57-годишен мъж загина при пожар във вилна зона "Врана"

57-годишен мъж загина при пожар в къща във вилна зона „Врана" в София. В ликвидиране на произшествието са участвали 3 противопожарни автомобила с 12 служители. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Унищожена е 40 квадратни метра покривна конструкция и домашни вещи. Причината за пожара са в процес на установяване 57-годишен мъж загина при пожар в къща във вилна зона „Врана" в София. В ликвидиране на произшествието са участвали 3 противопожарни автомобила с 12 служители. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Унищожена е 40 квадратни метра покривна конструкция и домашни вещи. Причината за пожара са в процес на установяване

Патриархът дари телевизор на сираци за Коледа

По случай Рождество Христово и пред Новогодишните празници българският патриарх Неофит дари на Дома за деца, лишени от родителски грижи, "Св. Иван Рилски" в русенското село Брестовица голям плазмен телевизор и много лакомства, съобщава в благодарствено писмо ръководството на дома.

Мъж загина при пожар във вилна зона "Врана"

57-годишен мъж загина при пожар в къща във вилна зона „Врана 57-годишен мъж загина при пожар в къща във вилна зона „Врана" в София. В ликвидиране на произшествието са участвали 3 противопожарни автомобила с 12 служители. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Унищожена е 40 квадратни метра покривна конструкция и домашни вещи. Причината за пожара са в процес на установяване

2013 г. беше неспокойна, но и година на растеж!

Правителството свърши доста работа, смята Филиз Хюсменова

    


128 души арестувани в "Гръм 1" срещу дрогата в Сърбия

128 души, сред които известни шефове на наркомафията, са били арестувани тази сутрин в операция  "Гръм 1". Тя обхвана територията на цяла Сърбия.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Това съобщи първият вицепремиер на сръбското правителство Александър Вучич, цитиран от агенция БЕТА. 

На пресконференция Вучич 128 души, сред които известни шефове на наркомафията, са били арестувани тази сутрин в операция "Гръм 1". Тя обхвана територията на цяла Сърбия. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Това съобщи първият вицепремиер на сръбското правителство Александър Вучич, цитиран от агенция БЕТА. На пресконференция Вучич

Политическото напрежение в Турция ескалира

Още един депутат от управляващата партия подаде оставка на фона на масовите протести срещу корупцията и премиера Ердоган

    


128 души са арестувани в "Гръм 1" срещу дрогата в Сърбия

128 души, сред които известни шефове на наркомафията, са били арестувани тази сутрин в операция  128 души, сред които известни шефове на наркомафията, са били арестувани тази сутрин в операция "Гръм 1". Тя обхвана територията на цяла Сърбия. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Това съобщи първият вицепремиер на сръбското правителство Александър Вучич, цитиран от агенция БЕТА. На пресконференция Вучич

Роналдо спечели приза Globe Soccer

Португалецът Кристиано Роналдобеше награден от Европейската асоциация на клубовете на най-добрия играч на годината.

Ана Фенингер спечели първа победа след триумф в гигантския слалом


След три трети и едно второ място Ана Фенингер най-после постигна първата си победа за сезона в Световната купа по ски алпйски дисциплини. 24-годишната австрийка триумфира в гигантския слалом в Линц за радост на своите сънародници.

Фенингер изоставаше само с две секунди от водачката в класирането в тази дисциплината Джесика Линдел-Викарби след първия манш, но при второто преминаване покрай 47-те врати на трасето беше много по-бърза от съперничките си.

Австрийката финишира...

Германия е похарчила 11 млрд за мисиите си в Афганистан

/КРОСС/ Участието на Германия в мисиите на ИСАФ в Афганистан за момента се изчислява на 11 милиарда евро, предаде ИТАР-ТАСС. Експерти смятат, че новият външен министър Франк-Валтер Щайнмайер трябва да играе ролята на посредник между Кабул и Вашингтон в опитите за подписване на споразумение за сигурност. На 6 октомври Германия предаде на афганистанските сили охраната на база в провинция Кундуз. От този момент действията на германските войници, които продължиха в северната област в продължение на около 10 години, се смятат за официално приключили. Поетапното оттегляне на германските войници от Афганистан започна преди близо две години. В момента в Афганистан има около 3100 германски войници. 54 войници от Германия са убити през целия период.  

Откъс от "Да бъдеш мъж и баща" на Йеспер Юл


Днес в рубрика "Четиво" ви представяме въведението на книгата "Да бъдеш мъж и баща" на Йеспер Юл, издадена от "Жанет 45".

Йеспер Юл е роден през 1948 г. в Дания. Той е преподавател, групов и семеен терапевт, консултант в конфликтни ситуации и автор. През 1972 г. завършва история, религиозна педагогика и европейска духовна история. Вместо да поеме по преподавателския път, той започва работа като възпитател в дом за деца и социален работник, а по-късно преминава обучение за семеен...

Гроувс посъветва Венгер да привлече Бербатов

/КРОСС/ Бившият футболист на Арсенал Пери Гроувс посъветва мениджъра на тима Арсен Венгер да направи всичко възможно, за да привлече Димитър Бербатов в състава си през зимата. Гроувс смята, че ако "артилеристите" искат да спечелят титлата в Англия през настоящия сезон, ще трябва да заложат на нападателя на Фулъм. "Топ отборите няма да пуснат най-добрите си играчи, а тимът има нужда от качествено попълнение. Вероятно биха могли да вземат Бербатов за около милион или два за последните шест месеца от договора му", сподели Гроувс. "Смятам, че самият той знае, че е прекалено добър за Фулъм. Понякога дори езикът на тялото му казва "какво правя тук", допълни бившият футболист на Арсенал. "Ако Арсенал има в тима си Бербатов за година и половина, което аз смятам за възможно, ще бъде прекрасна опция, за да може Оливие Жиру да си почине. Той няма да промени схемата на игра като цяло", завърши Гроувс.  

Ердоган отказа да се оттегли, обяви война на съда

Турският премиер Реджеп Ердоган предприе яростна атака срещу съдебната власт в страната. На митинг в Истанбул той обяви, че няма да подава оставка заради корупционния скандал,

Повече от 20 загинаха при обстрел на сирийската армия срещу пазар в Алепо

Най-малко 20 са жертвите от въздушните удари на сирийската армия срещу пазар за зеленчуци, който се намира до болница в контролиран от опозицията квартал на град Алепо. Това предаде АФП, позовавайки се на Сирийската обсерватория за правата на човека.

Сред загиналите има две деца, една жена, юноша и журналист. Най-малко 20 са жертвите от въздушните удари на сирийската армия срещу пазар за зеленчуци, който се намира до болница в контролиран от опозицията квартал на град Алепо. Това предаде АФП, позовавайки се на Сирийската обсерватория за правата на човека. Сред загиналите има две деца, една жена, юноша и журналист.

Сръбски министри участвали в скандални приватизации

Трима бивши министри са заподозрени за участие в престъпни приватизации в Сърбия. Това съобщи на извънредна пресконференция вицепремиерът Александър Вучич. Щетите от спорните приватизации възлизат на 7,7 милиарда динари /110 динари=1 евро – бел.ред./. Днес са задържани 76 лица, а вчера - други 56 души с обвинение за извършени 64 престъпления, каза Вучич на пресконференция в сградата на Министерски съвет. Той съобщи, че е приключило разследването на 24-те спорни приватизационни сделки. Вучич уточни, че в полицейската операция от тази сутрин са задържани 128 наркодилъри и като се добавят лицата от първата операция от началото на месеца техният брой достига 500. Всички онези, които успяха да избягат за ден-два, трябва да знаят, че адът за тях предстои, каза още Вучич. За него най...

Пиронкова стартира сезона с победа, Гришо започва след дни

Цветана Пиронкова стартира новия тенис сезон успешно и сложи край на серията си от шест поредни загуби. В двубой от първия кръг на квалификациите за турнира в Шънджън, (Китай), Цвети победи с 6:2, 6:1 грузинката Оксана Калашникова.

42% от жените връщат коледните си подаръци

Проучване показва, че около 42% от жените връщат коледните си подаръци, съобщава Нова ТВ. Според анкетата, представителките на нежния пол връщат подаръците, защото не им стават или не подхождат на стила им. 

Избирането на перфектен подарък за половинката се оказва труден избор за мъжете, въпреки че и продавач-консултантите също съдействат при... Проучване показва, че около 42% от жените връщат коледните си подаръци, съобщава Нова ТВ. Според анкетата, представителките на нежния пол връщат подаръците, защото не им стават или не подхождат на стила им. Избирането на перфектен подарък за половинката се оказва труден избор за мъжете, въпреки че и продавач-консултантите също съдействат при...

Сунитските райони на Ирак под комендантски час

Причината е решението на премиера Малики да забрани

Бизнес с перспектива

„Prison Consulting" - така се нарича услугата, която се предлага на новопостъпващи за излежаване на присъдата си затворници. В САЩ това е процъфтяващ бизнесмодел, практикуван от бивши затворници, които съветват идващите след тях. 

Клиентите имат богат избор от профилирани консултанти, пише списание GEO.

Още по темата четете в GEO.

„Prison Consulting" - така се нарича услугата, която се предлага на новопостъпващи за излежаване на присъдата си затворници. В САЩ това е процъфтяващ бизнесмодел, практикуван от бивши затворници, които съветват идващите след тях. Клиентите имат богат избор от профилирани консултанти, пише списание GEO. Още по темата четете в GEO.

57-годишен мъж загина при пожар в София

Огънят е пламнал в къща във вилна зона "Врана"

    


Пазарът на бизнес имоти - в капан на политическата обстановка

България остава периферен пазар за чуждите инвеститори заради влошената политическа среда и лошата инфраструктура

    


Най-важните събития в Европа според Би Би Си


Избирането на нов папа, третата изборна победа на Ангела Меркел и протестите в Киев, но не и продължаващите близо 200 дни в София, са сред водещите за Европа 12 събития на годината според Гейвин Хюит, редактор по европейските въпроси на Би Би Си. Той определя 2013г. като годината, в която Европа е придобила самочувствие и е повярвала, че може да се измъкне от многобройните си кризи.

1. Танцът на Меркел

Европа чакаше трети мандат на Ангела Меркел и как ще приключат...

Монтираха новите кристали на сферата на "Таймс скуеър"

/КРОСС/ Сферата на "Таймс скуеър" в Ню Йорк се сдоби с нови кристали по случай Новата година, съобщи CBS. Традиционно със спускането на сферата на "Таймс скуеър" нюйоркчани отбелязват настъпването на Новата година. За празника на площада 288 от общо 2668 кристални панела на емблематичния символ бяха подменени с нови. По традиция всяка година посрещането на празника протича под надслов, а тазгодишното е „Дар на въображението". Очаква се над 1 милиард души да гледат посрещането на Новата 2014 година на "Таймс скуеър".  

Най-малко 20 са жертвите след обстрел на сирийската армия срещу пазар в Алепо (снимки)

Най-малко 20 са жертвите от въздушните удари на сирийската армия срещу пазар за зеленчуци, който се намира до болница в контролиран от опозицията квартал на град Алепо. Това предаде АФП, позовавайки се на Сирийската обсерватория за правата на човека.

Сред загиналите има две деца, една жена, юноша и журналист. Най-малко 20 са жертвите от въздушните удари на сирийската армия срещу пазар за зеленчуци, който се намира до болница в контролиран от опозицията квартал на град Алепо. Това предаде АФП, позовавайки се на Сирийската обсерватория за правата на човека. Сред загиналите има две деца, една жена, юноша и журналист.

Операция "Гръм 1" в Сърбия подхвана наркодилърите

/КРОСС/ Сръбският вицепремиер Александър Вучич съобщи, че в операция "Гръм 1" тази сутрин са били арестувани 128 души, сред които известни шефове на наркомафията, предаде агенция Бета, цитирана от БТА. За всички наркодилъри в Сърбия настъпва ад, заяви Вучич на пресконференция за журналисти в сръбското правителство. Той каза, че сред арестуваните има известни имена на шефове на наркомафията от Нови Белград, Раковица и Вождовац, но имената им ще бъде съобщени след 48 часа. Всички ще бъдат съдени, заяви Вучич и добави, че в двете операции ("Гръм" и "Гръм 1") ще бъдат разследвани 500 души, което е най-големият успех в региона. Вучич каза, че в операцията на полицията са били задържани също 250 пушки, пистолети, муниция, около 74 000 евро и 6 луксозни автомобила.  

Запалиха лек автомобил във Варна

Пламъците са унищожили почти напълно

42% от жените връщат коледните си подаръци

Проучване показва, че около 42% от жените връщат коледните си подаръци, съобщава Нова ТВ. Според анкетата, представителките на нежния пол връщат подаръците, защото не им стават или не подхождат на стила им. 

Избирането на перфектен подарък за половинката се оказва труден избор за мъжете, въпреки че и продавач-консултантите също съдействат при... Проучване показва, че около 42% от жените връщат коледните си подаръци, съобщава Нова ТВ. Според анкетата, представителките на нежния пол връщат подаръците, защото не им стават или не подхождат на стила им. Избирането на перфектен подарък за половинката се оказва труден избор за мъжете, въпреки че и продавач-консултантите също съдействат при...

Великобритания е заплашена от наводнения


Опасност от наводнения беше обявена в повече от 130 района на Великобритания след проливните дъждове и бурните ветрове в последните дни, съобщи ИТАР-ТАСС. Силни ветрове и дъждове връхлетяха Западна Европа в дните преди Коледа.

В Северна Англия и Уелс поривите на вятъра достигат 130 км/ч, около 4 хиляди домакинства са без ток, а много шосета са затворени заради опасност от наводнения, въпреки че транспортът бавно се нормализира. Лошото време взе и жертви - във Великобритания и съседна...

34-годишен издъхна пред очите на близките си

34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.

Екип на Спешен център е тръгнал незабавно към мястото на трагедията. 
Причините са неизвестни.

Очаквайте подробности.
34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.
34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком. Екип на Спешен център е тръгнал незабавно към мястото на трагедията. Причините са неизвестни. Очаквайте подробности. 34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.

Изкарването на най-токсичните химикали от Сирия се забавя

Лошото метеорологично време и изместването на бойните фронтове

34-годишен издъхна пред очите на близките си

34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.

Екип на Спешен център е тръгнал незабавно към мястото на трагедията. 
Причините са неизвестни.

Очаквайте подробности.
34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.
34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком. Екип на Спешен център е тръгнал незабавно към мястото на трагедията. Причините са неизвестни. Очаквайте подробности. 34-годишен мъж от село Горно Церово издъхна в ранния следобяд пред очите на близките си. Това пише Струма.ком.

Британци дариха апарат за обдишване на новородени на болницата в Търново

Средствата са били събрани от различни благотворителни инициативи

    


Външният министър на Германия: Скандалът в Турция е тест за демократичност

/КРОСС/ Министърът на външните работи на Германия Франк-Валтер Щайнмайер призова правителството да хвърли светлина по случая с подозренията за корупция, подчертавайки, че случващото се е тест за турската демокрация, предаде Агенция Франс прес. „Имаме доверие в силата на турската държава да хвърли светлина по случая с подозренията за корупция без оглед на засегнатите хора", заяви Щайнмайер пред Bild. "Изясняването на случая има стойност на тест за всяка политика, която претендира, че спазва върховенството на закона", допълни министърът. "В регион, който е белязан от кризи и конфликти, имаме нужда от една силна Турция като вътрешен и външен полюс на стабилност", завърши той.  

До 10-11 градуса ще достигнат температурите утре във Варна

През следващото денонощие над Дунавската равнина ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната през нощта ще преобладава ясно, а утре слънчево време. По-значителна облачност ще има в нощните часове над източните райони.

Бездействието на Вашингтон застрашава стандарта на живот в САЩ

Проблемът с бюджетния дефицит ще бъде разрешен чрез отприщване на инфлацията, след като бъде вдигнат тавана по дълга, смята Майкъл Йошиками

    


57-годишен мъж почина при пожар във вилна зона „Врана"

Мъж на 57 години загина при пожар в къща във вилна зона „Врана" в София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Огънят е унищожил 40 квадратни метра покривна конструкция и домашни вещи. Причината за пожара са в процес на установяване. Сигналът за възникналия пожар е подаден тази сутрин в 6:04 часа. В ликвидиране на произшествието са участвали три противопожарни автомобила с 12 служители.

3,1 по Рихтер във Вранча

Земетресение с магнитуд 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 23:54 часа в петък в сеизмичния район Вранча в Румъния, съобщава Европейският сеизмологичен център. Трусът е бил на дълбочина 126 км, а най-близките селища до епицентъра са Ковасна (35 км), Търгу Секуйеск (48 км), Фокшан (50 км), Ръмнику Сърат (51 км) и Мъръшещ (57 км). Земетресение с магнитуд 3,4 по Рихтер бе регистрирано във Вранча в 9:58 часа и вчера. През декември в тази земетръсна зона са регистрирани други 17 земетресения с магнитуд между 2,5 и 3,6 по Рихтер. На 6 октомври във Вранча стана земетресение с магнитуд 5,5 по Рихтер, което бе най-силното през последните четири години. Трусът бе усетен в Букурещ и в северната част на България и в Молдова. Тази година във Вранча е имало осем земетресения с магнитуд над 4 п...

ДПС готви промени в закона в полза на тютюнопроизводителите

ДПС готви промяна в Закона за тютюна и тютюневите изделия, с които да бъдат защитени правата на тютюнопроизводителите, съобщи в събота депутатът Ердинч Хайрула, цитиран от ”Дарик”. Според него промените се налагали поради провалената политика на правителството на ГЕРБ в сектора. ”Очакваната либерализация на пазара, която те въведоха с промени в Закона, която да регулира цените на тютюна, не доведе до добри резултати. Очакваха да се вдигнат изкупните цени, но това не стана”, каза Хайрула. Според него е било грешка премахването на лицензионния режим в Закона за тютюна и тютюневите изделия, както и отпадането на регистъра на тютюнопроизводителите. ”В закона бяха записани срокове за изкупуване, а също и минимални изкупни цени. Сега това не съществува облечено в законова форма и ръцете на изкупвачите са развързани те да определят и срокове и цени, което внася напрежение в сектора”, каза депутатът. По време на митинг в Момчилград по повод 29 години от Възродителния процес зам.-председателят на ДПС Рушен Риза също поиска защита на тютюнопроизводителите. По думите му ГЕРБ са изменили закона така, че в момента изкупвачите на тютюн извивали ръцете на производителите, бавейки изкупната кампания.  По думите на кмета на община Кирково Сали Рамадан миналата година по това време всичкия тютюн вече е бил изкупен. Сега една единствена фирма – ”Булгартабак-София”, била стартирала изкупуването в най-големия тютюнопроизводителен район в Източните Родопи - Кирковско. ”Забавянето на кампанията доведе до голямо напрежение сред производителите. Може би целта на фирмите, които знаят, че има по-голямо количество и с добро качество произведен тютюн тази година - 2500-2800 тона в община Кирково, е да ударят с по-ниски цени производителите”, коментира Рамадан.  Той е убеден, че без държавно регулиране на този отрасъл няма как да стане. ”Това засяга хляба на стотици хиляди души, не са 10 000-15 000, за да оставиш пазарът да определя цените”, каза кметът на Кирково.

Българинът прекалява с мазнините и алкохола, храни се все по-нездравословно

Продължаваме да прекаляваме със сладкишите и газираните напитки, категорични са специалистите по хранене. За сметка на това приемът ни на плодове и зеленчуци е под здравословния минимум, а две трети от хората у нас употребяват и повече сол отколкото е допустимо. Оказва се, че си създаваме вредни навици по отношение на храненето още в детска възраст Продължаваме да прекаляваме със сладкишите и газираните напитки, категорични са специалистите по хранене. За сметка на това приемът ни на плодове и зеленчуци е под здравословния минимум, а две трети от хората у нас употребяват и повече сол отколкото е допустимо. Оказва се, че си създаваме вредни навици по отношение на храненето още в детска възраст

Най-очакваните филми на 2014-а

Финансовият баланс на ценителите на качественото кино ще бъде ударен от опустошително цунами от задължителни заглавия през 2014-а. Новата година идва с пълен пакет отдавна чакани произведения. И нека всички тези (почти) сигурни аудио-визуални триумфи да получат разпространение и в България.
Започваме с един смазващо интригуващ филм, който всъщност Финансовият баланс на ценителите на качественото кино ще бъде ударен от опустошително цунами от задължителни заглавия през 2014-а. Новата година идва с пълен пакет отдавна чакани произведения. И нека всички тези (почти) сигурни аудио-визуални триумфи да получат разпространение и в България. Започваме с един смазващо интригуващ филм, който всъщност

Звезда на порното е луда по Интер и секса

Италианският Интер не се намира в най-доброто си състояние, но тимът се радва на силна подкрепа и в порноиндустрията чрез Ребека Томеи.

Южен Судан се съгласи на незабавно примирие

/КРОСС/ Правителството на Южен Судан се съгласи на незабавно примирие, заявиха лидери на страни от региона, участващи в среща на Междуправителствена организация за развитие в Найроби. Те подчертаха, че искат всички участници в конфликта в Южен Судан да се срещнат за преговори до края на годината, съобщи BBC. „Организацията за развитие приветства ангажимента на правителството на Южен Судан за незабавно прекратяване на бойните действия и призова Риек Мачар и другите страни в конфликта да поемат подобен ангажимент", се казва в изявление на ООН. По-рано съседните страни изразиха подкрепа за президента на Южен Судан Салва Киир, чиито въоръжени сили от 13 дни водят сражения с войските на разбунтувалия се бивш вицепрезидент Риек Мачал. На срещата на върха в Найроби съседите на Южен Судан подчертаха в обща декларация, че няма да приемат никакъв опит за сваляне от власт на Киир. Те посочиха, че свалянето от власт на Киир би било некоституционно, също както и отстраняването на демократично избраното правителство на Южен Судан. Мачал заяви, че е готов на преговори, при условие че негови съюзници, задържани в южносудански затвори, бъдат освободени.  

Българинът се храни все по-нездравословно, прекалява с алкохола

Продължаваме да прекаляваме със сладкишите и газираните напитки, категорични са специалистите по хранене. За сметка на това приемът ни на плодове и зеленчуци е под здравословния минимум, а две трети от хората у нас употребяват и повече сол отколкото е допустимо. Оказва се, че си създаваме вредни навици по отношение на храненето още в детска възраст Продължаваме да прекаляваме със сладкишите и газираните напитки, категорични са специалистите по хранене. За сметка на това приемът ни на плодове и зеленчуци е под здравословния минимум, а две трети от хората у нас употребяват и повече сол отколкото е допустимо. Оказва се, че си създаваме вредни навици по отношение на храненето още в детска възраст

ООН съкрати бюджета и персонала си

/КРОСС/ Общото събрание на ООН одобри бюджет от 5,53 млрд. долара за редовните дейности на световната организация за 2014-2015 г., намалявайки с един процент общата сума в сравнение с предходния двегодишен период. На събранието се гласува и "за" съкращаване на персонала с 2 процента - или около 221 длъжности, съобщи Ройтерс. Одобреният бюджет не включва парите за мироопазващите операции, които се финансират от отделен бюджет, възлизащ в момента на над 7 млрд. долара годишно, нито средствата за водещи агенции на ООН, финансирани с доброволни дарения от страните членки.  

При операция срещу наркомафията в Сърбия са арестувани 128 души


В операция "Гръм 1" срещу наркодилъри тази сутрин са били арестувани 128 души, сред които известни шефове на наркомафията, съобщи първият вицепремиер на сръбското правителство Александър Вучич, цитиран от агенция БЕТА. На пресконференция Вучич обяви, че за всички наркодилъри в Сърбия "настъпва ад".

Той каза още, че сред арестуваните има известни имена от наркомафията в Нови Белград, Раковица и Вождовац. Имената на арестуваните щеели да бъдат съобщени след 48 часа.

Всички...

Депозитите отново с ръст

Депозитите на гражданите се увеличиха с 8,5%, или 1,6 млрд. лв. от началото на годината и в края на октомври достигат рекордните 36,5 млрд. лв., сочат данните на БНБ. За година ръстът е с 9,3%. Българинът традиционно избира националната валута за спестяванията си като през тази година влоговете в левове нарастват двойно в сравнение с тези в евро, казва Екатерина Кирилова, директор "Маркетинг и клиентски сегменти" в УниКредит Булбанк.

Над 20 загинаха при въздушни удари на сирийската армия

Сред убитите в град Алепо има най-малко 2 деца

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване