Тютюнопроизводителите започват протести с блокада на пътища в понеделник


Блокиране на международния път Е 80 в района на Харманли в понеделник сутринта ще първата протестна проява за годината на Националната асоциация на тютюнопроизводителите в България, съобщи председателят й Цветан Филев. Началото е насрочено за 10.00 часа.

Тютюнопроизводителите са недоволни от забавянето на изкупната кампания на тютюна от сорта "Басми". Според Цветан Филев досега са изкупени 300 тона от произведените 13 000 тона от сорта.

Тютюнопроизводителите се опасяват,...

Задава се грипна епидемия

/КРОСС/ В цялата страна нараства броят на болните, което дава основания да се очаква грипна епидемия. В някои области по празниците са регистрирани двойно повече случаи на актуалните за сезона вируси.Заради продължителните почивни празнични дни все още няма готови точни данни за разпространението на грипа и острите респираторни заболявания в страната. Факт е, че поликлиниките са пълни с хора със сходни оплаквания - отпадналост, температура, кашлица.През настоящия сезон сме атакувани от три грипни вируса, както предупредиха още преди няколко месеца от Световната здравна организация. Това са два вируса от типа А - познатият щам H1N1 и H3N2 Виктория, както и вирус от типа Б.Повишение на заболеваемостта с близо 40% отчитат лекарите в Хасковско. Освен с остри респираторни заболявания все по-често идват хора с грипни симптоми. „Наличието на втория вид инфекции, каквито са при много болни с висока температура, болки в ставите и мускулите и много силна кашлица, говори за предгрипно състояние", обясни д-р Марио Янакиев, общопрактикуващ лекар от Хасково.На други места в страната обстановката е все още спокойна. В Благоевград няма признаци за епидемия. „Изразена епидемиологична обстановка категорично мога да кажа, че нямаме за момента, нормално, както е през годината, през другата част от годината", обясни д-р Диян Деянов от югозападния град

Кела държи 11 оригинала на Пикасо в сейф

Огнеупорна каса в административната част на Гранд Хотел Поморие съхранява 11 непознати шедьовъра на френско-испанския художник Пабло Пикасо. Безценната колекция е собственост на боса на СИК Пламен Дишков-Кела, който живее в хотела, съобщи Флагман.бг.

Става дума за цветни композиции на кубизма, част от които съдържат доста пулсираща еротика - Огнеупорна каса в административната част на Гранд Хотел Поморие съхранява 11 непознати шедьовъра на френско-испанския художник Пабло Пикасо. Безценната колекция е собственост на боса на СИК Пламен Дишков-Кела, който живее в хотела, съобщи Флагман.бг. Става дума за цветни композиции на кубизма, част от които съдържат доста пулсираща еротика -

Цацаров обеща скоро обвинение срещу Цветанов по "Бръмбаргейт"

Всички образувани производства да стигнат максимално бързо до съд

САЩ се готвят за снежна буря

Североизточната част на САЩ се готви за снежна буря, придружена със силни ветрове, които се очаква да понижат рязко температурите, съобщи националната метеорологична служба.

Топят манастир в търговия с лековита вода

Бургас /КРОСС/ Интриганти спретнаха измислена афера с търговия на лековита вода в манастира край странджанското село Голямо Буково. Зевзеците са пуснали обява от името на игумена отец Веселин, с която той уж продава вода от лековития извор, който блика в манастирския двор. Инсценираната обява гласи, че литър вода струва 50 ст. Публикуван е и ценоразпис на други "услуги", които предлага святото място."Уважаеми братя и сестри, в манастира се въвежда такса вход, която важи за всички посетители. За деца до 7 години цената е 2 лв., а за възрастни 5 лв. Въвежда се и такса за пълнене на вода от аязмото на цена 0,50 лева за литър. Може да пренощувате на палатка, като за поставянето й ще трябва да платите 10 лева на ден", пише в разпространеното в няколко интернет сайта обявление. С удебелен шрифт е отбелязано, че манастирът обявява безплатна промоция за лечение на психично болни и гейове. От сливенската митрополия заявиха, че обявата е фалшива и водата в манастира никога не се е продавала, пише "Стандарт".

Българите държат 38.5 млрд. лв. на депозити

Депозитите на домакинства и нетърговски организации бележат ръст за 38-и пореден месец. В края на ноември спестяванията надхвърлят 38.5 млрд. лв., показват данните на БНБ.

Мистерия с взрива, убил посланик в Прага

Чешката полиция смята, че Джамал ал Джамал (56 г.) загинал по невнимание. Тя предполага, че дипломатът задействал поради незнание устройство срещу крадци на сейфа в резиденцията си. Говорителят на палестинското посолство в Чешката република Набил ал Фахил твърди, че сейфът бил ползван почти всеки ден. Чешката полиция смята, че Джамал ал Джамал (56 г.) загинал по невнимание. Тя предполага, че дипломатът задействал поради незнание устройство срещу крадци на сейфа в резиденцията си. Говорителят на палестинското посолство в Чешката република Набил ал Фахил твърди, че сейфът бил ползван почти всеки ден.

Вече сме на прага на грипна епидемия

В цялата страна нараства броят на болните, което дава основания да се очаква грипна епидемия. В някои области по празниците са регистрирани двойно повече случаи на актуалните за сезона вируси, съобщи bTV.

Заради продължителните почивни празнични дни все още няма готови точни данни за разпространението на грипа и острите респираторни заболявания В цялата страна нараства броят на болните, което дава основания да се очаква грипна епидемия. В някои области по празниците са регистрирани двойно повече случаи на актуалните за сезона вируси, съобщи bTV. Заради продължителните почивни празнични дни все още няма готови точни данни за разпространението на грипа и острите респираторни заболявания

България вече е на прага на грипна епидемия

В цялата страна нараства броят на болните, което дава основания да се очаква грипна епидемия. В някои области по празниците са регистрирани двойно повече случаи на актуалните за сезона вируси, съобщи bTV.

Заради продължителните почивни празнични дни все още няма готови точни данни за разпространението на грипа и острите респираторни заболявания В цялата страна нараства броят на болните, което дава основания да се очаква грипна епидемия. В някои области по празниците са регистрирани двойно повече случаи на актуалните за сезона вируси, съобщи bTV. Заради продължителните почивни празнични дни все още няма готови точни данни за разпространението на грипа и острите респираторни заболявания

Тома Томов: Полумесецът победи демокрацията, САЩ и Русия

В Русия има три държави като матрьошки - европейската част, частта в Урал и в Кавказ. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистът и анализатор Тома Томов.

Митрополит Йоан започна обиколка във варненските храмове от „Аспарухово”

Призван съм да живея сред вас. Срещите с хората дават резултати. Радвам се, че ме приемате с любов, на която трябва да отвърна. С чувство на отговорност и дълг ще направя всичко възможно нашият диалог да е плодотворен. Това каза Варненският и Великопреславски митрополит Йоан пред ръководителите на всички общински и държавни институции от варненския район „Аспарухово”.

Бившата първа дама на САЩ Барбара Буш е в болница

Осемдесет и осем годишната съпруга на бившия президент Джордж Буш старши беше приета в болница в понеделник

Третият процес срещу Мурси започва на 28 януари

/КРОСС/ Третият съдебен процес срещу бившия президент на Египет Мохамед Мурси ще започне на 28 януари, обяви в четвъртък съдия, цитиран от АП.По думите на съдията Медхат Идрис на 2 януари Апелативният съд в Кайро е взел решението за началната дата на процеса по обвинение в организиране на бягство от затвора с помощта на чуждестранни въоръжени ислямисти.Мурси и още хиляди привърженици на „Мюсюлманските братя", "Хамас" и „Хизбула" са бягали от египетски затвори в началото на 2011 г., възползвайки се от въстанието срещу режима на Хосни Мубарак.Мурси е подсъдим по три дела, като някои от обвиненията срещу него предвиждат смъртна присъда при доказана вина - конспирация с чуждестранни въоръжени групировки или подстрекателство към насилие, довело до кръвопролития.

Кела държи 11 оригинала на Пикасо в хотелски сейф

Бургас /КРОСС/ Огнеупорна каса в административната част на Гранд Хотел Поморие съхранява 11 непознати шедьовъра на френско-испанския художник Пабло Пикасо. Безценната колекция е собственост на боса на СИК Пламен Дишков-Кела, който живее в хотела. Флагман.бг узна за пикантната арт находка в сейфа от трима български художници, които тези дни са имали възможността да се докоснат до оригиналите и да ги разгледат обстойно.Става дума за цветни композиции на кубизма, част от които съдържат доста пулсираща еротика - портрети и силуети на тела, всички са рисувани с цветни моливи, форматът им е А4, научи подробности Флагман.бг. Самият притежател на ескизите Пламен Дишков Кела извадил колекцията си, за да я покаже на живописците Владимир Пенев и Иван Русев, присъствал е и шефът на Съюза на бургаските художници Георги Динев. Мястото на срещата им - лоби бара срещу рецепцията на хотела е било охранявано от няколко цивилни, но въоръжени с пистолети гардове. Художниците обаче изобщо не знаели с кого имат среща и разговаряли напълно спокойно с младоликия човек в инвалидна количка, който им бил представен просто като Пламен.„Едва, когато ни изпратиха и попитахме кой беше домакинът, установихме с кого сме си имали работа. Г-н Дишков се държа като познавач на изкуството и говореше доста над средното ниво за хора, които се интересуват от такава материя", довери един от участниците в анализа на рисунките

Незрящ добричлия започна гладна стачка за оставка на кабинета

Незращият Владин Бенков от Добрич започна ефективна гладна стачка. „Действието ми е акт на несъгласие и настоявам за оставка на правителството и парламента, като преди това бъде променен Изборния кодекс, който обещаха още за октомври миналата година", каза пред „Стандарт" Бенков. Мъжът е категоричен, че така не може да се продължава и добавя: „Аз съм незрящ и слушам радио. Това, което става в парламента, е недопустимо. Не може да се продължава с този театър или цирк, както и да бъде наречено. Нито една система в страната не работи и има тотално отсъствие на държавност. "За гладната си стачка предупредих и още на 17 декември м.г. изпратих становището си до премиера Пламен Орешарски, до председателя на НС и ГЕРБ - като най-голямата политичес...

Турски жандармеристи осуетиха опит за контрабанда на оръжия за Сирия

/КРОСС/ Турски жандармеристи осуетиха опит на поддръжници на сирийските бунтовници да прекарат през границата камион с оръжие. На граничния пункт Кирихан е спрян камион, който по документи е превозвал хуманитарна помощ за сирийското население. Вместо храна и лекарства обаче се оказало, че той е пълен с различни видове оръжия, боеприпаси и амуниции. Ислямското благотворително общество, изпратило "хуманитарна помощ", побърза да отрече всякаква съпричастност към инцидента.Задържани са двама турски граждани и един сириец. Полицията провежда разследване на случая. Припомняме, че на 30 декември властите в Бахрейн съобщиха за задържането на кораб, натоварен с експлозиви. На катера е имало двама граждани на Бахрейн , които са били арестувани. Корабът бе натоварен с експлозиви иранско и сирийско производство.

Мечка уби 250-килограмово теле

Животното е част от стадо от 20 крави и телета.

България е в топ 10 на туристическите дестинации

Британско туристическо издателство подреди България на осмо място в класацията си на най-добрите държави за посещение през 2014 година.

Румен Гечев: Към 2015 влизаме в еврозоната ?

Ние не забравяме, че нямаме 212 депутати, но нашата позиция като партия е, че трябва да преминем към подоходно данъчно облагане и ще търсим диалог с нашите партньори. Никой не може да ми каже какъв да бъде моят възглед в това отношение. Това заяви Румен Гечев от БСП в предаването на Лице в лице по повод данък "богатство".

Консорциумът, разширяващ Панамския канал, заплаши, че ще спре работа

Това ще се случи, ако на GUPC не бъдат изплатени допълнителни 1,6 млрд. долара за превишаване на разходите по проекта

    


Нова грипна вълна се очаква в България в средата на януари

България е в началото на сезонната грипна вълна, като пикът й се очаква в средата на месеца, съобщи пред телевизия „Европа” главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Заради почивните дни епидемиолозите не разполагат с конкретни данни за броя на хората, болни от грип, като след седмица ще стане ясно какъв е процентът на заразени с щамовете „Масачузетс” и „Калифорния”.

Дядо Йоан търси място за нов храм в "Аспарухово"

Варненският и Великопреславски митрополит Йоан се зае със задачата да построи нов храм в кв. “Аспарухово” в морската столица. Владиката разговаря с районния кмет Йордан Николов за намирането на подходящ терен за тази цел. Действащата църква в квартала е нова и хубава, но вече е тясна за желаещите миряни, констатира дядо Йоан, който отслужи света ли Варненският и Великопреславски митрополит Йоан се зае със задачата да построи нов храм в кв. “Аспарухово” в морската столица. Владиката разговаря с районния кмет Йордан Николов за намирането на подходящ терен за тази цел. Действащата църква в квартала е нова и хубава, но вече е тясна за желаещите миряни, констатира дядо Йоан, който отслужи света ли

Тома Томов: Демокрацията бе победена от полумесеца

/КРОСС/ „Това, което се случва във Волгоград е кошмар. Русия е държава, в която има три държави. Във всеки руски град имаш активна маса хора от кавказка националност, които могат да дестабилизират Русия по всяко време", заяви журналистът Тома Томов в предаването „Лице в лице" по bTV. „Не знам как Путин може да спечели войната, която се води в момента. Атентатите са унижение към руската историята. Това е страхотен проблем за Русия и не знам как ще може да бъде решен, тъй като той ще продължава да съществува. Демокрацията бе победена от полумесеца", допълни още той.  

Уволнената Рени Николова пак иска да е директор, Славов на математическата - отрязан

Бившата директорка на бургаското СОУ Бившата директорка на бургаското СОУ "Св.св.Кирил и Методий" Рени Николова, която бе дисциплинарно уволнена, отново е сред кандидатите за шефското място. Конкурсът за директори на няколко общински училища в региона ще бъде след две седмици - на 14 януари 2014 г. Най-много са кандидатите за СОУ "Св.св.Кирил и Методий" в Бургас. Те са деветима,

Огнеборец опита да се самоубие

/КРОСС/ Пожарникар от Лом е в болница в критично състояние. Мъжът е опитал да се самоубие със служебния си пистолет. Борислав В. е открит снощи от дъщеря си. Според полицията причината за фаталния изстрел са семейни проблеми. При огледа е открито и предсмъртно писмо. Полицията разследва случая.45-годишният пожарникар работи от 3 години в ломската пожарна. Там се е знаело, че той има тежки проблеми у дома, но никой не подозирал, че ще посегне на живота си, пише tribali.info.

Как методистката Чи стана православна Мария

Южнокорейката учи иконография във Велико Търново

    


Японци спасиха китаец от спукания му балон

Сюй Шуайцзюн (35 г.) потегли в сряда сутринта от източнокитайската провинция Фуцзян. Целта му била един от островите в Източнокитайско море под контрола на Япония. Токио нарича архипелага Сенкаку. В Китай е известен като Дяоюй. Няколко часа след старта пилотът поиска помощ, след като балонът му падна в морето. Сюй Шуайцзюн (35 г.) потегли в сряда сутринта от източнокитайската провинция Фуцзян. Целта му била един от островите в Източнокитайско море под контрола на Япония. Токио нарича архипелага Сенкаку. В Китай е известен като Дяоюй. Няколко часа след старта пилотът поиска помощ, след като балонът му падна в морето.

Взривоопасен теч в Девня вдигна под тревога аварийните екипи

Теч на дихлоретан от открита и бракувана производствена инсталация в „Полимери” е вдигнал на крак аварийните екипи в навечерието на Новата година, научи ТОП НОВИНИ ВАРНА. Екологичният инцидент с взривоопасния химикал е регистриран в късните часове на 29 декември.

"Хобит" е филмът с най-много нарушени авторски права

Филмът "Хобит: Неочаквано пътешествие" е с най-много нарушени авторски права за 2013 година, предаде БГНЕС. След него в класацията се нареждат "Джанго без окови", "Бързи и Яростни" 6 и "Железен човек" 3. Според запознати източници, приключенският филм на Питър Джаксън е свалян нелегално в мрежата близо 8.4 милиона пъти. Филмите от поредицата "Хобит", чиято първа част излезе през декември 2012 година, досега са донесли близо 1 милиард долара приходи в световния бокс офис. "Джанго без окови", който спечели на Куентин Тарантино Оскар за най-добър сценарии, е свалян нелегално 8.1 милиона пъти. За периода от декември до януари 2013 година филмът "Бързи и Яростни 6" е нелегално свален 7.9 милиона пъти. Спечелилият ...

Георги Милков продава наградата си от Африка 25% по-евтино от магазина

Победителят в шоуто Победителят в шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели" на Би Ти Ви продава наградата си - SUV Freelander II. Това сподели специално за "24 часа онлайн" Георги Милков, който е редакционен директор на списание "GEO". "Защото не ми трябва, движа се пеша в София, живея в центъра, карам и колело, ползвам самолет при пътуванията ми в чужбина". Виж

Създателят на костюма на Спайдърмен падна от балкон

При падането си Хелсен е разбил стъклен навес пред входа на хотела, а след това се е приземил върху покрива на паркиран автомобил

Британци подредиха България в топ 10 на туристическите дестинации

/КРОСС/ На фона на кампанията срещу българи и румънци във Великобритания през последните месеци, туристическо издателство на Острова оцени страната ни като дестинация.България е на осмо място в топ 10 на най-добрите държави за посещение през 2014 година. Класацията е на британското туристическо издателство "Ръф Гайдс" (Rough Guides).Страната ни е привлякла вниманието с невероятните си плажове, минералната вода, ниските цени, културно-историческите обекти и приятелски настроените хора.Според създателите на класацията туристите не трябва да пропускат да посетят храм-паметника „Александър Невски", Рилския манастир, Стария град в Пловдив, природен парк Витоша, Копривщица, плажните барове по Черноморието, както и да пробват българското кисело мляко.Държавата ни е сравнена с Хърватия, но се препоръчва като по-евтина и не пренаселена с туристи.В класацията преди България се нареждат Етиопия, Мадагаскар, Бразилия, Турция, Грузия, Руанда и Япония, съобщи Дарик.

45 декларации подадени в НАП през първите два часа от кампанията за 2014-а

Общо 45 декларации за облагане на доходите на физическите лица бяха подадени в офисите на НАП през първите два часа от данъчно-осигурителната кампания през 2014 г. 

За същото време онлайн в агенцията са постъпили 15 формуляра, като 6 от тях на 1 януари. 

В Пловдив първата подадена декларация е от пенсионирана счетоводителка, декларирала доход Общо 45 декларации за облагане на доходите на физическите лица бяха подадени в офисите на НАП през първите два часа от данъчно-осигурителната кампания през 2014 г. За същото време онлайн в агенцията са постъпили 15 формуляра, като 6 от тях на 1 януари. В Пловдив първата подадена декларация е от пенсионирана счетоводителка, декларирала доход

Адвокатът на Дж. К. Роулинг бе глобен за разкриването на нейния таен псевдоним


Адвокатът, който разкри, че авторът на криминални романи Робърт Гейлбрайт всъщност е писателката Дж. К. Роулинг, известна с поредицата книги за Хари Потър, е бил глобен с 1000 паунда за неспазване на условията за конфиденциалност, предаде Би Би Си. 

Крис Госидж, един от партньорите в адвокатската кантора Russells Solicitors, е бил смъмрен и писмено, заради това, че е споделил на най-добрата приятелка на съпругата си, че Роулинг е автор на книгата "Зовът на кукувицата" (The Cuckoo's...

Избори "2 в 1" - мираж ! 8 евродепутати за БСП и ГЕРБ

Проф. Михаил Константинов очаква нестабилна работа на НС

    


Изваденият от борда на Слънчев бряг Мосинов: Допуснали са грешка от бързане

Правната грешка е очевидна, вероятно е допусната от бързане, коментира пред Правната грешка е очевидна, вероятно е допусната от бързане, коментира пред "24 часа" бургаският адвокат Евгений Мосинов становището на Комисия за финансов надзор, че директорският съвет на "Слънчев бряг" АД не е законно избран. Юристът, който е общински лидер на БСП, излезе с гневна позиция след като на 23 декември, изненадващо

“Балкан” иска финал в новата си зала

Баскетболният “Балкан” обяви, че има намерение официално да даде кандидатурата си за домакинство на финалния турнир за Купата на България за мъже. Идеята е двубоите да са в новата зала в Ботевград.


“Строителството отвън е приключено - заяви македонският треньор на тима Александър Тодоров. - В момента се правят паркингите и се довършват строите Баскетболният “Балкан” обяви, че има намерение официално да даде кандидатурата си за домакинство на финалния турнир за Купата на България за мъже. Идеята е двубоите да са в новата зала в Ботевград. “Строителството отвън е приключено - заяви македонският треньор на тима Александър Тодоров. - В момента се правят паркингите и се довършват строите

Д-р Тотко Найденов: Борисов е хипертоник, трябва да отслабне

"Болният държавник не е съвсем пълноценен за себе си, за другите, а естествено и за държавата", каза д-р Тотко Найденов, който наскоро написа книга за болестите на политиците, в предаването „Лице в лице" по bTV.

7000 лекари избягаха в чужбина

7000 лекари са напуснали България и за започнали работа в чужбина, съобщи шефът на Българския лекарски съюз Цветан Райчинов. В момента у нас е най-остра липсата на специалисти в здравеопазването.

Тютюнджии затварят Е-80 в знак на протест

Досега са изкупени едва 300 тона от общо 13 хиляди

КФН отмени избора на нов директорски борд на "Слънчев бряг" АД

Комисията за финансов надзор (КФН) отмени избора на нов директорски борд на "Слънчев бряг" АД, съобщиха от дружеството. КФН отмени избора на нов Съвет на директорите, направен от извънредното общо събрание на акционерите на 23 декември 2013 г.

Атентат срещу собственик на информационна агенция

/КРОСС/ Тази нощ на един човек не му издържаха нервите и опита да запали къщата на собственика на информационна агенция „Трибали" Даниел Бузов. В 2.30 часа неизвестен засега мъж хвърлил срещу дома на врачанския журналист коктейл „Молотов", който трябваше да изпепели имота. Дали защото извършителят е бързал в подготвянето на бутилката с бензин или от некадърност, но пъкленият план се провалил, като оставил достатъчно годни доказателства за разследващите органи. Целият атентат е регистриран от камерите на охранителната система и записите вече са предадени на МВР за обработка и разпознаване на извършителя.През своя над 20-годишен журналистически стаж Даниел Бузов е писал за кръвожадни мутри, изпечени крадци, влиятелни бизнесмени и различни икономически схеми, но никой досега не си беше позволявал саморазправа по бандитски начин. Защо този атентат се случва точно сега? Отговорът е много прост.Днес в информационна агенция „Трибали" е публикуван материал за загадъчното самоубийство на Стефан Георгиев от Враца. Тази тема изнервя до крайност един местен бизнесмен и той няколко пъти се опитваше да спре ровенето в този случай. Още през октомври същият човек започна със заплахите, като настояваше в никакъв случай да не се споменава името на сина му, защото ще стане страшно.На 31.12.2013 г

Румен Гечев: Няма развита страна без данък "богатство"

/КРОСС/ „15% данък (данък „Богатство") е закачка в медиите, такова изказване от Станишев няма, това е решение на Конгреса на БСП. Позицията ни е да преминем към прогресивно данъчно облагане", заяви в предаването „Лице в лице" Румен Гечев. „Моите възгледи се подкрепят от всички видни икономисти, работещите на територията на развити страни, в които има прогресивно данъчно облагане. Икономическата рационалност на този данък е доказана, тъй като осигурява достатъчно ресурси. Ние българите с основание негодуваме относно забавянето на линейките и неразвитата образователна система. Няма страна с развита образователна и здравна система без данък „богатство", добави още той. Гечев заяви, че няма народът по света, който да обича повишението на данъците, пример за това бяха промените във Франция и допълни, че фактите сочат, че водещите страни по света имат такава данъчна система. „С ДПС се разбрахме да направим една дискусия относно това предложение. Има хора в ДПС, които ни подкрепят", допълни от своя страна икономистът. „Същевременно България започва подготовката по влизането на страната в Еврозоната. Тази година трябва да се подготвим, а през 2015 можем да изявим претенции за приобщаване към нея. Готови сме от макроикономическа гледна точка, тъй като позатихнаха плащанията към Гърция и Испания, и Южна Европа", заяви Гечев.    

"Губим мозъци, получаваме пенсионери-пияндури"

Истерията около очакваната вълна от български имигранти във Великобритания предизвика вълна от саркастични коментари у нас

Шест данъчни декларации подадени в НАП още на 1 януари

Общо 45 декларации за облагане на доходите на физическите лица бяха подадени в офисите на НАП през първите два часа от данъчно-осигурителната кампания през 2014 г. 

За същото време онлайн в агенцията са постъпили 15 формуляра, като 6 от тях на 1 януари. 

В Пловдив първата подадена декларация е от пенсионирана счетоводителка, декларирала доход Общо 45 декларации за облагане на доходите на физическите лица бяха подадени в офисите на НАП през първите два часа от данъчно-осигурителната кампания през 2014 г. За същото време онлайн в агенцията са постъпили 15 формуляра, като 6 от тях на 1 януари. В Пловдив първата подадена декларация е от пенсионирана счетоводителка, декларирала доход

Георги Милков продава спечеления джип от Африка

Победителят в шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели" на Би Ти Ви продава наградата си - SUV Freelander II. Това сподели за "Труд онлайн" Георги Милков, който е редакционен директор на списание "GEO". "Защото не ми трябва, движа се пеша в София, живея в центъра, карам и колело, ползвам самолет при пътуванията ми в чужбина".

Виж Победителят в шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели" на Би Ти Ви продава наградата си - SUV Freelander II. Това сподели за "Труд онлайн" Георги Милков, който е редакционен директор на списание "GEO". "Защото не ми трябва, движа се пеша в София, живея в центъра, карам и колело, ползвам самолет при пътуванията ми в чужбина". Виж

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване