Ново изригване на вулкана Етна затвори летището в град Катания на остров Сицилия

Изригване на вулкана Етна на италианския остров Сицилия стана причина за затваряне на летището в близкия град Катания, поради избълваните облаци пепел, съобщи Франс прес, позовавайки се на източник от летището. Двадесет и два изходящи полета бяха отменени, а 26 пристигащи самолета бяха отклонени към други летища. Затворено е било и летище Комизо, в същия район. Компанията, управляваща летището, съобщи, че днес ще направи нов анализ на ситуацията. Етна е действащ вулкан и често изригва, но последното й активизиране, започнало в събота, е най-силното от месеци. Лавата, потекла по единия склон на вулкана, се вижда от Катания и историческия град и морски курорт Таормина. Вчера в района на вулкана са регистрирани три слаби труса.

Кънев: Нейнски внася разделение сред Реформаторите

Радан Кънев. Снимка: БГНЕС

„С медийните си участия през последната седмица-две основно г-жа Нейнски възроди поредица от лоши практики от миналото в преговорните процедури. Да се коментират спорните въпроси, преди да са изчистени, да се внася разделение, това ми се стори най-неприемливо“.

С тези думи лидерът на ДСБ Радан Кънев аргументира пред БНТ предложението си партия „Синьо единство“ да бъде отстранена от споразумението за Реформаторския блок, което трябва да бъде подписано до Коледа.

По думите на тъмносиния лидер партията на Нейнски единствена от останалите пет формации е имала сериозни възражения по споразумението. Кънев обаче е категоричен, че не бива да се правят компромиси във времето заради недоволството нс „Синьо единство“, защото това разочарова избирателите, които от дълго време чакат обединение вдясно.

„Основната цел на това мое предложение и, надявам се да стане решение, е да покажем, че обръщане назад няма да има. Това, което се случи, беше едно тежко обръщане назад. Миналото на десницата, неговите прочети, вътрешните конфликти – всичко това не просто не интересува избирателите, а трайно ги отблъсква и убива доверието им. Миналото си е минало, РБ ще се занимава с бъдещето на българите“, категоричен е Радан Кънев.

Лидерът на ДСБ обаче подчерта, че не е изключено „Синьо единство“ да остане в Блока. Той изтъкна, че предложението му ще бъде разгледано демократично от 12-те партийни представители и 20-те непартийни членове на Гражданския съвет в блока.

Статията "Кънев: Нейнски внася разделение сред Реформаторите" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Поставя ли някакви неизвестни последното заседание на Бернанке?

Друг важен аспект през седмицата ще е заседанието последната среща за годината на японските централни банкери

    


Почина холивудската актриса Джоан Фонтейн

Тя има "Оскар" за ролята на наивна съпруга в трилъра на Алфред Хичкок "Подозрение" (Suspicion)

Радан не ще Надежда - разделя реформаторите

Лидерът на ДСБ Радан Кънев официално потвърди, че иска замразяване на преговорите между Реформаторския блок (РБ) и "Синьо единство". Новината, за която "Труд" вчера писа, разтърси дясното пространство дни преди коалиционно споразумение да превърне РБ в "траен политически съюз". 


"Впечатлението ми е, че подписване на споразумение на този етап Лидерът на ДСБ Радан Кънев официално потвърди, че иска замразяване на преговорите между Реформаторския блок (РБ) и "Синьо единство". Новината, за която "Труд" вчера писа, разтърси дясното пространство дни преди коалиционно споразумение да превърне РБ в "траен политически съюз". "Впечатлението ми е, че подписване на споразумение на този етап

Пенелопе Крус: Моят приоритет е семейството ми

Холивудската красавица говори за промените в живота си

    


Сергей Лавров обсъжда с Катрин Аштън предстоящата среща на върха Русия - ЕС


Руският външен министър Сергей Лавров ще обсъди подготовката за предстоящата среща на върха Русия - ЕС с върховния представител на общността по външната политика и сигурността Катрин Аштън. Двамата ще разговарят на работна закуска днес в Брюксел.

Дискусията ще засегне перспективите в двустранните отношения в рамките на "пътните карти" за всяко от общите пространства на Русия и ЕС - икономическо пространство, пространство на свобода, сигурност и правосъдие, пространство в областта на...

Преглед на печата от 16 декември


Държавно управление

Капитал Daily

Лекарският съюз все пак ще подпише договор със здравната каса
Съборът на съсловната оранизация отхвърли искането за избор на ново ръководство

Бъдещата агенция за земята ще е брокер за малки парцели
Земеделският министър обяви, че проектът за новата държавна институция ще е готов до дни

Сега

Еврокомисията финализира изключително критичен доклад
Нито една от важните препоръки на Брюксел не е...

Гледат делото за Царските имоти

Симеон Сакскобургготски, Снимка: БГНЕС

Софийският окръжен съд ще заседава по едно от делата за така наречните „царски имоти“, към които Симеон Сакскобургготски е предявил претенции.

Този път магистратите ще разгледат възраженията на Министерството на земеделието и храните, което възразява срещу решението за 16 000 декара гора в Рила, които бяха върнати на семейството на Царя през 2002 г. и 2003 г.

Миналата седмица семейството на Сакскобургготски окончателно загубиха делото за възстановяване на двореца „Кричим“, Подобни битки се водят и за дворците „Ситняково“, „Саръгьол“ и „Врана“.

През декември държавата внесе иск за обезщетение от 875 хил. лв. срещу царското семейство. Мотивите на държавата са пропуснати ползи от владеенето на двореца „Царска Бистрица“ и горите към него.

Статията "Гледат делото за Царските имоти" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

"Софийска вода" оставя днес без вода "Младост" 2

Дружеството подменя остарели спирателни кранове

    


"Софийска вода" остава днес без вода "Младост" 2

Дружеството подменя остарели спирателни кранове

    


Автобус падна върху камион

Автобус падна от естакада върху минаващ до нея път в предградие на столицата на Филипините. Загинаха най-малко 21 души, съобщи АП.

20 души загинаха при въздушна атака в Алепо, 14 са деца

Правителствените сили са хвърлили запалителни бомби над район с бунтовници

5 нови беемвета посрещнаха "Скорпиънс" на ВИП-а в София

Пет чисто нови беемвета паркираха на ВИП терминала на летище София час и половина преди рок динозаврите от “Скорпиънс” да кацнат у нас. Концертът им е тази вечер от 20,00 ч в зала “Арена Армеец”.
Пръв от входа на терминала излезе мениджърът на групата, който подробно огледа паркираните автомобили - 3 черни и 2 сребристи, и нареди два Пет чисто нови беемвета паркираха на ВИП терминала на летище София час и половина преди рок динозаврите от “Скорпиънс” да кацнат у нас. Концертът им е тази вечер от 20,00 ч в зала “Арена Армеец”. Пръв от входа на терминала излезе мениджърът на групата, който подробно огледа паркираните автомобили - 3 черни и 2 сребристи, и нареди два

Почитаме Свети пророк Агей

Свети пророк Агей произхождал от Левиевото коляно и бил роден по време на вавилонския плен. Още като юноша той се завърнал в Иерусалим и пророкувал тук със свети пророк Захарий тридесет и шест години. И двамата живели 500 години преди въплъщението на Христа.  Свети Агей бил съвременник на построяването на втория Иерусалимски храм, издигнат на мястото на Соломоновия храм. След завръщането от вавилонски плен Зоровавел, водачът на иудеите, назначен за техен владетел от персийския цар Кир, започнал строежа му. Изграждането на храма било съпроводено с много трудности, създавани от самаряните, чието участие в това дело иудеите отклонили, защото искали да запазят чистотата и неприкосновеността на богослужението от всичко нечисто и езическо. Самаряните подкупили началниците на някои перс...

Намушкаха 20-годишно момиче с нож в Гоце Делчев

Двайсетгодишно момиче бе намушкано с нож, съобщи БГНЕС. Сигналът е подаден към 4 часа от нощния бар на бившия културен дом в град Гоце Делчев. След скандал, младата жена е намушкана в бедрото и е транспортирана в МБАЛ "Иван Скендеров" в града. На този етап няма опасност за живота й. Полицията работи върху инцидента.

Къде се крие мъжкото начало?

Почти една трета век време е изминало от публикация в Nature, в която се описват две момичета, чийто баща имал генна мутация. На 19-годишна възраст момичетата се обърнали към лекарите във връзка с това, че нямали менструация. Натрупаните по това време знания в областта на генетиката позволили да се определи, че девойките всъщност се явяват младежи. Случило се така, че върху една от женските полови Х-хромозоми „прескочил” ген на мъжкия пол, получил наименованието „Секс регион Y” (Sry – Sex Region Y), тоест област на мъжката полова хромозома Y. Мутацията в този ген води до раждането на момичета с мъжки набор хромозоми ХY. А самият този ген е необходим за формирането на мъжките полови жлези, в които се развиват мъжките полови клетки. Този п...

Изключително критичен доклад ни готви Еврокомисията

Ключовите реформи, за които от Европейската комисия (ЕК) настояваха с последния си доклад за България от лятото на 2012 г., не са изпълнени, пише в. Сега. Това показва прегледът на препоръките по механизма за сътрудничество и проверка. Провалът на управляващите в различни сфери няма как да не бъде акцент в предстоящия в началото на 2014 г. евродоклад. От седмица насам министърът на правосъдието Зинаида Златанова подготвя публиката за много критичен доклад през януари. По думите й две ръководства на прокуратурата, две правителства и две мнозинства в парламента не трябва да бягат от отговорност. Силно негативната оценка за България няма как да не е факт, при положение че българските власти традиционно подхождат формално към забележките и препоръките на Брюксел. ВСС още не е реш...

Социалистката Бачелет отново е президент на Чили

На балотажа тя пребори убедително опонентката си

    


МВР отчита дейността си за последните 6 месеца

Цветлин Йовчев

На нарочна пресконференция днес професионалното и политическо ръководство на Министерството на вътрешните работи ще отчете дейността на ведомството за последната половин година.

Очаква се на пресконференцията да присъстват вътрешният министър Цветлин Йовчев и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Очаква една от основните теми на брифинга да бъде работата на МВР по охраняването на антиправителствените протести в София, които съпътстват управлението на кабинета „Орешарски“ почти от самото му начало. Министър Йовчев неведнъж е заявявал, че полицията действа изключително толерантно спрямо демонстрантите в столицата.

Друг важен въпрос от работата на МВР е справянето на ведомството с потока от нелегални имигранти към страната, който се засили в последните месеци.

В кулоарите на парламента в петък Йовчев заяви, че няма завишаване на броя на престъпленията във вътрешността на страната заради бежанците у нас. Тогава той заяви, че за 2013 г. от страната ни са екстрадирани 877 нелегални имигранти.

Статията "МВР отчита дейността си за последните 6 месеца" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Банка Пиреос България с нов депозитен продукт за бизнеса

Депозитът може да бъде в лева, евро или щатски долари

    


Лелята на Ким Чен Ун запазва силни позиции в Пхенян

Вдовицата на екзекутирания Джан Сон Тхек се появи до племенника си

    


ЕС подписва реадмисия с Турция

Бежанци Снимка: picture alliance/DW

Европейският съюз и Турция ще подпишат днес споразумение за връщане на нелегални имигранти на турска територия.

Подписването ще бъде извършено на официална церемония в държавната резиденция в Анкара. На събитието ще присъстват турският премиер Реджеп Тайип Ердоган, външният министър Ахмет Давутоглу. От страна на Съюиза участва министърът по европейските въпроси Егемен Багъш, както и други представители на европейската администрация.

След подписването на споразумението Турция ще се задължи да приема обратно гражданите на трети страни, които са проникнали нелегално в ЕС през нейна територия.

В замяна на това към споразумението за реадмисия ще бъде подписано второ – за начало на преговори по либерализиране на режима, по който турските граждани пътуват из Европа.

Ако Турция спази договорката си за приемането на нелегалните имигранти, но ЕС не либерализира визовия режим за гражданите й, турските власти си запазват възможността да замразят едностранно реадмисията.

Споразумение за връщането на имигрантите е дългоочаквано за страната ни, тъй като основната част от бежанската вълна в България навлиза през границата с Турция. Миналата седмица в парламента обаче вътрешният министър Цветлин Йовчев обясни, че ще мине известно време, преди реадмисията да влезе на практика в сила.

“Ако се подпише, после предстои процедура по ратификация, която може да продължи продължителен период от време. След него следва период от 3 г., в който Турция ще приема обратно свои граждани, както и граждани на трети страни, с които Турция има подписана спогодба за реадмисия. Едва след тези три години ще започне да приема всички граждани, които са преминали нелегално границата ни с Турция”, обясни в петък вицепремиерът.

Статията "ЕС подписва реадмисия с Турция" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Понеделник носи застудяване

Днес североизток облачността ще започне да се увеличава, а от север да прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са между минус 7° и минус 2°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи за Агенция "Фокус" дежурният синоптик Георги Цеков. През деня над северните и източни райони облачността вече ще е значителна, на много места с намалена видимост или мъгла. В Югозападна България ще има повече слънчеви часове и там температурите ще са малко по-високи. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от север-северозапад. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 1° и 6°. В София минимална минус 5°, максимална около 2°. Атмосферното налягане сл...

Продължава делото за екстрадицията на Брендо

Евелин Банев – Брендо Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд ще заседава и днес по делото за екстрадицията на Евелин Банев, известен под прякора Брендо.

Екстрадицията на наркобоса бе поискана от румънските власти, защото в северната ни съседка срещу Банев се води разследване за участие в група за разпространение на наркотици.

Опитите на румънската страна да изправи Банев на съд започнаха още през април.  Според властите в Румъния той седи зад трафика на наркотици от пристанището в Констанца към Западна Европа.

Последното заседание по случая бе преди седмица, когато магистратите отложиха решението си с мотива, че румънският съд още не е предоставил справка за висящите дела срещу Банев.

Статията "Продължава делото за екстрадицията на Брендо" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Почина холивудската актриса Джоан Фонтейн

Носителката на "Оскар" издъхнала в съня си на 96-годишна възраст

    

Почина холивудската актриса Джоан Фонтейн

Носителката на "Оскар" издъхнала в съня си на 96-годишна възраст

    


Висока ни е сметката за ток? Плащаме на вноски

Така ще се избегне спирането на тока за неплатена сметка

    


В Тимишоара избухват бунтове против диктатурата на Николае Чаушеску

През 1154 г. тогавашен Темешвар е споменат за първи път писмено от арабския географ Ал Идриси. През 1718 г., след отблъскването на османското нашествие, градът е присъединен към Австрия и става важен отбранителен пункт. През следващите 2 века той е австрийско и унгарско владение. Историята на Тимишоара е изпълнена с холерни и чумни епидемии, обезлюдявали града, многобройни военни обсади и революции. През втората половина на 19 век Тимишоара изживява стопанския си и културен разцвет, за което допринасят и изграждането на железопътна линия и прокарването на канал за минаващата през града река Бега. На 12 ноември 1884 г. Тимишоара става първия град в Европа с електрическо улично осветление. На 8 юли 1869 г. се пуска в експлоатация първата конска трамвайна линия. По времето на кметуването на ...

Любим виц на Емил Чолаков

Един каубой препускал със своя кон. Насреща му еднометров трап:
- Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - и го прескача. Насреща му обаче се изпречва четириметров трап:
- Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - и го прескача. Но този път насреща му - осемметров трап:
- Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - викнал пак той. Но този път конят се намусил и се Един каубой препускал със своя кон. Насреща му еднометров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - и го прескача. Насреща му обаче се изпречва четириметров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - и го прескача. Но този път насреща му - осемметров трап: - Аз съм каубой, аз ще го прескоча! - викнал пак той. Но този път конят се намусил и се

Днес да почерпят

Проф. д-р Бисер Славков, член на УС на ЦКБ, преподавател в УНСС, бивш зам.-министър на финансите, 68 г. 

Акад. Димитър Клисурски, инженер химик, 80 г. 

Проф. инж. Живко Желев, изобретател, носител на 14 златни медала от Световния патентен институт, 65 г. 

Иван Иванов, актьор, популярен от филмите "Всичко е любов", "Комбина", 62 г.

Милк Проф. д-р Бисер Славков, член на УС на ЦКБ, преподавател в УНСС, бивш зам.-министър на финансите, 68 г. Акад. Димитър Клисурски, инженер химик, 80 г. Проф. инж. Живко Желев, изобретател, носител на 14 златни медала от Световния патентен институт, 65 г. Иван Иванов, актьор, популярен от филмите "Всичко е любов", "Комбина", 62 г. Милк

Източвали МВР през телефонна централа

Най-интересното от печата на 16 декември 2013 г.

    


Доказаха, че здравето зависи и от фамилията

Всяка година в навечерието на празниците, известното и много сериозно медицинско научно списание Бритиш медикъл джърнъл (BMJ) пуска коледно издание, в което има оригинални и творчески проучвания. Но във всички случаи изследванията са проведени с научни методи.

Социалистката Мишел Бачелет печели президентския вот в Чили

При преброени над 93% от гласовете тя набира 62.3% от вота

5 зони са подходящи за ветропаркове

Пет от зоните с потенциал за развитие на вятърна енергетика са подходящи за изграждане на нови ветропаркове, тъй като там няма голям риск за негативно въздействие върху птиците, а мрежата позволява присъединяването на нови централи. Става въпрос за районите на Перник, Видин, Плевен, части от Лудогорието и Пазарджик. Пет от зоните с потенциал за развитие на вятърна енергетика са подходящи за изграждане на нови ветропаркове, тъй като там няма голям риск за негативно въздействие върху птиците, а мрежата позволява присъединяването на нови централи. Става въпрос за районите на Перник, Видин, Плевен, части от Лудогорието и Пазарджик.

9-годишно болно дете изгоря при пожар вкъщи

9-годишно момиче с умствена изостаналост изгоря при пожар в къща в павликенското с. Димча вчера сутринта. 
Бащата на загиналата Фани - Юлиян, и дядото както всеки ден тръгнали на работа. Двамата били механизатори в частна фирма в Сухиндол. Майката Ася излязла с тях, за да купи хранителни продукти от магазин в селото. Забавила се по-малко от полови 9-годишно момиче с умствена изостаналост изгоря при пожар в къща в павликенското с. Димча вчера сутринта. Бащата на загиналата Фани - Юлиян, и дядото както всеки ден тръгнали на работа. Двамата били механизатори в частна фирма в Сухиндол. Майката Ася излязла с тях, за да купи хранителни продукти от магазин в селото. Забавила се по-малко от полови

Религиозен календар за 16 декември

Св. прор. Агей. Св. мчк МаринПророк Агей е един от двадесетте малки пророци. Предсказал възстановяването на Eрусалимския храм, като казал, че ще бъде по-славен от Соломоновия, защото в него ще се яви Спасителя.Свети Марин като християнин бил принуждаван да принесе жертва на идолите. След като отказал, го рязали с мечове, хвърлили ... Св. прор. Агей. Св. мчк МаринПророк Агей е един от двадесетте малки пророци. Предсказал възстановяването на Eрусалимския храм, като казал, че ще бъде по-славен от Соломоновия, защото в него ще се яви Спасителя.Свети Марин като християнин бил принуждаван да принесе жертва на идолите. След като отказал, го рязали с мечове, хвърлили ...

Изплащат помощите за майките без банкови сметки

Помощите за майчинство за месец ноември, за онези които нямат банкови сметки, ще започнат да бъдат изплащани от днес до 20-ти декември. „Разплащането ще стане в пощенските клонове по постоянен адрес”, обясни за Дарик радио директорът на дирекция „Социално подпомагане” Надя Танева. Ще бъдат изплатени парите за дестки надбавки, майчинство за неосигурени майки, еднократни помощи за бременност, майки студентки, отглеждане на близнаци и деца с увреждания.   ...

Изключително критичен ще е докладът на ЕК за България, Цветанов може да вземе партията на Борисов, развод в Реформаторския блок...

Знеполският епископ Йоан (на 44 г.) и Мелнишкият Серафим (на 39 г.) са кандидатите за Варненски и Великопреславски митрополит

Зимна салата с печени зеленчуци и специален дресинг

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Етна затвори и близките летища

Изригването на вулкана Етна в Сицилия доведе до затварянето на летището в Катания, намиращо се наблизо, заради облаците от пепел, издигащи се в небето, съобщи източник от летището, цитиран от АФП.

Братя Диневи дадоха предколедна вечеря, сред гостите - президенти и премиери

Двама български президенти и двама бивши премиери бяха почетните гости на предколедна вечеря на братя Диневи в хотел “Панорама” на хотел “Кемпински” в София.
Желю Желев и Петър Стоянов, Димитър Попов и бившият македонски министър-председател Любчо Георгиевски и още близо 150 приятели на строителните предприемачи от Свети Влас се събраха на Двама български президенти и двама бивши премиери бяха почетните гости на предколедна вечеря на братя Диневи в хотел “Панорама” на хотел “Кемпински” в София. Желю Желев и Петър Стоянов, Димитър Попов и бившият македонски министър-председател Любчо Георгиевски и още близо 150 приятели на строителните предприемачи от Свети Влас се събраха на

В четвъртък започва ремонтът на МКС

Американските астронавти Майкъл Хопкинс и Ричард Мастракио ще могат в четвъртък да започнат извънплановите ремонтни работи извън станцията, за да отстранят повредата на Международната космическа станция (МКС), съобщи НАСА в неделя.

EС спря преговорите за асоцииране с Украйна

Над 200 000 украинци изпълниха вчера централния площад в Киев в подкрепа на асоциирането с ЕС.
Това стана часове  след като съюзът обяви, че спира всякаква работа с Украйна по споразумението за търговско и политическо асоцииране на страната. Причината е неспособността на правителството в Киев да даде убедителен ангажимент, Над 200 000 украинци изпълниха вчера централния площад в Киев в подкрепа на асоциирането с ЕС. Това стана часове след като съюзът обяви, че спира всякаква работа с Украйна по споразумението за търговско и политическо асоцииране на страната. Причината е неспособността на правителството в Киев да даде убедителен ангажимент,

Борсата в Токио започна седмицата в очакване

Токийската фондова борса започна сесията в понеделник почти без промяна (-0,02%) в един по-внимателен пазар преди очакваните решения за паричната политика на САЩ. Това трябва да стане през седмицата във Федералния резерв.

Религиозна обща култура

Етикетът има задачата да урежда всякакви взаимоотношения, да определя правила при общуване. Има обаче една област, пред която етикетът капитулира - религията. Когато става дума за вътрешната нагласа на човека, за неговата най-съкровена вяра, съществува само едно правило - да бъдем толерантни.
За да можем да приемем религията на другите и в същото Етикетът има задачата да урежда всякакви взаимоотношения, да определя правила при общуване. Има обаче една област, пред която етикетът капитулира - религията. Когато става дума за вътрешната нагласа на човека, за неговата най-съкровена вяра, съществува само едно правило - да бъдем толерантни. За да можем да приемем религията на другите и в същото

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване