07/08/17 09:55
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 8 юли – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

За родените около 1 април денят е зареден с агресия, с провокации на всяка крачка и огромно желание да се намесвате, да искате, да давате съвети и да определяте съдбите на околните. Смирете апетитите, независимо в каква посока, за да си нямате неприятности. Попадате в изкусителни положения, които ще ви отведат в лапите на зависимост, от която трудно ще се отървете. Не опитвайте нищо за първи път, не променяйте дозировки на лекарства и спазвайте диета на всички нива. Вероятен е и здравословен проблем.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят носи за другите претенции без покритие, но при вас желанията ще се изпълняват, ще се намери кой да ви служи и услужи, да угажда на претенциите и желанията ви. Но всичко ще си има някакви граници. Не прекалявайте, не отивайте в крайности, не искайте прекалено и ще имате всичко в достатъчно количество. Отварят се зверски апетити. Нарушавате всякакъв вид диети. Вероятни са изневери. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Ще изживеете щастливи мигове, ако си удряте спирачки в точния момент.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Сложете юздите на двойствената си природа. Лесно се отива към изневери. Денят провокира змея на желанията, води ви към предизвикателства и желание да завладеете позиции, които не са ваши с мисълта, че така добивате повече сигурност в тези смутни времена. Не взимайте това, което принадлежи на друг. Говорим и за кражба на идеи, а не само за победи в любовта. Конкурентите ви готвят капан, в който сиренцето е голямата ви амбиция. Днес всичко ще се плаща, но сиренцето в капана ще е безплатно. Дано му знаете цената.

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Предстои тежък, рисков и разболяващ уикенд. Намалете претенциите и натоварването, не планирайте участия в рискови и каскадьорски инициативи. В този ден е добре да стоите настрана от хора и отношения, които и друг път са ви провокирали и вкарвали в преразход на сили и средства. Може да си навлечете нечия агресия с действия или вербално. Ставате податливи на странични влияния и давате възможност на някого да ви използва като остен на личните си интереси. Не нарушавайте закона и правилата.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Стремежът днес е да вземеш от всичко и по много. Трудно ще задоволите апетитите си, ще влезете в битка за нечие сърце или за чадърите на плажа. Ще направите опит да елиминирате конкурент и да отнемете нечии права и територии на влияние. Скандалите са лош знак, ще ви разболеят и ще дистанцират от живота ви нужните и верни хора. Съветът е да се изолирате, да използвате всякакви форми на аскетизъм, да не допускате намеси, но и да не се месите в чуждата игра. Сънищата ви показват проблема, който трябва бързо да решите.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Имате шанс да си отрежете по-голямо парче от тортата на живота. Тенденцията е да взимаш без да питаш и да с интересуваш кое на кого е и при кого трябва да отиде. Денят ще донесе краткотрайна радост, удовлетворение и блаженство, след което ще ви представят сметката. Ще ви излезе солено всеки опит да навлезете в забранена територия, да ползвате обстоятелства и екстри, които не се дават всеки ден и на всеки. Влизате в смешни положения. Спомнете си как жабата вдигнала крак и тя, като видяла, че подковават коня.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

За родените около 1 октомври денят ще е тежък, напрегнат и проблемен. Сами си търсите белята в стремежа да получите нещо забранено. Увеличете самоконтрола и не оставайте децата без надзор. В този ден лесно се отива в крайности, лесно се прекрачват забрани и ще по лесно се впускаме в опасни и рискови игри. Каквото се развали трудно ще се оправи, а каквото потръгне привидно с успех ще ви донесе само разочарования и болка. За утре не планирайте участия в състезания и конкурси. Почивайте, идете на тихо и спокойно място.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Не се лакомете за пари и придобивки, не вършете нищо с голяма амбиция. Този ден ще ви донесе късмет, ако ограничите контактите и работите на свой терен. Може да се наложи да вземете страна в спор. Постъпете честно, не давайте повод за компромати, не взимайте подкупи и не си позволявайте изневери. В желанието да изпитате всевъзможни удоволствия ще стъпите накриво и може да си превишите правата. Останете в тесен кръг на проверени в годините приятели и близки и се задоволете с това, което имате.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на неравностойни игри, на връзки носещи мимолетна радост и удовлетворение, след което ще последват дълги моменти на болка и разочарование. Не правете нищо, за което усещате, че ще платите висока цена. Препоръчва се диета на всички нива. Прочистете тялото и съзнанието от насъбраната шлака. Не планирайте тежки и натоварващи ангажименти както и участие в състезания. В любовта вървите към неравностойна и объркваща бъдещето ви връзка. На сън ще видите начина да излезете от неприятно положение.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Денят е напрегнат и проблемен. До вечерта може да загубите контрол върху положението и да влезете в забранени връзки. Бъдете сигурни, че ще ви изкушават в стремежа да ви обвържат или да ви спретнат компромат. Не очаквайте честна игра в личен и бизнес план. Не се лакомете, не искайте много и не давайте големи обещания. Лесно може да се подхлъзнете на динената кора на предоверяването или да излъжете някого в желанието за удоволствия и лесни печалби. За всичко сторено не по правилата ще се плаща.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ако днес играете ролята на фона и не се намесвате ще спечелите предимства или поне няма да си създадете допълнителни грижи и неприятности. Ще ви въздействат съблазни от всякакъв вид, ще ви се предлагат на пръв поглед екстри и примамливи положения, но зад всичко ще прозира желанието за употреба на чувствата, възможностите и парите ви. Не се събирайте в непознати компании тази вечер. Откажете участия в обществени изяви и мероприятия. Пътувайте към места на сила и релакс. Скандалите разболяват.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес се активизира вътрешният змей във всеки от нас. Трудно ще контролирате чувствата и пороците. Вероятно е да нарушите клетви и обещания дадени на друг или на самия себе си. Ще чувствате слабост и безволие и с лекота ще позволявате да ви въздействат. Ограничете контактите, не планирайте бягство от семейните отговорности или срещи със забранената любов. Ще ви се обаждат изкусители и хора, които смятат да спечелят по някакъв начин от връзката с вас. Давайте заето за натрапниците. На сън ще видите проблемите си и решението им.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е седмица. Навлизате в тунела към нещо ново. Няма да има връщане назад. Ще останат в миналото старите приятелства, рабата, чувства и любов. Не се обръщайте, гледайте напред, пътувайте към нови места и хора. 2018 г. ще бъде успешна и печеливша.

Родените днес ще са големи лакомници, ще искат всичко и ако може веднага. Те са кукувичето в гнездото, което ще се опита да елиминира братята и сестрите си, да заграби имоти, пари и наследства. Не ги прехранвайте и от малки не им позволявайте всичко.

Критичен ден за зачатие. На заченатите днес предстои постоянна битка със злото. Ще преминат през трудности и страдания, но в критични моменти ще получават и поддръжка от силите на доброто.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване