Гишетата в КАТ-Варна няма да работят днес в следобедните часове

Ръководството на Сектор “Пътна полиция” към ОДМВР – Варна съобщава, че в днес (31.03.), в следобедните часове, гишетата за връчване на СУМПС и гишетата за връчване на наказателни постановления и електронни фишове няма да обслужват граждани.

Аби Корниш не харесва статута си на сексбомба

Актрисата не иска да акцентира на сексапила си

    


Стойнев спокоен за Карадере

"Важно е в България да има инвестиции и работни места"

    


Пестенето на енергия - хит на "Стройко"

Фирмите, участващи в пролетното издание на изложението “Стройко” в София, тази година сякаш са се наговорили. Почти всички изтъкват енергийната ефективност на предлаганите стоки като основно качество. А голяма част от изложените продукти може да се купят с изгоден кредит по програмата за енергийна ефективност REECL. Лихвите по заемите са по-ниски, Фирмите, участващи в пролетното издание на изложението “Стройко” в София, тази година сякаш са се наговорили. Почти всички изтъкват енергийната ефективност на предлаганите стоки като основно качество. А голяма част от изложените продукти може да се купят с изгоден кредит по програмата за енергийна ефективност REECL. Лихвите по заемите са по-ниски,

"Атака" посрещна Виктория Нюланд с "F*** USA"

Депутати и симпатизанти на партията се събраха, за да посрещнат помощник-държавния секретар на САЩ по въпросите на Европа и Азия Виктория Нюланд.

Lady Gaga ще пее в Атина през септември

Концертът в рамките на световното турне „Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” ще се проведе на 19 септември на Олимпийския стадион.

прочети повече

Мъж получава инсулт, лекар казва: Нищо му няма

Син обяви, че баща му получил инсулт в Благоевград, а лекар казал: Нищо му няма, съобщи Struma.bg.
Син обяви, че баща му получил инсулт в Благоевград, а лекар казал: Нищо му няма, съобщи Struma.bg. "Обадихме се на тел. 112 и от Спешен център пристигна линейка с гинеколога д-р Евтим Тимчев. Вкъщи е била майка ми, аз останах да чакам пред поликлиниката връщането на екипа. За моя изненада след десетина минути линейката се върна празна.

Спешен лекар към мъж, получаващ инсулт: Нищо му няма

Син обяви, че баща му получил инсулт в Благоевград, а лекар казал: Нищо му няма, съобщи Struma.bg.
"Обадихме се на тел. 112 и от Спешен център пристигна линейка с гинеколога д-р Евтим Тимчев. Вкъщи е била майка ми, аз останах да чакам пред поликлиниката връщането на екипа. За моя изненада след десетина минути линейката се върна празна. Син обяви, че баща му получил инсулт в Благоевград, а лекар казал: Нищо му няма, съобщи Struma.bg. "Обадихме се на тел. 112 и от Спешен център пристигна линейка с гинеколога д-р Евтим Тимчев. Вкъщи е била майка ми, аз останах да чакам пред поликлиниката връщането на екипа. За моя изненада след десетина минути линейката се върна празна.

Графика на деня: Каква е била реалната цена на златото в последните 222 години

Отмяната на златния стандарт изпрати реалната стойност на метала до невиждани през последните над два века висини

    


Халф на Днипро спаси живота на украински национал

/КРОСС/Неприятен инцидент развали настроението по трибуните по време на голямото дерби от 20-ия кръг на украинското първенство между Днипро и Динамо (Киев). В средата на първото полувреме халфът на гостите Олег Гусев си глътна езика след сблъсък с вратаря на Днипро Денис Бойко. Футболистите на двата отбора се уплашиха, че Гусев може да се задуши и се скупчиха около него. Най-бързо в ситуацията реагира играчът на домакините Джаба Канкава. Грузинският национал пръв се притече на помощ на Гусев и успя да извади езика му. От лекарския щаб на Динамо също се намесиха, а когато футболистът беше изнесен на носилка от терена, публиката скандираше името му. Гусев веднага е бил откаран в болница в Днепропетровск. След направените му прегледи той на своя отговорност е взел решение да пътува заедно със съотборниците си за Киев. По-късно на официалния сайт на Динамо се появи информация за състоянието на украинския национал. "Олег има закрита черепно-мозъчна травма, сътресение на мозъка средна степен, наранявания по лицето и три счупени зъба", обясни докторът на тима Леонид Миронов. Той добави, че след прибирането на отбора в Киев Гусев веднага е бил откаран в местна клиника за допълнителни изследвания. Той ще прекара нощта под медицински наблюдение, а на сутринта ще стане ясно какво лечение му предстои. Инцидентът с 30-годишния халф стана при резултат 0:0. След подновяването на играта Днипро спечели с 2:0 и излезе на второ място във временното класиране

В Бългрия свободата на словото е грубо погазена

/КРОСС/Представителят на ПП НФСБ в ЕП Слави Бинев разкритикува остро позицията на Комисията по култура и медии в НС по обвинението за нарушение на принципа за плурализъм на гледните точки. Поводът беше изслушването на журналиста Петър Волгин. „В България за пореден път държавни институции грубо погазват свободата на словото. Това е поредното доказателство защо сме на 100-то място в класацията за свобода на медиите. Когато държавата цензурира по подобен, абсолютно недопустим начин журналистическите предавания, за каква демокрация въобще може да става дума?!" Бинев поиска адекватна и бърза реакция по случая, като заяви, че в противен случай ще сигнализира всички европейски институции за нарушаването на демократичните устои.Евродепутатът даде за пример редица фрапиращи случаи за нарушаване на свободата на словото: „Ако става въпрос за принципни действия, то тогава защо комисията по култура и медии в НС и СЕМ не извикат на изслушване и журналисти, които са известни с това, че нарушават плурализма на гледните точки, като например г-н Бойко Василев. „Панорама" е предаването, където истински и от години се нарушава принципа за плурализъм на гледните точки, защо няма действия срещу г-н Василев" - заяви Бинев. Той обяви, че в тази ситуация СЕМ и НС се превръщат в маши за разправа с политически неудобните журналисти.

Бареков: Гласувайте за нас, за да разпуснем парламента!

Гласувайте за нас, за да разпуснем парламента. Тази политическа заявка за смяна на порочната политическа система направи днес във Варна лидерът на ПП „България без цензура“ Николай Бареков.

Сидеров с плакат „Mrs. Nuland, you know, f*ck the USA” пред президентството

 „Депутатите от „Атака“ изразиха възмущението си пред президентството от странната и тайна визита на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, че това е недопустима проява на тайната дипломация, демагогията и лъжите на външно министерство и американското посолство.
„Скриха я Нюланд. Ние сме тук да кажем, не на тайната дипломация, защото с тайна дипломация България е влизала в две национални катастрофи 1913 г. и 1919 г. и сега отново се води тайна дипломация”, допълни още той.

 

Волен Сидеров издигна плакат „Mrs. Nuland, you know, f*ck the USA” и заяви, че това е реплика на репликата на Нюланд - „F*ck EU”. Другите плакати гласяха: „Вън US базите от България!”, „Не на санкциите срещу Русия!”, „Нюланд, не ни вкарвай във война!”, „Нюланд, тук е България, не Панама!”, „България – вън от НАТО!”, „Русия ни освободи от турците, не САЩ!”.

По отношение целта на посещението на Виктория Нюланд Сидеров заяви: „Нашите данни са, че тя е тук, за да вкара България във война, т.е. да се използват базите, които през 2006 г. ги дадоха на американците за подготовка на военни действия за разширяване на НАТО на Изток и евентуални военни провокации срещу Русия”. В подкрепа на думите си той цитира военния министър Ангел Найденов, който в интервю заявява, че у нас може да се очаква предислоциране на американски войски.

Лидерът на националистите допълни още, че посещението на Нюланд е начин за въздействие върху нашите управници да се съгласят на американско военно присъствие и на разполагане на стратегически оръжия. Друга цел на посещението на Нюланд у нас, е да лобира за отпадане на мораториума върху добива на шистов газ. Също така помощник държавният секретар трябва да убеди българските управници, че трябват по-тежки икономически санкции срещу Русия, което е пагубно за България.

Сидеров допълни, че „Атака“ е единствената политическа партия, която поставя на дневен ред тези въпроси и отново подчерта, че „Атака“ е против санкциите срещу Русия.

Бившият израелски премиер Ехуд Олмерт беше осъден за вземане на подкуп


Бившият израелски министър-председател Ехуд Олмерт беше осъден на 10 години затвор за вземане на подкуп, предаде агенция "Ройтерс". Обвиненията са във връзка със сделка с недвижим имот, сключена по времето, когато той е заемал поста кмет на Йерусалим. Това най-вероятно ще сложи край на политическата му кариера.

Олмерт, известен най-вече с работата си по постигането на мирно споразумение с палестинците, отрича обвиненията в корупция, които станаха причина да напусне поста си начело на...

Бареков: След вота ще разпуснем парламента!

ПП „България безд цензура” ще се бори за първа или втора политическа сила във Варна. Знаков морски гражданин ще се бори за Европарламента.

Стената на автоподлез във Варна се превърна в арт послание за добротворчество

Стената на автоподлеза на ул. „Мир” във Варна се превърна в арт послание за добротворчество. Позитивното предизвикателство към жителите и гостите на града е част от кампанията „Доброволчеството – доброто в нас”, която се реализира по инициатива на евродепутат Моника Панайотова (ГЕРБ/ЕНП).

Бокова получи орден "Стара планина" с лента и се върна в детството

Президентът Росен Плевнелиев удостои с орден "Стара планина" с лента генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова "за изключителните й заслуги към България“.   "В такива моменти и дни човек прави равносметка на живота си, професионалната си кариера и всичко, което се е случило. Първото нещо, което ми идва на ум, е детството ми. Може би оттогава остана интересът към мултикултурата и това, колко е важно хората да намират път един към други", заяви Бокова.   Тя обясни, че на нейното поколение - хората от 50-те години, се е паднал историческият шанс да променят България и да обединят Европа.   "България е дала, има какво да дава и ще продължава да дава в международните усилия за укрепване на мира, стабилност и устойчиво развитие. Много е важно да чувствам, че държавата е зад мен. Културата трябва да дърпа обществата напред", заяви Бокова.   "Когато България е приключила големите си усилия за намирането на геополитическата си ориентация, вече сме в ЕС. Имаме трудности и проблеми, но това разбира се са процеси, които вървят. Светът е изключително променен, има нови възможности за развитие на креативността, опазване на наследството", заяви Бокова.   Тя обясни пред журналисти, че има вероятност списъкът на българското културно наследство да бъде разширен и културното министерство работи по въпроса.   Бокова би искала да види Магурата, Голямата косматка, Александрово в списъка на културни ценности.   "Боли ме, когато видя неуважително отношение към България. То е незаслужено, тъй като в днешния свят всяка държава има проблеми, но е важно как ги преодолява и накъде се развива", каза Бокова.

Когато България е приключила големите си усилия за намирането на геополитическата си ориентация, вече сме в ЕС

/КРОСС/ "Когато ме избраха за генерален директор на ЮНЕСКО през 2009 г. казах, че това е едно признание за България, за една България, в която образованието на децата е най-висока ценност, традицията и наследството са част от живота на всяко семейство". Това каза генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова след като президентът Росен Плевнелиев й връчи орден "Стара планина" с лента за изключителните и заслуги към Република България. Още в началото на речта си тя обясни колко много е развълнувана. "В такива моменти и дни човек прави равносметка на живота си, професионалната си кариера и всичко, което се е случило. Първото нещо, което ми идва на ум е детството ми. Може би от тогава остана интересът към мултикултурата и това, колко е важно хората да намират път един към други", заяви Бокова. По думите й на нейното поколение - хората от 50-те години, се е паднал историческият шанс да променят България и да обединят Европа. "България е дала, има какво да дава и ще продължава да дава в международните усилия за укрепване на мира, стабилност и устойчиво развитие. Много е важно да чувствам, че държавата е зад мен. Културата трябва да дърпа обществата напред", заяви Бокова. Тя определен че силата на държавата не се измерва само с военна мощ, а със силата за това, за което тази държава може да допринесе за духовното развитие в света

Занималнята в 5-и клас ще е по желание

Очаква от услугата да се възползват около 22 хил. деца в страната

Приятелска сделка в "Булгартабак" за 130 млн. евро

"ВТБ капитал", която държеше 80% от най-големия български производител на цигари "Булгартабак", излезе от бизнеса срещу 130 млн. евро, съобщи руското делово издание "Ведомости". Новият собственик е "Ливеро Естаблишмънт", регистрирано в Лихтенщайн. Сделката не изглежда да е пазарна и може да се нарече "приятелска", пише изданието.   Бърза печалба от 30 млн. евро   По данни на австрийския регистър "БТ Инвест" (BT Invest GmbH), която държи 79.83% от българския производител на цигари "Бургатабак", е сменила собствеността. Сега 100% от компанията са собственост на "Ливеро Естаблишмънт" (Livero Establishment). Преди това "БТ Инвест" беше собственост на кипърската офшорка - VTB Capital Pe Investment Holding Ltd, дъщерна на руската Внешторгбанк (ВТБ).   От пресслужбата на "ВТБ Капитал" и от "Булгартабак" са отказали коментар по сделката, отбелязва "Ведомости".   "БТ Инвест" стана собственик на "Булгартабак" след приватизационна сделка през ноември 2011 г. срещу 100.1 млн. евро за 79.83% от акциите на компанията.   "БТ Инвест" беше задължена да инвестира 7 млн. евро в "Булгартабак" през следващите две години, а в продължение на пет години да изкупува по 5000 тона български тютюн. За плановете по продажбата на компанията на стратегически инвеститор ВТБ съобщи през март 2013 г.   През миналата година "Булгартабак" беше продаден на местен български инвеститор, казва източник от групата на ВТБ пред "Ведомости". По неговите думи активите са продадени с 30% премия спрямо първоначалната цена. Получава се сума, която би могла да бъде примерно 130 млн. евро.   Пазарната капитализация на "Булгартабак"е 485 млн. долара   На борсата пакетът на "БТ Инвест" струва значително повече. В петък капитализацията на "Булгартабак" на Софийската стокова борса е била 485.3 млн. долара.   През миналата година компанията е струвала дори по-скъпо. На 27 декември 2013 г. нейната оценка е била 549.6 млн. долара, отбелязва "Ведомости".   Новият собственик свързан с Цветан Василев   Дружеството"Ливеро Инвестмънтс" (Livero Investments), регистрирано в Лихтенщайн, е подало заявка за закупуване акциите на "БТ Инвест" в средата на февруари, съобщава неназован представител на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) в България. В края на февруари българският вестник "Капитал" съобщи, като се позова на КЗК, че "Ливеро Инвестмънтс" еднолично контролира компанията TGI Middle East, но нейните крайни собственици са неясни.   По данни на "Капитал" компанията е свързана с българския банкер Цветан Василев, собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ), която е една от големите банки в България, пише "Ведомости".   Партньорски отношения   КТБ и "ВТБ Капитал" отдавна са свързани в партньорски отношения. През 2012 г. те станаха собственици на 93.99% от "Българската телекомуникационна компания" (БТК), която оперира под бранда Vivacom. През 2013 г. "ВТБ Капитал" купи 9.9% акции от КТБ.   Представител на Цветан Василев не е отговорил на писмото на "Ведомости".   "Булгартабак" е най-големият производител на цигари в България. За 2013 г. е произвел 27 милиарда къса цигари. По данни на компанията държи 32% от българския пазар на цигари, по-голямата част от която отива за износ. Приходите на компанията за 2013 г. възлизат на 499 млн. лв. (255 млн. евро).   През последните години не е имало крупни доставки на "Булгартабак" в Русия. Миналата година стана ясно, че "Булгартабак" планира да се върне на руския пазар с цигари "Родопи" ВТ, "Стюардеса" и "Опал". Цигари под тези марки за "Булгартабак" произвежда Погорската цигарена фабрика. Председателят на съвета на директорите на фабриката Игор Мойсеев заяви, че смяната на собствеността в дружеството не се е отразила на договора, без да разкрива условията по него.   Сделката не изглежда да е пазарна. Ако тя е била затворена още миналата година, това означава, че новият собственик не е чакал годишните финансови резултати. Отчитайки продажната цена, сделката може да се нарече "приятелска" или "ВТБ Капитал" бързо се е избавил от актива, смята главният редактор на отрасловата информационна агенция "Руски табак" Максим Королев.

Икономическото съживяване на ЕС още не е донесло ръст на работните места

Финансовото състояние на домакинствата продължава да се влошава, показва анализ на Европейската комисия

    


Ева Лонгория май не смята да има деца

Актрисата не изпитва нужда да става майка

    


Веселин Топалов падна с четири места в ранглистата на ФИДЕ

Българският гросмайстор Веселин Топалов падна с четири места в световната ранглиста на ФИДЕ. Русенецът вече е осми с ЕЛО 2772.   Със същия коефициент са шестият Сергей Карякин от Русия и осмият Хикару Накамура от САЩ.   Топалов завърши последен в турнира на претендентите в Ханти-Мансийск. Той спечели само две победи от 14-те си партии.   Магнус Карлсен е начело в световната ранглиста с2881 точки. Норвежецът води с 69 точки пред Левон Аронян, като двамата са единствените гросмайстори, с коефициент над 2800 точки.   Вишванатан Ананд е трети с 2785. Индиецът ще спори с Карлсен за световната титла отново през ноември, след като спечели турнира на претендентите.

Реформаторите пратиха Стойнев на Цацаров

Светослав Малинов и Мартин Димитров от Реформаторския блок, и юристът Петър Славов внесоха в прокуратурата сигнал във връзка с проекта "Карадере", с който поискаха оставката на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев. Българското правителство управлява в интерес на мафията в България, категоричен бе пред медиите евродепутатът Светослав Малинов.

Волен Сидеров издигна плакат „Mrs. Nuland, you know, f*ck the USA” пред президентството

„Депутатите от „Атака“ изразиха възмущението си пред президентството от странната и тайна визита на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й“, съобщиха от пресцентъра на партията.
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, „Депутатите от „Атака“ изразиха възмущението си пред президентството от странната и тайна визита на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й“, съобщиха от пресцентъра на партията. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви,

В края на април са първите търгове на министерството за наематели на плажове


За дните между 23 и 25 април са насрочени търговете за наематели на 26 големи плажа на Черноморието, се вижда от обявите, публикувани на сайта на Министерството на регионалното развитие. 

От тях най-много - 16, са в Бургаска област, 7 са в региона на Варна, а три - в Добричко. 

Най-високата начална цена е за къмпинг "Камчия север" - 609 185 лв. без ДДС  за 163 594 кв. м площ. За Бяла - централен - 5 минимумът е 53866 лв. при площ от 30 954 кв. м., за "Корал" се искат поне...

Екатерина Стратиева спечели дамския трофей от рали "Акрополис"


Българският пилот Екатерина Стратиева завърши успешно юбилейното 60-о издание на рали "Акрополис" и спечели дамския трофей в третия кръг от Европейския рали шампионат.

31-годишната състезателка с навигатор Кармен Поенару финишира на 22-о място от 23 завършили екипажа, а шест не достигнаха финала на надпреварата в Гърция. Сред тях беше и вторият български екипаж с пилот Тодор Славов и навигатор Петър Илиев.

За Стратиева това беше едва второто състезание с новата "Субару...

Танцуващи Макове от Националния дворец на децата на Салона на изкуствата

Балетно студио "Макове" към Националния дворец на децата в София радва любителите на танцовото изкуство вече 68 години. На сцената ще се изявят и възпитаници на Клуб по спортни танци "Стил".

Балетно студио "Макове" към Националния дворец на децата в София ще представи най-новата си продукция на Пролетния салон на изкуствата в Перник. Възпитаничките на хореографа Евелина Петева ще се изявят на открита сцена пред Двореца на културата в Перник заедно с още около 20 танцови формации от Перник, София, Кюстендил, Благоевград и Дупница. Танцовият маратон ще започне малко след 15, 00 ч. на 8.04. и ще продължи до вечерта.

Балетно студио...

Продължава

Какво ни очаква на Webit CEE Digital Summit тази година?

Събитието ще се проведе на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall

Сидеров с плакат „Mrs. Nuland, you know, f*ck the USA” пред президентството


„Депутатите от „Атака“ изразиха възмущението си пред президентството от странната и тайна визита на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й“, съобщиха от пресцентъра на партията.
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, „Депутатите от „Атака“ изразиха възмущението си пред президентството от странната и тайна визита на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й“, съобщиха от пресцентъра на партията. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви,

Чаша чай предпазва от сърдечни заболявания

Напитката съдържа екстракти от бергамот, благоуханен цитрусов плод, който учените определят като суперхрана за сърцето

Катастрофа с жени при "Винпром" - СНИМКИ

Два леки автомобила катастрофираха около 12:40 часа в района на "Винпром", видя свидетел. Единият автомобил е смачкан отпред, а другият отстрани.

Единият автомобил е завивал от центъра на Перник посока квартал "Стара Тева", опитал се е да направи ляв завой, когато се удря в автомобил пътуващ от квартал "Изток" към центъра.

Няма пострадали в катастрофата. Веднага след удара водачът на червения автомобил се обади на...

Продължава

Играта "Ной" приключи, но "краят е само началото"


В продължение на две седмици очаквахме вашите отговори в двете нива на играта "Ной" - първо "Краят" и после "Началото".

Подребдата на нивата по този начин не бе случайна и бе свързана с един от основните слогани на 3D блокбъстъра на Дарън Аронофски с Ръсел Кроу в главната роля - "Краят на света е само началото". Това бе и верният отговор на въпроса във второто ниво. Рей Уинстън пък бе правилният отговор на въпроса: "Героят на кой актьор се опълчва срещу Ной в отговорната му задача да...

Външно да привика турския посланик за обяснения, иска ВМРО

Причината е „османският шамар", за който призова Реджеп Ердоган

"Атака": „Mrs. Nuland, you know, fuck the USA"

/КРОСС/ Като "недопустима проява на тайната дипломация, демагогията и лъжите на външно министерство и американското посолство" опредили визитата на помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който пред президентството, заедно със своите съпартийци, протестирах срещу "тайна" й визита и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й. „Скриха я Нюланд. Ние сме тук да кажем, не на тайната дипломация, защото с тайна дипломация България е влизала в две национални катастрофи 1913 г. и 1919 г. и сега отново се води тайна дипломация", заяви Сидеров, издигнал плакат „Mrs. Nuland, you know, fuck the USA". Това е реплика на репликата на нюланд - „Fuck EU", обясни лидерът на "Атака". Другите плакати гласяха: „Вън US базите от България!", „Не на санкциите срещу Русия!", „Нюланд, не ни вкарвай във война!", „Нюланд, тук е България, не Панама!", „България - вън от НАТО!", „Русия ни освободи от турците, не САЩ!". По отношение целта на посещението на Виктория Нюланд Сидеров заяви: „Нашите данни са, че тя е тук, за да вкара България във война, т.е. да се използват базите, които през 2006 г. ги дадоха на американците за подготовка на военни действия за разширяване на НАТО на Изток и евентуални военни провокации срещу Русия"

Земеделци смятат, че правителството на Орешарски забавя развитието на сектора

Българското земеделие е обречено, ако управляващите не започнат да защитават интересите на страна ни в Европейския съюз. Така председателят на Националната асоциация на животновъдите Бойко Синапов коментира в „Добро утро, Европа” на ТВ "Европа" опасността да бъдат спряни средства за готови вече проекти от Фонд „Земеделие”.

Русия създава специална икономическа зона в Крим

"Целта е жителите на Крим да се почувстват част от една силна страна"

    


Реформаторският блок даде министър Стойнев на прокурор

Министърът на икономиката Драгомир Стойнев отива на прокурор. Реформаторският блок подаде сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка със случая Министърът на икономиката Драгомир Стойнев отива на прокурор. Реформаторският блок подаде сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка със случая "Карадере", съобщи Нова телевизия.  Според реформаторите Стойнев е нарушил Закона за офшорките само месец, след като управляващите го приеха. Те смятат, че фирмата "Мадара Юръп",

Реформаторският блок даде на прокурор Драгомир Стойнев

Министърът на икономиката Драгомир Стойнев отива на прокурор. Реформаторският блок подаде сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка със случая "Карадере", съобщи Нова телевизия. 
Според реформаторите Стойнев е нарушил Закона за офшорките само месец, след като управляващите го приеха.
Те смятат, че фирмата "Мадара Юръп", Министърът на икономиката Драгомир Стойнев отива на прокурор. Реформаторският блок подаде сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров във връзка със случая "Карадере", съобщи Нова телевизия.  Според реформаторите Стойнев е нарушил Закона за офшорките само месец, след като управляващите го приеха. Те смятат, че фирмата "Мадара Юръп",

Великите американски хореографи в Софийската опера и балет за последно този сезон

На 4 април, в Софийската опера и балет почитателите на балетното изкуство ще могат да гледат четирите балета: „Concerto Barocco”, музика Йохан Себастиан Бах, хореография Джордж Бал...

Литекс уволни Загорчич, сменя го с Йешич

Ръководството на Литекс предприе треньорска смяна и след съботното поражение с 0:1 от ЦСКА реши да освободи от поста Златомир Загорчич. Това става часове след изказванията на ръководни фактори от Лове...

Банани в кокосово мляко

Искате нещо сладко и вкусно, но също така и по-различно? Приятелите ни от сайта vremezagotvene.bg имат интересно предложение за Вас, което се приготвя много лесно и бързо. Необходими продукти: 2 бан...

Добротворката Моник, която подарява играчки

Тя се казва Моник! Малката чаровница е само на 5, а вече е истински добротворец. Като всяко момиченце, и Моник обича приказките за вълшебниците, които изпълняват желанията на добрите деца. И си мечтае...

Peugeot 208 T16 дебютира с победа в рали „Акрополис“

През 1984 Peugeot записа първия успех на легендарното 205 Т16, давайки най-добро време във втория скоростен етап на Tour de Corse. Зад волана му е Ари Ватанен. Три десетилетия по-късно, Кевин Абринг о...

Пролетния семинар на фондация "Българска памет" във Варна събра около 170 деца

Около 170 деца от Сърбия, Македония, Западните Родопи и района на Тервел участват в пролетния семинар на фондация "Българска памет" във Варна. Това заяви председателят на фондацията д-р Миле...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване