Откриха труп на жена в Борисовата градина

/КРОСС/ Труп на жена е намерен тази вечер в Борисовата градина. Тялото е открито от пожарникари, извикани по сигнал за пожар в изоставена постройка. Сигналът е получен около 20:50 часа.В момента на мястото се извършва оглед от криминалисти. Тепърва ще се изясняват причините за смъртта на жената, съобщи Нова телевизия.

Гимназия ще се учи и задочно

Гимназия да се учи и задочно, предвижда националният план за европейската гаранция, който трябва да пребори младежката безработица. Документът бе приет от правителството в края на 2013 г.
Средното училище ще може да се завършва и с вечерни курсове, индивидуално или с дистанционно обучение, предвижда планът. Така ще се даде възможност на младежи, Гимназия да се учи и задочно, предвижда националният план за европейската гаранция, който трябва да пребори младежката безработица. Документът бе приет от правителството в края на 2013 г. Средното училище ще може да се завършва и с вечерни курсове, индивидуално или с дистанционно обучение, предвижда планът. Така ще се даде възможност на младежи,

Китаец мераклия за “Ню Йорк таймс”

Ексцентричен китайски богаташ обяви, че ще купува “Ню Йорк таймс”, за да го превърне в платформа за представяне на Китай в по-позитивна светлина. Чън Гуанбяо ($ 825 млн. според “Хурун рипорт”) бил готов да извади $ 1 млрд., за да осъществи мечтата си да се сдобие с един от най-авторитетните издания в света. Ексцентричен китайски богаташ обяви, че ще купува “Ню Йорк таймс”, за да го превърне в платформа за представяне на Китай в по-позитивна светлина. Чън Гуанбяо ($ 825 млн. според “Хурун рипорт”) бил готов да извади $ 1 млрд., за да осъществи мечтата си да се сдобие с един от най-авторитетните издания в света.

Откриха труп на жена в Борисовата градина

Трупът на жена е открит в Борисовата градина тази вечер, е на 34-годишна жена. Полицаите са намерили силно обгорялото женско тяло около Маймунарника , съобщава БЛИЦ.

Разгорещен дебат в германския парламент заради отварянето на пазара за българи и румънци

И докато британската преса е катгорична, че правителството няма никакви основания да налага мерки срещу гражданите на Българя и Румъния, то немските издания са по-скоро разнопосочни в информациите си днес. Дебатът за ползата и вредата от имигрантите от България и Румъния е изострил тона в германското правителство, става ясно от пресата в страната в първия работен ден от Новата година.

Съдът пуска Цветанов да пътува в чужбина

Софийският градски съд е отменил забраната на бившия вицепремиер Цветан Цветанов да напуска страната с мотива, че като депутат няма опасност той да се укрие, научи “Труд”. Прокуратурата наложи на Цветанов забраната в края на ноември, когато му повдигна трето обвинение - за присвояване на 50 000 лв. Малко след това зам.-председателят на ГЕРБ... Софийският градски съд е отменил забраната на бившия вицепремиер Цветан Цветанов да напуска страната с мотива, че като депутат няма опасност той да се укрие, научи “Труд”. Прокуратурата наложи на Цветанов забраната в края на ноември, когато му повдигна трето обвинение - за присвояване на 50 000 лв. Малко след това зам.-председателят на ГЕРБ...

"Барселона" е първият спортен клуб с 50 млн. фенове във Facebook


"Барселона" е първият спортен клуб, който премина границата от 50 милиона фенове във Facebook. Официалната страница на испанския шампион е била харесана от 50 024 197 потребители на социалната мрежа. 

Каталунците имат най-много фенове от Индонезия - 4.7 милиона. Следват Мексико с 3.5 млн., Бразилия с 2.5 млн., САЩ с 2.1 млн. и Турция с 1.75 млн. 

Страницата на "Барселона" има най-много харесвания от жителите на Кайро - 746 000. След столицата на Египет се нареждат Мексико...

Откриха овъглен труп на жена в Борисовата градина

Женски труп е бил открит в Борисовата градина тази вечер.

Проливни дъждове давят Великобритания

Броят на жертвите на лошото време, което вече втора седмица владее Великобритания, нарасна на седем души.

Загиналият палестински посланик работил у нас

Палестинският посланик, който загина преди дни при взрив в мисията в чешката столица Прага, е работил като зам.-посланик в представителството в България през 1979 г., съобщи Ен Би Си. 
Джамил ал Джамал бил роден през 1957 г. в бежански лагер в Бейрут. Семейството му е от селище, намиращо се в Израел. Присъединил се към Палестинският посланик, който загина преди дни при взрив в мисията в чешката столица Прага, е работил като зам.-посланик в представителството в България през 1979 г., съобщи Ен Би Си. Джамил ал Джамал бил роден през 1957 г. в бежански лагер в Бейрут. Семейството му е от селище, намиращо се в Израел. Присъединил се към "Фатах" през 1975 г.

17 милиона SMS-а за ЧНГ

Почти 17 млн. SMS честитки са изпратили българските граждани за Нова година. Това показва статистиката на трите мобилни оператора в страната.
Най-много кратки текстови съобщения за празника са изпратили клиентите на “Глобул”. Броят им е 6,5 милиона от 12 часа на обед на 31 декември до 23,59 ч на 1 януари. За същия период в мрежата на “Мтел” са изп Почти 17 млн. SMS честитки са изпратили българските граждани за Нова година. Това показва статистиката на трите мобилни оператора в страната. Най-много кратки текстови съобщения за празника са изпратили клиентите на “Глобул”. Броят им е 6,5 милиона от 12 часа на обед на 31 декември до 23,59 ч на 1 януари. За същия период в мрежата на “Мтел” са изп

При лоши метеорологични условия един от най-опасните участъци във Варненска област е пътят за Добрич

При лоши метеорологични условия един от най-опасните участъци във Варненска област е пътят за Добрич. Това каза за Радио „Фокус” – Варна Георги Гинев, председател на Съюза на автомобилистите във Варна. Много често през зимата по този път има заледявания, поясни Гинев, Той добави, че в участъка има много прави отсечки, което увлича водача и е предпоставка за усилване на скоростта, а не трябва да се допуска при хлъзгава настилка.

Канадски пенсионер получи покана за националния отбор на САЩ по хокей

/КРОСС/ Канадски пенсионер по погрешка получи покана да се присъедини към националния отбор на САЩ по хокей за зимната олимпиада в Сочи. За куриозния гаф стана ясно по време на мача между отборите от НХЛ "Детройт" и "Торонто", когато организаторите са решили да "загреят" публиката, представяйки й състава на олимпийския отбор на САЩ за игрите в Сочи. Традиционно покани към играчите се отправят с помощта на SMS-съобщения. Един от състезателите обаче - Райън Кеслър от "Ванкувър Канъкс",е пропуснал да уведоми щаба на отбора, че е сменил телефонния си номер и така получател на съобщението е станал възрастен канадец.Пенсионерът веднага отговорил на поканата: "Аз съм на 67 години и съм канадец. Ще бъда щастлив да играя за вас. Но Канада ще бъде още по -щастлив, ако мога да изляза на леда срещу най-добрите ни играчи", пише той в SMS-а си до американците.Медиите все още не са получили коментар от човека, направил гафа със съобщенията - началникът на генералния щаб на националния отбор по хокей Джим Йохансон, който е в Швеция на Световното първенство за младежи. Името на възрастния канадец не се съобщава.

Ирина Шейк показа пищно деколте

С пищно деколте зарадва Кристиано Роналдо любимата му Ирина Шейк в новогодишната нощ.

Доцент Недялков е новият шеф на ИСУЛ

Университетската болница "Царица Йоанна" е с нов шеф. Мястото на доц. Бойко Коруков от 11 декември пое доц. Григорий Недялков, съобщиха от ИСУЛ. Преди това той е бил шеф на отделението по образна диагностика в същата болницата.

Намериха труп в Борисовата градина?

Труп е открит тази вечер в Борисовата градина. По непотвърдени данни става въпрос за тяло на жена. 
Минувачи са видели полицейски автомобили в района и се предполага, че става въпрос именно за открито тяло. 

То е било намерено в района на Маймунарника. 

На мястото има и пожарна, съобщи БЛИЦ.
Труп е открит тази вечер в Борисовата градина. По непотвърдени данни става въпрос за тяло на жена. Минувачи са видели полицейски автомобили в района и се предполага, че става въпрос именно за открито тяло. То е било намерено в района на Маймунарника. На мястото има и пожарна, съобщи БЛИЦ.

Реформаторите ще имат говорител, а не лидер

/КРОСС/ Вместо председател Реформаторският блок ще имат говорител, научи „24 часа". Първо ще се структурира оперативно ръководство - Изпълнителната комисия на блока, което се очаква да стане факт до края на месеца. Непосредствено след това от нейните редици ще бъде избран и говорителят на реформаторите. За такъв се спряга зам-председателят на ДСБ Петър Москов. Имало обаче вариант и съюзът да излъчи за „глас" човек, равно отдалечен от всички съставляващи го партии. Подходящ надпартиен кандидат за тази работа бил „бащата" на Гражданския съвет към Реформаторския блок проф. Тодор Танев. Отделно блокът ще общува като коалиция с различните институции и организации чрез представителство от шестима членове - по един от всяка партия.  

Петметров астероид навлезе в земната орбита

Това е вторият случай в историята, когато паднало на Земята небесно тяло е открито преди падането

В САЩ лекуват интернет зависимост

/КРОСС/ В САЩ се появи нова услуга - лечение на интернет зависимост в психиатрична болница. Срещу скромната сума от 14 000 долара специалисти обещават да излекуват всеки, решил да се избави от тази болест.Според експертите пристрастени към интернет са тезу, които прекарват над 6 часа дневно в мрежата. А такива в Америка по думите им изобщо не са малко. Първи новата терапия е започнал да предлага медицинският център Бредфорд, който се намира в Пенсилвания. Специалистите на центъра са разработили 10-дневен кур, в чиято основа е залегнал опитът от работата с алкохолици и наркомани. Въпреки високата цена (медицинска застраховка не покрива този вид грижи) , експертите не се съмняват, че новата услуга ще бъде много търсена.

Откриха труп в Борисовата градина?

Труп е открит тази вечер в Борисовата градина. По непотвърдени данни става въпрос за тяло на жена. 
Минувачи са видели полицейски автомобили в района и се предполага, че става въпрос именно за открито тяло. 

То е било намерено в района на Маймунарника. 

На мястото има и пожарна, съобщи БЛИЦ.
Труп е открит тази вечер в Борисовата градина. По непотвърдени данни става въпрос за тяло на жена. Минувачи са видели полицейски автомобили в района и се предполага, че става въпрос именно за открито тяло. То е било намерено в района на Маймунарника. На мястото има и пожарна, съобщи БЛИЦ.

Мъж погребва брат си в дупка на двора

Жител на пловдивското с. Кадиево е настанен в лудница, след като се опита да зарови умрелия си брат в яма в двора на дома им.
Според съдебно-медицинската експертиза 63-годишният Костадин Костадинов е починал от естествена смърт. По-младият му брат Величко, на 58 г., натоварил тялото на строителна количка и го закарал до задната част на къщата... Жител на пловдивското с. Кадиево е настанен в лудница, след като се опита да зарови умрелия си брат в яма в двора на дома им. Според съдебно-медицинската експертиза 63-годишният Костадин Костадинов е починал от естествена смърт. По-младият му брат Величко, на 58 г., натоварил тялото на строителна количка и го закарал до задната част на къщата...

Задочно, дистанционно и вечерно обучение в гимназиите

/КРОСС/ Нови форми на обучение в средното образование - дистанционно, комбинирано, задочно и вечерно обучение, ще бъдат въведени в гимназиите. Това предвижда националният план за изпълнение на европейската гаранция, който трябва да реши проблемите с младежката безработица, пише в.24 часа. Гимназиите трябва да започнат да предлагат новите начини на обучение от 1 февруари 2014 г., става ясно от документа. Те ще са насочени към деца, които отпадат от нормалното обучение, но трябва да получат образование, за да могат след това да си намерят работа. 738 148 695 лв. планира да инвестира държавата за намаляване на младежката безработица в периода 2014-2020 г. 329 176 000 лв. от тези пари ще дойдат от европейските фондове, а останалите са от бюджета. Всяка година държавата ще отделя между 1,2 и 1,5 млн. лв. за индивидуални профили на безработните младежи. Снимка: Булфото, всички права запазени 

Канцерогенна храна в яслите

Пържени филийки, мекици и супи със запръжка ежедневие в менюто на най-малките, водят до гастрити предупреждават диетолози.

Липсата на сън уврежда мозъка като удар по главата

Чувствали ли сте се като ударени по главата след лош сън през нощта? Учени установиха, че това не е толкова преувеличено, колкото изглежда. Тяхното изследване показало, че промените в мозъка само от една безсънна нощ са подобни на тези след удар в главата.

Откриха петметров астероид часове преди да навлезе в атмосферата

Петметровият астероид 2014 AA навлезе в атмосферата на Земята над Атлантическия океан в четвъртък сутринта, часове след като беше забелязан. Най-вероятно обектът се е разрушил напълно и не е достигнал земната повърхност, се казва в съобщение на Центъра за малки планети към международния астрономически съюз, съобщи РИА Новости. 

Петметровият астероид 2014 AA навлезе в атмосферата на Земята над Атлантическия океан в четвъртък сутринта, часове след като беше забелязан. Най-вероятно обектът се е разрушил напълно и не е достигнал земната повърхност, се казва в съобщение на Центъра за малки планети към международния астрономически съюз, съобщи РИА Новости.

Либийски военни задържаха двама американци в Бенгази

/КРОСС/ Либийски военни задържаха двама американски граждани в град Бенгази. Причините за задържането не се съобщават. Източник от либийското военно командване съобщи, че американците са задържани в градския щаб на армията.В края на декември в Либия бяха арестувани и освободени четирима американски войници, които не са спрели на контролно-пропускателен пункт.През 2011 година САЩ поддържаха свалянето на дългогодишния лидер на либийската революция Муамар Кадафи , след което Либия се оказа на ръба на гражданска война. В момента ситуацията е трудна, а правителството се опитва да установи контрол над многохилядните бойци. Отношенията между САЩ и Либия се усложниха след септември 2012 г., когато в Бенгази бе убит американския консул в Либия Кристофър Стивънс, както и трима служители на посолството на САЩ.

Папата е събрал над 6.6 милиона души на проявите си през 2013

/КРОСС/ Над 6.6 милиона души са присъствали на публичните прояви на папа Франциск във Ватикана от възкачването му на Светия престол през март до края на 2013 година, съобщи папската пресслужба, цитирана от Ройтерс. Това е тройно повече от предшественика му Бенедикт Шестнайсети, който е привлякъл 2.3 милиона за цялата 2012 година. Данните за новия папа са базирани на броя на издадените билети за прояви като общи аудиенции, литургии и частни аудиенции и на броя на присъстващите по време на прояви, за които не са необходими билети.  Американското списание "Тайм" определи папа Франциск за "Личност на годината" в своята класация за 2013 г.  

Петметров астероид навлезе в атмосферата часове, след като го забелязаха

Петметровият астероид 2014 AA навлезе в атмосферата на Земята над Атлантическия океан в четвъртък сутринта, часове след като беше забелязан. Най-вероятно обектът се е разрушил напълно и не е достигнал земната повърхност, се казва в съобщение на Центъра за малки планети към международния астрономически съюз, съобщи РИА Новости. 

Петметровият астероид 2014 AA навлезе в атмосферата на Земята над Атлантическия океан в четвъртък сутринта, часове след като беше забелязан. Най-вероятно обектът се е разрушил напълно и не е достигнал земната повърхност, се казва в съобщение на Центъра за малки планети към международния астрономически съюз, съобщи РИА Новости.

Пакистан планира да построи пет нови АЕЦ до 2013-а

/КРОСС/ До 2030 година Пакистан планира да построи пет нови атомни електроцентрали. „Проектът за строителството на 5 нови АЕЦ, в допълнение с две електроцентрали, които вече се строят, ще бъде осъществен с помощта на Китай", заяви ръководителят на комисията по ядрена енергетика на Пакистан Ансар Парвез Парвез.В момента в Пакистан действат три атомни електроцентрали- една в близост до Карачи и две в Чашме, провинция Пенджаб.Правителството на страната си е поставило за цел до 2050 година да постигне производството на най-малко 40 хиляди мегавата електроенергия.

Над 5000 българчета напуснали училище, за да заминат в чужбина

/КРОСС/ Все повече български деца отпадат от училище, защото емигрират. Това става ясно от стратегия за намаляване броя на учениците, преждевременно отпаднали от училище, изготвена от просветното министерство, цитирана от Стандарт. Съгласно нея само за пет години - от 2008 до 2012 година, децата, които спират да посещават школото, защото са заминали в чужбина, са се увеличили с почти 50%. От 3769 през 2008 година те са станали 5367 през 2012 г. Тази причина за отпадане е изместила от второто място нежеланието да ходиш на училище. Едва от тази учебна година в България е направен електронен регистър, чрез който можем да следим движението на децата - прекъсване, смяна на училището, стига да е в рамките на България. Основната причина, поради която хлапетата спират да ходят на училище обаче, са семейните причини. МОН посочва, че 51% от всички ученици са преустановили ходенето в клас заради тези причини, но не конкретизира какво стои зад това определение. Като особено рискови за отпадане се посочват учениците, които повтарят класа. Второгодниците най-често се демотивират и в края на втората година прекъсват. Любопитно е, че като рискови за отпадане се посочват и децата, непосещавали детски градини, особено ако са от малцинствата. Заради това се предлага държавата да покрива таксите за забавачка на малчуганите, чиито семейства са с ниски доходи, само и само те да се социализират отрано

Доплащаме данъци по граждански договори

Хората, които са получавали доходи от граждански договори, ще имат данък за довнасяне по тазгодишната си данъчна декларация. Това припомни говорителят на НАП Росен Бъчваров по БНР. Според законовите промени, които бяха направени в края на 2012 г., работодателите не трябва да удържат данък по тези договори за последните три месеца на предходната година.

Сунитски бунт подпали Ирак

Бойци от свързаната с “Ал Каида” терористична групировка Ислямска държава Ирак и Левант превзеха части от двата най-големи града в доминираната от сунити иракска провинция Анбар.  Това стана след тридневни сблъсъци заради кървавото разтуряне на лагер на протестиращи срещу правителството на шиита Нури ал Малики в Рамади. Бойци от свързаната с “Ал Каида” терористична групировка Ислямска държава Ирак и Левант превзеха части от двата най-големи града в доминираната от сунити иракска провинция Анбар. Това стана след тридневни сблъсъци заради кървавото разтуряне на лагер на протестиращи срещу правителството на шиита Нури ал Малики в Рамади.

"Икономист": Страхът на богатите страни от имигранти

За пръв път граждани на ЕС сливат анти-ЕС настроенията с антиимигрантските настроения, отбелязва "Икономист"

"Икономист": Страхът на богатите страни от имигранти

За пръв път граждани на ЕС сливат анти-ЕС настроенията с антиимигрантските настроения, отбелязва "Икономист"

Бежанци варят ракия от мандарини

/КРОСС/ Ракия от мандарини и портокали си правят имигрантите в центровете в столицата, научи "Стандарт". Ден преди Нова година при регулярен обход в един от лагерите в София охранители са намерили в две от стаите ферментиращо джибри от цитрусовите плодове. Алкохолът бил в две пластмасови кофи. След като намерили субстанцията, тя била иззета. На 28 декември пък двама алжирци са се сбили, а ден по-късно мароканец се сбил с няколко афганистанци. От началото на тази година няма нелегално преминали бежанци у нас, съобщиха от МВР.

„168 часа“: Тайно проучват злато в Странджа за над 50 млрд. лева

В Странджа има залежи от злато за над 50 милиарда лева, довери експерт пред В Странджа има залежи от злато за над 50 милиарда лева, довери експерт пред "168 часа". Те се намират по поречията на реките Велека, Резовска, Мечи дол, Катун и Караагач. В последните месеци се наблюдава и много сериозен любителски интерес за добив на самородно злато. Паралелно с търсенето на съкровища от времената на Римската империя и Древна Т

Стотици селяни от Каменар ядоха алангле на Нова година, заради липса на ток

Стотици жители на варненското село Каменар се принудиха да посрещнат новата година с порция алангле, тъй като приготовлението на вечерята им било осуетено, заради липса на ток. „На два пъти спираха електроподаването до домовете на хората, всички се оплакваха, не можаха хората да си опекат пържолите и кебапчетата“, разясни кметът Светослав Райков.

Промениха програмата на волейболистите

Началните часове на мачовете на националния ни отбор по волейбол за световните квалификации в Опава са били променени

Опашки за марихуана в Колорадо

/КРОСС/ Опашки от желаещи да си купят марихуана се извиха в Колорадо. От вчера в американския щат продажбата на наркотика вече е позволена. Цигарите обаче се продават само в определени магазини, които са ограничен брой. От 8 сутринта десетки премръзнали мераклии да си дръпнат се наредиха на опашки пред специалните магазинчета. Първите желаещи си запазиха място още от вчера. Хората, навършили 21 години, могат да си закупят 28 грама марихуана, но тези, които не са родом от щата, ще могат да си вземат едва около 7 грама. Цената за такава доза е около 100 долара, съобщава Би Би Си. От 8 сутринта десетки премръзнали мераклии да си дръпнат се наредиха на опашки пред специалните магазинчета. Първите желаещи си запазиха място още от вчера. Хората, навършили 21 години, могат да си закупят 28 грама марихуана, но тези, които не са родом от щата, ще могат да си вземат едва около 7 грама. Цената за такава доза е около 100 долара, съобщава Би Би Си."В Колорадо очакваме приходи от 400 милиона долара през следващата година. В цялата страна бизнесът с марихуана ще донесе икономическа активност на стойност близо 2 милиарда и половина долара", отбеляза Бети Алдуърт от Национална асоциация на производителите на канабис. video:http://www.youtube.com/watch?v=Kxo4k39wW0E

Нигерийската кибер армия хакна сайта на пернишката областна администрация

Сайтът на областната администрация в Перник е хакнат, видя zaPernik.com. На страницата му се появява логото на нигерийската кибер армия, която твърди, че е съборила сайта на администрацията на пернишката областна управа.

„От Вас научавам, благодаря за информацията. Ще направим проверка, каза пред репортер на zaPernik.com в 21 часа зам.областния управител на Перник Галина Никодимова.

„Днес сайта работеше. Дойде фирмата,...

Продължава

Wall Street стартира годината на червена територия за пръв път от 2008 г.

Златото поскъпва с близо 2%, а лекият суров петрол - поевтинява с около 3 на сто

    


Nokia прекрати поддръжката на Symbian и MeeGo

/КРОСС/ Чрез своя Twitter акаунт @SymbianSignet Nokia обяви, че от днес официално спира поддръжката за Symbian и MeeGo, предаде Cnet. Разработчиците вече няма да могат да актуализират приложения, нито да създават нови такива за двете платформи. Целта очевидно е потребителите да се насочат към устройствата на компанията с Windows Phone, които почти изцяло поддържат пазара на операционната система на Microsoft. Преди появата на iOS и Android, Symbian бе една от най-популярните платформи, но от няколко години насам тя бе поставена на заден план за сметка на Windows Phone.    

Секс по време на бременност – какво може и какво не?

Ласките няма да ви навредят, само ще ви сплотят още повече

    


Турция вдига 4-метрова стена по границата със Сирия

Турция изгражда нова стена по границата си със Сирия в опит да спре нелегалната имиграция, пише в. “Хюриет”.
Стената, висока 4 метра, ще бъде издигната в района на град Каркамъш, окръг Газиантеп. Тя ще обхваща малък участък от 900-километровата обща граница, но е знак за нарастващото безпокойство на Анкара за възможно прехвърляне на насилието. Турция изгражда нова стена по границата си със Сирия в опит да спре нелегалната имиграция, пише в. “Хюриет”. Стената, висока 4 метра, ще бъде издигната в района на град Каркамъш, окръг Газиантеп. Тя ще обхваща малък участък от 900-километровата обща граница, но е знак за нарастващото безпокойство на Анкара за възможно прехвърляне на насилието.

Вестникарски зов за милост към Сноудън

Два водещи западни вестника - американският “Ню Йорк таймс” и британският “Гардиън”, призоваха едновременно в четвъртък правителството на САЩ да прояви снизхождение към кибершпионина беглец Едуард Сноудън. Двете издания, които публикуваха разкритията на Сноудън, посочиха, че макар и да е извършил престъпление, той е направил услуга на страната си. Два водещи западни вестника - американският “Ню Йорк таймс” и британският “Гардиън”, призоваха едновременно в четвъртък правителството на САЩ да прояви снизхождение към кибершпионина беглец Едуард Сноудън. Двете издания, които публикуваха разкритията на Сноудън, посочиха, че макар и да е извършил престъпление, той е направил услуга на страната си.

Три грипни щама ни атакуват тази зима

Изразена епидемиологична обстановка

Хижите у нас - над 90% пълни по празниците

От 186 хижи с 14 000 легла, над 12 000 са били запълнени в празничните дни. Това обяви пред bTV Алексей Стоев, председател на Българския туристически съюз (БТС). „В годините на прехода си изградихме един нов модел, чрез който да подсигурим съществуването на хижите.

Паяк вдигна патрулка в София

София /КРОСС/ Паяк събра поглед на шофьори и минувачи по столичния булевард "Тодор Александров". Товарът му е бил меко казано необичаен - полицейска кола. Как патрулката е попаднала върху паяка не е ясно. Вероятно не става въпрос за нарушител, а за повреден автомобил.Все пак гледката се превърна в атракция за софиянци, които си правиха снимки за спомен, пише petel.bg.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване