Фелайни с поредна трамва, този път на бедрото

/КРОСС/ Белгийският национал и играч на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни е под въпрос за дербито с Арсенал в сряда, получавайки поредна контузия от началото на сезона, предаде Goal.com. Фелайни все още не е в състояние да се завърне в игра заради нова травма, получена на тренировка. Съвсем наскоро Фелаини поднови тренировки след претърпяна операция на китката, но през миналата седмица халфът е получил разтежение в бедрото. В по-ранен етап от сезона той страдаше и от проблеми в областта на слабините. 26-годишният футболист така и не се е доказал още на "Олд Трафърд", след трансфера си от Евертън през лятото.  

Вотът на недоверие към правителството ще се състои в сряда

  Приключиха многочасовите парламентарни дебати по третия вот на недоверие срещу кабинета на Пламен Орешарски. От тях стана ясно, че...

Йоанна Темелкова: Не съм мъжемелачка!

На въпрос колко връзки е имала в живота си, актрисата отвръща: "Не са много – три или четири. Заедно с Мартин сме от 2 години. "

Един изстрел спря Бьорндален за рекорд по медали

Един изстрел спря Оле Ейнар Бьорндален от историята. Той бе на 1,7 секунди от 13-ия си медал от олимпийски игри, който го правеше еднолично номер 1 за всички времена. Норвежецът обаче направи цели три пропуска в стрелбата и остана четвърти в преследването.
На почетната стълбичка се качи французинът Жан Гийом Беатрикс, който направи само една Един изстрел спря Оле Ейнар Бьорндален от историята. Той бе на 1,7 секунди от 13-ия си медал от олимпийски игри, който го правеше еднолично номер 1 за всички времена. Норвежецът обаче направи цели три пропуска в стрелбата и остана четвърти в преследването. На почетната стълбичка се качи французинът Жан Гийом Беатрикс, който направи само една

Наш филм спечели най-голямото отличие за късометражно кино в света

За първи път български филм спечели голямата награда в най-реномирания фестивал, посветен на късометражното кино в света, който се провежда от 1979 година в Клермон-Феран, Франция. „Чест" на Павел Веснаков, продуциран от Ваня Райнова, спечели и номинация за Европейските филмови награди.

Боровец - домакин на минисветовно в ските на 15 и 16 февруари

/КРОСС/ Независимо, че в момента в Сочи върви с пълна сила 22-ата зимна олимпиада, България може да се похвали, че паралелно ще организира нещо подобно и то на 15-16 февруари. Тогава в Боровец ще се проведат стартовете за мъже от Европейската купа (гигантски слалом и слалом). Участие в състезанията са потвърдили вече световно известните звезди в техничните дисциплини Сиприен Ришар (Фр), Марсел Матис (Ав), Доминик Щеле (Гер), Кристиян Девил и Матиа Касе (Ит), Нолан Каспер (САЩ) и новите таланти на Швейцария Даниел Юле, който е водач за Европейската купа в слалома и Лука Ерни. Тук е и втория в класирането за ЕК Рето Шмидигер (Швейц), предаде Стандарт. България ще бъде представена от опитния Стефан Присадов и младите ни таланти Алберт Попов, Георги Нушев, Камен Златков и Йоан Тодоров. Феновете ще имат безплатен достъп до трибуните на на писта "Петър Попангелов". От "Бороспор" и община Самоков е уреден и безплатен транспорт за феновете от Самоков и центъра на Боровец. ВИП гост на състезанията ще е единствения петкратен носител на Световната купа в ските Марк Жирардели. Вече се подготвят стартовите площадки, финалната зона, кулите за телевизионната продукция и се обезопасява цялото трасе. Основната част от състезателите пристигат на 13ти февруари. В програмата 14ти февруари е тренировъчен ден, а на 15ти и 16ти ще се проведат състезанията, съответно в дисциплините гигантски слалом и слалом  

Нейнски нападна Кунева заради "Козлодуй"

Надежда Нейнски, която ще води листата на „Синьо единство Надежда Нейнски, която ще води листата на „Синьо единство" на евроизборите, атакува лидера на ДБГ Меглена Кунева заради неизгодната позиция, която е заела по време на преговорите за съдбата на 3 и 4 енергоблок на АЕЦ „Козлодуй" преди приемането на страната ни в Европейския съюз. Това стана ясно в ефира на Би Ти Ви. Тя беше репликирана от водещия

Саудитец живя 20 години с ученически пищов в ухото

Жител на Саудитска Арабия преживя безпроблемно 20 години с ученически пищов от хартия в ухото, предаде НТВ.
Мъжът, вече образован и със семейство, изумил лекарите, когато отишъл на преглед заради остра болка. Смятал, че има отит.
 Рентгенът обаче разкрил истината - в ухото имало чуждо тяло, по-точно парче хартия. Жител на Саудитска Арабия преживя безпроблемно 20 години с ученически пищов от хартия в ухото, предаде НТВ. Мъжът, вече образован и със семейство, изумил лекарите, когато отишъл на преглед заради остра болка. Смятал, че има отит. Рентгенът обаче разкрил истината - в ухото имало чуждо тяло, по-точно парче хартия.

Цитат на деня: Цветанов е абсолютен гьонсурат


Цветан Цветанов е абсолютен гьонсурат (бел.ред - изключително нагъл и безочлив човек). Точно той ли раздава препоръки за морал, забравихте ли в какво време живеехме?

Така лидерът на БСП Сергей Станишев реагира на изказвания на бившия вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов на парламентарната трибуна днес, докато в парламента течаха обсъждания по третото искане за вот на недоверие към правителството заради ситуацията в сектор "Сигурност".

"Вие забравихте...

Изгоря османски архив в Босна

Сградата на държавния архив в столицата Сараево пламна в петък, след като демонстранти опитаха да щурмуват намиращото се в съседство президентство. Още се оценява размерът на щетите, но едно от хранилищата “с най-старите документи - от османското робство до Втората световна война”, е силно пострадало, казаха в изявление от държавния архив. Сградата на държавния архив в столицата Сараево пламна в петък, след като демонстранти опитаха да щурмуват намиращото се в съседство президентство. Още се оценява размерът на щетите, но едно от хранилищата “с най-старите документи - от османското робство до Втората световна война”, е силно пострадало, казаха в изявление от държавния архив.

Пламен Орешарски: Бях абсолютно прав - вотът е самокритика

Убеждавам се, че съм бил абсолютно прав – вотът е самокритика. Това каза министър-председателят Пламен Орешарски при дебатите по вота на недоверие на Министерския съвет за провала на правителството в областта на вътрешната сигурност и обществен ред, съобщи Фокус.
„Темата за сигурността и системите за сигурност е изключително важна. Убеждавам се, че съм бил абсолютно прав – вотът е самокритика. Това каза министър-председателят Пламен Орешарски при дебатите по вота на недоверие на Министерския съвет за провала на правителството в областта на вътрешната сигурност и обществен ред, съобщи Фокус. „Темата за сигурността и системите за сигурност е изключително важна.

Третият вот на недоверие ще бъде гласуван в сряда


След 5-часови дебати по третия вот на недоверие към кабинета "Орешарски", поискан от ГЕРБ заради политиката на управляващите  в сферата на сигуността, заместник-председателят на парламента Мая Манолова насрочи гласуването за началото на редовното пленарно заседание в сряда.

Според правилника на парламента вотът трябва да бъде гласуван не по-малко от 24 часа след приключването на дебатите, продължили до 18.45 ч. днес. За да доведе до оставката на правителството, искането трябва да...

Освиркаха депутатите на излизане от парламента

Полицията спря движението по бул. „Цар Освободител”

Класическата гимназия се връща в ремонтираната с европари сграда

От следващия понеделник – 17 февруари, Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ" (НГДЕК), трябва да се върне в ремонтираната с пари от еврофондовете сграда в столичния квартал "Модерно предградие". Заповедта за това е подписана от министъра на културата Петър Стоянович, съобщиха от ведомството в понеделник. Това би трябвало да сложи край на пребиваването на Класическата гимназия в сградата на бившото 13-о училище край Женския пазар, което беше обяснено като временно, докато приключи започналият през лятото основен ремонт на сградата в Модерно предградие с над 2 млн. лв. от оперативна програма "Регионално развитие". Обновяването на зданието приключи в началото на ноември, а от декември има издадено разрешително за ползване, но заради искане на изпълняващия длъжността директор на НГДЕК Мариела Папазова, на учители, част от които бяха назначени именно от Папазова на мястото на освободени от нея преподаватели, както и част от учениците настояваха училището да остане в сградата до Женския пазар. Около 200 родители обаче настояваха гимназията да се върне в Модерно предградие не само заради напълно обновената сграда, но и заради това, че съгласно изискванията на Европейската комисия тя трябва да се ползва за пет години именно от Класическата гимназия. В противен случай държавата трябва да върне използваните 2 млн. лв. В същото време, по оценка на общинската дирекция за строителен надзор, сградата край Женския пазар е опасна за здравето на учениците и дори за преминаващите и бяха предписани редица мерки за привеждането й в съответствие с изискванията за безопасност. За козметичен ремонт дори бяха изхарчени пари от бюджета на НГДЕК. За случая с ремонта на Класическата гимназия бяха сезирани Върховната административна прокуратура, която изпълва проверка и резултатите й ще станат ясни в края на април, Европейската комисия за нарушения с отпуснати от нея средства, както и Дирекцията за национален строителен контрол и др. административни органи. Поне два месеца министър Стоянович отказваше да заеме категорична позиция относно това къде трябва да се провеждат учебните занятия на НГДЕК, които освен чисто битовите проблеми с липсата на достатъчно кабинети за нормалното протичане на часовете, бяха белязани и от напрежение между самите ученици, които бяха разделени на лагери. Още преди десетина дни Стоянович е смятал да подпише заповедта за връщане на НГДЕК в ремонтираната сграда, но подписка от учители, заплашващи да напуснат училището, ако ги преместят от центъра на столицата, го разколебала. Явно разумът и заплахата от санкции, включително персонално срещу министъра на културата заради нарушения при използването на евросредства са си казали думата. Същата група от радетели за оставането на гимназията край Женския пазар, по неофициална информация на Mediapool, вече е започнала нова подписка с протести срещу решението на министър Стоянович. Сградата на бившото 13-о училище, в която се извършват и занятия на вечерното 5-о училище "Петър Берон", е общинска собственост, но бе предоставена за Министерството на културата безвъзмездно за десет години.

Българите са най-недоверчивите европейци към сигурността на интернет

Българите са сред най-недоверчивите към сигурността на интернет спрямо други страни в ЕС. Те банкират в мрежата много рядко и най-рядко от всички европейци сменят паролите си за достъп. Това сочат дан...

Цвети Пиронкова продължава да радва с победа над номер 14 в света

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова продължава с много радващото си представяне през тази година, след като записа нов успех – в първи кръг на престижния турнир в Доха. Там Пи...

BMW пуска лазерните си фарове в серийно производство

Преди около месец Audi с апломб представи прототип на лазерните си фарове. Реакцията на BMW в Tweeter беше доста смешна и най-общо казваше, че докато Audi тестват лазерните си фарове, BMW ги подготвя ...

Венета Райкова подготвя два рождени дни

Венета Райкова се е заела с организацията на два рождени дни. В средата на март предаването  “Горещо” ще отбележи своя 10-и юбилей. А тази седмица синът  Патрик става на 5 години. Вече си е избрал торта с Мики Маус, но голямото му желание е да присъства на партито на “Горещо”. “Аз ще държа микрофона”, не спира да моли майка си малкият Патрик. Венета Райкова се е заела с организацията на два рождени дни. В средата на март предаването “Горещо” ще отбележи своя 10-и юбилей. А тази седмица синът Патрик става на 5 години. Вече си е избрал торта с Мики Маус, но голямото му желание е да присъства на партито на “Горещо”. “Аз ще държа микрофона”, не спира да моли майка си малкият Патрик.

Манолова: Референдум за данъчната система би бил законен

  Един евентуален бъдещ референдум за данъчната система не влиза в противоречие с разпоредбите на Закона за пряко участие на гражданите в...

Ситуацията в "Полимери" е като кобра в буркан, предупреди експерт

Ситуацията в „Полимери” е като да затвориш кобра в буркан и да си я държиш в стаята – рано или късно тя ще излезе. Това сравнение направи главният еколог на „Солвей Соди” Иво Божидаров по повод отмяната на бедственото положение във фалиралия химически завод "Полимери", което е в сила от 9 часа тази сутрин.

Орешарски: Бях абсолютно прав - вотът е самокритика

Убеждавам се, че съм бил абсолютно прав – вотът е самокритика. Това каза министър-председателят Пламен Орешарски при дебатите по вота на недоверие на Министерския съвет за провала на правителството в областта на вътрешната сигурност и обществен ред, съобщи Фокус.
„Темата за сигурността и системите за сигурност е изключително важна. Убеждавам се, че съм бил абсолютно прав – вотът е самокритика. Това каза министър-председателят Пламен Орешарски при дебатите по вота на недоверие на Министерския съвет за провала на правителството в областта на вътрешната сигурност и обществен ред, съобщи Фокус. „Темата за сигурността и системите за сигурност е изключително важна.

ЕС предупреди Швейцария за проблеми след референдума

Европейският съюз ще преразгледа отношенията си с Швейцария, след като страната върна квотите за имигранти от ЕС, съобщи АФП.
Окончателните резултати сочат, че 50,3% от гласоподавателите одобряват плана “Стоп на масовата имиграция”, предложен от десни популисти и връщащ квотите за работници от ЕС. Вотът задължава властта в Берн да предоговори Европейският съюз ще преразгледа отношенията си с Швейцария, след като страната върна квотите за имигранти от ЕС, съобщи АФП. Окончателните резултати сочат, че 50,3% от гласоподавателите одобряват плана “Стоп на масовата имиграция”, предложен от десни популисти и връщащ квотите за работници от ЕС. Вотът задължава властта в Берн да предоговори

Срамът продължава, биатлонът ни с 48-о и 55-о място

Анев направи пет пропуска в четирите си стрелби, като три от тях бяха в третата му стрелба.

Любовен хороскоп за 10-16 февруари 2014 година

Много романтика и страст за Свети Валентин

    


Орешарски: Вотът на недоверие е самокритика

/КРОСС/ „Убеждавам се, че съм бил абсолютно прав - вотът е самокритика". Това каза министър-председателят Пламен Орешарски при дебатите по вота на недоверие на Министерския съвет за провала на правителството в областта на вътрешната сигурност и обществен ред. В края на дебатите по искането на ГЕРБ министър-председателят коментира, че в системата винаги е имало пропуски, но предишните управляващи са ги задълбочили. „Темата за сигурността и системите за сигурност е изключително важна. Важен е всеки сигнал, в това число и от опозицията, за забелязани пропуски, нередности, лоши тенденции", каза премиерът. „Пропуски има. Те датират от 90-те години, може би ням да сбъркам, ако кажа и още от 80-те. В последните 4 години бяха толкова задълбочени, че се изненадвам как вносителите днес дебатират, играят с цифри, цитати, за да докажат не знам какво. Мислех си каква е логиката. Спомних си, че в началото на мандата на ГЕРБ един от лидерите на ГЕРБ обяви, че не МВФ, а МВР ще се справи с кризата. Явно това е била логиката. Гледах с недоумение как тя се следва, как МВР се опитваше да се занимава с несвойствени функции", посочи Пламен Орешарски. Депутатите от „Коалиция за България", ДПС и „Атака" излязоха от пленарна зала, след като Цветан Цветанов направи заявка за изказване от парламентарната трибуна

Манолова доволна от оценката за работата по изборния кодекс

Такава разпоредба е отнемане правото на затворниците

Станишев: Цветанов е гьонсурат

"В момента някои се опитват да вкарат БСП в сценарий. Не искам да коментирам проектът АБВ, той е отделен от партията. Ние не сме будали". Всеки един социалист преживява поведението на АБВ дълбоко и емоционално. Много от нас са работили по техни кампании.

Това заяви Сергей Станишев пред Би Ти Ви.

Социалистите не виждат политическа логика в дей "В момента някои се опитват да вкарат БСП в сценарий. Не искам да коментирам проектът АБВ, той е отделен от партията. Ние не сме будали". Всеки един социалист преживява поведението на АБВ дълбоко и емоционално. Много от нас са работили по техни кампании. Това заяви Сергей Станишев пред Би Ти Ви. Социалистите не виждат политическа логика в дей

Андрей Райчев: БСП загуби способността да привлича хора извън БСП

Калфин и Първанов не вземат парче от БСП, а казват „ние ще се видим на избори", заяви социологът Андрей Райчев в ефира на Би Ти Ви. 

По негово мнение АБВ по-скоро ще влязат в ЕП, отколкото няма да влязат. 

Райчев обясни на кратко какво означава БСП да спечели - да бие ГЕРБ. Той коментира вариантите от изхода на предстоящите евроизбори. Калфин и Първанов не вземат парче от БСП, а казват „ние ще се видим на избори", заяви социологът Андрей Райчев в ефира на Би Ти Ви. По негово мнение АБВ по-скоро ще влязат в ЕП, отколкото няма да влязат. Райчев обясни на кратко какво означава БСП да спечели - да бие ГЕРБ. Той коментира вариантите от изхода на предстоящите евроизбори.

Цветан Цветанов: Превърнахте МВР в институция, която изгуби доверие - да призовем за оставка

Към 2010 г. приключените производства извън законоустановения срок са 4200. Към 2012 г. стигнахме до 233 неприключени производства. Това е растяща тенденция за подобряване на работата на МВР. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите по Към 2010 г. приключените производства извън законоустановения срок са 4200. Към 2012 г. стигнахме до 233 неприключени производства. Това е растяща тенденция за подобряване на работата на МВР. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите по

МФ и НАП с два варианта за промени, свързани с единната сметка

„Министерството на финансите и Националната агенция за приходите (НАП) представиха на среща с бизнеса и синдикатите два варианта, свързани с решението на Конституционния съд (КС) за единната сметка". Това заяви заместник-министърът на финансите Людмила Петкова пред журналисти след срещата.

Морските имотни империи

Близо половината от новопостроените жилища в България през последните 8-10 години са в и около градовете Варна и Бургас, показват данните на НСИ. Този период включва не само строителния бум, а и времето на кризата, когато навсякъде броят на новопостроените и пуснати в експлоатация жилища значително спадна. 
За тези години в страната са построени 1 Близо половината от новопостроените жилища в България през последните 8-10 години са в и около градовете Варна и Бургас, показват данните на НСИ. Този период включва не само строителния бум, а и времето на кризата, когато навсякъде броят на новопостроените и пуснати в експлоатация жилища значително спадна. За тези години в страната са построени 1

Видео: Виго Мортенсен и Кирстен Дънст като красива двойка от 60-те в Гърция и Турция


Новините около започналия преди броени дни "Берлинаре" на пръв поглед подсказват, че единствените звезди на фестивала в германската столица са тези от новите продукции на Уес Андерсън The Grand Budapest Hotel, "Нимфоманката" на Ларс фон Триер или "Пазители на наследството" на Джордж Клуни. Това, разбира се, е заблуда. Звезди ще преминат по червения килим на събитието и благодарение на най-новата лента с участието на Виго Мортенсен, Кирстен Дънст и Оскар Айзък - трилъра "Двете лица на януари",...

Янков: С настоящия вот се търси популистки ефект

/КРОСС/ "Опазването на обществения ред и вътрешната сигурност трябва да е адекватно на динамично променящите се условия на средата, необходимо е даже да предхожда промените на ситуацията". Това заяви по време на дебатите по вота на недоверие народният представител от Коалиция за България и зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Красимир Янков. Той допълни, че до голяма степен победата на изборите, която доведе ГЕРБ на власт, е била свързана с очакванията на обществото, че ще бъде рязко подобрена работата на органите на МВР и службите за сигурност. Според Янков слабите резултати на правителството на Борисов, именно ви тази сфера, са били причина за оттегляне на общественото доверие и предсрочно прекратяване на мандата на правителството. „Цветан Цветанов даде акцент върху показни акции с огромно медийно отразяване, а така наречената битова престъпност, обект на която е всеки един български гражданин, остана извън дневния ред на МВР", каза Красимир Янков. Според него по времето на ГЕРБ МВР се е превърнало в основния инструмент за употреба на властта. Красимир Янков подчерта, че започналата днес акция срещу битовата престъпност няма кампаниен характер, а е част от системен механизъм за противодействие на престъпността. Той допълни, че необходимостта от нови закони и нормативна уредба на службите за сигурност и МВР са били първостепенна задача още при започване работата на сегашния парламент

Сергей Станишев се изсмя на въпрос, че Моника управлява държавата

Около 300 общински конференции взеха отношение за АБВ. Не става дума за заклеймяване, всеки един социалист преживява поведението на АБВ дълбоко и емоционално. Никой не вижда политическа логика в действията им, нито ги смята за морални по отношение на БСП. АБВ обслужва ГЕРБ и всякакви приказки и целофани не може да прикрие този факт.Това каза в "Лице в лице" по bTV Сергей Станишев.

700 000 гледат откриването на олимпиадата по БНТ

Около 700 000 души са проследили прякото излъчване по БНТ 1 на спектакъла по откриването на олимпиадата в Сочи в петък. Това показват данните на пийпълметричната агенция ГАРБ. Така телевизията е с 9,4% рейтинг. Според данните церемонията, която е излъчвана едновременно по БНТ1 и новия канал на държавната телевизия БНТ HD, е гледана от хората в акти Около 700 000 души са проследили прякото излъчване по БНТ 1 на спектакъла по откриването на олимпиадата в Сочи в петък. Това показват данните на пийпълметричната агенция ГАРБ. Така телевизията е с 9,4% рейтинг. Според данните церемонията, която е излъчвана едновременно по БНТ1 и новия канал на държавната телевизия БНТ HD, е гледана от хората в акти

Станишев: Под целофана на АБВ прозира ГЕРБ

"В момента някои се опитват да вкарат БСП в сценарий. Не искам да коментирам проектът АБВ, той е отделен от партията. Ние не сме будали". Всеки един социалист преживява поведението на АБВ дълбоко и емоционално. Много от нас са работили по техни кампании. Това заяви Сергей Станишев пред Би Ти Ви. Социалистите не виждат политическа логика в дей

Референдумът ще струва 80 000 работни места на Швейцария

Икономическите последици от референдума в Швейцария за ограничаване на имиграцията все още трудно могат да бъдат преценени, но той създава атмосфера на несигурност за компаниите, изтъкват икономист...

Пламен Орешарски: ГЕРБ смени МВФ с МВР

Пламен Орешарски си спомни от трибуната на парламента как в началото на мандата на ГЕРБ насред обсъждането на това дали да се подпише споразумение с МВФ един от шефовете на ГЕРБ, казал от вестниците с големи букви: Не МВФ, а МВР ще се справи с кризата”. 4 години наблюдавах как МВР се занимава с несвойствени функции, каза премиерът

Цветанов: Превърнахте МВР в институция, която изгуби доверие - нека призовем за оставка

Към 2010 г. приключените производства извън законоустановения срок са 4200. Към 2012 г. стигнахме до 233 неприключени производства. Това е растяща тенденция за подобряване на работата на МВР. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите по Към 2010 г. приключените производства извън законоустановения срок са 4200. Към 2012 г. стигнахме до 233 неприключени производства. Това е растяща тенденция за подобряване на работата на МВР. Това каза заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите по

Татяна Лолова става на 80

Животът ме кара да се усмихвам, сподели обичаната актриса

    


Глобиха варненка за непристойно поведение

На 7 февруари е подаден сигнал за това, че в нощен бар в морската столица, Н.Г. на 27 г. от гр. Варна е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Жената е отправяла заплахи, псувни и закани за саморазправа. Тя е задържана за срок от 24 часа.

Вижте как Темза наводни хиляди домове в Англия

Хиляди къщи, разположени в близост до река Темза, западно от Лондон, са били наводнени. Нивото на реката продължава да се покачва, съобщиха от BBC.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

В опит да защитят домовете си от наводнение, жителите са направили .... Хиляди къщи, разположени в близост до река Темза, западно от Лондон, са били наводнени. Нивото на реката продължава да се покачва, съобщиха от BBC. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS В опит да защитят домовете си от наводнение, жителите са направили ....

Иран тествал две нови балистични ракети

Успешно бяха тествани новата генерация балистична ракета

"Бохемска рапсодия" откри Седмицата на модата в Ню Йорк

Моник Люлиер представи драматична колекция смесваща дантела с кожа и шифон

    


"Тренто" с нов провал без Цецо

Колко е ценен за “Тренто” контузеният Цветан Соколов? Вижда се вече втори мач, в който шампионът на Италия губи - 1:3 (-17, -25, 22, -17) като домакин на “Кунео” в 16-ия кръг на първенството. Звездата на тима и на националния ще лекува поне месец разтежение в прасеца. Той пропусна и гостуването на “Тренто” в Шампионската лига на руския “Белогорие” Колко е ценен за “Тренто” контузеният Цветан Соколов? Вижда се вече втори мач, в който шампионът на Италия губи - 1:3 (-17, -25, 22, -17) като домакин на “Кунео” в 16-ия кръг на първенството. Звездата на тима и на националния ще лекува поне месец разтежение в прасеца. Той пропусна и гостуването на “Тренто” в Шампионската лига на руския “Белогорие”

Холандия поведе в класирането по медали след нова тройна победа в кънките


Холандия продължи изключителната си доминация в бързото пързаляне с кънки и спечели трета олимпийска титла в третото състезание от програмата на зимните игри в Сочи, за да излезе начелото в класирането по медали. 

"Лалетата" направиха втора тройна победа във втория мъжки старт. След като в събота Свен Крамер, Ян Блокхайзен и Йорит Бергсма заеха първо, второ и трето място на 5000 метра, днес Мишел Мюлдер, Ян Смеекенс и Роналд Мюлдер повториха постижението им в спринта на 500 метра....

Андрей Райчев: БСП да спечели на евроизборите значи да бие ГЕРБ

Калфин и Първанов не вземат парче от БСП, а казват „ние ще се видим на избори Калфин и Първанов не вземат парче от БСП, а казват „ние ще се видим на избори", заяви социологът Андрей Райчев в ефира на Би Ти Ви. По негово мнение АБВ по-скоро ще влязат в ЕП, отколкото няма да влязат. Райчев обясни на кратко какво означава БСП да спечели - да бие ГЕРБ. Той коментира вариантите от изхода на предстоящите евроизбори.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване