Над 800 души участваха в "Спортувай в твоя град" в София


В София се проведе седмият турнир от веригата "Спортувай в твоя град", предаде БТА. Няколко хиляди софиянци изпълниха пространството между тенис кортовете на БСФС и ст. "Българска армия" в Борисовата градина, а над 800 от тях, сред които и стотици деца, се включиха в организираните в рамките на празника състезания по лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3.

Най-възрастният участник беше 72-годишният Иван Бойчев - многократен участник в национални и международни маратони и...

В СУ отново с надежда науката да е приоритет за народа

Ректорското ръководство на СУ проведе академично

Нов трус в Кърджали, очакват се още вторични

Нов трус усетиха по високите етажи в Кърджали. Земетресението е било около 17,50 часа. Магнитудът е бил значително по-слаб от този по обяд. Според специалистите вероятно трусът е вторичен и е между 3 ...

Григор Димитров: Първият кръг в Париж няма да е лек, но имам добри шансове


Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че има сериозно изпитание в първия кръг на "Ролан Гарос". Той ще играе с 210-сантиметровия хърватин Иво Карлович.

Двамата се срещнаха в Рим, като хасковлията спечели със 7:6, 6:4. "Определено той е тенисист, срещу когото не се играе лесно. Всички знаем как Иво може да сервира. Първият кръг няма да е лесен за мен, но имам добри шансове. Ще изляза на корта и ще се опитам да дам максимума. Надявам се всичко да бъде добре", каза...

Бизнесът разкрил 40 000 нови работни места от началото на годината

София /КРОСС/ 40 хил. нови работни места в частния сектор са разкрити от началото на тази година, показват данните на социалното министерство. За периода новите места в бюрата по труда са близо 60 хил., а над 66 хил. безработни са започнали работа.В сравнение с първите четири месеца на миналата година безработните, намерили препитание, са с над 7200 повече. В тези данни социалното министерство вижда продължаваща тенденция на стабилизиране на първичния пазар на труда.Новите позиции са свързани обаче със сезонната заетост, която традиционно смъква официалната безработица. През април например по данни на агенцията по заетостта в бюрата по труда са заявени над 3400 свободни работни места в хотели и ресторанти, над 4400 - в преработвателната промишленост, в строителството - 1200, а в селското стопанство - 1640 позиции.Минимално намаление на годишна база на нивото на безработицата в страната отчитат бюрата по труда. Към 20 май безработицата е 11.6%., а без препитание са 380 676 българи, пише „Сега". Въпреки намалението на общата безработица обаче делът на хората над 50 г. без работа се увеличава, а нивото й в 19 области все още е твърде високо над средното.По Националния план за действие по заетостта работят 28 142 души от началото на годината. В преходна заетост през април са работили около 15 хил. безработни.Правителството одобри в края на април допълнителни разходи от 7.2 млн. лв. по Национална програма "От социални помощи към осигуряване на заетост"

Трусът събори покрив, комин и повреди музей в Кърджали

Силното земетресение събори покрив на къща в село Балабаново. Комин падна върху паркиран автомобил на улица „Тракия" в Кърджали. Историческият музей в града също е засегнат - по първоначални данни има напукана колона и паднали витрини.

Анджелина Джоли дари 50 000$ за пострадалите от наводненията

Холивудската звезда Анджелина Джоли отново доказа, че има златно сърце. Преуспялата актриса обяви, че ще дари 50 хиляди долара за пострадалите от наводненията на Балканите, предаде "Асошиейтед прес". Джоли винаги е изпитвала особени чувства към региона на бивша Югославия, защото там за първи път се е изявила като режисьор.

’Каква ирония!’

Отдавна - от 505 години! - е назрял моментът да се въведе нов препинателен знак. Той ще обозначава иронията. Чрез него тя ще е лесно изразима и ще се разбира недвусмислено. (Иронията да стане недвусмислена - в това също има ирония.)
Около 24 май всички българи се настройваме на книжовна вълна и ни обзема самосъзнанието, че сме народ с... Отдавна - от 505 години! - е назрял моментът да се въведе нов препинателен знак. Той ще обозначава иронията. Чрез него тя ще е лесно изразима и ще се разбира недвусмислено. (Иронията да стане недвусмислена - в това също има ирония.) Около 24 май всички българи се настройваме на книжовна вълна и ни обзема самосъзнанието, че сме народ с...

Джанкарло Джанини пристига в Стара Загора

Стара Загора /КРОСС/ Голямата звезда на италианското кино Джанкарло Джанини пристига в Стара Загора за второто издание на международния фестивал за ново европейско кино „Златната липа", който ще се проведе от 31 май до 4 юни. Това съобщи директорът на феста Магдалена Ралчева. Известният италиански актьор и режисьор ще присъства на откриването и ще засади втората липа в Алеята на липите. Той ще представи и филма си от 2013 г. „Комарджията, който няма да умре", на който е режисьор.Тази година фестивалът ще бъде още по-впечатляващ, стойностен и престижен, издават от Община Стара Загора. В конкурсната програма ще бъдат представени 35 филма от 15 страни. Една от по-младите звезди на италианското кино и театър, актрисата от български произход и секссимвол в страната на Ботуша Изабел Русинова ще представи лично филм, в който играе главната роля. Създателите на българските ленти, които ще участват в надпреварата, също ще присъстват в залата. Така старозагорци и гостите на феста ще могат да видят любимците си от екрана Ники Илиев, Деян Донков и още много други известни актьори и режисьори.Съпътстващата програма тази година също е впечатляваща с имена и събития. Тя включва изложба на талантливия художник, актьор и режисьор Иван Андонов, представяне на книгата на Иван Попйорданов за неговия син Чочо, фотоизложба на актьора и любител-фотограф Симеон Лютаков

Финалът в Шампионската лига: Роналдо срещу защитата на Атлетико

Според Bloomberg Sports шансовете на Реал Мадрид да вдигне трофея са 51% срещу 49% за Атлетико Мадрид


Над 1000 фенове на “Левски” шестваха в София и пяха песни за любимия им отбор

Над 1000 привърженици на Над 1000 привърженици на "Левски" шестваха по централните улици на София и пяха песни в прослава на любимия им отбор по случай 100-годишния юбилей на клуба, съобщи bTV. Шествието започна пред могилката край 22-а гимназия в София, където бе поставена паметна плоча на най-славния футболист в историята на клуба Георги Аспарухов-Гунди. На събитието

След трусовете: Паника и ранени в Истанбул

Едновременно с трусовете в Гърция бяха регистрирани и поредица от земетресения в Западна Турция. Според Европейския средиземноморски сеизмологичен център, първият регистриран трус е бил в 10.11 часа и е бил със сила 4.6.  Последвалите трусове са били повече от шест. В същото време земетресението, което стана на територията на Егейско море, е усетено силно в обширен район на Турция, което доведе до паника сред населението. Някои издания съобщават и за ранени.  Според гръцкото електронно издание на в. "Еthnos", цитирано от "Фокус", много изнервени и уплашени хора са скачали от прозорците на по-ниските етажи. Земетресението е било усетено в Истанбул, Одрин, Динизли, в района на Дарданелите, както и на островите Имброс и Тенедос и по курортите на брега на Егейско море. На остров Имброс, разположен близо до Самотраки, са паднали няколко стари сгради. Особено силно се е усетило земетреснието в района на пограничния град Одрин. Съобщава се за разрушения по някои сгради в града. Телефонната връзка е прекъсната. 

В Стара Загора няма поражения от земетресението

В Стара Загора, където днес също се усети силното земетресение, станало в Егейско море със сила 6.5 по скалата на Рихтер, няма поражения. Хората са го почувствали, но паника няма, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.

БСП: Тошко купува гласове за ГЕРБ в Благоевград

От пресцентъра на БСП в деня за размисъл изпратиха до медиите сигнали за закононарушения в Благоевград.

Паника в Западна Турция

/КРОСС/ Силният трус, разтърсил гръцкото крайбрежие, предизвика силан паника в Западна Турция, съобщи турският в. Hurryiet Daily. По данни на изданието, много жители са излезли по улиците.Земетресението е било усетено силно и в най-гъсто населения град на страната - Истанбул, в крайбрежния егейски град Измир, както и в туристическата провинция Анталия.

БАН: Хората да са спокойни

Според сеизмолозите серията вторични трусове подсказват, че огнището се успокоява

Партия алармира за нарушаване на изборните правила в Благоевград

София /КРОСС/ За нарушаване на изборните правила в Благоевградско ден преди вота за български представители от Европейския парламент алармираха от БСП. В централата на „червените" в Благоевград са постъпили редица сигнали от граждани за закононарушения, изразяващи се в купуване и подготовка за купуване на гласове за предстоящите избори. Според единия Тошко Тодоров в кв. „Струмско", в бар „Синия лъв", събира списък с имена и ЕГН на граждани и обещава финансови стимули на 25 май, за да се подкрепи листата на ПП „ГЕРБ" на предстоящите избори. В ромската махала в гр. Благоевград се събират списъци с имена и ЕГН на гласоподаватели, на които се обещават суми от по 30 лева, за да гласуват на предстоящите на 25 май Евроизбори в полза на коалиция „АБВ" и ПП ГЕРБ. Лицата се предвижват с лек автомобил марка „Мерцедес", цвят - черен. Събиране на подписи с цел пазаруване на гласове в гр. Благоевград, жк. „Еленово" бл. 51, от лицето Снежана, в барчето до блока.      

СРАМОТА! Металургията взриви празника на 24 май в Перник с изскачащи задници и разголени кореми на песента "Твърдо дупе"

Срамота! Такава свинщина не бяхме виждали досега. Училище "Мария Кюри", известно в Перник като Металургията се изплю на светлия празник 24 май, като показа гнусна, пошла, порно и чалга програма пред погледа на стотици ученици, деца от първи клас, родители и гости на Перник.

Между красивите гледки на деца, носещи десетметров трибагреник, на красиви транспаранти и костюми на различните училища, Металургията извади няколко полуголи момичета, които изиграха танц с дупе пред...

Продължава

Портал Култура обяви номинациите си за годишните награди (I кръг)


През януари портал "Култура" обяви годишен конкурс за постижения в областта на литературата и хуманитаристика през 2013 година. В съответствие с регламента на конкурса и стриктно придържайки се към критериите, залегнали в неговия статут, журито номинира следните творби (по азбучен ред на авторите) в разделите проза и хуманитаристика: 

Проза

Теодора Димова, "Влакът за Емаус", Сиела
Весела Ляхова, "Бежанци", Жанет 45
Борис Минков, "Презапис или другият куфар в...

Продадоха лост от "Аполо 15" на търг

Платиха рекордни 600 хил. долара за предмета


Седем убити при стрелба в САЩ

Седем души бяха убити и други седем ранени при стрелба в университетското градче Исла Виста в Калифорния, предаде АФП, позовавайки се на американския печат.

Красимира Колдамова: Балетът не боли, ако го обичаш

“Оплюха го, това “ужасно” изкуство балета. Много било трудно, много мъчително с тези палци.”
Фигурата на акад. Красимира Колдамова е крехка и дребна. Но странно как винаги се забелязва отдалече. Красивата горда глава, изправената стойка, тънкото като струна тяло - балерината носи 75-те си години с грация и изящество. “Оплюха го, това “ужасно” изкуство балета. Много било трудно, много мъчително с тези палци.” Фигурата на акад. Красимира Колдамова е крехка и дребна. Но странно как винаги се забелязва отдалече. Красивата горда глава, изправената стойка, тънкото като струна тяло - балерината носи 75-те си години с грация и изящество.

Хиляди ученици се включиха в шествието за 24 май във Варна (снимки)

Хиляди ученици и студенти от 70 варненски училища и три университета се включиха в традиционното празнично шествие, посветено на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, предаде репортер на Moreto.

Плевнелиев: 24 май е благословен ден за нас, българите

24 май е благословен ден за нас българите. Днес ние празнуваме своето духовно кръщение - Денят на славянската писменост, денят на българската просвета и култура. Това каза президентът Росен Плевнелиев, който откри фотоизложбата "По следите на Св. Св. Кирил и Методий".

Държавният глава посочи, че преди 12 века светите братя са дарили на нас - сла 24 май е благословен ден за нас българите. Днес ние празнуваме своето духовно кръщение - Денят на славянската писменост, денят на българската просвета и култура. Това каза президентът Росен Плевнелиев, който откри фотоизложбата "По следите на Св. Св. Кирил и Методий". Държавният глава посочи, че преди 12 века светите братя са дарили на нас - сла

Вижте как се предаде знамето на знанието в Перник - ВИДЕО

На централния площад на град Перник се проведе ритуал по смяна на Знаме на знанието от представители на випуск 2014 година към представители на випуск 2015. Това стана по повод днешния празник на славянската писменост и култура - 24 май.

"Давам ви знамето на знанието, за да продължите пернишката традиция", казаха от випуск 2014г.

"Приемам щафетното символно знаме на знанието от името на випуск 2015 година. Обещаваме да го пазим и предадем...

Продължава

Путин не иска нов СССР, не вижда и признаци за "Студена война"

"Твърденията, че Русия се опитва да възстанови СССР са погрешни и са инструмент на информационната война". Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от РИА "Новости". &q...

Марко Ройс отписа Германия: Шампионът ще е от Южна Америка

Халфът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс не вярва в шансовете на Германия да спечели световното първенство в Бразилия. Причината - климатичните условия в страната домакин, за които европейските отбори ...

Чарли Шийн нарече Риана "селски идиот"

Скандалният актьор Чарли Шийн се ядоса много на Риана, защото не пожелала да се запознае с годеницата му и за да си отмъсти я нарече "селски идиот" в туитър.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Шийн празнувал рождения ден на годеницата си Брет Роси в Санта Моника. Скандалният актьор Чарли Шийн се ядоса много на Риана, защото не пожелала да се запознае с годеницата му и за да си отмъсти я нарече "селски идиот" в туитър. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Шийн празнувал рождения ден на годеницата си Брет Роси в Санта Моника.

Историята на "Върви, народе възродени!"

/КРОСС/ "Върви, народе възродени, към светли бъднини върви!"- всеки българин знае началото на стихотворението на Стоян Михайловски и всеки българин е запявал химна, чиято музика е написана от Панайот Пипков през далечната 1901 година в ловешкото училище "Йосиф Първи". За момента на създаването припомня директорът на Регионалния исторически музей в Ловеч Капка Кузманова.Трябвало е да напише нова песен за учениците, но не е имал подходящо стихотворение. Влиза в час, вижда, че един от тях се е зачел върху някаква книжка. Прочита, отива на черната дъска, казва, че за първи път в живота му не са му достигнали двете ръце. Чертае петолинията и нотите за 15 минути за четиригласен хор. За следващите 30 минути го разучава с учениците. Часът свършва, но повечето от тях са хористи в ученическия хор, не желаят да излизат в междучасие и го молят да изпеят песента още един път. В това време обаче заглъхват отвън и другите учиници и учители. Тълпят се пред вратата и директорът Христо Бръмбаров му казва: "Г-н Пипков, никога не съм очаквал, че в това наше скромно училище ще звучи такава прекрасна музика..."В ловешкия музей има и писмени доказателства, че автор на текста и музиката на химна на Македония е Панайот Пипков, казва още Капка Кузманова.Той се среща през 1900 година с Гоце Делчев и от тази среща Пипков пише стихотворението "Стига вече да търпиш народе", а в Ловеч пише и музиката към него

Исторически финал на ШЛ: Реал или Атлетико?

Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид) се изправят един срещу друг в исторически финал за най-ценния трофей в клубния футбол - този от Шампионската лига.

Чарли Шийн нарече Риана "селски идиот"

Скандалният актьор Чарли Шийн се ядоса много на Риана, защото не пожелала да се запознае с годеницата му и за да си отмъсти я нарече Скандалният актьор Чарли Шийн се ядоса много на Риана, защото не пожелала да се запознае с годеницата му и за да си отмъсти я нарече "селски идиот" в туитър. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Шийн празнувал рождения ден на годеницата си Брет Роси в Санта Моника.

164 сигнала са постъпили на телефон 112 след земетресението

Най-много сигнали за минимални щети след земетресението, което бе усетено днес в България, са постъпили от областите Кърджали и Хасково. Те са свързани предимно с паднали комини, напукани мазилки и стени на стари сгради. Към момента няма данни за пострадали хора. На този етап чрез телефона за спешни повиквания 112 са постъпили общо 164 сигнала от граждани по повод усетения трус. Най-много от тях са получени от градовете София, Бургас и Кърджали.

 

 

 

Плевнелиев: Кирил и Методий промениха християнския свят

24 май е благословен ден за нас българите. Днес ние празнуваме своето духовно кръщение - Денят на славянската писменост, денят на българската просвета и култура. Това каза президентът Росен Плевнелиев, който откри фотоизложбата 24 май е благословен ден за нас българите. Днес ние празнуваме своето духовно кръщение - Денят на славянската писменост, денят на българската просвета и култура. Това каза президентът Росен Плевнелиев, който откри фотоизложбата "По следите на Св. Св. Кирил и Методий". Държавният глава посочи, че преди 12 века светите братя са дарили на нас - сла

Джоди Фостър продава имот на безценица

/КРОСС/ Световноизвестната актриса Джоди Фостър е принудена да продаде дома си на безценица, съобщават световните медии. Звездата от "Мълчанието на агнетата" е обявила за продажба имението си в Холивуд за 5,75 милиона долара. Актрисата купи луксозната къща преди 17 години за 8.1 милиона. Първоначалната цена, която бе предложена от актрисата, е 5,99 милиона . Но дори и срещу тази скромна сума никой не е проявил интерес към къщата на Фостър.

Роснефт ще участва в капитала на Пирели

Компанията Роснефт подписа споразумение за придобиване от международен консорциум в състав банка Уникредит, банка Интеза и фонд Клесидра на 50-процентов цял от капитала холдинговата компания, притежаваща 26,19% от акциите на италианската Пирели.

Георги Иванов: Ще говорим с Петев след мача за титлата в Кипър


Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо заяви, че ще разговаря с Ивайло Петев. По думите му преговорите са започнали.

"Нека изчакаме мача за титлата в Кипър и тогава ще водим преговори с Ивайло Петев. Сега не може да се каже нищо повече, защото сме в началото на разговорите с него", каза Иванов.

Петев беше привлечен за треньор на сините през есента. На пресконференцията, на която трябваше да бъде представен обаче, се появиха фенове, които го съблякоха и...

Зам.-шефът на свиленградската митница с постоянен арест

Георги Георгиев пренасял наркотици "с особена дързост"


Меркел: Разногласията с Русия могат да се преодолеят само чрез диалог

/КРОСС/ Кризата в Украйна показа, че всяко поколение европейци трябва да полага усилия за запазване на мира на континента. Това каза германският канцлер Ангела Меркел в седмичното си видео послание.По думите й в момента германските власти и Европейския съюз правят всичко възможно, за да предотвратят ескалацията на конфликта.Меркел подчерта , че отношенията с Москва имат проблеми, дължащи се на факта, че "Русия, анексирайки Крим, е нарушила една от основите на следвоенния ред в Европа - териториалната цялост на друга държава". "Въпреки това, ние трябва да преодолеем различията си чрез диалога", заяви германският канцлер, цитирана от DW.По-рано Меркел призова руския президент Владимир Путин да приеме резултатите от президентските избори в Украйна и да се отнесе с уважение към решението на украинските избиратели. В телефонен разговор канцлерът е подчертала важността на предстоящите избори за стабилизиране на ситуацията в страната и се е обърнала към руския президент с призива да "направи всичко, за да подкрепи провеждането им и да признае изборните резултати".

Есе за словото


Препубликуваме с разрешение на редакцията есето на Георги Марков от портал "Култура", на който е предоставено с любезното разрешение на © г-н Любен Марков. Текстът е бил четен по радио "Дойче веле" през 70-те години и се публикува за първи път.  Акцентите са на "Дневник". 

Вчера един английски филолог ме попита: "Вярно ли е, че на български можете да употребявате прилагателните като глаголи, че можете да кажете например: "Небето синее"? "Да", казах, ние можем да кажем: "Небето...

Трусът в Кърджали – стрес за хората, поражения в музея

В Кърджали се извършва оглед на сградата на Историческия музей, където по първоначални данни има напукана колона и паднали витрини, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Ударът е бил по-мощен от първоначално обявеното - 6,9 по Рихтер! Има над 25 вторични труса, земята продължава да трепери

Магнитудът на земетресението в Гърция, усетено в цяла България, е бил дори по-висок от първоначално обявения.

Той е 6,9 по Рихтер, съобщи Европейският сеизмологичен център на сайта си, а не както първоначално бе обявено - 6,5 по Рихтер.

Земетресението, което уплаши българите, за щастие се размина без пострадали физически хора и сериозни материални щети.

Някои обаче колабираха от стреса (вижте подробности в Още по темата).

Според Европейския сеизмологичен център от...

Продължава

Италианските Малдиви предлагат море, култура и вино пет звезди (Галерия)

Отивайки в Пулия през лятната си ваканция, човек удря с един куршум четири заека.
- Морето и плажовете изглеждат като снимки от фотошоп - неслучайно наричат южната област Италианските Малдиви заради тюркоазеносините води и белите като брашно плажове.
- В който и град или световнонеизвестно селце да се озовете, кръстосвайки без цел и програма, Отивайки в Пулия през лятната си ваканция, човек удря с един куршум четири заека. - Морето и плажовете изглеждат като снимки от фотошоп - неслучайно наричат южната област Италианските Малдиви заради тюркоазеносините води и белите като брашно плажове. - В който и град или световнонеизвестно селце да се озовете, кръстосвайки без цел и програма,

Руснаци манифестираха за 24 май

33 руснаци, организирани от Информационен център за имигранти Бургас участваха в

манифестацията за 24 май. Те бяха впечатлени от мащабнато шествие, в което бяха включени всички бургаски учебни заведения. Гражданите на Руската федерация споделиха, че в родната им страна този празник се отбелязва много по-скромно.

Преди да се включат в дефилето руснаците чуха лекция от проф. Емир Гареев за великото дело на Светите братя Кирил и Методий, които са и заклирници на цяла Европа.

Руските граждани, които са избрали за своя втора родина България и живеят в Бургас и региона все по-успешно се интегрират в българското общество благодарение на помощта, която им оказва ИЦИ-Бургас.

Този текст е създаден по проект BG EIF 2012/01-01.02 – „Устойчиво функциониране и развитие на информационните центрове за имигранти на МОМ в градовете София, Пловдив и Бургас»

shestvie5)

 

Бареков изпраща масово смс-и с поздрав за 24 май


Потребители се оплакаха в социалната мрежа Twitter, че са получили смс-и от изпращач, изписан като BAREKOV, с поздравителен текст за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Съобщението е с текст "Честит празник на българските слово и дух! Гражданско сдружение "България без цензура" Ви честити най-светлия български празник", но е изписано с букви на латиница.

Получилите смс-а се възмущават, че в деня за размисъл, в който агитацията е забранена,...

Седем загинаха след стрелба в университетско градче

/КРОСС/ Седем човека са загинали, след като въоръжен мъж откри стрелба в университетското градче Исла Виста в близост до Калифорнийския университет. Най-малко още толкова са ранени.Американският телевизионен канал NBC съобщава, че въоръжен в черно BMW е започнал да стреля по хората на улицата. Полицията се е опитала да задържи стрелеца. При преследването той е получил огнестрелна рана в главата и е починал. Причината за смъртта му обаче остава неясна - според едни той е загинал в престрелка, според други пък се е самоубил. Задържан е и един човек, който може би има връзка с кървавия инцидент.

Англичанин писа на МОН: Матурата ви не струва!

Британски гражданин с бакалавърска степен по журналистика и трети предмет в колежа „английски език“ изкара 52 от 60 точки на матурата по английски език и писа на образователната министърка Анелия Клисарова.

Лиса Стенсфийлд, която ще пее в София: Ако ще стоите само на столовете, по-добре не идвайте на концерта

- Къде се чувствате по-добре - на сцената като певица или пред камерата, в ролята на актриса?
- Радвам се и да пея, и да играя. За мен това е почти едно и също, защото на сцената трябва да си не само певец, но и артист, нали? Но също така смесвам тези две неща. Невероятно интересно ми беше и да пиша песни за филми като “Бодигард” и “Неприлично пре - Къде се чувствате по-добре - на сцената като певица или пред камерата, в ролята на актриса? - Радвам се и да пея, и да играя. За мен това е почти едно и също, защото на сцената трябва да си не само певец, но и артист, нали? Но също така смесвам тези две неща. Невероятно интересно ми беше и да пиша песни за филми като “Бодигард” и “Неприлично пре

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване