Киев чака €20 млрд. от ЕС, трябват им общо 35

Обстановката в Украйна се нормализира. Временните управници поемат постепенно ролята си. Брюксел призна Александър Турчинов за легитимен и. д. президент. Назначен е и. д. главен прокурор. 74 депутати от украинската Партия на регионите са я напуснали.

Класическата гимназия остава в центъра до края на учебната година

София /КРОСС/ На този етап няма аргументи за връщането на учебния процес на Националната гимназия за древни езици и култура в сградата в кв. „Модерно предградие" - учебната година на класическата гимназия ще бъде завършена в сградата на 13-о ОУ до Женския пазар. Това заяви в интервю за Дарик министърът на културата Петър Стоянович.Скандали и спорове къде да се помещава гимназията разделиха родители, учители и ученици след края на ремонта на сградата в „Модерно предградие", за който бяха отпуснати над 2 млн. лева европейски средства.Според министър Стоянович държавата трябва да вземе трайно решение за съдбата на Националната класическата гимназия, като тя получи мястото, което наистина заслужава - в центъра на София.Той увери, че държавата и общината ще се нагърбят с постепенния ремонт и на 13-о училище до Женския пазар в столицата, където в момента се помещава НГДЕК.

Не паркинг, а фонтан ще се строи в Симеоновата градина в Пловдив (видео)


Паркинг под езерото в Цар Симеоновата градина в Пловдив няма да се строи. Това оповести изненадващо на брифинг днес кметът на града Иван Тотев.

Изказването му беше посрещнато с ръкопляскания от присъстващите журналисти, въпреки че като причина за решението Тотев посочи не упоритата едногодишна съпротива на граждани, екозащитници и професионални съсловни организации, а липсата на пари, отбелязва БГНЕС.

С първа копка на мястото утре започва поредният етап от реконструкцията...

Sony, Nokia и Microsoft с премиери в Барселона


ХРИСТО НИКОЛОВ,
специален пратеник на "Труд" в Барселона
Японската Sony, финландската Nokia и американската Microsoft са първите три големи компании, които почнаха с премиерите, веднага след откриването на Световния мобилен конгрес в Барселона тази сутрин. Sony и Nokia представиха двата си нови модела, съответно Xperia Z2 и Nokia X, ХРИСТО НИКОЛОВ, специален пратеник на "Труд" в Барселона Японската Sony, финландската Nokia и американската Microsoft са първите три големи компании, които почнаха с премиерите, веднага след откриването на Световния мобилен конгрес в Барселона тази сутрин. Sony и Nokia представиха двата си нови модела, съответно Xperia Z2 и Nokia X,

България може да е сред лидерите в предлагането на СПА процедури

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев посети изложение за промоция на уелнес и СПА дестинации „Professional Beauty”,...

България може да е сред лидерите в предлагането на СПА процедури

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев посети изложение за промоция на уелнес и СПА дестинации „Professional Beauty”,...

Ченалова остава съдия по „Октопод“

Съдията по делото "Октопод" Румяна Ченалова отказа да си направи отвод заради твърденията, че й оказван натиск от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. За оттеглянето на Ченалова настоя защитата на Алексей Петров, като се мотивира с твърденията на депутата от ДПС Делян Пеевски, че Цветанов е настоявал пред главния прокурор Ченалова непременно да остане съдийка по това дело.

Погромът в кабинета на Адемов бил за пари, опожарили мазето му

Невръстните крадци, които опустошиха зъболекарския кабинет на големия син на министър Хасан Адемов в село Брестовене, щели да подпалят цялата сграда. След взлома с брадва, те слезли в мазето и го подпалили.

Борсата в Киев прекрати търговията заради голямо поскъпване на акциите


Украинската борса днес временно прекрати търговията с акции заради рязкото покачване на цените, съобщи РБК. Решението за това беше взето след като водещият индекс на борсата UX нарасна с 16.97%. Според правилата за търговия на тази борса прекратяването на сделките става при изменение на бенчмарка с повече от 15 на сто.

Търговията беше възобновена малко след 16:30 ч. московско време. След това индексът намали възхода си малко като 15 минути след възобновяване на търговията, около...

Съдията по "Октопод" отказа да си направи отвод (видео)


Съдията по делото "Октопод" срещу Алексей Петров - Румяна Ченалова отказа да се отведе от разглеждане на процеса. Това поискаха днес от защитата на Петров заради съмнения в безпристрастността на Ченалова, предаде "Правен свят".

Името й беше замесено в задочния спор между бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и депутата от ДПС Делян Пеевски, които преди седмица в различни интервюта си разменяха взаимни обвинения.

Едно от тях беше, че Цветанов е настоявал Ченалова да...

Кого ще запомним от Сочи 2014

Вижте кои личности се откроиха на Зимната олимпиада

    


Прокуратурата потвърди съмненията за незаконни строежи в Банско

София /КРОСС/ Върховната административна прокуратура (ВАП) е потвърдила съмненията за закононарушения при изграждането на ски зона Банско в Национален парк "Пирин" и е поверила на Окръжната прокуратура в Благоевград да завърши проверката на сигналите на природозащитници, да установи причините за допуснатите нарушения и да открие виновните лица. Това съобщиха в понеделник от Коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България", която цитира писмо от ВАП по въпроса.Екозащитниците припомнят, че сигнализираха прокуратурата след внесените от община Банско предложения за промени в Плана за управление на парк "Пирин", предвиждащи разширяване на строежите на ски съоръжения и хотели в курорта Банско. Според организацията тези поправки целят също така узаконяване на незаконните строежи в ски зоната.Обект на разследването е изграждането на ски пистите "Плато-1", "Шилигарник 2" и „Стражите", за които е установено, че са изградени в нарушение на концесионния договор и на екологичното законодателство. Тези писти, сходно на всички писти в ски зоната, не притежават и задължителните по закон разрешения за експлоатация. Проверява се и строежът на ски влека в местността Чалин валог и четириседалковя лифт в местността Платото, за които се счита, че са изградени в нарушения на концесионния договор и екологичното законодателство

Западна Украйна ще бъде икономически слаба и пронацистка държава

Русия не може да си позволи да загуби военноморските си бази в Крим, твърди журналистът-анализатор Димитрис Триандафилидис в интервю за GRReporter.

прочети повече

Двама души от Варна с доходи от общо 2,2 млн. лв. за 2013 година

Общо 2,2 млн. лв. са заработили първите по доходи двама граждани от Варна според обработените до този момент данъчни декларации за облагане на доходите, съобщиха от пресцентъра на НАП за Moreto.net. Основният източник на декларирания от тях доход е от трудови правоотношения.

"България без цензура" с офис във "Факултета". Росен Петров: Няма да излъжем ромите

Няма да излъжем ромите, даде думата си на офицер от МВР Росен Петров пред жителите на "Факултета". Зам. председателят на "България без цензура" откри офис на партията в столичния квартал, където тя вече има над 40 членове.
"Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също – работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие. Няма да излъжем ромите, даде думата си на офицер от МВР Росен Петров пред жителите на "Факултета". Зам. председателят на "България без цензура" откри офис на партията в столичния квартал, където тя вече има над 40 членове. "Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също – работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие.

Без вода по южната дъга на София утре

Авария на голям довеждащ водопровод налага прекъсване на водоснабдяването по южната дъга на София на 25 февруари, съобщиха от "Софийска вода". Екипите на "Софийска вода" ще работя...

БСП гарантира: Евроизборите няма да се проведат по „кодекса на Фидосова“

Няма как евроизборите да се проведат по кодекса на Фидосова, взети са под внимание всички възможни опити за забавяне, заяви в Шумен зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов, цитиран от БГНЕС.

Депутатът от левицата обясни, че за да влезе в сила навреме новият кодекс, той е трябвало да се приеме до петък, което и стана след дълги обсъждания в плена Няма как евроизборите да се проведат по кодекса на Фидосова, взети са под внимание всички възможни опити за забавяне, заяви в Шумен зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов, цитиран от БГНЕС. Депутатът от левицата обясни, че за да влезе в сила навреме новият кодекс, той е трябвало да се приеме до петък, което и стана след дълги обсъждания в плена

АБВ: ЕС, Русия и САЩ носят отговорност за целостта на Украйна

ЕС, Русия и САЩ носят отговорност за целостта и суверенитета на Украйна. Това пише в позиция на Национална гражданска инициатива АБВ по повод ситуацията в бившата съветска република. Според участницит...

Наградата на София за Георги Дюлгеров

Режисьорът ще получи отличието при откриването на 18-ия София Филм Фест

Мними полицаи пребиха собственик на автокъща, взели му 15 хил. евро

Нагъл въоръжен грабеж, буквално под носа на жандармерията. В Хисар, двамата бандити, маскирани като полицаи, нападнаха с пистолети и бухалки собственик на автосалон и задигнаха 15 000 евро. Дръзкият обир е станал в петък вечерта, но от полицията го оповести едва днес, съобщи Нова тв.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Нагъл въоръжен грабеж, буквално под носа на жандармерията. В Хисар, двамата бандити, маскирани като полицаи, нападнаха с пистолети и бухалки собственик на автосалон и задигнаха 15 000 евро. Дръзкият обир е станал в петък вечерта, но от полицията го оповести едва днес, съобщи Нова тв. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Търси се ... нов офис

Колкото и да звучи невероятно, добрите офиси в България са на свършване. Нови сгради с подобно предназначение почти не се строят, а вече изградените имат завидно голяма заетост и скоро може да се окажем свидетели на покачващи се цени в този сегмент от имотния пазар, показва доклад за състоянието на офис площите. Колкото и да звучи невероятно, добрите офиси в България са на свършване. Нови сгради с подобно предназначение почти не се строят, а вече изградените имат завидно голяма заетост и скоро може да се окажем свидетели на покачващи се цени в този сегмент от имотния пазар, показва доклад за състоянието на офис площите.

"България без цензура" с офис във "Факултета". Росен Петров: Няма да излъжем ромите

Няма да излъжем ромите, даде думата си на офицер от МВР Росен Петров пред жителите на Няма да излъжем ромите, даде думата си на офицер от МВР Росен Петров пред жителите на "Факултета". Зам. председателят на "България без цензура" откри офис на партията в столичния квартал, където тя вече има над 40 членове. "Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също – работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие.

Съдът пусна Костинбродския на свобода

Софийския районен съд пусна без мярка за неотклонение Йоско Йосифов -Костинбродския, защото за повдигнатите срещу него две нови обвинения - закана за убийство и фалшификация на документи нямало събрани доказателства от прокуратурата.

"България без цензура" откри офис във Факултета

Зам.-председателят на "България без цензура" Росен Петров откри офис на партията в квартал Факултета. Още при старта на движението на Бареков в софийското гето вече има над 40 членове.

Русия иска екстрадиция на свой, разследван за източване на 1,15 млн. рубли от държавния бюджет

Окръжният съд в Бургас наложи постоянен арест на руснака Александър Баранов.
Това е постоянна мярка за неотклонение по образувано дело за екстрадиция. Връщането на Баранов в Русия е поискано от  Генералната прокуратура на Руската федерация.
Той е бил обявен за международно издирване с постановление на Районния съд в гр. Челябинск от август 2013 г Окръжният съд в Бургас наложи постоянен арест на руснака Александър Баранов. Това е постоянна мярка за неотклонение по образувано дело за екстрадиция. Връщането на Баранов в Русия е поискано от Генералната прокуратура на Руската федерация. Той е бил обявен за международно издирване с постановление на Районния съд в гр. Челябинск от август 2013 г

Ресторантьори искат по-строг контрол на уличните кафемашини

Стара Загора /КРОСС/ Кафемашините в България са по улиците, докато по света те се разполагат в помещения. Освен това голяма част от автоматите не са пригодени за работа на открито. Това заявиха представителите на регионалното сдружение на хотелиерите и ресторантьорите на работна среща с областния управител на Стара Загора Живка Аладжова в понеделник. Те настояха за по-строг контрол и спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания в тези на практика търговски обекти на открито. Хотелиерите и ресторантьорите изразиха съмнения и в спазването на санитарно-хигиенните изисквания в някои павилиони за вестници, в които се продават и хранителни стоки.От своя страна старозагорският губернатор обеща съдействие за решаване на повдигнатите от сдружението проблеми пред компетентните институции.

Мними полицаи пребиха бизнесмен, взели му 15 хил. евро

Нагъл въоръжен грабеж, буквално под носа на жандармерията. В Хисар, двамата бандити, маскирани като полицаи, нападнаха с пистолети и бухалки собственик на автосалон и задигнаха 15 000 евро. Дръзкият обир е станал в петък вечерта, но от полицията го оповести едва днес, съобщи Нова тв.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1, Нагъл въоръжен грабеж, буквално под носа на жандармерията. В Хисар, двамата бандити, маскирани като полицаи, нападнаха с пистолети и бухалки собственик на автосалон и задигнаха 15 000 евро. Дръзкият обир е станал в петък вечерта, но от полицията го оповести едва днес, съобщи Нова тв. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,

Предимно облачно ще е утре над Източна България

През нощта все още на места, главно в Централна и Източна България ще превалява слабо, предимно сняг. Почти без валежи ще е в западните райони. Утре облачността от запад ще се разкъса и намалее. Над Източна България ще се задържи предимно облачно и в сутрешните часове на места все още ще превалява, предимно слаб сняг.

Вигенин подкрепи унгарската инициатива за нов газов коридор

/КРОСС/ Предизвикателствата на стратегическото развитие и климатичните промени, динамично изменящата се глобалната енергийна картина, амбициозната политика на ЕС по въпросите на климата и енергетиката налагат високи изисквания към всички нас. Трябва да положим целенасочени усилия и да покажем иновативно мислене, за да се справим с тези предизвикателства в контекста на енергийната сигурност - диверсификация, разширяване и модернизация на енергийната инфраструктура, енергийна ефективност, устойчивост, конкурентоспособност, нисковъглеродни технологии, преминаване към устойчив микс и модел на консумация. Това заяви министър Кристиан Вигенин в изказването си на срещата на външните министри на страните от Вишеградската група и България, Румъния и Гърция, което се провежда днес в Будапеща.Министър Вигенин изрази българската позиция, че реализацията на Южния газов коридор е важна стъпка за постигане на диверсификация на източниците на природен газ за европейския пазар и към повишаване на енергийната сигурност на ЕС и Европа като цяло. България, заедно с Гърция и Румъния, може да играе ключова роля за интеграцията на югоизточноевропейския енергиен пазар в европейския, подчерта той, като допълни, че провеждането на координирана политика може да улесни създаването на интегриран регионален пазар със съответната инфраструктура, необходима за свързването на енергийните системи съгласно европейското законодателство

БСП обещава - евроизборите няма да се проведат по „кодекса на Фидосова“

Няма как евроизборите да се проведат по кодекса на Фидосова, взети са под внимание всички възможни опити за забавяне, заяви в Шумен зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов, цитиран от БГНЕС.

Депутатът от левицата обясни, че за да влезе в сила навреме новият кодекс, той е трябвало да се приеме до петък, което и стана след дълги обсъждания в плена Няма как евроизборите да се проведат по кодекса на Фидосова, взети са под внимание всички възможни опити за забавяне, заяви в Шумен зам.-председателят на БСП Димитър Дъбов, цитиран от БГНЕС. Депутатът от левицата обясни, че за да влезе в сила навреме новият кодекс, той е трябвало да се приеме до петък, което и стана след дълги обсъждания в плена

Уволниха полицайката от Лом, хваната със 700 лева подкуп

Младши разследващият полицай от Лом Ваня Иванова, която бе арестувана за подкуп миналата седмица, е уволнена дисциплинарно, съобщи "Конкурент".През почивните дни тя е пусната от ареста срещу 500 лева парична гаранция. Иванова беше задържана с прокурорска мярка за 72 часа. Съдът е променил мярката й за неотклонение от „задържане под стража” в Младши разследващият полицай от Лом Ваня Иванова, която бе арестувана за подкуп миналата седмица, е уволнена дисциплинарно, съобщи "Конкурент".През почивните дни тя е пусната от ареста срещу 500 лева парична гаранция. Иванова беше задържана с прокурорска мярка за 72 часа. Съдът е променил мярката й за неотклонение от „задържане под стража” в

Путин: Олимпиадата сплоти хората и показа, че Русия е доброжелателна

Руският президент Владимир Путин посреща с радост успеха на олимпиадата в Сочи, обединила жителите на Русия и демонстрирала пред цял свят доброжелателната нагласа на федерацията, предаде ИТАР-ТАСС в понеделник. На церемония, по време на която бяха връчени държавни отличия на руските олимпийци, спечелили медали, държавният глава отбеляза приноса на организатори, строители, инженери и "може би решаващия принос" на сегашното и предишното руско правителство в подготовката на голямото спортно събитие. Путин специално благодари на премиера Дмитрий Медведев и на вицепремиера Дмитрий Козак. Президентът подчерта, че Русия е постигнала резултати и успехи на олимпиадата благодарение на своите олимпийци, на които благодари за "усилията, мъжеството и таланта им". Руският лидер припомни думите на президента на Международния олимпийски комитет Томас Бах, че Русия е открита към света. "За мен и вас тук няма нищо чудно, ние си знаем какви сме", каза той. Според Путин обаче "не бе излишно да покажем и пред целия свят, че сме много доброжелателна страна, страна, която знае как да посреща гости, да създава празници не само за себе си, но и за всички любители на спорта, да постига резултати и успехи".

Филмова оргия за кинопълнолетие

Провокативни, неконвенционални, антикомерсиални и адски очаквани заглавия окупират програмата на тазгодишния "София филм фест" (6-23 март). Обяснимо. Най-известният кинофестивал у нас става на 18, затова организаторите са подготвили подобаваща екранна оргия. Почти всички страхотни произведения, които са прекалено добри, за да бъдат прожектирани... Провокативни, неконвенционални, антикомерсиални и адски очаквани заглавия окупират програмата на тазгодишния "София филм фест" (6-23 март). Обяснимо. Най-известният кинофестивал у нас става на 18, затова организаторите са подготвили подобаваща екранна оргия. Почти всички страхотни произведения, които са прекалено добри, за да бъдат прожектирани...

"Арабеск" с нова премиера в Музикалния театър

София /КРОСС/ На 26 февруари, сряда в Музикален театър ще бъде представен спектакълът „Огледало на времето" - копродукция на Балет „Арабеск" и „Креди Арте"ООД, обединяващ усилията на талантливите творци в лицето на Петя Диманова като композитор, Асен Наков - хореограф, Димитър Димитров - сценограф и Димитър Кабаков - драматург.Спектакълът се реализира с подкрепата на Министерство на културата

Сираков: Биляна е новата Зара за мен

Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки, показа новата си изгора Биляна, която е 33 г. по-млада от него. Бизнесменът твърди, че след раздялата с брадърката Зара това е първата му по-сериозна връзка.

По-бързото изплащане на кредита вече е възможно със „Спестовен жилищен кредит”

Пощенска банка с промоция и иновативни решения по жилищен кредит. Като отчете факта, че повечето хора у нас биха искали да изплатят жилищния си кредит по-бързо, Пощенска банка (www.postbank.bg) добави още една функционалност към своя иновативен продукт „Спестовен жилищен кредит“. Новата опция дава възможност на клиентите да изплатят кредита си по-б Пощенска банка с промоция и иновативни решения по жилищен кредит. Като отчете факта, че повечето хора у нас биха искали да изплатят жилищния си кредит по-бързо, Пощенска банка (www.postbank.bg) добави още една функционалност към своя иновативен продукт „Спестовен жилищен кредит“. Новата опция дава възможност на клиентите да изплатят кредита си по-б

Плевнелиев в "Туитър": Свидетели сме на демократична революция в Украйна


"Свидетели сме на демократична революция в Украйна". Това гласи коментарът на президента Росен Плевнелиев в официални профил на президентството в социалната мрежа "Туитър". 

По-рано днес снимка в сайта на руския президент показа Владимир Путин да се здрависва с българския държавен глава. От прессекретариата на Плевнелиев уточниха, че той и председателят на Международния олимпийски комитет Томас Бах са поздравили домакините за организацията на зимните олимпийски игри. Пояснението...

Над 10 000 билета продадени за мача на Лудогорец с Лацио

/КРОСС/ Сериозен интерес към срещата от Лига Европа между Лудогорец и Лацио регистрираха от българския шампион. До момента са продадени над 10 000 билета, което означава, че почти сигурно ще бъде подобрен рекорда за домакински мач на шампионите. Двубоят в Шампионската лига срещу Базел събра 18 000 зрители на стадион „Васил Левски".От Лудогорец обявиха, че имат готовност да продават билети докато има интерес. Основно пропуски се търгуват за секторите „А" и „В", но ще бъдат отворени и други части на стадиона, ако интересът се задържи по същия начин в следващите няколко дни.В момента са отворени касите на стадион „Васил Левски", които са разположени на бул. „Гурко" пред сектор „А". В деня на мача ще бъдат отворени всички каси на националния стадион. Билети се продават и в Разград в магазин „Германос", както и онлайн на eventim.bg.Цените остават непроменени в сравнение с мачовете в груповата фаза на Лига Европа - 10 лв, 15 лв. и 25 лв. От Лудогорец напомниха, че всички билети, предназначени за сектора, в който ще бъдат настанени феновете на Лацио, вече са предоставени на италианския клуб. Според последната информация в Италия има продадени около 250 билета.

Спецслужби в Украйна планирали да спират медии

Украинските спецслужби са планирали да изключат няколко медии в рамките на потушаването на протестното движение, съобщи УНИАН.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Служби са имали намерение да спрат излъчването на 5-и канал, веригата „24”, както и телевизионните канали „Эспрессо TV”, Украинските спецслужби са планирали да изключат няколко медии в рамките на потушаването на протестното движение, съобщи УНИАН. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Служби са имали намерение да спрат излъчването на 5-и канал, веригата „24”, както и телевизионните канали „Эспрессо TV”,

Правосъдното министерство продължава да бави конкурсите за нотариуси

Правосъдното министерство продължава да бави обявяването на конкурси за свободните щатове за нотариуси в страната, сигнализираха в писмо до Mediapool хора от бранша. В момента в страната има над 200 свободни места за нотариуси, а конкурс не е обявяван от 6 години. Преди четири месеца правосъдният министър Зинаида Златанова пое ангажимент да реши проблема, но конкурси все още не са обявени. Основният проблем при наличието на толкова свободни места за нотариуси в страната е, че това позволява на вече заелите ниша на пазара да работят в условия на ограничена конкуренция. Свободни места има в най-големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. "Колкото по-дълго се отлага конкурса, толкова са по-големи основанията за съмнения, че всичко се прави за тесен кръг хора, които да бъдат облагодетелствани. Това е типичен пример как работят институциите в България, как се следват определени конюнктурни интереси", се казва в писмото. Mediapool изпрати въпрос по темата до правосъдното министерство и очаква отговор.

Община Варна даде ход на обществена поръчка за излизането й на свободния пазар на електроенергия

Вече е стартирана обществена поръчка за излизане на част от мощностите на Община Варна на свободния пазар на електроенергия. Това обяви на пресконференция кметът Иван Портних, предаде репортер на Moreto.net. „Това е първа стъпка.

Янукович е на руска военна база в Севастопол

/КРОСС/ Изчезналият президент на Украйна Виктор Янукович се намира в руска база на морски пехотинци в Севастопол. Това съобщи агенция УНИАН, позовавайки се на местни медии. Според източници на телевизионния канал ATR за бившия президент е подготвен десантен кораб на Черноморския флот на Руската федерация. Според източниците с този кораб Янукович трябва да отплава за Русия. Янукович изчезна от полезрението на медиите през уикенда. Отстраняването му от власт пък вече е признато от САЩ и ЕС.    

Бос една година, за да събере пари за деца

Целта на американеца е да събере сумата от 25 хил. долара, за да помогне на нуждаещи се дечица

Близо 323 млн. лева са неизпълнените приходи в митниците

По-ниската икономическа активност е повлияла на бизнеса с горива, според анализ на финансовото министерство

    


Французи сравниха новак в Литекс с Лео Меси

Французи сравниха едно от новите попълнения на Литекс със суперзвездата на Барселона Лео Меси. Според chronofoot.com Данило Морено Асприля притежава качествата на аржентинския виртуоз, след като успя ...

Фалшиви храни - новата мода на престъпния свят

Производството на „фалшива” храна се превръща във все по-доходоносен бизнес за мафиотски структури и банди, които досега печелеха от наркотрафик, пише в свой материал британският в...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване