Хакери пуснаха в интернет имената и телефонните номера на 4.6 млн. потребители на Snapchat


Група неизвестни все още хакери са публикували в интернет потребителските имена и частични телефонни номера на около 4.6 млн. потребители на чат приложението Snapchat. Те са се сдобили с тях, след като са открили сериозен пробив в сигурността на софтуера.

"Мотивацията ни да публикуваме данните се корени в желанието ни да привлечем внимание към проблема. Общественият натиск върху Snapchat ще накара компанията да подобри сигурността си. Сигурността е важна, колкото и качеството на...

Защо ли това село се казва така?

Експерт обяснява откъде идват имената на родните села

    


Президентът на Чечения се появи на заседание като Дядо Мраз (видео)




Президентът на Чечения се появи на заседание с министрите и регионалните ръководители в кавказката република, облечен като Дядо Мраз.

В навечерието на Новата година Рамзан Кадиров реши да изненада събралите се, пристигна в компанията на Снежанка и започна да поздравява всички с настъпващия празник.

Министрите изглеждаха видимо стъписани, но възприеха сюрприза с усмивка.

Все още облечен в синята бродирана шуба и шапка на главата, Кадиров коментира...

Днес стартира кампанията за предоставяне на ваучери за горива на земеделските производители

МЗХ стартира кампанията за предоставяне на държавна помощ „Намалена акцизна ставка върху газьола, използван при първично селскостопанско производство чрез предоставяне на ваучери за гориво”. Заявленията ще се приемат от 2 януари до 3 февруари 2014 г.

Пампорово се радва на най-успешния си сезон от десет години насам

Тазгодишният скисезон се очертава като най-успешният за Пампорово от 10 години насам. Това каза изпълнителният директор на "Пампорово" АД Мариан Беляков, предаде БТА. По думите му популярният ни курорт отчита около 30% ръст на туристи от началото на скисезона. Според Беляков наблюдаваното увеличение при ранните записвания показва, че високата заетост на хотелите ще се запази през целия зимен сезон, а не само около празниците и коледната ваканция. Около 90% от пистите в курорта са заснежени и работят, въпреки необичайно топлото време. Почти всички хотели в Пампорово са пълни до края на ваканцията, но закъснелите с резервациите туристи могат да разчитат на ограничен брой свободни места. Над 60 на сто от клиентите в планинския курорт са български туристи, а от чуждестранн...

Македония започва инвестиции в жп мрежата към България

Македонските железници са сериозно изостанали. За разлика от България, в Македония жп пазарът не е либерализиран, а алтернативи на Коридор № 10 почти няма. Македонски експерти препоръчват да се ползва българския опит, предаде БГНЕС. Македония иска да си възвърне конкурентоспособността в жп транспорта и за тази цел смята да модернизира някои железопътните линии и да набави нови локомотиви и вагони. Коридор номер 10, който свързва Залцбург със София и Скопие, в македонската си част ще бъде пригоден за скорост до 120 км в час, така че транспортът на пътници и стоки да стане по-ефективен. Разбира се, в сравнение с европейските високоскоростни влакове, които се движат с над 200 км/ч този проект е съвсем скромен, но според специалистите е добър като начало. "Тази скорост е напъл...

С 524 млрд. долара са забогатели най-заможните хора в света

Най-богатите хора на планетата са станали още по-богати, прибавяйки 524 милиарда долара към общото си нетно богатство, показва Индексът на милиардерите на Bloomberg. Той подрежда ежедневно 300-те най-богати хора в света. Общото нетно богатство на най-големите милиардери в света е възлизало на 3,7 трилиона долара при затварянето на пазарите на 31 декември, сочи класацията. Най-голям растеж на печалбите е регистриран в технологичната индустрия – 28% през миналата година. От 300-те души във финалното подреждане за 2013 г. само 70 са регистрирали нетна загуба за 12-месечния период. "Богатите ще продължат да стават по-богати през 2014 г.", казва милиардерът Джон Кациматидис, основател на енергийния конгломерат Apple Group Inc, предаде БГНЕС. "Лихвените процен...

Константинов: Намаляват шансовете за избори "2 в 1" през май тази година

Прогнозата е за нестабилна работа на парламента през следващите месеци

    


Алтернативни измерители на националните кредитни рейтинги

Основната цел на фискалните политики по време на кризата бе да поддържат добър кредитен рейтинг, което доведе до мерките за икономии

    


Гръцката брегова охрана спаси 85 нелегални имигранти в Егейско море


Гръцката брегова охрана спаси днес 85 нелегални имигранти, сред които жени и деца, край бреговете на о-в Астипалеа в Егейско море, предаде ИТАР-ТАСС, като се позовава на гръцката телевизия Скай.

Имигрантите са пътували с ветроходен кораб и са подали сигнал за помощ рано тази сутрин. В операцията по намирането и спасяването на имигрантите са били изпратени четири катера на бреговата охрана, бойна фрегата, както и два товарни кораба, които са били наблизо.

Спасителната...

ЧЕЗ ще съди ДКЕВР

/КРОСС/ ЧЕЗ ще заведе дело срещу българската ДКЕВР заради решението й да намали цените на тока за домакинствата и индустрията, съобщи говорителят на компанията Барбара Пулпанова пред чешката информационна агенция CTK.В момента ръководството на компанията оценява доколко действията на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране са повлияли бизнеса й. Цените на тока в България са чувсвителна политическа тема и бяха намалени на два пъти миналата година. А намесата на регулатора е поредната стъпка с обратен знак в енергийния сектор. Тя задълбочава дисбаланса и подрива доверието у инвеститора, посочва Пулпанова.Тя допълва и че заради намаляването на цените на ел. енергията компанията ще ускори програмата си за свиване на разходите, стартирала през есента на 2013 г., пише "Стандарт".

В района на Волгоград са арестувани над 700 души


Градското управление на Министерството на вътрешните работи на Русия съобщи в четвъртък за първите резултати от операция "Вихър-антитерор", започнала след двата атентата в последните дни на 2013г.

За последните 3 дни във Волгоградска област са били задържани повече от 700 души, извършили различни административни нарушения, 12 издирвани престъпници и 70 заподозрени в престъпления, изброяват органите на реда, но не посочват дали сред тези лице има някой, съпричастен към експлозиите на...

Ралица Василева: Късметът отваря вратата. Другото е от теб

Милиарди хора в повече от 212 държави я гледат, защото тя е лицето на най-голямата новинарска телевизия в света - CNN. Това е Ралица Василева, българката, която сбъдна мечтите на поколения журналисти да бъде на върха на света.
Нейната история на успеха е като приказка. Тръгва за САЩ през един септемврийски ден на 1991 г. Малко след като Милиарди хора в повече от 212 държави я гледат, защото тя е лицето на най-голямата новинарска телевизия в света - CNN. Това е Ралица Василева, българката, която сбъдна мечтите на поколения журналисти да бъде на върха на света. Нейната история на успеха е като приказка. Тръгва за САЩ през един септемврийски ден на 1991 г. Малко след като

Големият хороскоп на "Труд" за 2014 година

Овен

Динамика

За вас, представители на знака Овен, 2014 г. ще бъде много динамична. Първото полугодие се определя от силовия Марс. Нервите ви ще бъдат малко опънати, но вие винаги работите по-добре под стрес. Равносметката, която ще направите в края на новата година ще е по-добра от миналогодишната.

Бъдете внимателни
Овен Динамика За вас, представители на знака Овен, 2014 г. ще бъде много динамична. Първото полугодие се определя от силовия Марс. Нервите ви ще бъдат малко опънати, но вие винаги работите по-добре под стрес. Равносметката, която ще направите в края на новата година ще е по-добра от миналогодишната. Бъдете внимателни

През 2013 г. Русия отчита най-големия добив на петрол от разпада на СССР


Русия остава най-големият производител на петрол и през 2013 г. достигайки пик през постсъветския период с увеличаващия се експорт за Китай и стабилните цени, което позволи на Кремъл да поддържа рекордно харчене на пари от бюджета, съобщава Ройтерс.

Енергията е двигател на растежа на руската икономика като приходите от продажба на петрол и природен газ носят половината от приходите в бюджета.

В същото време правителството, което натрупа един от най-големите в света резерви...

Правят карта за влак и метро от Перник до София

/КРОСС/ Столична община и БДЖ ще разработят специална карта за влак и метро на перничани. Проектът се финансира по програма „Югоизточна Европа".Картата обаче ще бъде факт най-рано от 2015 година, тъй като все още няма единна тикет система между влака и рейса.Картата ще е месечна и годишна. Идеята е да се облекчи бюджетът на всичките около 20 000 души, които всеки ден пътуват от Перник до столицата, за да отидат на работа.„Идеята е страхотна. Цената на билета от Перник до София е 3 лв. и след това по левче на всеки тролей или трамвай, стават поне 5 лв. в едната посока. Месечно ми отиват за път около 200 лв.", споделя перничанин.Предвижда се първоначално линиите да свържат Перник и Радомир, съобщи mirogled.com.

Как "Кабакум" и "Паша дере" се изпариха от картата

Кабакум вече го няма, на негово място е Големият пясък. Преводът на един от най-известните варненски плажове е абсолютно точен. Така реши местният парламент във Варна по предложение на независимия съветник Костадин Костадинов. Решението бе взето година след като консулът на Анкара в Бургас изпрати писмо, с което изразяваше огорчението си от смяната на имената.

До 10% отстъпка за коректните клиенти на "Софийска вода"

Коректните клиенти на "Софийска вода" могат да получат до 10 на сто намаление на месечните си сметки, съобщава БТА. През 2014 г. компанията за...

45 българи внесоха данъчни декларации

45 декларации са подадени „офлайн“ през първите 2 часа от старта на данъчно-осигурителната кампания, съобщиха от НАП.

Нуждаем се бързо от демократично дясно управление!

Да извадим страната от вакуума, зове Меглена Кунева

    


Валутни курсове на БНБ за 3 януари 2014 година

Валутни курсове на БНБ за 3 януари 2014 година.

ЧЕЗ ще заведе дело срещу българския енергиен регулатор

ЧЕЗ ще заведе дело срещу Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) заради решението й да намали цените на тока за домакинствата и индустрията, съобщи говорителят на компанията Барбара Пулпанова пред чешката информационна агенция CTK, цитирана от вестник ”Сега”. В момента ръководството на компанията оценява доколко действията на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране са повлияли бизнеса й. ”Цените на тока в България са чувствителна политическа тема и бяха намалени на два пъти миналата година. А намесата на регулатора е поредната стъпка с обратен знак в енергийния сектор. Тя задълбочава дисбаланса и подрива доверието у инвеститора”, посочва Пулпанова. Тя допълва и че заради намаляването на цените на електроенергията компанията ще ускори програмата си за свиване на разходите, стартирала през есента на 2013 година. През 2013 година ДКЕВР взе три решения за намаляване на цените на електроенергията. Курсът бе поет веднага след февруарските протести срещу високите сметки. В разгара на тези протести оставка подаде и правителството на Бойко Борисов. Още при анонса от страна на регулатора, че се готви ново поевтиняване на цената в края на тази година и трите ЕРП-та изразиха недоволството си от това, че ДКЕВР намалява технологичните им загуби при преноса на енергия и кражби. От 15% в началото на годината, от следващата те трябва да станат 8%. Дори от Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) се зачудиха каква технологична революция е станала в дружествата, та това да е възможно за по-малко от година при одобрения размер на инвестициите за тримата доставчици на ток. На 27 декември българският клон на ЧЕЗ излязоха с позицията, че цените на тока не отразяват разходите, които ЕРП-та трябва да започнат да правят от началото на 2014 г. за балансиране на енергийния пазар. Компанията предупреди, че поредна промяна във фактурите на бита ще доведе до ново неразбирателство на сметките и напрежение сред потребителите.

Ракета се вряза в тълпата на новогодишния концерт в Белград /видео/

/КРОСС/ По време на новогодишния концерт на площада пред Народната скупщина в Белград, бе изстреляна рекета, която обаче промени своята траектория и се приземи в тълпата, ранявайки седем души. На каченото в Yotube видео се вижда пожарникар, който седи върху покрива на пожарна кола, а до него е изстреляна ракетата. От противопожарната охрана заявиха, че пожарникарят няма нищо общо с инцидента, тъй като ракетата е бил изстреляна зад него, а не от него. Те обаче не пожелаха да коментират какво прави той на покрива на колата. Ракетата пада право в публиката, ранявайки няколко души, някои от които са с травми на главата, жена е с контузия на окото, момиче е ударено в гърдите, а момче в ръката. video:http://www.youtube.com/watch?v=-W2Uj7uJbhs

Погребаха полицая герой от Волгоград

С почести погребаха старши сержантът от руската транспортна полиция Дмитрий Маковкин, съобщава РИА "Новости". Служителят на реда загина, след като спря терориста на входа на гарата.

България в топ 10 на местата за посещение през 2014 г.

Авторитетно британско издателство препоръчва България като туристическа дестинация

Китай отпуска 6,5 млрд. долара на Пакистан за атомни централи

Китай е отпуснал заем на Пакистан в размер на 6,5 милиарда долара за строежа на атомни централи. Кредитът се предоставя от китайската държавна банка Exim за период от 20 години.

Удряха мъж с метална пръчка по главата, забиха нож в крака му

55-годишен мъж нанесе удари с метална пръчка в главата на 33-годишен. После го пробол с нож в десния крак - непосредствено до слабините му. 

Инцидентът се е случил в бившия стопански двор на Айтос, до бетоновия възел, в края на 2013 г. Съобщение за него е получено на 30 декември около 09:00 ч. в Районно управление "Полиция" - Айтос.

Сбили са 55-годишен мъж нанесе удари с метална пръчка в главата на 33-годишен. После го пробол с нож в десния крак - непосредствено до слабините му. Инцидентът се е случил в бившия стопански двор на Айтос, до бетоновия възел, в края на 2013 г. Съобщение за него е получено на 30 декември около 09:00 ч. в Районно управление "Полиция" - Айтос. Сбили са

Миската Моника посрещна 2014-а пияна от любов

Близначката Моника Ланчева, която взе участие в конкурса „Мис България 2013“, посрещна новата 2014 в компанията на приятелки и любимия си Светослав.

Wall Street посреща 2014 г. с резки понижения*

Инвеститорите все още осмислят положителните данни за пазара на труда и за промишлеността в САЩ

    


"Форд" направи прототип на соларен хибрид (видео)


Прототип на хибриден автомобил, който набавя основна част от енергията, нужна на електромотора, от соларни панели беше разкрит днес от "Форд". Моделът C-MAX Solar Energi Concept може да предложи предимствата на зареждан от контакта хибриден модел, без да прави собственика си зависим от достъпа до електричество.

Слънчевите панели на автомобила са монтирани на покрива, като специални лещи следят пътя на слънцето, за да хванат максимално от светлината му. Така при цял ден на припек...

Незрящ добричлия гладува до оставка на управлението

Добрич /КРОСС/ Незращият Владин Бенков от Добрич започна ефективна гладна стачка. „Действието ми е акт на несъгласие и настоявам за оставка на правителството и парламента, като преди това бъде променен Изборния кодекс, който обещаха още за октомври миналата година" - каза пред „Стандарт" Бенков. Мъжът е категоричен, че така не може да се продължава и добавя: „Аз съм незрящ и слушам радио. Това, което става в парламента е недопустимо. Не може да се продължава с този театър или цирк, както и да бъде наречено. Нито една система в страната не работи и има тотално отсъствие на държавност.За гладната си стачка предупредих и още на 17 декември м.г. изпратих становището си до премиера Пламен Орешарски, до председателя на НС и ГЕРБ - като най-голямата политическа сила в парламента. Нацията не може и ден повече да чака продължаването на тази компроматна война между БСП и ГЕРБ. Затова настоявам чрез гладна стачка за оставка, като преди това се смени Изборния кодекс, така че с него да се гарантира прозрачност на избора и да се спре търговията с гласове. Друг важен момент, който трябва да бъде отразен е брайлови бюлетини, защото на практика ние - незрящите, не гласуваме" - каза Бенков. Мъжът, който е над 50-годишен заяви още, че има нарушен сърдечен ритъм и личният му лекар го е посъветвал да не предприема такава стъпка. Преди време Бенков отново бе отправил заплаха да обяви гладна стачка с искане за по-добри битови условия

Министерството на културата става патрон на кукерския фестивал в Симитли

Симитли /КРОСС/ Традиционният фестивал на кукерските и маскарадни игри в Симитли тази година ще бъде под патронажа на министерство на културата. Ще бъде учредена награда на министъра на културата, а ведомството ще съдейства за цялостната организация и състава на журито, което ще оценява участниците във фестивала. Тази година „Симитлия - древната земя на кукерите" ще се проведе на 11 януари. 10 групи са участниците от община Симитли, които вече определиха реда на дефилето си чрез жребий. До момента участие в маскарада са потвърдили и седем гостуващи групи.За първи път на „Симитлия - древната земя на кукерите" ще дефилират бабугери от село Черган, община Тунджа, от Пещера, община Земен, от село Соколица, община Карлово. В инициативата ще вземат участие и гости от село Климент, община Карлово, от село Турия, община Павел баня, както и кукерската група от град Бургас и от македонският град Пехчево.      

"Форд" направи прототип на соларен хибрид


Прототип на хибриден автомобил, който набавя основна част от енергията, нужна на електромотора, от соларни панели беше разкрит днес от "Форд. Моделът C-MAX Solar Energi Concept може да предложи предимствата на зареждан от контакта хибриден модел, без да прави собственика си зависим от достъпа до електричество.

Слънчевите панели на автомобила са монтирани на покрива, като специални лещи следят пътя на слънцето, за да хванат макскимално от светлината му. Така при цял ден на припек,...

Близо 9500 са бежанците в България в началото на годината

Близо 9500 бежанци се намират на територията на България. Това сочи първата статистика за 2014-та година на Държавната агенция за бежанците. Около 50% от търсещите закрила у нас са сирийски граждани, като по-голямата част от тях са в центровете за временно настаняване на Агенцията за бежанци.

Фермерите могат да кандидатстват за ваучери за по-евтино гориво


От днес до 3 февруари общинските земеделски служби ще приемат документи за ваучери за газьол с намален акциз. На облекчението имат право всички регистрирани земеделски производители, които използват горивото в работата си.
 
Общият размер на държавната помощ е 84 млн. лв. От нея могат да се възползват фермерите, които обработват площи със земеделски култури или отглеждат животни. 

В заявлението получателят трябва да посочи прогнозата си за горивото, което ще потреби през...

Хърватия арестува бивш шеф на разузнаването, издирван в Германия за убийство


Хърватската полиция арестува вчера бивш шеф на разузнаването, издирван в Германия от 2005 г., чийто случай попадна миналата година в центъра на спор с Европейския съюз за хърватския закон за екстрадиция, предаде "Асошиейтед прес".

Йосип Перкович е обвинен в Германия за ролята му в убийството на хърватския дисидент Степан Джурекович през 1983 г. по поръчка на тайните служби на бивша Югославия. Джурекович, виден хърватски бизнесмен, емигрира в Германия през 1982 г. и взема активно...

Прободоха мъж в слабините при сбиване между две компании

55-годишен мъж нанесе удари с метална пръчка в главата на 33-годишен. После го пробол с нож в десния крак - непосредствено до слабините му. 

Инцидентът се е случил в бившия стопански двор на Айтос, до бетоновия възел, в края на 2013 г. Съобщение за него е получено на 30 декември около 09:00 ч. в Районно управление 55-годишен мъж нанесе удари с метална пръчка в главата на 33-годишен. После го пробол с нож в десния крак - непосредствено до слабините му. Инцидентът се е случил в бившия стопански двор на Айтос, до бетоновия възел, в края на 2013 г. Съобщение за него е получено на 30 декември около 09:00 ч. в Районно управление "Полиция" - Айтос. Сбили са

Започна данъчната кампания

5% отстъпка могат да ползват гражданите, които подадат своята декларация и платят дължимото към бюджета в срок до 10 февруари 2014 г. Отстъпка от 5% имат и тези, които подадат декларацията си по електронен път, подписана с електронен подпис

Растеж на добива на петрол в Русия през 2013 г.

Добивът на петрол в Русия, една от водещите производителки на черното злато в света, е нараснал с 1% през 2013 г. и е достигнал 523,3 милиона тона, най-високото равнище от разпадането на СССР. Това показва доклад на министерството на енергетиката, публикуван днес.

Ботев ухажва Станислав Манолев

Ботев направи оферта към ПСВ Айндховен, където Манолев е ненужен, още през лятото, но тогава националът обяви, че иска да продължи кариерата си зад граница и отказа трансфер в България.

Капитани унищожават навигационните знаци по Дунав

/КРОСС/ Недобросъвестни капитани на кораби унищожават плаващи навигационни знаци, които маркират плавателния път на река Дунав, съобщи директорът на изпълнителната агенция „Проучване и поддържане на река Дунав" в Русе Георги Георгиев.По думите му капитаните не се съобразяват с обстановката по реката, преминават с големи конвои, засягат плаващите навигационни знаци, откъсват ги и те тръгват по течението на реката. Така плавателният път остава необозначен в определени райони и се създават рискове за корабоплаването.Георгиев обясни, че по този начин се унищожават по шест-седем знака на месец, като стойността на един от тях е средно около 1000 лева.Директорът на агенцията за река Дунав коментира, че бреговите знаци пък стават обект на вандалски актове от страна на ловци, които стреляли с пушките си по тях.По думите му в момента обстановката по реката е леко усложнена, защото по празниците е имало много гъста мъгла и хидрографският кораб „Вит" не е могъл да работи.„Създадоха се проблеми в района на остров Косуй, където липсват червени плаващи знаци, както и при Белене.Корабът „Вит" потегля в петък, за да постави нови плаващи знаци и да възстанови навигационната обстановка в тези два района", обясни Георги Георгиев.Той информира, че заради ниското ниво на реката, което не е характерно за зимния период, са се образували десетина прага, които затрудняват корабоплаването

Заявленията за помощи при безработица в САЩ намаляват

Очаква се получателите на помощи значително да спаднат през идните седмици, тъй като периодът за получаването им на много от тях ще изтече

    


Британците са кандидатствали за ипотеки за над 1 млрд. долара с държавна помощ

Купувачите обикновено кандидатстват за ипотеки за имоти на стойност около 160 000 паунда

    


Две момченца проплакаха в първите два дни на 2014-та в хасковското АГО

Първото бебе на 2014-та   тежи  3 кг и е с дължина 49 см

Първото бебе на 2014-та тежи 3 кг и е с дължина 49 см

Първото бебе на 2014-та година се роди на 1- ви януари в 22:20 в хасковското АГО. Още едно момченце проплака  ден по-късно.

Първото бебе се роди със секцио.  Новороденото  тежи  3 кг и е с дължина 49 см. Майката Детелина е от Харманли. Това  е третото й  дете.

Второто бебче, което се появи на бял свят, се казва Найден. То проплакало в 1:10 на 2-ри ри януари сутринта. Тежи  2,40 кг и е дълго 45см.  Неговата майка е 19- годишната  Селиме от с. Маслиново.  Тя също има още две рожби.

Второто бебче Найден

Второто бебче Найден

И двете бебчета са в добро състояние, съобщиха от отделението.

Още 4 новородени се родиха на 31 декември в хасковското АГО. 2 момичета и толкова момчета.

В димитровградската болница в първите часове след новата година все още нямаше раждания.

 Като цяло през  2013-та са се родили 905 новородени в хасковското отделение. Спрямо предходната бебетата са  с  50 по-малко, уточниха от здравното заведение.

Двете родилки ще бъдат изписани до седмица от отделението.

 

 

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

Анжелина Янева

Китай дава 6,5 млрд. долара на Пакистан за ядрена енергетика

Китай е отпуснал заем на Пакистан в размер на 6,5 милиарда долара за строежа на атомни централи. Кредитът се предоставя от китайската държавна банка Exim за период от 20 години, предаде БГНЕС. Това е последният пример на китайското навлизане в Пакистан, чиято икономика е крайно нестабилна и страда от хронична енергийна криза. Пакистан започна строежа на 2200-мегаватовата атомна електроцентрала миналия месец с китайска техническа подкрепа. Страната е изправена пред недостиг на електроенергия от около 4000 мегавата през летния сезон, което води до продължителни спирания на тока. Така населението живее в нищета и мизерия, а икономиката не отбелязва растеж. Китайски компании работят по повече от 100 мащабни проекта в областта на енергетиката, пътищата и технологиите, а очакваните ин...

Денят в снимки

Мажоретки и парад на розите в САЩ

    


Деми Мур показа новото си гадже

/КРОСС/ Деми Мур посрещна Новата година в мексикански курорт в компанията на ново гадже, съобщава New York Daily News. Все още не е ясно кой е новият избраник на звездата. Съдейки от папарашки снимки той отново е доста по-млад от актрисата, а тялото му е покрито с множество татуировки. От кадрите е видно, че Деми е много щастлива с новия си приятел и напълно е забравила за бившия си съпруг Аштън Къчър, с който наскоро се раздели окончателно.

"168 часа" - Лора Собаджиева: Лешояди кръжат над баща ми в затвора

Христина Теодосиева 

Почти 3 години капитанът на кораб Светлозар Собаджиев лежи в панамски затвор без присъда. През 2011 г. на борда на управлявания от него Христина Теодосиева Почти 3 години капитанът на кораб Светлозар Собаджиев лежи в панамски затвор без присъда. През 2011 г. на борда на управлявания от него "Маас Трейдър" са открити 169 кг кокаин. Последният път, когато делото бе отложено, е през октомври 2013 г. Тогава съдът реши да се търси отговорност не само от капитана на кораба, но и о

Фиксинг на БНБ за четвъртък, 2 януари

Валутните курсове на БНБ за 2 януари в сила от 16:00 ч. днес до 16:00 ч. утре са:   за ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване