Пернишките зеленчуци - без нитрати

 Зеленчуците и плодовете, които се предлагат на пазара в Перник, са чисти откъм нитрати. От няколко години насам не са намирани завишени стойности, съобщи директорът на местното представителство на Агенцията по безопасност на храните д-р Татяна Вангелова. От Агенцията обаче посъветваха гражданите въпреки това добре да измиват салатите преди да ги консумират, съобщи радио Благоевград.

Според специалистите е добре зелените салати – марули, айсберг и китайско...

Продължава

Бюджетната комисия отхвърли ветото на Плевнелиев за Сметната палата

Присъстваха депутати от Коалиция за България, ДПС и „Атака"

Словакия ще е готова за газови доставки за Украйна през ноември

Словакия ще може да доставят обратно газ на Украйна през ноември, заяви словашкият министър на икономиката Томаш Малатински.

Чобанов: Партньорството със СБ ще подпомогне икономическия растеж

Приоритет на правителството по отношение на фискалната и бюджетната политика е да се гарантира финансовата стабилност и дългосрочната устойчивост на публичните финанси. Това изтъкна министърът на финансите Петър Чобанов в разговорите си с висшия ръководен екип на Световната банка.

Демба Ба: Бях доста търпелив с Моуриньо, искам да си ходя

"Нещата за мен няма да се променят, готов съм да играя с Ибра в ПСЖ"


БСП прати отчет за милиарди на Сметната палата

Държавните субсидии са най-сериозният източник на финансиране на партиите, сочат публикуваните отчети за 2013 г.


Джони Деп: Готов съм за деца, Амбър ще реши кога

Само 4 месеца, след като предложи брак на Амбър Хърт, актьорът Джони Деп вече е готов за още наследници, съобщава вестник "Мирър".
50-годишният актьор предложи брак на 27-годишната си колежка през коледните празници. Той признава, че голямата разлика във възрастта между двамата няма да попречи на Амбър да има деца. Само 4 месеца, след като предложи брак на Амбър Хърт, актьорът Джони Деп вече е готов за още наследници, съобщава вестник "Мирър". 50-годишният актьор предложи брак на 27-годишната си колежка през коледните празници. Той признава, че голямата разлика във възрастта между двамата няма да попречи на Амбър да има деца.

Илияна Йотова: Важно е дали ще има Европа на чиновниците или Европа на лидерите

След европейските избори правителството ще бъде по-стабилно. Това искат хората, на които им е омръзнало от конфронтация и несигурност как ще изглежда държавата ни на другия ден, от неработещи институции. Искаме тези избори и заради друга Европа, която се нуждае от промяна. Важно е дали следващите 5 години ще има Европа на чиновниците или Европа на След европейските избори правителството ще бъде по-стабилно. Това искат хората, на които им е омръзнало от конфронтация и несигурност как ще изглежда държавата ни на другия ден, от неработещи институции. Искаме тези избори и заради друга Европа, която се нуждае от промяна. Важно е дали следващите 5 години ще има Европа на чиновниците или Европа на

Цената на земеделската земя продължава да се вдига

594 лв. е средната цена на един декар земеделска земя през 2013 г. Това е с 8,6% по-високо спрямо предходната година, сочат публикуваните днес данни...

Македонският президент Георге Иванов спечели първия тур на президентските избори


Настоящият държавен глава на Македония Георге Иванов спечели убедително първия тур на президентските избори в страната, който се проведе вчера, но очаквано ще се яви и на балотаж. Това съобщи ДПА, позовавайки се на първоначалните резултати на Държавната избирателна комисия (ДИК).

Иванов, който е подкрепян от управляващата дясноцентристка партия ВМРО-ДПМНЕ, получава 52% от гласовете при преброени 73% от подадените бюлетини. За основния му опонент – кандидата на опозиционния...

Between the worlds на JP3 - обещание за щастие

/КРОСС/ Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов ще представят първите композиции от предстоящия нов албум на JP3 на 24 април на сцената на Sofia Live Club. Първите пет пиеси от албума Between the worlds - Between The Worlds, The Third Day of the Year, New Step, Minority Blues и The Time Is Now - звучат като обещание за щастие. Една от композициите е написана от Веселин Веселинов-Еко, а останалите са дело на маестро Живко Петров. На сцената на Sofia Live Club ще прозвучат и добре познатите Understandable, Poison, It's a Dream, Follow the Sun.

Арестуваха шестима българи в Александруполис за трафик на кокаин

Шестима българи са задържани от полицията в град Александруполис за трафик на хероин. Други двама са в ареста в Комотини за трафик на нелегални имигранти. Задържаните са извършили трансфер на 50 килограма чист хероин от Турция за Гърция, съобщи БНР.
Полицията е получила предварителна информация за прехвърляне на наркотици от Турция по море с Шестима българи са задържани от полицията в град Александруполис за трафик на хероин. Други двама са в ареста в Комотини за трафик на нелегални имигранти. Задържаните са извършили трансфер на 50 килограма чист хероин от Турция за Гърция, съобщи БНР. Полицията е получила предварителна информация за прехвърляне на наркотици от Турция по море с

12 вдъхновяващи цитата от Стив Джобс


Основателят на Apple Стив Джобс е известен със своя пиперлив език. Той често се изказваше по най-различни теми с твърда позиция, понякога с доста груб тон.

Но освен това Джобс беше известен и със своето визионерство и поглед напред в бъдещето. Сред острите му изказвания има и много полезни насоки, като онлайн изданието BusinessInsider публикува колекция от най-вдъхновяващите цитати на Джобс.

"Креативността е просто да свържеш точките. Когато питаш креативните хора как са...

Израелски туристи празнуват Пасха у нас

/КРОСС/ Турция е най-предпочитаната от израелците страна, в която да прекарат почивните дни по случай еврейския празник Пасха, съобщи "Хаберлер". България също е сред популярните дестинации за ваканцията през следващите дни. Въпреки напрежението в двустранните отношения между Турция и Израел през последните години израелските туристи предпочитат най-вече Турция като място, където да почиват по време на Пасха. По данни на туроператорите, 6300 граждани на Израел ще почиват за празника в Турция. Втората най-предпочитана дестинация е Гърция, следвана от Италия и България, посочва "Хаберлер". Турският авиопревозвач "Търкиш еърлайнс" организира по осем полета дневно между Турция и Израел, но намирането на самолетни билети е почти невъзможно. Друга турска компания - "Пегасус еърлайнс", също осъществява по два редовни полета на ден от Истанбул до Тел Авив, наред с чартърните полети до Анталия.  

Илияна Йотова: Важно е дали ще има Европа на чиновниците или Европа на лидерите

След европейските избори правителството ще бъде по-стабилно. Това искат хората, на които им е омръзнало от конфронтация и несигурност как ще изглежда държавата ни на другия ден, от неработещи институции. Искаме тези избори и заради друга Европа, която се нуждае от промяна. Важно е дали следващите 5 години ще има Европа на чиновниците или Европа на След европейските избори правителството ще бъде по-стабилно. Това искат хората, на които им е омръзнало от конфронтация и несигурност как ще изглежда държавата ни на другия ден, от неработещи институции. Искаме тези избори и заради друга Европа, която се нуждае от промяна. Важно е дали следващите 5 години ще има Европа на чиновниците или Европа на

Паси: Претенциите на Путин стигат до Северния полюс

„Претенциите на Путин стига и до Северния полюс, който при разтапянето на ледените шапки се превръща в сериозен стратегически път, плюс подморските богатства, които са под дъното на Северния океан. Това е въпрос на време – кога той ще възстанови претенциите си към Аляска и ще каже, че по погрешка са продали Аляска.“ Това заяви пред bTV бившият външен министър Соломон Паси, според когото амбициите на руския президент Путин са много сериозна заплаха, която не бива да бъде подценявана. Относно твърдениято, че България е „троянският кон на Русия в ЕС“, които през 2010 г. е споделил шефът на информационната служба на „Газпром“, Паси заяви, че в ЕС има страни, чийто зависимости от Русия са много по-мащабни. „Истината е, че в момента в ЕС и назапад всяка една от държавите-членки в една или друга степен е зависима от Русия и е много по-голям троянски кон, отколкото България. Великобритания, Франция имат изключително голям интерес... Руските рубли са сиренцето пред мечия капан, поставен пред западните демокрации“, каза Паси. Според него, ако трябва да се използват подобни метафори, България не може да се счита за нещо повече от „пешка“ на Русия, а сред останалите членки на ЕС имало и царици, и топове. Селфито с Расмусен Паси даден особено интересно обяснение на снимката си с президента Росен Плевнелиев и генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен: „По най-обичайния начин. С колеги се чудихме как да посрещнем генералния секретар на НАТО и решихме, че по най-естествения начин. Преди 25 години това беше с трабант, сега е със селфи.“

Правителственият план за реиндустриализация: Нов лицензионен режим само при отмяна на стар

Нов лицензионен или разрешителен режим за бизнеса ще може да се въвежда само ако се премахне друг, съществуващ в момента режим. Този принцип на работа е една от 20-те стъпки в екшън плана на правителството за реиндустриализация на българската икономика. Срокът за въвеждането му според проекта, с който “Труд” разполага, обаче е краят на 2015 г. Нов лицензионен или разрешителен режим за бизнеса ще може да се въвежда само ако се премахне друг, съществуващ в момента режим. Този принцип на работа е една от 20-те стъпки в екшън плана на правителството за реиндустриализация на българската икономика. Срокът за въвеждането му според проекта, с който “Труд” разполага, обаче е краят на 2015 г.

Частни съдебни изпълнители ще дават безплатни консултации утре


Частни съдебни изпълнители ще дават безплатни консултации на граждани в няколко областни града на 16 април, съобщиха от камарата им. Всеки желаещ може да зададе въпроси, свързани със съдебното изпълнение в приемни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Габрово.

"Денят на отворените врати" е част от информационна кампания на камарата, която има за цел да помогне с безплатни професионални съвети на гражданите и да им помогне да се предпазят от грешки поради незнание....

Атанаска от Поморие: Искам да бъда задържана

Защита и прокуратура настояха за психиатрична експертиза


Земеделската земя поскъпна с 8.6% през 2013 г.


През 2013 г. средната цена на един декар земеделска земя достигна 594 лв., което е с 8.6% по-високо от 2012 г., съобщи Националният статистически институт.  

Най-голямо е увеличението на цената на лозята - с 21.8% до 319 лв. на декар. поскъпването на нивите е с 11.7% до 621 лв., а на овощните насаждения - с 5.1% до 433 лв. Единствено при постоянно затревените  площи е установено намаление на цената - с 8.8% до 198 лв. 

През 2013 г., въпреки известен спад в сравнение с...

Богатите китайци насочват вниманието си към бизнеса с качествени храни

Редицата скандали в Китай, свързани с качеството на храните, отвориха нова пазарна ниша


Възкресението на живота - великденски концерт в Двореца на културата с КО "Орфей"

 На 16.04.2014 година /сряда/ от 18.00 часа в Музикалното фоайе на Двореца на културата – Перник ще се състои Великденски концерт с участието на Камерен оркестър „Орфей”, Духов оркестър, солистите Галя Павлова, Евгени Ботев, Мирослав Димов и Надя Леонидова, хор „Родна песен” при Обединен детски комплекс – Перник, актьорът Иван Бурджев, спортно-състезателни танци.

Очакваме Ви заедно да споделим един спектакъл на духа и музиката!Продължава

Председателят на КЗП се опасява, че се посяга на независимостта на комисията

Председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Веселин Златев се опасява, че независимостта и контролните функции на комисията са застрашени с готвените законови промени. Миналата седмица парламентарната икономическа комисия одобри промени, според които комисията ще се превърне в изпълнителна агенция на подчинение на икономическото министерство.   Промените приличат на действията по отношение на Сметната палата, каза в понеделник пред БНР Златев.   "Ние като комисия осъществяваме контролни функции в над 11 закона и повече от дузина подзаконови нормативни актове. Това са в най-различни сфери на обществено-политическия живот", продължи председателят на контролния орган и обясни разликата между сегашния орган и евентуалния му бъдещ статут на изпълнителна агенция:.   "Изпълнителната агенция е администрация към определен министър, цитирам точно Закона за администрацията, за административно обслужване на физически и юридически лица, както и за изпълнение на дейности. А ние никакъв начин никога не сме осъществявали административни услуги. Ние сме независим контролен орган", каза Златев.

Кандидати за ЕП: Здравеопазването да е част от Европейския договор

Те представиха идеи за извеждането на здравния сектор като приоритет в Европарламента


Франция засилва военното си присъствие в Черно море

Франция засилва военното си присъствие в Черно море. Френската фрегата за борба с подводници "Дюплеи" трябва да премине днес през Босфора, пише Агенция УНИАН.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Тя ще се присъедини към френския разузнавателен кораб "Дюпюи де Лом" и американския крайцер "Доналд Франция засилва военното си присъствие в Черно море. Френската фрегата за борба с подводници "Дюплеи" трябва да премине днес през Босфора, пише Агенция УНИАН. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Тя ще се присъедини към френския разузнавателен кораб "Дюпюи де Лом" и американския крайцер "Доналд

Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е фактът, че досега никой не се е и опитал да се свърже с нас.


Водил Мойсей евреите през пустинята 10 години. Заведе ги някъде и ги пита:
- Харесва ли ви тука?
Евреите отвръщат:
- Не, тук смърди.
Води ги още 10 години. Стигат някъде и ги пита:
- Харесва ли ви тука?
Евреите отвръщат:
- Не, тук смърди.
Тръгват отново. След 20 години той ги отвежда някъде и пита:
- Харесва ли ви тука?
Те отговарят:
- Харесва ни. Водил Мойсей евреите през пустинята 10 години. Заведе ги някъде и ги пита: - Харесва ли ви тука? Евреите отвръщат: - Не, тук смърди. Води ги още 10 години. Стигат някъде и ги пита: - Харесва ли ви тука? Евреите отвръщат: - Не, тук смърди. Тръгват отново. След 20 години той ги отвежда някъде и пита: - Харесва ли ви тука? Те отговарят: - Харесва ни.

"Дъстър" стигна 1 млн. продажби за четири години


Високопроходимият модел "Дъстър", който се предлага под марките "Рено" и "Дачия" стигна 1 млн. продажби в световен мащаб за четири години, съобщиха от "Рено Груп". Автомобилът се предлага в над 100 държави.

Най-големите пет пазара на "Дъстър" са Русия (151 633 бройки), Франция (145 612), Бразилия (117 303), Индия (85 974) и Германия (70 159). Едномилионният автомобил от модела беше произведен в завода на "Рено" в Куритиба, Бразилия, но той се прави в още четири завода по света:...

Премиерни спектакли на рокоперата „Исус Христос суперзвезда” във Варна

За пръв път във Варна и за трети път в България през 2014 г. се поставя рокоперата "Исус Христос суперзвезда" по музика на Андрю Лойд Уебър и текст на Тим Райс, съобщиха от операта за Moreto.net. Световноизвестната творба, белязала поколението на хипитата от 70-те години на миналия век, съчетава различни стилове, като фънк джаз, суинг, рок, рагтайм, неравноделни ритми, оригинална религиозна музика и всички те се развиват съвсем свободно в оперен контекст.

Пътешествие до непознатата Земя предлага на перничани фотоизложба на Миро Ненков

Пътешественикът Миро Ненков показва в Перник фотоизложба "Непознатата планета Земя". Тя ще бъде открита на 22.04.2014 г, от 17.00 ч в Общински младежки дом.

Миро Ненков е обиколил над 90 страни в шест от седемте континента на земята (без Антрактида).

Авторът е от Троянския Балкан. Дипломирал се е като специалист по външна търговия.

Заповядайте!

Франция засилва военното си присъствие в Черно море

Франция засилва военното си присъствие в Черно море. Френската фрегата за борба с подводници Франция засилва военното си присъствие в Черно море. Френската фрегата за борба с подводници "Дюплеи" трябва да премине днес през Босфора, пише Агенция УНИАН. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Тя ще се присъедини към френския разузнавателен кораб "Дюпюи де Лом" и американския крайцер "Доналд

Българите в Молдова искат присъединяване към Гагаузия

/КРОСС/Етническите българи в Молдова от района Тараклия искат да влязат в състава на Гагаузия, ако парламентът в Кишинев не им предостави специален статут, пишат румънски вестници. Кметът на Тараклия Сергей Филипов заявил, че одобрената от парламента на Молдова стратегия за децентрализация предвижда Тараклия да бъде присъединена към района Кахул, а това ще направи етническите българи малцинство там. "Проблемът е, че сега в Тараклия българите представляват 72 процента от населението, а ако влезем в състава на район Кахул, ще бъдем само 6 на сто", заявил Филипов, цитиран от "Журнал де Кишинеу". Кметът на Тараклия казал, че в района би могъл да се организира референдум, подобен на този в Гагаузия. По думите му, ако парламентът в Кишинев не предостави на района Тараклия специален статут, те ще поискат присъединяване към Гагаузия. "Не можем да поискаме независимост, защото това е невъзможно. С присъединяване към Гагаузия, ще се ползваме от специален статут. Тоест, ако Република Молдова се обедини с Румъния, Тараклия и Гагаузия ще имат право да излязат от състава на Република Молдова", заявил кметът на Тараклия. Според преброяване на населението от 2004 г., етническите българи представляват 65,56 процента от 43 151 жители на района Тараклия. Местните представители на етническите българи поискаха още миналата година административна и културна автономия и предложиха българският език да стане втори официален език на региона

Джони Деп: Амбър Хърд ще реши дали да имаме деца

Само 4 месеца, след като предложи брак на Амбър Хърт, актьорът Джони Деп вече е готов за още наследници, съобщава вестник Само 4 месеца, след като предложи брак на Амбър Хърт, актьорът Джони Деп вече е готов за още наследници, съобщава вестник "Мирър".50-годишният актьор предложи брак на 27-годишната си колежка през коледните празници. Той признава, че голямата разлика във възрастта между двамата няма да попречи на Амбър да има деца.

В Ротвайл може да има 244-метрова кула за изпробване на асансьори


Един от основните мотиви в съвременната градска среда да се строят все повече небостъргачи е нуждата все повече хора да са събрани на възможно най-малко пространство. Но колкото по-висока е една сграда, от толкова повече асансьори се нуждае тя. С увеличаването на височината пък се налага да се увеличи и бързината, с която хората да слизат и да се качват. А асансьорните шахти също "ядат" от площта на сградите. Така се появяват специални коридори по горните етажи, където посетителите да сменят...

Кървав атентат край нигерийската столица Абуджа

Причините за експлозията не са известни, но подозренията вероятно ще паднат върху ислямистката групировка „Боко харам“

Русе иска да пръска срещу комари заедно с Гюргево

Драма с комарите няма да има, рече кметът Стоилов


Боян Петров: К2 е убиец на амбиции, но имам план как да го изкачим


Зоологът от Националния природонаучен музей Боян Петров замина за първия етап от проекта си "Българските осемхилядници", който включва изкачването на три върха в рамките на един сезон, включително и два неизкачвани от българи - К2 и Канчендзьонга. В първия етап ще бъде част от международна експедиция, а за К2 ще има и български партньор в лицето на Младен Данков.

"Дневник" е медиата, която ще следи развитието и на двете експедиции с информация и снимки от алпинистите. Четете за тях в...

Десет по скалата на популизма

/КРОСС/По-високи лихви и по-труден, а за мнозина дори невъзможен, достъп до кредити - такива ще се последиците от промените в Закона за потребителския кредит, твърди експертът Калоян Стайков.  Ефектът от промените ще изненада неприятно както потребителите на т.нар. бързи кредити, така и онези, които се оплакват от „произвола на банките". Това показва експертният анализ, какъвто очевидно законодателите не са направили предварително. Връзката банки-потребители Ефектът за потребителите зависи от това какъв ще е ефектът за банките, обяснява Калоян Стайков от Института за пазарна икономика. Тъй като подобни промени внасят допълнителен риск в системата, ефектът за банките ще е негативен и те ще бъдат принудени да го прехвърлят върху потребителите. Което няма да е „произвол", а отговорно поведение. Защото банките работят с чужди пари и имат отговорности както към кредитополучателите, така и към вложителите и акционерите си. Затова промените ще доведат до по-високи лихви и по-затегнато отпускане на кредити, а кредитополучатели с недобро кредитно досие и с по-малки възможности ще бъдат изолирани от пазара и съответно принудени да търсят средства на други места. Една много несериозна идея Банката, като всяка компания, има разходи. И за да работи, се нуждае от определени приходи

Руски самолети продължават провокациите над Черно море

Руските военни самолети над Черно море са не само предизвикателство, но и провокация, заяви военният министър Ангел Найденов. Той уточни, че руснаците не нарушават въздушното ни пространство, но риторично попита: "Нали не мислите, че летят за безобидни разходки или за да помахат с криле на летуващите туристи?" Найденов допълни, че МО внимателно следи развитието на ситуацията и всеки момент може да отправи молба за помощ към НАТО.

САЩ задочно осъдиха Русия за бунтовете в Украйна

Представените доказателства за съпричастността на Москва към проруските бунтове изглеждат неубедителни

Римски воини вдигат пушилка край Търново

Воини в римски доспехи показаха в неделя бойни изкуства отпреди 2000 г. в древноримския град Никополис ад Иструм край великотърновското село Никюп. Със зрелищните демонстрации, на които се стекоха стотици жители и гости на старата столица, приключи международно изложение “Културен туризъм”. 
Възстановката на античните воински ритуали бе извършена Воини в римски доспехи показаха в неделя бойни изкуства отпреди 2000 г. в древноримския град Никополис ад Иструм край великотърновското село Никюп. Със зрелищните демонстрации, на които се стекоха стотици жители и гости на старата столица, приключи международно изложение “Културен туризъм”. Възстановката на античните воински ритуали бе извършена

САЩ: Събитията в Източна Украйна са предизвикани от руски професионални военни


В изявление  на Държавния департамент на САЩ, публикувано в неделя, се излагат редица доказателства, че проруските "въстания" в Източна Украйна са режисирани от Русия и извършени от руски военни.

Противно на изказванията на Сергей Лавров, че "превземането на административните сгради е извършено от доведени до отчаяние местни жители", обстоятелството, че "въстаниците" носят камуфлажни униформи и бронежилетки, сочи, че те са професионални войници. Държавният департамент посочва, че...

Мотоциклетист загина след катастрофа край Ловеч

Инцидентът е станал на пътя София - Варна, в землището на село Български извор

Врачанин спечели 156 621 лв. от Еврофутбол с 15 мача в права колонка

/КРОСС/ Врачанин направи предвиждането на сезона, като „закова" крайния изход на 15 мача в права колонка. За колосалната печалба от точно 156 621,38 лева помогна и залогът му от 200 лева. Изключителното си предвиждане майсторът е направил в пункта на ул. "Кръстьо Българията" 18 във Враца в събота следобяд. В него фигурират срещи от много различни първенства - Словения, Англия, Хърватска, САЩ, Испания, Франция, Италия, Германия: Копер - НК Завръч 1Марибор - НД Горица 1 Съндърланд - Евертън 2Суонзи Сити - Челси 2 Сток Сити - Нюкясъл Юнайтед 1Нотс Каунти - Порт Вейл 1 Питърбро - Ковънтри Сити 1 Динамо Загреб - Риека 1 ЛА Галакси - Ванкувър У. 1 Лил - Валансиен 1 Наполи - Лацио 1 Валенсия - Елче 1 Дарби Каунти - Хъдърсфийлд 1 Волфсбург - Нюрнберг 1 Леверкузен - Херта Берлин 1 „Горещо" беше и в Козлодуй в пункта на ул. „Христо Ботев" 1 на Цветница. Там познавач си осигури 21 344,40 лева срещу залог 5 лева и шест мача в права колонка. Неговият успех заслужава поздравления и заради познатите три точни резултата и три крайни изхода. С тях майсторът формира завидния общ коефициент 4 268,88. Ето и изборът му на срещи: Леверкузен - Херта Берлин 2-1, Волфсбург - Нюрнберг 0-2, Еспаньол - Райо Валекано Х, Ливърпул - Манчестър Сити 1, Хофенхайм - Аугсбург 1, Валенсия - Елче 2-1. Плевенчанин и свищовлия се представиха също достойно тези дни

С пищен спектакъл ПТГ "Юрий Гагарин" - Перник отбеляза 55-годишнината си - ВИДЕО

Професионалната транспортна гимназия "Юрий Гагарин" в Перник отбеляза 55 години от създаването си.

С пищен спектакъл, който се проведе в театралния салон на ОДК - Перник училището чества годишнината си, както и Деня на космонавтиката.

Сред официалните гости бяха Михаил Михайлов - областен управител на Перник, Ваня Коконова - началник на РИО - Перник, Ева Любомирова - началник на отдел "Образование" към общината, първият секретар на руската...

Продължава

От ЦРУ отрекоха причастност към спецоперацията в Украйна

Джон Бренън бил за дипломатическо решение на конфликта


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване