Пиронкова започва сезона на трева срещу британка

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова ще срещне представителката на домакините Хедър Уотсън в първия кръг на турнира на трева в английския град Ийстбърн.

Колумбия хапе и без Тигъра - 3:0 над Гърция

Колумбийската фиеста засенчи бразилската! Най-добрият отбор след Аржентина в квалификациите в Южна Америка скри топката на гърците и стартира с ударно 3:0.

В петата минута Пабло Армеро вкара най-бързия гол на мондиала досега. Стадионът в Белу Оризонте изригна като жълт вулкан, претъпкан от колумбийски запалянковци, изпаднали в екстаз от представ Колумбийската фиеста засенчи бразилската! Най-добрият отбор след Аржентина в квалификациите в Южна Америка скри топката на гърците и стартира с ударно 3:0. В петата минута Пабло Армеро вкара най-бързия гол на мондиала досега. Стадионът в Белу Оризонте изригна като жълт вулкан, претъпкан от колумбийски запалянковци, изпаднали в екстаз от представ

Пуснаха на свобода сочените за убийци на Пеевски

Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев, които бяха арестувани за опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски, са пуснати на свобода. Решението си съдът взе преди броени минути. Като аргумент е посочена липса на достатъчно доказателства.

Прокуратурата ще има втори шанс да върне заподозрените зад решетките. За целта ще трябва днешното решение да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.

Мярката днес се гледа в МВР-болница. Причина за това станаха...

Продължава

Арест за англичанин, убил с 4 удара с нож абитуриент

4 удара с нож нанесъл англичанинът Мейсън Кристофър на 18-годишния абитуриент Емил Ботев преди дни в масовото сбиване в софийския кв. “Горубляне”. Острието попаднало в сърцето, белите дробове и корема, а момчето почина в болница от раните си.
 Вчера Софийският градски съд остави в ареста Кристофър.
Още няколко ножа са открили... 4 удара с нож нанесъл англичанинът Мейсън Кристофър на 18-годишния абитуриент Емил Ботев преди дни в масовото сбиване в софийския кв. “Горубляне”. Острието попаднало в сърцето, белите дробове и корема, а момчето почина в болница от раните си. Вчера Софийският градски съд остави в ареста Кристофър. Още няколко ножа са открили...

Пуснаха заподозрените за опита за убийство на Пеевски

Има няколко СРС-та, в които са говорили за Делян Пеевски, но никъде не става ясно, че е като заплаха. Ако са искали да го убият нямаше цял месец да подготвят убийство, коментира пред медиите Николай Хаджигенов, който е адвокат на един от тримата задържани.

Битката на Косово поле

Битката на Косово поле на 15 юни 1389 г. е епизод от османското завладяване на Балканите. В нея едни срещу други застават сърбите според сръбската историография, предвождани от княз Лазар Хребелянович...

Без Суарес вдъхновен Коста Рика унижи арогантен Уругвай - 3:1

  Коста Рика се превърна в сензацията на световното първенство в Бразилия до този момент, след като се озъби на двукратния световен шампион Уругвай, надигра го и го победи с унизителното 3:1...

Освободиха тримата обвинени за опит за убийство на Пеевски

"Решението е правилно и законосъобразно – освободиха ги без налагането на мярка", заяви адвокат Николай Хаджигенов

Пуснаха на свобода „килърите” на Делян Пеевски

Съдът пусна на свобода тримата, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски. Те не получиха никаква мярка.

Волейболистите продължават със загубите

Свободното падане на националите по волейбол продължи с 0:3 (-18, -22, -25) в първия мач като гости на Русия в Световната лига. Така нашите регистрират най-слабото си участие в турнира с 5 загуби от 5 мача. Втората среща е днес от 15 часа, отново в Сургут. 
Руснаците спечелиха без никакви усилия, а повечето от българите излязоха на терена с бради, Свободното падане на националите по волейбол продължи с 0:3 (-18, -22, -25) в първия мач като гости на Русия в Световната лига. Така нашите регистрират най-слабото си участие в турнира с 5 загуби от 5 мача. Втората среща е днес от 15 часа, отново в Сургут. Руснаците спечелиха без никакви усилия, а повечето от българите излязоха на терена с бради,

Езерото в „Дружба” пълно след година

Езерото в жк „Дружба 1” в София, край което се строи удължението на метрото до летището, ще се напълни след година. Прогнозата на специалистите от Минно-геоложкия университет е за 9 месеца, но все още строителите черпят вода от него и ще мине малко повече време.

Доведената дъщеря на Банев го осъди за имоти за 280 000 лв.

Милионерът Николай Банев трябва да подели 9 имота за стотици хиляди левове с доведената си дъщеря Раиса Иванова, реши Софийският районен съд.

Съдът пусна на свобода арестуваните за подготовка на убийство на Делян Пеевски

Съдът пусна без никаква мярка за неотклонение тримата души, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски, съобщи БНТ.
Искането на прокуратурата беше за постоянен арест на Георги Христов , Крисимир Методиев и Венцислав Върбанов.
В късния следобед днес, реанимацията на МВР-болница се превръна в съдебна зала, Съдът пусна без никаква мярка за неотклонение тримата души, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски, съобщи БНТ. Искането на прокуратурата беше за постоянен арест на Георги Христов , Крисимир Методиев и Венцислав Върбанов. В късния следобед днес, реанимацията на МВР-болница се превръна в съдебна зала,

Съдът пусна на свобода обвинените в опит за убийство на Делян Пеевски

Съдът пусна без никаква мярка за неотклонение тримата души, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски, съобщи БНТ.
Искането на прокуратурата беше за постоянен арест на Георги Христов , Крисимир Методиев и Венцислав Върбанов.
В късния следобед днес, реанимацията на МВР-болница се превръна в съдебна зала, Съдът пусна без никаква мярка за неотклонение тримата души, обвинени в опит за убийство на Делян Пеевски, съобщи БНТ. Искането на прокуратурата беше за постоянен арест на Георги Христов , Крисимир Методиев и Венцислав Върбанов. В късния следобед днес, реанимацията на МВР-болница се превръна в съдебна зала,

Германия поиска оставка от Тео Цванцигер като член на изпълкома на ФИФА


Германският футболен съюз (ГФС) призова бившия президент на централата Тео Цванцигер да подаде оставка като член на изпълнителния комитет на ФИФА, предава ДПА.

На среща в Салвадор Цванцигер е направил "лични и напълно несъстоятелни твърдения" в спора с настоящия президент на централата Волфганг Нирсбах. 

В интервю за "Райн цайтунг" Цванцигер го обвини, че не е модел на подражание, като...

500 българи се нуждаят от кръв всеки ден

Над 500 българи всеки ден се нуждаят от кръв, а страната ни е на едно от последните места по доброволно кръводаряване в Европа. Това отчетоха от Българската организация за доброволно кръводаряване (БОДК) по повод Световния ден на кръводарителя.

Томов не знае за бойкот в ЦСКА

"Какъв бойкот? Аз не съм уведомен за такова нещо - заяви пред агенция Спортал босът на ЦСКА Александър Томов. - Ако има някакъв проблем, хората от клуба щяха да ме запознаят.

Отборът е на Боровец и се готви по специална програма. Момчетата не са тренирали, тъй като, доколкото съм запознат, са били в почивка. Всичко в клуба и подготовката върви п "Какъв бойкот? Аз не съм уведомен за такова нещо - заяви пред агенция Спортал босът на ЦСКА Александър Томов. - Ако има някакъв проблем, хората от клуба щяха да ме запознаят. Отборът е на Боровец и се готви по специална програма. Момчетата не са тренирали, тъй като, доколкото съм запознат, са били в почивка. Всичко в клуба и подготовката върви п

49 украинци гинат в свален от сепаратисти самолет (обзор)

Четиридесет и девет украински военни загинаха, след като проруски сепаратисти свалиха военнотранспортен самолет Ил-76 над летището в източния град Луганск, съобщи министерството на отбраната в Киев, цитирано от Ройтерс.
Според говорителя Владислав Селезньов сепаратистите обстрелвали машината с противосамолетно оръжие и големокалибрена картечница и Четиридесет и девет украински военни загинаха, след като проруски сепаратисти свалиха военнотранспортен самолет Ил-76 над летището в източния град Луганск, съобщи министерството на отбраната в Киев, цитирано от Ройтерс. Според говорителя Владислав Селезньов сепаратистите обстрелвали машината с противосамолетно оръжие и големокалибрена картечница и

Съдът пусна обвинените за готвеното убийство на Пеевски, няма доказателства

Софийският градски съд освободи от ареста тримата задържани, обвинени в подготовката за убийство на Делян Пеевски. На Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев не е наложена никаква мярка за неотклонение, тъй като няма доказателства за предполагаемата подготовка за убийство на депутата от ДПС. Съдебното заседание се проведе в интензивното отделение на МВР болница. Причината - Красимир Методиев е в прединфарктно състояние.  В постановлението за привличане като обвиняеми на тримата не са посочени нито какъв е механизмът на планираното убийство, нито конкретна дата или място на извършването на престъплението. Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев са арестувани в четвъртък сутринта. Те са приятели от много години. Адвокатът на Георги Христов каза пред БНТ, че клиентът му е бизнесмен, има няколко търговски дружества и основната му дейност е износ на цигари, които купува от Булгартабак.

Мятаха домати, яйца и бомбички по парламента

Протестиращите срещу властта замерят сградата на парламента с бомбички, домати и яйца.

Съдът освободи обвинените за опит за убийство на Пеевски


Софийският градски съд освободи от ареста тримата задържани, обвинени в опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски. На тях не им е наложена каквато и да е мярка за неотклонение, защото няма доказателства.

Заседанието се проведе в МВР-болница, защото един от арестуваните – Красимир Методиев е в прединфарктно състояние и е в интензивното отделение още от вчера.

Заради мястото на разглеждане на мярката, заседанието беше закрито за журналисти. Прокуратурата иска трима...

Курбан всеки ден = просперитет

Без да искат, в община Златоград са намерили най-верния път към просперитета - курбана. Само си представете - 1200 кг питателна храна за 8 села и 7 квартала на родопския град. Поводът е една мечта. Да се извадят на повърхността термални води от близо километър дълбочина и да превърнат района в спа дестинация и така да просперират. Пожелавам им го!

10-годишен от Пловдив е най-младият колекционер на алкохол в света

10-годишният Меружан Вартанян от Пловдив е най-младият колекционер в света на 50-милилитрови шишета с алкохол. Третокласникът от арменското училище в града притежава 693 миниатюрни бутилки с уиски, водка, ликьор, коняк, бренди, шнапс, абсент, джин, узо, ракия, вино. Сред най-ценните му експонати е мексиканска текила, в която плува гъсеница. 
 Стра 10-годишният Меружан Вартанян от Пловдив е най-младият колекционер в света на 50-милилитрови шишета с алкохол. Третокласникът от арменското училище в града притежава 693 миниатюрни бутилки с уиски, водка, ликьор, коняк, бренди, шнапс, абсент, джин, узо, ракия, вино. Сред най-ценните му експонати е мексиканска текила, в която плува гъсеница. Стра

Вдъхновена Колумбия поведе в леката група С след 3:0 над Гърция


Колумбия продължи 100-процентовия актив на южноамериканските отбори на световното първенство, след като се наложи с 3:0 над Гърция в леката група С.

Вдъхновеният от над 30 хиляди зрители в Бело Оризонте отбор на Хосе Пекерман направи важна крачка към втората фаза на шампионата в Бразилия в група, в която са още Япония Кот д'Ивоар.

Южноамериканците вкараха по един гол в първите минути на двете полувремена, а Хамес Родригес оформи крайния резултат в последните секунди, като...

Парад за рождения ден на Елизабет II

Британската кралица Елизабет II официално отпразнува днес 88-я си рожден ден като направи традиционния преглед на частите и присъства на въздушен парад

Обстрелват с домати и яйца парламента

С бомбички, домати и яйца се замеря парламента. Полицейското присъствие в района е засилено, органи на реда има пред и зад металните заграждения около Народното събрание. Някои от протестиращите направиха опит да ги прескочат. Движението по бул. „Цар Освободител” в посока Орлов мост е блокирано.

Драгана Миркович катастрофира

Сръбската фолк легенда Драгана Миркович пострада в тежка катастрофа в Австрия.

Министърът на отбраната на Украйна отчете над 250 убити проруски сепаратисти за денонощие


За последното денонощие в зоната на провеждане на силовата спецоперация в Източна Украйна са убити над 250 представители на проруското опълчение, съобщи изпълняващият длъжността министър на отбраната Михайло Ковал, цитиран от ИТАР-ТАСС. Той изнесе тези данни по време на заседание, което президентът Петро Порошенко проведе с ръководители на силови ведомства.

Те са участници в незаконни въоръжени формирования и повечето са руски граждани", се посочва в съобщение на пресслужбата на...

Димитров: Беше важно да се представя добре след болезнената загуба в Париж


Григор Димитров заяви, че е било много важно да се представи силно на турнира в "Куинс", след като допусна разочароваща загуба срещу Иво Карлович още в първия кръг на "Ролан Гарос". 

Най-добрият български тенисист показа отлична игра в първото си състезание на тревни кортове за сезона. Той достигна до финала без загубен сет, а в полуфиналите записа впечатляваща победа срещу шампиона от Australian Open и водач в основната схема Станислас Вавринка. 

"Чувството е страхотно....

Протестиращите замерят сградата на парламента с бомбички, домати и яйца

Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца.
Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание. Някои от протестиращите направиха опит да прескочат металните заграждения около сградата. Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца. Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание. Някои от протестиращите направиха опит да прескочат металните заграждения около сградата.

Изборният ден в Афганистан приключи с над 100 убити

Избирателните секции на днешния втори тур на президентските избори затвориха, след като хиляди хора пренебрегнаха заплахите на талибаните и пуснаха гласа си, въпреки големия брой нападения из страната

Протестиращите замерят сградата на парламента с бомбички, домати и яйца

Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца.
Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание. Някои от протестиращите направиха опит да прескочат металните заграждения около сградата. Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца. Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание. Някои от протестиращите направиха опит да прескочат металните заграждения около сградата.

Конкурс за най-чиста класна стая се проведе в Перник

Конкурс "За най-чиста класна стая" се проведе в Перник. Събитието се организира по инициатива на Съюза на работодателите в системата на народната просвета. Това съобщи председателят на организацията Самуил Шейнин, цитиран от БТА.

В проявата са били включени по два випуска от четири пернишки училища. Учениците са сами са ремонтирали, почистили и подредили класните си стаи.

За да е сигурно, че постигнатото ще се запази, са били изготвени специални вътрешни правила за...

Продължава

Порой потопи Кърджали

Пороен дъжд, придружен с гръмотевични бури, се изля в Кърджали.

Вратарят на Гърция: Показаното на терена не отговаря на резултата

Вратарят на Гърция Оретсит Карнезис заяви след загубата на тима си от Колумбия на Световното първенство, че той и съотборниците му трябва да забравят по най-бързия начин този мач и да се концентрират ...

Мятат яйца и домати по парламента

Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца. Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание, виждат се и няколко бронирани специализирани автомобила.

Някои от протестиращите направиха опити да прескочат металните заграждения около сградата, но бяха блокирани от полицаите. Участниците се поздравяват по случай една година от протестите. Движението по бул....

Продължава

Взрив от ленти стресна Казанлъшко (Обзор)

Нитропластини във вид на ленти, подобни на тези, които се използвали навремето във фотографията, са предизвикали пожара и взривовете в склад на "Арсенал" до казанлъшкото село Бузовград в петък късно вечерта. 
Според специалистите горели изключително бързо, а експлозиите били от подпалването на всеки отделен сандък, в който са лежали. Очевидци Нитропластини във вид на ленти, подобни на тези, които се използвали навремето във фотографията, са предизвикали пожара и взривовете в склад на "Арсенал" до казанлъшкото село Бузовград в петък късно вечерта. Според специалистите горели изключително бързо, а експлозиите били от подпалването на всеки отделен сандък, в който са лежали. Очевидци

Доведената дъщеря на Банев го осъди за делба на имоти за 280 хил. лв.

Милионерът Николай Банев трябва да подели 9 имота за стотици хиляди левове с доведената си дъщеря Раиса Иванова, реши Софийският районен съд.
32-годишната жена води съдебна битка с бизнесмена за 1/6 от наследството, останало от майка  Дочка Банева. Раиса е дъщеря от първия брак на покойната поетеса и бизнесдама с лекар. Милионерът Николай Банев трябва да подели 9 имота за стотици хиляди левове с доведената си дъщеря Раиса Иванова, реши Софийският районен съд. 32-годишната жена води съдебна битка с бизнесмена за 1/6 от наследството, останало от майка  Дочка Банева. Раиса е дъщеря от първия брак на покойната поетеса и бизнесдама с лекар.

Протестна мрежа иска парламентарна комисия "Кой" след предсрочния вот

Комисия в следващото Народното събрание за разследване на Делян Пеевски, операция "Чисти ръце" по върховете на политическия елит и задълбочено парламентарно проучване по "Южен поток". За това призоваха демонстрантите от "Протестна мрежа" на пресконференция по случай една година от началото на антиправителствените протести. Искаме парламентарна комисия, която да установи връзките - тази гъста мрежа от зависимости, която направи възможно българският парламент да избере за председател на ДАНС господин Пеевски, заяви Антоанета Цонева. "Протестна мрежа" очаква също така предсрочните парламентарни избори да се проведат заедно с референдум за изборното законодателство.

Станишев се съгласи с мнение на Борисов, че на страната е нужен диалог


Лидерът на БСП Сергей Станишев се съгласи с позиция на колегата си от ГЕРБ Бойко Борисов, че на страната е нужен диалог, предаде БГНЕС. В интервю за вестник "Преса" от днес Борисов казва: "Една държава, в която БСП и ДПС управляват е разделена. Една държава, в която само ГЕРБ управлява, също е разделена. Аз си давам сметка за това".

"Имаме много различия с г-н Борисов и с партията ГЕРБ през всички последни години, но не мога да не се съглася с тази констатация в голяма степен. Това...

Пирло: Твърде много говорим за Балотели

Когато Балотели отиде до тоалетната, вестниците обезателно ще го отбележат, отправи забележка към медиите Андреа Пирло.

Играчите на ЦСКА отказват да тренират заради неизплатени заплати


Футболистите на ЦСКА продължават своя бойкот заради неизплатени заплати и отказват да участват в тренировките на подготвителния лагер в Боровец, съобщава "Гонг".  

Играчите започнаха своя бойкот в петък, като пропуснаха последната от трите тренировки за деня. Днес те отново не са излезли за предвиденото занимание. 

Футболистите на ЦСКА трябва да получат две заплати. Главният акционер на червените Александър Томов е обещал първата да бъде изплатена до вчера, а втората - до...

Руското посолство в Киев е окупирано от Десен сектор (пряк ефир)

/КРОСС/ Над 200 души се събраха на протест пред руското посолство в украинската столица Киев, предаде РИА Новости, позовавайки се на съобщение на източник от дипломатическата мисия. Пред сградата са се събрали агресивно настроени лица, които са блокирали с автомобилни гуми входа към посолството. По-рано в социалните мрежи се появи информация за планирана акция във връзка със събитията в Източна Украйна.Руското посолство в Киев е окупирано от протестиращи. Събитията се отразяват в пряк ефир, хората стават все повече, а коментарите са: "Кацапите не са нация! Трябва да бъдат убивани!", пояснявам: украинците наричат руснаците - кацапи. Мъжът с камерата обикаля горещите точки, понякога говори по телефона, на моменти прекъсва връзката, а най-вече, когато говори по телефона или се случва нещо придружено с изстрел или силен шум. Хората стават все повече, чуват се и изстрели. Руския флаг е свален, вдигнат е украински. Активистите обявиха, че ще изпратят руския флаг в Славянск. В тълпата се веят и флагове на неонацисткия "Десен сектор", същевременно на оградата на посолството е закачен транспарант с лозунг "ФАШИСТИ".   Представителите на Десен сектор стават все повече. В продължение на няколко часа няма намеса от правоохранителните органи, не се вижда нито един полицай. На място се правят коктейли Молотов, трошат се автомобили с дипломатически номера, павета, с които се замерва сградата

Напрежение на протеста! Бомбички, домати и яйца летят към парламента, опит за щурм през загражденията (обновена и снимки)

Напрежение на протеста! Бомбички, домати и яйца летят към парламента, опит за щурм през загражденията (обновена и снимки)

Протестиращите срещу кабинета „Орешарски” замерят сградата на Народното събрание с бомбички, домати и яйца, предаде „Фокус”.

Полицейското присъствие в района е засилено, полицаи има пред и зад металните заграждения около Народното събрание.

Някои от протестиращите направиха опит да прескочат металните заграждения около сградата.

Протестиращите скандират „Оставка”, „Кой предложи Пеевски” и с нецензурни думи се обръщат към лидера на „България без цензура” Николай Бареков, носят плакати с текстове: „България каза: Орешарски, върви си”, „България в Европа, не със сибирската мечка”.

Демонстрантите се поздравяват по случай една година от протестите. Движението по бул. „Цар Освободител” в посока Орлов мост е блокирано. При преминаването на недоволните срещу кабинета граждани от Министерски съвет до Народното събрание, ул. „Г. С. Раковски” остана затворена.

По-различни данни от медиите, на протеста има между 2 и 5 хиляди души.

Иван Налбантов: Играх Авакум Захов вместо незаменимия Апостол Карамитев

- Доволен ли сте от творческата си съдба?
- Да, защото самото творчество предопределя знака на съдбата ми. В него ти си един от многото и сам си носиш кръста. Едва ли по целия свят има колега, който да е жънал само успехи. Обратното на тях те заставя да се поспреш и да преосмислиш извървяното, а неяснотата на бъдещето е най-трепетното - Доволен ли сте от творческата си съдба? - Да, защото самото творчество предопределя знака на съдбата ми. В него ти си един от многото и сам си носиш кръста. Едва ли по целия свят има колега, който да е жънал само успехи. Обратното на тях те заставя да се поспреш и да преосмислиш извървяното, а неяснотата на бъдещето е най-трепетното

Топлата зима смъкна сметките за парно

Топлата зима смъкна сметките за парно

Първите изравнителни сметки на сградите с дистанционно отчитане показват в пъти по-малко потребление на топлоенергия от миналата година. В същото време новите цени на парното са на път да качат сметките към „Топлофикация” още през лятото, предаде Би Ти Ви.

От 1 юли цената за мегават час топлоенергия в Русе може да скочи с 12 стотинки. През изминалия отоплителен сезон семейство Милкови плащали около 130 лева парно за двустайния си апартамент Предвиденото 20% увеличение от ДКЕВР почти сигурно ще ги откаже от услугите на „Топлофикация”.

"Вече си мислим да вземем бойлер, понеже цената на тока пък остава сравнително постоянна. При ниски сметки за ток и огромни за парно и топла вода, не е оправдано да ползваме услугите на „Топлофикация", казва Емил Милков.

Новите цени силно притесняват и топлофикационното дружество - всяка година те предлагат цени, които са по-ниски в сравнение с модела, по който се изчисляват от регулаторния орган.

"Шоково увеличение на цените на топлинната енергия не може да се възприема от нашите потребители и че ако това стане, всички топлофикационни дружества в страната ще регистрират отлив на клиенти", заяви Георги Недев, изпълнителен директор на русенското парно.

За София предвиденото увеличение е наполовина. Първите готови изравнителни сметки на около 600 столични блока главно с дистанционно отчитане показват, че за някои домакиснтва зимата е излязла с 1/3 по-евтина.

Все още обаче има няколкостотин апартамента, които не са допуснали топлинните счетоводители за отчет. Дружествата напомнят, че срокът затова почти е изтекъл, а некоректните абонатите рискуват да получат сметки за пълна мощност.

Роналдо тренира на пълни обороти

Роналдо, който се радва на огромна популярност в Бразилия, страдаше от възпаление на ахилесовото сухожилие в коляното на левия крак.

Секс съвети от еротичните писатели

Как да направите сексуалния си живот пикантен


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване