Ако ходя за гъби, как да задам въпроса "Кой?" (видео)

Реформаторският блок представи първия си предизборен клип за евровота.

В него участват Снежина Петрова, Юлиан Вергов, Александрина Пендачанска, Кирил Маричков, Стефания Колева, Явор Бахаров, Йосиф Сърчаджиев, Богдана Карадочева, Иван Лечев, Атанас Атанасов, Александра Василева, Ана Вълчанова, Владимир Пенев.

"Реформаторският блок е пред първата си предизборна кампания. Тя е за вас, за вашето доверие. За да спрем нечестните и непочтените. Да спрем заобикалянето на правилата. Да спрем подмяната на обществените интереси с лични.

Затова се събрахме в Реформаторски блок. Блокът на новото начало.

Ентусиазирани сме. Вдъхновени сме. Вярваме.

Защото това е нашата държава. Искаме тя да служи на гражданите си. Да я обичаме и да сме горди с нея. Всичко започва с вашия избор. Затова избрахме такова начало...", аргументират се създателите на клипа.

ББЦ и БЧК заедно в защита на хората в беда

"България без цензура" и БЧК обсъдиха възможността да си партнират по по социални програми и други сфери от работата на Червения кръст в помощ на най-уязвимите групи от обществото.

В Берлин откриха гробище за лесбийки

В Берлин беше създадено първото гробище за лесбийки. То е с площ 400 квадратни метра и се намира в берлинския район Пренцлауер Берг, съобщава Berliner Zeitung.

„Мястото ще позволи на жените с нестандартна сексуална ориентация да продължават да споделят живота си и след смъртта“, заяви Астрид Остерланд, член на асоциация „Сафо“.

Гробището има голяма пясъчна пътека и 80 места за ковчези или урни.

С нотка черен хумор асоциация „Сафо“ отбелязва: „Сега вече има и друга причина да отидем до Берлин, дори и за последно“

Магистрала "Хемус" е приоритет на правителството

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира аварийно-възстановителните дейности на мостово съоръжение по пътя Ловеч - Севлиево, както и ремонтните дейности на пътя Плевен - Ловеч, съобщиха от министертвото.
Министърът изрази удовлетвореност от извършените строително-ремонтните дейности и поздрави строителите, Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира аварийно-възстановителните дейности на мостово съоръжение по пътя Ловеч - Севлиево, както и ремонтните дейности на пътя Плевен - Ловеч, съобщиха от министертвото. Министърът изрази удовлетвореност от извършените строително-ремонтните дейности и поздрави строителите,

Десислава Терзиева: Магистрала "Хемус" е приоритет на правителството

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира аварийно-възстановителните дейности на мостово съоръжение по пътя Ловеч - Севлиево, както и ремонтните дейности на пътя Плевен - Ловеч, съобщиха от министерството.
Министърът изрази удовлетвореност от извършените строително-ремонтните дейности и поздрави строителите, Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира аварийно-възстановителните дейности на мостово съоръжение по пътя Ловеч - Севлиево, както и ремонтните дейности на пътя Плевен - Ловеч, съобщиха от министерството. Министърът изрази удовлетвореност от извършените строително-ремонтните дейности и поздрави строителите,

Мъж нападна с чук три жени в лондонски хотел

Състоянието на една от жертвите е критично и полицията разглежда случая като опит за убийство

Българка се самоуби на остров Крит с 40 пробождания

Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, предаде Нова телевизия.

По какви улици ходиш


 
Текстът на Калин Терзийски е от страницата му във "Фейсбук"

Тези дни, в неделя, бях поканен в предаването "Всяка неделя". Да коментирам случая в Лясковец. В миналото бях психиатър и ме канят за такива неща. И аз не отказвам. От една страна съм мек и сговорчив човек и не обичам да разочаровам хората или да ги затруднявам с откази. От друга страна ми се струва, че е важно да взема позиция по проблеми, засягащи болни, объркани, ощетени и унизени хора. Каквито са, да речем,...

ЕК: Стресът е основна причина за заболяванията в ЕС

Продължителният работен стрес често води до значителни здравословни проблеми - със сърцето и мускулатурата, което се отразява в по-честото излизане в болнични, съобщи Ласло Андор

Д-р Хасърджиев: Алергиите са все по-сериозен бич за обществото ни

Истината е, че алергиите са все по-сериозен бич за обществото ни, защото те се увеличават в световен мащаб като брой засегнати хора. България не прави изключение. Това каза пред БГНЕС председателят на УС на Националната пациентска организация д-р Станимир Хасърджиев по повод Световна седмица за борба с алергиите.

Mомче на 5-години проби системата на Xbox

Момче на 5-годишна възраст проби системата на Xbox. Кристофър фон Хасел от Сан Диего успял да влезе в акаунта на баща си Робърт Дейвис в Xbox Live.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Бащата на момчето забелязал, че то играе видеоигри, които попринцип не са достъпни, пише АП. Момче на 5-годишна възраст проби системата на Xbox. Кристофър фон Хасел от Сан Диего успял да влезе в акаунта на баща си Робърт Дейвис в Xbox Live. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Бащата на момчето забелязал, че то играе видеоигри, които попринцип не са достъпни, пише АП.

В Индия започна първият от деветте етапа на най-мащабните избори в света


В Индия започнаха най-мащабните избори в света. Те са за парламент и ще се проведат в девет етапа, като последният ще е на 12 май, а резултатите ще бъдат известни на 16 май, предава Би Би Си.

814 милиона души имат право на глас, което е със 100 милиона повече от регистрираните на последните избори през 2009 г. Те ще могат да пуснат бюлетината си в една от 930 000 избирателни секции – със 100 000 повече от секциите, отворени за предишния вот.

Основните партии, които се...

Не даваме политически приоритет на "Южен поток", отговори Барозу на Цветанов

Европа не дава политически приоритет на проекта „Южен поток", както настояваше Русия, защото проектът може да е различен, но доставчикът е същия, в лицето на „Газпром". Tова заяви председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу в отговор на въпрос на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов относно отношението на Европейската комисия по проекта „Южен поток".

Военният министър награди депутати от БСП и ДПС

Военният министър Ангел Найденов награди председателя на парламента Михаил Миков (БСП) и председателя на Комисията по отбрана в парламента Янко Янков (ДПС) с кортик на Сухопътните войски, съобщиха от министерството. Отличията са във връзка с 10-годишнината от членството на Република България в НАТО за съществен принос към отбраната на страната и за "изключителни заслуги за пълноправното членство на страната ни в НАТО, и за реализиране на интересите на България в областта на сигурността и отбраната в Алианса". По тази линия вече бе награден и премиерът Пламен Орешарски. "Членството в НАТО е един от малкото реализирани стратегически приоритети, което е безспорно постижение на политиката за отбрана и сигурност и на външната политика на страната", заяви Найденов. Той допълни, че това е реализиран приоритет при относително високо съгласие между основните политически формации и българското общество. Председателят на 42-то Народното събрание Михаил Миков благодари за отличията и подчерта, че тази награда е оценка за сравнително скромен принос, защото големият принос за боеспособността на Българската армия, за състоянието на отбраната и Въоръжените сили днес, като пълноправни членове на НАТО, е на генералите, на офицерите и на служещите в Българската армия и Министерството на отбраната.

„Антистатик” започва!

Днес в 17:30 в България Мол бе поставено официалното начало на седмото издание на фестивала за съвременен танц и пърформанс „Антистатик” със световната премиера на международната п...

Преговори между ЧЕЗ и НЕК за постигане на споразумение

Дружеството „ЧЕЗ Електро България“ АД е предложило на Националната електрическа компания (НЕК) ЕАД постигане на споразумение за уреждане на спорните въпроси. НЕК ЕАД, с писмо от ...

Рожденният ден на Костя и пиянството на супергероите в Къртицата

Довечера в Базата на Къртицата 2 ще се вихрят песни и танци, ще се леят празнични речи и много питиета в чест на рожденника Константин Воротнюк. Костя навърши 28 години и ще бъде зарадван с DJ, барма...

Водещите индекси в Европа останаха на червена територия

DAX се смъкна с 2%, въпреки че индустриалното производство в Германия се повиши за четвърти пореден месец


БНТ балансира орязания бюджет за 2014 г. с успешни продукции


"Тази година е изключително трудна за БНТ от гледна точка на финансиране", заяви генералният директор на Българската национална телевизия Вяра Анкова днес пред журналисти. Тя обясни, че орязаният бюджет за 2014 г. е ощетил голяма част от плановете им за разнообразяване на праймтайма и стартиране на нови детски и културни проекти. 

Продаването на правата за хитовия сериал на телевизията "Под прикритие" и рекламодателите за предстоящото Световно първенство по футбол все пак вливат...

Забраняват достъпа до училищата на 24 май

Специална организация около празника 24 май се налага заради изборите за Европарламент на следващия ден. От просветното министерство информираха, че празнични шествия ще има, но свободен достъп до дворовете на училищата ще е възможен само до 13.00 ч на 24 май.

Плевнелиев назначава човек на Прокопиев в БНБ

Президентът Росен Плевнелиев ще назначи Лена Русенова за член на управителния съвет на БНБ, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

5-годишно момче проби системата на Xbox (видео)

Момче на 5-годишна възраст проби системата на Xbox. Кристофър фон Хасел от Сан Диего успял да влезе в акаунта на баща си Робърт Дейвис в Xbox Live.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Бащата на момчето забелязал, че то играе видеоигри, които попринцип не са достъпни, пише АП. Момче на 5-годишна възраст проби системата на Xbox. Кристофър фон Хасел от Сан Диего успял да влезе в акаунта на баща си Робърт Дейвис в Xbox Live. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Бащата на момчето забелязал, че то играе видеоигри, които попринцип не са достъпни, пише АП.

От ЧЕЗ са предложили споразумение на НЕК (допълнена)


НЕК отчита изразената от "ЧЕЗ Електро България" АД готовност за подготвяне на спогодба за уреждане на финансовия спор, се посочва в съобщение от НЕК до медиите.

В НЕК е получено писмо от "ЧЕЗ Електро България", в което дружеството е изразило желание за започване на преговори за уреждане на спора по задържаните и неизплатени към НЕК суми.

Става въпрос за доброволно уреждане на възникнали противоречия и подготвяне на спогодба, която да уреди възстановяването на близо 38 млн....

"Левски Боол" показа документи, че е платил 15 хил. лева за наем на зала "Христо Ботев"


Волейболният "Левски Боол" показа фактури от плащания за наем на зала "Христо Ботев". С това ръководството на сините отговори на колегите си от "Марек", които се усъмниха дали отборът не е тренирал безвъзмездно през сезона в съоръжението, което се стопанисва от федерацията.

Двата отбора се класираха за финала в Суперлигата. Шампионите от Дупница останаха разочаровани от решението мачовете за титлата да са в "Христо Ботев". Аргументите им са, че "Левски Боол" тренира и домакинства в...

От ЧЕЗ са предложили споразумение на НЕК


НЕК отчита изразената от "ЧЕЗ Електро България" АД готовност за подготвяне на спогодба за уреждане на финансовия спор, се посочва в съобщение от НЕК до медиите.

В НЕК е получено писмо от "ЧЕЗ Електро България", в което дружеството е изразило желание за започване на преговори за уреждане на спора по задържаните и неизплатени към НЕК суми.

Става въпрос за доброволно уреждане на възникнали противоречия и подготвяне на спогодба, която да уреди възстановяването на близо 38 млн....

Искра Михайлова: Цената на водата няма да скочи четири пъти

Никой никога не е казвал, че цената на водата ще скочи четири пъти. Това заяви министърът на околната среда и водите Искра Михайлова по време на...

Тринадесет детски площадки с нов облик през тази година във Варна

500 хил. лв. е заделила общината за ремонт на детски площадки през тази година. С парите ще бъдат изцяло обновени и сертифицирани 13 обекта във всички части на града, съобщи за Дарик зам.-кметът по инфраструктурата Христо Иванов. След оглед от администрацията са определили местата, където е най-належащо да се подменят люлки и катерушки и да се направи ремонт.

Бареков лично ще води евролистата си, за да се бори със Станишев


Бившият телевизионен водещ Николай Бареков ще води листата за евроизборите на коалицията "България без цензура, ВМРО – БНД, Земеделски народен съюз и "Движение Гергьовден". Това обяви самият Бареков пред журналисти днес, след като внесе документите за регистрацията на коалицията в Централната избирателна комисия (ЦИК). В листата щели да бъдат и лидерите на останалите три партии - Красимир Каракачанов, Румен Йончев и Драгомир Стефанов.

Ще се бори със Станишев, ще го размаже на всички...

Бареков сам ще води евролистата си, за да се бори със Станишев


Бившият телевизионен водещ Николай Бареков ще води листата за евроизборите на коалицията "България без цензура, ВМРО – БНД, Земеделски народен съюз и "Движение Гергьовден". Това обяви самият Бареков пред журналисти днес, след като внесе документите за регистрацията на коалицията в Централната избирателна комисия (ЦИК). В листата щели да бъдат и лидерите на останалите три партии - Красимир Каракачанов, Румен Йончев и Драгомир Стефанов.

Ще се бори със Станишев, ще го размаже на всички...

Най-големият изкуствен плаж в света

Въпросната атракция се намира в Япония


Латвия ще изкупува дялове в националната си газова компания, за да не попаднат в ръцете на "Газпром"


Правителството на Латвия обмисля да изкупи дела на Е.ОН в националната газова компания "Латвияс газе", съобщи министърът на икономиката на страната, цитиран от "Ройтерс". Е.ОН в момента е собственик на 47.2% във фирмата.

Руската "Газпром" от своя страна държи 34%, а разпределителната фирма "Итера Латвия" е собственик на 16%. "Итера" се занимава с внос, пренос и продажба на газ в страната, а единственият източник на суровината е Русия.

Настоящите акционери имат правото на...

Задигнаха луксозен джип на гербер с пистолет "Берета" в него

Посред бял ден в събота отмъкнали луксозния джип на общински съветник от партия ГЕРБ в Лом.
50- годишният Валери Калинин останал изненадан като видял, че двама младежи подкарали колата му, гонил ги, но безуспешно. Кражбата станала почти като на шега, но в колата бил и скъпият му пистолет марка Посред бял ден в събота отмъкнали луксозния джип на общински съветник от партия ГЕРБ в Лом. 50- годишният Валери Калинин останал изненадан като видял, че двама младежи подкарали колата му, гонил ги, но безуспешно. Кражбата станала почти като на шега, но в колата бил и скъпият му пистолет марка "Берета" 22 калибър.

Александър Симов: БСП трябва да е първа политическа сила на евроизборите

БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени, не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло. Това заяви на среща с Движението на ветераните в БСП в София кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени, не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло. Това заяви на среща с Движението на ветераните в БСП в София кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за

Бойко Борисов и Десислава Атанасова поздравиха здравните работници

Българските медицински специалисти заслужено се ползват с искреното признание и висока оценка за своята нелека мисия. За нас е особено удоволствие да приветстваме чрез Вас всички български медицински сестри, акушерки и здравни работници и да им пожелаем здраве, лично щастие и много нови успехи във високохуманната им професия. Българските медицински специалисти заслужено се ползват с искреното признание и висока оценка за своята нелека мисия. За нас е особено удоволствие да приветстваме чрез Вас всички български медицински сестри, акушерки и здравни работници и да им пожелаем здраве, лично щастие и много нови успехи във високохуманната им професия.

Александър Симов: БСП трябва да е първа политическа сила на евроизборите

БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени, не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло. Това заяви на среща с Движението на ветераните в БСП в София кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени, не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло. Това заяви на среща с Движението на ветераните в БСП в София кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за

Откраднаха сутиен на Мадона, струвал 2500 долара

В полицията съобщиха, че служител от списанието открил липсата на луксозното бельо веднага след края на сесията

БНТ прибира 270 бона за евровота, БНР - 200 000

Допълнителни средства на държавните медии отпусна Министерски съвет. За отразяването на изборите БНТ получава допълнителни 270 000 лв., БНР - 200 000 лв., а БТА - 180 000 лв.

Българка се самоуби на остров Крит, нанесла си над 40 прободни рани

Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, съобщи Нова телевизия.
Десетките пробождания по тялото й не могли да сложат край на живота й, Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, съобщи Нова телевизия. Десетките пробождания по тялото й не могли да сложат край на живота й,

Борисов и Атанасова поздравиха медицинските работници

Българските медицински специалисти заслужено се ползват с искреното признание и висока оценка за своята нелека мисия. За нас е особено удоволствие да приветстваме чрез Вас всички български медицински сестри, акушерки и здравни работници и да им пожелаем здраве, лично щастие и много нови успехи във високохуманната им професия. Българските медицински специалисти заслужено се ползват с искреното признание и висока оценка за своята нелека мисия. За нас е особено удоволствие да приветстваме чрез Вас всички български медицински сестри, акушерки и здравни работници и да им пожелаем здраве, лично щастие и много нови успехи във високохуманната им професия.

Сноудън: западните служби се занимавали с пропаганда

/КРОСС/ Специалните служби на Англия и САЩ използвали социалните мрежи, а в частност, Twitter, YouTube и Facebook, с цел да разпространяват дезинформация и пропаганда, а също да разпалват протестни настроения в различни страни, се посочва в документи, предоставени от екс-сътрудника на ЦРУ Едуард Сноудън. В документите, в частност, се разказва, как в 2010 година по време на една от редовните срещи на сътрудници на специалните служби на Англия, Канада, Нова Зеландия, Австралия и САЩ се обсъждали методи за дискредитация на чужди правителства с помощта на „пропаганда", „лъжа", масово разпространение на материали" и „специални истории" в социалните мрежи.    

Сепаратистки настроения обхванаха Източна Украйна

Нови размирици на сепаратистка основа „подпалиха” източната част на Украйна. Проруски демонстрации в различни градове се превърнаха в атаки и превземания на сгради на областни администрации, силови структури и банки в Донецк и Луганск.

Томислав Дончев: ГЕРБ ще спечели и европейските избори

ГЕРБ ще спечели и европейските избори, както досега сме печелили всички избори през последните седем години. И в следващия Европарламент ще има повече българи, и те ще са в Групата на ЕНП. То...

България ще опита да вземе домакинство за тенис турнир на АТП през 2017 г.


България може да получи домакинство на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП), твърди президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.

Той заяви, че предстоят разговори за организирането на състезание от категория ATП250, а реалистична цел е това да се случи през 2017 г.

"Това е нещо, което трябва да направим. Няма нужда от убеждаване, има консенсус. Предстои в тази посока да се направят разговори и усилия. Напълно възможно е да...

Чобанов: Няма нова програма за пенсионната реформа

Финансовият министър коментура разпространената в медиите информация, че след 2021 г. мъжете и жените от най-масовата трета категория труд ще се пенсионират на 65-годишна възраст

Българка се самоуби на остров Крит с над 40 пробождания

Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, съобщи Нова телевизия.
Десетките пробождания по тялото й не могли да сложат край на живота й, Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, съобщи Нова телевизия. Десетките пробождания по тялото й не могли да сложат край на живота й,

20 кинта подкуп – 24 часа арест!

24-годишен младеж се опита да си спести акт за превишена скорост, като подхвърли на катаджиите 20 лева подкуп. Униформените обаче го закопчаха за 24 часа.

Реформаторският блок иска срещи с ГЕРБ, БСП и ДПС за "Южен поток"

Реформаторският блок поиска среща с президента, ГЕРБ, БСП и ДПС заради предупрежденията за спиране на европейските средства и поведението на проруското мнозинство в Народното събрание, което прокара поправките за "Южен поток". Оценката на дясната коалиция е, че това поставя страната в "извънредна ситуация".   "Целта на тези политически консултации е да върнем България на европейския път и да защитим българския национален интерес. Видим е рискът за изваждане на България от европейското политическо и правно пространство и за поставянето й в положението на ничия земя", коментира в понеделник лидерът на ДСБ и говорител на блока Радан Кънев.   През последните няколко дни БСП и ДПС се опитват да "вкарат страната ни в "студена война" с ЕС, каза Кънев.   Радан Кънев обясни, че "извънредното законодателство" за проекта "Южен поток" конфронтира България с Европа и я прави още по зависима от Русия. От Реформаторския блок допълниха, че вече са поискали среща с президента Росен Плевнелиев и очакват държавният глава да им отговори. Те се надяват до края на седмицата да има такава среща.   Десните "умишлено" не са включили "Атака" и "България без цензура" сред партиите, с които искат да разговарят. Те ги преценяват като формации, които не могат да защитят българския национален интерес.   "Тези партии нямат собствена политическа воля. Ще поискаме среща с БСП и ДПС, които ги командват", каза Кънев.   Той допълни, че политическите консултации с президента и трите парламентарно представени партии целят да върнат България на европейския път.   "Намираме се в Студена война между ЕС и Русия на Путин и за нас е видим рискът за изваждане на страната от европейското политическо и правно пространство, а България се превръща все повече в "ничия земя“, посредник, а не в истински пълноправен член на ЕС", каза Кънев.   Водачът на листата на Реформаторския блок за евроизборите Меглена Кунева ("България на гражданите") каза, че само дясната коалиция може да защити през европейските ценности интереса на всеки български гражданин и всяко българско семейство.   "Влизането на България в основата на Европейския енергиен съюз ще даде 30% по-ниски цени на газа, от което ще паднат и цените на парното. Начинът, по който правителството командва регулаторите в България, буквално ни отхвърля от Европа", каза Кунева.   Тя напомни, че по време на управлението на БСП страната ни трайно се е сдобила с имиджа на корумпирана. Меглена Кунева беше министър по европейските въпроси в правителството на тройната коалиция (БСП, ДПС и НДСВ).   "Реформаторският блок ще направи така, че да си върнем репутацията чрез реформи, особено в чувствителни сфери като правосъдието, сигурността, обществените поръчки, здравеопазването", каза Кунева.   Светослав Малинов, който е на второ място в евролистата, добави, че позицията на България по "Южен поток" е вредна за самата нея и за Европа.   "Готовността на това правителство да действа в обратно на националните и европейски интереси посока ни навреди силно", каза Малинов. Той обясни, че само Реформаторският блок има позиция, която напълно съвпада с тази на ЕС и това се вижда в Брюксел.

Реформаторите връщат България в европейския път

Реформаторският блок започва поредица от консултации с президента и основните политически сили - ГЕРБ, БСП и ДПС по повод заплахата от спиране на европейските средства и проруското мнозинство в парламента ни, което гласува изваждането на „Южен поток".

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване