Протестиращите влязоха в спиралата на компроматите

Това е мнението на журналистката Велислава Дърева, която коментира последната акция на "Ранобудните студенти" срещу Цветлин Йовчев в ресторант "Клуб на архитекта".

Няма промяна в състоянието на най-тежко пострадалите в „Лукойл Нефтохим” Бургас

Няма промяна в състоянието на двамата бургазлии, които пострадаха най-тежко при инцидента в „Лукойл Нефтохим” Бургас в края на миналата седмица. Това каза д-р Ивайло Въжаров, директор на Военноморска болница - Варна, към която е Клиниката по изгаряния, където се лекуват пострадалите, предаде „Фокус”. Състоянието на мъжа, който е с 45% изгаряния, остава критично. Той е на апратна вентилация, тъй като има големи поражения на дихателната система. Другият пострадал, с 15% изгаряния, е контактен, състоянието му е стабилно. Общо четирима работници пострадаха при инцидента. Другите двама мъже имат по 5% изгаряния и са без опасност за живота.

СДС заедно с ДСБ срещу “Синьо единство”

СДС подкрепи позицията на ДСБ за изключването на “Синьо единство” от Реформаторския блок.

Аз абсолютно възприемам аргументите на г-н Радан Кънев в това отношение. Подкрепям ги и ги поддържам, СДС е на същото мнение, категоричен бе пред БНР председателят на съюза Божидар Лукарски, като се аргументира така: “Единият от проблемите, свързан със “Синьо единство”, е, че те се опитват да вкарат дебат, какъвто няма, тъй като останалите пет партии сме на съвсем различно мнение и водим конкретни разговори по теми, а те се опитват да вкарват други теми. Но това не е нещото, което е толкова важно. Това, на което повече бих се спрял, са медийните изяви на г-жа Надежда Нейнски, като се опитват непрекъснато да изкарват наяве неща от преговорите, за които сме си дали дума, че докато не постигнем споразумение, няма да се разискват с журналистите и обществеността, което беше една от многото грешки, които е допускала Синята коалиция”.

Лидерът на СДС обясни, че прекратяването на преговорите със “Синьо единство” не означава, че партията на Панчугов няма да остане в Реформаторския блок под формата на гражданска платформа и с участие в Гражданския съвет./КРОСС/

 

 

Най-финансираните технологични проекти през 2013 г. в плaтформите Kickstarter и Indiegogo

Всеки човек има идеи. Немалко хора искат и да е опитат да реализират поне част от тях. Основният проблем обикновено е намиране на първоначален капитал и пазар за съответния продукт. Платформите за публично финансиране се превърнаха в едно от най-лесните места за намиране на средства и първи клиенти.

Kickstarter и Indiegogo се обособиха като двете най-популярни онлайн места за представяне на идеи. Всеки желаещ може да подкрепя проектите, които му харесват, като дарява средства или си...

Слух за починал полицай на границата! МВР: Няма!

Няма случай, при който полицейски служител да е претърпял инцидент по време на дежурство на границата и в последствие да е починал, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство по повод появилата се информация в медиите.

Bosch отбелязва 20 години на българския пазар

На 21.10.1993 г. в България е основано дъщерно дружество

Намушкаха момиче с нож в Гоце Делчев

20-годишно момиче бе намушкано с нож. Сигналът е подаден към 4 часа от нощния бар на бившия културен дом в град Гоце Делчев.След скандал, младата жена е намушкана в бедрото и е транспортирана в МБАЛ "Иван Скендеров" в града, съобщава БГНЕС. На този етап няма опасност за живота й. Полицията работи върху инцидента....

Китай обяви плановете си за урбанизация

Пекин ще създава градски клъстери в централните, западни и североизточни райони на страната

    


Трима са задържани за отвличане

Единият пращал годежари, но не получил желания отговор

    


Сакскобургготски „с резерви” по решението за „Кричим”

Дворците „Царска Бистрица" и „Кричим" са две различни теми. Проблемът се преекспонира. Това заяви Симеон Сакскобургготски пред БГНЕС. Той коментира информацията, че държавата е спечелила делото за "Кричим" и сега се готви да "предприеме атака и по друго дело за знаков имот, който в момента е негова собственост".

Производствената инфлация в Индия се покачи до 7,5% през ноември

Експерти очакват реакция на централна банка, която най-вероятно ще повиши основната лихва до 8%

    


Гей скандал и в гръцката митрополия, владика хванат в интимни пози

/КРОСС/ Гръцката православна църква е на път да бъде разтърсена от гей скандал, съобщават от атинския в. Акрополис, цитиран от в. "24 часа". Изданието твърди, че разполага със запис на високопоставен владика, без да се посочва кой точно е той. Свещеникът е хванат в интимни пози с представител от своя пол, а от медията допълват още, че става въпрос за митрополит от полуостров Пелопонес. В тази част на страната има две големи митрополии с центрове Патра и Коринт.Светият синод на Гръцката православна църква е поискал копие от записа.

Винетни стикери за 2014 и в Български пощи

От 17 декември 2013 година в офисите на „Български пощи” ЕАД в цялата страна стартира продажбата на винетни стикери за 2014 година.

Винетните стикери ще се предлагат на 2037 гишета, които са със 141 броя повече в сравнение с 2012 година. На 23 и 31 декември 2013 година желаещите да се снабдят с винетка ще могат да го сторят в дежурните пощенски станции.

Цените на винетните стикери за 2014 година остават непроменени, съобщи КРОСС.

 

 

Въведеждат защита от лавини в Пирин планина

Въведеждат защита от лавини в Пирин планина. В националния парк ще бъде изградена система за противолавинна защита по западния склон на връх Тодорка....

Новите винетки влизат в продажба от 17 декември

Винетки. Снимка: Сергей Антонов

Разпродажбата на новите винетки за 2014 година започва от 17 декември, съобщиха от пресцентъра на „Български пощи” ЕАД.

Винетните стикери ще се предлагат на 2037 гишета, които са със 141 броя повече в сравнение с 2012 година.

На 23 и 31 декември 2013 година желаещите да се снабдят с винетка ще могат да го сторят в дежурните пощенски станции.

Цените на винетните стикери за 2014 година остават непроменени. Пълна информация за пощенските станции, в които ще се продават винетки и за цените на стикерите ще намерите на сайта на „Български пощи” ЕАД.

Статията "Новите винетки влизат в продажба от 17 декември" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Росен Петров се равни по Бареков: Да на казармата!

Водещият одобрява връщането на казармата, предложено от новия политик

Сделки за квоти изядоха главата на десницата

Евродепутатът Надежда Нейнски - Какъв е вашият отговор, г-жо Нейнски, на обвиненията на Радан Кънев, че прокарвате разделителни линии в десницата, че говорите пред медиите за намеренията в Реформаторския блок (РБ)? Той критикува вашия маниер на водене на преговори с останалите партии. - Дебатът, който водим в Реформаторския блок, не е личностен, той е политически. Това е дебат за начина, по който да се развива тази все още идейна платформа, която не е регистрирана юридически. За нас е важно този дебат да начертае пътя на десницата и начина, по който тя да се превърне в реална алтернатива на съществуващото статукво. - Това желание вдясно е общо. Къде са различията между вас и останалите 5 партии? - Ние смятаме, че Реформаторският блок трябва да стъпи на опита на двете демократични реформаторски правителства - от 1992 (с премиер Филип Димитров - б.а.) и от 1997 г. (с премиер Иван Костов - б.а.) и да доразвие този опит в новите условия и с новите хора. Смятаме, че този дебат трябва да е публичен, няма как разговорите да бъдат скрити, след като ние се борим срещу задкулисието. Вижте Германия - преговорите за съставяне на правителство се водят пред очите на обществеността. Това е модерният, съвременен начин за намирането на онова, което ни свързва, а не да се търсят компромиси, които на практика изядоха главата на десницата през последните години

Киркоров си върна апартаментите край Варна

Руският певец с български корени Филип Киркоров си върна двата апартамента от луксозния комплекс “Порт Палас” край Варна, които бяха продадени без негово знание, стана ясно от определение на Върховния касационен съд от 12 декември. 
Руската звезда бе измамена от Пламен Маджуров, който с оттеглено генерално пълномощно продаде двата апартамента... Руският певец с български корени Филип Киркоров си върна двата апартамента от луксозния комплекс “Порт Палас” край Варна, които бяха продадени без негово знание, стана ясно от определение на Върховния касационен съд от 12 декември. Руската звезда бе измамена от Пламен Маджуров, който с оттеглено генерално пълномощно продаде двата апартамента...

Многоликият Башар Рахал: Винаги съм бил различен

Какво сподели актьорът Башар Рахал– детето, синът, съпругът, бащата, таксиметровият шофьор, актьорът, но най-вече човекът – в интервю на Наталия Такова от Vesti.bg:

Над 50 затворници избягаха от затвор в Еквадор

/КРОСС/ Петдесет и пет затворници са избягали от препълнен затвор в Еквадор, като двадесет от тях са били заловени почти веднага, пише The Sun Daily. Вътрешният министър Хосе Серано обяви, че вече няколко длъжностни лица са били освободени от своите задължения. Затворът е предназначен за 300 човека, но в действителност в него са настанени около 1,500, което е дало възможност на избягалите да се измъкнат по-лесно. Един от бегълците е затворник с 25-годишна присъда, който е трябвало да бъде преместен в друго съоръжение, допълни още Серано.Девет от 24-те надзиратели, които е трябвало да бъдат на смяна, не се появили, затова те в момента са подложени на сериозни разпити, каза още министърът. В Еквадор има около 18,000 затворници, като една четвърт от тях са зад решетките за престъпления с наркотици.  

Дърева: Протестиращите влязоха в спиралата на компроматите, която върви надолу

„Протестиращите влязоха в следващата спирала на своето поведение, която върви надолу. Те влязоха в спиралата на компроматите". Това каза журналистката Велислава Дърева пред Нова телевизия. Според нея така те само губят, защото това е лош вкус, лошо възпитание, чалга и простащина. „Каквото повикало, такова се обадило", отговори й Методи Андреев ... „Протестиращите влязоха в следващата спирала на своето поведение, която върви надолу. Те влязоха в спиралата на компроматите". Това каза журналистката Велислава Дърева пред Нова телевизия. Според нея така те само губят, защото това е лош вкус, лошо възпитание, чалга и простащина. „Каквото повикало, такова се обадило", отговори й Методи Андреев ...

Майкъла: В касата на ЦСКА имаше 23 лева

"През лятото положението беше много тежко, аз още си чакам парите"

    


Бежанец е издъхнал от измръзване край Резово

/КРОСС/ Бежанец е издъхнал от измръзване край Резово преди няколко дни, но от МВР не съобщили официално за случая. Едва вчера на въпрос от пресцентъра на министерството потвърдили пред "24 часа" за инцидента. Загиналият бил около 30-годишен. У него не са открити никакви документи за самоличност. Според запознати обаче той е от Мали. Измръзване е причина за смъртта, категоричен е съдебният медик д-р Косьо Янков, който е направил аутопсия на трупа. Следи от насилие не са открити. Бежанецът е намерен в гориста местност край пограничното селце. Най-вероятно малиецът е преплувал река Резовска, както правят десетки бегълци напоследък, за да преминат от турска на наша територия, след което е навлязъл в гората. Местни обаче коментират, че ако реката "се прецапва", то преходът в гората на Странджа е истинско изпитание за хора, които не познават терена. Изсечената месност е и трудна за охрана. Случаят с измръзналия бежанец не бе оповестен и от Националния оперативен щаб за овладяване на кризисната ситуация, възникнала вследствие на увеличен миграционен натиск, който периодично пуска информация в пресцентъра на МВР. За времето от 6 ч на 12 декември до 6 ч на 13-и е уточнено, че няма задържани, а за други инциденти не се съобщава. За сметка на това от 13 до 14 декември се съобщава за двама заловени от марокански произход на българо-турската граница. По данни на МВР от началото на януари до 13 декември са хванати общо 11 539 нелегални имигранти

Суарес с 8 гола за 3 мача

Луис Суарес от „Ливърпул” има вече 8 гола в последните 3 мача на „Ливърпул”, след като заби два за разтърсващото 5:0 с „Тотнъм” насред Лондон. 
Уругваецът вкра 4 попадения за 5:1 с „Норич” и две за 4:1 с „Уест Хем”. Луис води при стрелците в Англия със 17 гола срещу 13 за втория Серхо Агуеро („Манчестър Сити”). „Червеният” ас прпусна първите 5 кръ Луис Суарес от „Ливърпул” има вече 8 гола в последните 3 мача на „Ливърпул”, след като заби два за разтърсващото 5:0 с „Тотнъм” насред Лондон. Уругваецът вкра 4 попадения за 5:1 с „Норич” и две за 4:1 с „Уест Хем”. Луис води при стрелците в Англия със 17 гола срещу 13 за втория Серхо Агуеро („Манчестър Сити”). „Червеният” ас прпусна първите 5 кръ

БДЖ с предварителна продажба на билети

/КРОСС/ 20-дневна предварителна продажба на билети въвеждат държавните железници за предстоящите коледни и новогодишни празници. Облекчението за всички пътници влиза в сила от днес. Предварителна продажба и резервации на седящи места във влаковете ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната. От БДЖ съобщават, че за Коледа и Нова година са предвидени и допълнителни вагони по основните направления.

БСП и ГЕРБ заедно в промените на закона на субсидиите

Георги Кадиев от Коалиция за България и Димитър Главчев от ГЕРБ са готови да внесат заедно предложение за промени в закона за харченето на политическите субсидии. Общото си намерение политическите опоненти заявиха тази сутрин в студиото на Нова тв.

В сега действащия закон се казва, че „политическите партии разходват средствата си за подготовка и участие в избори, за осигуряване работата на партийните структури, за организационни разходи по провеждане на мероприятия и за други присъщи за дейността на партията разходи”.

„Проблемът е точно в това „други разходи”. Там влиза всичко друго”, обясни Главчев. Той обаче смята, че преди да внесе каквото и да е предложение в тази насока, то трябва да бъде обсъдено.

Според Георги Кадиев пък решението на проблема се крие само в една дума – прозрачност.

„Става въпрос за едно изречение – партиите публикуват пълен отчет на всички разходи, перо по перо на уебсайтовете си”, смята Кадиев.

Но и в момента, според „червения” депутат, има начин харчовете на партиите да бъдат проверявани.

„На последните кметски избори, тъй като правих кампанията, имаше много сериозни проверки от страна на Сметната палата”, заяви Георги Кадиев.

В ГЕРБ пък нещата били още по-драстични.

„При нас са въведени касови апарати за разходите, въпреки че не сме търговски обект. Отчитаме се много по-строго, отколкото трябва”, заяви Главчев/КРОСС/

 

 

 

 

Преподаватели от САЩ провеждат интерактивен семинар във Варненския свободен университет

Семинарът по актуални проблеми на микро- и макроикономиката има за цел да обогати познанията на студенти от бакалавърските програми на Варненския свободен университет и да ги запознае с опита на големи имена в икономическата наука като проф.

1400 кутии контрабандни цигари открити в шофьорска кабина на ГКПП Лесово

28 000 къса /1 400 кутии/ контрабандни цигари иззеха митническите служители на митнически пункт Лесово от тайници в шофьорска кабина на ТИР с българска регистрация, съобщават от МВР. Камионът марка „Ивеко" е пътувал от Турция за България и е пристигнал на граничния митнически пункт към 6.30 часа сутринта. При извършената митническа проверка на ТИР-а с мобилен рентгенов апарат, митническите инспектори установяват необичайна плътност във фабричните кухини на шофьорската кабина. В хода на проверката откриват, че в пригодени тайници в тавана над шо...

Американци "затриха и изнесоха" успешен български завод

Американска компания, собственик на завода за производство на електроди в Ихтиман, преустанови дейността на предприятието, изнесе оборудването в Унгария и волни над 200 работници.

Продават апартаменти в Гърция на символични цени

Отчаяните усилия за увеличаване на броя на собствениците на имоти в Гърция, което да съживи пазара, са безпрецедентни, пише електронното издание на в-к „Катимерини“. Агентите по недвижими имоти акцентират, че икономическата криза в Гърция е създала нова категория имоти, чиято обезценка е толкова голяма, че се продават на символични цени от.. Отчаяните усилия за увеличаване на броя на собствениците на имоти в Гърция, което да съживи пазара, са безпрецедентни, пише електронното издание на в-к „Катимерини“. Агентите по недвижими имоти акцентират, че икономическата криза в Гърция е създала нова категория имоти, чиято обезценка е толкова голяма, че се продават на символични цени от..

Техническа неизправност на газова бутилка причини пожар

Технически неизправен вентил на газова бутилка е предизвикал пожар в къща на ул."Витоша" във Велики Преслав, съобщават от полицията в Шумен. Сигнал е получен в 12.49 часа на 15-ти декември. На място е изпратен противопожарен екип, който загасил пламъците с 500 л. вода. Бутилката е унищожена, повредена е врата и каса, опушени са 10 кв.м стени. През денонощието огнеборците са реагирали и на два сигнала за горящи комини в Шумен. Пламъците са били погасени, няма пострадали хора и материални загуби.  ...

Съкратените корабостроители посрещат празниците на свещи

Втора седмица Инспекцията по труда в Бургас не може да започне проверка на масовото уволнение на 150 работници от „Бургаски корабостроителници".
Новото ръководство на дружеството не може да бъде открито. И докато полиция и прокуратура нищят има ли извършено престъпление, съкратените работници се готвят да посрещнат празниците на свещи, Втора седмица Инспекцията по труда в Бургас не може да започне проверка на масовото уволнение на 150 работници от „Бургаски корабостроителници". Новото ръководство на дружеството не може да бъде открито. И докато полиция и прокуратура нищят има ли извършено престъпление, съкратените работници се готвят да посрещнат празниците на свещи,

Кристиано Роналдо откри свой музей със 150 отличия на остров Мадейра


Нападателят на Португалия и "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо откри свой музей в родния си Фуншал на остров Мадейра. В експозицията влизат 150 отличия - индивидуални и отборни, които 28-годишният футболист е спечелил в кариерата си.

Сред тях е награда от първия му отбор "Андориня" от 1993 г. Там са и "Златната топка", реплика на купата от Шампионската лига, която спечели с "Манчестър юнайтед" и други.

Той обяви, че в музея има място и за десетата купа на "Реал" (Мадрид)...

Хванаха 56-годишен с 2,06 промила алкохол, паркирал колата си в канавка

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Харманли. Полицаите са го санкционирали след като открили 56-годишния мъж с Опела си в канавка на пътя Харманли –Тополовград.

Тестване с „дрегер” показало, че шофира с 2,06 промила алкохол. „Компания” в ареста му прави и 21-годишен младеж от харманлийското село Шишманово, хванат от автопатрула да шофира с 1,69 промила. Задържани до 24 часа.

Хасково Новини

Гей скандал тресе гръцката митрополия, владика хванат в интимни пози

Гръцката православна църква е на път да бъде разтърсена от гейскандал, съобщават от атинския в. Акрополис.
Изданието твърди, че разполага със запис на високопоставен владика, без да се посочва кой точно е той. Свещеникът е хванат в интимни пози с представител от своя пол, а от медията допълват още, че става въпрос за митрополит от полуостров Гръцката православна църква е на път да бъде разтърсена от гейскандал, съобщават от атинския в. Акрополис. Изданието твърди, че разполага със запис на високопоставен владика, без да се посочва кой точно е той. Свещеникът е хванат в интимни пози с представител от своя пол, а от медията допълват още, че става въпрос за митрополит от полуостров

Източиха близо 400 л. нафта от два камиона

380 литра дизелово гориво са откраднати от резервоарите на два товарни автомобила "МАН", собственост на плевенска фирма, съобщават от ОД на МВР-Шумен. По данни на шофьора на камионите, 32-годишен мъж от Шумен, кражбата е извършена за времето от 16.30 часа на 13-ти декември до 15 часа на следващия ден. Крадците скъсали синджирите на ключалките на резервоарите и източили горивото. Образувано е досъдебно производство.  ...

"Гравитация" оглави десетте филма на годината

Класацията е на Американския филмов институт

    


ГЕРБ са хаотични, когато са в губеща позиция!

Евровотът ще зависи от това как хората ще понесат зимата, смята политолог

    


Тайнствени ”бакшиши за Исус” заляха САЩ (снимки)

Мистериозни добродетели оставят огромни бакшиши в американски ресторанти от септември насам. Щедростта достига понякога 10 хиляди долара.

Тайнствени ”бакшиши за Исус” заляха САЩ (снимки)

Мистериозни добродетели оставят огромни бакшиши в американски ресторанти от септември насам. Щедростта достига понякога 10 хиляди долара.

Спад в цената на златото

Цената на златото падна поради спекулациите, че Фед може да спре с програмата си за изкупуване на държавни облигации през тази седмица, а проучване...

Сирийска студентка: Сирийските бежанци не бягат по свой избор

Англичанката от сирийски произход Дийма Алчами каза пред bTV, че сирийските бежанци не бягат по свой избор.

Те със сигурност биха останали в своите семейства и в родните си места, а не на границата на България, каза студентката по журналистика.
 
Тя се надява политиците и медиите да не вменяват вина на бежанците, че се борят за живота Англичанката от сирийски произход Дийма Алчами каза пред bTV, че сирийските бежанци не бягат по свой избор. Те със сигурност биха останали в своите семейства и в родните си места, а не на границата на България, каза студентката по журналистика. Тя се надява политиците и медиите да не вменяват вина на бежанците, че се борят за живота

DJ Happy One заряза дългогодишното си гадже: Ще въздишаш по мен цели нощи и дни

Пернишкият DJ Happy One заряза дългогодишната си приятелка Ани по най-бруталния начин, изпявайки песен, че ще въздиша по него цели нощи и дни, научи zaPernik.com.

В коментари в социалната мрежа Happy One нахрани яко старата си приятелка с остри бъзици и се похвали с ново гадже - момиче с перфектно тяло.

Популярният Ди Джей записа и кавър на песента „Ново гадже” с колегата си – DJ Keks. «Ново гадже ще си намеря, теб ще зарежа, ще въздишаш по мен цели...

Продължава

Радан Кънев: Тази седмица подписваме споразумението в Реформаторския блок

Тази седмица пет от партиите в Реформаторския блок ще подпишат споразумение и така вече ще имат политически орган. Това обяви председателят на ДСБ Радан Кънев в сутрешния блок на БНТ. Проектоспоразумението на Реформаторския блок предвижда дълготрайно сътрудничество и явяване на всички видове избори заедно. Лидерът на ДСБ отново подчерта, че иска спиране на преговорите със „Синьо единство" на Надежда Нейнски, защото партията има различна позиция. „От 6 партии 5 са на едно мнение по всички въпроси, отдавна готови да подпиша...

Хроничният банкрут на здравната каса

Отива си 2013-а, която лекари и пациенти ще запомнят с невиждан банкрут на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Той нямаше и как да се избегне, тъй като институцията реално не разполагаше със средства за лечението на българите през последните три месеца на годината. За задаващата се катастрофа, особено с медикаментите за онкоболните, се зн Отива си 2013-а, която лекари и пациенти ще запомнят с невиждан банкрут на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Той нямаше и как да се избегне, тъй като институцията реално не разполагаше със средства за лечението на българите през последните три месеца на годината. За задаващата се катастрофа, особено с медикаментите за онкоболните, се зн

Страните от ЕС ще връщат нелегалните имигранти в Турция

Споразумението между Анкара и Брюксел е подписано

    


Търсенето на промишлени и индустриални сгради ще се засили

Трендовете в дадена индустрия задават тенденциите в управлението на проекти при производствените сгради, твърди Христин Хараланов от „Корект Проект“

    


СДС подкрепя ДСБ за изключване на "Синьо единство" от Реформаторския блок


"Позицията на СДС съвпада с позицията на ДСБ по случая с изключването на "Синьо единство" от Реформаторския блок. Аз абсолютно възприемам аргументите на г-н Радан Кънев в това отношение. Подкрепям ги и ги поддържам, заяви председателят на СДС Божидар Лукарски в интервю за БНР.

По думите на Лукарски прекратяването на преговорите със "Синьо единство" на означава, че партията няма да остане в Реформаторския блок под форма на гражданска платформа и участието им в Гражданския...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване