04/07/18 07:50
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 7 април – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

 

Денят е натоварен с тежки аспекти, особено за родените в първата декада. Не се занимавайте с нови бизнес инициативи, независимо предлаганите оферти. Ограничете контактите до минимум. Ограничете и пътуванията до рискови дестинации. Препоръчват се умерени физически натоварвания. Свържете се с приятели и любими на сърцето ви хора, проверете кой как се кани да посрещне празника. Нека никой от близките ви не остане необгрижен и сам. Идете на пазара, купете домашен любимец, зарадвайте и децата.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на преход към нови връзки и приятелства, към нова среда от шансове и възможности. Ориентирайте се към промени и пътувания, но стойте по-далече от агресивни среди и хора изпадвали в различни зависимости. Тези дни са тежки и за страната ни. Взетите на високо ниво решения ще действат негативно на връзки и отношения. В този мемент няма правилна позиция и верен избор, всичко е относително и зависи от какъв ъгъл го гледаш. Ще ви правят предложения, но важните решения вземете след 15-и.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Тенденцията на деня е да се излиза от коловоза на установените отношения. Ще се нарушават примирия, ще се обединяват хора в нови групи по интереси и ситуацията около вас като цяло ще се промени. Не може да останеш безучастен, трябва да заявиш към коя група принадлежиш в момент когато не ти се иска да си разваляш празника, да се караш или обединяваш с когото и да било. Проблемът е, че няма да имате такава възможност. В този ден няма сенки и полутонове, бъдете с тези, които чувствате най-близки на сърцето и душата.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

В хороскопа ви действат както рискови и опасни, така е спасителни и животворителни аспекти. Стоите на някаква граница и на браздата, която разделя досегешния от бъдещия ви живот. Има вероятност много неща да се променят след този Великден. Ще е тежко и мъчително, ще се налага да правите неприятни рокади, да променяте планове за пътувания и да се съобразявате с неочаквано възникнали неприятни обстоятелства. Невниманието и разсеяността ви в момента само може да влошат нещата. Не рискувайте излишно.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден за пътуване, за срещи с приятели, за посещение на ралаксиращи и духовни места. Бъдете чисти и справедливи, не лъжете, независимо от кого и защо искате да се отървете. Може и да не почувствате директно неудобство на свой гръб, но днес и утре напрежението за околните ще нараства и това може да предизвика неочаквани промени в уговорените срещи и пътувания. Този ден помага за обединението на много хора в посока на общи интереси. В такъв момент мястото на един Лъв е начело на екипа свързан с промяната.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За вас се очертават два дни на пътувания на приятни срещи и изживявания, на революционни преустройства и предложения за смяна на местоживеене. В този ден се дава и клетва за вярност. Не бива да се лъже и заблуждава. Поблемът е, че ще бъдете притиснати от две страни с въпроси по отношение на личния ви избор. Ще ви се иска никого да не обидите, но това не значи, че трябва да казвате неистини. Намерете начин да удовлетворите желанията на близки и приятели, да сте полезни, но и да прекарате добре.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Движете се внимателно в празничния уикенд. Не си поставяйте тежки задачи, не вършете несвойствени дейности. Родените в първата декада да тушират в зародиш конфликта, да не се включват в екстремни инициативи и да са максимално обрани в думи и дела. Този ден дава шанс за движение напред и преминаване през преградите, но на висока цена. Предстоят революционни преустройства в начина ви на работа и живот. Не вървете против промените и желанията на близките, а активно ги стимулирайте и направлявайте.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Казано е, че „всяко зло е за добро”. В този ден ще има доста проблеми, близки и приятели ще изживяват стресови моменти и ще попадат в ситуации, които ще ви сближават, ще стопяват дистанциите, ще отмиват студенината и ще стоплят сърцата. Подайте ръка на тези, които имат някаква нужда. Пътувайте към места на сила. Обединете ресурси и интереси в името на важни семейни и лични цели. Денят се свърва с колесницата на победата и дано победи мира и разбирателството в отношенията в семеен и световен мащаб.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ако нещо не се получи от първия път, опитайте пак. Упорствайте. Този ден носи награда за постоянството, за желанието да се върви напред, независимо колко е трудно и какво изисква живота от вас. Ако имате две възможни посоки и варианта, към които да пътувате изберете най-близката и най-безконфликтната ситуация. Не си създавайте сами грижи и натоварване. Това е и ден носещ лично изцеление и възможност да се намери лек за всеки проблем и за всяко самотно сърце. Излезете сред природата, почивайте повече.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Очертава се проблемен уикенд. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не предприемайте нищо рисково и екстремно. Ден на доброволната жертва, но и на неустоимото желание да се върви напред, да се подкрепят децата в пътя , да се задейства нова програма, която ще донесе на всички по-добър живот. Не приемайте да работите извънредно или по заместване. Не се товарете с излишни ангажименти. Почивайте повече, оставете другите да се товарят служебно и се грижете повече за близките и децата.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес може да се решите на крачка, която в миналото ви е притеснявала или не е била възможна. Пътувайте, търсете контакти с хора, с които времето и разстоянията са ви разделили. Може да се окажете в центъра на събития изискващи бърза реакция. Назряват промени, които може да се отразят положително на работата ви, но и да повишат личната ви отговорност. Да не се лъже. Отношенията ще се изкривят и нищо добро няма да произлезе от това. Денят носи в себе си тенденция за изцеление, но с мъка и болка.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес хората с комплекси може да реагират неадекватно на случващото се, дори и с най-добри намерения. Във въздуха витае някаква агресия. Добре е да се пътува, но повече с наземен транспорт. Не поемайте излишни рискове и ако имате две предложения за гостуване по празниците изберете това, което не ви натоварва излишно с прекалени изисквания и ангажименти. В тесен семеен кръг и сред най-близките приятели ще си спестите неудобствата, които другите ще си причинят. Да не се товари стомаха прекалено.

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е четворка. Тя ви поставя на кръста на изпитанията, които и сега по празниците ще ви мъчат. До ноември на всички нива ще ви е трудно, но след това до ноември 2019 г ще получите наградите за положените в момента старания, за направените промени и нови начинания. Пригответе се да изнесете тежък товар към върха на големите си амбиции.

Родените днес ще бъдат тясно свързани с кармата на страната. Имат призвание и някаква мисия да променят живота на всички нас. Много прегради ще имат по пътя си, но ще се научат да ги преодоляват и да не се отказват, докато не постигнат своето. Момчетата родени късно тази нощ не е добре да ходят войници.

Заченатите днес ще имат заложен стремеж към рицарство. Ще чувстват особено призвание. Може да бъдат и поети и да воюват със силата на перото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване