Вранча напомни за себе си с 4,5

Земетресение с магнитуд 4,5 бе регистрирано от румънските сеизмологични станции в района на Вранча, съобщи Европейският средиземноморски сеизмологичен център.

Трусът, станал в 02:23 часа, е с характерната за сеизмичния регион по-голяма дълбочина на хипоцентъра - 104 км. При такава дълбочина и магнитуд, обикновено не се наблюдават каквито и да е материални щети на повърхността. Епицентърът е на 157 километра северно от Букурещ.

Двойна защита на телефоните на властта

Правителството подсигурява двойно телефонните си връзки. Кабинетът обяви обществена поръчка за “Избор на доставчик на фиксирана телефонна услуга за нуждите на Министерския съвет и на неговата администрация, както и за обектите, предназначени за представителните и социалните нужди на централните държавни органи (стопанство “Евксиноград” и обект “Шаб Правителството подсигурява двойно телефонните си връзки. Кабинетът обяви обществена поръчка за “Избор на доставчик на фиксирана телефонна услуга за нуждите на Министерския съвет и на неговата администрация, както и за обектите, предназначени за представителните и социалните нужди на централните държавни органи (стопанство “Евксиноград” и обект “Шаб

Депутати и граждански организации обсъждат новия Изборен кодекс

/КРОСС/Депутати и неправителствени организации ще обсъждат новите изборни правила. Кръглата маса се организира от Института за развитие на публичната среда. Ще бъдат представени резултати от проучване за въздействието на новия Изборния кодекс. Той предвижда избирателната система да е пропорционална с преференциален вот. Запазиха се принципът на уседналост и интегралната бюлетина, а предизборната агитация ще бъде само на български език. Възможно е президентът да наложи вето на някои от текстовете в Изборния кодекс. Новоприетият Изборен кодекс ще бъде изпратен официално тази сутрин в службата на президента, съобщиха от БСП. Росен Плевнелиев има осем дни, за да реши дали да обнародва Кодекса или да наложи вето. В същото време в страната се събират подписи за провеждането на Референдум за промяна на изборните правила. Очаква се подписката да бъде внесена в парламента в началото на март.  

Бареков: Ще се купуват цели секции на евровота

Голям бой ще падне на изборите през май. Евровотът ще се купува на едро. Партиите от статуквото са се подготвили да купуват цели секционни комисии. За това предупреди Николай Бареков по радио Фокус.

Ангела Меркел пристига на посещение в Израел


Германският канцлер Ангела Меркел пристига днес на посещение в Израел. Миналата седмица тя заяви, че напълно ще подкрепи усилията на американския държавен секретар Джон Кери да презареди близкоизточния мирен процес. "Имаме нужда, възможно най-бързо, от решение, включващо две държава – еврейската държава Израел и държава за палестинците", каза германският канцлер в седмичния й подкаст. "Подкрепяме и усилията на американския секретар Джон Кери и разбира се ще използвам престоя си да повдигна този...

Няма приток на български и румънски имигранти във Великобритания

Очакванията на британците за приток българи и румънци към Великобритания не се сбъднаха, показват данни на автобусните превозвачи и авиокомпаниите, цитирани от в. "Индипендънт". 

От Нова година трафикът от България и Румъния към Великобритания не се е увеличил, съобщават шест авиокомпании и три компании за сухопътни превози, които осигуряват транспорт от новите членове на ЕС. 

Данните са оповестени от проимигрантската активистка група "Майгрейшън матърс". 

По Коледа и Нова година политици и групи, настроени срещу имиграцията, включително "Майгрейшън уоч" и Партията за независимост на Великобритания, предупредиха британското общество, че отменянето на ограниченията на трудовия пазар за българи и румънци ще доведе до приток на хора. 

Те очакваха това да претовари социалните системи и да доведе до "социален туризъм" с цел възползване от по-щедрата британска система. 

Малко преди отменянето на ограниченията на 1 януари премиерът Дейвид Камерън обяви, че българските и румънските имигранти няма да получават помощи за безработица през първите три месеца от пребиваването си във Великобритания. 

На 1 януари Кийт Ваз, председател на комисията по вътрешни работи в британския парламент, отиде на летището в Лутън, за да брои колко румънци ще дойдат във Великобритания след отпадането на трудовите ограничения. 

Той констатира, че наплив няма. Новото изследване показва, че тенденцията се запазва и през януари и февруари.


Лустрация в органите на реда обеща Виталий Кличко

Лидерът на "УДАР": Наказание за виновните за противоправни действия

    


Масови оставки в украински областни администрации

В учебниците по история ще бъде написано, че руската империя прекрати съществуването си на този Майдан, заяви бившият грузински президент Михаил Саакашвили в Киев

Почина най-възрастната жена, преживяла Холокоста

Пианистката Алиса Херц-Зомер почина на 110-годишна възраст

Бомба в кантората на частен съдебен изпълнител

Пловдив /КРОСС/ Бомба беше хвърлена в кантората на частен съдебен изпълнител в Пловдив снощи. Тази сутрин полицията ще извърши втори оглед. До късно снощи криминалистите изясняваха обстоятелствата около инцидента, при който по случайност не се взриви офиса на Петко Илиев. По първоначални данни атентаторите са разбили витринното стъкло на партерния етаж на сградата и са заложили бомбата вътре. Служител от офиса сигнализирал полицията и съдебния изпълнител. Сапьори от ДОТИ- София снощи са обезвредили бомбата, като се извършили контролиран взрив на пакета на безопасно място, извън кантората. Основната версия - е сплашване. Петко Илиев е един от най-нашумелите съдебни изпълнители в Пловдив. Той разпродаде конфискуваното имущество на фамилията Рашкови и на строителния предприемач Стоян Анастасов-Джимито. Води изпълнителни дела срещу цитрусовия бос Сотир Янков и длъжници на „Топлофикация". За Нова телевизия Петко Илиев заяви ,че няма представа кой може да е сложил бомбата в кантората му и отказа коментар, докато полицията не изясни случая.

В Русия намериха извънземен камък

На интересна находка се е натъкнал жител на Ярославска област, Русия, съобщава ИТАР-ТАСС. Човекът попаднал на необичаен камък, различен от типичните за планетата ни скални отломъци. Странният каменен ...

ЕС и МВФ искат правителство и реформи от Киев

Заместник-председателят на Европейската комисия и комисар по икономическите въпроси Оли Рен заяви, че Европейският съюз е готов да окаже на Украйна финансова помощ, която ще се измерва в милиарди е...

Къци Вапцаров мечтае за образ с дълги мигли и крака

Бившият тв водещ влиза в "Като две капки вода"

    


В Рибновското училище остава неспокойно

Призовавам децата да си идват на училище, не можем да спрем учебния процес, призова уволнения директор и учител М. Джуркин. Той разказа, че снощи в Рибново спешно се появил Ахмед Башев, събрал местния актив на ДПС и им наредил на изразят и "другата позиция".

Най-старият земен материал подкрепя "студената теория"

4,4 милиарда години. Това е предполагаемата възраст, според последните анализи, на микроскопичен фрагмент от цирконий - най-старият известен на земята материал. Това подкрепя теорията за "студената ранна Земя".

Бат Сали: Цветелин Кънчев лъже!

/КРОСС/ Като пълна лъжа депутатът от ДПС Александър Методиев, познат като Бат Сали, определи заявеното преди дни в студиото на Нова телевизия от лидера на „Евророма" Цветелин Кънчев, че Методиев се е срещал с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев в сградата на Министерството на вътрешните работи, за да договарят изместването на Кънчев от лидерския пост в ромската партия и оглавяването й от Бат Сали.  Цветелин Кънчев твърдеше, че Цветан Цветанов е искал да направи Александър Методиев лидер на „Евророма", докато Цветелин Кънчев е бил в затвора. Аз дори не знам входа на МВР къде се намира. Не се познавам с г-н Цветанов, а Калин Георгиев познавам от срещите ми навън с десетки хора, обясни бат Сали. Депутатът отрече и да е подписвал през 2011 година запис на заповед, с която се задължава финансово към представител на ГЕРБ, както обясни по-рано Кънчев. Категорично казвам, че не съм подписвал запис на заповед, заяви Методиев.Аз напуснах"Евророма", защото виждах, че тази партия няма развитие, каза Методиев и уточни, че нетърпимостта между него и Кънчев започнала от изборите през 2009 година, когато „Евророма" е коалиционен партньор на БСП. При подреждането не листите всички бяха против Кънчев. За Цветелин Кънчев бат Сали каза още: „Той не е циганин, той е български гражданин от български произход

Започва най-голямото изложение за мобилни технологии


От днес започва най-голямото изложение за мобилни технологии в света Mobile World Congress 2014. По традиция то отново ще се проведе в Барселона, като и тази година ще зададе тон за развитието на сектора през следващата година.

Повечето големи компании още днес ще представят своите най-важни устройства. Очаква се в близките часове дебют да направи новият флагман на Samsung Galaxy S5. Смартфонът ще се опита да покаже, че Samsung все още имат идеи за развитието на бранша. Паралелно с...

Преглед на печата от 24 февурари


Държавно управление

Сега

Управляващите ще назначават в движение новата ЦИК
Експерти обмислят промени в сега действащия кодекс, в случай че новият не успее да влезе в сила за евровота

Политика

Капитал Daily

Депутат предлага по-малко бюрокрация за малките фирми
Петър Кънев от БСП внася промени в Кодекса на труда, според които дребните предприемачи ще водят по-малко документация

Радан Кънев: БСП ни предлага Евразийски...

Кървава драма в Самоков: Полицейски син преби с бухалка момче заради случаен разговор с момиче

Кървава драма се разигра вчера, в 4 часа сутринта пред бар в Самоков, съобщава вестник „Вяра“.
Основно действащо лице в екшъна бил синът на полицайка, който пребил с бухалка младеж от село Говедарци, заради случаен разговор с момиче. "Помощници" на бияча станали боксьор и синът на горски началник.
Калоян Николов-Калата, Кървава драма се разигра вчера, в 4 часа сутринта пред бар в Самоков, съобщава вестник „Вяра“. Основно действащо лице в екшъна бил синът на полицайка, който пребил с бухалка младеж от село Говедарци, заради случаен разговор с момиче. "Помощници" на бияча станали боксьор и синът на горски началник. Калоян Николов-Калата,

Спрете да работите толкова много!

Така вредите на себе си и на кариерата си

    


Българите и румънците изненадали британците; не ги залели

Очакванията на британците за приток на мигранти от България и Румъния към Великобритания не се сбъднаха, сочат данни на автобусните превозвачи и авиокомпаниите, публикувани от вестник „Индипендънт".

Взрив в Банкок уби 3 и рани 22 души

22-ма бяха ранени при взрив край хипермаркета Big C в тайландската столица, от които 11 остават в болница, а 3-ма са в тежко състояние.

Открита репетиция на Биг бенда на БНР и ромски виртуози

/КРОСС/ Маестро Антони Дончев, Биг бендът на БНР и ромските виртуозни музиканти Мартин Любенов - акордеон, Ангел Демирев - китара, Орлин Памуков - кларинет, Ангел Тичалиев - тромпет, Младен Ангелов - саксофон, ще проведат открита репетиция за медиите по повод първия концерт от проекта „Джазофония" на Музикалната къща на БНР.  Събитието ще се проведе днес от 16 ч. в концертното Първо студио на БНР.   Снимка: Булфото

Полицейски син преби с бухалка момче заради случаен разговор с момиче

Кървава драма се разигра вчера, в 4 часа сутринта пред бар в Самоков, съобщава вестник „Вяра“.
Основно действащо лице в екшъна бил синът на полицайка, който пребил с бухалка младеж от село Говедарци, заради случаен разговор с момиче. Кървава драма се разигра вчера, в 4 часа сутринта пред бар в Самоков, съобщава вестник „Вяра“. Основно действащо лице в екшъна бил синът на полицайка, който пребил с бухалка младеж от село Говедарци, заради случаен разговор с момиче. "Помощници" на бияча станали боксьор и синът на горски началник. Калоян Николов-Калата,

Украйна навлиза в нова ера – коментари в световните медии

В неделя Украйна навлезе в нова ера с назначаването на западно настроен временен лидер, след като сваленият от власт президент Виктор Янукович избяга от столицата Киев, за да избегне възмездието за седмицата на кръвопролития, коментира AFP. Обзорът на чуждите медии е направен от агенция В неделя Украйна навлезе в нова ера с назначаването на западно настроен временен лидер, след като сваленият от власт президент Виктор Янукович избяга от столицата Киев, за да избегне възмездието за седмицата на кръвопролития, коментира AFP. Обзорът на чуждите медии е направен от агенция "Фокус". Продължаващата три месеца криза в бившата съветска

В Египет обвиниха бившия президент в шпионаж в полза на Иран

Главният прокурор на Египет обвини бившия президент Мохамед Морси, че е предавал държавни тайни на иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция, предаде Асошиейтед прес. 

Морси и още 35 членове на "Мюсюлманските братя" са заговорничили да дестабилизират Египет, се казва в изявлението на главния прокурор. 

Те са сътрудничели с чуждестранни групировки, включително палестинската организация "Хамас" и ливанската партия "Хизбула". 

Бившият президент се появи за кратко на съдебното заседание. На предишното защитата напусна залата в знак на протест, че клиентите им бяха вкарани в клетка от шумоизолиращо стъкло. 

Съдът ще заседава отново на 27 февруари. 

Морси беше свален от армията след като продължилото му едва година управление доведе до протести с участието на милиони египтяни.


Пътна обстановка в страната - 24 февруари

Мокри са пътищата от републиканската пътна мрежа във Варненска област, съобщиха за Moreto.net от ОПУ-Варна. Видимостта в областта е добра, времето е облачно и тихо, на места с превалявания от дъжд. Температури в областта са в диапазона от +1 до +5ºС.

Цигани биха косовар в София, за да го ограбят

Цигани са нападнали и ограбили косовски гражданин в София.

Netflix ще предоставя по-бързо съдържанието си след сделка с Comcast

Платформата за видео стрийминг се присъедини към гиганти като Google и Facebook, които вече плащат на кабелния оператор за бърз достъп

    


Рождениците днес

/КРОСС/ Валери Цеков, лекар, председател на Българско сдружение по иновативна медицина Aкад. д-р Дамян Дамянов, хирург, председател на Съюза на учените в България Д-р Динчо Генев, подуправител на НЗОК Стоян Граматиков, главен директор на „Национална система 112"Йордан Йовчев, световен шампион и олимпийски вицешампион по спортна гимнастика, зам.-министър на младежта и спорта в правителството на Пл. Орешарски Камен Ситнилски, член на ВСС, бивш зам.-главен прокурор Екатерина Генова, журналистка, директор на „БНТ-Свят и региони" и БНТ 2 Борис Календеров, спортен журналист Любен Чаталов, актьор Милена, рокпевица

Райна впечатли с уникална визия

Фолк дивата Райна има нова уникално красива визия, видя People. Певицата е направила нова фотосесия. Тя е с актуалните бижута E'lements, които станаха популярни сред българските жени.

Преглед на печата - 24 февруари

Наближаващите избори за Европейски парламент отново са сред темите на всекидневниците. „Новият Изборен кодекс може да не е достатъчно радикален, но е най-доброто правено досега. Това мнозинство в парламента е най-смелото досега, защото за първи път хората ще имат възможността да пренареждат листите с кандидати.

Британският външен министър предупреди Русия да не се намесва в Украйна

Британският външен министър Уилям Хейг предупреди Русия да не опитва да подрива икономическите отношения на Украйна с останалата част на света след свалянето от власт на президента на страната Виктор Янукович, пише The Guardian.
Хейг изрази надежда за намирането на бързо решение след „ужасяващото кръвопролитие” в Украйна, Британският външен министър Уилям Хейг предупреди Русия да не опитва да подрива икономическите отношения на Украйна с останалата част на света след свалянето от власт на президента на страната Виктор Янукович, пише The Guardian. Хейг изрази надежда за намирането на бързо решение след „ужасяващото кръвопролитие” в Украйна,

Теми и гости в ефира

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва" Пресъхва ли езерото в столичния комплекс "Дружба" 1? Наш екип ще провери на живо. Как една нелепа наредба дава възможност на пияни шофьори да избегнат наказателна отговорност? На живо: Майка на 16-годишно дето в инвалидна количка след ваксина събира средства за лечението му в Москва. По какъв път ще поеме Украйна? В студиото гостуват Весела Чернева и Иво Христов. Колко добър е новият Изборен кодекс? Парламентарен дебат в студиото. За състоянието на безработицата и завръщането на българските студенти от чужбина - директорът на Агенцията по заетостта Асен Ангелов. За един живот, изпълнен с приключения. Дончо Папазов на 75! БТВ, „Тази сутрин" На живо от Киев: Украйна - кой къде избяга? Коритаров и Дайнов - анализирай това; Олимпиадата в Сочи през погледа на Георги Тошев; Шпионин в ГЕРБ. Кой е той? Гост - Яне Янев; На живо: Рибново на бунт; Наталия Симеонова „предава нататък". Нова телевизия, „Здравей, България" На живо от Украйна - луксозното имение на президента Янукович като дворец на арабски шейх. Привиквал ли е Цветан Цветанов на срещи в министерството ромския депутат Александър Методиев - Бат Сали? На живо от Рибново - трети пореден ден учители и родители на бунт срещу уволнението на директора на училището. Ани Салич и Ники Дойнов - последни приготовления часове преди да започнат да водят Новините заедно

Холандци подгониха Левски за 100 000 евро

Холандският АДО Ден Хааг натиска Левски да преведе парите от трансфера на Гари Родригес в испанския Елче, които му се полагат, пише "Меридиан мач". "Зелено-жълтите" имат право на 2...

Чезари пита: Какъв е Томов в ЦСКА?

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Лъчезар Николов - Чезари се изказа много критично по отношение на стила на управление на Александър Томов, който взимал самостоятелно решения без да е ясно каква ф...

Бат Сали не знаел къде е входът на сградата на МВР

Нашумелият покрай случая с т.нар. незаконно енерго депутат от ДПС Александър Методиев, известен още с прякора си Бат Сали, категорично отрече, че е бил маша на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов...

В Левски намериха виновник за резила срещу Славия

В Левски готвят промени след слабия мач за 2:2 срещу Славия в събота. Очаква се в следващия кръг срещу Локомотив (Сф) в "Надежда" да бъдат сменени поне трима от титулярите. Възможни са рокад...

Нов удар срещу "Златна зора"

Облаците се сгъстяват над гръцката неонацистка партия "Златна зора". Прокуратурата поиска имунитета и на останалите 9 депутати от партията. В случай, че тя бъде забранена, крайнодясната фо...

Българите и румънците не жадуват за Великобритания

Шумно прокламираното от британските медии и особено от Daily Mail преселение на българи и румънци във Великобритания след 1 януари тази година не се състоя. Това констатира британският ежедневник Inde...

Мила Йовович събира пари за болниците в Киев

Актрисата Мила Йовович ще помага на безпомощните си сънародници в Украйна. Красавицата сподели, че следи развитието на протестите в Украйна и с благотворителност иска да събере средства за финанси...

Григор Димитров започва с австралиец в Мексико

Маринко Матошевич застава на пътя на българина в Акапулко

    


Британският външен министър предупреди Русия да не се намесва в Украйна

Британският външен министър Уилям Хейг предупреди Русия да не опитва да подрива икономическите отношения на Украйна с останалата част на света след свалянето от власт на президента на страната Виктор Янукович, пише The Guardian.
Хейг изрази надежда за намирането на бързо решение след „ужасяващото кръвопролитие” в Украйна, Британският външен министър Уилям Хейг предупреди Русия да не опитва да подрива икономическите отношения на Украйна с останалата част на света след свалянето от власт на президента на страната Виктор Янукович, пише The Guardian. Хейг изрази надежда за намирането на бързо решение след „ужасяващото кръвопролитие” в Украйна,

Преглед на печата

/КРОСС/ Водещи заглавия в печата в. Труд - Регистрацията на кода пада с 20 лв.в. 24 часа - Украйна с нов президентв. Стандарт - БДЖ отряза Ковачкив. Новинар - Италия и Хърватия на пътя за Евро 2016в. Дума - Хасан Адемов: Все повече емигранти се завръщат в Българияв. Сега - Половината от българските лекари ще се пенсионират до 10 г.в. Телеграф - Лапаме 4 пъти повече пържолив. Монитор - 2000 евро за два дни лекарски гурбетв. Земя - Не дишай!в. Всеки ден - Джоко Росич умря от любовв. Капитал - Повече субсидии за по-малките стропанствав. Преса - Мизерни пари за тежкия труд Водещи заглавия на вътрешните страници Прогнозират 4% повишение на авиационния пазар в. Дума - стр. 6ИЗКУПУВАНЕТО НА КАРТОФИТЕ В РОДОПИТЕ ОТНОВО СПРЯ в. Дума - стр. 6Регистрацията в КАТ по евтина с 8 лв. в. Телеграф - стр. 9Умуват какво да правят с мобилните камери в. Телеграф - стр. 9И покер турнирите са пропуснати в хазартното облагане - в. Капитал Дейли - стр. 3Бизнесът съкращава, а държавата наема служители - в. Капитал Дейли - стр. 4Депутат предлага по-малко бюрокрация за малките фирми - в. Капитал Дейли - стр. 4Лекарският съюз: Държавата да плаща пълни вноски на осигурените от нея 4.5 млн. души - в. Капитал Дейли - стр. 6Съветски войник осъмна боядисан с украински символи - в. Труд - стр. 2Отмениха такса за детска градина - в. Труд - стр. 2ГЕРБ и БСП се дебнат за представянето на евролистите - в. Труд - стр. 3Реформаторите: Вотът е референдум за кабинета - в. Труд - стр

Понеделникът - предимно облачен

Днес със слаб до умерен, в Източна България и временно силен вятър от север-североизток ще продължи да нахлува студен въздух и понижението на температурите ще продължи. Ще бъде предимно облачно и на много места ще продължи да превалява слаб дъжд, който на отделни места в Северна България и по високите западни полета ще премине в сняг, Днес със слаб до умерен, в Източна България и временно силен вятър от север-североизток ще продължи да нахлува студен въздух и понижението на температурите ще продължи. Ще бъде предимно облачно и на много места ще продължи да превалява слаб дъжд, който на отделни места в Северна България и по високите западни полета ще премине в сняг,

Походът срещу крадците

Какво се случва днес, на тринайсетия ден, откакто властта обяви, че ще отвоюва селата от завзелите ги пълчища крадци? 
Нажеженият спор дали изпращането на жандармерия в Малорад, Мечка, Търни дол, Стоил войвода, Кортен, Караново и другите знакови за криминалната диктатура места е пиар акция, или неосъществимо желание да се помогне на препатилите Какво се случва днес, на тринайсетия ден, откакто властта обяви, че ще отвоюва селата от завзелите ги пълчища крадци? Нажеженият спор дали изпращането на жандармерия в Малорад, Мечка, Търни дол, Стоил войвода, Кортен, Караново и другите знакови за криминалната диктатура места е пиар акция, или неосъществимо желание да се помогне на препатилите

Учителите в Рибново на протест, децата пропускат часовете

Родителите настояват да се възобнови учебния процес

    


Без ток във Варна и региона утре ще са...

От Енерго-про съобщиха за Moreto.net, че поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, днес - 24 февруари - понеделник, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 18:00 ч. - Варна - карето от ул.

13 ранени при 9 катастрофи през денонощието

Няма загинали при пътни инциденти за последните 24 часа

    


Предимно облачно днес, до 8°

Днес със слаб до умерен, в Източна България и временно силен вятър от север-североизток ще продължи да нахлува студен въздух и понижението на температурите ще продължи. Ще бъде предимно облачно и на много места ще продължи да превалява слаб дъжд, който на отделни места в Северна България и по високите западни полета ще премине в сняг, Днес със слаб до умерен, в Източна България и временно силен вятър от север-североизток ще продължи да нахлува студен въздух и понижението на температурите ще продължи. Ще бъде предимно облачно и на много места ще продължи да превалява слаб дъжд, който на отделни места в Северна България и по високите западни полета ще премине в сняг,

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване