06/17/17 07:50
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 17 юни, събота

 Овен 21 март – 20 април

Едни от символите на този ден са смирението, покаянието и прошката. Но другата крайност е тоталната агресия и желание да взимаш и да властваш. На едно място ще покажете зъби и нокти и ще се борите за правата и амбициите си, но на друго ще клекнете и ще позволите да ви използват. Вечерта не взимайте важно решение, особено под въздействие на алкохола или сексуалната емоция. На всички нива се търси слабото място на партньора и се претендира повече, отколкото се дава. Не очаквайте честна игра.

Телец 21 април – 20 май

Планирайте генерално почистване на дома и се ориентирайте към прочистване на връзките. Контролирайте апетитите както в храненето, така и по отношение на околните. Може да прекалите в претенциите и да отблъснете някого, вместо да го привлечете. Ден на грозната истина във връзките. Стремежът е повече към използване, отколкото към отдаване и безрезервна любов. Неблагоприятен ден за ортопедични процедури. Ориентирайте се към приключване на обещаното и отложете старта на новото в живота ви за утре.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден, особено за родените в третата декада. Отношения между родители и деца навлизат в рискова фаза. Претенциите взимат връх, може да се изпокарате по незначителен повод. Не отсъствайте от местата на личната ви отговорност и задължения. Където и да отидете, ще плащате и ще попадате в капаните на хора с болезнени амбиции. Не се съгласявайте да правите услуги, няма да ви се върнат и няма да се изпълнят нещата, които ви обещават. Не се товарете с тежки физически дейности. Щадете краката.

Рак 22 юни – 21 юли

С успех ще приключите работа или дейност, която влачите от доста време. Но ако се налага нещо да се започва, отклонете инициативата и си дайте отсрочка. До 20-и разчистете терена за новото, което ще дойде. Днес почистете у дома и в офиса. Не се товарете с нови и амбициозни начинания. Не водете преговори. Няма да ви направят отстъпката, която очаквате. Тази вечер ще навлезете в рисков период. Тези, с които ще се срещнете, ще се опитват да ви зарибят с идеи и проекти, от които само те ще имат полза, независимо как ви представят нещата.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес нищо не се дава без битка, спорове и масиран натиск. Трудно ще направите компромис, ще влезете в разправии на работното място и у дома и отношенията ще се обтегнат. Може да се наложи да поставите ултиматуми там, където с преговори и изчакване не става. В следващите два дни ще постигнете повече и ще получите това, за което днес текът спорове и разправии. Важното е да не се отива в крайност и по възможност да се запази добрият тон. Неблагоприятно за хирургически интервенции, особено във връзка с краката.

Дева 23 август – 22 септември

Рисков ден, особено за родените в третата декада. Вероятни са проблеми с родители и деца. Поставяте си взаимно условия, които са невъзможни за изпълнение. Отношенията с партньорите се обтягат и може да доведат до раздели. Каквото загубите днес трудно ще си върнете. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Ориентирайте се към почистване на дома, лична и физическа диета. Ограничете страничните връзки. На всички нива ще има опити за обсебване и влизане в личната ви територия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се поддавайте на гнева. Ако се скарате с някого в следващите два дни, отношенията ще тръгнат в рискова посока и много неща може да се променят във ваша вреда. В момента е добре да отстъпите, да жертвате нещо малко в името на голямото, което ви свързва. Бъдете внимателни към здравето си. Не планирайте вадене на зъб за следващите два дни. Не си заслужава да започвате нови инициативи. Всичко стартирано днес има тенденция да се изкривява и тръгва в неблагоприятна посока. И сънищата си тълкувайте на обратно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Каквото захапете днес няма да го изпуснете. Родените в третата декада ще притискат околните с искания и ще действат манипулативно на работното място. Днес няма друго положение в отношенията освен това между хищника и неговата жертва. Който се изпречи на пътя ви, ще бъде употребен. С успех ще приключите дела, които влачите от доста време. Конкуренцията ще ви направи отстъпки или ще я настъпите на болното място. Контролирайте гнева. Ще постигнете повече с дипломатичен натиск и преговори от позиция на силата.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада денят ще донесе рискови положения и неприятности в отношенията на работното място и у дома. Ще се наложи да направите някаква жертва, да отделите от времето си за решаване на семейни и родителски проблеми. И на работното място ще ви поставят пред свършен факт, ще се изисква повече, отколкото ще ви се даде. Изпълвате се с неудовлетворение и може да заформите скандал. Това ще бъде използвано във ваша вреда. Контролирайте гнева, не позволявайте да ви предизвикват. Утре късметът ви се връща.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако днес объркате нещата, в следващите два дни ще имате проблеми и неприятности. Контролирайте апетитите, особено по отношение на амбициозните служебни дела. Нищо ново да не се започва, ако не е сондирано и проверено. Ще ви предлагат изкушаващи перспективи, но всичко, с което се захванете, ще тръгне накриво. Добре е в този ден да се приключва, да се довършват обещаните проекти и да се отстраняват вредните детайли в отношенията. Смирете амбицията, особено ако ще засегнете болезнено нечии интереси.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес от една накриво казана дума може да пламнат семейни и професионални войни. Не се препоръчва и да влизате в ролята на умиротворител. Не се намесвайте в чуждите дела и отношения и не давайте непоискани съвети. Приемайте без коментар нещата, които се случват, не роптайте и не искайте повече. Проведете укрепващи оздравителни процедури. Не търсете повод за конфронтация. Отложете за следващите дни старта на нова бизнес инициатива. Днес играта се води от силните, агресивните и властващите.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на конфликти между поколенията. Не очаквайте разбиране от родителите си и децата. И от двете страни ще бъдете притиснати с претенции. Като се добавят и неприятностите на работното място, този ден ще ви се стори дълъг и тежък. Не носете неудобни обувки и не си режете ноктите. Не са изключени травмиращи не само тялото, но и душата ситуации. Не си струва да бързате със старта на новите си проекти. Днес всичко има тенденция да тръгне накриво и да изкриви отношенията. Ще ви дават ниска цена, а ще ви предлагат висока.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Чакайте придобивки и късмет от тотото на живота. Семейството ви ще се увеличи. Може да се сдобиете с наследник или да включите наследниците си в нови бизнес инициативи. Планирайте за 2018 г. преход в нова пазарна ниша, на нова работа и в нова среда.

Родените днес ще бъдат не само големи лакомници, но и доста агресивни към чуждото. От малки няма да си дават играчките, а като пораснат, ще се опитат да заграбят цялото семейно богатство. Разделете имотите с другите им братя и сестри, преди да са поставили ултиматуми. Никога няма да се задоволят с малко.

Заченатите днес ще бъдат на моменти стиснати и алчни, но може и да проявяват гениалност и доброта. Ще се раждат деца с генетични мутации. Грозотата им ще преминава в хармония, а красотата им ще се изражда с времето. Не рискувайте излишно.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване