06/10/17 09:22
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 10 юни, събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Добре е и вашият стремеж да е към омиротворение и спокойствие. Ако прекалено напирате в дадена посока или безпокоите някого с изисквания, нещата може да стигнат до скандали и недоразумения. Навлизате в тридневен рисков период, който ще изисква повече дипломатичност и компромиси, повече разбиране и внимание към околните. Намерете си тихо и спокойно място и релаксирайте. Не замествайте колега и не се намесвайте в чужди игри. Щадете се.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Навлизате в силен период. Съсредоточете се над проблемите и изискванията на момента. Намерете компромисно и приемливо за околните решение и не искайте нещо на всяка цена. Стремежът е да не нарушаваме личния си комфорт и да не влизаме в отношения с хора, които и друг път са разбърквали живота ни и са ни докарвали проблеми. Ориентирайте се към почистване на дома и офиса, към всякакви дейности целящи да се прочистим от шлаката в нас и около нас. Щадете природата, не убивайте пернати. Пътувайте към приятни места.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

Ден за разтоварване и диета, за прочистване на организма и чистене на дома. Мръсотията лесно излиза при намаляваща Луна. Пътувайте към приятни места на релакс и душевен комфорт. Не правете нищо на всяка цена и не притеснявайте околните с прекалени изисквания. Прояви на злоба, завист и агресия ще ви докарат проблеми в отношенията и здравословни рискове. Препоръчва се уединение, отказ от активна намеса в делата и амбициите на другите. Дайте си почивка от забързаното ежедневие.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Родените в първата декада да очакват опити за провокация. Не се ловете на въдицата на страстта и свадата. Днес нищо не бива да се прави на всяка цена. Откажете участия в неприятни срещи и рискови пътувания. Служебната амбиция ще ви докара повече проблеми, отколкото удовлетворение и пари. Може да влезете в неприятни отношения, да развалите своята почивка и комфорта на близките. Ако може да си го позволите, изключете телефоните, намерете тихо и спокойно кътче, отдайте се на почивка и тихи семейни занимания.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за презареждане на батериите. Позволете си излежаване, почивка и дейности, които не са свързани с прекалено натоварване. Пътувайте, гостувайте на приятели и близки, които ще поемат грижите около софрата, ще ви осигурят приятни и релаксиращи моменти. Не се напрягайте с преговори и делови задачи. Днес кръвта се обновява, отношенията се изчистват от излишната амбиция, от вредните връзки и агресивния начин на общуване. Тази вечер лъвът във вас се готви за скок. Утрешният ден ще ви донесе победа.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за чистене и прочистване на тялото и душата. Изхвърлете всичко вредно от живота си, сложете ред във връзките и не допускайте намеси в личния си избор. Добре е да пътувате, да намерите място на сила и да обмислите бъдещите си действия. Навлизате в силен тридневен период. Планирайте важни срещи и мероприятия за утре, когато късметът ще работи за вас. В момента набирате сили и потенциал и до няколко дни ще направите реорганизациите и промените, които ще ви донесат ползи. Ще получите подкрепа от две страни.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят е синхронен с вашата природа. Изискването е за умереност и равнопоставеност. Не отдавайте на нищо и на никого прекалено голямо значение. Запазете неутралитет във връзките и не правете нищо на всяка цена. Околните ще ви провокират, ще изискват от вас да вземете прибързани решения, а това ще утежни живота ви. Не правете избор, поискайте отсрочка, търсете компромисните варианти и се дистанцирайте от натрапниците. Намерете място, където да си починете добре. Предстоят ви тежки и натоварени дни.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ако прекарате този ден в летаргия и размисъл, далече от проблемите на делника ще бъдете готови утре за нови проекти и амбициозни дела. Препоръчва се релакс, отказ от намеси в работата и избора на другите и размисъл върху личните проблеми. Почистете дома, проведете диета, ограничете вредни и разболяващи връзки. Насаме и на свой терен ще намерите успокоение и удовлетворение. Пътувайте към места на сила и приятни спомени. Сексът е противопоказен, особено на чуждо. Не е ден за изневери.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Не си нарушавайте спокойствието, не ставайте рано, не позволявайте да ви разбъркват програмата и да ви провокират към всякакъв вид амбициозни начинания и изяви. Не е ден за лични рекорди и ултимативно поведение. Отдайте се на тихи семейни занимания и чистене. Пътувайте, потърсете приятно и успокояващо място и си починете добре. Важните начинания и срещи отложете за утре, когато личната ви активност ще достигне високи нива. Ден за инвентаризация, за разчистване на сметки и дългове.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

Навлизате в силен тридневен период. Но в този ден е важно да презаредите, да си починете добре, да релаксирате на приятно място, за да бъдете готови за предизвикателствата и новото, което ще дойде утре. Стоите пред водопад от събития, там, където и птиците замлъкват в очакване на промяната. Разчистете терена на връзките, не давайте аванси никому и не позволявайте да ви провокират. Не се препоръчва активност. Стойте зад кадър, оставете другите да се изявят, да покажат амбиции и желания и направете програма за действие.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Не позволявайте да ви въвличат в разправии. Дистанцирайте се от хорските проблеми и си починете добре. Пътувайте към приятни места и търсете начин да се прочистите от тежките мисли и неудовлетворението. Насъбраната мръсотия днес лесно излиза. Проведете лечебен и възстановителен курс и бъдете там, където ще се почувствате обичани и щадени. Вечерта ще получите вдъхновяващо и стимулиращо обаждане. В следващите дни ще направите важен избор и крачка в живота си. Ще сънувате пророчески сън.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес крясъците и активната политика направо разболяват. Дано успеете да избягате от разправиите, от хората, които натрапчиво изискват работа или услуги от вас. Ще се почувствате добре на тихо и приятно място. Ще съберете мислите си и ще вземете правилно решение за промените, които предстоят. Имате шанс да излезете от зациклен период и да направите още утре крачка към нещо по-добро в живота си. Не се напрягайте и в секса, откажете натоварващи присъствия и срещи. Не яжте гъби и не убивайте птици.

 

ЧРД

 

Личната ви година е осмица. До края на септември ще постигнете максималното, ще получите повишение и ще намерите по-добра работа. Търсете странични доходи. Позволете на хобито ви да работи за вас. През 2018 г. ще трябва да се откажете от една дейност или връзка и да направите лична инвентаризация. Но в момента нищо не е за отказване.

Родените днес притежават вродена дипломатичност и непоколебимо спокойствие. Родените до обед ще развият комплекси в детството, ако живеят в нехармонична среда. Родените следобед ще имат крехко здраве, но ще бъдат много обичани и ценени.

Заченатите днес ще имат мирен, тих и кротък характер. Ще обичат животните, ще се чувстват чудесно сред природата и ще развят лечителски способности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване