Тържествено приключване на мирните протести обявиха недоволни от правителството във фейсбук. Събитието е създадено от Явор Никифоров, който е едно от лицата на протеста в последните месеци, а избраната дата е 10 януари. "Да, има аналогия със събитията от 10 януари 1997-а.

3,1 по Рихтер люшна Вранча

Земетресение с магнитуд 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 23:54 часа в петък в сеизмичния район Вранча в Румъния, съобщава Европейският сеизмологичен център.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Трусът е бил на дълбочина 126 км, а най-близките селища до епицентъра са Ковасна (35 км), Търгу Секуйеск (48 к Земетресение с магнитуд 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 23:54 часа в петък в сеизмичния район Вранча в Румъния, съобщава Европейският сеизмологичен център. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Трусът е бил на дълбочина 126 км, а най-близките селища до епицентъра са Ковасна (35 км), Търгу Секуйеск (48 к

Google, кажи кои сме ние

Един стар виц, визиращ разпространението на информацията в тоталитарните времена, разказваше как, ако Наполеон е бил българин, той никога нямало да разбере, че е загубил битката при Ватерло. 
При социализма наистина живеехме в друго време и друго пространство. За много неща подозирахме, че не са точно така, както ни се представят. За други пропага Един стар виц, визиращ разпространението на информацията в тоталитарните времена, разказваше как, ако Наполеон е бил българин, той никога нямало да разбере, че е загубил битката при Ватерло. При социализма наистина живеехме в друго време и друго пространство. За много неща подозирахме, че не са точно така, както ни се представят. За други пропага

Трус от 3,1 по Рихтер удари Вранча

Земетресение с магнитуд 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 23:54 часа в петък в сеизмичния район Вранча в Румъния, съобщава Европейският сеизмологичен център.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Трусът е бил на дълбочина 126 км, а най-близките селища до епицентъра са Ковасна (35 км), Търгу Секуйеск (48 к Земетресение с магнитуд 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 23:54 часа в петък в сеизмичния район Вранча в Румъния, съобщава Европейският сеизмологичен център. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Трусът е бил на дълбочина 126 км, а най-близките селища до епицентъра са Ковасна (35 км), Търгу Секуйеск (48 к

Кметски коледен късмет: "Плаж в Куба с Волен"

Кметът на Монтана Златко Живков изненада журналисти с атрактивни късмети. Най-големият от тях беше "Плаж в Куба с Волен". Изтегли го пищната издателка на спрелия за малко вестник "Северозапад прес" Зоя Станоева, съобщава "Стандарт".

Германия очаква 180 000 българи и румънци през 2014

/КРОСС/ 180 000 души. Толкова се очаква да пристигнат от България и Румъния в Германия след отварянето на пазара на труда, пише "Франкфуртур алгемайне цайтунг". На темата се спират и редица други германски издания. Други учени обаче изразяват по-различни позиции. "Не може да се очаква, че Германия ще бъде залята от нискоквалифицирани работници от България и Румъния", предполага директорът на берлинския Институт за демография и развитие Райнер Клингхолц. Както сочат данните - пристигналите и от двете страни хора до момента са по-скоро добре образовани: 55 на сто са със средно специално или висше образование. До подобни изводи стигат и в Института за изследване на пазара на труда. "Досега румънците и българите не са в особена тежест на германската социална система", казва пред "Франкфуртур алгемайне цайтунг" експертът Херберт Брюкер, цитиран от DW. Макар напоследък да се наблюдава увеличаване на броя на хората, получаващи помощи за безработни: през 2013 на тях са разчитали 10 процента от българите и румънците в Германия, което е с 1,4 пункта повече за една година. Този показател е над средния за Германия като цяло - 7,5 на сто, но е значително по-нисък от средното ниво за чужденците - 15 процента. Според Института за изследване на пазара на труда от отварянето на трудовия пазар на 1 януари 2014 г

Южна Африка иска домакинството за Световното клубно първенство

Южна Африка иска отново да кандидатства за домакинство на изданията на Световното клубно първенство през 2015/16г. Африканската държава издигна кандидатура за отминалото тазгодишно издание и за това за 2014г. Освен Южна Африка кандидати за тези домакинства бяха още ОАЕ, Иран и Мароко. През октомври 2011г. ФИФА обяви, че всички кандидати освен Мароко са оттеглили кандидатурите си. Така Мароко ще приеме и изданието на турнира през следващата година. Началото на този турнир датира от 2000г., когато името му бе Клубно световно първенство на ФИФА. В периода 2001/04г. то не се състоя, но от 2005г. се провежда ежегодно, като до момента домакини са били Бразилия, Япония, ОАЕ и Мароко. На своята домакинска сметка Южна Африка има Мондиал 2010, изданията на Африканската купа на нациите през 1996...

Наследниците на Конан Дойл нямат права върху Шерлок Холмс

Американски федерален съд лиши наследниците на състоянието на Артър Конан Дойл от авторските права на 50 негови произведения, където герой е Шерлок Холмс, съобщава "Ню Йорк Таймс". Решението на съда се отнася до произведения на писателя, издадени до 1 януари 1923 г. Сега образите на Шерлок Холмс и на доктор Уотсън могат да бъдат използвани от авторите на нови художествени творби, без съответното заплащане на наследниците му. Според адвокат на наследниците на Артър Конан Дойл клиентите му проучват възможността да обжалват решението на съда. Източник: БГНЕС

Марио Драги е оптимист за еврозоната, шефът на Бундесбанк се опасява от завръщане на кризата


Кризата не е преодоляна, но има много окуражителни признаци, заявява в интервю за германския седмичник "Шпигел" президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Марио Драги, цитиран от БТА. Президентът на Бундесбанк Йенс Вайдман обаче не е такъв оптимист. В интервю за в. "Билд" той предупреждава хората да не се подвеждат по "измамното спокойствие" на финансовите пазари и изразява опасения, че кризата може да се завърне през 2014 г.

Според Драги през изминалата година най-вече в...

Илиян Тодоров вече е издирван и от "Интерпол"

Снимката на 27-годишния Иван Тодоров е една от 270-те на сайта на службата, които се издирват с червена бюлетина

Палмейрас може да купи Роналдиньо

/КРОСС/ Роналдиньо може да стане играч на Палмейрас, съобщи "Globo Esporte". Договорът на 33-годишния бивш бразилски национал с Атлетико Минейро изтича на 31 декември и досега не е постигната договорка за продължаването му. Ръководството на "вердао" обаче първо пресмята всички рискове от евентуална сделка с Роналдиньо, за привличането на който трябва да бъде инвестирана сериозна сума.    

Дядо Коледа обра банка във Флорида

Дядо Коледа-менте отишъл при един от служителите в банката и оставил пред него кутия, опакована в хартия за подаръци. След това си поискал всички пари от касата като обяснил, че подаръкът е опасен.

Британци дариха апаратура за новородени на Великотърновската болница

/КРОСС/ Апарат за обдишване на новородени бебета дари на Неонатологичното отделение на Великотърновската болница фондация на британски граждани, живеещи в България. Средствата за купуването на апарата са били набавяни с различни благотворителни инициативи в рамките на една година по идея на Фондацията „Приятели на Велико Търново", съобщи за БТА д-р Кина Николова - завеждаща на отделението. Необходимите 40 000 лева са били събрани в началото на декември, тогава е сключен договорът за доставка с фирмата-производител, а от днес апаратурата е в отделението. По думите на Николова досега в отделението се е ползвал апарат отпреди 30 години и нуждата от подмяната му е била спешна. „След кувьозите респираторът е най-важният уред за живота на недоносените бебета", отбеляза тя. От началото на 2014 г. фондацията на британските заселници ще започне нова инициатива - за осигуряване на средства за купуване на ехограф за Неонатологичното отделение.  

Прегазиха полицай от кортежа на Лукашенко

Полицай, охраняващ кортежа на украинския президент Александър Лукашенко, бе прегазен от внезапно връхлетяла го кола. Инцидентът е станал на 25 декември, пише Lifenews.ru. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Заради безпрепятственото придвижване на високопоставения гост от летище „Внуково" до центъра на Москва би

Прегазиха полицай, охраняващ кортежа на Лукашенко (видео)

Полицай, охраняващ кортежа на украинския президент Александър Лукашенко, бе прегазен от внезапно връхлетяла го кола. Инцидентът е станал на 25 декември, пише Lifenews.ru. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Заради безпрепятственото придвижване на високопоставения гост от летище „Внуково" до центъра на Москва би

Оптимистична прогноза за германската икономика

Пред нея отдавна не са се разкривали толкова добри перспективи, смятат експерти

    


Петима вече са задържани за нападението над Чорновил

/КРОСС/ Задържаните във връзка с нападението над украинската журналистка Татяна Чорновил вече са петима, съобщиИнтерфакс, позовавайки се на информация, предоставена от Министерството на вътрешните работи на Украйна. Петият арестуван е 34-годишен жител на украинския град Днепродзержинск, работил в охранителна фирма. От показанията на заподозрения става ясно, че той лично е взел участие в побоя над Татяна Черновил.  

Капитанът на Черно море преговаря с китайски отбор

Капитанът на Черно море Георги Илиев призна за предстоящ свой трансфер в Китай. В момента националът преговаря с водения от Ясен Петров втородизивионен Шъдзяджуан. Халфът все още не е подписал с азиатския отбор, защото тепърва ще уточнява личните си условия.

Мъж загина при пожар в къща във "Врана"

57-годишен мъж загина при пожар в къща във вилна зона "Врана" в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мъж изгоря при пожар във вила край София

Мъж е загинал при пожар във вилна зона край София. В следствие на пожара са унищожени 40 квадратни метра покривна конструкция и домашни вещи.

42% от жените връщат коледните си подаръци

/КРОСС/ Почти половината жени връщат коледните си подаръци. Скорошно проучване сочи, че 42% от дамите не са удовлетворени от избора на своите съпрузи или приятели, съобщи Нова телевизия. Въпреки усилията на мъжете и продавач-консултантите, изглежда избирането на перфектния подарък за половинката продължава да е трудна задача. Според анкетата, представителките на нежния пол връщат подаръците, защото не им стават или не подхождат на стила им. Повече от половината анкетирани признали, че получили неподходящи модни артикули за празника. Основният проблем е сгрешен размер, а 45% са се принудили да заменят подаръка си, защото се чувствали неудобно в него.

Недоволни: Мирните протести завършват

Тържествено приключване на мирните протести обявиха недоволни от правителството във Facebook, съобщава в. „24 часа”. Събитието е създадено от Явор Никифоров, който е едно от лицата на протеста в последните месеци, а избраната дата е 10 януари.

Легендарният Стефан Едберг е новият треньор на Федерер

Роджър Федерер нае за свой треньор легендарния швед Стефан Едберг до началото на Откритото първенство на Австралия през януари, съобщава БТВ. 

Носителят на 17 титли от Големия шлем Федерер вече няколко дни работи с шведа по време на тренировъчния му лагер в Дубай. Едберг има шест трофея от Големия Шлем. Той се отказва от тениса през 1996-а... Роджър Федерер нае за свой треньор легендарния швед Стефан Едберг до началото на Откритото първенство на Австралия през януари, съобщава БТВ. Носителят на 17 титли от Големия шлем Федерер вече няколко дни работи с шведа по време на тренировъчния му лагер в Дубай. Едберг има шест трофея от Големия Шлем. Той се отказва от тениса през 1996-а...

912 000 лв. са разплатени за отчуждаване на имоти на „Струма”

912 000 лева са разплатени за отчуждени имоти при изграждането на втори лот на автомагистрала „Струма”. Това съобщи на пресконференция областният управител на Кюстендил Иван Каракашки, предаде „Фокус”. За обезщетяването на собствениците на имоти са заделени 1 700 000 лева. „Цената на имотите зависи от вида на самите имоти. Има цени, които са по-малко от 200 лева, но в района на Бобошево, Кочериново, Бараково, цените са по 1 000 лена за декар. Има комисия, която е ангажирана с обезщетенията и тя заседава ежеседмично”, заяви Иван Каракашки. Той посочи, че е получил уверение, че от пролетта на 2014 година ще бъде възобновен ремонтът на пътя Кюстендил – София, в района на Конявската планина, който е бил спрян през 2009 годи...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване