Около 10 000 са продадените билети за "Лудогорец" - "Лацио"


Около 10 000 са продадените до момента билети за двубоя между "Лудогорец" и "Лацио" в Лига Европа, съобщава "Гонг" по информация на клуба от Разград. 

Двата отбора се изправят в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа в четвъртък от 20.00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а българският шампион спечели първата среща с 1:0. 

Пропуските, които са на цена от 10, 15 и 25 лева, се продават на касата пред сектор А на бул. "Гурко", както и в мрежата на eventim. В деня на...

Трима гранични полицаи от "Кулата" се изправят пред съда

/КРОСС/ Трима гранични полицаи от ГКПП "Кулата" са предадени на съд, защото пропуснали през границата издирвани лица. Окръжната прокуратура е внесла в съда обвинителния акт срещу Асен И., Борислав В. и Васил Х. от Петрич и се чака насрочване на първото дело.Обвиненията срещу тримата са за неизпълнение на служебните задължения, а срещу Асен - и за получаване на подкуп. Престъпленията, в които са обвинени са извършени в периода февруари - март 2013 г.Асен И. на 13 февруари е приел предложение да получи 100 евро, за да ходатайства пред колегата си Васил Х. да пропусне безпрепятствено през ГКПП обявения за общодържавно издирване Мехмед А. На 7 март пък на бензиностанция край границата е приел 300 евро, за да ходатайства пред колегата си Борислав В. да осигури напускане на страната ни на обявения за издирване Андрей А. Срещу Асен има и още едно обвинение, че е получил на два пъти общо 600 лв. от жител на търновско село, с обещание, че ще му помогне да преминава безпрепятствено държавната граница с акцизни стоки.Другите двама капепейци Борислав В. и Васил Х. са обвинени, че не са изпълнили задълженията си да проверят документите на Мехмед и Андрей и да направят проверка в автоматизираната информационна система за издирвани лица, като са ги пропуснали да минат през пункта, пише "24 часа".

Южните квартали на София утре без вода

Заради авария на голям довеждащ водопровод без вода във вторник от 10:00 до 17:30 часа ще останат част от южните квартали на София, съобщиха от "Софийска вода".
С нарушено водоподаване ще бъдат живеещите във вилна зона "Симеоново-Драгалевци", кварталите "Драгалевци", "Киноцентърът" и "Бояна" и вилните зони "Беловодски път", Заради авария на голям довеждащ водопровод без вода във вторник от 10:00 до 17:30 часа ще останат част от южните квартали на София, съобщиха от "Софийска вода". С нарушено водоподаване ще бъдат живеещите във вилна зона "Симеоново-Драгалевци", кварталите "Драгалевци", "Киноцентърът" и "Бояна" и вилните зони "Беловодски път",

Южните квартали на София без вода утре

Заради авария на голям довеждащ водопровод без вода във вторник от 10:00 до 17:30 часа ще останат част от южните квартали на София, съобщиха от Заради авария на голям довеждащ водопровод без вода във вторник от 10:00 до 17:30 часа ще останат част от южните квартали на София, съобщиха от "Софийска вода". С нарушено водоподаване ще бъдат живеещите във вилна зона "Симеоново-Драгалевци", кварталите "Драгалевци", "Киноцентърът" и "Бояна" и вилните зони "Беловодски път",

Стойнев обяви, че България се отлепя от дъното

Бизнес климатът в България се подобрява, страната се отлепя от дъното и вече е тръгнала по пътя на икономическия растеж. Това обяви в понеделник министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев при посещението си в текстилната фабрика "Едоардо Миролио" в Сливен. Визитата бе обявено като част от серия срещи с инвеститори и представители на бизнеса, за да се обобщят техните виждания за развитието на предприемачеството и да се разберат техните очаквания от правителството. "Подобна среща е днешната покана да посетя завода на най-големия италиански инвеститор в България, инвестирал повече от 300 млн. евро и разкрил над 3000 работни места. Самият факт, че възнамерява да прави нови инвестиции в серия от проекти за над 50 млн. лева говори за това, че той усеща подобряването на икономическата обстановка в страната в последните осем месеца, обяви Стойнев, цитиран от пресцентъра си. Той за пореден път заяви, че ще бъдат стимулирани лоялните към държавата фирми, които редовно плащат данъци, социални осигуровки и задължения. По думите му приоритет в новата оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност“ ще е предприемачество и неговия експортен и производствен потенциал. 72% от предвидените по програмата 1.413 млрд. евро ще се отделят за технологична модернизация, въвеждане на международни стандарти и системи за управление, разработване и внедряване на иновации. 25% ще бъдат за финансиране за внедряване на технологии за подобряване на ресурсната ефективност и подкрепа за повишаване на енергийната ефективност. "Постигнахме баланс между мерките с бърз и непосредствен ефект като технологично обновление, интернационализация, международни стандарти и сертификати и тези с дългосрочен ефект – развитие и внедряване на иновации”, каза още Стойнев. "Не съм удовлетворен от начина, по който върви програмата "Джереми", коментира още той. Според него предишното управление е "наляло" един огромен ресурс в тази програма, показвайки, че усвоява средства. Стойнев определи този подход като изключително погрешен, защото тези средства не достигат до бизнеса и концепцията е била изцяло променена.

Съюзът на съдиите удължи срока за номинации за главен съдебен инспектор


Най-голямата магистратска организация у нас - Съюзът на съдиите в България /ССБ/ съобщи, че удължава срокът за номиниране на кандидати за поста главен съдебен инспектор - до 28 февруари. Номинациите трябваше да бъдат разгледани на вътрешносъсловни консултации, които да излъчат един кандидат.
Досега са били издигнати девет съдии.

През януари парламентът прекрати откритата в края на миналата година процедура за избор на главен съдебен инспектор, а БСП и ДПС оттеглиха номинацията...

САЩ свиват армията до нивата от 1940 г.

Предложението, което изтече часове преди официалното му представяне късно в понеделник, е съобразено с тежкото финансово положение на Белия дом. Съкращението ще остави армия, способна да победи всеки противник, но твърде малка, за да води продължителни кампании в чужбина, пише вестник “Ню Йорк таймс”. Предложението, което изтече часове преди официалното му представяне късно в понеделник, е съобразено с тежкото финансово положение на Белия дом. Съкращението ще остави армия, способна да победи всеки противник, но твърде малка, за да води продължителни кампании в чужбина, пише вестник “Ню Йорк таймс”.

Спор между институциите за евентуалното вето върху Изборния кодекс

Макар финалният вариант на новия Изборен кодекс вече да е изпратен на президента, а зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов да твърди, че са „калкулирани” всички възможни забавяния и той ще влезе в сила за евровота, днес институциите влязоха в спор колко време има държавният глава, преди да се произнесе по изборните правила с архитект Мая Манолова.

С. Сапунджиева: Частните съдебни изпълнители са събрали 1 млрд. при Орешарски

Тази професия е рискова, без значение дали са частни или държавни съдебни изпълнители. Има много случаи на агресия спрямо тях. Но те се оплакват в Камарата на частните съдебни изпълнители, а не в Министерство на правосъдието. Това каза заместник-министърът на правосъдието Сабрие Сапунджиева по повод заложената бомба на частен съдебен изпълнител в Пловдив.

В Бургас задържаха руснак, завлякъл родината си с над 1 млрд. рубли

/КРОСС/ България е задържала руснака Александър Баранов за присвояване на 1 милиард рубли от бюджета на Руската федерация през 2012 г., предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на Бургаския окръжен съд. В Русия Баранов е обвиняем по наказателно дело за присвояване на средства в бюджета в размер на повече от един милиард рубли през 2012 г. Баранов е обявен за международно издирване от съда в Челябинск за измама в много големи размери и използване на фалшиви документи. Делото за екстрадирането на руснака ще се гледа на 28 февруари. Днешното решение на съда за налагане на постоянен арест може да се обжалва в 3-дневен срок.

Повдигат обвинения на 50 души за убийствата в Украйна

Междувременно Върховната Рада прие решение за освобождаване

Ума Търман прави секс рано сутрин

Актрисата прави секс по първи петли и смята, че именно така ще съхрани тялото си младо и свежо.

Ренци призова за "радикална и незабавна промяна" в Италия

Ако загубим това предизвикателство, вината ще бъде изцяло моя, заяви 39-годишният италиански министър-председател

Около 270 000 българи взимат еднократна енергийна помощ от 30 лв.

София /КРОСС/ На следващото заседание на Министерския съвет ще бъде внесен проект на постановление за еднократно подпомагане на хората с най-ниски доходи с 30 лв. в края на отоплителния сезон. Това съобщи министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов след края на днешното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, на което социалните партньори единодушно одобриха мярката. От нея ще могат да се възползват около 270 хил. граждани, получаващи целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2013/2014, както и лицата и семействата, на които тази помощ е отказана, тъй като средномесечният им доход е превишавал с до 10 лв. диференцирания минимален доход за отопление или защото не са имали пълна шестмесечна регистрация в бюрата по труда.Под председателството на вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова НСТС разгледа предложения за промени в две наредби - за професионалните заболявания и за пенсиите и осигурителния стаж. Решено беше дискусиите по тях да продължат в комисиите към Националния съвет за изчистване на противоречията между страните.

Украйна все още не знае цената на новия си живот

Според посланика на Полша в България резултатите от случващото се в Киев все още са неизвестни

    


Петте грешки на Янукович


"Виктор Янукович изчезна от украинската политическа сцена по-бързо отколкото всички очакваха", коментира Максим Глинкин в московския в."Ведомости".

Според него за пореден път се е оказало, че същестуват страни и случаи, "в които законно избран, физически здрав президент,  на когото се подчиняват и парламентът, и съдебната власт, и войската, и полцията, и телевизиите, и вестниците, и управителите, и кметовете, преждевременно губи властта си, независимо от обстоятелствата. Това не можа...

Ирак взима от Иран оръжие за 195 млн. долара

/КРОСС/ Иран подписа споразумение с Ирак за доставка на оръжие на обща стойност 195 млн. евро, съобщи „Ройтерс".Принципното споразумение за доставка на оръжие между страните бе постигнато в края на ноември миналата година - седмица след завръщането на иракския премиер Нури ал Малики от Вашингтон, където той проведе разговори с администрацията на Обама за допълнителни доставки на оръжия за борбата срещу „Ал Кайда". „Ройтерс" отбелязва, че шест от сключените осем договора са за доставка на леко оръжие, миномети, както и оборудване за танкови и артилерийски единици. Другите два са свързани с доставката на оборудване, с което да се противодейства на използването на бойни отровни вещества.Според агенцията договорите са „капка в морето" за Ирак, получаващ значителни количества военна техника от САЩ и намерението му да придобие бойни хеликоптери от Русия.Според „Ройтерс" обаче важно е друго - че ал Малики е пуснал трети играч на иракската сцена. Агенция представя доказателства от трима иракски депутати, които заявяват, че министър-председателят не е останал доволен от начина, по който Вашингтон е отговорил на искането му за доставка на оръжие. Според тях доставката е обвързана с прилагането на редица предварителни условия. Предполага се, че именно това е била причината Багдад да прибегне до спешна доставка на оръжия от Техеран.

Варненски специалист: Пластмасите са опасни и ни вредят

Веществата с естрогенна активност могат да предивикат вреда върху организма като метаболитни проблеми и туморни състояния. Това обяви днес във Варна доц. Светлана Фоткова от Факултета по фармация към Медицинския университет в града.

Ученичката на Дариана Куманова спечели фестивала в Сан Ремо

Завърши шейсет и четвъртото издание на фестивала на италианската песен „Сан Ремо”, голямата победителка на вечерта е Ариза! Красивата италианка се пребори с конкуренцията и спечел...

9 номинирани за главен инспектор до момента

Номинациите на девет съдии, които да бъдат излъчени в рамките на вътрешносъсловните консултации като възможни кандидати за главен съдебен инспектор са постъпили до 21 февруари. Това показва справка н...

Радан Кънев: Мафията сама си създава алтернатива


Мафията в България си създава алтернативи на самата себе си – гласовити политици се правят на опозиция, влизат във властта, а след това заиграват с когото трябва. Мафията си създава брокери, с които да търгува влияние в следващи парламенти. Това заяви пред Би Ти Ви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

Той посочи като брокери лидерът на "Атака" Волен Сидеров и бившият телевизионен водещ Николай Бареков от "България без цензура". По думите му схемата при подобни политически...

Цитат на деня: Проблемите на Украйна са сходни на българските, но по-тежки


Украйна е съседна на България държава със сходни на нашите, но по-тежки проблеми. Ако някой си мисли, че Украйна е далеч – човешкият живот никога не е далеч.

Това каза пред Би Ти Ви Радан Кънев, лидер на ДСБ.

Заяви още, че липсата на реакция на българското правителство към този час е скандал, а утре ще бъде международен скандал.

Настояваме за незабавна реакция на българското външно министерство и на българското правителство, обяви още Радан Кънев от...

Сабрие Сапунджиева: Частните съдебни изпълнители са събрали 1 млрд. вземания

Зам.-министър на правосъдието Сабрие Сапунджиева заяви пред bTV, че за случая с заложената бомба в офис на частен съдебен изпълнител в Пловдив може да коментира само това, което знае от медиите - негов служител е видял кабелите и е сигнализирал в полицията.
"Тази професия е рискова, без значение дали са частни или държавни съдебни изпълнители. Зам.-министър на правосъдието Сабрие Сапунджиева заяви пред bTV, че за случая с заложената бомба в офис на частен съдебен изпълнител в Пловдив може да коментира само това, което знае от медиите - негов служител е видял кабелите и е сигнализирал в полицията. "Тази професия е рискова, без значение дали са частни или държавни съдебни изпълнители.

Салатните мазнини стават вредни при пържене

Въпреки че през последните години растителните мазнини и в нашите магазини са поне над 10 вида, като се каже “олио”, в предствата ни изниква само едно - слънчогледовото. То си е “олиото”, другите кръщаваме с по-специални имена. А такова персонално отношение към останалите говори за някаква форма на респект. Но вероятно и за непознаване на Въпреки че през последните години растителните мазнини и в нашите магазини са поне над 10 вида, като се каже “олио”, в предствата ни изниква само едно - слънчогледовото. То си е “олиото”, другите кръщаваме с по-специални имена. А такова персонално отношение към останалите говори за някаква форма на респект. Но вероятно и за непознаване на

Доц. Неделков: ИСУЛ единствен в ЕС прилага нова терапия при автоимунни болести

С доц. Григорий Неделков, директор на ИСУЛ, разговаря Любомира Николаева - Доц. Неделков, как се развиха отношенията на ИСУЛ с фондацията, която съдът задължи да върне на Ангел Бончев преведените като дарение пари, което беше условие похитителите да освободят съпругата му, отвлечена при предаването на откупа за неговото пускане? 
С доц. Григорий Неделков, директор на ИСУЛ, разговаря Любомира Николаева - Доц. Неделков, как се развиха отношенията на ИСУЛ с фондацията, която съдът задължи да върне на Ангел Бончев преведените като дарение пари, което беше условие похитителите да освободят съпругата му, отвлечена при предаването на откупа за неговото пускане?

Нешка Робева в съда: Георги Цветанов ми се издължи в картини

Нешка Робева бе призована в съда като свидетел по делото „Октопод”. Тя трябваше да даде обяснения за отношенията й с подсъдимия Алексей Петров и за заемите, които спортен клуб „Левски”, е отпускал.

Мечтите на мъртвите

Смъртта, седнала до лявото ти рамо (по Карлос Кастанеда), се киска ехидно, докато, разкъсван от съжаления, се разделяш с живота. “Какъв беше смисълът да бачкам като грешен дявол? Трябваше повече време да отделя за децата.” 
Никой не би искал да се види главен герой в тази мрачна сцена. Малцина обаче си отиват от този свят с чувство за добре изпълн Смъртта, седнала до лявото ти рамо (по Карлос Кастанеда), се киска ехидно, докато, разкъсван от съжаления, се разделяш с живота. “Какъв беше смисълът да бачкам като грешен дявол? Трябваше повече време да отделя за децата.” Никой не би искал да се види главен герой в тази мрачна сцена. Малцина обаче си отиват от този свят с чувство за добре изпълн

Министър Сапунджиева: Частните съдебни изпълнители са събрали 1 млрд. вземания

Зам.-министър на правосъдието Сабрие Сапунджиева заяви пред bTV, че за случая с заложената бомба в офис на частен съдебен изпълнител в Пловдив може да коментира само това, което знае от медиите - негов служител е видял кабелите и е сигнализирал в полицията.
Зам.-министър на правосъдието Сабрие Сапунджиева заяви пред bTV, че за случая с заложената бомба в офис на частен съдебен изпълнител в Пловдив може да коментира само това, което знае от медиите - негов служител е видял кабелите и е сигнализирал в полицията. "Тази професия е рискова, без значение дали са частни или държавни съдебни изпълнители.

Наградиха победителите в инициативата „Доброволчеството – доброто в нас”

София /КРОСС/ На официална церемония в събота бяха обявени победителите, от двата конкурса, в инициативата „Доброволчеството - доброто в нас", стартирала на 05 декември 2013 г. по идея на Евродепутатът г-жа Моника Панайотова и реализирана пилотно на територията на район „Лозенец".В конкурсите взеха участие ученици от 10, 11 и 12 клас на 21 СОУ „Христо Ботев", НПМГ „Акад. Л. Чaкалов", Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев" и Професионална гимназия по облекло „Княгиня Мария Луиза". Журито в състав Любомир Дреков, кмет на район Лозенец, народните представители Доброслав Димитров и Ирена Соколова, проф. Светослав Кокалов, ректор и проф. Виктор Паунов, зам.-ректор от Национална художествена академия, Вера Кирилова, мрежови координатор от Националния алианс за работа с доброволци (НАРД), Любен Панов, програмен директор от Български център за нестопанско право, големият приятел на район „Лозенец" Деян Славчев - Део и Йоанна Дочевска, от Асоциация за развитие на българския спорт, разгледа 39 авторски проекта за лого на инициативата и 8 доброволчески проекта за „Направени добрини". Първа награда в конкурса за лого на инициативата беше присъдена на Йоан Ценков и от неговият проект беше изработен почетен плакет, който получиха всички участници

Феновете на "Лацио" отново поискаха оттеглянето на президента Лотито


Президентът на "Лацио" Клаудио Лотито обяви, че няма намерение да продава клуба, въпреки подновяването на протестите на феновете.

Тифозите се обърнаха против Лотито след продажбата на големия им любимец Ернанес в Интер миналия месец, както и след колебливите резултати на тима напоследък. След слабите резултати напоследък, включително и загубата от "Лудогорец" в Лига Европа, те се активизираха.

КНСБ скочи срещу откупка на осигурителен стаж

Върви към отпадане искането на НОИ в наредбата за пенсионирането да се въведе правото наследствена пенсия да се купува от наследниците, ако родителят е починал млад и няма достатъчно осигурителен стаж.

"Мъртвите души" - евъргрийнът на българските избори

Антоанета Цонева критикува новия изборен кодекс

    


Бандити източвали пари на министър Данов

Сметката, в която министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов е получавал през 2004 и 2005 г. социални помощи от Франция, е била източвана всеки месец през 2013 г. Министърът е подал жалба за това във френската полиция и по този повод днес се е видял с Реми Тюо, префект на криминалната полиция на Париж и генерален директор на СИВИПОЛ, и Жерар Зерби, дивизионен комисар, ръководен служител в СИВИПОЛ.

Виж избрани моменти от Седмицата на модата в Милано (галерия)

Виж избрани моменти, заснети от Ройтер на Седмицата на модата в Милано



















                                                                                                                                                  Виж избрани моменти, заснети от Ройтер на Седмицата на модата в Милано                                                                                                                                                  

България сред първите държави под ракетния чадър над Европа

България е сред първите държави, които попадат под ракетния чадър на Европа. Екип на bTV получи уникалната възможност да присъства на пребазиране на първия кораб-разрушител от Противоракетната отбрана на Европа в Испания. В бъдеще четири такива кораба ще пазят европейския континент.

Постоянен арест за Пуйката

Един от най-известните пернишки касоразбивачи

Ученик на Херберт фон Караян дирижира оркестъра на Софийска филхармония

София /КРОСС/ На 27 февруари от 19.00 часа в зала „България" ученикът на Херберт фон Караян, маестро Давид Хименес отново ще дирижира оркестъра на Софийска филхармония. Преди година под виртуозната му палката в съпровод на филхармонията и хор „Светослав Обретенов", Карерас демонстрира не само изумителен талант, но и музициране от най- висока класа. Програмата, която ще ни представят включва произведения на Лудвиг ван Бетовен, Фредерик Шопен, Пьотр Илич Чайковски.Давид Хименес е роден в Барселона, започва да учи пиано и композиция в Консерваторията в родния си град. По-късно специализира дирижиране във Висшето училище за музика във Виена при Карл Остерайхер и в Кралската академия за музика в Лондон при сър Колин Дейвис. След дебюта си с оркестъра на Северногерманското радио в Хановер през 1994 той се изявява с едни от най-прочутите оркестри и солисти в зали като Royal Albert Hall в Лондон, Берлинската филхармония, зала Плейел в Париж, Konzerthaus във Виена, Suntory Hall в Токио, Carnegie Hall и Avery Fisher Hall в Ню Йорк. Дирижирал е Виенската, Лондонската и Мюнхенската филхармонии, Оркестъра на Париж и оркестъра на Миланската Скала, с участието на солисти от ранга на Йо Йо Ма и Антонио Менесес. В момента е главен гост-диригент на Букурещката филхармония и диригент-лауреат на OrquestraSimfònica del Vallès в Барцелона. Голямо място в неговата активност заема операта

Разпитват Брендо и Боевски за гумите с дрога

Поне 9 българи ще бъдат разпитани в близките дни по аферата с тон и половина кокаин, открити в гуми от рали "Дакар".

Радата уволни петима конституционни съдии

/КРОСС/ Върховната Рада на Украйна прекрати правомощията на петима съдии от Конституционния съд, назначени от парламентарната квота, съобщи "Интерфакс". Според парламена през септември 2010 година магистратите са нарушили клетвата, отменяйки действието на конституцията от 2004 година. Решението за отстраняването им е подкрепено от 307 депутати. С друго свое решени Радата уволни Игор Соркин от длъжността шеф на Националната банка. На мястото му е назначен Степан Кубив.

Девет съдии са номинирани за главен съдебен инспектор

Девет съдии са номинирани до момента за главен съдебен инспектор, а срокът за предлагане на кандидати ще бъде удължен до 28 февруари (петък), обяви в понеделник Съюзът на съдиите в България. В началото на месеца съдийската организация започна собствена процедура по издигане на кандидат за главен съдебен инспектор, който да бъде предложен на Народното събрание. В последствие ГЕРБ обяви, че ще приеме кандидатурата на ССБ за своя и ще гласува за нея. Професионалната организация се реши на този ход, след като депутатите на три пъти се проваляха в опитите си да издигнат и изберат безспорни хора за ключовата позиция. Имената на издигнатите до момента съдии се пазят в тайна, защото някои от тях все още обмислят дали да дадат съгласието си за участие в процедурата. Причината за удължаването на срока за издигане на кандидатури е, че някои от вече номинираните са поискали повече време, за да решат дали са готови да участват в подобен избор. ССБ призовава магистратите да вземат активно участие в тази процедура и да издигнат колегите си, които смятат за подходящи за главен съдебен инспектор. От 28 февруари до 9 март всеки ще може да задава въпроси към кандидатите, да прави коментари и да подкрепи номинацията им в специална рубрика "Въпроси и отговори на кандидатите за главен инспектор" на интернет страницата на ССБ. В този период организацията ще направи и своя вътрешна проверка на кандидатите. На 11 март съдийският съюз ще покани представители на останалите професионални организации и водещи неправителствени организации за съвместно обсъждане на предложените кандидатури. Едва след приключване на всички тези етапи ще бъдат обявени имената на кандидатите, зад които застава организацията.

Заради авария южните квартали на София ще са без вода във вторник

Заради авария на голям довеждащ водопровод без вода във вторник от 10 до 17.30 часа ще останат част от южните квартали на София, съобщи "Софийска вода".   С нарушено водоподаване ще бъдат живеещите във вилна зона "Симеоново-Драгалевци", кв. "Драгалевци", кв. "Киноцентър", кв. "Бояна", вилни зони "Беловодски път", "Килиите" и "Мала кория", е посочено в съобщението.   Засегнати от спирането на водата ще бъдат още и някои клиенти в кв. "Княжево" и кв. "Горна баня".   Поради големия засегнат участък, след възстановяване на водоснабдяването, е възможно временно повишаване на мътността на питейната вода.   Екипи на "Софийска вода" ще работят по отстраняването на аварията във вторник на ул. "Стар Беловодски път" в кв. "Бояна".   При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноски на площадите в Драгалевци и Бояна.   Телефонният център на "Софийска вода" с номер 0700 12121 остава на разположение на своите клиенти с подробна информация за текущите строително-ремонтни дейности. Те могат да следят развитието на всички планирани и аварийни дейности на дружеството в реално време и чрез виртуалния информационен център на дружеството.   "Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Новият филм за Левски - реалност или мечта?

В предаването „От другата страна“ с Мира Кортенска по Нюз 7 актьорът Максим Генчев, сценарист и режисьор на новата лента за Дякона, разказа за своите трудности, но и непоколебимост да реализира своята мечта. Преди години той се посвещава на каузата - да направи съвременен филм, посветен на Левски, и преминава през различни периоди, в нейното реализиране.

Отрекоха Янукович да се готви да отплава с руски военен кораб

Сваленият от властта президент на Украйна Виктор Янукович не се укрива на обекти и кораби на Руския черноморски флот в Крим, предаде РИА Новости.
Информацията идва от военен източник и е опровержение на твърденията в редица медии, че украинският лидер се готви да отплава с руски военен кораб.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от Сваленият от властта президент на Украйна Виктор Янукович не се укрива на обекти и кораби на Руския черноморски флот в Крим, предаде РИА Новости. Информацията идва от военен източник и е опровержение на твърденията в редица медии, че украинският лидер се готви да отплава с руски военен кораб. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от

Уволниха подкупната полицайка от Лом

Освободена е от ареста срещу парична гаранция

Доходността по испанските облигации близо до 8-годишно дъно

Moody's потвърждава, че най-лошото изглежда е зад гърба ни, според анализатор

    


Кристовао Рамос се завърна в "Левски", Димов отново тренира с първия отбор


Португалското крило Кристовао Рамос ще се завърне в бившия си отбор "Левски".

Само преди осем месеца той беше освободен от клуба, но продажбата на Гари Родригес и тежката контузия на новото попълнение Антон Огнянов накараха сините отново да прибегнат до услугите му. 

30-годишният футболист взе участие в днешната тренировка и се очаква във вторник да подпише своя договор, обявиха сините на официалния си сайт. 

Рамос беше един от четиримата чужденци, които бившият...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване