Спряха контрабанда на 22 тона пилешко месо

Контрабандна доставка на голямо количество пилешко месо е открита при съвместна операция, съобщиха от МВР.

Недостиг на стъкла за прозорци в Силистра след градушката

/КРОСС/ В Силистра няма достатъчно налични стъкла за прозорци, които да компенсират щетите от снощната градушка, която сполетя града, алармираха от бранша. Най-сериозните поражения са в източната част на града. Счупени са прозорци на жилища и автомобили, засегнати са овощни градини и дървета, предаде репортер на Булфото. Очаква се пострадалите имоти да бъдат посетени от комисия за изясняване на щетите, но до момента информация за това няма. Заради почивните дни застрахователните фирми още не са започнали да описват щетите от вчерашната градушка в Силистренско. Оказва се обаче, че много от собствениците нямат застраховка и няма да бъдат обезщетени. Тези, които се надяват да получат обезщетение, трябва да почакат до първия работен ден след празниците, предаде БНР. Снимка: Булфото, всички права запазени  

Брад Пит и Анджелина Джоли отново ще снимат заедно

Брад Пит и Анджелина Джоли отново ще се снимат заедно, пише Брад Пит и Анджелина Джоли отново ще се снимат заедно, пише "Индипендънт". Все още не е потвърдено дали Брад ще играе или продуцира. Не е ясно също и какво ще е участието на Анжделина - дали ще работи зад камерата или като актриса във филма.  Звездната двойка не е участвала заедно във филм от "Г-н и г-жа Смит" през 2005г.

Мария Габриел: Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП

“Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел на среща с жители на Белица, съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов, “Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел на среща с жители на Белица, съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов,

Швейцарската прокуратура замрази авоари на Янукович и приближените му за близо 200 млн. долара


Швейцарската прокуратура е наредила да бъдат замразени авоари за 170 млн. швейцарски франка (193.34 млн. щатски долара) на бившия украински президент Виктор Янукович и негови приближени, съобщи агенция "Ройтерс", като се позова на швейцарски медии.

Швейцарското правителство замрази авоарите на общо 20 украинци, сред които Янукович и сина му Олександър, в края на февруари, и на още 9 души през март, припомня агенцията.

Според швейцарския вестник "Централшвайц ам Зонтаг"...

Нова мода: Втори пандизчия пробвал да духне, но се спънал

И втори затворник е опитал да избяга от общежитието до бургаския затвор, съобщиха за BNews източници от затвора. Опитвайки се да прескочи оградата, наркопласьорът се спънал и паднал. Секунди по-късно е задържах от охраната. Успелият да прескочи - Иван Гюров все още се издирва.

Две деца са се удавили край село Брестовица

Телата на две братчета – на 7 и 14 години, бяха открити в напоителния канал край пловдивското село Брестовица, предаде БГНЕС. Сигналът за инцидента е получен в събота около 20 часа.&nb...

Любимите спортове на съветските и руските вождове

Спортът и победите винаги са били част от политиката на първите държавни мъже на СССРР и Русия, но разцветът на даден спорт зависел от техните предпочитания. В Монпелие Франция завърши Европейското...

Специалист по история се сдоби с най-рядката работа във Великобритания

/КРОСС/ Специалист по история бе назначен на вероятно най-рядкото работно място във Великобритания - мелничар на единствената мелница, работеща със силата на приливите и отливите. Необичайната роля на Елинг Тайд Мил в Хампшир изисква успешен кандидат, който да произвежда брашно на тази мелница с над 900 години история зад гърба си, част от национално културно наследство, собственост в миналото на краля на Англия. Мелницата мели жито, превръщайки го в пълнозърнесто брашно, използвайки енергията на приливите и отливите. След пресяването на хиляди молби за работата, на длъжността е назначен историкът по образование Матю Пейнтър. Работодателите твърдят, че за работната позиция не е нужен предишен опит, но пък е необходима адаптивност и умения за ръчен труд. Първоначално Пейнтър прекарва няколко дни в теоретична подготовка за вникване в процеса по мелене, зависещ изключително от атмосферните условия и появата и времетраенето на приливите и отливите. После преминава практическо обучение, включващо работа и поддръжка на основните части на мелницата, както и анализи на качеството на брашното, произведено за пазара, предаде ТВ Европа. Приблизително около 16 тона брашно произвежда на година мелницата "Елинг Тайд Мил". Макар че е зает само 24 часа в седмицата новоназначеният мелничар, но трябва да внимава кога ще настъпи приливът и съответно отливът. А това означава, че брашно се мели или рано сутрин, или късно вечер.  

Слънцето се завръща по Черноморието в утрешния ден

През нощта облачността над страната ще остане значителна, а валежите постепенно ще спрат. Разкъсвания на облачността ще има над североизточните райони. В източната половина от страната ще духа слаб северен вятър. Минимални температури между 4 и 9°, в София около 7°.

Елеонора Мусева: Българските жени имат нужда от своите акушерки, които да са до тях при раждането


5 май е Международният ден на акушерката. По този повод разговаряме с Елеонора Мусева, която е практикуващ акушер. Завършила е професионалното си обучение в България и има няколко години практика у нас. В момента работи като акушер в Hospital General Universitario de Alicante в Испания, откъдето споделя опита си, разказва за професионалните си стремежи и сравнява практиките там и в България.

Защо стана акушерка, какво те привлече в тази професия?

– Връщайки се назад във...

Шокиращ разказ: Рейсове-гробници возят софиянци

Стари и опасни автобуси возят софиянци. Шофьорите им са или пенсионери, или хора, които не са почивали по 12 дни. Това шокиращо разкритие направиха шофьори в общинския превозвач.

НАСА разчита на частни совалки, за да достигне до Космоса

/КРОСС/ Американците мислят, че има и по-добър начин за достигане до космическата станция, а именно чрез совалки, създадени от частни компании. НАСА е домакин на състезание за частна компания, която да построи космически кораб, който да превозва хора от и до земната орбита и този договор ще струва милиарди. Участниците в горещата надпревара са Boeing, SpaceX, Sierra Nevada. Това са многомилярдни космически компании, всяка от които е решена да спечели договора с НАСА, за да стане лидер в развиващата се космическа индустрия. Служителите на НАСА очакваха от управлението на САЩ да отпуснат достатъчно средства, за да се изстрелят космически ракети през 2015г. Този срок обаче беше удължен до 2017г., а главният проектант допълни, че ако не се намерят достатъчно пари този срок може да бъде удължен с 3 години. Агенцията планира да възложи договор през август или септември на едно от дружествата - Boeing,SpaceX, Sierra Nevada, които в момента се конкурират да летят с екипажи до орбиталната станция. От НАСА се надяват да получат достатъчно пари, за да възложат множество договори, предаде Bulgaria On Air.    

Швейцария е замразила 140 милиона евро на Виктор Янукович и негови близки

Швейцария е замразила 140 милиона евро, принадлежащи на бившия украински президент Виктор Янукович и негови близки, предаде украинското издание „Лига”. Това е станало след решение на федералната прокуратура на Швейцария. Освен това, прокуратурата е образувала пет наказателни производства срещу лица, заподозрени в пране на пари.

Легендарна руска актриса почина на рождения си ден

В Москва почина голямата руска актриса Татяна Самойлова, съобщи ИТАР-ТАСС.
Филмовата звезда, която зрителите познват от класически ленти като "Летят жерави" и "Анна Каренина", бе приета в московска болница, но лекарите не успяха да я спасят.
На 4 май Самойлова, която е народна актриса на Руската федерация, навърши 80 години. В Москва почина голямата руска актриса Татяна Самойлова, съобщи ИТАР-ТАСС. Филмовата звезда, която зрителите познват от класически ленти като "Летят жерави" и "Анна Каренина", бе приета в московска болница, но лекарите не успяха да я спасят. На 4 май Самойлова, която е народна актриса на Руската федерация, навърши 80 години.

СЗО предупреди за разпространение на полиомиелит

Организацията описа бума на детски паралич в Азия, Африка и Близкия изток

Бягство от затвора в Бургас

Затворник избяга от затворническо общежитие “Строител” към бургаския затвор снощи. Беглецът – Иван Гюров – Шливата излежавал присъда за въоражен грабеж на бензиностанции, съобщава poligraff.net. Мъжът успял да прескочи оградата и да се измъкне от охраната между 20 и 21 ч. на 4-и май. Затворникът бил настанен в общежитие с по-лек режим, тъй като у остават едва 9 месеца от наложената му 4-годишна присъда. Наказанието Гюров получил през 2012 година след споразумение с прокуратурата.

Общежитие “Строител” се обитава предимно от затворници, изтърпели по-голямата част от наказанието си. Режимът е доста свободен, тъй като обитателите работят извън територията на затвора. По информация на в.“24 часа”, заедно с Гюров се опитал да избяга и още един наркодилър – Иван Радев. Той обаче не успял да прескочи оградата. Охраната успяла да осуети опита му.

Това е второто бягство от затвора в рамките на по-малко от седмица. Припомняме ви, че на 30 април двама, излежаващи присъда в Софийския затвор, успяха да избягат. Става дума за Николай Николов – Шатката и трафиканта Хосе, родом от Гватемала. Двамата все още са в неизвестност. Текат активни издирвателни работи. По непотвърдена информация, бегълците се намират в района на Южното Черноморие. Друга версия твърди, че са имали достатъчно време да излязат извън пределите на страната.

 

90% от хората с увреждания у нас са без работа

Бизнесът не знае какви са възможностите да ги наеме


Мария Габриел: Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП

“Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел на среща с жители на Белица, съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов, “Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел на среща с жители на Белица, съобщиха от пресцентъра на партията. В срещата участваха и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов,

Купете си вестник "Всичко за семейството" - вече и с sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "Всичко за семейството" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева.  При поискване е възможно е да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на  online@vgb.bg. Вече може да купувате със sms имного други електронни издания от

ЕК прогнозира продължаващ икономически растеж в България и ЕС

Прогнозата на Европейската комисия от пролетта е възстановяването на икономиката в Европейския съюз да продължи, след като успя да излезе от...

ББЦ вече си има футболен отбор в Сандански

"България без цензура" вече си има свой футболен отбор - 14 симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, облече футболните екипи и се бори мъжки в турнира на "Ариана", провел се от 3 до 6 май на стадиона на "Вихрен". Toва съобщиха от пресцентъра на партията.

ББЦ вече си има футболен отбор в Сандански

"България без цензура" вече си има свой футболен отбор - 14 симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, облече футболните екипи и се бори мъжки в турнира на "Ариана", провел се от 3 до 6 май на стадиона на "Вихрен". Toва съобщиха от пресцентъра на партията. "България без цензура" вече си има свой футболен отбор - 14 симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, облече футболните екипи и се бори мъжки в турнира на "Ариана", провел се от 3 до 6 май на стадиона на "Вихрен". Toва съобщиха от пресцентъра на партията.

Плевнелиев: Държавата и обществото са в дълг към своята армия

/КРОСС/ В навечерието на празника на Българската армия президентът Росен Плевнелиев заяви, че е необходима мобилизация на „сериозен допълнителен финансов ресурс" за модернизацията на Въоръжените сили и определи като крайно недостатъчен бюджета на Министерството на отбраната. Същевременно мотивацията на военнослужещите трябва да продължи по един обективен и надпартиен начин, каза държавният глава, който връчи на церемония на „Дондуков" 2 пагоните на удостоени с висше военно звание офицери от Българската армия. „Членството в НАТО е основна гаранция за нашата сигурност, независимост и суверенитет, но това не е достатъчно", подчерта президентът. Той напомни, че въпреки повишените изисквания към Въоръжените сили, бюджетът за отбрана като процент от БВП прогресивно намалява. „Държавата и обществото са в дълг към своята армия. Независимо от това, процесът на трансформация не трябва да спира, а да се адаптира към реалностите на динамично изменящата се среда на сигурност", подчерта Росен Плевнелиев. „Модернизацията и високоподготвените кадри са двата ключови аспекта, които гарантират изграждането на необходимите отбранителни способности и успеха на процеса на трансформация на Въоръжените сили", заяви още президентът

ГКПП Маказа стана вторият по натовареност

Най-новият граничен пункт на българо-гръцката граница - ГКПП Маказа стана вторият по натовареност. Това сочат данните на "Гранична полиция" за преминалите през пункта по време на гергьовденските празници.
От 12.00 часа на 30 април до 12.00 часа на 5 май най-много са преминалите през ГКПП Кулата - над 48 000 моторни превозни средства и над 210 000 Най-новият граничен пункт на българо-гръцката граница - ГКПП Маказа стана вторият по натовареност. Това сочат данните на "Гранична полиция" за преминалите през пункта по време на гергьовденските празници. От 12.00 часа на 30 април до 12.00 часа на 5 май най-много са преминалите през ГКПП Кулата - над 48 000 моторни превозни средства и над 210 000

Бербо пак номиниран за №1 на месеца в Монако

Българската звезда на Монако Димитър Бербатов отново е в битката за Играч на месеца на "монегаските". Той е сред четиримата номинирани за април. Бербо се конкурира за приза заедно с Джеймс Р...

Рибата успокоява жените

Тайната на щастието може би се крие в обикновена порция риба. Яденето на риба предотвратява депресията при жените, показва ново австралийско изследване, цитирано от БГНЕС. Присъствието на рибно яст...

Наказание сложи край на сезона за футболист на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Жереми Фо-Поре може да е изиграл последния си мач в "А" група и по-специално за "червените" вчера срещу Литекс (2:0). Французинът получи жълт картон, заради койт...

Силно земетресение разтърси Тайланд

Силно земетресение с магнитуд 6,0 разтърси Северен Тайланд този следобед, съобщиха геолози.

Украинската криза предизвика спадове на Wall Street в началото на сесията*

На индексите натежава и представянето на американските инвестиционни банки


Бритни Спиърс разбила носа на танцьорка, тя я съди

/КРОСС/ Танцьорка от екипа на Бритни Спиърс ще съди звездата за телесна повреда. Доун Ноел твърди, че Спиърс я зашлевила през лицето по време на тренировка, след което хладнокръвно продължила репетицията, все едно нищо не се е случило. „Тя е толкова безсърдечна", казва пострадалата Даун Ноел. Танцьорката е твърдо решена да заведе дело срещу Бритни за телесна повреда. Инцидентът се случил по време на заснемането на клипа към песента „Work bitch". Даун твърди, че Бритни е пристигнала на репетицията разрошена и е била доста объркана. Имала е затруднения дори с най-елементарните стъпки в хореографията, пише TMZ. По време на тренировката Бритни загубила равновесие и, опитвайки се за да балансира, стоварила и двете си ръце върху лицето на Доун. След инцидента Спиърс се извинила и продължила репетицията, докато Доун опитвала да преодолее болката. Танцьорката страдала мълчаливо около час, след което отишла на лекар и разбрала, че има фрактура на кост в носа и трябва да се оперира. Бритни обещала да покрие медицинските разноски, но така й не спазила обещанието месеци наред. Даун вече е наела адвокат, който да се заеме с делото. Екипът на Бритни, както и тя самата отказват всякакви коментари по темата.  

Граничен пункт Маказа стана вторият по натовареност

Най-новият граничен пункт на българо-гръцката граница - ГКПП Маказа стана вторият по натовареност. Това сочат данните на Най-новият граничен пункт на българо-гръцката граница - ГКПП Маказа стана вторият по натовареност. Това сочат данните на "Гранична полиция" за преминалите през пункта по време на гергьовденските празници. От 12.00 часа на 30 април до 12.00 часа на 5 май най-много са преминалите през ГКПП Кулата - над 48 000 моторни превозни средства и над 210 000

Френска фирма разработва ваксина срещу ХИВ

За пръв път ваксина срещу ХИВ навлезе във втора фаза на тестване

Музеят на Пикасо в Париж ще отвори врати със закъснение

Възстановителните работи струваха 52 млн. евро, от които 19 млн. евро бяха предоставени от държавата.

Дъждът наводни къщи във Великотърновско и Плевенско


Десетки къщи във великотърновското село Раданово пострадаха след поройния дъжд и градушка, които се изляха над региона снощи, предаде БНТ. За няколко часа селото остана и без ток, след като гръмотевици поразиха електрически стълб. Причина за сериозните наводнения отново е непочистената канализация по улиците.

Екипите на "Гражданска защита" не достигат и затова хората са се борили цяла нощ със стихията сами. В момента в областта не вали и обстановката постепенно се нормализира....

Габриел: Всеки глас за ЕНП е глас за европейското бъдеще на България

/КРОСС/ "Ако България иска да се върне на пътя на европейското си развитие, алтернативата е ГЕРБ и ЕНП". Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел на среща с жители на Белица. В срещата участваха и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Асим Адемов, областният координатор и народен представител Даниела Савеклиева, депутатът Любен Татарски, общинският координатор на партията в Белица Иван Стойчев. „Високата избирателна активност ще покаже отношението на гражданите. По този начин ще се преодолее голямото предизвикателство на тези избори. Само по този начин можем да се борим с популизма", каза Мария Габриел. Тя подчерта, че всеки глас за ЕНП е глас за европейското бъдеще на България. „ЕНП и ГЕРБ показаха, че са партии на отговорното управление по време на криза. Гласуването на тези избори е глас за бъдещето на България в Европа. Това означава европейски средства, модерно образование, повече средства за малкия и среден бизнес, развитие на новите технологии", заяви още Мария Габриел. „В Белица се пренебрегват основните европейски ценности и се нарушават основни права, като свободата и човешкото достойнство. На страха трябва да отвърнем със смелост. ДПС се провали в най-важния сектор- земеделието. На европейско ниво досегашните евродепутати на ГЕРБ и особено Мария Габриел защитиха интересите на българските земеделци и животновъди", заяви Асим Адемов

Темелкова, АБВ: Държавата е абдикирала от истинските нужди на образованието

/КРОСС/ „Предпоставките, довели до обезценяването на труда на българския учител и преподавател са толкова много, колкото и причините за липсата на реализация на младите хора, завършващи средно или висше образование. С годините да си учител се оказа срамно, защото изпадаш до дъното на социалния минимум. Това се дължи на няколко фактора - липса на адекватна национална политика към българското образование и поставянето му на пазарна основа. Материалното и морално девалвиране на професията учител в общественото съзнание, водят държавата ни не само към абсурдната ситуация да няма учители, но и към масова неграмотност. Това може да се окаже една от най-тежките национални катастрофи в историята ни", коментира доц. Миглена Темелкова, кандидат за евродепутат от листата на коалиция АБВ. Повод за коментара й са данните на Синдиката на българските учители, че 6800 учители са в пенсионна възраст и излязат ли от системата, няма кой да ги замести. Средното и висшето образование следва да са сред основните приоритети, както на българската национална политика, така и на европейската. Отдавна отмина времето, когато учителят, попът и кметът са били сред най-тачените хора. Днес все по-малко млади избират професията учител, защото учителството се превърна в синоним на бедност и нисък жизнен стандарт. Днес педагогическите университети не знаят колко учители ще са нужни на българското училище в следващите 5 или 10 години

Двама младежи от Плевен са загиналите в тежката катастрофа край Луковит

Двама младежи загинаха сутуринта след челен сблъсък между „Рено 19” и „БМВ 750”. Пътният инцидент е станал в 08.55 часа на главния път от София за Русе, на 5 км. преди гр. Луковит, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При челния удар на място е загинал 20-годишен плевенчанин, управлявал реното, а на път за болницата е починал и негов връстник и Двама младежи загинаха сутуринта след челен сблъсък между „Рено 19” и „БМВ 750”. Пътният инцидент е станал в 08.55 часа на главния път от София за Русе, на 5 км. преди гр. Луковит, съобщиха от пресцентъра на МВР. При челния удар на място е загинал 20-годишен плевенчанин, управлявал реното, а на път за болницата е починал и негов връстник и

Свалиха украински военен хеликоптер край Славянск

Машината била обстрелвана с картечница, пилотите оцеляха


“Роял Хелена” догонва гигантите “Мир” и “Надежда”

Плаващият под български флаг и с финландски екипаж Сий Адвенчър продължава да е водач във временното класиране на Black Sea Tall Ships 2014 Regatta, съобщава Maritime.bg Всички съдове напредват по дистанцията до Новоросийск надпреварата.

Плевнелиев: Армията прогресивно обеднява

През последните няколко години значително нараснаха изискванията към въоръжените сили, а бюджетът за отбрана като процент от брутния вътрешен процент на държавата, за съжаление, прогресивно намалява.

Турчинов обсъди с Меркел ситуацията в Украйна

/КРОСС/ Временният президент на Украйна Александър Турчинов е провел телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел във връзка със случващото се в източната част на Украйна и предстоящите президентски избори в страната, съобщи Риа Новости. "Ние сме готови да общуваме с хората на изток, които са готови да обсъдят позицията си, но разговори с тези, които използват оръжия, не може да има", заявил Турчинов. Той е информирал Меркел, че се разработва проект за промяна на Конституцията, в който ще бъдат включени стъпки за децентрализиране на властта, за да получат регионите по-голяма независимост. Говорейки за подготовката за президентските избори на 25 май, Турчинов е обяснил на германския канцлер, че по границата на страната с Крим ще бъдат създадени места за гласуване, така че украинските граждани, които живеят на полуострова, да могат да гласуват. От своя страна, Меркел е подчертала, че Германия напълно подкрепя Украйна и е готова да помогне по всякакъв начин за решаване на проблемите.  

Двама 20-годишни плевенчани са загиналите в тежката катастрофа край Луковит

Двама младежи загинаха сутуринта след челен сблъсък между „Рено 19” и „БМВ 750”. Пътният инцидент е станал в 08.55 часа на главния път от София за Русе, на 5 км. преди гр. Луковит, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При челния удар на място е загинал 20-годишен плевенчанин, управлявал реното, а на път за болницата е починал и негов връстник и Двама младежи загинаха сутуринта след челен сблъсък между „Рено 19” и „БМВ 750”. Пътният инцидент е станал в 08.55 часа на главния път от София за Русе, на 5 км. преди гр. Луковит, съобщиха от пресцентъра на МВР. При челния удар на място е загинал 20-годишен плевенчанин, управлявал реното, а на път за болницата е починал и негов връстник и

Президентът: Всички сме в дълг към армията ни

Росен Плевнелиев, който е и главнокомандващ на Въоръжените сили повиши в длъжност офицери от армията

Президентът повиши в длъжност офицери от армията

"Държавата и обществото са в дълг към своята армия", каза президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили

ЦСКА за рождения си ден: Устояхме на какво ли не и се определяме за безсмъртни


ЦСКА поздрави привържениците си по случай 66-ия рожден ден на клуба. Червените изтъкват, че са преодолели много трудности в историята си.

"Празникът е за всички нас, които обичаме отбора си, които живеем с проблемите и радостите му, които осъзнаваме каузата и браним идеите му. Когато един човек обича, се чувства силен. А когато, както е в този случай, имаме мощна червена общност, сме непобедими", пише в сайта на ЦСКА.

В поздравителното обръщение любовта към ЦСКА е сравнена...

Хърватският финансов министър е изтъргувал 3,55 млн. евро в своя полза

Хърватският министър на финансите Славко Линич е ощетил държавата с 27 млн. куни (3,55 млн. евро), твърди загребският вестник "Ютарни лист", позовавайки се на секретни документи. Линич, ко...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване