Шумахер реагирал на думите на Маса

След визитация при колегата си и приятел Михаел Шумахер, пилотът на Формула 1, Фелипе Маса твърди, че той реагира на негови думи, пише в. "Билд".
7-кратният световен шампион е в кома от 29 декември, поради тежък ски инцидент. Роднини и приятели ежедневно посещават спортиста, очаквайки събуждането му. След визитация при колегата си и приятел Михаел Шумахер, пилотът на Формула 1, Фелипе Маса твърди, че той реагира на негови думи, пише в. "Билд". 7-кратният световен шампион е в кома от 29 декември, поради тежък ски инцидент. Роднини и приятели ежедневно посещават спортиста, очаквайки събуждането му.

Ива Кусева полага депутатската клетва в сряда

Поморийката Ива Кусева влиза в парламента на мястото на внезапно починалия Димчо Михалевски. „Съжалявам, че по такъв повод трябваше да вляза в Народното събрание. Нямам претенции, че ще успея да заместя парламентарист от ранга на Димчо Михалевски, но се надявам да се впиша бързо в бургаската група на депутатите”, коментира в първата си обществена изява новият народен представител Ива Кусева.

Тя е юрист по образование. Горда е, че е първият депутат на БСП от Поморие. Именно това е и причината да не се откаже от мястото си в Народното събрание. Ива Кусева е майка на двумесечно бебе. Призна, че в първия месец ще й се наложи да е често в движение, но веднага след като се устрои в София, бебето Иван ще дойде при нея. Смята, че силата й в парламента ще бъдат проблемите на туризма, местното самоуправление и регионалната политика.

Като приоритет си поставя проблемите на дребния бизнес в туристическия бранш. „ В момента например глобите за един собственик на 5 стаи и на един огромен хотел са еднакви. Това не е редно и аз искам промяна в тази насока”, коментира Ива Кусева.Според нея развитието на малкия бизнес е силно затруднено.

„Аз съм представител на Поморие, малък град, в който почти всички имат отношение към туризма. Когато започне сезонът обаче ни заливат с проверки. Сякаш целта е не да се помогне, а да се попречи на дребния бизнес”, отчита Ива Кусева. Тя ще положи клетва като депутат в сряда, пише Gramofona.com

Писмо с пожелания за професионални успехи до новия депутат е изпратил кметът Иван Алексиев: „Вярвам, че Вашите принципи и професионализъм ще Ви водят в изпълнението на отговорната мисия да бъдете един от законодателите на страната. Надявам се доброто ни сътрудничество да продължи, за да работим заедно за интересите на Поморие и на нашите съграждани. Пожелавам Ви да защитавате убежденията си със същата твърдост, както досега, да спечелите доверието на Вашите колеги и избиратели и да се радвате на още много професионални успехи!”

"Берое" преговаря с "Металург" (Донецк) за продажбата на Венцислав Христов


Нападателят на "Берое" Венцислав Христов е пред трансфер в "Металург" (Донецк). От старозагорския клуб потвърдиха пред "Дневник", че преговорите са напреднали.

Очаква до вторник вечерта окончателно да стане ясно дали Христов ще премине в украинския отбор. В момента нападателят участва във възстановителната тренировка с отбора след загубата с 0:3 срещу "Литекс". 25-годишният футболист остана резерва в Ловеч.

Твърденията са, че "Берое" ще получи около 200 хил. евро за...

МЗХ откри електронен адрес за приемане на коментари по наредбите по Кампания 2014 г.

Министерството на земеделието и храните откри електронен адрес dppp@mzh.government.bg, на който ще се приемат коментари и предложения по проектите на наредби, свързани със стартирането на Кампанията за приемане на заявления за подпомагане за 2014 г, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Яне Янев: Службите карат депутатите да напускат

Една част от напусналите години наред служат на спецслужбите, друга част са зависими от тях, на трета част им се предлагат директно пари, за да напуснат парламентарните групи , каза лидерът на РЗС

Младежи ошамариха бензинджия за малко цигари

Трима младежи обраха бензиностанция и набързо ги хванаха.

Вигенин и Попоски искат влак стрела между София и Скопие

Външните министри на България и Македония Кристиан Вигенин и Никола Попоски в съвместно писмо поискаха от еврокомисаря по разширяването Щефан Фюле и колегата му, отговарящ за регионална политика Йоханес Хан, подкрепа за изграждането на бърза жп връзка между София и Скопие като част от коридор №8, съобщи Външните министри на България и Македония Кристиан Вигенин и Никола Попоски в съвместно писмо поискаха от еврокомисаря по разширяването Щефан Фюле и колегата му, отговарящ за регионална политика Йоханес Хан, подкрепа за изграждането на бърза жп връзка между София и Скопие като част от коридор №8, съобщи "Дарик".

Не само не фалираме НЕК, а стабилизираме сектора

Стойнев: България се отлепи от дъното, има икономически растеж

    


Малките играчи облекчени за вота и... тъкмо това ще ги спъне

“
Л
“ Л "Ликуй, народе!” С този възглас (от стихотворението “Гергьовден” на Христо Ботев) най-сетне си отдъхнахме, след като за втори път в период от 3 г. ни сдобиха с нов изборен закон. Не може да се отрече, че новият кодекс, ако не друго, беше дежурна тема на политици, журналисти и анализатори, а и на хората по кръчми и кафенета. В което няма лош

Видео: Балетът на крановете във Виена


На 15 февруари строителната площадка на новия виенски квартал Асперн се превърна в сцена на невиждан зрелищен спектакъл на фона на специално композирана музика. Постановката "Краново езеро. Балет на крановете" беше изпълнена пред очите на хиляди зрители под открито небе от над 30 облeни в светлини строителни кулокрана.

Името на творбата отвежда към балета "Лебедово езеро" и е хитроумно изведена от наименованието на квартала "Езерен град Асперн", който е най-големият градоустройствен...

Парламентът ще разгледа референдума на президента

Парламентът ще разгледа искането за референдум на президента. Тъй като, обаче, в момента тече подписка, ще се изчака да бъде чут гласът на гражданите от събраната подписка. Това обяви зам.-шефката на Народното събрание Мая Манолова.

БЧК започва осъществяването на проект за закрила на бездомните

/КРОСС/ Българският червен кръст започва осъществяването на проект за закрила на бездомните, каза председателят на организацията Христо Григоров пред БНР. Повече от 60 милиона души по света помагат на бездомните хора по модела на „Социалната бърза помощ". БЧК обръща специално внимание на бездомните от три години, а днес френският моделът се пренася изцяло с подписването на споразумение. От октомври той работи експериментално в София. Григоров сподели най-честите причини хората да се озоват на улицата: „Една голяма част от тях са загубили работа. Много от хората са подложени на финансова измама и загуба на финансовите си състояния. Има други хора, които са на улицата след загуба на семейство. Една от основните причини, бихме я сложили приоритетно, са имиграционните процеси. Много хора идват от провинцията в София да търсят работа, не намират работа, нямат подслон, нямат близки и просто излизат на улицата. Това, разбира се, не е само за София, това е факт, който се констатира в цялата страна".

Промените в Кодекса на труда – през тристранката

КНСБ: Обсъждат се формални политики, а не важните промени

    


Шумахер реагира на думите на приятел

След визитация при колегата си и приятел Михаел Шумахер, пилотът на Формула 1, Фелипе Маса твърди, че той реагира на негови думи, пише в. След визитация при колегата си и приятел Михаел Шумахер, пилотът на Формула 1, Фелипе Маса твърди, че той реагира на негови думи, пише в. "Билд". 7-кратният световен шампион е в кома от 29 декември, поради тежък ски инцидент. Роднини и приятели ежедневно посещават спортиста, очаквайки събуждането му.

Бившият главен прокурор на Украйна като Янукович, трупал злато и скъпоценности във вилата си

След като стана известно какво се крие зад оградата на резиденцията на Виктор Янукович, активисти дойдоха на гости и във вилата на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка, съобщава segodnya.ua.
Вилата на Пшонка е в село Гореничи (Киево-Святошински район). Тази наглед обикновена виличка, се оказа истински музей. След като стана известно какво се крие зад оградата на резиденцията на Виктор Янукович, активисти дойдоха на гости и във вилата на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка, съобщава segodnya.ua. Вилата на Пшонка е в село Гореничи (Киево-Святошински район). Тази наглед обикновена виличка, се оказа истински музей.

Какво очаква Украйна – прогнози на световните медии

Какво очаква Украйна - прогнозите на световните медии

Може ли да се рестартират нереализираните молове?

Нужна е подкрепа от кредитори и нови инвеститори

    

Може ли да се рестартират нереализираните молове?

Нужна е подкрепа от кредитори и нови инвеститори

    

Възможен ли е рестарт на нереализираните проекти на молове?

Нужна е подкрепа от кредитори и нови инвеститори

    


Асен Великов с приз в Мача на звездите във Варна

Плеймейкърът на Черно море порт Варна Aсен Великов бе избран за MVP в 11-ото издание на HDI мача на звездите. В него Българите от Volkswagen победиха чужденците Turkish Airlines с 95:88. Мачът се проведе в ДКС във Варна. Асен Великов заслужи приза за MVP с 10 точки, 9 асистенции, пет борби и три откраднати топки.

Венци Христов отива в "украинския ЦСКА"

„Берое" е на път да продаде българския национал Венцислав Христов в „Металург" (Донецк), е на осмо място във временното класиране на украинското първенство.съобщи „Гонг". Там централният нападател ще играе с бившите футболисти на ЦСКА Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън. 

25-годишният юноша на „Локо" (Сф) бе желан от старши треньора на ЦСКА Стойчо Мл „Берое" е на път да продаде българския национал Венцислав Христов в „Металург" (Донецк), е на осмо място във временното класиране на украинското първенство.съобщи „Гонг". Там централният нападател ще играе с бившите футболисти на ЦСКА Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън. 25-годишният юноша на „Локо" (Сф) бе желан от старши треньора на ЦСКА Стойчо Мл

Задръстването на "Капитан Андреево" продължава

Три километра е опашката от тирове на изхода на граничния пункт "Капитан Андреево", информира БНР. На територията на най-големия сухопътен...

Министър Цветлин Йовчев ще връчи наградите на отличилите се огнеборци в „Пожарникар на годината -2013“

Един час по-рано ГДПБЗН ще получат 67 нови пожарни автомобила, закупени по ОП „Околна среда”

Отпадъците след домашен ремонт в Бургас ще се извозват безплатно от общината

Община Бургас ще извозва безплатно отпадъците на гражданите след домашен ремонт, съобщи Агенция Фокус. Община Бургас реши да въведе нова организация, която да направи града по-чист и да спести пари н...

Волейболният турнир от Ученическите игри в Община Смолян завърши

Приключиха надпреварите и във волейболния турнир от Ученическите игри през учебната 2013-2014 г. - Общински кръг, съобщи Агенция Фокус. Турнирът продължи 4 дни, при отлични условия, в Спортната зала ...

Руският президент поднесе венец на паметника на незнайния воин в Москва

Москва. /КРОСС/ Вчера, президентът на Русия Владимир Путин, поднесе венец на паметника на незнайния воин в Москва по случай националния празник Ден на Защитника на Отечеството, който се празнува в Русия на 23 февруари, съобщи ИТАР-ТАСС.Заедно с президента на церемонията присъстваха и ветераните от войната, говорителят на Съвета на Федерацията Валентина Матвиенко, ръководителят на президентската администрация Сергей Иванов, министърът на отбраната Сергей Шойгу, други министри, държавни и политически дейци. След като бяха поднесени венци, червени карамфили и тържествената церемония приключи, пред присъстващите официални лица, под звуците на оркестър преминаха в марш колони от военнослужещи.      

Злато и скъпоценности във вилата на ексглавния прокурор на Украйна (Галерия)

След като стана известно какво се крие зад оградата на резиденцията на Виктор Янукович, активисти дойдоха на гости и във вилата на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка, съобщава segodnya.ua.Вилата на Пшонка е в село Гореничи (Киево-Святошински район). Тази наглед обикновена виличка, се оказа истински музей. След като стана известно какво се крие зад оградата на резиденцията на Виктор Янукович, активисти дойдоха на гости и във вилата на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Пшонка, съобщава segodnya.ua.Вилата на Пшонка е в село Гореничи (Киево-Святошински район). Тази наглед обикновена виличка, се оказа истински музей.

Хомосексуалният Джейсън Колинс се завърна в НБА


Ветеранът Джейсън Колинс подписа договор за 10 дни с баскетболния "Бруклин нетс", с което стана първият спортист с договор с една от четирите основни професионални лиги в САЩ след публично признание, че е гей.

Колинс разкри нетрадиционната си сексуална ориентация през април миналата година от страниците на списание "Спортс илюстрейтид", а снощи вече изигра и първата си среща за "Нетс".

"Сега съм концентриран върху изучаването на схемите на игра и тактическите идеи. Нямах...

Вместо в ЦСКА, Венци Христов отива при Жуниор Мораес и Грегори Нелсън

„Берое „Берое" е на път да продаде българския национал Венцислав Христов в „Металург" (Донецк), е на осмо място във временното класиране на украинското първенство.съобщи „Гонг". Там централният нападател ще играе с бившите футболисти на ЦСКА Жуниор Мораес и Грегъри Нелсън. 25-годишният юноша на „Локо" (Сф) бе желан от старши треньора на ЦСКА Стойчо Мл

Росицки остава в Арсенал и следващата година

Арсен Венгер разкри, че халфът ще подпише нов договор

    


Божидар Данев: Мракобесно било на 15 г. да се работи, а на 13 да се ражда – не

- Г-н Данев, защо БСК внесе своите 28 точки при вицепремиера Даниела Бобева, а не мина през тристранката?
- Тези 28 предложения за промени в трудовото законодателство са утвърдени от нашия управителен съвет преди година и оттогава са на сайта ни, много от тях и преди сме поставяли. Пакетът е изпращан до различни институции, - Г-н Данев, защо БСК внесе своите 28 точки при вицепремиера Даниела Бобева, а не мина през тристранката? - Тези 28 предложения за промени в трудовото законодателство са утвърдени от нашия управителен съвет преди година и оттогава са на сайта ни, много от тях и преди сме поставяли. Пакетът е изпращан до различни институции,

Пенсионери в защита на властта във Венецуела

Продължаващите масови протести срещу властта започнаха в началото на февруари, като миналата седмица прерастнаха в сериозни безредици. В тях загинаха 10 души, петима от които бяха застреляни, а ранените са над 100

Лондон ще търси подкрепата на Меркел за мерки срещу "социалния туризъм"


Великобритания заяви, че планира да използва посещението на германския канцлер Ангела Меркел тази седмица, за да убеди Берлин да подкрепи мерки срещу "социалния туризъм", предаде "Ройтерс".

Премиерът консерватор Дейвид Камерън обеща, ако бъде преизбран следващата година, да се опита да реформира Европейския съюз, преди да подложи на референдум въпроса за излизане или оставане в ЕС до края на 2017 г.

Камерън обяви, че иска да ограничи пристигането на имигранти от по-бедни...

Издирват Янукович със заповед за арест

Изпълняващият длъжността министър на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков е заявил, че бившият президент Виктор Янукович е обявен за издирване, предаде Интерфакс. Повдигнато е дело за масовото убийство на мирни граждани.

Мъж стреля в дискотека, избяга с колата си

45-годишен мъж е стрелял в дискотека в монтанското село Лехчево, съобщиха от полицията в Монтана.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Вчера по среднощ са се чули изстрели и има счупени стъкла. При инцидента няма пострадали.
Непосредствено след изстрелите на местопроизшествието е видян да потегля 45-годишен мъж е стрелял в дискотека в монтанското село Лехчево, съобщиха от полицията в Монтана. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Вчера по среднощ са се чули изстрели и има счупени стъкла. При инцидента няма пострадали. Непосредствено след изстрелите на местопроизшествието е видян да потегля

Най-старият минерал на Земята е на 4,4 млрд. години

Резултатите от проучването доказват, че земната кора се е формирала преди поне 4,4 млрд. години, твърдят специалистите. Това е било само 160 млн. години след формирането на Слънчевата система

Ченалова отказа отвод по делото "Октопод"

Защитата на Алексей Петров поиска отвод на председателя на съдебния състав Румяна Ченалова

Прокурорите по "Октопод" отхвърлиха отвод на Ченалова

Защитата на Алексей Петров поиска отвод на председателя на съдебния състав Румяна Ченалова

Защитата на Ал. Петров иска отвод на съдия Ченалова

Делото "Октопод" се отложи за 11.30 ч., защото председателят на съдебния състав Румяна Ченалова е на изслушване във ВСС

ВСС не успя да изслуша съдия по делото "Октопод"

Делото "Октопод" се отложи за 11.30 ч., защото председателят на съдебния състав Румяна Ченалова е на изслушване във ВСС

ВСС изслушва съдия по делото "Октопод"

Делото "Октопод" се отложи за 11.30 ч., защото председателят на съдебния състав Румяна Ченалова е на изслушване във ВСС

Читателите на КРОСС дадоха положителни отговори на въпросите на президента за референдум

/КРОСС/63.4 % от читателите на КРОСС подкрепят дистанционното електронно гласуване на избори. На въпроса „Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?", така зададен от президента Росен Плевнелиев при лансирането на идеята за референдум за изборната система у нас, 35.7 % от читателите на сайта са отговорили с „Не". Едва 0.8 на сто са останали без мнение. Това показват резултатите от седмичната анкета на КРОСС, в която читателите отговориха на третия, последен, въпрос.Въпросът за възможността да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите се оказа най-спорен от трите, тъй като положителният отговор би променил радикално избирателната система и политическото представителство в парламента.Миналата седмица читателите дадоха отговор на втория от тях: Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и националните референдуми?"Тогава 60.7 на сто от тях заявиха подкрепа за въвеждането на задължително гласуване на изборите и националните референдуми. 38.9 % отговориха с „не". На първия въпрос пък: „Подкрепяте ли част от народните представители да се избират мажоритарно?" 70.9 на сто отговориха с „да", а 26.4 на сто с „не"

Депутатите от ГЕРБ питат министър Клисарова за медицински факултет в Бургас

Какви действия ще бъдат предприети от Министерството на образованието и науката за откриване на факултет по „Обществено здраве и здравни грижи” към държавния университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Този въпрос задават в парламентарно питане народните представители от ГЕРБ-Бургас до министър Анелия Клисарова.

„Преди повече от половин година бургаският университет „Проф. д-р Асен Златаров” получи акредитация за факултет по „Обществено здраве и здравни грижи”. Акредитационният съвет на Национална агенция за оценяване и акредитация даде положителна оценка на становището на експертите, както и акредитация на бъдещия факултет в структурата на държавното учебно заведение. От този момент нататък министърът на образованието и науката вече има основание да упражни правата си от Закона за висшето образование и да внесе проект на Решение на Министерски съвет за предложение до Народното събрание за откриване на такъв факултет”, припомня д-р Галина Милева.

„До ден днешен, обаче, това не е направено. Напротив. Тенденцията за неглижиране, от страна на правителството, към факултета на бургаския държавен университет се увеличава. В началото на февруари т.г., по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите”, бяха отпуснати милион и половина лева за строителство на факултет по фармация към Медицинския университет във Варна и половин милион лева за негов филиал в Сливен. За Бургас предвидените средства са 0 лева. Тези негативни събития, свързани с развитието на град Бургас в сферата на образованието и науката, са факт, въпреки че от общинския бюджет на града са заделени 200 000 лв. за новия факултет”, категорична е Ивелина Василева от групата на ГЕРБ в Народното събрание.

Депутатите настояват министър Клисарова да даде конкретни отговори.

Допълнителните длъжности в училище ще облекчат учителите

Въвеждането на допълнителни длъжности в училище и регулирането на норматива би облекчило работата на учителя. Това каза в интервю за БГНЕС Ваня Кастрева, началник на Регионалния инспекторат по образование – град София. През месеца в медиите се цитира проучване на синдикат "Образование" за работното време на учителите, според което учителите ни са преуморени и стресирани, тъй като работят средно по 48 часа седмично при норма от 40 часа, фиксирана в Кодекса на труда.

„Защитниците на Киев” обръщат взор към Източна Украйна

/КРОСС/ Някои носят черни маски и зацапани военни униформи, други са въоръжени със тояги с пирони, а всички имат една обща цел - да предпазят Киев в момента на безвластие, последвал свалянето на президента Виктор Янукович. Тази нова полиция има планове и отвъд столицата. През месеците на протести против правителството, които доведоха до смъртоносни престрелки и падането на президента, ядрото на демонстрантите се е организирало в отряди от по около 100 души. Те оформят авангарда на движението, приело за своя цел да свали Янукович и да върне Украйна на пътя към Европа. Именно тези отряди - т. нар. "сотни" - завзеха офисите на Янукович след като той избяга от столицата в петък.Те продължават да патрулират улиците, да охраняват държавните сгради или да маршируват в колони по двама сред тълпите на Площада на независимостта в Киев, по-известен като Майдан - средоточие на сблъсъка между Изток и Запад в Украйна. На улица "Институтска" - полето на най-кървавите сблъсъци от последната седмица, двама от "защитниците на Майдан" облечени в бронежилеки охраняват входа на Централната банка на Украйна - центърът на разпадащата се икономика на страната. "Киев все е още не е извън опасност", казва един от тях, който се представя като Руслан, 43-годишен шофьор на такси от Западна Украйна, където е съсредоточено проевропейското движение в Украйна

Извозват безплатно отпадъците на бургазлии след домашен ремонт

Пролетта е предпочитаното от бургазлии време за домашни ремонти. След тях обаче на улицата остават големи количества строителни отпадъци и стари мебели. До тази година ставаше така, че съвестните хора трябваше да похарчат собствени пари за превоз до депо, а останалите трупаха когато и където им падне, най-често до контейнерите за боклук.

Несъгласна с това статукво, Община Бургас реши да въведе нова организация, която да направи града по-чист и да спести пари на бургазлии. От 1 март 2014 година стартира услуга за безплатно извозване на едрогабаритни и строителни отпадъци, генерирани при ремонтната дейност на домакинствата, чрез предварителна заявка на тел. 056/844 820.

“Не трупайте безредно старите мебели, дограми и чували с отломки край контейнерите за битови отпадъци. Грозно е, мръсно и затруднява работниците от чистотата. Нека демонстрираме с поведението си още веднъж, че не сме Ориента, а европейски Бургас. Възползвайте се от новата напълно безплатна услуга”, каза кметът Димитър Николов.

А новата услуга се предоставя при следните изисквания:

1. Стопанинът, произвел строителни и едрогабаритни отпадъци, е необходимо да подаде заявка за извозване на тел. 056/844 820 за дата, час и адрес.

2. Консорциум „Титан Бургас“ ДЗЗД, като изпълнител на заявката, е длъжен да извози отпадъците до 48 часа след приемането й. Извозването се осъществява в интервала от 08.00 до 16.00 ч. за дните от понеделник до събота /включително/ и между 08.00 и 12.00 часа за неделя и в празничните дни.

3. Строителните отпадъци трябва да са поставени в чували, а едрогабаритните приведени във вид, удобен за товарене.

4. Количеството на отпадъка да не надвишава 3 куб. м.

5. В деня на извозване чувалите със строителните отпадъци и едрогабаритните отпадъци да бъдат изнесени на място с осигурен достъп за специализирания автомобил.

При неспазване на тези изисквания, отпадъците няма да бъдат извозени и отговорността за тяхното третиране и транспортиране носи стопанинът.

След стартиране на безплатното извозване, общинските еко инспектори ще засилят контрола по спазване изискванията на Закона за управление на отпадъците и Наредбата за управление на отпадъците на територията на община Бургас, като при констатиране на нарушения ще се налагат глоби в максимален размер.

 

Миска: Връзка с Куката? Той може да ми е дядо!

Много сме близки в момента. Заедно сме в по-голямата част от времето, казаха трите миски Моника, Вероника и Велина пред BLife.bg.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване