Израел и САЩ се разбраха за Иран

Между Вашингтон и Йерусалим възникна напрежение

Кремъл потвърди: Путин официално се разведе

В официалния сайт на Кремъл са внесени промените в биографията на Владимир Путин /КРОСС/ В официалния сайт на президента на Руската Федерация в раздела „Биографии на руските президенти" са направени промени. Там вече не фигурира името на съпругата на Владимир Путин, предаде ИТАР-ТАСС.Говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков на въпроса, означава ли корекцията в биографията, че разводът вече е факт, отговори така: „Това означава, че разводът се е състоял".Сега в официалния сайт на Кремъл, в биографията на Путин са споменати само дъщерите Мария и Катерина.Причини за разводаВладимир Путин и Людмила обявиха намерението си да се разделят на 6 юни 2013 година след 30-годишен брак. „Това (разводът) бе наше общо решение, нашият брак е приключен", - обясни тогава Путин. Владимир и Людмила имат две дъщери - Мария, родена през 1985 година и Катерина- през 1986 година. Путин, като заемащ високи постове, никога не е давал гласност на личния си живот, отговарял е винаги кратко и неохотно на подобни въпроси от страна на журналистите.Разводът си двамата съпрузи съобщиха след балетен спектакъл в Кремъл, като тази тяхна съвместна публична проява бе първата за повече от година.В интервю за телевизия „Руия - 24" руският държавен глава разкри причините за развода си. „Цялата ми дейност, цялата ми работа е свързана с публичност, абсолютна публичност

Започна стачка в ”Луфтханза”, анулирани са над 30 полета от и за София

В сряда започна стачка на синдиката на пилотите "Кокпит" в германската авиокомпания "Луфтханза", която ще продължи три дни. Заради нея са анулирани 3800 полета и ще бъдат засегнати общо 425 000 пътници. Финалът на стачката ще е в петък в полунощ. От планираните полети в сряда този за Мюнхен в 6.25 ч. се състоя, но за Франкфурт в 6.35 часа беше анулиран. Справка с полетната информация на летище "София" сочи, че общо 31 полета ще бъдат анулирани до 5 април включително. Засегнати са всички полети до и от Мюнхен и Франкфурт за София. Пилотите настояват за увеличение на заплатите и подобряване на условията за приключване на кариерата им. За да се справи с последиците от стачката и да обслужи по-добре клиентите си, "Луфтханза" ще ангажира по-голям наземен персонал във Франкфурт и в Мюнхен. "Луфтханза" няма представителство у нас, което да се занимава с асистенция в такива случаи. Цялата полезна информация за нейната дейност се качва на сайта lh.com . Там има възможност да се направи и регистрация, което улеснява научаването на всички новости за полета, който ви интересува.

H6 - мостът към Европа за Great Wall

Произвежданият в България модел вече се продава в страни от ЕС

    


Ема Уотсън гради лош имидж със скандали

Младата актриса споделя, че заради образа на Хърмаяни понякога изпитва трудности в намирането на по-сериозни роли: "Не мога да убедя режисьорите, че съм способна да изиграя и други персонажи.".

Шефът на панаира: Българското вино става елитен продукт

„През следващите години все повече ще се говори за българското вино като за елитен продукт с марка България „През следващите години все повече ще се говори за българското вино като за елитен продукт с марка България", обяви Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Пловдивския панаир. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS „Определено мога да кажа и леко съм пристрастен тук, че български

Таванът на лихвите по кредитите може да развие сивия пазар

/КРОСС/Таванът върху лихвите по кредитите ще развие сивия сектор, предупреждават икономисти. В студиото на Нова тв финансистът Емил Хърсев коментира, че таван на цената на каквото и да е не върши работа. „Таванът ще въведе ограничение, което няма да е в интерес на кредитора и продуктът ще изчезне от пазара", смята Хърсев. Според Васил Кендов, председател на Асоциацията на потребителите на банкови и финансови услуги, въвеждането на таван е популистка крачка, която сама няма да даде резултат. „През миналата година има 35-40% ръст на бързото кредитиране. Има търсене от хората на кредити при по-висока лихва, но необезпечен. Ако тези мерки се въведат като изолирана мярка, фирмата ще продължи да предлага кредита при по-висока лихва, но в сивия сектор", поясни Васил Кендов. Според адвокат Светослав Димитров за да има таван, той трябва да е икономически обоснован. „Когато говорим за бързи кредити и рискът е огромен, този таван няма как да работи", смята адвокат Димитров. Според Хърсев да са предлагани пари под масата е абсолютно невъзможно. Че едва ли е вярно, смятат и Димитров и Кендов.

Румен Гечев: Новите правила за получаване на кредити ще влязат в сила до един месец

/КРОСС/ Със Закона за потребителския кредит въвеждаме принципите на банкирането в Европейския съюз и възстановяваме доверието между банките и кредитополучателите. Убедени сме, че промените ще дадат резултат. Радвам се, че стигнахме до финалната права и спазихме поетия ангажимент, каза депутатът от БСП Румен Гечев в интервю за БНТ. Законът ще влезе в сила след един месец, но няма да действа със задна дата, уточни Гечев и допълни, че лихвите ще се формират единствено на пазарен принцип, а законовите промени ще направят добрите банки по-силни. Таванът на лихвите не се отнася до потребителския кредит, който дават банките, а до малък сегмент от пазара - бързите кредити, каза Гечев в коментар на въведения таван на лихвите по бързите кредити от 50%. Таксите също могат да бъдат увеличени, обясни социалистът. Някои от колегите гласуваха емоционално, но никой не може да надхитри пазара. Когато се гласуват промени, трябва да се предвидят резултатите от тях, заяви Гечев. По думите му, таванът на лихвите ще стимулира черния пазар в сектора и фирмите, които перат пари. Правилното решение, според депутата от БСП, е било фирмите за бързи кредити да бъдат лицензирани от БНБ, като за целта внесат 5 млн. лв., а не просто да бъдат регистрирани, каквато е практиката.

Румен Гечев: Новите правила за получаване на кредити ще влязат в сила до един месец

/КРОСС/ Новите правила за получаване на кредити ще влязат в сила до един месец, каза депутатът от Коалиция за България Румен Гечев в интервю за БНТ. Гласуваният таван на лихвата по бързите кредити (50%) най-вероятно ще остане в новия Закон за потребителските кредити, посочи Гечев. Решението за таван на лихвите ще е в услуга на тези, които перат пари и тези, които искат да работят извън закона, допълни още Гечев. Необходими са мерки за регулиране на таксите при бързите кредити и за произхода на капитала и лицензирането. В този процес трябва да се включи и БНБ, отбеляза Румен Гечев. Той даде пример с таксите за обслужване на кредити и открои, че при лихва 4% тя става 10 или 15 %, ако банката поиска на кредит 300 лева 50-100 лв. за обслужване. Таванът от 50% е таванът на цялостното оскъпяване, опонира му кредитният консултант Тихомир Тошев, като се позова на текст от закона, изтекъл в медиите, т.е. всички лихви и такси не трябва да надхвърлят такова оскъпяване. Това няма да позволи да бъде заобикалян законът, посочи Тошев. Лихвите ще се формират на пазарен принцип. Банките ще могат да формират сами само фиксираната част на лихвите, е друга промяна в Закона за потребителските кредити. При подобна прозрачност всеки ще може да следи как се движат лихвите в неговата банка, каза още Румен Гечев.

Фючърсите на златото поевтиняват

Фючърсите* на златото с доставка през юни поевтиняха с 0,3% до 1 280 долара за тройунция в 13:47 ч. на борсата в Ню Йорк. "В краткосрочен план...

Започват международните изложения „Винария“ и „Фудтех“ в Пловдив

Стартира 22-то издание на Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, която ще се проведе в Пловдивския панаир до 5 април....

Петко Вълков: В дългосрочен план БФБ се намира във фаза на бичи пазар

Кризата в Украйна и последвалият натиск върху развиващите се пазари са оказали негативно влияние върху борсата, смята директорът на Конкорд Асет Мениджмънт

    


Реформата в сектор „Сигурност” и трудностите пред бежанците са големите проблеми през 2013-а, според БХК

В повечето сфери на правата на човека в България през 2013-а се наблюдава застой, а в други сериозни нарушения. Това показва годишният доклад на Българския хелзински комитет. Основните проблеми са свързани с реформата в сектор „Сигурност” и превръщането на ДАНС в безконтролна институция, както и трудностите пред бежанците.

Трябва да намерим решение за защитата на "Юнайтед", заяви Гуардиола


Старши треньорът на "Байерн" (Мюнхен) Хосеп Гуардиола остана доволен от отбелязания гол на чужд терен при равенството 1:1 с "Манчестър юнайтед", но иска да намери решение за сгъстената защита на съперника преди реванша.

Баварците доминираха в първия четвъртфинален двубой от Шампионската лига на "Олд Трафорд", но бяха безидейни срещу солидната отбрана на "червените дяволи".

"Поздравявам моя отбор, доволен съм. "Манчестър юнайтед" е един от най-добрите тимове в света и това...

Сигнал стъпват на сцената на Kavarna Rock 2014

Данчо Караджов и компания ще забият на 27 юни

    


ТЕЦ-Варна излиза на протест

ТЕЦ-Варна се вдига на бунт. Днес в 15.30 часа работниците от централата излизат на протест. Неясното бъдеще на централата и евентуалните съкращения са причината за недоволството на работещите. Повече от 15 дни ТЕЦ-ът не работи ефективно, а само се поддържа студеният резерв. Стачката е подкрепена от синдикатите.

Военен кораб на САЩ идва в Черно море?

Пентагонът разглежда възможността за изпращане на военен кораб в Черно море заради продължаващото напрежение около Украйна. Група американски офицери ще пристигнат в Европа за подготовка на военни маневри на НАТО.

Израел заплаши Палестина заради кандидатстването в агенции на ООН

Палестинците ще платят скъпа цена за решението си да подновят своите постъпки за присъединяване към агенциите на ООН и международните договори, предупреди днес израелски министър, като заплаши с ик...

Южна Корея е сигурна, че два паднали безпилотни самолета са на Пхенян

Южна Корея заяви, че има доказателства, че неидентифицираният безпилотен самолет, който се разби в северната част на страната, е със севернокорейски произход, предаде БГНЕС. Корейски думи върху бате...

Позната схема - Томов изтеглил нов заем за да плати за лиценза

ЦСКА покри най-належащите си дългове с нов банков заем, пише "България днес". Александър Томов е изтеглил седемцифрена сума, за да погаси задълженията, касаещи лиценза на клуба. С парите бе ...

Пазителка на тайните

Провинциална Англия, къща насред полето, летен ден в началото на шейсетте години на двайсети век. Къщата е непретенциозна: наполовина дървена, с олющена бяла боя от запад и плъзнал нагоре по мазилката...

Навиха Домусчиев за баскетболния Черноморец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев влиза и в баскетбола. Финансовият благодетел на двукратния ни футболен шампион ще осигурява пари и за бургаския Черноморец. Става дума обаче за баскетболния к...

Половината деца в България за тровени от тютюневия дим на родители и роднини

Пет от десет деца (57,5%) е изложено на пасивно тютюнопушене в дома си. Пушат 45,7% от бащите и 39% от майките. Само 42,5% от децата живеят в дом без тютюнев дим. Това показват данните на Национални...

ГЕРБ на власт - всички еврофондове са пуснати, Тройната коалиция - веднага спиране

По времето на управлението на ГЕРБ са пуснати всички фондове - мащабно строителство, метро, магистрали, мостове, жп линии конкурентоспособност, селски райони, видно хората го ползват и днес. Това ка...

С клетви посрещат депутатите в парламента

Група граждани пък агитират за тавана на лихвите по кредитите

ДПС обяви конкурс за видеопослание за евровота

Партията залага на креативността на младите хора

    


Консултативният съвет за икономическо развитие и растеж обсъди реконструкцията на ВиК мрежата в Поморие

Проведе се първото заседание на Консултативния съвет за икономическо развитие и растеж към кмета на Община Поморие, който беше сформиран през месец януари, съобщиха до медиите от пресцентъра на общината. На срещата се обсъдиха идеи и предложения на членовете в различни области на развитие – спорт, инфраструктура, икономика, екология. Особено внимание се отдели на темата за ресурсите на Поморийското солено езеро и бъдещето на местността Косата. Кметът Иван Алексиев заяви, че през месец май ще се организира кръгла маса, на която ще присъстват експерти от Българската академия на науките. С тях ще се обсъдят възможностите за експлоатация и поддръжка  на езерото и ще бъдат изготвени актуални анализи на състоянието на влажната зона. Местността  Косата също беше една от основните теми на разговор. Предложиха се възможности за нейното облагородяване, които да бъдат съобразени с екологичните особености на района.

Заместник-кметът инж. Кунчо Гайдов представи пред членовете на Консултативния съвет проектите за изграждане на кръгови кръстовища на двата входа на Поморие и изграждане на мост /пасарелка/ в гр. Ахелой, на мястото на пешеходния светофар в града. Проектите са внесени за одобрение в Агенция „Пътна инфраструктура” , от където са се ангажирали със срок да бъдат изпълнени до началото на летния сезон.

На заседанието беше обсъдена и най-актуалната тема за Поморие – изпълнението на проекта за реконструкция на ВиК мрежата и пречиствателната станция. Кметът Алексиев представи подробна карта на районите, където предстоят строително-ремонтни дейности. Той обясни, че пречистената вода ще се зауства на 1 морска миля /близо 2 км./ навътре в морето, в съответствие със изискванията на ЕС. До сега водата се е зауствала само на 150 метра. Предстои планът и графиците по изпълнението на проекта да бъдат обявени на интернет страницата на Община Поморие.

Синът на Ценко Чоков гради имидж – бие по списък с ЕГН и телефони

Жители на врачанското село Галиче отново пропищяха от терора на кмета Ценко Чоков. Този път те се оплакват от тормоз от страна на синовете му, които раздават правосъдие и се саморазправят с жители на селото, показва разследване на bTV.

В селото има няколко случая на побой и палежи на имоти, по които са образувани производства срещу неизвестен извършител. Местните обаче са категорични – зад всичко това стоят синовете на Ценко Чоков.

В сигнал на потърпевши се казва, че малкият син на кмета - 17-годишният Мартин, и малкият син на Веско Лонгара, са пребили с боксове 20-годишно момче. Заради това младежът останал с разбита глава и се разделил с три от зъбите си. „Тези момчета са подстрекавани от родителите си да ходят и да малтретират всички – не само в Бяла Слатина, но и в Алтимир и Галиче“, се казва в сигнала.

Хората се опасяват от вълна от саморазправи, защото полицията нехае. В същото време потърпевшите се страхуват да свидетелстват за тормоза. 

Пред bTV студентът Станислав Николов, който е от Бяла Слатина, разказа, че е бит два пъти от единия от синовете на кмета Чоков. И двата случая били в дискотека. Станислав не знае защо е бил бит, но и след двата случая е лежал в болница. В единия от инцидентите пострадал и брат му.

Станислав обясни, че не познава синовете на кмета и няма какво да дели с тях. Брат му също нямал конфликт с младежите. Точно след първия побой магазинът на семейството на битите младежи бил подпален.

Той твърди, че синовете на кмета и техни близки, разполагат със списък с ЕГН и телефони на свидетели по образуваните разследвания. Те им звънели като ги заплашвали да не свидетелстват, "за да нямат повече проблеми".

Шефът на полицията в Бяла Слатина - гл. инспектор Боян Тасков, обясни, че не са постъпвали сигнали за заплашвани свидетели, но призовава - който има информация, да се свърже с тях.

Според полицията редът в селото се пази „спазвайки закона“ и „хората живеят в достатъчно спокойствие“.

Жители на селото разказват за няколко случая на побой над роми. Единият от синовете на кмета Чоков пък, демонстрирал респект, като шофирал луксозен автомобил. Самият той е на 17 години и няма шофьорска книжка.

Кметът на Галиче отказа да разговаря с екип на телевизията с мотива, че няма какво да коментира. Когато бил потърсен от екип на телевизията, се оказало, че още в 15.30 часа кметството е заключено. Чоков обяснил, че сее царевица и не може да се отзове. "Не дължа отговори на вас. Дължа отговори на моите избиратели. Имате ли някакво друго питане към мен", казва Цоков по телефона в отговор на журналист от телевизията. 

Варненци упражнят езика който учат, знаят или са учили на "Езиково кафе"

За четвърти път JCI Варна организира събитие с формат „Езиково кафе”, предизвиквайки силен интерес сред младите варненци, съобщиха от организацията за Moreto.net. Участието на чужденци, които допринасят различна култура, приятната атмосфера и възможността да преодолеете страха да говорите на чужд език са едни от „ароматите” на Езиковото кафе.

С 25% повече са убитите на пътя за последните три месеца

Експерт: Трябва да се спре практиката с купуването на книжки

    


Фалшиви торби за смет са новата измама на престъпниците в Белгия

При полицейска операция са задържани 16 заподозрени лица

    


Русия забранява вноса на всякакви месни продукти от Полша и Литва

Остава и забраната за внос на свинско месо от целия ЕС, наложена заради появата на вируса на африканската чума в Общността

    


И началният удар на световното ще бъде изпълнен от... парализиран младеж в роботизиран костюм


На стадион "Коринтианс" в Сао Пауло, малко преди пет следобед местно време на 12 юни, един парализиран бразилски младеж ще стане от своята инвалидна количка, ще провърви разстоянието до централната точка на терена и ще изпълни първия начален удар на световното първенство в Бразилия.

Това ще стане възможно благодарение на Мигел Николелис, невроинженер от университета "Дюк" в Северна Каролина, и разработваната в продължение на няколко години от международен екип учени и инженери...

Генка Шикерова: Подпалването на колата ми не е свързано с личния ми живот

Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова каза пред "Нова телевизия", че все още няма версия за факта, че отново осъмна с подпалена кола. Тя каза, че в такива случаи има момент на шок и затова не може да даде предположения какъв е мотивът за палежа на автомобила й.
 "Само мога да кажа, че със сигурност не е свързано с личния ми живот", Водещата на сутрешния блок на bTV Генка Шикерова каза пред "Нова телевизия", че все още няма версия за факта, че отново осъмна с подпалена кола. Тя каза, че в такива случаи има момент на шок и затова не може да даде предположения какъв е мотивът за палежа на автомобила й. "Само мога да кажа, че със сигурност не е свързано с личния ми живот",

САЩ реши: Помагат на Украйна, наказват Русия

Камарата на представителите на американския Конгрес прие законопроект за предоставяне на икономическа помощ на Украйна и налагане на санкции срещу Русия.

Украинските власти смятат да ограничат срока на пребиваване на руски граждани в Украйна

/КРОСС/ Срокът за пребиваване ще бъде ограничен на 90 дни в рамките на половин година, съобщи представителят от министерството на външните работи на Украйна Андрей Сибига."Към настоящия момент този въпрос не е решен със съответния указ от министерския кабинет на Украйна и имайки предвид, че от руска страна започнаха да прилагат такива мерки за нашите граждани, такава формула ще бъде въведена и за гражданите на Руска Федерация - 90 дни в рамките на 180" - цитират ведомството РИА Новости.В съответствие със сегашния закон, руските граждани могат да пребивават на територията на Украйна до три месеца. След изтичане на този период те са задължени да напуснат страната, но същия ден могат да се върнат.На първи януари такива мерки бяха приети от Руската Федерация относно украинските граждани. На 12 март, секретарят на съвета за отбрана и безопасност на Украйна Андерй Парубий заяви, че се въвежда визов режим за Русия, но никакви ограничения не бяха поставяни.

Оптимизмът на Wall Street се пренесе на азиатските борси

Пазарите в Япония, Австралия и Южна Корея изкачиха нови седмични върхове

    


Разследващ: Може никога да не узнаем съдбата на MH370

В издирването се на самолета се е включила британската атомна подводница „Тайърлес“

Попово в траур

Траурът е в памет на трима загинали младежи

Пеп: Резултатът е опасен, Юнайтед се бранеше с 9 души

"Швайни беше изгонен несправедливо, но това е част от играта", добави Гуардиола

    


Международен ден на детската книга

/КРОСС/ Днес е Международният ден на детската книга. Отбелязва се в цял свят и има над 50-годишна история. Датата съвсем не е избрана случайно, защото на 2 април преди 206 години в Одензе се ражда датският писател Ханс Кристиан Андерсен. Сигурни сме, че няма възрастен, който да не е израснал с приказките му: "Новите дрехи на царя", "Оловният войник", "Малката русалка", "Малката кибритопродавачка", "Принцесата и граховото зърно". Ханс Кристиан Андерсен, който е създал едни от най-великолепните приказки на всички времена, е роден през 1805 г. в малкото градче Одезе, в семейство на обущар и перачка. Заедно с баща си майстори малки фигурки от дърво, рисува, чете и декламира. От малък е надарен с богато въображение и артистични заложби, има развита фантазия и винаги е замечтан. Светът около него оживява - купичката, лъжичката, вилицата, уличният фенер... и разказва собствена история. "Няма по-хубави приказки от тия, които създава самият живот", казва Андерсен, с което показва колко правдиви и истински са неговите истории. В своите приказки: "Новите дрехи на царя", "Оловният войник", "Малката русалка", "Малката кибритопродавачка", "Принцесата върху граховото зърно" и т. н., писателят разкрива с изключително майсторство човешките слабости и добродетели на неговите герой. Две столетия вълшебството на андерсеновите приказки владее света и възпитава поколения наред

Мерките за икономии в Гърция станаха причина за нови протести

Стигна се до тежки сблъсъци между протестиращите и полицията в Атина

    


Шикерова: Този път колата беше много добре полята, изгоря напълно

Снощи експертът от пожарната каза, че колата е била залята откъм купето. Този път беше много добре полята, изгоря напълно. Това разказа самата Генка Шикерова по повод на инцидента с поредното запалване на автомобила й.
„Неприятно е, но важното е, че сме здрави”, каза тя в ефира на Снощи експертът от пожарната каза, че колата е била залята откъм купето. Този път беше много добре полята, изгоря напълно. Това разказа самата Генка Шикерова по повод на инцидента с поредното запалване на автомобила й. „Неприятно е, но важното е, че сме здрави”, каза тя в ефира на "Тази сутрин". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени

Шикерова: Този път колата беше много добре полята, изгоря напълно

Снощи експертът от пожарната каза, че колата е била залята откъм купето. Този път беше много добре полята, изгоря напълно. Това разказа самата Генка Шикерова по повод на инцидента с поредното запалване на автомобила й.
„Неприятно е, но важното е, че сме здрави”, каза тя в ефира на "Тази сутрин".
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - Снощи експертът от пожарната каза, че колата е била залята откъм купето. Този път беше много добре полята, изгоря напълно. Това разказа самата Генка Шикерова по повод на инцидента с поредното запалване на автомобила й. „Неприятно е, но важното е, че сме здрави”, каза тя в ефира на "Тази сутрин". Виж тук новите електронни издания в MediaMall -

Дейвид Мойс: Показахме решителност и много добра игра


Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Дейвид Мохс похвали своите футболисти за представянето им при домакинското равенство 1:1 с "Байерн" (Мюнхен).

"Червените дяволи" заложиха на силно защитна тактика в първия четвъртфинален двубой от Шампионската лига с германците, но откриха резултата чрез Неманя Видич в 58-ата минута.

Малко по-късно обаче носителите на титлата изравниха с попадение на Бастиан Швайнщайгер, което дава предимство на "Байерн" преди реванша на 9 април на "Алианц...

Одитните мисии по програма САПАРД за последните три години приключиха без финансови корекции за България

Няма да бъдат налагани финансови корекции по програма САПАРД за одитните мисии, които са проведени през 2011, 2012 и 2013 г. Това стана ясно от писмо на г-н Рудолф Мьогеле - заместник генерален директор на Главна Дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ към Европейската комисия до ръководството на Министерството на земеделието и храните.

1000 българи умират годишно след лекарска грешка

Пациентски организации алармират – над 1000 българи умират ежегодно заради лекарска грешка. Най-често гафове правят джипитата. Оказва се, че те масово лекуват по телефона, което често се оказва фатално за болните.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване