Индексите на БФБ продължават да пълзят нагоре*

Съотношението печеливши/губещи акции на борсата е 24/7, а при 6 позиции няма промяна

    


Сергей Станишев: Не сме се отказали от проекта АЕЦ "Белене“

Конгресът на партията беше категоричен, че БСП има самочувствието и сме убедени, че правим нещо полезно за хората, подкрепяйки правителството на Орешарски. Осъзнаваме нашата отговорност пред хората за това да не се върне управление, отхвърлено от тях. Това заяви в ефира на BTV председателят на ПГ на КБ лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Конгресът на партията беше категоричен, че БСП има самочувствието и сме убедени, че правим нещо полезно за хората, подкрепяйки правителството на Орешарски. Осъзнаваме нашата отговорност пред хората за това да не се върне управление, отхвърлено от тях. Това заяви в ефира на BTV председателят на ПГ на КБ лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей

Чобанов: Публичната инвестиционна програма не се харчи партийно

Финансовият министър отхвърли всички съмнения на ГЕРБ, че 500-те млн. лева са разпределени по партиен критерии преди изборите

    


Бившият шеф на Helenic Postbank e пуснат под гаранция


Бившият шеф на гръцката Helenic Postbank (Пощенска банка) Ангелос Филипидис, обвинен в раздаването на необезпечени кредити на местни бизнесмени за стотици милиони евро, бе пуснат на свобода от съда под парична гаранция от 2 милиона евро, предаде радио Атина.

На бившия банкер е забранено да напуска страната и е длъжен да се разписва всеки ден в полицейското управление. Ограничителните мерки са наложени от съдебен следовател заради повдигнатите срещу бившия управител на въпросната...

Станишев: Не сме се отказали от проекта АЕЦ "Белене“

Конгресът на партията беше категоричен, че БСП има самочувствието и сме убедени, че правим нещо полезно за хората, подкрепяйки правителството на Орешарски. Осъзнаваме нашата отговорност пред хората за това да не се върне управление, отхвърлено от тях. Това заяви в ефира на BTV председателят на ПГ на КБ лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Конгресът на партията беше категоричен, че БСП има самочувствието и сме убедени, че правим нещо полезно за хората, подкрепяйки правителството на Орешарски. Осъзнаваме нашата отговорност пред хората за това да не се върне управление, отхвърлено от тях. Това заяви в ефира на BTV председателят на ПГ на КБ лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей

Йордан Диневски стартира с победа в основна схема

Йордан Диневски

Йордан Диневски

Виктория Желева и Йордан Диневски стартираха добра игра и с победи в основната схема на държавното първенство по тенис в зала за юноши и девойки до 18 години, което се провежда на тенискортовете .

Желева започна в първия си мач като стигна  до 6:2, 6:0  при  двубоя с Христина Дянкова от  “Изида” Добрич.

Днес  хасковлийката ще играе с Зиновия Ванева от  “Стоянстрой”.


Желева заедно с Михаела Кафтанова се наложиха с 6:2, 6:1  над състезателките от  “Изида” Добрич Калина Божилова и Христина Дянкова на полуфинала при двойки .

Йордан Диневски надигра Стефан Йорданов от Дряново, Ивайло Славов  ог “Албена”  и Чавдар Шоков “Железничар” Сф. С победите си той влезна в основна схема на турнира.

В първия кръг Диневски надигра с 6:2, 7:6 2 в схемата с Васко Нешев. Днес  ще се изправи срещу Алекс Мартински .

 Анжелина Янева

69-годишен мъж е задържан за убийството в старчески дом

69-годишен мъж е задържан за убийството в старческия дом във Велико Търново.

Заличиха варненски туроператор заради липса на застраховка

Четири туристически фирми са заличени от националния регистър на туроператорите и турагентите, съобщиха от министерството на икономиката. Причината е, че не са представили в срок копие от договор за сключена застраховка “Отговорност на туроператора”.

Парламентът заседава извънредно днес

Народните представители ще заседават извънредно днес от 14.00 до 19.00 часа.

Депутатите ще гласуват на второ четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата, внесен от Министерски съвет. Народните представители ще разгледат и на второ четене Законопроект за ограничаване изменението на климата.

Народните представители ще заседават извънредно днес от 14.00 до 19.00 часа. Депутатите ще гласуват на второ четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата, внесен от Министерски съвет. Народните представители ще разгледат и на второ четене Законопроект за ограничаване изменението на климата.

В Кипър се подновяват преговорите между лидерите на двете общности за съдбата на острова


Лидерите на гръцката и турската общност днес ще се срещнат в буферната зона на ООН, разделяща острова на международно признатата Република Кипър и самопровъзгласилата се Севернокипърска турска република, призната единствено от Анкара, съобщават медиите в Никозия, цитирани от БТА.

Това е първа официална среща между президента Никос Анастасиадис и водача на кипърските турци Дервиш Ероглу, която трябва да даде началото на нов етап от преговорите за разрешаване на проблема за разделения...

7 камиона от една фирма опитали да пробият блокадата на границата

Седем камиона от една фирма са опитали да преминат блокадата на ГКПП „Капитан Андреево" тази нощ са направили опит силово и на висока скорост да преминат блокадата на българо-турската граница тази нощ, съобщиха очевидци на инцидента. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS „Около 3.30 - 3.45 ч

Средната полезна площ на жилищата расте през четвъртото тримесечие

Като цяло по-малко новопостроени жилища са въведени в експлоатация за последните три месеца на 2013 година

    


28 годишен мъж гаси горящо БМВ

На 10.02.т.г. около 22.17 ч. в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ 745 Д», със софийска регистрация, собственост на частна фирма, паркиран на бургаската улица «Петко Каравелов» № 3. От инцидента автомобилът е със силно обгоряла предница и двигател. Огънят не е достигнал в купето. Забелязан е да гори от 28 годишен мъж, който го ограничил и започнал гасене с личния си пожарогасител до пристигане на противопожарния екип. При извършения оглед на тавана на автомобила е намерена и иззета обгоряла пластмасова 11 литрова бутилка от минерална вода с около 5-6 литра петролен продукт. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Чобанов контра на ГЕРБ: Не даваме пари на партиен принцип!

36% от средствата за общините отишли при кметове от ГЕРБ

    


Таксите по вписванията падат с 22%

София /КРОСС/ Един от приоритетите на правителството е намаляването на административната тежест. Това каза по време на форума „Правителство-бизнес"вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева Още следващите седмици ще влезе в сила новият ценоразпис на Агенцията по вписванията, където цените на услугите, извършвани от Търговския регистър, ще намалеят с 22%, заяви вицепремиерът. Това са 4 млн. лв., които няма да влязат в бюджета, но ще дадат важна подкрепа на бизнеса, защото именно те ще спестят тези средства.Тя посочи, че очаква с нетърпение приемането на новия Закон за обществените поръчки, където се предвиждат редица облекчения в режимите за провеждането на публични търгове, така че повече малки компании да участват в тях.От думите й стана ясно още, че по време на утрешното заседание на кабинета ще бъдат разгледани разпоредби, свързани със строителството.

Задържаха 69-годишен за убийството на пенсиониран блюстител на реда в Старчески дом

69-годишен мъж е задържан за убийството в Старческия дом във Велико Търново, съобщават от полицията. Той е с инициали К. Б. от Самоводене и също бил настанен в дома. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата, след което извършителят е привлечен в качеството на обвиняем. Задържан е за срок до 72 часа.

И аз питам защо няма е-правителство,24 г. го чакаме!

Правителството събра бизнеса на среща в НДК, на която близо 700 банкери, работодатели, синдикалисти препитваха премиера. Орешарски попита къде е електронното правителство, след като кабинетите ни се занимават с него от 24 г. насам. Премиерът обеща да не пипа плоския данък и да не качва изобщо данъци, да плаща регулярно ДДС и обяви, че няма против сферата на услугите, но не те ще доведат икономическия растеж.

Крадец на картофи и ракия заловен при специализирана операция

Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на операция срещу битовата престъпност във Видинско. Това съобщиха от МВР Видин. 

В хода на започналата вчера на територията на Районно управление „Полиция" - Белоградчик специализирана полицейска операция с участието на служители от жандармерията е установен автора на три посегателства от частни Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на операция срещу битовата престъпност във Видинско. Това съобщиха от МВР Видин. В хода на започналата вчера на територията на Районно управление „Полиция" - Белоградчик специализирана полицейска операция с участието на служители от жандармерията е установен автора на три посегателства от частни

Държавата няма да национализира бизнес

Няма да има одържавяване на фирми и държавата няма да даде и лев за придобиване на производствени активи, обяви премиерът Пламен Орешарски на дискусията си с бизнеса в НДК.

Това стана в отговор на въпрос на Никола Закатанов от АИКБ, който поиска да знае дали държавата ще инвестира в създаването на технологични паркове, защото имало много ... Няма да има одържавяване на фирми и държавата няма да даде и лев за придобиване на производствени активи, обяви премиерът Пламен Орешарски на дискусията си с бизнеса в НДК. Това стана в отговор на въпрос на Никола Закатанов от АИКБ, който поиска да знае дали държавата ще инвестира в създаването на технологични паркове, защото имало много ...

Валутният борд ще остане, докато влезем в еврозоната

Съседите ни не се облагодетелстваха от по-ниската стойност на валутата

    


Нито един публичен лев нямало да участва в реиндустриализацията


Премиерът Пламен Орешарски се ангажира държавата да не участва с нито един лев публични средства в програмата за реиндустриализация и възстановяване на стари фалирали производства. На форум с бизнеса, който се провежда днес по негова инициатива, Орешарски подчерта, че подобни тълкувания са спекулативни. 

"Няма да правим държавна индустрия и да реанимираме фалирали предприятия, нито един бюджетен лев няма да бъде вложен в подобряване на производствени активи", каза той.

Без...

Роджърс: Ливърпул може и повече, ще съм максималист

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че ще изисква максимума от играчите си във всеки един двубой до края на сезона. "Винаги ще изисквам от играчите си перфектно отиграване във всеки еди...

Глоба грози испанската инфанта, съпругът ѝ може да влезе за 17 години в затвора

Съпругът на испанската инфанта Кристина Иняки Урдангарин е заплашен от 17 години затвор, а самата инфанта може да бъде глобена с 600 хил. евро. Това пише в. „Ел Паис”, цитиран от &...

Разкрито престъпление

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Руен е задържан 33 годишния К.М. от с. Порой, общ. Поморие, в който е открит 1,10 кг. нарязан тютюн за пушене. Констатирано е, че тютюнът е закупен от 62 год. М.М. от с. Ябълчево, общ. Руен, при претърсването на дома на който е намерен и иззет 700 гр. нарязан тютюн за пушене. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Руен.

Орешарски: Няма да правим държавна индустрия

Икономическият растеж е изключително важен и ако правителството не го подпомогне, то това означава, че се е провалило, заяви премиерът

Специализирана полицейска операция залови крадец на ракия и картофи

Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на операция срещу битовата престъпност във Видинско. Това съобщиха от МВР Видин. 

В хода на започналата вчера на територията на Районно управление „Полиция Крадец на ракия и картофи е бил разкрит в рамките на операция срещу битовата престъпност във Видинско. Това съобщиха от МВР Видин. В хода на започналата вчера на територията на Районно управление „Полиция" - Белоградчик специализирана полицейска операция с участието на служители от жандармерията е установен автора на три посегателства от частни

Средно по 1641 лв. сме събрали за втора пенсия

Средно по 1641 лв. за втора пенсия има всеки българин, който се осигурява в частен фонд. Това показват предварителните данни на Комисията за финансов надзор (КФН) за 2013 г. Към края на декември 2012 г. сумата е била с 256 лв. или с 18% по-малка.

Кредитни линии за предекспортно финансиране ще стимулират износа

Обединението на бизнеса е неминуемо условие за разширяване на българския експорт, заяви Даниела Бобева

    


Информационни дни в рамките на Седма конкурсна сесия на Националния иновационен фонд

София /КРОСС/ В периода 11 - 20 февруари 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)  организира информационни дни в рамките на Седма конкурсна сесия на Националния иновационен фонд (НИФ) в градовете: Плевен, Велико Търново, Варна, Бургас, Пловдив и София. Участниците ще се информират за дейността на Агенцията по администриране на Фонда, инициативата „Еврика" и съвместната програма „Евростарс", условията за кандидатстване и допустимите разходи. Особен акцент ще бъде поставен върху новите промени в Правилата за управление на средствата на НИФ и приложенията към тях, които целят облекчаване на процедурите, приложими към кандидатите и бенефициентите. ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ ДНИ Дата Град Времетраене Място на провеждане 11.02.2014 г. (вторник) Плевен 14.00 - 16.30 ч. Зала на Областната администрация Плевен пл. Възраждане №1, ет.4 12.02.2014 г. (сряда) Велико Търново 10.00 - 12.30 ч. Зала на Областната администрация Велико Търново пл. Център № 2 13.02.2014 г. (четвъртък) Варна 10.00 - 12.30 ч. Хотел Голдън Тюлип конферентна зала „Дали" Варна, бул. Христо Ботев № 3 А 14.02.2014 г. (петък) Бургас 10.00 - 12.30 ч. Зала на Областната администрация Бургас ул. Цар Петър №1 18.02.2014 г. (вторник) Пловдив 10.00 - 12.30 ч. Зала на Областна администрация Пловдив пл. Никола Мошанов № 1 20.02.2014 г. (четвъртък) София 10

Янукович и Тимошенко готвят коалиция?

Ръководителят на администрацията на президента на Украйна Андрей Клюев е провел преговори с лидера на опозиционната партия „Баткившчина” Юлия Тимошенко за създаване на коалиционно мнозинство във Върховната рада.

Орешарски: Ако не се постигне икономически растеж, ще се провалим

Ако не се постигне икономически растеж, ще се провалим. Това каза на националния форум „Правителство - Бизнес" министър-председателят Пламен Орешарски. 

Той допълни, че добрините не идват сами - за тях трябва да се работи и не само от страна на правителството, а всички в своята сфера, да дадат принос за общите усилия да върнем страната на пътя Ако не се постигне икономически растеж, ще се провалим. Това каза на националния форум „Правителство - Бизнес" министър-председателят Пламен Орешарски. Той допълни, че добрините не идват сами - за тях трябва да се работи и не само от страна на правителството, а всички в своята сфера, да дадат принос за общите усилия да върнем страната на пътя

Размяна на пожелания в Деня на любовта

Сливен /КРОСС/ По нетрадиционен начин в Сливен сдружение „Жажда за живот" ще отбележи Денят на влюбените - 14 февруари. Чрез голямо сърце, влюбените ще имат възможност да разменят пожелания, както и да оставят такива. Това е част от традиционната АНТИСПИН кампания, която всяка година се провежда на този ден. Тя се организира от доброволците на сдружение „Жажда за живот", МИКЦ - ЖзЖ, Регионалната здравна инспекция и БМЧК. Размяната на пожелания ще започне в 11:00 часа на площада пред бившето кино „Българка" в Сливен. Всички влюбени ще получат и балони с формата на сърце, както и презервативи и образователни материали, посветени на безопасния секс. Успоредно с това всеки желаещ ще има възможността да изследва своя ХИВ-статус в мобилна лаборатория и да получи резултата след няколко минути. На специален щанд всеки желаещ ще може да получи необходимата информация за HIV/СПИН и други подобни инфекции.АНТИСПИН кампанията в Деня на влюбените има за цел да насочи вниманието на младите хора към безопасния секс и използването на предпазни средства за защита от сексуално предаваните инфекции. Кампанията се организира по Програма „Превенция и контрол на HIV/СПИН", Компонент 7 на Министерство на здравеопазването, чийто партньор за Сливен е сдружение „Жажда за живот".

Ембриони с фотоапарати опознават живота в нов спектакъл на театър "Възраждане"


Ембриони разговарят помежду си от утробите на майките си и търсят смисъла на живота в новия спектакъл "Фотоапарати" на сцената на театър "Възраждане".

Актьорите Мариана Жикич и Георги Златарев играят със скафандри и прозрачни топки на главите. Така сценографски е решена визията на ембрионите Говоркова и Топорков. Вторият е в корема на 22-годишна майка, която е на крачка от аборта.

Недоволни от положението си, ембрионите решават да избягат от Русия в "страната на...

Бивш вратар на ЦСКА почина едва на 45 години

Бившият вратар на ЦСКА Ненад Лукич почина на 45 годишна възраст, съобщиха сръбски медии. 
Той е роден на 14 декември 1968 година в Лесковац. Лукич пристигна за първи път в ЦСКА през лятото на 1999 г. от "Обилич" и пази в мачовете за Купата на УЕФА срещу Портадаун и Нюкасъл. Той обаче не получи права за първенството.

Виж тук новите електронни из Бившият вратар на ЦСКА Ненад Лукич почина на 45 годишна възраст, съобщиха сръбски медии. Той е роден на 14 декември 1968 година в Лесковац. Лукич пристигна за първи път в ЦСКА през лятото на 1999 г. от "Обилич" и пази в мачовете за Купата на УЕФА срещу Портадаун и Нюкасъл. Той обаче не получи права за първенството. Виж тук новите електронни из

Почина бивш страж на ЦСКА

/КРОСС/ Почина бившият вратар на ЦСКА и Спартак Варна Ненад Лукич. Сръбските медии съобщават, че 46-годишният страж е издъхнал след дълго боледуване.Ненад Лукич ще остане в историята на сръбския футбол като вратарят с най-дългата серия без допуснат гол - 903 минути. Той е роден на 14 декември 1968 година в Лесковац. За първи път пристига в ЦСКА през лятото на 1999 г. от "Обилич" и пази в мачовете за Купата на УЕФА срещу Портадаун и Нюкасъл, но не получи права за първенството.След завръщането си в България през есента на 2001 г. той се превърна в титулярен вратар на "червените" С него на вратата "червените" направиха запомнящи се мачове в турнира за Купата на УЕФА срещу "Шахтьор" (Донецк) и "Милан". След ЦСКА той игра за кратко в Спартак (Варна), а после се върна в Сърбия.

Среднощен екшън с камиони на Капитан Андреево

Тираджии газиха свои колеги в опит да разкъсат блокадата

Бобева обяви намаление на таксата по вписванията

Цените на услугите, извършвани от Търговския регистър, ще намалее с 22%

1000 лева заплата за кмет на село с 350 човека

/КРОСС/ Новите кметски заплати са истинска тръпка за първенците по селата от Община Асеновград. Оказа се, че да си кмет на село с 353 човека никак не е лошо. Такова село е асеновградското Леново и там кметът ще получава 912 лева. Това е основното месечно възнаграждение. Към него ще очакват поне две добавки - за прослужено време от 1.0 процент и право на допълнително по регламента за служители на общинска администрация.Повече от половин заплата на градоначалника д-р Емил Караиванов вече ще получава кметът на най-голямото село в общината Тополово. Иван Иванов има право на минимум 1020 лева, при 1912 лева основна заплата на кмет на общината. Пълният списък с новите кметски възнаграждения на всичките 13 изборни кмета в общината ще бъде приет утре, на извънредната сесия на местния парламент. Гласуването е неразделна част от приемането на новия бюджет. Най- масовата заплата на селски кмет в общината е от основна 960 лева, след това се трупат добавки за стаж и принос. Възнагражденията на тримата заместник кметове по регламент до момента е 80 процента от тези на градоначалника. На сесията утре съветниците ще приемат и новия размер на заплатите си. Проектът за решение предвижда да се усвои възможният таван от 70% от средната брутна в общинска администрация - 490 лева бруто, пише "Марица".

Орешарски: Плавно въвеждаме частните здравни фондове (видео + снимки)

Постепенно ще се разширяват здравните услуги, които се поемат от частните здравни фондове и така плавно те ще бъдат въведени във финансирането на здравната система. Това обяви премиерът Пламен Орешарски на форума „Правителство-бизнес Постепенно ще се разширяват здравните услуги, които се поемат от частните здравни фондове и така плавно те ще бъдат въведени във финансирането на здравната система. Това обяви премиерът Пламен Орешарски на форума „Правителство-бизнес", който се провежда в НДК в момента. Останалите належащи реформи в здравеопазването са въвеждането на електронна

Протестите в Босна вече протичат мирно

Гражданите искат оставката на правителството и се обявяват против високата безработица и корупцията

    


20 млн.лв. за ремонт на десетки варненските улици през 2014–та

Предвидените средства тази година за изграждане, ремонт и поддръжка на уличната мрежа във Варна са близо 20 млн. лева. Това показва справка с проектобюджета на общината за 2014 – та. Част от средствата ще отидат за обслужването на прилежащите тротоари, както и пространствата около улиците, а също и за ОП „Общински паркинги и гаражи“.

82-годишна баба се пази с пушка от крадците

/КРОСС/ Нощното дежурство с полицаите от отделението в Пордим започва в 20:00 часа вечерта. По план трябва да бъдат обиколени селата Мечка, Бръшляница и Коиловци, в които се извършват най-много кражби.В Бръшляница улиците са пусти и цари тишина... до момента, в който екипът не минава покрай къщата на 82-годишната баба Мара. След като се задейства алармата, тя слиза да провери дали в къщата ѝ не се опитва да влезе крадец.Възрастната жена разказва, че е поставила алармена инсталация, има и три кучета пазачи. Освен това държи в ръцете си газов пистолет. „Когато видя някой да влиза - стрелям. Това е положението. Имам и пушка, тя е със сачми, бие на 200 метра. Стрелям в краката или във въздуха", казва пред Нова телевизия баба Мара.На метри от къщата на жената се чува изстрел, подобен на този от газовия пистолет. Полицията и екипът ни се натъкват на охранители на склад, които прилагат нетрадиционни методи за сплашване на крадците. „Профилактично хвърляме пиратки", казват те.На пътя към съседното село Коиловци стои един от скритите патрули на полицията. Тази вечер не бяха заловени престъпници, вероятно заради засилените мерки за сигурност.

"Мъже в черно" и "Денят на независимостта" продължават без Уил Смит


Уил Смит няма да играе в четвъртата част на комедийната фантастика "Мъже в черно", пише Deadline. 

Актьорът игра Агент Джей за първи път през 1997 г., а успехът на "Мъже в черно" доведе до продължения през 2002 и 2012 г. Въпреки отсъствието му, работата по следващия филм продължава, тъй като сценаристът Дийн Девлин предварително е подготвил вариант на сюжета без персонажа на Уил Смит. Присъствието на героя на Томи Лий Джоунс също не е сигурно, тъй като се очаква продуцентите и...

Почина бивш вратар на ЦСКА

Бившият вратар на ЦСКА Ненад Лукич почина на 45 годишна възраст, съобщиха сръбски медии. 
Той е роден на 14 декември 1968 година в Лесковац. Лукич пристигна за първи път в ЦСКА през лятото на 1999 г. от Бившият вратар на ЦСКА Ненад Лукич почина на 45 годишна възраст, съобщиха сръбски медии. Той е роден на 14 декември 1968 година в Лесковац. Лукич пристигна за първи път в ЦСКА през лятото на 1999 г. от "Обилич" и пази в мачовете за Купата на УЕФА срещу Портадаун и Нюкасъл. Той обаче не получи права за първенството. Виж тук новите електронни из

Шофьор извади пистолет на друг след кавга на пътя

Видео с кавга между двама шофьори се превърна в интернет хит. Според някои от коментарите под клипа, инцидентът е възникнал в Турция. Кадрите показват как шофьор е застигнат от друга кола и тя му препречва пътя. От нея слиза младеж с качулка и започва скандал. Секунди по-късно качулатият взима бухалка от автомобила си и тръгва на саморазправа

В Кипър подновяват преговорите за обединение

Преговорите за уреждане на кипърския въпрос бяха преустановени през пролетта на 2012 г.

Рут Колева за Facebook "истерията"

Виж новото й видео към песента Turn This Around

    


Стойчев: В икономическо отношение не сме в криза

Според него Ивайло Калфин има реални шансове да стане евродепутат

Оланд и Обама обсъждат ситуацията в Украйна

/КРОСС/ Ситуацията в Украйна ще бъде една от темите, които ще обсъди френският президент Франсоа Оланд по време на първата си визита в САЩ по покана на американския си колега Барак Обама."Френският президент Франсоа Оланд започна в понеделник тридневно държавно посещение в САЩ по покана на Барак и Мишел Обама. Програмата на посещението му включва разговори между двамата държавници, като сред темите на дискусията ще бъде и развитието на положението в Украйна", съобщиха от администрацията на френския държавен глава. По-рано Франция обеща да подкрепя Украйна в случай, че избере европейския път. "Украинското правителство трябва да спре всички репресии срещу мирните демонстранти ... Европейскияр съюз все още предлага на страната да подпише споразумение за асоцииране", каза по-рано Оланд.Припомняме, че Конгресът на САЩ одобри резолюция за готовността да се наложат санкции срещу лицата, които участват в използването на сила срещу мирни протестиращи в Украйна.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване