Колоната от камиони на българо-турската граница се стопи до трикилометрова

Колоната от камиони на граничния пункт „Капитан Андреево" вече се е стопила до около 3 километра, след като вчера стигна до 20 км от турската страна на границата, съобщи bTV.

Причина за задръстването на граничния пункт е планов ремонт. Графикът му не е спазен заради проблеми с фирмите изпълнители. Ремонтът трябва да приключи през юни тази година Колоната от камиони на граничния пункт „Капитан Андреево" вече се е стопила до около 3 километра, след като вчера стигна до 20 км от турската страна на границата, съобщи bTV. Причина за задръстването на граничния пункт е планов ремонт. Графикът му не е спазен заради проблеми с фирмите изпълнители. Ремонтът трябва да приключи през юни тази година

20-километровата колона на турската граница се стопи до трикилометрова

Колоната от камиони на граничния пункт „Капитан Андреево Колоната от камиони на граничния пункт „Капитан Андреево" вече се е стопила до около 3 километра, след като вчера стигна до 20 км от турската страна на границата, съобщи bTV. Причина за задръстването на граничния пункт е планов ремонт. Графикът му не е спазен заради проблеми с фирмите изпълнители. Ремонтът трябва да приключи през юни тази година

Прощаваме се с Джоко Росич на 26 февруари

Опелото ще е в църквата "Св. Седмочисленици"

    


Какво да се прави с хотелите, когато олимпиадата си отиде


Станислав Кузнецов има проблем, какъвто рядко може да се срещне - той е с размер 780 хиляди кв. метра и е предимно в руски планини. 

Курортът Горки Город в снежен Кавказ над Сочи беше изпълнен по време на зимните олимпийски игри. Сега, когато игрите приключват, работата на Кузнецов е да запълни деветте хотела. А също така ваканционните апартаменти. И луксозните магазини. И големият комплекс със супермаркет, който включва изкуствен плаж и езеро на последния етаж.

"Сериозно...

Фонд „Култура” към Община Варна финансира пътувания за форуми по света

Общинският фонд „Култура” може да финансира творчески проекти, свързани с индивидуални или колективни пътувания на културни оператори от Варна в различни форуми за култура и изкуство по света, съобщиха за Moreto.net от пресцентъра на общината.

Гръцките банки имат нужда от още 5 млрд. евро

Тройката международни кредитори днес се връща в Гърция за нови преговори. Целта на разговорите е подписване на договор за пакет от мерки за завършване на петия етап от изпълнението на антикризисната икономическа програма на страната. Това съобщава агенция МИА.

Бургас почете паметта на загиналите в Украйна

Заупокойна молитва за загиналите при кръвопролитните сблъсъци в Киев бе отправена по времето на панихида, отслужена пред Почетното консулство на Украйна в Бургас, съобщи Агенция Фокус. Да запалят све...

Правителството на Египет подаде оставка

Правителството на Египет подаде оставка. Това съобщи за вестник "Ал-Масри Ал-Йоум" правителствен източник, пожелал анонимност, предаде БГНЕС. Заседанието на кабинета е завършило половин час...

Ритмично е подхранването на дивеча във Варненско

Ритмично е подхранването на дивеча във Варненско, съобщи Агенция Фокус. Всички дружини са заредени с фураж. Ловците използват всяко подобрение на времето за да зареждат хранилките на дивите животни. ...

Детският паралич се връща! Нов вид покоси 20 деца!

Американски лекари предупредиха за появата на ново заболяване, подобно на полиомиелита. В западния американски щат Калифорния са регистрирани 20 случая на непознатата досега болест.

В Кипър имаше сблъсъци между полиция и протестиращи срещу приватизацията


Скандирайки "продажници" и освирквайки депутатите, разгневени демонстранти днес протестираха пред парламента в Никозия срещу предприетата от правителството приватизация в държавния сектор, съобщава в. "Филелефтерос", цитиран от БТА.

Демонстрантите са се опитали да влязат в сградата на парламента в момент, когато там са се водели дебати по законопроекта за приватизация, като са прекъснали работата на финансовата комисия.

В района на парламента има засилено полицейско...

Законопроект предвижда софтуер да регистрира ползвателите на ниви


Кандидатите за подпомагане с директни плащания на земеделски площи ще трябва да доказват, че не ползват земята без знанието или съгласието на нейните собственици. Правните основания за ползване на площите ще се регистрират в специализиран софтуерен продукт, създаден от Министерството на земеделието и храните. Това предвиждат промени в Закона за подпомагане на земеделските производители, внесени от депутати от "Коалиция за България". 

Намерението на вносителите е новите разпоредби да...

Участници от Белово и Перник грабнаха големите награди от третата седмица на кампанията на „Като за световно с Еврофутбол!"

/КРОСС/ Участничка от град Белово и играч от Перник грабнаха големите награди от третата седмица на кампанията на българския букмейкър - „Като за световно с Еврофутбол!". С чисто нови смартфони се сдобиха Елисавета Йорданова Рибникова и Валери Григоров Панков, които направиха своите предвиждания на стойност минимум 10 лева за спортни състезания или за поне 5 лева на Гонки. Техните имена станаха ясни, след като бяха определени чрез жребий в неделното предаване „Спортен свят" на Канал 3. По една допълнителна печалба от 2 000 лв., 1 000 лв. и 500 лв. и по пет от 100 лева и 200 лева отидоха при: - Веселин Драганов Драганов спечели 2 000 лева;- Иван Диянов Дяков взе 1 000 лева;- Йосиф Димитров Иванов си тръгна с 500 лева;- Димитър Георгиев Димитров, Светлин Маринчев Йорданов, Мустафа Юсеин Мустафа, Заприн Илиев Апостолов и Борислав Трайчев Георгиев прибраха по 200 лева;- Стефан Димитров Таушанов, Христо Николов Кънчев, Пламен Димитров Пройнов, Иван Генчев Върбанов и Мирослав Любомиров Василев, който получиха по 100 лева. И третата седмица на кампанията „Като за световно с Еврофутбол!" премина при повишен интерес. За пореден път най-голямо оживление за спортните залози имаше в София - в пункта на ул. „Акад. Борис Стефанов" в Студентски град, а надбягванията с хрътки предизвикаха най-много участници в Долни чифлик, Варненско

ГЕРБ: Предсрочните парламентарни избори са неизбежни

/КРОСС/ ГЕРБ спечели втори поред парламентарни избори, безпрецедентно в най-новата история на България, но ни беше отнета легитимната възможност да управляваме страната. Властта ни бе открадната от неестествената коалиция, която дори не беше избрана и пожелана от гражданите. Днес тези хора, който управляват България, са нежелани от българите, те водят страната ни към пропаст, от която трудно ще излезем, се казва в писмо на Бойко борисов и Цветан Цветанов до младежката организация на ГЕРБ по повод шест години от създаването й. Важно е да бъдем обединени зад ценностите и идеите, с които създадохме партия ГЕРБ. Доказахме, че нашата партия е единствената изцяло независима в България. Доказа го и фактът, че получихме поредната подкрепа от Европейската народна партия и европейските ни партньори. Тази подкрепа и вярата на всички наши членове и симпатизанти ни задължават да постигнем поредната си изборна победа, както на изборите за Европейски парламент през май 2014 г., така и на неизбежните предсрочни парламентарни избори. Днес повече от всякога вярваме, че предсрочни парламентарни избори ще има, и то много скоро. България и българският народ заслужават да бъдат управлявани по най-добрия начин, а не с лъжи и манипулация. ГЕРБ не само ще затвърди резултата от предишните евроизбори, убедени сме, че ще постигнем още по-висок резултат, отблязват Борисов и Цветанов.

Предсрочни избори ще има и то скоро, твърд е Борисов

"Властта ни бе открадната от неестествена коалиция"

    


Honda Accord е лидер по продажби в САЩ за 2013 г.

Моделът изпревари първенеца през последните 12 години Toyota Camry

    


Стойнев: През следващите месеци ще са ясни резултатите от проверките за дейността на ЕРП-тата

Резултатите от проверките от дейността на елекетроразпределителните дружества ще станат ясни през следващите месеци, обяви при посещението си в Сливен министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, цитиран от Фокус.
Проверките се извършват от Националната агенция за приходите, АДФИ и ДАНС, Резултатите от проверките от дейността на елекетроразпределителните дружества ще станат ясни през следващите месеци, обяви при посещението си в Сливен министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, цитиран от Фокус. Проверките се извършват от Националната агенция за приходите, АДФИ и ДАНС,

На Русия трябва да бъде предложен "финландски вариант" за Украйна

Русия може да потопи Украйна в ожесточена, разрушителна и международно опасна гражданска война. Тя може да предизвика отцепването на Крим и на някои от индустриалните източни части на страната. Но какво би гарантирало, че мнозинството от украинците биха станали трайни противници на Русия независимо от краткосрочния изход на една евентуална гражданска война, подбудена от Москва. На свой ред това би означавало носталгичната мечта за "Евразийски съюз", лелеяна от руския президент Владимир Путин, да бъде изобличена като проект, основан на страха и принудата. Това не е особено привлекателна перспектива за никоя от наскоро придобилите суверенитет съставни части на бившия Съветски съюз. Западът обаче може да изиграе конструктивна роля в сдържането на нарастващото насилие. За тази цел са нужни координирани действия на САЩ и ЕС. САЩ биха могли и би трябвало ясно да внушат на Путин, че са готови да използват влиянието си, за да гарантират, че една наистина независима и териториално нераздробена Украйна ще следва по отношение на Русия политики, подобни на онези, които Финландия толкова ефективно практикува: на взаимно съседско уважение, на обхватни икономически отношения както с Русия, така и с ЕС, но без участие в какъвто и да било военен съюз, който Москва може да възприеме като насочен срещу нея - и при разширяване на връзките с Европа. Накратко, финландският модел е идеален пример за следване от Украйна, ЕС и Русия. Но за да звучат убедително пред Кремъл, САЩ трябва едностранно да заявят, че опитите за дестабилизиране на зараждащата се демокрация в Киев и/или за отцепване на части от Украйна - без дори да споменаваме откритото или прикрито участие на Русия във вътрешните конфликти на нейната съседка – биха принудили Вашингтон да използва своето влияние, за да предизвика международни мерки, които биха стрували икономически скъпо на Москва. Възможностите в тази посока могат да бъдат от едностранни индивидуални, а и междудържавни санкции, така и преразглеждане на статута на Русия в Световната търговска организация, Световната банка и ролята й в Г-8. Очевидно ЕС ще трябва да бъде стабилен партньор в тази кампания, тъй като има значителна по обем търговия с Русия. Но още по-належаща и важна е императивната необходимост ЕС да формулира значителен пакет от спешна финансова помощ за Украйна. В противен случай страната ще изпадне в опустошителен финансов хаос. Водеща роля в Европа с оглед на това трябва да поемат Германия и Великобритания. Ролята на Великобритания като убежище за руски и украински финансови олигарси снабдява Лондон със специални лостове за влияние. Но всяка страна от ЕС трябва да направи известна жертва в името на общото усилие за предотвратяване на потенциално катастрофалния украински икономически колапс. Очевидно САЩ и ЕС, да се надяваме с помощта на Русия, трябва да продължат да упражняват натиск върху доминиращите демократични сили в Киев за възприемане на позиция на национално обединение и политическа умереност, а не на разплата и възмездие. Това е осъществимо и лидерите, които се оформиха на Майдана, са умерени. Така че, независимо от това какво ще се случи в близко бъдеще, продължавам да вярвам: "По-скоро рано, отколкото късно, Украйна ще стане истинска част от демократична Европа. По-скоро късно, отколкото рано, Русия ще я последва, освен ако не се самоизолира и не се превърне в полустагнираща империалистическа реликва." По БТА * Авторът е бивш съветник за националната сигурност на президента на САЩ Джими Картър.

Русия впечатли със самоиронията около гафа с олимпийските кръгове


Някои смятат, че руснаците трудно могат да проявяват самоирония. С церемонията по закриването на зимните олимпийски игри в Сочи домакините се надсмяха шумно над собствения си гаф от откриването на игрите.

На тържеството от 7 февруари единият от ефектите не се получи и петият олимпийски кръг остана затворен. Грешката породи много шеги, а предприемчиви китайци я превърнаха в бизнес.

Хубавото на олимпийските игри е, че има и церемония по закриването. В нея руснаците показаха,...

Половината най-заможни българи се оказаха на трудов договор

Жената с най-високи доходи от 2013 г. е с общ доход от 1,46 млн. лв.

Манила е домакин на втория панаир на изкуството във Филипините

Експерти прогнозират, че цените на пазара ще започнат да се повишават

    


Естонският премиер обяви, че се оттегля

Страната ще бъде управлявана от временно правителство до изборите през 2015 г.

    


Куриоз: Как смелчаци откраднаха 7-тонна статуя

"Не знаем как всичко е станало, но съм сигурен, че монументът ще бъде намерен", каза ръководителят на местната туристическа служба Пол Маклоклин

Добрев и Московски: Няма да напускаме нито НС, нито ГЕРБ

Нямам намерение да напускам нито Народното събрание, нито ГЕРБ, категоричен бе Делян Добрев от ГЕРБ. Постът му във Фейсбук дойде в отговор на спекулациите, че той е един от следващите депутати, които ще се разделят с Бойко Борисов след оттеглянето вече на четирима от редиците на партията.  Добрев нарече слухът "активно мероприятие" и опроверга всякакви подобни хипотези. В дневника си той написа:  Скъпи приятели, Нямам намерение да напускам нито Народното събрание, нито ГЕРБ. Налага се да направя този коментар след появилите се напоследък спекулации за мен и мои колеги, които приличат подозрително много на "активно мероприятие". Точно обратното - начина, по който се управлява България в момента, ме мотивира повече от всякога да бъда сред хората и да работя за успеха на ГЕРБ на европейските и предсрочни парламентарни избори. Няма да ни бъде лесно, защото не обещаваме чудеса, за разлика от всички появили се напоследък "месии". Вярвам обаче, че за разлика от "чудотворците", ГЕРБ показа, че знае как да води България в правилната посока! Вярвам, че с общи усилия, ще успеем да върнем България отново в пътя на европейското развитие и европейските ценности! Подобно обръщение написа и колегата му Ивайло Московски.  През последните дни в социалните мрежи и някои сайтове се появиха слухове и инсинуации, че напускам ГЕРБ

Добрев: Няма да напускам нито НС, нито ГЕРБ

Нямам намерение да напускам нито Народното събрание, нито ГЕРБ, категоричен бе Делян Добрев от ГЕРБ. Постът му във Фейсбук дойде в отговор на спекулациите, че той е един от следващите депутати, които ще се разделят с Бойко Борисов след оттеглянето вече на четирима от редиците на партията.  Добрев нарече слухът "активно мероприятие" и опроверга всякакви подобни хипотези. В дневника си той написа:  Скъпи приятели, Нямам намерение да напускам нито Народното събрание, нито ГЕРБ. Налага се да направя този коментар след появилите се напоследък спекулации за мен и мои колеги, които приличат подозрително много на "активно мероприятие". Точно обратното - начина, по който се управлява България в момента, ме мотивира повече от всякога да бъда сред хората и да работя за успеха на ГЕРБ на европейските и предсрочни парламентарни избори. Няма да ни бъде лесно, защото не обещаваме чудеса, за разлика от всички появили се напоследък "месии". Вярвам обаче, че за разлика от "чудотворците", ГЕРБ показа, че знае как да води България в правилната посока! Вярвам, че с общи усилия, ще успеем да върнем България отново в пътя на европейското развитие и европейските ценности!

Натискат Плевнелиев да решава за Изборния кодекс

Няма професионална изборна администрация, смятат експерти

Путин: Цял свят видя, че Русия е доброжелателна страна

На специална церемония руският президент отбеляза "може би решаващия принос" на сегашното и предишното руско правителство в подготовката на голямото спортно събитие

Правят социална платформа само за архиви

Обсъжда се да бъде направена отделна социална платформа само за архивите, вместо те да се качват в социалната мрежа. Предложението лансира Николай Димитров, който осъществява дигитални проекти с ДА от няколко години, а шефът на агенцията Иван Комитски бе заинтригуван.

Владо Пенев гони с оръжие лошите на летище край София

Актьорът, целият в черно, държи автомат Актьорът, целият в черно, държи автомат "Калашников", а до него е колегата му от "Под прикритие" Ивайло Захариев. Такава снимка пусна Владо Пенев вчера във фейсбук. Кадърът е направен, докато той и екипът на сериала работят по сцени от 10-и епизод на летище Лесново, което се намира на 22 километра от София. Там снимаха цяла събота престрелки и

Меле пред дискотека, 23-годишен е с опасност за живота

Двама го пребили при скандал на две компании в Самоков

    


Mozilla работи по смартфон за 25 долара

Mozilla представи прототип на смартфон с цена от едва 25 долара, който ще бъде насочен главно за развиващите се страни, информира „Би Би Си“. ...

Изваждането на Шумахер от кома е срещнало усложнения

/КРОСС/Процесът по изваждане на Михаел Шумахер от изкуствена кома е спрян заради „усложнения", които не са обявени от лекарите, съобщава германското списание Focus, цитирано от Еxpress.co.uk Лекарите, които се борят за живота на легендата от Формула 1 в университетската болница във френския град Гренобъл, обявили, че техните опити да извадят Шумахер от кома са срещнали препятствия заради „усложнения". Обаче лекарите не уточниха какви са те. Припомняме, Шумахер е кома от 29 декември 2013 година, когато сериозно си удари главата при ски инцидент на същия ден. Германското списание има близки връзки с обкръжението на 45-годишния Шумахер.  

Манолова: Този парламент е най-смелият, въведе нови изборни правила

Добрата новина е, че Изборният кодекс е приет и ще действа на предстоящия евровот. Той прави огромна крачка напред спрямо сега действащия, за първи път хората ще могат да гласуват за личности и преференциалният вот ще важи за всички избори.

Арестуваха звезда от "Аватар"

Сам Уортингтън - звездата на касоразбивача "Аватар", е бил арестуван в Ню Йорк, след като е ударил фотограф, съобщават световните медии.
37-годишният Уортингтън се разхождал с приятелката си - 26-годишната манекенка Лара Бингъл, когато фотографът Шън Ли ритнал младата жена по пищяла. В отговор на постъпката му Сам Уортингтън ударил папарака в Сам Уортингтън - звездата на касоразбивача "Аватар", е бил арестуван в Ню Йорк, след като е ударил фотограф, съобщават световните медии. 37-годишният Уортингтън се разхождал с приятелката си - 26-годишната манекенка Лара Бингъл, когато фотографът Шън Ли ритнал младата жена по пищяла. В отговор на постъпката му Сам Уортингтън ударил папарака в

Четири правителства покровителстват един от най-големите наркоканал

/КРОСС/Четири правителства покровителстват един от най-големите наркоканали, преминаващи през територията на страната ни. Това твърдение изказа днес по ТВ7 журналистът Григор Здравков от Легия "Антимафия". По неговите думи сред замесените политически имена в прикриването на престъпния трафик са тези на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Румен Петков, Ваньо Танов и Валентин Петров. Здравков бе категоричен, че в докладите на спецслужбите често споменавано име е това на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев, който е спряган за гарант по сделката с рекордното количество кокаин, което залови МВР преди дни. По думите на Григор Здравков в продължение на години от 2002 г. насам у нас се водят разработки по въпросния наркоканал. Разследващите обаче удрят на камък, тъй като замесените лица се оказват сътрудници на специализираните органи. Това, според Здравков, е показателно върху това как се опъва политически чадър върху престъпния контингент у нас.    

Орлин Павлов се наконти с изкуствени мигли

С изкуствена мигла на дясното око се появи Орлин Павлов в студиото на "Жените говорят".

Седем протестиращи от 2012 г. в Москва получиха присъди от 2.5 до 4 години затвор


Седем от осемте обвиняеми за безредици на площад "Болотни" в Москва през 2012 получиха присъди от 2.5 до 4 години затвор. Още миналата седмица те бяха признати за виновни, поради което присъдите не са изненада.

"Подсъдимите, скандирали антиправителствени лозунги и хвърляли по органите на реда парчета асфалт, са действали умишлено. Те са приложили неопасно за живота физическо насилие срещу служителите на правоохранителните органи, изпълняващи своите служебни задължения", се посочва в...

Ограбиха мъж в двора му

64-годишен мъж е бил ограбен в собствения си двор в село Търнава, съобщават от полицията във Враца. Мъжът е бил в двора на къщата си, когато две лица с качулки на главите нахлули и след употреба на сила отнели от него 80 лв. и мобилен телефон. Грабежът е извършен около 20:00 часа на 22.02.2014 г. Образувано е досъдебно производство. 64-годишен мъж е бил ограбен в собствения си двор в село Търнава, съобщават от полицията във Враца. Мъжът е бил в двора на къщата си, когато две лица с качулки на главите нахлули и след употреба на сила отнели от него 80 лв. и мобилен телефон. Грабежът е извършен около 20:00 часа на 22.02.2014 г. Образувано е досъдебно производство.

Рогозин: След Олимпиадата космодрумът „Восточний“ става ключов

Углегорск, Амурска област. /КРОСС/ Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин огледа строящия се тук космодрум „Восточний", съобщи РИА Новости. „Олимпиадата приключи, сега космодрумът „Восточний" е ключовият обект", отбеляза вицепремиерът.По хода на строителните работи, тук ще бъдат изградени: стартови комплекси от две установки за пуск на ракети-носители среден клас с повишена товароносимост до 20 тона, летище, кислородно-азотен завод, водороден завод, система за електроснабдяване, 115 км автомобилни и 125 км железопътни артерии. Общата площ на космодрума се състои от 1035 км. Първият пуск на ракета-носител се планира за 2015 година, а първият пуск на пилотируем космически кораб - 2018 г. Новият космодрум ще осигури на Русия независимост в космическата дейност по целия спектър от задачи: от научни и социално-икономически до програми за пилотиране. Засега извеждане на ракети и спътници Русия осъществява от космодрума Байконур в Казахстан и Плесецк (Архангелска област).О. Г.    

Румяна Ченалова: Цветанов неми е оказвал натиск

Съдията по делото "Октопод" срещу Алексей Петров - Румяна Ченалова, отрече пред журналисти да се е срещала с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и той да й е оказвал натиск.

Конюнктивитът може да се дължи на инфекция и на алергия

Зачервяване на очите е най-типичният симптом

    


Code с второ издание на Label Night в клуб 365

/КРОСС/ На 27 февруари /четвъртък/, от 21 ч., българският клубен лейбъл code ще представи за втори път в клуб 365 своята Label Night вечер. Този път артистите са трима - диджеите toKKah и DJane Flamme, и вокалът Annayah.  ToKKah е музикален редактор на code от 2009 г., а от 2011 г. се изявява и като диджей на поредицата тематични партита. Има над 20 години стаж, през които е водещ на радиопредавания и резидент диджей на утвърдени софийски заведения, както и на фестивали.Миналата година DJane Flamme е удостоена с второ място на Третите годишни награди Awards.bg /най-добра DJ-ка на годината/. Опит и фенове трупа в столични заведения, Cacao beach, в Турция и Кипър. Вокалът Annayah вече е позната на вярната публика на code. Започва да се занимава с пеене от шестгодишна възраст. Вокалните й възможности впечатляват, независимо от стила, в който пее. Млада и талантлива, през последните няколко години тя се налага на софийската клубна сцена.  

Проблемът с липса на специалност на семейните лекари ще засегне минимално Варна

Варна и регионът не са изправени пред опасност от съществени трусове заради липсата на семейни лекари. Това каза за Moreto.net председателят на Регионален лекарски съюз – Варна д-р Светлин Митев по повод заявените опасения от софийските му колеги, че над 2000 лекари в страната може да закрият практиките си, защото няма да могат да вземат изискуемата специалност „Обща медицина“ поради изтичащия срок през юни тази година.

Фонд „Култура” във Варна финансира пътувания за форуми по света

Общинският фонд „Култура” може да финансира творчески проекти, свързани с индивидуални или колективни пътувания на културни оператори от Варна в различни форуми за култура и изкуст...

Момиченце влезе в пубертета на 6 г. заради консумация на пилешко месо с хормони

Деветгодишната Симона навлиза в преждевременно в пубертета. Според нейната майка Борислава Сапарева причината за това е именно в консумацията на пилешко месо, съдържащо хормони. Преди три години Борислава забелязва, че тогава 6-годишната Симона има подуване на гърдичките. Консултация с ендокринолог и поредица от медицински изследвания ... Деветгодишната Симона навлиза в преждевременно в пубертета. Според нейната майка Борислава Сапарева причината за това е именно в консумацията на пилешко месо, съдържащо хормони. Преди три години Борислава забелязва, че тогава 6-годишната Симона има подуване на гърдичките. Консултация с ендокринолог и поредица от медицински изследвания ...

Никълъс Кейдж на седмото небе, ще става дядо

Никълъс Кейдж ще става дядо за пръв път. Съпругата на сина му Уестън Кейдж – Даниел, е бременна с момиченце, съобщи сп. Никълъс Кейдж ще става дядо за пръв път. Съпругата на сина му Уестън Кейдж – Даниел, е бременна с момиченце, съобщи сп. "Клоузър". Уестън Кейдж на свой ред е споделил за списанието, че баща му е "на седмото небе" от щастие, тъй като семейството означава изключително много за него. "С баща ми разговаряме всеки ден. Със съпругата ми Даниел дори

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване