Роси се радва на завръщането си, чака покана за Мондиала

Нападателят на Фиорентина Джузепе Роси бе щастлив от връщането си на терена след контузията, която получи на 5 януари тази година. В същото време италианецът съжали, че неговият отбор загуби финала за...

Никола създаде зелена класна стая

Първата в Силистра класна стая на открито подготвят учениците от местното училище"Отец Паисий". Тя е разположена в зелен кът в училищния двор, създаден по проект на седмокласника Никола С...

Новият председател на Сметната палата: Стана проблем, а не съм била член на партия

/КРОСС/ "Първата реакция на назначението ми, че е политическа, не ме учудва, но нямам разбиране за това, при положение, че предишният председател е член на партия ГЕРБ. А с мен стана проблем, въпреки, че не съм била член на партия", заяви по БНР новоизбраният председател на сметната палата Лидия Руменова. "При положение, че НС се състои от политици, всеки направен избор на членове, може да се определи като политически. За мен на първо място стоят компетентността и професионализмът. Стилът и методът на работа в унисон с духа на органа, в който ще работи и работата в екип също са важни", каза още Руменова. Председателят на Сметната палата не скри, че бъдещото ръководство ще работи сериозно, защото покрай изборът й се е провела кампания, сринала авторитета на институцията. "Един от моите приоритети ще бъде да поставим на нови основи публичността и дейността на тази одитна институция. Подходът не трябва да е да се правят проверки, когато нещо се случи. Ще се стремя някак резултатите от проверките на обществено-значимите, социални програми да стават достояние, за да се предприемат мерки и действия за регулиране на одитирания процес", обобщи Лидия Руменова. Руменова подчерта, че предстои сериозна ревизия на Сметната палата, като специално внимани ще се обърне на финансовото осигуряване и за какво е бил харчен бюджета

Обявиха минаването на червено за нарушение на Корана

В Саудитска Арабия при инциденти на пътя загиват 6000 души годишно


"Тоника": Стефан Диомов има нужда от скандали, току излиза да ни забрани нещо

Стефан Диомов има нужда от скандали. Мине се, не мине, току излиза да ни забрани нещо. Това заяви пред Нова тв Ева Найденова по повод изявлението на композитора, че Стефан Диомов има нужда от скандали. Мине се, не мине, току излиза да ни забрани нещо. Това заяви пред Нова тв Ева Найденова по повод изявлението на композитора, че "Тоника" не заслужават да пеят песните му.Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMSВ момента "Тоника" се изявят като беквокали в

"Тоника": Стефан Диомов има нужда от скандали

Стефан Диомов има нужда от скандали. Мине се, не мине, току излиза да ни забрани нещо. Това заяви пред Нова тв Ева Найденова по повод изявлението на композитора, че "Тоника" не заслужават да пеят песните му.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
В момента "Тоника" се изявят като беквокали в Стефан Диомов има нужда от скандали. Мине се, не мине, току излиза да ни забрани нещо. Това заяви пред Нова тв Ева Найденова по повод изявлението на композитора, че "Тоника" не заслужават да пеят песните му. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS В момента "Тоника" се изявят като беквокали в

Продължава издирването на изчезналото в Старозагорско дете

/КРОСС/ Все още няма следа от детето, което изчезна край старозагорското село Колена. Миндьо Иванов е на година и десет месеца, с черна коса и очи, и е висок 90 сантиметра. Родителите му не разполагат със снимка. В деня на изчезването си е бил облечен с червена блуза с дълъг ръкав, жълти панталони и черни маратонки. Близките на детето са пристигнали в селото преди три дни за да берат билки и рози. Малкият Миндьо отишъл с кака си до реката за вода. Момичето по-късно се върнало, но без брат си. Още в петък екипи на полицията, гражданска защита и доброволци се впускат в търсенето, но без успех. Ако имате информация за детето, позвънете на телефон 112 или в най-близкото управление на полицията.  

Пещера се включи в лова на виновни ГЕРБаджии

/КРОСС/ Вчера „Движение за справедливост-РПГ" откри поредния си местен клуб, този път в град Пещера. На срещата присъстваха председателят на движението Николай Цонев и новоизбраният местен отговорник Димитър Димитров. Различни човешки истории, обединени от един мотив - политическо издевателство. Това e причината гражданите на град Пещера да се включат в „Движението за справедливост" и да учредят негов местен клуб. Неправомерни уволнения, финансов натиск, данъчна репресия - това са част от обвиненията, които гражданите отправиха към бившите управници от ГЕРБ, от които ще търсят персонална отговорност. "Основната идея на нашето движение е да преодолеем страха. Страхът, който ГЕРБаджиите искат да ни попречи да дадем гласност за техните престъпления. Но тук те сгрешиха - аз не се страхувам и вие не се страхувате. Скоро единствените, които ще ги е страх, ще са самите Бойковци и Цветановци - и то с основание", категоричен бе Николай Цонев пред присъстващите.    

Микробус изгоря в Търново

Автомобил е изгорял напълно тази нощ във Велико Търново.

Изтича срокът за подаване на заявленията за подвижните урни

/КРОСС/ Днес изтича срокът за подаване на заявление за гласуване в подвижна урна от хората с трайниувреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение. Те ще могат да направят това с подвижна избирателна кутия, ако подадат до днес заявление по образец - Приложение номер 19 от изборните книжа до кмета на общината по постоянен или по настоящ адрес. Това съобщиха от пресцентъра на ЦИК. Заявлението може да бъде подадено лично, по пощата, с факс или чрез електронно заявление през интернет-страницата на съответната община.  

Мобилните камери се завръщат, фишовете отново законни

Мобилните камери се завръщат само два месеца, след като Върховният административен съд обяви електронните фишове от тях за незаконни. Редица промени в закони и наредби обаче са на път да ги легитимират отново, съобщи ТВ7. В момента мобилните камери се използват като обикновени радари и само записват нарушенията.

Не разбирам политическата реакцията срещу мен, след като съм без партийна, каза новият председател на Сметната палата


"Първата реакция на назначението ми, че е политическа, не ме учудва, но нямам разбиране за това, при положение, че предишният председател е член на партия ГЕРБ. А с мен стана проблем, въпреки,  че не съм била член на партия", каза днес по БНР новоизбраният председател на сметната палата Лидия Руменова.

Тя не скри, че този прием няма да помогне за по-добрата работа на одитната институция, но остава амбицията и Сметната палата да започне да функционира по-добре. Затова Руменова ще...

Обама се пошегува с разголените снимки на Путин

На традиционната вечеря, дадена от Белия дом на политическите журналисти във Вашингтон, президентът Барак Обама, явно в добро настроение, пусна доста шеги по редица политически теми, информира АФП.
На традиционната вечеря, дадена от Белия дом на политическите журналисти във Вашингтон, президентът Барак Обама, явно в добро настроение, пусна доста шеги по редица политически теми, информира АФП. "През 2008 г. моят лозунг бе Yes We Can! През 2013 г. пък бе Ctrl+Alt+Sup!", заяви президентът, имайки предвид множеството компютърни проблеми,

Обама показа чувство за хумор, коментира разголените снимки на Путин

На традиционната вечеря, дадена от Белия дом на политическите журналисти във Вашингтон, президентът Барак Обама, явно в добро настроение, пусна доста шеги по редица политически теми, информира АФП.
"През 2008 г. моят лозунг бе Yes We Can! През 2013 г. пък бе Ctrl+Alt+Sup!", заяви президентът, имайки предвид множеството компютърни проблеми, На традиционната вечеря, дадена от Белия дом на политическите журналисти във Вашингтон, президентът Барак Обама, явно в добро настроение, пусна доста шеги по редица политически теми, информира АФП. "През 2008 г. моят лозунг бе Yes We Can! През 2013 г. пък бе Ctrl+Alt+Sup!", заяви президентът, имайки предвид множеството компютърни проблеми,

Бангладеш търси изчезналия малайзийски самолет в Бенгалския залив

Властите на Бангладеш изпратиха три кораба в Бенгалския залив за издирване на изчезналия пътнически самолет на Малайзия Еърлайнз, съобщи Си Ен Ен, позовавайки се на директора на военно-морското разузнаване на страната Рашид Али.

Евровизия 2014 започва, но без България

/КРОСС/ Международният песенен конкурс „Евровизия 2014" започва в датската столица без участието на България. Официалната церемония по откриването ще се проведе тази вечер в историческата сграда на кметството на Копенхаген. В тазгодишното състезание участват артисти от 37 страни. Мотото на 59-ия конкурс „Евровизия" е „Присъедини се към нас!" (JoinUs). Двата полуфинала ще се проведат на 6 и 8, а финалът - на 10 май. Цялото шоу ще се излъчва на живо, предаде Дарик. Положени бяха големи усилия, за да бъдат преодолени финансовите и организационните трудности с някои участници, но България, Кипър и Сърбия се отказаха от участие. Хърватия ще пропусне „Евровизия" заради организационни проблеми, няма да присъства и изпълнител от Босна и Херцеговина. За място на провеждането на „Евровизия" беше избрано необичайно място - затворената през 1996 г. корабостроителница "Burmeister & Wain" в източната част на Копенхаген. В един от доковете е устроена зала за 10 000 зрители, а сцената е заобиколена от вода и наподобява кораб.    

Нашенците в чужбина гласуват в 168 секции

Централната избирателна комисия прие решение, с което бяха определени държавите, местата и броят на избирателните секциите извън страната, съобщи говорителят на ЦИК Александър Андреев.

"Оклахома", "Клипърс" и "Индиана" продължават в плейофите на НБА


"Оклахома сити тъндър", "Лос Анджелис клипърс" и "Индиана пейсърс" се класираха за полуфиналите в плейофите на Националната баскетболна асоциация (НБА).

Трите отбора спечелиха драматични серии в първия кръг срещу "Мемфис гризлис", "Голдън стейт уориърс" и "Атланта хоукс" с 4:3 победи, след като надделяха при домакинствата си в последния седми двубой. 

Те оправдаха предварителните очаквания да продължат напред, въпреки че преминаха през много инфарктни моменти и бяха близо...

Иван и Андрей: Българите не сме станали по-лоши - имаме по-малко задръжки

- Иван, Андрей,  през лятото почвате ново риалити “Валя и Моро превземат света” със семейството роми, които познаваме от “Къртицата”. Какво ще представлява то? И не рискувате ли да предизвикате завистта на всички зрители, които също биха искали да пътуват “до Европата” като Валя и Моро? 


Иван: Новото предаване ще бъде копродукция между “Междин - Иван, Андрей, през лятото почвате ново риалити “Валя и Моро превземат света” със семейството роми, които познаваме от “Къртицата”. Какво ще представлява то? И не рискувате ли да предизвикате завистта на всички зрители, които също биха искали да пътуват “до Европата” като Валя и Моро? Иван: Новото предаване ще бъде копродукция между “Междин

Обама разказа вицове за републиканците в Белия дом

Американският президент се пошегува и за своя сметка

"Евровизия" започва без България

Тази вечер в датската столица Копенхаген ще бъде открит международният конкурс "Евровизия". За първи път от 2005 г. насам, България няма да изпрати свои представители. Причините за това са финансови.

Програмата за Гергьовден, патронен празник на град Поморие

Програмата за Гергьовден, патронен празник на град Поморие:

На 5 май 2014 г.:

09:00 ч. -Национален тракийски събор”Гергьовден-2014”, на лятната сцена на читалище „Светлина -1939”

13:30 ч. – Турнир по народни борби, пред манастир „Св. Георги Победоносец”

16:30 ч. – Концерт на Дамски хор при Българо-гръцко дружество „Анхиало”, с диригент Розалина Коцева; Танцов състав при Българо-гръцко дружество „Анхиало”, с ръководител Лиляна Христова и Танцов състав при кметство Нео Анхиало, Гърция, в НЧ „Светлина -1939”

20:30 ч. – Празничен концерт с участието на Рафи и Поли Генова. Миналогодишната представителка на Евровизия, талантливата поп певица Поли Генова и победителят от българския X Factor Рафи Бохосян ще пеят на лятната сцена на читалище „Светлина -1939”за празника на Поморие.

На 6 май 2014 г.:

09:00 ч. – 10:00 ч. – Празнична литургия в манастир „Свети Георги” гр. Поморие

10:00 ч. – 10:30 ч. – Концерт на Групата за автентичен фолклор „Здравец”, с ръководител Василка Стойкова и Фолклорна група „Пей сърце” при КП „Св. Георги”, с ръководител Въла Ерменлиева, на лятната сцена на читалище „Светлина -1939″

10:30 ч. – 11:00 ч. – Концерт на Духов оркестър при СОУ „Иван Вазов и Общински духов оркестър, на лятната сцена на читалище „Светлина- 1939”

11:00 ч. – 11:30 ч. – Официално откриване на празника. Представяне на химна на град Поморие от Детска вокална група „Слънчев ритъм”, с ръководител Рада Джафарова.

11:30 ч. – Концерт на ПФА „Странджа” гр. Бургас, с главен художествен ръководител Марио Егов

 

Възможно е 117-и елемент да попълни Менделеевата таблица

Периодичната таблица на Менделеев може в скоро време да добави 117-и елемент, пише научното списание Physical Review Letters.

Продават цигулка Страдивариус на феноменална цена

Рядка цигулка на Страдивариус, оценена на 45 млн. долара, може да се превърне в най-скъпия музикален инструмент, продаден някога. Цигулката ще...

Бил Гейтс не е най-големият акционер в Microsoft

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс вече не е най-големият акционер в компанията. Той се лиши от този си статут, след като продаде още 4,6 милиона...

Лозанов: Порното трябва да бъде вкарано в по-културни рамки

/КРОСС/ "Фалшива патетика е да се спре и да се забрани порното, но трябва да се намерят регламенти, които да го правят достъпно в един по-културен и щадящ човешките права начин. Децата трябва да бъдат пазени, а възрастните - да бъдат оставени свободни на своите желания", заяви председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов в предаването "Пуснете водата" по TV7. По думите му е нужно и осъвременяване на законодателството ни в тази област, защото в момента се преследва нещо, което не само, че се разпространява свободно, но е и трудно да бъде криминализирано в съвременния свят. "Трябва да дадем и по-работещо определение на порнографията, защото всички знаем какво е, но когато трябва да дадем определение, се оказва, че говорим за различни неща", отбеляза Лозанов и даде тон със своето определение: "Порнографията има всекидневна визия и нямаш нужда от особени доказателства, за да я разпознаеш. Тя е показване на сексуални отношения в тяхната непосредствена, буквална физическа видимост и толкова. Самите сюжети са подигравка със сюжети. Това принадлежи изцяло на телесното. Изкуството има далечни измерения и ако можем да обвържеш сексуалното и еротичното с тях, то няма как да е порнография." Председателят на СЕМ има свое обяснение за интереса към голотата в най-непосредствения й вид и за надничането в личния свят на хората изобщо, което в крайна сметка отново води до секса

Поредна катастрофа със загинал младеж

Младеж загина при катастрофа днес в село Труд. Това съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Инцидентът е станал около 4.30 часа на ул. „Карловска” с лек автомобил „Мерцедес&...

Единадесет ислямисти на разпит за изчезналия боинг

/КРОСС/ Единадесет ислямисти бяха арестувани в началото на седмицата в столицата Куала Лумпур и в щата Кедах. Те са заподозрени в участие в терористични дейности. По искане на американското ФБР и британската разузнавателна служба МИ-6, ислямистите също са били разпитвани за изчезването на Боинг 777-200, изпълняващ полет MH370 от Куала Лумпур за Пекин с 227 пътници и 12-членен екипаж на борда. Според малайзийския вестник New Straits Times, задържаните принадлежат към нова ислямистка терористична организация от около 50 души. Тя смята за една от своите главни цели провеждането на терористични атаки срещу "западните и американските интереси", включително дипломатически мисии и места, посещавани от чужденци.  

"Звук и светлина" във Велико Търново на 5 май

/КРОСС/ На 5 май (понеделник), по повод Деня на храбростта и Българската армия и Гергьовден, за жителите и гостите на старата столица ще бъде излъчено аудио-визуалното шоу "Царевград Търнов - Звук и светлина". Спектакълът е подарък от Община Велико Търново и Общинска туристическа агенция „Цареград Търнов". Излъчването ще започне в 21,00 часа на 5 май и може да се наблюдава от площад „Цар Асен I" пред крепостта Царевец.  

Изтича срокът за молби за подвижни секции за изборите

През интернет страницата на общината това може да стане и по електронен път

Микробус изгоря във Велико Търново

Автомобил изгоря във Велико Търново, съобщиха от Областно управление ''Пожарна безопасност и защита на населението” - Велико Търново.
Сигналът за произшествието е получен вчера вечерта около 23.00 часа в оперативен център - град Велико Търново.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Автомобил изгоря във Велико Търново, съобщиха от Областно управление ''Пожарна безопасност и защита на населението” - Велико Търново. Сигналът за произшествието е получен вчера вечерта около 23.00 часа в оперативен център - град Велико Търново. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Микробус изгоря във Велико Търново

Автомобил изгоря във Велико Търново, съобщиха от Областно управление ''Пожарна безопасност и защита на населението” - Велико Търново.
Сигналът за произшествието е получен вчера вечерта около 23.00 часа в оперативен център - град Велико Търново.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Автомобил изгоря във Велико Търново, съобщиха от Областно управление ''Пожарна безопасност и защита на населението” - Велико Търново. Сигналът за произшествието е получен вчера вечерта около 23.00 часа в оперативен център - град Велико Търново. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Варненски ученици събраха 6000лв за болна съученичка, търсят се още средства

Ученици от Първа езикова гимназия във Варна организираха благотворителен концерт „За Елена и приятели“ в помощ на своя съученичка и събраха близо 6000лв за лечението й. Атрактивният спектакъл бе посветен на дванадесетокласничката Елена Колева, която е с диагноза детска церебрална парализа и се нуждае от костно-мекотъканна многоетажна операция със супракондиларна деротация в специализирана клиника по ортопедия и травматологична хирургия в гр.

16-годишна американка завършва едновременно гимназия и колеж

/КРОСС/ В рамките на една седмица шестнадесет годишната американска ученичка Грейс Буш ще завърши гимназия и университет. Буш, която е последна година ученик в гимназията, е получила в петък дипломата си от университета Florida Atlantic University (FAU) и ще завърши гимназия следващия петък, седмица по-късно, информира Sun-Sentinel. Церемониите по дипломирането от университета са по-рано от гимназиалните. Буш успява да се дипломира от Florida Atlantic University, докато е още ученичка в гимназията FAU, която позволява на ученици безплатно да посещават университета като част от програмата за двойно обучение на щата. Заедно със своите братя и сестри, много, от които се дипломират от FAU на млада възраст, тя се е обучавала вкъщи, преди да влезе в гимназията. Тя се записва в университета, когато е на 14 г. и изучава множество предмети всеки семестър, в това число и през летата. Буш изглежда няма намерение да забавя темпото. След като се дипломира от колежа със специалност Криминология тя възнамерява да се запише за магистърска степен през есента, пише Profit.    

Украинското земеделие и кризата в страната

Украинските селски стопани, тежко засегнати от драматичната икономическа кризата, задълбочила се в резултат на напрежението с Русия, са принудени да правят икономии с риск да подкопаят производството на зърно, което е жизненоважно за страната, а също и за международните пазари.

Десислава обидена, нямало я в скандалите

„Аз съм жестоко обидена, че мен ме няма в интригите“, смее се Деси.

Мобилните приложения, създадени да улеснят живота на богатите

Лускозната индустрия разполага и със свои специализирани апликации


Заслуга: Александър Балкански ни сдобрил с Италия след атентата

Създателят на цирк „Балкански” Александър Балкански имал огромна заслуга за стопляне на отношенията ни с Италия, които били развалени заради атентата срещу Йоан Павел II. Трупата му представила номерата си пред очите на височайшия духовник и артистът намерил начин да отправи послание към водача на католиците.

В Шумен лек автомобил се възпламени

От ОДМВР-Шумен информират за запалил се вчера лек автомобил. Инцидентът е възникнал около 14:40 ч. вчера, на бул. „Симеон Велики" в града. В следствие на пламъците е повредена електри...

Палежът в Одеса - отмъщение на проукраински демонстранти?

Смъртта в петък, 2 май, в Одеса на десетки проруски поддръжници в пожар се дължи на отмъщението на хиляди футболни фенове и на проукраински демонстранти, бесни, че са ги нападнали, докато преминава...

Крадат пчелни кошери на мъж от Асеновград

Кошери на обща стойност 1000 лева са били откраднати от възрастен мъж от Асеновград, които са се намирали в землището на Червен. 63-годишен асеновградчанин се оплакал в полицията, че от края на апри...

23-годишно момче загина в катастрофа край Пловдив

Причината за инцидента е несъобразена скорост


Започна Националният Тракийски събор „Гергьовден – 2014″ в Поморие

Още в 9.00 часа на 4-ти май 2014 г., Поморие събра представители от различни краища на страната като участници в Единадесетото издание на Националния Тракийски събор „Гергьовден – 2014”. Само през първия ден записаните участия са 120. Многобройните индивуални и групови фолклорни изпълнения показват, че изворът на песента е дълбок и непресъхващ и че за него има място както в делника,така и на празника.

Красимир Премянов- председател на Националния съюз на тракийските дружества в България, Павел Маринов- областен управител на област Бургас, Юсеин Мехмед- зам.- областен управител, Иван Алексиев-кмет на община Поморие, Елена Мурджева-председателят на Тракийско Дружество “Одринска епопея” гр. Поморие, представители на общинска администрация и общински съветници бяха на сцената за официалното откриване на фестивала.

Надпяванията и танците на мало и голямо на лятната сцена на читалище”Светлина-1939” и около нея, многобройните зрители на събора придават неповторима празнична атмосфера на събитието. Националният Тракийски събор „Гергьовден – 2014” продължава и на 5 май от 9.00 ч.

Очкавайте резултатите на наградените участници, които са оценявани от жури в състав: председател: Проф. Д-р Стефан Чапкънов и членове: Калинка Згурова – изтъкната странджанска народна певица; Николай Николаев – музикален педагог, гъдулар, музикален редактор в радио “Стара Загора” водещ на предаването “От извор песен се лее”; Дора Арбова – музикален педагог; Илка Димитрова – фолклорист и журналист в БНР и Димитър Стойков-изтъкнат акордеонист.

juri

 

publika

veselie

Незаконен мост в Китай се срути и уби 11 души

Селски комитет издал заповедта за строежа му

Британски граф продава планина за 1,75 млн. лири

Планината Бленкатра в Къмбрия е била собственост на графовете на Лонсдейл в продължение на 400 години. Сега Хю, осмият граф Лонсдейл, продава планината, за да покрие дължима за данъци сума

Северна Корея: САЩ е жив ад

/КРОСС/ САЩ пое ролята на световен лидер в областта на защитата на правата на гражданите, но, преди всичко, Вашингтон трябва да въведе ред в тази област в страната си, призоваха от Пхенян. Според Централната телеграфна агенция на КНДР дискриминацията в страната по отношение на цвета на кожата е особено забележима, когато се кандидатства за работа или за участие в избори. Според данни, публикувани от севернокорейските медии, 52% от анкетираните американци са съгласни, че съществува расизъм в страната, докато 42% смятат, че такава дискриминация ще има винаги. Америка е "жив ад", според КНДР, тъй като "безмилостно" са нарушени основни човешки права в страната. "Правителството на САЩ цели национална сигурност, посредством следене на всяко движение на американските граждани и на чужденците. Същевременно се използват множество камери и дори безпилотни самолети", пише агенцията. Сред всички съществуващи проблеми, президентът Барак Обама продължава да "пилее стотици милиони долари за пътуване в чужбина", независимо от условията на живот на своите граждани, категорични са авторите на публикацията, обобщавайки, че Съединените щати са най-лошата страна в света в областта на правата на човека.    

General Motors изтегля 51 640 автомобила с висока проходимост

Американската корпорация General Motors обяви, че възнамерява да изтегли 51 640 автомобила с висока проходимост (SUV), заради софтуерен дефект, който...

ПСЖ иска Руни, Гигс вероятно напуска "Юнайтед"

"Пари Сен Жермен" ще отправи оферта за 35 милиона лири към Уейн Руни. Френският клуб иска да направи нападатален тандем между англичанина и Златан Ибрахимович, с който да атакува Шампионската лига през новия сезон. А средствата не са проблеми за арабските собственици. Още пез зимата ПСЖ искаше да купи Руни, но след дълги преговори той подписа нов д "Пари Сен Жермен" ще отправи оферта за 35 милиона лири към Уейн Руни. Френският клуб иска да направи нападатален тандем между англичанина и Златан Ибрахимович, с който да атакува Шампионската лига през новия сезон. А средствата не са проблеми за арабските собственици. Още пез зимата ПСЖ искаше да купи Руни, но след дълги преговори той подписа нов д

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване